Jaro bude přes velký náskok náročné, shodli se Hubník s Kolářem

05.01.2018, 21:06
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (175)

Přidat komentář
delfin

mel se nechat dohola... vlasy mu neslusej

Reagovat
C-M@ster

vpravo klikneš na ,zobrazit obrázek' a pak až kopíruj URL.

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Blasphemer

Milan. To bude zase základ nejmíň polovinu jarní části.

Reagovat
db18

Chorý poprvé za Plzeň: Je krásné si to ťuknout s Limberským a Petrželou

Reagovat
Bex5

Havel,Pilar,Krmelec .... skvele hrali.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
meno

OT: Komu to o víkendu hodíte? Za mě v prvním kole Hilšer a v druhým kdokoliv kdo není Zeman.

Reagovat
Greny

noo lano by si mohla hodit vetsina z nich sama ... vubec nevim ... absolutne se mi nechce jit ani volit .. jenze to je zase souhlas se Zemanem .. fakt netusim .. mozna i Mirka

Reagovat
meno

Kámo Topol z toho má děsnou prdel Ale kdybych volil ironicky tak to beztak hodím Hannigovi

Reagovat
Spalovač šancí

Nejlepší volba je to hodit Zemanovi, doufat, že do léta nevydrží a v předčasných volbách se objeví lepší kandidáti.

Reagovat
meno

Nejlepší volba je hodit to Zemanovi a doufat že se na afterparty po sčítání hlasů uchlastá a to nejlépe i s Nejedlým a Mynářem

Reagovat
r.mrazik

vzhledem k tomu,ze na zahranicnich cestach ho musi vyvadet z letadla jak slepyho nalityho kone a porad se drzi,je tahle varianta dost nepravdepodobna

Reagovat
meno

Má metabolismus jak rocková hvězda

Reagovat
r.mrazik

nekupujte si alkohol...staňte se prezidentem a budou vam ho davat zadarmo

Reagovat
Hokaido

Toho bych se taky bál. Po Zemanovi by to nejspíš přebral jeden z dvojice Babiš/Okamura. Spíš by to teda asi zkusil Okamura, protože Babiš ještě nějakou dobu bude chtít být u moci, naopak Japonec si vystačí s tou mediální pozorností.

Reagovat
smazaný uživatel

Hilšer umí velmi dobře vystupovat, je to mladý, progresivní "vítač" s úspěšnou aktivistickou minulostí.

Horáček též umí velmi dobře vystupovat, má docela charisma, je to "kryptovítač", úspěšný miliardář.

Topolánek, charismatický premiér s výraznou silnou osobností, "antivítač", úmyslně vedoucí mírně buranskou kampaň jako alternativu k ostatním krom Zemana, sic uznávám, že si nese škraloup z minulosti.

Zeman, extrémně výrazná, nepřehlédnutelná osobnost "anti vítač par excellence". Naprosto nepřehlédnutelný politický intrikář.

Fischer impresivní politická kariéra. Společně se Zemanem a Topolánkem kandidát, který má s nimi srovnatelnou politickou kariéru, ale je vůči nim názorová alternativa.

Kulhánek, úspěšný manažer ikonické "české" firmy, který se dokázal vypracovat.

Drahoš ukrutně nudný a profesorský kandidát mimo politiku, ale třeba právě na to někteří voliči můžou po Milošovi obzvlášť slyšet, protože je jeho praktickým opakem.

Hynek ?

a Hannig je lol.

Která skupina je nezastoupena? Vyloženě chybí jen nějaký slušně vystupující anti eu kandidát jako třeba Mach, ale ten by dostal svoje procento a nic by se nezměnilo; případně nějaká žena ale to je to samé jako ten Mach výše. Případně nějaký úplný outsider jako Karel Gott nebo Jarda Jágr, ale nevím, jestli by podobný prezident byl lepší volbou. Upřímně koho bys chtěl jiného? Klidně i ostatní přidejte své návrhy, upřímně si je rád přečtu.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak hynek je mach...

Reagovat
PP

to je pičovina, protože dočasně jeho úřad zastupuje premiér.. No a to by byl konec přátelé. Babiš si sám na sebe vyhlásí abolici a bude.

Reagovat
Blasphemer

Tohle nechápu. Zrovna letos si podle mě musí vybrat snad každej.

Reagovat
Spalovač šancí

Ani ne.

Reagovat
ondrasch77

Mě právě přijde, že na výběr moc není...

Reagovat
Blasphemer

Tak mně přijde, že jo. Když to zgeneralizuješ, tak máš na výběr kandidáty orientovaný na východ i na západ, pro i proti EU, což je asi teď hlavní téma ve společnosti, vzhledem k výsledkům parlamentních voleb. Bývalé politiky, nepolitiky, byznysmeny, akademiky, umělce (i když se mi tohle slovo u Hanniga hodně těžce píše ) nebo i člověka z lidu (Hilšer).

Jasně, že stoprocentní názorovou shodu nebudeš mít s nikým, ale určitě se dá bez problému vybrat někdo, s kým jí budeš mít alespoň většinovou.

Reagovat
Blasphemer

Jedinej, kdo mi tam chybí, je někdo, kdo by byl naprosto jasně a výrazně levicově orientovaný. Ale šance, že by se někdo takový dostal už jenom do druhého kola, by byla stejně hodně malá.

Reagovat
ondrasch77

Politicky je mi nejblíž Topolánek, jenže ta jeho minulost A nikoho jinýho s podobnými názory, který by měl šanci uspět, tam nevidím...

Reagovat
Blasphemer

Tak si musíš rozmyslet, jestli je ti přednější minulost nebo politické postoje.

Pokud to druhé, tak se mi při debatách zdálo, že si docela často notovali s Fischerem, ne ve všem samozřejmě, ale častěji než s ostatními.

Reagovat
fabec1222

Fischer

Reagovat
meno

Reagovat
Jeňa

Reagovat
db18

Reagovat
LAM

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Alan_Shearer

Hilser je sice sympatickej a svym zpusobem bych i bral mladyho prezidenta, akorat to je proste porad takovy neslany nemastny ucho, ktery by v obtiznejch situacich mohlo naprosto selhat. Necejtim z nej silnou osobnost a taky moc nemam rad prehnany aktivisty. Jemu by nejvic prospelo, kdyz se ted proslavil, at zkusi nekde u topky nebo zelenejch nejakou uroven politiky (komunal, senat) a na prezidenta at kandiduje treba za 10 let.

Reagovat
meno

Já měl těžké rozhodování mezi ním a Fischerem a nakonec jsem si vybral Marka z toho důvodu že Fischer je na konzervativec a já jsem liberál no... Dost možná to ještě přehodnotím a nakonec to dostane PF

Reagovat
Alan_Shearer

Ja to Fischerovi hodim no, kdyz si predstavim pojem prezident a statnik, tak on z myho pohledu splnuje nejvic aspektu, ikdyz mi ze subjektivniho pohledu neni nejvic sympatickej (treba oproti Hilserovi). Kazdopadne v tyhle volbe jsem skromnej a budu rad za kohokoliv z petice Fischer, Horacek, Drahos, Topol a Hilser, i kdyz u Topola a Drahose mam celkem dost vyhrad, porad bych jim sel s usmevem hodit v druhym kole hlas. Hynek, Hannig a Zeman jsou kundy, Kulhanek to podle me s jeho pristupem ani nemysli vazne.

Reagovat
lampas

Jednoznačně Topolánek. Ale beru i Horáčka. Pokud z prvního kola nepostoupí Drahoš, budu spokojen.

Reagovat
Alan_Shearer

Ja si hlavne myslim, ze Topolanek by mel v druhym kole nejmensi sanci porazit Zemana. Spousta lidi by se pri volbe tehle dvou na to uplne vysrala.

Reagovat
lampas

Má největší potenciál přitáhnout voliče ANO a SPD. Kdo chce jít k volbám, stejně půjde. Počítám, že voličská účast bude obdobná jako při posledních volbách do PSP.

Reagovat
Alan_Shearer

Akorat Topolanek ma problem v tom, ze ho nemuze cejtit i spousta volicu pravicovejch a ostatnich stran, coz je presne zakladna, ze ktery by mel nejvic tezit. Se Zemanem si jsou v leckterych aspektech az prilis podobni, nemluve o tom, ze oba dva vzbuzuji ze strany mnoha lidi silnou nenavist - zatimco ruzny Drahose, Horacky atd. by sli volit vsichni antizemanovci, u Topola by uz mohl vzniknout problem a pak by zalezelo, kolik % by Zemanovi dokazal pretahnout z jeho puvodniho elektoratu, kterej je dost silnej a loajalni a pripadne z nerozhodnutych volicu, u kterych hrozi jakesi znechcuceni ze zvyvajicicho tandemu. Ja bych mu hlas dal, ale duveru v jeho pripadny vitezstvi v druhym kole mam nizsi nez u ostatnich. Kazdopadne uvidime, vsechno jsou jen domnenky a nakonec to dopadne treba uplne jinak.

Reagovat
lampas

Kavárna má sice koně Drahoše, ale v druhém kole by si stejně nakonec vzpomněli, kdo jako premiér stál při podpisu LS, kdo nechal Schwarzenberga jako ministra zahraničí uznat Kosovo apod. Myslím že antiZeman tábor by to Topolovi stejně nakonec (i když u některých z nechutí) hodil dle principu menšího zla. U koho by Topol ale určitě mohl pohořet je levicová inteligence (zatímco Drahošovi i Horáčkovi by hlas většinou snad dali). Těm by možná i ve výsledku mohl být Zeman bližší, kdyby došlo tedy na duel těch dvou.

Reagovat
lampas

s nechutí

Reagovat
Alan_Shearer

Takze jsi svym zpusobem potvrdil moji domnenku, ze by Topol mel pravdepodobne mensi sanci v druhym kole nez Drahos, Horacek ...

Reagovat
lampas

Pořád tu jde ale hlavně o hlasy voličů ANO a SPD

Reagovat
Blasphemer

Voliči ANO musí volit Zemana, protože žádný jiný prezident ho nenechá vládnout v menšině a bez důvěry. Jinak na podzim zahodili svůj hlas.

A voliči SPD nemají jedinej důvod, proč zvažovat míst Zemana někoho jinýho, natož Topolánka.

Tady jsou karty rozdaný poměrně jasně.

Reagovat
Blasphemer

*Babiše nenechá

Reagovat
lampas

Kdyby to bylo jak říkáš, tak není vlastně o co hrát

Reagovat
Blasphemer

Taky že není.

Reagovat
Alan_Shearer

Nebud tolik skeptickej

Reagovat
Blasphemer

Skeptickej jsem nebyl při parlamentních volbách a jak to dopadlo. Teď jsem smířenej s tím, že vyhraje Zeman, nebudu pak alespoň nasranej nebo zklamanej, můžu být jedině příjemně překvapenej.

Volit samozřejmě půjdu v obou kolech.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
r.mrazik

rozhodne

Reagovat
meno

Řekl bych že kdyby se do druhýho kola dostal Drahoš, Hilšer nebo Fischer, Zeman půjde od válu s Horáčkem asi ne a kdyby postoupil topol tak je to prašť jako uhoď s tím že topol je mladší a hezčí než Zeman

Reagovat
db18

Já bych přemýšlel, jestli je menší zlo zvolit Topolánka na 4 roky, nebo Zemana s tím, že tam dýl jak dva roky stejně nevydrží.

Reagovat
Euphael

(tři palce za všechny body tvé teze)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Výsledky voleb 2018:

Zeman 40%

Fischer 15%

Drahoš 15%

Horáček 12%

Topolánek 10%

Hilšer 5%

A ti zbylí panáci si rozdělí mezi sebou ty procenta, ale ti tam jsou stejně jen do počtu

Reagovat
C-M@ster

Snad ne, kámo.

Reagovat
fabec1222

Jinak si teda myslim, že o vítězství Zemana není pochyb. Musíte brát, že má ohromnou podporu v nejpočetnějších kategoriích, a to důchodci a nevzdělaní. Tihle lidi prostě nikoho jiného než Miloše volit nepůjdou.

Podle mě se dá uvažovat, jestli vůbec bude druhé kolo, jestli to Miloš neurve hned v tom prvním.

Co se kandidátů týče, tak docela souhlasim s Klausem v tom, že kandidáti by měli mít politickou minulost, takhle pak vzniká problém že řadu z těch kanditátů běžný člověk ani nezná, což je problém i pro ty kandidáty samotné, protože prostě lidi s učňákem / základkou si o nich nic zjišťovat nebudou a prostě je volit nebudou a vysokoškoláci jim na výhru nestačí.

Reagovat
meno

V prvním kole to nedá. Dost možná nebude mít ani 30%

Reagovat
Alan_Shearer

V prvnim kole se bude maximalne pohybovat kolem 35%. Na ty politicky minulosti neco je, ale stejne si myslim, ze pokud se najde silna osobnost s dobrou kampani, tak to neni uplne treba. Z lidi politicky angazovanych taky nevyberes moc solidnich silnych osobnosti, ktery by dokazali pospojovat vetsi % volicu, navic vime, jak mnoho lidi nahlizi na politiky - pokud je nekdo videt, automaticky se k nemu pripoji vlna hejtu. Me osobne ani nenapada nikdo, koho bych ze soucasnych znamych politiku bral za prezidenta a pokud by me nekdo napadl, tak by to stejne byl napr. nejakej senator ... kteryho zna malokdo.

Reagovat
meno

Třeba Láska.

Reagovat
Alan_Shearer

A ted mi rekni, kdo ho zna V prumeru bych to videl tak na 1 - 1,5 volice z 10.

Reagovat
meno

Děsný no Nejhorší je že lidi soudím podle sebe a tak si vždycky když mi někdo řekne že to nezná nebo ho to nezajímá prožiju 2 sekundovou srdeční příhodu

Reagovat
C-M@ster

Já se bojím, že by Láska dojel na to, na co dojíždí Hilšer... naprosto neschopnej volební tým, fakt to není zas tak známej politik a přiitom z naší scény bych ho tam bral všema deseti.

Reagovat
meno

Nemůžeš si zaplatit profesionální tým když nemáš prachy.

Reagovat
Blasphemer

Neschopnej volební tým? Vždyť si to od začátku dělá skoro sám v kontextu s ostatníma.

Reagovat
Snatus

A kdo před volbou znal Drahoše?

Reagovat
Alan_Shearer

Ja ale narazim na to, co vyse napsal fabwc.

Reagovat
Jeňa

Mě napadá třeba Němcová

Reagovat
Blasphemer

Pithart?

Reagovat
meno

Starej

Reagovat
Blasphemer

To je Zeman taky.

Reagovat
meno

A u obou je to překážka, kterou si moc lidí neuvědomuje

Reagovat
Manik...

Reagovat
Blasphemer

Letos se dá docela vybírat. Mně by z těch kandidátů na Hradě nevadili čtyři (možná pět) z nich.

Akorát že stejně vyhraje emzák, takže je to asi jedno, komu to tam hodím.

Reagovat
taws

V prvním Fischer. V druhým proti Zemanovi, ale záleží kdo tam bude. Pokud se do druhýho dostane Drahoš nebo Topol, tak to už radši dám zemanovi.

Reagovat
Snatus

Drahoš nebo Hilšer, Hilšer mi sedí názorově, Drahoš čistě z kalkulu 2. kola. Asi si v den voleb hodím mincí.

Reagovat
Dayman

Reagovat
JM

Postup Drahose do druheho kola by byla tragedie.

Reagovat
Snatus

Pro mě, a dle statistik pro mnoho dalších lidí ne.

Reagovat
JM

On je to mozna slusny chlap, ale je nevyrazny, nema charisma, nazor ani pevnou volicskou zakladnu. Toho ve druhem kole Zeman zrychluje jak svine pytel srotu.

Reagovat
Snatus

Zajímavé, jak někteří začali papouškovat, že nemá charisma a názor. Pražský influencer (Palička, Skřivan....) rozjel dehonestující kampan a všichni začínají přebírat jejich názor na Drahoše. Já Drahošovi věřím víc než ostatním kandidátům, ale tvůj názor respektuji.

Reagovat
JM

Proc papouskovat? Sledoval jsem jeho debatu s Topolem i s Horackem (tu na seznamu bez moderatora) a Drahos byl hrozne slaby a nezajimavy, ten proste nema podle me v prime konfrontaci s tim vychlastanym hovadem sanci.

Reagovat
Snatus

To, že v diskuzi je tišší a neprosazuje se tolik v dialogu neznamená přeci, že nemá názor, ne?

Reagovat
JM

A k cemu je ti nazor, kdyz ho neumis prezentovat? Kdyz jsi u zkoušky, tak je ti taky k nicemu, ze znas odpoved, pokud ji nevyslovis.

Reagovat
PP

nesouhlasím. Jako jeden z mála pochopil funkci prezidenta v našem typu vlády - v parlamentní demokracii. Má to být obrušovač hran a ne jejich zabrušovač. A je sakra chytrý na to, aby si spočítal, že jasným názorem na něco může lidi odradit. Jde o hodně a za mě ideální prezident. Takového Marka Hilšera - ač nejsympatičtějšího by Zeman roznesl.

Reagovat
Dayman

hmm, zrovna v těchto duelech mi přišel Drahoš jako ten lepší a poprvé mě nějak přesvědčil. Topol na něj valil (polo)lži a JD mu to v klidu a věcně vyvracel. Horáček zas jak zkoušel tu angličtinu, tak se shodil sám, když otázku špatně formuloval. Měl odpovědět jinak, nejlíp ještě v jiném jazyce (a že umí), ale i tak ten prvotní shitstorm na facebooku byl mimo...

Reagovat
Snatus

Tak ten shitstorm taky vzniknul uměle, když lidi okolo Hanáka (člověk, co vede kampaň Topolánkovi) začali útočit na Drahoše, že nemá názory. Stačí se podívat na FB profily Paličky nebo Skřivana.

Reagovat
Dayman

jo, to je mi jasné a z jejich strany pochopitelné (i když je nesleduju), ale jak píšeš výš - na fb se to začalo přehnaně papouškovat a šířit i přes ty "vtipné" fb stránky, ale předpokládám/doufám, že reálně to tak horké není

jinak dnes napsal jiný influencer jeden krátký text, vidím to podobně https://goo.gl/yCTBHD

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je presne.

Reagovat
Blasphemer

Tak ono být slušný na kandidaturu dnes úplně stačí. A může za to především ten, co teď sedí na Hradě. Pochybuju, že by měl Drahoš takovou šanci stát se prezidentem ve volbách, kde by nekandidoval Zeman.

Reagovat
JM

Bohuzel to nestaci.

Reagovat
Blasphemer

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
LAM

Daleko lepší volba než vepřová hlava Zeman.Já dám asi Fischera.

Reagovat
JM

Viz vyse.

Reagovat
taws

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
hefy

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

kulhanek - hynek kdo podel vas ma vetsi sanci? na hynka kurz 1,9 docela me to laka, kulhanek snad jeste nikde ani nepromluvil ne?

Reagovat
meno

Se mrkni jak skončila ODA (Kulhánek) a jak Realisté (Hynek)

Reagovat
PP

Mám to podobně, pragmaticky se přikláním ke Drahošovi, protože ten mimo moji sociální bublinu je alespoň trochu známý. O zbytku lidi co to nesledují prakticky ani neví, protože je neznají - mimo Topola. Drahoš má největší šanci eMZáka porazit ve 2.kole, tak jdu do něj.. Ve druhém kole samozřejmě kohokoliv proti Zemanovi.

Reagovat
db18

Fischerovi...

...ale hlavně ať není druhé kolo Zeman - Topol

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo zlý. Bohužel Topol má z těch kandidátů největší charisma a i nějaký větší politický znalosti a tím si veme na svou stranu dost lidí. Podle mě bude bohužel mít dvouciferný výsledek. Kdyby ale došlo na druhé kolo Topol vs. Zeman tak i kvůli současný situaci v PS bych tam určitě hodil Topoánka.

Reagovat
Coutinho10

otazka, kdo ma nejvetsi sanci proti Zemanovi...jestli teda ten Drahoš, kterej je podle bookies nejvetsim favoritem na postup po Zemanovi do 2. kola

Reagovat
db18

Já myslím, že druhé kolo vyjde cca. nastejno, pokud tam teda nebude Topolánek.

A to z toho důvodu, že Zemana dle mne další noví volit nebudou a spíše dají hlas druhému kandidátovi (přece jen si ty hlasy berou spíš mezi sebou). Topolánek je ale taky dost kontroverzním politikem a taky trochu hulvát, takže jeho postup může přesvědčit některé, že spíš dají hlas Zemanovi a nechají vše vyřešit čas, nebo pak k volbám nepůjdou.

Jinak největší šance bych viděl na Drahoše/Horáčka, pokud Drahoš mezitím zase nevyvrátí nějaký svůj dřívější názor...

Reagovat
Coutinho10

j o to víc mě právě taky zaskočilo na twitteru pod Pikym, že hodně lidí tam dalo právě Topolánka ....nechápu čim si všechny získal a právě jak píšeš, tak pokud by se dostal do duelu se Zemanem, tak to celkem smrdí, tak snad na to nedojde

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Teď asi Fischer, pak proti Zemanovi. Pokud teda do druhýho nepůjde Topolánek, to bych ty lístky radši sežral.

Reagovat
cologneFC

Bratia, držím vám palce aby ste vyhodili toho, čo tam robí hanbu posledné roky.

Reagovat
fabec1222

Babiš? Však toho jsme si tam teď dosadili...

Reagovat
C-M@ster

Věřím, že nevyhraje. Je jen otázka, kdo se dostane s ním. Bral bych Drahoše, Horáčka nebo Hilšera, přičemž Drahoš a Hilšer by ho asi porazili.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím no. Ten hate na Drahoše se stupňuje a podle mě to bude možná ještě větší zástupce "kavárny" než byl Karel minule. Pro mě je momentálně černej kůň voleb Fischer.

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mickey mouse

Vyhraje. To že nechodí do debat, je jeho nejlepší strategie.

Reagovat
vanGomm

Tak jak se volí prezident,tak by se mělo volit i do parlamentu.Vyhraješ volby a tady to máš a ukaž jak budeš plnit svůj volební program.Pokud ne,tak nastupuje druhý v pořadí.Tohle by na ně možná platilo Ty povolební koalice to je pouze podvod na voličích,protože potom se v té koalici všechny strany začnou navzájem vymlouvat ve smyslu,že politika je o kompromisu atp.V praxi to znamená,že nikdo z nich vlastně nesplní skoro nic.Takže se nespíš bude jednat o další ztracené 4 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Troll? Prosím že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Kouká, že většina je pro vítače.

Reagovat
Alan_Shearer

Aaaa, dalsi inteligent rad pouzivajici nesmyslnou a neodpostatnenou nalepku

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl v tom nevidím. Ale to příznivci Pražské kavárny lze těžko vymluvit.

Reagovat
Jeňa

Kdo vlastně vymyslel tohle neskutečně debilní označení Pražská kavárna? Já jsem z maloměsta, ale taky mi neskutečně vadí to buranství, které předvádí Zeman. To jako každý, kdo to neschvaluje je Pražská kavárna?

Reagovat
C-M@ster

V tom případě jsi nacista a vlastizrádce, tak ti gratuluju.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš?

Reagovat
C-M@ster

Sel jsem na to stejnou logikou

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jedno z toho, co si uvedl opravdu nejsem.

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

Rozmysli si, než něco napíšeš.

Reagovat
Snatus

Temnosere.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať to nevyhraje Drahoš, Horáček, Fisher nebo Hilšer. A nechci ani Zemana. Ale radši jeho než je. Ale vím, že po téhle volbě budu nespokojen.

Reagovat
Alan_Shearer

Proc?

Reagovat
lampas

Asi nemá rád Havla...

Reagovat
smazaný uživatel

Docela mám. Je to symbol pádu komunismu a nastolení demokracie. Udělal toho pro Čr mnoho dobrého. Ovšem mám k němu samozřejmě i výhrady. Ale nechápu co ho sem taháš.

Reagovat
lampas

Protože jsi zmínil všechny havloidy co kandidují, tak mě trklo tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Já budu volit Topolánka. Když o tom přemýšlím tak z těchto čtyř co jsem napsal by pro mě byl nejpřijatelnější Fisher ale ten je na mě až moc pro unijní. Drahoš na mě nepůsobí jako osobnost. Od začátku na mě působí jako přeslušnělá leklá ryba. Jeho největší snahou u debat je neříct nic a naštvat co nejméně lidí. Jakmile tohle u nějákého politika vypozoruju tak u mě okamžitě končí. Navíc co jsem se doslechl je to takovej ten co je za dobře s každým režimem. Hilšer je na tom podobně. Jen nemá takové problémy říct jasnej názor. Ono ať se to někomu líbí nebo ne, tak politik musí být trochu predátor a ne hodnej strejda. To se týká I Horáčka, ke kterému mám jen jedno slovo - komediant. A průnik všech těchto tří kandidátů je, že nemají žádnou zkušenost z politiky. Ale budiž tu neměl ani Trump. Pro mě je to ale trochu mínus. Podle mě nevědí do čeho jdou a nemají na to schopnosti.

Reagovat
Blasphemer

Fisher! Já věděl, že i tyto volby zmanipulují RYBÍ LIDÉ. Ostatně jako vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

wut?

Reagovat
Snatus

Je to Fischer.

Reagovat
smazaný uživatel

vol hynka, kdyz uz teda vybiras mezi dementy chci si na nej vsadit proti kulhankovi

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Typuju tě na toho kokota Hynka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Ještě tak 2 měsíce zpátky jsem byl přesvědčenej, že Zeman nemá šanci. Teď už mu ale začínám věřit čím dál víc a obávám se, že proti němu ve druhém kole nemá nikdo šanci.

Trochu mi chybí nějaký mladší pravicový politik bez nějaké kauzy či skvrny v minulosti (někdo ve stylu Fialy nebo Pekarové), ale zase kdyby měl mít každý nějakého ideálního kandidáta, tak by kandidovala půlka republiky.

Ve výsledku je pro mě asi nejlepší Topol, následovaný Fischerem. Z těch přijatelnejch kandidátů je dle mě asi nejnesnesitelnější Horáček, ale ten podle mě nemá šanci.

Reagovat
r.mrazik

Pujcim si neco od kamarada....

ať to mám z krku: taky k těm volbám připojim svůj odbornej názor, koneckonců mám někde v šuplíku glejt na to, že jsem politolog:

čtyři roky se tady brodíme ve zvratkách toho vožralýho vlastizrádce a vy se budete vošívat nad slušnym a chytrym profesorem, jelikož neni dostatečně cool a nenakládá a neumí libově hláškovat a netahá si z prdele názor na cokoliv?? vytáhněte si hlavy ze svýho kyselýho hipsterskýho kafe a koukejte v prvnim kole neudělat průser a ve druhym volit Drahoše, bando nevděčná.

Reagovat
mayday

Reagovat
Blasphemer

Kokotsky napsaný, ale v podstatě pravda. Pokud bude ve druhým kole Drahoš a Zeman, tak není o čem přemýšlet.

Reagovat
r.mrazik

Napsaný je to naprosto dobře...když víš komu to je mířený

Reagovat
db18

Kdyby aspoň neměl ty falešný nedioptrický brýle...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je stejne asi nejtrapnejsi tema techto voleb

Reagovat
ZB 07

Pro mě je černým koněm voleb Topolánek. Jméno zkrátka dělá hodně a mám takovej pocit, že je schopnej přitáhnout více lidí než "nějakej nezajímavej profesor"...hlavně ať to není Horáček a Zeman. Jinak za mě asi Fischer

Reagovat
Jeňa

Reagovat
Horcmen

Napadá mě otázka, proč je vlastně Drahoš všeobecně a podle průzkumů ten, který má největší šanci probojovat se do druhého kola a má podle všeho větší podporu, než. např. Fischer. U Topolánka, Horáčka to chápu, resp. rozumím důvodům proč zrovna oni ne. Někdo, kdo by mi to trochu osvětlil? Je to třeba tím, že začal později kampaň? Fischer na mě působí v rozhovorech a debatách nejlíp, ať už projevem, názory nebo i tou kariérou a asi to hodím jemu.

Reagovat
Dayman

Ta podpora Drahose by me taky zajimala. Fischer je nejlepsi recnik, i pres ten fail s homosexualy, ale zacal pozde, i Drahose pry nezna tretina lidi. Proto bych nepodcenoval Horacka, ktery pres rok objizdel kazdou prdel a zna ho skoro kazdy.

Reagovat
Mates_Matesović

Horáčkovi osobně nevěřím, Jednak kvůli Fortuně, a druhak mě i poměrně dost lidem z mého okolí přijde nesympatický, což při volbě prezidenta hraje taky roli.

Reagovat
Blasphemer

Drahoš začal brzo, dříve začal asi jen Horáček a možná Hilšer? O Hilšera stejně člověk nezavadil a na Horáčkovi, co tak pozoruju v okolí, hrozně vadí, že je boháč (u premiéra to nevadí ), ale hlavně na čem zbohatl tj. na hazardu. Pro mě je to sice nepochopitelné, nemám s tím problém, ale lidi asi jo.

Drahoš byl tedy dlouhou dobu pro řadu lidí jediný "slušný" kandidát proti Zemanovi, který vedl dobře viditelnou kampaň. Tudíž se stihl dobře zapsat do povědomí voličů.

Reagovat
smazaný uživatel

Drahoš má podporu médií.

Reagovat
negrles

Stejně beztak pivo levnější nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím taky nevím koho budu volit. Taky mě trochu odrazuje že většina chce zavést Euro. Navíc moc nemusím takový ten "sluníčkářský" styl většiny kandidátů. Chtělo by to zlatou střední cestu. Přemýšlel jsem o Topolánkovi, ale celkově se mi ani jeden kandidát nelíbí. A nejsem zrovna jeden z tich co by někoho volili jen proto aby tam nebyl znovu Zeman. To bych raději ve druhém kole to hodil Zemanovi než někomu s kým nesouhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele