10. kolo
16.10.2011 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bohemians 1905 - Dukla Praha 0:0

Malé pražské derby mezi Bohemians 1905 a Duklou Praha vítěze nenašlo. Ani jeden celek nebyl schopný vstřelit gól, a tak zápas skončil bezbrankovou remízou.

Úvod duelu příliš mnoho zajímavých momentů nenabídl. Hrálo se především ve středu hřiště, a proto si museli fanoušci počkat na první opravdovou šanci až do 18. minuty. To se ve výborné palebné pozici ocitl hostující Pázler, jeho dělovku ovšem bravurně zlikvidoval gólman Sňozík. Zanedlouho se musel činit také jeho protějšek Filip Rada, kterého přinutil k pohotovému zákroku nepříjemnou střelou Bartek.

Přesně po půlhodině hry zahrozila opět Dukla. Pázler vyslal výborným pasem do šance Markoviče, ten ve vápně obešel bránícího Lukáše, jenže na Sňozíka už nevyzrál. Poslední šanci první půle pak měli Bohemians, konkrétně Michálek. Domácí záložník pálil nebezpečně z hranice šestnáctky, ale Rada byl včas na zemi a jeho střelu lapil.

Po změně stran sice na sebe nejprve upozornil nepřesnou střelou domácí Josef Jindřišek, poté ale hned dvakrát zahrozila Dukla. Obě šance si na své konto připsal záložník Tomáš Berger. V 51. minutě jej výtečně vychytal jistý Sňozík, o pár okamžiků později naopak jeho střelu zblokovali obránci. Po těchto momentech však tempo hry výrazně opadlo a na hřišti se toho moc nedělo. Do konce zápasu již branka nepadla, a proto se oba týmy musely spokojit pouze s bodem.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bohemians 1905 2 - 0 Dukla Praha

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
smazaný uživatel

x

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
Veselac

jednička 2:1...a dobrej kurz

Reagovat
smazaný uživatel

tip 10...0:0,1;0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele