15. kolo
24.11.2017 20:15 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - Slovan Liberec 0:0

Páteční večer byl ve znamení souboje dvou týmů z první poloviny tabulky. Před utkáním se hovořilo o tom, že to bude atraktivní duel. Fotbalisté očekávání vůbec nenaplnili a utkání skončilo hubenou remízou 0:0.

Hned v první minutě se do šance dostal hostujicí Breite, ten však po centru z pravé strany od Coufala nedokázal míč usměrnit mezi tři tyče. V 16. minutě mohl padnout kuriózní gól, když Fryšták dlouho otálel s rozehrávkou, až napálil napadajícího Pulkraba, od něhož se balón odrazil 5 metrů vedle levé tyče. O pár minut později ze standartní situace poslal Potočný do vápna dobrý střílený centr, Fryšták situaci ale s přehledem zvládl a míč vyrazil.

Až ve 33. minutě se do prvního zakončení dostali domácí. Střela Dostála zpoza vápna ale branku minula. O dvě minuty později odcentroval z pravé strany Dostál, jeho pobídku si našel Nečas, jehož zakončení Kolář výborným zákrokem zlikvidoval. Hned v další akci si Nečas narazil s Haškem, ale před brankou už nikoho nenašel. Sérii šancí Bohemky ukončil Krch, jenž hlavičkoval nad. Do konce poločasu si uý ani jeden tým šanci nevytvořil, a tak se do kabin šlo za stavu 0:0.

I ve druhém poločase se jako první do šance dostali hosté. Coufalův centr Pulkrab v gól nepřetavil. V 63. minutě Pulkrab sklepl na Coufala, který pěknou střelou z voleje z 20 metrů přinutil Fryštáka k výbornému zákroku. V 78. minutě liberecký Mikula našel ve vápně Voltra, jenž bránu vysoko přestřelil. Deset minut před koncem zahrávala Bohemka přímý kop z 17 metrů. Jindřiškovu střelu výborně vyrazil Kolář, jenž se při zákroku poranil, ale protože Liberec měl už vystřídáno, tak musel zranění rozhýbat a zápas dochytat. V 87. minutě Bartl prudkým centrem našel Voltra, jemu se ale hlavička vůbec nepovedla.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
HunterRomario

2:1

Reagovat
oli9

za barak

1:1

Reagovat
ondrasch77

Ukaž tiket

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele