15. kolo
22.11.2014 17:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Slovan Liberec - Vysočina Jihlava 2:2

Doslova na poslední chvíli zachránili fotbalisté Slovanu Liberec remízu v zápase s Jihlavou, která i přes ztrátu dvoubrankového manka potvrdila skvělou formu z předchozích utkání. S konečnou remízou 2:2 mohou být spokojeni snad jen nezaujatí diváci, kteří viděli opravdu zajímavé čtyři branky.

Hrozba pokut, pokud Slovan nezíská ze dvou kol čtyři body, nejspíše neměla pozitivní účinek. Liberec sice bod vyválčil a kýžené čtyři body tedy ještě může získat, ale právě proti Jihlavě se chtě nechtě počítalo se tříbodovým importem. Na druhé straně celek z Vysočiny by před zápasem bod bral, přijít o dvou brankový náskok a o tři body až v nastaveném čase, ho určitě mrzí.

Liberec si určitě představoval vstup do utkání jinak, než že bude po jedenácti minutách hry prohrávat. Tomáš Kučera vyslal jednoduchou střelu, kterou brankář Kolář měl samozřejmě mít, jenomže míč mu nepochopitelně proklouzl mezi rukavicemi a skončil v síti. Obrovská minela se ukázala být jako klíčová, Liberec se dostal, už i tak, pod velký tlak a to, pro v pohodě hrající Jihlavu, byla voda na mlýn. Každopádně první poločas další zajímavou gólovou situaci nenabídl.

Do druhého dějství nastoupil Liberec s jednou změnou, Jarolíma nahradil Luckassen, ale co bylo mnohem důležitějšího, byla branka hostí na 2:0. V 56.minutě ťuknul do Hybšova rohového kopu hlavou Mešanović a Kolář musel znovu lovit míč ze své sítě a opět neměl čisté svědomí, neboť hlavička šla na přední týč, kde golman měl stát.

Nyní už Liberec neměl na co čekat a vrhl se do totální ofenzívy. Výsledkem bylo několik velmi dobrých šancí a snížení Josefa Šurala. Delarge mu posunul balón a Šuralova střela se zatřepotala v síti! Tlak Liberce se stupňoval a v podstatě bylo jen otázkou času, kdy padne vyrovnávací gól. Svěřenci Samuela Slováka ho už příliš neměli, ale nakonec se to v nastaveném čase podařilo. Hadaščok se dostal s míčem k malému vápnu a přesně k tyči zakončil - 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Musi byt za 1...tip 1...2:0

Reagovat
vanGomm

Liberec by uz mel doma po delsi dobe v lize vyhrat.Navic JIhlava uz zacina byt tak trochu narade,takze tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava neprohraje....2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Twe, úplně zbytečná remíza s Libercem Nejlepší tým v Česku porazíme a pak ztratíme dva body v Liberci... WTF ???!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Nevím koho jinýho chceme ještě porazit, než Jihlavu

Reagovat
noustres

Ted by to chtělo porazit sparťany

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele