6. kolo
11.09.2016 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

FK Jablonec - Dukla Praha 1:1

Remizou 1:1 skončilo utkání mezi Jabloncem a Duklou. Hosté vedli po brance Jakuba Považance, ale za domácí srovnal po změně stran Ondřej Mihálik.

Jablonec si vypracoval první šanci zápasu, ovšem Mihálik zamířil vedle a Dukla následně udeřila. Juroška se krásně zbavil Jiráčka a naservíroval přesný pas na Jakuba Považance, který otevřel skóre zápasu. Domácí se pokoušeli o vyrovnání, ale Kubista zamířil vedle a závar po Pospíšilově centru dokázala Dukla ubránit. Ve 45. minutě přišel jeden z klíčových okamžiků celého utkání, Považanec šikovně prostrčil balón na Manziu, který ale Hrubého nepřekonal a odmítl tak zdvojnásobit vedení Dukly.

Pražané mohli být i tak spokojeni, ale ve druhém poločase se museli převážně jen bránit. Mihálik hlavou prodlužoval na Doležala, který na balón nedosáhl. V 52. minutě už to Jablonci klaplo. Mihálik technickým obstřelem překonal Radu a Jablonec vycítil šanci na zvrat.

Dukla se ale nezatáhla, ba naopak. Považancovu střelu musel vyrážet Hrubý a Tetour pro změnu přestřelil. Střelecký pokus ze střední vzdálenosti zvolil i Kouřil, ale ani on nebyl úspěšný. Další branka už nakonec nepadla a Jablonec tak jenom remizoval s Duklou 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1 1

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat
ondrasch77

1:0 (Wagner)

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele