14. kolo
19.11.2016 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň 0:0

V Mladé Boleslavi nakonec branka nepadla, ale k vidění byl poměrně dobrý fotbal. Každopádně výsledek 0:0 nahrál všem nejbližším pronásledovatelům Plzně, navíc situace se na špici tabulky ještě více vyrovnala.

A lépe začala tento šlágr Plzeň, která chtěla druhému Zlínu znovu odskočit na rozdíl čtyř bodů. Se Zemanovou ránou neměl Diviš žádné problémy, horší už to bylo s Krmenčíkem, jehož střele se postavilo břevno! Na druhé straně vyzkoušel Kozáčikovo pozornost z volného přímého kopu Mareš.

Hru ale spíše kontrolovala Viktoria. Další Zemanova střela skončila vedle a Hubníkovu nebezpečnou hlavičku lapil Diviš. Utkání nepostrádalo nasazení, tempo i atraktivitu, postrádalo ale branky.

Do druhého poločasu už vstoupili aktivněji svěřenci Leoše Kalvody a zejména novopečený reprezentant Mareš byl velice blízko první brance. Jeho nebezpečnému zakončení nescházelo mnoho. Na druhé straně hasil nebezpečí skvělým obraným zákrokem Takács. V 62. minutě to ve vápně Boleslavi znovu hořelo a Adam Jánoš div, že si nedal vlastní gól. Deset minut před koncem utkání si zkoušel vymodlit pokutový kop Milan Petržela, ale sudí jeho tužby nevyslyšel. Skvělé utkání odehrál zejména obránce Takács, který několika obranými zákroky domácí zachránil. Tak jako tak, necelé čtyři tisíce divácků se branky nedočkaly.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 forma Boleslavi jde hodně dolů

Reagovat
Houfi

0:2

Reagovat
boryland

1:4........Krmy 2,Hroso,Baky.......

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
ondrasch77

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
cepinzcegamy

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele