18. kolo
19.02.2016 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Vysočina Jihlava - Slavia Praha 0:0

Bezbrankovou remízou se rozešly celky Jihlavy a Slavie. Pro svěřence trenéra Dušana Uhrina mladšího je to bezpochyby zklamání, ovšem znovu se potvrdilo, že se Sešívaným na Vysočině nedaří. Nejblíže k brance měl Mešanović, který orazítkoval tyč.

Že to bude mít Slavia na Vysočině těžké, se vědělo a po závěrečném hvizdu se to také potvrdilo. Sešívaní měli několik šancí zejména v prvním poločase, ale ani jednu neproměnili. Jihlava se rozhodně neuchýlila jen k bránění a také ona měla dobré příležitosti.

První šance si vytvořila hostující Slavia. Hušbauerovu technickou ránu vychytal Rakovan a neujala se ani Škodova nepříliš povedená střela. Růžky vystrčila i Jihlava. Hronek posunul balón na Voltra, který tísněn a v úhlu nepřekonal Berkovce. Po půlhodině hry měli Pražané ve vlastním vápně další problémy, ale nenašel se nikdo z Jihlavských, kdo by uklidil míč do sítě. Vzápětí se do útoku hnala Slavia a Mešanović z malého vápna zazdil další gólovku. Neprosadil se ani Škoda, a tak skončil první poločas bez branek.

Ve druhém dějství tempo zápasu opadlo a ubylo i šancí. Ve 47. minutě sice orazítkoval Mešanović tyčku, ale to bylo ze strany Slavie na dlouhou dobu vše. Jihlava nepouštěla favorita k ničemu vážnějšímu a tři minuty před závěrečným hvizdem mohla utkání rozhodnout ve svůj prospěch. Vaculíkův centr ze standardní situace jen tak tak netrefil Šulka! Slavia si mohla oddechnout. Sudí Paták ještě nastavil tři minuty, ovšem ty rozhodnutí nepřinesly. Slavia na Vysočině ztratila body, s Jihlavou remizovala 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
popltak

V souboji tragických týmů vyhraje Jihlava nad Asiatama.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidím jinak - zoufalce z Manchesteru nenapodobíme a předposledního v tabulce lehce porazíme tip 0:2 .

Reagovat
kalla

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
vanGomm

Tip 2.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
KingMaster13

Nebude to jednoduché v Jihlavě se nám dlouhodobě nedaří, čeká nás náročné utkání. Věřím však že ten gol dáme a udržíme to 0:1 ale bude to těsné

Reagovat
ondrasch77

1-1 (??? - Škodovka)

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlave budou chybět hraci

1:2

Reagovat
Hardwell

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš to je zase ubohost. Dokud tam budou hrát takový karikatury jako Jablonský a Zmrdal tak se nikam neposunou a můžou mít prachů kolik chtěj. Navíc ta taktika, nikdo není schopnej dát kloudný centr, tak se bude furt centrovat, nechápu. Škoda slov, jděte se zakopat.

Reagovat
chytrejkluk

festival zahozených šancí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele