15. kolo
07.11.2010 17:00 CET
2 : 3
(0:1)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko 2:3

Překvapivý výsledek se zrodil na půdě Mladé Boleslavi. Nedávno Brnem zesměšněné Slovácko tu vyhrálo 3:2. Hosty nasměroval k výhře už v desáté minutě Fujerík a ve druhém poločase přidali branky Švancara a Ondřejka. Za domácí korigovali Kulič s Kyselou.

Utkání začalo ve zběsilém tempu a diváci byli svědky jedné šance za druhou. Už ve 2. Minutě utkání se ocitl ve stoprocentní příležitosti Marek Kulič, ale střelou o kousek minul branku. O chvíli později zase centroval Táborský a hlavičkující Mendy rovněž netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Další na řadě byli hosté, Švancara sklepl Valentův centr na Ondřejku a Šeda musel být v plné pohotovosti. V 10. minutě padla první branka zápasu, na Fujeríkovu prudkou a přesnou střelu byl Šeda krátký - 1:0 pro Slovácko.

Po půlhodině hry vyslal Kúdela krásnou kolmicí Řezníčka, ten však trefil je prostředek brány, a to byla jediná vada na kráse. Vzápětí šli domácí do přečíslení, Opielovu ránu Filípko zneškodnil, a to platilo i o dorážce Řezníčka. Zajímavý první poločas skončil překvapivým vedením Slovácka 1:0.

I v druhé části hry se hrál zajímavý fotbal, a co více, padaly branky. V56. minutě bylo srovnáno, o fotbalovou kulišárnu se postaral Petr Švancara. Stopera Dimitrovskiho ukázkově umotal a pak střelou do protipohybu překonal brankáře Šedu - 2:0 pro Slovácko. Mladoboleslavští se ale nevzdávali, po velkém závaru před Filipkem se mohl vyznamenat Dimitrovski, jenže se tak nestalo. Asi dvanáct minut po druhé brance Slovácka, se podařilo domácím zkorigovat. Kapitán Marek Kulič se zpoza velkého vápna nádherně trefil do šibenice a snížil.

Jenomže tento výsledek dlouho nevydržel, hned za čtyři minuty po brance domácích zvýšil na 3:1 pro Slovácko Václav Ondřejka, který unikl ofsajdu a zakončil. Boleslav nechtěla dvoubrankové vedení hostů akceptovat a znovu snížila. Stalo se tak tři minuty před koncem, kdy se Kysela opřel do odraženého balónu - 2:3. Závěrečný nápor domácích se ale nekonal, Slovácko vynikající výsledek udrželo a zvítězilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
Tomtaf

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
georgeo

krásný zápas s ještě krásnějším výsledkem pro Slovácko

Reagovat
AjaxFans

Yeah,dude

Reagovat
Krausio_Real_M

to snad né, vostuda

Reagovat
smazaný uživatel

chyba v předposledním odstavci, nejprve švancara srovnává a o řádek níž zvyšuje na 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele