6. kolo
12.09.2015 17:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - Vysočina Jihlava 2:1

Olomoučtí fotbalisté byli zejména na začátku první půle aktivnějším týmem na hřišti a vytvořili si i první šanci zápasu. V 10. minutě Plšek nacentroval na hlavu Ordoše, jehož hlavička minula jihlavskou branku. Ve 23. minutě zase domácím překazil radost ze vstřelené branky pomezní rozhodčí, který po Malecově brance signalizoval ofsajd.

Sigmě se vydařil i vstup do druhého poločasu, jenže opět bez gólového efektu. Po rohovém kopu se míč dostal od Petra k Plškovi, jehož pohotová rána pořádně zaměstnala brankáře Hanuše. V 56. minutě si Plšek spravil chuť, když po Petrově přihrávce technickou střelou otevřel gólový účet zápasů.

O tři minuty později přidala Sigma druhý úder. Gólovou šanci Petra sice Hanuš parádně nohou vyrazil, jenže na dorážku Malce už byl krátký. V 65. minutě mohl zvýšit na 3:0 pro domácí Ordoš, ale jeho tečovaná střela orazítkovala tyč.

Namísto toho se do zápasu vrátila Jihlava, když na rozdíl jediné branky snížil střídající Mešanovič. V závěrečných minutách Jihlava sahala po vyrovnání, ale proti byl skvělý brankář Buchta, který ze svého repertoáru vytáhl několik klíčových zákroků a uchránil letošní premiérové ligové vítězství Sigmy.

Autor: David Kubáň

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 1...2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že letos konečně Baník spadne. Nesnáším ty jeho hnusné fanoušky, proto od jistých let nesnáším i tento klub a zaslouží si pád do pekel, kam jeho někteří fanoušci patří. Baník v lize nechceme! Primitivní fanoušci si zaslouží primitivní soutěž, takže třeba okresní přebor, skvělá alternativa. Podotýkám, že jsem nedaleko Ostravska. Teoreticky v lize spadám pod oblast Baníkovců, ale klubu, s takovými dobytky, kterých se často i vlastní hřáči zastávají, na místo aby jejich skutky odsoudili, fandit rozhodně nehodlám. Daleko bližší je mi Slovácko, Olomouc, Jablonec, Plzeň, Sparta. I Teplicím a klidně i Boleslavi bych titul přál a proč ne Liberci. Kdysi jsem fandil u nás Slavii, ale dnes je mi to jedno.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele