24. kolo
18.04.2015 17:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - Baumit Jablonec 1:0

O velké překvapení kola se postarali fotbalisté Dukly Praha. Ti na Julisce přehráli třetí Jablonec 1:0. Baumitu se po těsné porážce může výrazně vzdálit možná vidina startu v Lize mistrů. Autorem jediné branky se stal Tomáš Berger.

Na jedinou branku zápasu se nemuselo čekat dlouho. Stačilo pouhých jedenáct minut, aby jablonecká defenzíva přestala z důvodu předpokládaného ofsajdu hrát a střela Tomáše Bergera skončila v síti. Skvělou práci přitom odvedl Beauguel, který Bergerovi poslal přesný oblouček - 1:0 pro Duklu. O chvíli později byl ve vzduchu druhý gól, ale Karavajev tentokrát na brankáře Baumitu nevyzrál. Domácí v prvním poločase třetí tým Synot ligy výrazně přehrávali a bylo jen s podivem, že na světelné tabuli svítilo jen jednobrankové skóre.

Jablonec ale také dokázal zahrozit, ve 32.minutě například orazítkoval břevno! Fotbal v podání svěřenců Jaroslava Šilhavého byl nicméně žalostný a nezměnilo se to ani po přestávce. Ve 48.minutě došlo k trochu kuriózní situaci, Dukla vstřelila gól, který byl nejprve uznán, ale posléze po poradě s pomezním odvolán.

Baumit ve druhém poločase vůbec nenašel rytmus a kdo očekával alespoň závěrečný nápor, byl velmi zklamán. Hosté na Julisce nic nepředvedli a po zásluze prohráli 0:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
ondrasch77

0-2 (Doležal, Beneš)

Reagovat
Tomtaf

0:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele