Kolář věří, že výhra v Boleslavi nakopne Plzeň před odvetou EL

Plzeňští hráči považují včerejší ligové vítězství 2:0 v Mladé Boleslavi za velmi důležité. Záložník Daniel Kolář věří, že po dvou předchozích soutěžních zápasech bez výhry to Západočechy nakopne před čtvrteční odvetou osmifinále Evropské ligy s Fenerbahce.

Kolář: Zápas byl o jedné šanci, kterou bohužel využilo Fenerbahce

Záložník Plzně Daniel Kolář litoval, že jeho tým v úvodním osmifinále Evropské ligy s Fenerbahce nevyužil svou velkou šanci, což se naopak istanbulskému celku na západě Čech podařilo. Kolář nicméně věří, že za týden v Turecku dokáže Viktoria ztrátu 0:1 dohnat.

Kolář: Stavět nás proti Fenerbahce do role favorita je troufalé

Přestože široká i odborná veřejnost považuje fotbalisty Plzně v duelu Evropské ligy s Fenerbahce za mírné favority, samotní hráči to vidí obráceně. Podle záložníka Daniela Koláře je prý favorizování Plzně troufalost, jelikož turecký klub má obrovskou kvalitu.

Kolář kvůli zranění vypadl z reprezentace před Slovenskem

Záložník Daniel Kolář kvůli svalovému zranění dnes opustil reprezentaci a přijde o středeční přípravný duel se Slovenskem v Olomouci. Plzeňský hráč, který se v národním týmu mohl objevit poprvé od srpna po vyléčené zlomenině nohy, se zranil v nedělním ligovém šlágru s Olomoucí, v němž jedním gólem přispěl k výhře Západočechů 3:0.

Kolář dal Hapoelu dva góly, lepší duel prý ale hrál v Kodani

Přestože reprezentant Daniel Kolář dal Hapoelu Tel Aviv poprvé za Plzeň v základní skupině evropských pohárů v jednom utkání dvě branky, jeho nejvíc vydařený zápas to prý nebyl. Myslí si, že ještě lépe zahrál vloni v předkole Ligy mistrů na hřišti Kodaně, kde Viktoria vyhrála 3:1.

Kolář tuší, že získat potřebnou výhru k postupu bude ještě těžké

Ačkoli fotbalisté Plzně mají po výhře 2:1 na hřišti Hapoelu Tel Aviv velmi blízko k postupu ze skupiny Evropské ligy, podle záložníka Daniela Koláře to budou mít ještě těžké. A to i přesto, že jim k postupu schází jediná výhra ze zbývajících tří duelů.

Plzeň prodloužila smlouvy s Kolářem a Bakošem

Vedení Viktorie Plzeň si pojistilo služby dvou opor základní sestavy. Český reprezentační záložník Daniel Kolář a slovenský útočník Marek Bakoš prodloužili s klubem smlouvy do června 2015, stávající kontrakt jim měl vypršet na konci této sezony. Plzeň o tom informovala v tiskové zprávě.

S Plzní přijel na Atlético i Kolář, hrát ale ještě nebude

Hráči Plzně vyrazil podpořit na čtvrteční utkání Evropské ligy na hřišti Atlétika Madrid i reprezentační spoluhráč Daniel Kolář. Ten sice po zlomenině nohy ještě není připraven nastoupit, ale je rád, že může s týmem zažít atmosféru zápasu proti jednomu z nejlepších týmů Evropy.

Kolář má naštípnutou kost, bude chybět i reprezentaci

Plzeňský Daniel Kolář si v nedělním duelu v Ostravě naštípl lýtkovou kost a minimálně do poloviny října bude mimo hru. Chybět tak bude i národnímu týmu v úvodu kvalifikace, přičemž při absenci Tomáše Rosického se s ním počítalo do základní sestavy na souboj s Dánskem.

Kolář: Nepřál bych nikomu, co jsem prožíval před Polskem

Dobře vnímal všeobecný despekt a pochybnosti, který provázely jeho zařazení do sestavy v klíčových zápasech Eura na místo zraněného kapitána Tomáše Rosického. Záložník Daniel Kolář dva dny po postupu týmu do čtvrtfinále připustil, že hlavně před zápasem s Polskem nezažíval lehké chvíle.

Fotbalisté věří v Rosického start, náhradníci jsou ale připravení

Českou reprezentaci dál obchází nejistota, zda v klíčovém sobotním zápase o postup do čtvrtfinále mistrovství Evropy s Polskem bude moci využít služeb kapitána Tomáše Rosického. Hráči vědí, jak citelná by jeho absence byla. Ale v pohotovosti jsou už i možní nástupci v sestavě...

Nejsem druhý Rosický, říká Kolář

Když se z úst trenéra reprezentace Michala Bílka dozvěděl, že je pro mistrovství Evropy první alternativou do sestavy v případě zranění kapitána Tomáše Rosického, měl upřímnou radost. Daniel Kolář, který v nominačních dostizích předstihl libereckého Jiřího Štajnera, slova kouče zároveň nepřeceňuje.

Kolář: Nominace na Euro je pro mě největším úspěchem kariéry

Za největší úspěch kariéry považuje plzeňský záložník Daniel Kolář nominaci na mistrovství Evropy. Přiznává, že byl hodně nervózní, jestli se vejde mezi 23 nominovaných hráčů do výběru kouče Michala Bílka. Nyní si chce odpočinout po náročné sezoně v dresu Plzně, aby byl připraven na reprezentační soustředění v Rakousku.

Plzeňští si na odvetu proti Schalke věří i bez Horvátha

Ztratili svého klíčového hráče, ale ani absence distancovaného kapitána Pavla Horvátha prý nepodlomí sebevědomí Plzně před odvetou 2. kola Evropské ligy na hřišti Schalke 04. Byť skládat základní sestavu Plzně bez tvořivého záložníka byla v posledních sezonách výjimečná a takřka nemyslitelná věc.

Kolář si vyčítal, že zápas se Slavií nerozhodl sám

Mohl být hrdinou, který sám rozhodl zápas na hřišti pražské Slavie. Místo toho se po něm plzeňský Daniel Kolář mračil a zlobil sám na sebe, protože si vyčítal, jak selhal ve vyložené šanci a nepřidal tak svůj druhý gól v utkání.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele