18. kolo
24.02.2018 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - Baník Ostrava 0:0

Utkání, jež bylo hráno ve velmi slušném tempu, mezi Teplicemi a ostravským Baníkem skončilo remízou. Hráči předvedli kvalitní fotbal, ale to, co divákovi muselo chybět, bylo přesnější zakončení.

K první šanci zápasu se po centru ze strany a Poznarově prodloužení dostal Pazdera, jeho střela z voleje však těsně minula pravou tyč. Vzápětí Granečný nedokázal proměnit svoji obrovskou šanci, když ho v úniku vychytal Diviš. Na druhé straně střílel Vaněček, střele ale chyběla razance a Laštůvkovi problém nenadělala. V 28. minutě Hora prodloužil centrovaný míč a nikým nehlídaný Vaněček pouze těsně přestřelil. V závěru poločasu se ještě do dvou příležitostí dostal Granečný. První mu zmařil díky dobrému vyběhnutí Diviš, napodruhé střela skončila těsně vedle levé tyče.

V úvodu druhé půle měl velikou šanci Vaněček, ten však selhal v samostatném úniku proti Laštůvkovi. Hosté zahrozili Poznarem, jeho střela ovšem skončila v rukavicích Diviše. Na hranici 60. minuty měl další dvě šance Vaněček. Nejprve po centru Trubače trefil hlavou tyč a jeho další střelu z otočky zastavil až na brankové čáře Fleišman. Na druhé straně v akrobatické pozici Diop minul. Po Azevedově rohu nezamířil mezi tři tyče ani Psyché. V nastaveném čase se ještě po chybné rozehrávce hostů dostal do šance Červenka, nicméně střela mu vůbec nesedla, zápas tak skončil bezbrankovou remízou.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (1)

Přidat komentář
ondrasch77

Teplice minulé kolo krásně propadly u nás v Jablonci a Baník totálně shořel doma - tzn. 3:1 (Fillo dá gól)...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele