10. kolo
03.10.2014 20:15 CET
6 : 0
(4:0)

Reportáž

Baumit Jablonec - Dukla Praha 6:0

Baumit Jablonec deklasoval svého soka z Prahy, Dukla domů odjíždí s výpraskem. Brankář Filip Rada inkasoval šestkrát a Jablonec slaví jednoznačné vítězství. Kromě toho Duklu trápil také herně, hosté se k ničemu nedostali. Góly si mezi sebe rozdělili Doležal, Novák, Mingazov, Rossi a jedním "vlastním" přispěl také hostující Štetina.

Začátek jako z říše snů. I když tak možná budou fanoušci Baumitu popisovat celé utkání. V osmé minutě zahrávali domácí borci rohový kop, k němu se postavil Pospíšil a skvělým centrem našel nabíhajícího Martina Doležala. Pro něj nebylo větším problémem poslat brankáře Filipa Radu do sítě poprvé - 1:0 pro Baumit a na tahu byla Dukla.

Standardní situaci Dukly z poloviny hřiště zahrál Štetina, ale s jeho přetaženým nákopem neměl Hrubý větší problémy. Baumit trestal každé zaváhání hostí a na druhou branku nečekal dlouho. Po patnácti minutách si aktivní Ruslan Mingazov naběhl na hranici vápna kde jeho pohyb nikdo z obránců nestihl zaznamenat. Tam obdržel míč a krásnou střelou se prosadil - 2:0.

Pokud chtěla pražská Dukla reagovat na nepříznivý vývoj zápasu, příliš se jí to nedařilo. Další gól sice vsítil hráč pražského celku, ale nevybral si správnou bránu. Štetina ve snaze odhlavičkovat míč mimo pokutové území trefil pravý dolní roh své branky - 3:0 pro Baumit.

Dukla zkoušela korigovat skóre díky souhře mezi hbitým Beauguelem a Krmenčíkem. Prve jmenovaný nahrával zprava na Krmenčíka, ale ten v dobré pozici trestuhodně přestřelil. Brankář Hrubý měl plné nohy práce o pár minut později, když včas vyběhl a zlikvidoval nebezpečnou přihrávku Bergera na Krmenčíka. Debakl Dukly pokračoval díky snaze Filipa Nováka, který přesně v době kdy hosté začali být aktivnější, domácí ukázali svoji sílu v podobě protiútoku a udeřili. Pro jabloneckého beka je to již čtvrtá branka v sezóně - 4:0. Domácí mohli odcházet do šaten s veselou náladou.

Jablonec dominoval na hřišti i v druhé půli, kdy se mu dařilo kombinovat v blízkosti brankáře Filipa Rady. Toho překonal pár minut po změně stran také Daniel Rossi. Zkušený hráč zakroutil balón krásnou technickou ranou přesně k pravé tyči Radovy branky, ten neměl nárok zasáhnout - 5:0 pro domácí.

Beauguel se ocitl v dobré střelecké pozici, do jeho projektilu však skočil Pernica, který zabránil nebezpečné situaci. Poslední hřebíček do rakve Dukly Praha zatloukl opět Filip Novák, který svým druhým gólem v zápase uzavřel skóre atraktivního utkání. Novák dostal na levé straně až příliš mnoho prostoru a tvrdou přízemní ranou propálil vše, co mu stálo v cestě. Dukla odjíždí domů s debaklem a šesti brankami v síti. Výhra Jablonci stačí na druhou příčku, ale oba dva její nejbližší konkurenti mají zápas k dobru.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
ondrasch77

3-1 (Rossi, Kopic, Moulis - Beauguel)

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1...2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

tady se jablonci hodně věří, ale Dukla se zlepšuje a hlavně je hodně nevyzpytatelná

Reagovat
vanGomm

Jo to se věřilo,když hrál Jablonec doma se Slováckem a hlavně s Budějovicema také.Jenže hned v dalších kolech to Jablonec dohnal venku,takže měl stejně bodů,jako kdyby bodoval v opačném gardu.V tabulce na to nedoplatil,ten kdo na to doplatil byli sázející.Tip 1.Doufám tedy,že to opět neudělá,tedy doma X a následná výhra venku.I když .......

Reagovat
smazaný uživatel

vsimnete si vsak ze Dukle se venku velmu nedari

Reagovat
3M

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele