16. kolo
04.12.2011 15:00 CET
3 : 2
(2:0)

Reportáž

České Budějovice - Dukla Praha 3:2

Již třetí domácí vítězství v řadě si dnes připsaly na své konto České Budějovice. Proti Dukle vedly už 3:0, nakonec se ale musely o tři body bát až do samotného konce.

Hráči Dynama začali skutečně ve velkém stylu. Na vstřelení úvodní branky jim stačilo pouhých šest minut. Mezi střelce se jako první zapsal záložník Filip Rýdel, který překonal gólmana Radu po Otepkově rohovém kopu. V nastoleném trendu ovšem pokračovali domácí i nadále. Za zmínku pak stojí především tvrdá střela Sandra, kterou musel likvidovat pohotový Rada.

Po nadějném začátku hra nabídla řadu nepřesností a nelítostný boj ve středu hřiště, v 30. minutě však Budějovice z ničeho nic přidaly druhou branku. Po přihrávce od Sandra zakončoval přesně Michal Klesa.

Brzy po změně udeřili domácí fotbalisté potřetí. Agilní Sandro předvedl pěkné sólo, které zakončil premiérovou brankou v dresu jihočeského celku. Dukla se ale nevzdala a hned vzápětí zápas ještě pořádně zdramatizovala. O snížení na rozdíl dvou branek se v 55. minutě postaral Ivan Lietava. Tentýž hráč se prosadil znovu také o čtyři minuty později, kdy využil hrubky gólmana Křížka, kterému vypadl míč z rukou, a bez problémů zakončil.

Dynamo následně pořádně znervóznělo a jeho hra nabídla řadu chyb. I přesto ale mohlo krátce na to přidat další gól. Do dobré palebné pozice se dostal útočník Zdeněk Ondrášek, jenže nakonec nastřelil pouze vyběhnuvšího gólmana Radu. A když v zakončení neuspěl ani zkušený obránce Roman Lengyel, utkání už další branku nenabídlo.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
Tomtaf

3:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 vyhrajou Budějovice

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1..3:1

Reagovat
smazaný uživatel

No nemyslím si, že Dukla dá branku.. Poslední dva matche o něčem svědcí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele