17. kolo
21.02.2015 17:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - Vysočina Jihlava 0:0

Domácí Bohemka si dnes odpoledne rozdělila body s hosty z Vysočiny. Příliš pohledný fotbal se ale nekonal a nakonec zůstala střelecká listina bez jména jediného střelce. Postavení obou týmů se tedy nemění, Vysočina Jihlava je stále o bod před Bohemians.

Od prvních minut byli aktivnější hosté, kterým se dařilo držet míč, ale ne proniknout do vápna domácí Bohemky. Klokani, kterým před utkáním gratuloval fanoušek jménem Andrew z Austrálie, se dostali na dostřel soupeře až v sedmé minutě, když Matúš Mikuš vypálil z větší vzdálenosti, ale jeho střela mířila daleko od brány střežené zkušeným Jaromírem Blažkem. Za hosty kontroval Tomáš Kučera, ke kterému se dostal míč na hranici vápna. Brankář Milan Švenger ale nakonec zasahovat nemusel.

Domácí Klokani přečkali rohový kop a sami vyrazili do rychlého protiútoku. Po přihrávce se ve výborné střelecké pozici objevil Marek Jarolím, který ale bránu Jaromíra Blažka přestřelil. Po patnácti minutách se do vápna dostal centr Jarolíma, který ještě před bránu vracel Bratanovič. Ten svým pokusem našel Mosqueru, který ale hlavičkoval nad. Na levé straně byl hodně aktivní Lukáš Pauschek, který dělal hostující obraně velké problémy.

Po půlhodině hry se dostal ke skvělému centru Jhon Mosquera, který zakončoval útočník Matúš Mikuš, jeho volej ovšem jihlavskou branku minul. O chvíli později se Jihlava dostala ke skvělé akci, když si na centr ve vápně Bohemians skvěle vyskočil Jiří Krejčí, ale tento dosud aktivní stoper nakonec těsně přestřelil Švengerovu bránu. Druhou půli začal skvěle Jhon Mosquera, který se na levé straně zbavil dvou jihlavských hráčů a následně nahrával před bránu na Radu. Jeho rána ale zamířila jen do rukavic připraveného Jaromíra Blažka.

Deset minut po změně stran se ke střele dostal Peter Šulek, který vyslal na brankáře Švengera zajímavý pokus, ale jeho skákavá rána skončila nakonec těsně vedle. Dvacet minut před koncem utkání se prosadil Radek Šírl a domácí mohli mít radost, ale ta netrvala příliš dlouho. Matúš Mikuš mu totiž přihrával z ofsajdové pozice, takže gól nemohl být uznán. Na Mosquerův centr pak jen těsně nedosáhl David Bartek.

Patnáct minut před koncem dostal druhou žlutou kartu Pavel Tlustý po faulu na Jhona Mosqueru a byl sudím Proskem vyloučen. Hodně aktivní Jhon Mosquera poté vyslal další zajímavý střelecký pokus, ale netrefil bránu. Jan Kliment postupoval sám na Švengera, ale dvě minuty před koncem se ocitl v ofsajdu, takže nemohl zakončovat. V 90. minutě se pokusil vstřelit rozhodující branku Jakub Rada, ale mířil nakonec jen těsně nad bránu Jaromíra Blažka. Diváci neviděli moc zajímavý zápas a nedočkali se ani jednoho gólu.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
arsavin

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
celticz

Druholigovej fotbal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele