14. kolo
30.10.2010 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

1. FK Příbram - Slavia Praha 1:1

Příbram využila jednu chybu v obraně sešívaných, jednu naopak sama vyrobila a byla za to potrestána. Po průměrném zápase, který mohl v samotném závěru Huňa se oba soupeři rozešli smírně 1:1.

Slávisté nastoupili do zápasu v tradiční sestavě i se Zdeňkem Zlámalem a Lukášem Jarolímem v záloze. Tyto dvě persony ale neměly v nudné úvodní pasáži příliš práce.

Pak ale přišla sedmá minuta, ve které si Tomáš Borek vyhradil prostor okolo hostujícího vápna a nerušeně přihrál na Michala Klesu. Tomu sešívaní nedokázali zabránit ve skluzu a také za to pykali - 1:0.

Mimochodem, záložník Středočechů se tímto zásahem posunul na samotné čelo tabulky střelců svého klubu - dvě branky ve čtrnácti zápasech totiž kromě něj ještě nikdo nedal.

Další průběh poločasu příliš zajímavých momentů nenabídl. Hra se odehrávala především před domácí šestnáctkou. Pražané si ale dokázali vytvořit tlak většinou jen po standardních situacích nebo po rychlých akcích na pár dotéků. Právě po jedné takové, kterou táhl Petr Janda, se k odraženému balónu dostal Pavel Vyhnal. Jeho střela z otočky ale mířila asi o metr mimo branku.

To Jakub Hora byl po chybě domácího Pleška o něco přesnější. V dobré pozici mířil alespoň do hrudi brankáře Hrušky.

Co se Slavii nepodařilo za celé první dějství, to se jí povedlo hned po změně stran. Karol Kisel vyhrál hlavičkový souboj s obráncem a rozehrál na opuštěného Jakuba Horu stojícího v šestnáctce. Ten se podíval, kde stojí jeho protivník v brankářských rukavicích a mimo čtyři vytrčená chapadla vystřelil - 1:1.

Prakticky okamžitě po rozehrání mohl skórovat domácí Divíšek - jeho volej ale nešel na branku, ale do neidentifikovatelného prostoru.

Vzrušení tak na stadion přinesla až vložka hostujících fanoušků, kteří vhodili na hřiště několik světlic. Hlavní rozhodčí proto zápas na zhruba minutu přerušil a společně se slušnými fanoušky sledoval hasiče v akci.

V 82.minutě mohli rozhodnout domácí. Klesa si pohrál s dvojicí obránců, přihrál přesně do nohy Danielu Huňovi. Ten ale z několika kroků zedničil neskutečně - míč "placírkou" poslal několik centimetrů mimo.

Autor: Filip Horký

Komentáře (4)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat
Losinho

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady neni co řešit Příbram konečně zabere a porazí sešívky 2:1

Reagovat
vanGomm

Mám vsazeno pod 2,5 gólu.Příbram doma dala ze 7 zápasů jen 3 góly,takže velice špatné no a Slavia ta by mohla být z minulého lig.kola zase vystřílená (4:0 Č.B.).Jinak tip 2,ale pokud Slavia snad vyhraje bude to asi jen o gól.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele