19. kolo
06.03.2015 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Zbrojovka Brno - Baník Ostrava 0:0

Souboj brněnské Zbrojovky s ostravským Baníkem vítěze nepoznal. Diváci se za 90 minut nedočkali jediné branky, a tak si oba týmy připisují pouze bod.

Nejenže v utkání nepadla žádná branka, ale dokonce i brankových příležitostí bylo po málu. Hra byla z obou stran v prvním poločase velmi opatrná a v podstatě jediná výraznější šance se urodila ve 39. minutě, kdy se po ostravské hrubce dostal k míči hrdina předchozího brněnského triumfu Jakub Jugas. Ten ještě přihrávkou hledal lépe postaveného Zoubeleho, který však na balón nedosáhl. Baník musel před koncem prvního poločasu sáhnout k vynucenému střídání, během hry se totiž zranil De Azevedo, kterého nahradil Patrik Mišák.

Brno bylo o něco aktivnějším týmem, nicméně žádné další větší příležitosti se dlouho nedočkalo. Po změně stran se propracoval ke střele Moukanza, jenže trefil jen dobře postaveného obránce. V ochozech byla jinak velmi dobrá atmosféra, která charakterizovala rivalitu obou soupeřů.

V 62. minutě se musela mít obrana Baníku opět na pozoru, ale blížící se nebezpečí uťul praporek pomezního. A o pět minut později musel vytáhnout parádní zákrok brankář Pavlenka, který vychytal hlavičkujícího Schustera. Krátce na to střílel těsně vedle David Pašek a druhé straně dobře vypálil Mišák a zasahovat musel Melichárek. Utkání nakonec dospělo do nerozhodného konce a oba týmy si připisují pouze bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
pawelFCB

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2...0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud navážeme na výkon se Spartou tak 0:2,ale na Brně se hraje celkem těžce !!! Pevně věřím,že si odvezem tři body..Takže můj tip 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle týmy co mají systém založený na hurá stylu se musí doma porážet. Jestli ne, tak můžeme opravdu klidně spadnout. Problém je, že Baník nemá lepší kádr(ani horší), ale má vyšší bojovnost a sebevědomí.

Reagovat
HorajzmAmmann

hurá styl ?

Reagovat
smazaný uživatel

Baník má daleko lepší kádr

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 Brňácí

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
Kepy_FCB

0-1 a fotbal hnus

Reagovat
pawelFCB

průběh utkání si uhádl

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Baník, za co mě trestáte. To je fakt okresní přebor Může mi někdo říct, proč nehraje Holzer a Mensah sedí na lávce a místo nich tam běhají hráči, co si neumí přihrát na metr?

Reagovat
HorajzmAmmann

Holzer zraněný

Reagovat
wikingskrin

Dobrý bod z venku, jako každý ;)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele