29. kolo
21.05.2011 17:30 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav 1:2

Mladá Boleslav vyhrála důležitý zápas na hřišti Slovácka a před finále českého poháru si tak zvedla sebevědomí. Skóre otevřel hned v osmé minutě Ondřejka, hosté však vstřelili zásluhou Řezníčka během čtyř minut druhé půle dvě branky a utkání otočili.

Domácí začali skvěle, hned v páté minutě vyslal Ondřejka do samostatného úniku Hlúpika, tomu však na poslední chvíli odstranil míč od kopačky Kúdela. Hned o minutu později našel Valenta Fujerika a i on pádil úplně sám na boleslavského gólmana Millera, kterému udělal kličku, prázdnou branku však z úhlu netrefil.

V osmé minutě se již domácí dočkali, Fujerikovu zpětnou přihrávku zblokovala boleslavská obrana přesně k Ondřejkovi, který zblízka skluzem otevřel střelecký účet zápasu. Domácí byli jednoznačně lepší a ve dvacáté minutě přišla nejhezčí akce zápasu, kdy si Ondřejka pohrál s pěti bránícími hráči, prokličkoval až do pokutového území, své sólo však zakončil střelou do tyče.

Boleslav se probudila až po půlhodině hry, Chramosta ale napálil jen bližší tyč, následný centr Táborského se zase krásně točil do šibenice, Filipko byl na místě. Ve druhé půli již byli hosté z Boleslavi lepším týmem a zaslouženě skóre otočili. V šedesáté druhé minutě hosté využili přesilovou hru, kdy byl mimo hřiště ošetřován Košút. Krásný centr z levé strany zakončil Mendy jen do tyče, následná dorážka Řezníčka již nemohla skončit jinak, než gólem.

A hned o čtyři minuty později již Boleslav vedla, na skvělou Opielovu kolmici do šestnáctky si naběhl Řezníček a pohodlně skóroval. Třináct minut před koncem mohlo být rozhodnuto, jenže Táborského dělovka skončila znovu jen na tyči Filipkovy brány, Řezníčkova dorážka zase byla zblokovaná. Čtyři minuty před koncem ještě zatřásl břevnem Chramosta, Mladá Boleslav tak v orchestru brankových konstrukcí porazila Slovácko 2:1.

Autor: Michal Hruška / idnes.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2 2-Svancara,Fujerik-Kulic,Kulic

Reagovat
smazaný uživatel

Tady vidím Výhru domácích můj tip 1:0 popřípadě remíza 1:1

Reagovat
naheCZ

1:2 (Švancara - Kulič, Chramosta)

Reagovat
smazaný uživatel

Bývalí Čáslavani zklamali

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele