Je to spíš náhoda, tvrdí Kolář s ohledem na góly hlavou

Plzeň se na startu nové sezony zatím střelecky prosazuje výhradně ze vzduchu. Góly hlavou jí v sobotu vynesly výhru 2:1 v Superpoháru nad Libercem i včerejší vítězství v úvodním kole první ligy nad Slavií. Západočeši jsou rádi, že si proti Pražanům ve velkém dusnu také mohli vyzkoušet podobné podmínky, jaké budou panovat v úterý v Izraeli...

Tentokrát jsme si za Superpohárem šli, řekl plzeňský Kolář

Z pěti pokusů získali plzeňští fotbalisté Superpohár FAČR teprve podruhé. Podle záložníka Daniela Koláře to bylo i tím, že v minulosti k duelu ligového mistra s vítězem národního poháru nepřistupovali s maximální vážností, jelikož se termínově kryl s důležitými zápasy předkol evropských pohárů. Dnes však hráči Viktorie Superpohár hodně chtěli a díky výhře 2:1 nad Libercem ho získali.

Kolář: Každá série jednou končí, musíme se s tím poprat

Dlouhých 23 měsíců a 26 ligových utkání hráči Plzně nezažili v domácím prostředí hořkost porážky. Až Mladá Boleslav dokázala zrušit kouzlo Doosan Areny a odvezla si tři body za výhru 2:1. Podle plzeňského záložníka Daniela Koláře musela prohra jednou přijít a věří, že i když si tím Viktoria zkomplikovala boj o titul, tak že ho nakonec urve.

Kolář je nejlepším hráčem března, mezi trenéry zvítězil Kotal

Nejlepším fotbalistou první ligy za měsíc březen byl zvolen Daniel Kolář. Záložník Plzně v anketě Ligové fotbalové asociace (LFA) uspěl před mladoboleslavským Jiřím Skalákem a sparťanem Mariem Holkem. Mezi trenéry triumfoval brněnský Václav Kotal.

Skalák, Holek a Kolář kandidují na hráče měsíce

Na cenu pro nejlepšího hráče měsíce v Synot lize podruhé na jaře kandiduje plzeňský záložník Daniel Kolář. Za březen se s ním o ocenění ligové asociace LFA ucházejí také mladoboleslavský Jiří Skalák a Mario Holek ze Sparty. Kandidáty na ocenění pro trenéra jsou Luděk Klusáček z Jihlavy, Václav Kotal z Brna a Karel Jarolím z Mladé Boleslavi.

Kolář potvrdil dobrou bilanci z penalt, klidně by šel i na čtyři

V minulé sezoně se Plzni nedařily penalty, ale poté, co se stal jejich exekutorem Daniel Kolář, z pokutového kopu nezaváhali. Záložník Viktorie potvrdil svou dosavadní úspěšnou bilanci v dnešním duelu 20. ligového kola na Dukle, kde v druhé půli proměnil hned dva pokutové kopy a zajistil Západočechům výhru 3:2.

Kadlec, Škoda a Kolář kandidují na fotbalistu měsíce

Na cenu pro nejlepšího hráče února v první lize kandidují Milan Škoda ze Slavie, Václav Kadlec ze Sparty a plzeňský Daniel Kolář. Mezi trenéry se o ocenění ucházejí teplický Petr Rada, Jaroslav Šilhavý z Jablonce a Luboš Kozel z Dukly. Nominaci dnes zveřejnila Ligová fotbalová asociace.

Záložník Kolář prodloužil v Plzni smlouvu do června 2016

Reprezentant Daniel Kolář dnes prodloužil smlouvu ve Viktorii Plzeň do června 2016. Osmadvacetiletý záložník odmítl možnost k přestupu do zahraničí, která byla prý velmi zajímavá. Rozhodl se pokračovat v Plzni, za kterou hraje od roku 2008.

Kolář: Kdybychom proměňovali všechny šance, nehrajeme za Plzeň

Neproměňování šancí připravilo fotbalisty Plzně o naději na nečekaný výsledek proti Manchesteru City v Lize mistrů. Sice nakonec prohráli 2:4, ale favoritovi byli rovnocenným soupeřem a za vyrovnaného stavu měli šance na vedoucí gól.

Koláře i Tecla mrzely šance, ale "reparát" s Bayernem je potěšil

Stanislav Tecl a Daniel Kolář měli nejblíže k tomu, aby v Lize mistrů vstřelili gól favorizovanému Bayernu. Úterní porážka 0:1 je i kvůli vlastním neproměněným šancím mrzela. Oba ofenzivní hráči Plzně však byli rádi, že Viktoria odehrála s obhájcem trofeje mnohem důstojnější partii než v Německu.

Kolář před Bayernem: Uspět se dá s každým, byla by to pecka

Záložník Daniel Kolář věří, že Plzeň může v úterním utkání Ligy mistrů proti obhájci trofeje Bayernu Mnichov uspět. Bavorský velkoklub ale podle něj musí mít hodně špatný den a Západočechům se naopak musí extrémně dařit. Reprezentační středopolař nabádá hlavně k tomu, aby Viktoria hrála aktivněji než v Německu.

Morávka v nominaci na kvalifikaci nahradí plzeňský Kolář

V nominaci české reprezentace na kvalifikační utkání s Arménií a Itálií došlo k druhé vynucené změně. Po Matěji Vydrovi nemůže ze zdravotních důvodů dorazit ani záložník bundesligového Augsburgu Jan Morávek. Nahradí ho Daniel Kolář z Plzně.

Zraněného Koláře v reprezentaci nahradí nováček Vaněk

Trenér česé reprezentace Michal Bílek musel udělat změnu v nominaci na středeční přípravné utkání s Maďarskem. Zraněného plzeňského záložníka Daniela Koláře nahradil nováček Ondřej Vaněk z Jablonce.

Kolář z Plzně rozhodně neutíká, žádnou nabídku zatím nemá

Daniel Kolář nepřemýšlí nad odchodem z mistrovské Plzně. Jedna z opor Viktorie neregistruje žádnou nabídku z jiného klubu a počítá s tím, že přípravu na další sezonu začne na západě Čech. Nyní se ovšem Kolář soustředí hlavně na páteční zápas světové kvalifikace proti Itálii.

Kolář už trénoval s reprezentací, ta odpoledne zamíří na Hanou

Záložník Daniel Kolář dnes poprvé trénoval s národním týmem před zápasy světové kvalifikace s Dánskem a v Arménii. V minulých dnech jej sice sužovala viróza, ale v úterý večer se už připojil k národnímu týmu a dnes ke spoluhráčům při dopolední přípravě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele