28. kolo
06.05.2016 17:30 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - Sigma Olomouc 2:0

Sigma nezvládla zápas na Dukle a svým konkurentům v boji o záchranu nabídla možnost bodově odskočit. Pražané se dostali do vedení už v prvním poločase brankou Štětiny, ve druhé půli pak zvýšil na konečných 2:0 Vrzal.

Dukla do utkání vlétla ve velkém stylu a Sigma se od prvních minut musela bránit. Manzia už ve 4. minutě trefil boční síť a jen o chvíli později trefil Mareš dobře postaveného Buchtu. Sigma se do první velké šance dostala v 11. minutě, Hálovu tvrdou ránu však gólman Rada zlikvidoval. Každopádně Dukla byla lepší a po čtvrthodině hry se ujala vedení. Lukáš Štětina zůstal ve vápně nehlídaný a dorážkou překonal Buchtu - 1:0. Vzápětí mohli domácí několikrát skóre navýšit, ale ani Manzia a ani Hanousek neuspěli. Začátek utkání přinesl spoustu zajímavých okamžiků a i po zbytek poločasu se bylo na co dívat. Zajímavý pokus na vyrovnání měl Falta, ovšem Rada nemusel výrazněji zasahovat.

Sigma potřebovala alespoň vyrovnat, jenomže Dukla měla parádní start i do druhého poločasu a záhy zápas rozhodla. Po Marešově rohovém kopu se hlavou prosadil Ondřej Vrzal a Sigma ztrácela už dvě branky. Olomouc nestíhala a Dukla si dál vytvářela šance. Hanouskovu střelu Buchta vyrazil a Mareš z dorážky vytěžil jen rohový kop. Sigma se zpět do zápasu nedostala, závěrečný tlak se nekonal a celkovou porážkou 0:2 si výrazně komplikuje záchranářské práce.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
arsavin

Zachráněný proti týmu, který NUTNĚ body potřebuje. Zkusil bych dvojku.

Reagovat
Desmond Glazebrook

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tip je 02. Mentální stránka je sice mrcha, ale pochybuji, že Dukla najde motivaci rvát se o 3 body. Jediné na čem Sigma může ztroskotat (a ztroskotává již delší dobu) je vlastní neschopnost střelit gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cepinzcegamy

za kolik se tak střelí gól? já myslím, že dukla to nebude chtít pustit a vyhraje s nulou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mýlil jsem se a jsem tomu rád. Ne že bych Sigmě přál sestup, ale vrhá to na ligu lepší světlo i v tom ,že nemusí být předvídatelná na základě nečistých praktik. Viz. Sparta - Plze před lety, ale Boží mlýny melou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele