základní část, 2. kolo
27.07.2018 18:30 CET
0 : 4
(0:1)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 0:4

Mladá Boleslav nezvládla ani druhý zápas a připsala si vysokou porážku se Sigmou Olomouc 0:4. Domácí zejména v prvním poločase nehráli špatně, na rozdíl ale od soupeře nedokázali své šance proměnit.

První zakončení v zápase si připsal domácí Konaté, ten však pálil vysoko nad. V 6. minutě měla obrovskou příležitost opět Boleslav, Pauschek ovšem hlavičkou Buchtu nepřekonal. O dvě minuty později se pár metrů za pokutovým územím do míče opřel hostující Plšek a krásnou střelou nedal Kamenárovi šanci. Nedlouho poté střílel z podobného místa Falta, tentokráte z toho byl pouze rohový kop.

Hra se poté trochu uklidnila a další příležitost přišla až ve 26. minutě, to ze standardky pálil těsně nad boleslavský Kateřiňák. Boleslav sice byla aktivnější, ale byla to Sigma, která mohla přidat další branku. Houska však prudkou ranou mířil mimo tři tyče. V závěru poločasu přece jen mohli domácí srovnat, nicméně Buchta předvedl proti hlavičce Krále výborný zákrok a Sigma tak šla do kabin s vedením 1:0.

Kýžené vyrovnání nepřinesla ani střela Konatého z 52. minuty, když Vepřek jeho pokus zblokoval na rohový kop. Další dvě obrovské šance domácích měl Fabián. Jednou mířil vedle pravé tyče a podruhé zasáhl výborně chytající Buchta. Sigma tak nakonec potrestala neefektivnost svého soupeře. Znovu to byla krásná střela, která zapadla k tyči. Tentokrát byl autorem Martin Nešpor.

Naděje domácích ale definitivně zhasly v 73. minutě, když Falta přesným přízemním centrem našel Sladkého, jenž už měl lehkou práci s doklepnutím míče do poloprázdné brány. Čtvrtý hřebíček do boleslavské rakve přidal o deset minut později po přiťuknutí Hály krásnou technickou střelou Houska. Závěr zápasu už se tak pouze dohrával.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat
zelda

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele