Kolář: Góly proti Spartě a Slavii jsou pro mě zadostiučiněním

06.11.2017, 09:07
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (50)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dan

Patřím mezi ty, co jeho výkonnosti po návratu z ciziny moc nevěřili.

Reagovat
Bex5

Ani ja .... omluva a kloboucek

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ještě k Šilhavému: Podle jeho včerejšího vyjádření na tiskovce mám takový pocit, že on sám byl proti příchodu tak velkého množství hráčů, zvlášť těch 3 zkušených hráčů ze zahraničí. Vypadá to, že je tam populisticky dotáhli Tvrdík s Krobem, aby ukázali, že na to máme, bez ohledu na názor trenéra a nějakej potencionální přínos pro mužstvo..

Reagovat
valloire

a teď ten manažer co posral co se dalo strašně rozumí fotbalu a chce pojmenovávat chyby a skládat účty blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdík byl vždycky pokrytec

Reagovat
naheCZ

Otázka ale je proč to neustále tak točí, to už by snad mělo být na něm ne? Však v tom tkví ten velkej problém, sestava se už mělo před nějakou dobu ustálit a zasahovat do toho tak možná v případě zranění či neformy, maximálně to dost protočit v domácím poháru. Přijde mi prostě, že Šilhavý chce být za každou cenu s každým velkej kamarád a prostě pak nasazuje tak nějak všechny, i když ty rozhodnutí vůbec nedávají smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil bych se, kdyby mu i do toho kecal Tvrdík.

Akorát, že se teď k tomu nebude znát ...

Reagovat
naheCZ

To bych zase neřekl, za tím prostě bude Šilhavý, od něj jsem to prostě čekal už dopředu. Tvrdík by podle mě neměl zrovna důvod mu říkat, aby seděl např. Danny nebo Stoch a Altintop by měl asi taky trošku jinou pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je, zda i to je jenom na něm, zvlášť mám velkou pochybnost u nasazování Škody na úkor Necida. Ale pokud by mu do toho fakt někdo kecal, tak by trenér měl být dost silný na to, aby si do toho kecat nenechal.

Reagovat
Blasphemer

Tohle přesně jsem tu psal v létě. Šilhavý si jel stejně jako Vrba 12 hráčů celou sezónu, proto pochybuji že ten široký kádr je z jeho hlavy. A ti cizinci už tutově.

Teď se dostal do situace, kdy to musí točit, aby se mu ta kabina úplně nerozpadla a to on prostě neumí.

Reagovat
Bosko

Tohle je asi jedinej sympatickej člověk z kádru Plzně. Když už nám ten gól někdo dát musel, tak aspoň, že to byl on

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Bex5

Ještě bych přidal Hořavu,Hrošovskýho,Kovaříka,Hájka a Hejdu ....

Reagovat
naheCZ

OT: Z repre srazu vypadli Vydra s Dočkalem, naopak povolání byli Frýdek, Houska, Kliment, Simič, Šural a Zmrhal....

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže ten Simič.

Když museli Jarolímovi napovědět fanoušci ...

Reagovat
Briggus

Frýdek, Zmrhal, Kliment

Reagovat
naheCZ

A taky proč Houska? Minule tam povolá Faltu, nenechá mu ani čuchnout a teď se pro změnu rozhodne pro Housku, proč? Ty tři tebou jmenovaní jsou totální výsměch no.

Reagovat
C-M@ster

Ten Frýdek... to je nějaký divný, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Po jediným zápase půl dne zpátky je to zatraceně divný.

Reagovat
kilobyte

Tak blíží se přestupní okno a u nás moc nehraje, takže ho budeme chtít asi prodat.

Reagovat
Messi14

si je chce asi vyzkouset.. jinak je Frydek vysmech

Reagovat
Bosko

Zmrhal jo?Jarolím chce asi dokázat, že Berbr měl pravdu, když mluvil o tom jak maj Jarolíma pod palcem agenti. Nedokážu najít žádný rozumný vysvětlení, proč by měl bejt ten nekopa v repre

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zmrhal to už je fakt hodně špatný vtip, ten nemá ani na Slávii. Naprosto průměrný a bezvýznamný hráč. Pak mi povídejte, že na nominace nemají vliv agenti. Kdyby tomu tak nebylo, tak se tam takové jména, jako Zmrhal nemůžou nikdy objevit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda Š. je asi až moc hodnej - směrem dolů i směrem nahoru ...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nečekal jsem, že ta trapnost bez sebereflexe takhle drsně nebude brát konce ........

Udělat coby nejslavnější klub v zemi posily za 350 mega v místní měně a po 13 kolech mít sekeru 17 bodů na prvního, to je na zápis do Guinessovy knihy rekordů, ne ?!

Beze srandy.

https://fotbal.idnes.cz/fotbalova-het-liga-13-kolo-fastav-zlin-sparta-praha-andrea-stramaccioni-trener-rozhovor-grp-/fotbal.aspx?c=A171105_232318_fotbal_vp2

Reagovat
verv

ty seš tím Stramou úplně posedlej. podobnou ztrátu maj i všechny ostatní týmy, tak nechápu co to furt zkoušíš.

Reagovat
Puskas

a kolik z nich utratilo 350 melounů?

Reagovat
verv

to je mě ale úplně jedno, sou to prachy DK a ne moje. navíc ty prachy byly z přestupu Dočkala a pár dalších. třeba Slavia přivedla stejnej počet hráčů, navíc po sezóně kdy udělala titul a žádnej radikální řez nebyl potřeba a má jenom o 3 body víc. ale tady se pořád pojede hejt jenom na Spartu.

Reagovat
Puskas

Je přece fuk, odkud ty prachy jsou. Slávka nepřiváděla hráče s takovým humbukem, navíc nehraje tak bídně. A Sparta je pořád klub č. 1, tak se nediv.

Reagovat
verv

nepřiváděla s takovým humbukem? jakože kotalík/křetínský dělali kolem přestupů větší humbuk než luftjarda? to nemyslíš vážně že ne? humbuk kolem toho dělali akorát mediální mrdky. a že nehraje bídně? mají o 3 body víc, než Sparta, z které se tady dělá průměrnej tým ligy, takže asi tak.

Reagovat
Puskas

Ve vzájemném duelu vyhrála. A Tys nečekal mnohem lepší výkony a umístění? A na Tvou otázku - ano, myslím, že kolem posilování Sparty bylo postupem času - ne hned - více povyku. Ale to je fuk, nechme toho, prostě Sparta dle všeobecného očekávání měla ligu válcovat a neměla by se teď utěšovat, že je jen pár bodíků za Slávií.

Reagovat
verv

No jestli čekal. doufal sem v lepší umístění i výkony, to je jasný. a ani se neutěšuju tím, že sme jenom kousek za slávií. jenom se pozastavuju nad tím vnímáním v mediích a u lidí, kdy ze Sparty se dělá pomalu nejmarnější tým ligy, zatímco slávie hraje vlastně super fotbal, přestupy se jí povedly atd.

Reagovat
Puskas

Jak píšu - Sparta bude vždy č. 1 v této zemi, ač se mi to nelíbí. Má historii, jméno, pověst, takové Plzni nepomůže ani pět titulů v řadě, aniž bych se jí chtěl dotknout, Sparta bude pořád nejvýše.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych řek negativně fascinovanej.

Ale to už je asi každej aspoň průměrně inteligentní fanda.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco ti řeknu, pohyboval jsem se celej život jen v amatérským fotbale. Nejvejš divize. Ale myslím, že zdravej selskej fotbalovej rozum tak ňák mám.

A trenéra "kvalit" Stramy, kdyby neměl jeho PR a nebyl Ital, ale "jen" Čech, tak by s jeho způsobem skládání sestavy, určování taktiky a koučování vyhnali i z divize.

Jeho tréninky neznám, ty jsou třeba dobrý ...

Reagovat
verv

zdravej selskej fotbalovej rozum tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

tak jo, spokojenej ?

hrál si někdy fotbal ?

škoda slov

Reagovat
verv

hrál sem fotbal přes 20 let a s pojmem zdravej selskej fotbalovej rozum sem se teda ještě nesetkal. jakože rozum sedláka, co si jde po práci na poli ještě zahrát fotbálek? btw ze zkušenosti vím, že zdravým selským rozumem se většinou oháněj ti největší pitomci

Reagovat
Messi14

treba ho jen hraci nechapou a neplni co chce nicmene zatim vsichni v rozhovorech tvrdi, ze vse ma kvalitu, treninky nejlepsi co kdy meli atd.. ale je pravda, ze jiz zminovany chaos v sestavach a mozna jen "navenek" nulova taktika, no.. je to divny trochu mi to pripomina hledani sestavy ve FM .. z nakyho duvodu mi ted hrali hraci se skoro nulovejma statama i hodnotou daleko lip nez hraci, co meli hrat aspon "neco"

Reagovat
Andis

Jojo na to že měl jít ven za ten loket tak mazák

Reagovat
Dufan

Dan Kolář hroznej sympaťák. Skromnej, příjemnej vystupováním. Na hřišti bojovník a tahoun. Žádnej výmaz v podobě Limberskyho apod. A se vším co si prožil. Respekt.

Reagovat
Messi14

ale na hristi nejvetsi urvanec po limberskym a petrzelovi ale jo, jinak fotbalove super a zaslouzene jsou prvni nicmene kdyby vriskali min, tak by byli sympatictejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Tím vřískáním je vidět to zapálení pro hru, i proto sbírají body v zápasech, kdy je to pade na pade, případně když jim to nejde.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Rekli si vcera s klukama, ze rozhodci vse pisknul spravne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je videt, jaky ma Vrba vztah s Kolarem. Je to kapitan a leader, a on je vlastne pojitkem mezi Vrbou a ostatnimi cleny kadru. Kdyby neprisel Vrba, nejenze Plzen vse nevyhraje, ale podle meho nazoru by nezaril ani tak Kolar. Je to famozni, kdyz ma trener na sve strane kapitana

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatický hráč, ale na vyšší úrovňi třeba v pohárech už nemá, a možná i nikdy neměl. V tom zápase se Slávií, který jen potvrdil velmi nízkou úroveň české ligy, mi přišlo, že nebýt toho gólu, který by dle mého názoru trochu lepší brankář s přehledem chytil, tak ani nevím, že je na hřišti.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele