finále
31.05.2023 21:00 CET
1 : 1
4:1 pen.
(0:1, 1:1)

Reportáž

Oslavy hráčů Sevilly (© AFP)

Sevilla je vítězem Evropské ligy, sedmý triumf si připsala proti Mourinhovu AS

Sevilla dokázala přerušit Mourinhovu sérii výher ve finále a díky úspěšnějším penaltám slaví svůj sedmý titul v Evropské lize!

Trenér Mourinho na jedné straně, Sevilla na druhé. Obě protiváhy spojuje jedna věc - stoprocentní úspěšnost ve finálových soubojích. A jedna z těchto sérií dnes večer musela skončit. Mourinho usiloval s AS o druhou trofej v řadě, zatímco Sevilla tuhle soutěž opanovala jako jasný boss a nikomu jinému prvenství tolikrát nepůjčila. Oba týmy navíc spojovala obrovská touha vyhrát i proto, že z ligy se do Ligy mistrů určitě nepodívají.

Velkou vzpruhou AS bylo nasazení a rychlé uzdravení Paula Dybaly, s nímž je hra "Vlků" prostě o level až dva výš. Sevilla zase neměla žádné větší absence a poslední dobou ji netrápila forma v lize tak moc jako AS. Španělský celek byl mírným favoritem, i když faktor Mourinho určitě měl svoji váhu. Tíha okamžiku dopadla na obě jedenáctky stejně, v prvních chvílích nechtěl nikdo udělat chybu a hrálo se hodně opatrně.

Po dvanácti minutách mírné nudy zvedl diváky ze židle opět Dybala, který našel spoluhráče Çelika. Turecký reprezentant se otočil s míčem a nahrál do druhé vlny, kde viděl nabíhající volné spoluhráče. Leonardo Spinazzola ale míč netrefil vůbec dobře a nechal vyniknout skvělého brankáře Bounoua!

Sevilla hrála až moc opatrně, dlouhé nákopy vpřed jí nesvědčily a naopak se stávaly snadnou kořistí Giallorossi. Anglický sudí Taylor přispíval k tempu hry tím, že nechával hru plynout i přes větší důraz na obou stranách nebo občasné polehávání hráčů italského celku. Rozhodující momenty mělo první dějství dva.

Ve 35. minutě Cristante bojoval o míč trochu důrazněji, než by se hráčům Sevilly líbilo. Balonu se chopil stoper Mancini a všiml si rozeběhnutého Paula Dybaly. Ten si míč zpracoval a krásnou ranou ke vzdálenější tyči tenhle mistr světa propálil brankáře Bounoua!

Sevilla potřebovala rychlou vzpruhu a ta mohla nastat v nastaveném čase. Španělé přestali hrát na delší míče a začali trpělivě kombinovat. Bryan Gil umotal u vápna dva protihráče, nahrál Ivanu Rakitićovi a ten nádhernou ranou trefil jen tyč Ruie Patrícia, který si musel stejně jako všichni Římané pořádně oddechnout!

Druhý poločas sliboval obdobné drama. Nakonec z toho ale byla docela jednostranná záležitost. Sevilla pochopila, že na AS platí pozemní přihrávky, trpělivá taktika. A v 55. minutě svým napadáním a centrem od Navase donutila Gianlucu Manciniho ke smolnému vlastnímu gólu.

Po hodině hry se ale AS mohlo vrátit do vedení, jenže závar před bránou španělského celku gólem neskončil. Pak se fanouškům AS málem zastavilo srdce, když sudí po pádu Lucase Ocampose ukázal na značku pokutového kopu. Nakonec ale jeho verdikt zvrátil VAR, který mu na videu ukázal, že stoper Ibañez se protihráče nedotkl.

Římané pak sami reklamovali penaltu, která byla minimálně sporná, protože ke kontaktu ruky docela daleko od těla a míče došlo, ale Anthony Taylor nechtěl o penaltě na opačné straně nic slyšet. A šlo se do prodloužení. V něm AS delší dobu už šlapalo vodu a prim hrála Sevilla. Bylo to ale hodně o opatrnosti. Ke gólu ale tahle snaha nevedla a na řadu přišly psychicky vyčerpávající penalty. A v nich byla šťastnější Sevilla, která zaslouženě slaví sedmý titul v Evropské lize!

Autor: Ondřej Pražák

Komentáře (778)

Přidat komentář
tadko97

V lige sme to celkom nezvládli, prakticky žiadne zlepšenie oproti minulej sezóne, práve naopak. Výkony boli podľa mňa horšie. V tomto zápase sa rozhodne, či to bude úspešná sezóna. Mourinho môže opäť dokázať svoju extratriedu. Snáď sa Dybala dá dokopy. Daje

1:0

Reagovat
Nachvilku

To nemají šanci. Sevilla zase vyhraje

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Totálně nevyzpytatelné. Něco mi ale říká, že to nebude o jednom gólu.

Daje!

Reagovat
juveforever

50:50 expert na európsku ligu vs expert na vyhraté finále

Reagovat
wyqinac

bych cekal, ze se bude hrat finale konferencni jako prvni

Reagovat
Coutinho10

minulý rok to taky bylo myslím tak, nicméně je to zajímavý, že to jakoby negradujou ty finále od EKL až po LM

Reagovat
Salfovic

Ideální by bylo, kdyby se finále eklu hrálo dopoledne, EL odpoledne a LM večer

Reagovat
Coutinho10

zajímavá myšlenka , ale muselo by to bejt o víkendu

ale asi by se to dalo, ikdyž nevím, jestli by to pro UEFU bylo dobrý, takto by se ty jednotlivý zápasy strašně rychle odbyly a byl by focus na další finále

nicméně, kdyby to UEFA třeba roztáhla dle časových pásem na různý světadíly, aby tam to bylo večer a tady třeba dopoledne či odpoledne, tak by to možná pro ně bylo zajímavý

Reagovat
Y.N.W.A

je to hloupost, takhle to jsou tři dny, tři večery, hlad po fotbale v okurkový sezóně... bejt to v jeden den, všichni kouknou jen na LM, Japonce, Číňany a Araby nevyjímaje...

Reagovat
Coutinho10

tak se na to dá taky koukal, ale UEFA by docílila toho, o co se v posledních letech snaží a to dostat i ten evropskej fotbal všude, na všechny kontinenty, což si myslim, že se časem stane, že třeba finále LM se bude hrát mimo Evropu

nicméně nemám problém s tím, jak to je teď a je fakt, že člověk se má aspoň na co upínat, když už je v drtivým případě po sezónách

Reagovat
Y.N.W.A

tomu rozumím, že finále pohárů, když už je na neutrální půdě a může bejt v Istanbulu, tak proč by nemohlo bejt v Rijádu, Dauhá nebo Pekingu, proč ne... s tím problém nemám... ale nesouvisí to s tím jedním dnem - naopak každý finále potřebuje mít kolem sebe několikadenní polštář s články a videi nejen na sociálních sítích před a po, udělat z toho divadlo, věnovat se jen tomu jednomu finále... bejt to v jeden den, tak je to třetina příjmů a třetina zájmu než je to takto

Reagovat
Coutinho10

jo souhlas...sice někdo by to možná radši zkouknul vše v 1 den, ale businessově by byli proti sobě, takže je potřeba, aby to bylo víc roztažený, jak to je teď

Reagovat
ian.rush

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pistacik11

A na jednom štadióne

Reagovat
king23

vstupenka 2+1 zdarma

Reagovat
spider_8

Proc ne

Ale realne bych to videl spis na streda EKL, patek EL a sobota LM.

Reagovat
Spalovač šancí

Nereálné už jen kvůli penězům

Reagovat
Csaplárova past

Tohle si musí José pohlídat!

Reagovat
Largo

Očekávám podobný průběh jako při našem posledním soutěžním utkání se Sevillou, bohužel.

Ale třeba se pletu.

Daje!!!

Reagovat
Truffaldino

Reagovat
Pharrell

Ne nepleteš se ani dnes

Reagovat
Raul=Real

Jasná jednotka

Reagovat
Pharrell

Jasná ?

Reagovat
JFT97

2:0 vamos

Reagovat
king23

To fakt může dopadnout jakkoliv. Formou posledních týdnů jsou oba kluby daleko za tím, co jsou reálně schopné hrát. Už jen to, že, kdo tohle finále prohraje si nezajistí Ligu mistrů a možná ani Evropskou ligu (v případě Sevilly určitě) z ligy je trochu rarita. Ví někdo, který klub a která zem doplatí na to, že si vítěz EL nezajistí oháry z ligy? Třetí tým ve Francii?

Reagovat
Čekám na brejk

Je to tak, pokud EL vyhraje tým, co si to nezajistí z ligy, tak 3. tým z Francie (Marseille) jde do 3. předkola LM namísto do předkol. Poslední 2 sezóny to tak bylo a ani jednou to Monaco nezvládlo a vypadlo ve 4. předkole :D. Ale tohle finále je poslední, které to zajistí, od sezóny 2024/25, třetí tým z 5. místa půjde rovnou do skupin a 4. do předkola. Možná to v sezóně 2025/26 už budou Nizozemci, když se udrží před Francií příští sezónu . Místa obhájců v případě, že si to zajistí z ligy, jak u LM tak u EL případně připadnou týmům v předkolech s nejvyšším koeficientem (u LM jen z mistrovské části, u obhájce EL tým s nejvyšším koeficientem z obou částí předkol).

Reagovat
king23

Díky za update, té úlitby pro Francii jsem si bohužel vědom, snad to Nizozemci zvládnou, neměli k tomu daleko ani letos.

Každopádně stejně mi to není jasné. Vítěz EL, který si nezajistí LM z ligy zabere jedno místo v LM na úkor někoho jiného. Kdo ten někdo jiný je, pokud 3. tým francouzské ligy předkolo zvládne a do LM se dostane? Je to tak, že z nemistrovské části LM se prostě dostane do skupin o jeden tým míň?

Další otázkou je - musí být logicky rozdíl mezi tím, jestli finále vyhraje Sevilla, která si nezajistila vůbec žádné poháry z ligy a nebo AS, které si dejme tomu zajistí Evropskou ligu z ligy. V těchto případech to musí mít nějaký vliv i na kvalifikaci EL, potažmo EKL.

Reagovat
Čekám na brejk

Je to tak, kdyby Twente nedostalo ve 4. předkole KL Fiorentinu, zatímco Nice Maccabi Tel-Aviv, přičemž oba byli nenasazení, podle mého by tu Francii dali už tuhle sezónu. To byla smůla. Pak samozřejmě vyhoření PSV a Ajaxu v EL, to byla škoda.

Vysvětlím. Počet míst je stejný, jen tím týmem navíc dojde i k přesunu 3. týmu z 6. místa. Normálně je tento tým nasazen až do 4. předkola LM, pokud 3. tým 5. místa nemá místo v LM a musí do předkol, tak jdou oba už do 3. předkola LM. Tím se ten počet vyrovná.

Pokud si vítěz EL zajistí LM z ligy a tak 3. tým 5. místa jde rovnou do LM (9 týmů):

2. předkolo: 4 týmy - 2 postupují

3. předkolo: 6 týmů (2 z 2. předkola, 4 nasazení) - 3 postupují

4. předkolo: 4 týmy (3 z 3. předkola, 1 nasazený) - 2 postupují do LM

Pokud si vítěz EL nezajistí LM z ligy a tak 3. tým 5. místa musí do předkol (10 týmů):

2. předkolo: 4 týmy - 2 postupují

3. předkolo: 8 týmů (2 z 2. předkola, 6 nasazených) - 3 postupují

4. předkolo: 4 týmy (4 z 3. předkola, žádný nasazený) - 2 postupují do LM

Ano, pokud si vítěz EL nebo jakéhokoliv jiného poháru zajistí místo v nějakém jiném poháru, dochází k různým přesunům. Tuhle sezónu v tom byl bordel kvůli vyřazení Rusů, minulou zase chybělo místo v EL pro obhájce Konferenční ligy. Ale hezký příklad je Villareal, který vyhrál v sezóně 20-21 Evropskou ligu a v lize si zajistil místo v 4. předkole konferenční ligy. Tím pádem toto místo zůstalo prázdné (v té sezóně si konferenční ligu nezahrál žádný španělský tým, by mě zajímalo jestli tu soutěž ve Španělsku zaznamenali ) . Tudíž aby to vycházelo početně, tak přesunuli větší počet vítězů poháru od 30. místa dolů z 1. do 2. předkola konferenční ligy.

Nevím, jestli na všechny případy mají metodiku, podle mě spíš ne. Pokud nastane nějaká nestandartní situace, tak to nějak udělají, aby to vycházelo.

Reagovat
king23

Skvělé shrnutí, díky moc

Ještě by bylo zajímavé vědět, kolik týmů může maximálně hrát evropské poháry z jedné ligy.

Kdyby teoreticky vyhrál LM, EL i EKL tým, který si třeba ze španělské ligy nezajistil žádný pohár, jestli by startovalo 10 týmů z jedné země

Reagovat
Čekám na brejk

Není za co .

Nevím jak je to přesně omezené na počet zemí, ale minimálně jednu věc vím a to že v LM může startovat pouze 5 týmů, takže pokud by LM i EL vyhrál tým, co si to nezajistil z ligy, tak by 4. tým měl smůlu. Ono se to nějak 10-15 let zpět stalo Anglii, že Tottenham kvůli tomu musel do předkola, to bylo ještě v době, kdy 4. tým z TOP 4 lig šel do předkol. A pak si myslím, že bude omezení, aby v EL byli maximálně 3, aby se nemohlo stát, že teoreticky v osmifinále EL bude 9 týmů z jedné země a nemohli by tak dodržet pravidlo, že ze stejné země nemůžou hrát proti sobě, ale to už jen tipuji .

Reagovat
smazaný uživatel

The Special One si jde pro další trofej.

Reagovat
Emmett Brown

Poďme to dotiahnuť! FORZA ROMA

Reagovat
10

Reagovat
Largo

Reagovat
M11

Pome Roma !

Reagovat
oli9

3:1

Reagovat
gunkskunk

Jsem v Římě, vrhám se v Olimpico na obrazovky a doufám, že Řím a i já zažijeme nezapomenutelnou noc… Tak snad Jose potvrdí svůj status a my budeme moci zvát tuhle sezónu jako vcelku podařenou. Forza Roma!

Reagovat
Largo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Pharrell

No uvidíme. Sice to asi více přeji Sevilla ale AS Roma (viz - faktor Mourinho) má dnes také velkou šanci. Uvidíme večer co předvedou Vlci z věcného města.

Reagovat
Largo

Zajímavě se ty kurzy mění. Ještě včera byla Sevilla za 2,81 a my za 2,99...Faktor Dybala? Většina favorizuje Sevillu, pojďme jim vytřít zrak...

Reagovat
Pharrell

Bohužel realita asi bude jiná. Ale třeba se pletu a Vlci AS Roma mile překvapí italské fans.

Reagovat
Coutinho10

taky mě to celkem překvapilo

Reagovat
Pharrell

Sevilla - Roma 2:1 3:1 FT

Reagovat
Kepy_FCB

Ty jo někdo z Itálie vyhrál tuto trofej naposledy v 1999 (Parma).

Tak snad to zlomí ASR dnes, Sevilla už má těch výher až moc

Reagovat
Kepy_FCB

Jo a proč to není v sobotu? Docela to tím degradují

Reagovat
adalbertus

dnes má Orbán 60

Reagovat
Zark

Lubíš ho?

Reagovat
Pharrell

V So bývají finále LM. A uprostřed týdne (St.) zase finále EL a nebo EKL. Už je to celkem dlouho co tohle zavedli.

Reagovat
Wazza228

José Mourinho in European finals: 5/5.

Sevilla in Europa League finals: 7/7.

Reagovat
Coutinho10

hezká statistika, takže jedna série skončí

Reagovat
Nieuwendyk

José konec série. Lepší trenér i člověk dnes prohraje

Reagovat
Shevchenko

Ne, Sevilla má 6/6, až dneska může přidat 7

Reagovat
John Obi Mikel

Tip 2:1, přání 0:2

Reagovat
Spalovač šancí

V přestávce výměna trenérů a výhra Sevilly

Reagovat
Jason_

Finále celoročnej kvaldy o 1 voľné miesto do LM.

Reagovat
mimi_united

Ak Mou vyhrá tak smer PSG, ak prehrá tak KSA

Reagovat
Furia Ceca

Jestli dneska vyhraje, tak dá za rok s AS i LM

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

A za 2 roky Intergalaktický pohár

Reagovat
Furia Ceca

Zase bych se držel při z(Z)emi

Reagovat
John Obi Mikel

To nevim, Ewokové budou těžký soupeř.

Reagovat
Nieuwendyk

a co teprve Mandaloriani, ti jsou nasazení.

This is the way

Reagovat
Maximm9

Zapas bude nuda jako svine, ale snad to Jose urve A Tammy muze byt myslim prvni, ktery bude mit vsechny evropske trofeje pokud se nepletu.

Reagovat
Largo

Je to tak.

Reagovat
Pharrell

Jj Abraham může být první

Reagovat
Furia Ceca

Dybala v základu Bych čekal, že si ho José bude šetřit na posledních 20-30 minut + event prodloužení.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
10

aby vůbec těch 20 minut odehrál...

Reagovat
Truffaldino

To je právě ono, on může vydržet třeba jen pět minut, poslat ho v 70. minutě může může lehce znamenat, že si na konci zápasu vyplýtváš hned dvě okna na střídání nebo budeš muset dokonce dohrávat v deseti.

Reagovat
Furia Ceca

Zase mi ale přijde, že José tak nemá na lávce žádný triumfy... když se ta sestava nechytne, tak nemá moc možností, jak to oživit

Reagovat
Largo

El Shaarawy ve skvely forme, Zalewski, Bove, Wijnaldum nebo Belotti. Jmenama to neni spatny.

Reagovat
Furia Ceca

Ok Tak ho to hlavně zvládněte

Reagovat
Largo

Vyridim

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
10

Já vím, není to poprvé v sezoně. S Feyenoordem to dopadlo stejně...

Reagovat
Furia Ceca

Jj, z něho se bohužel stala římská verze Chiesy

Reagovat
smazaný uživatel

Pi.ovina.

Vypadl jednou na 5 ligových kol, teď na cca 6 dalších (v některých nenastoupil aby byl připraven na finále), v celkem zvláštní sezóně s MS, když nastoupil, odehrál porci, kterou většinou hráči po návratu po zranění zvládnou, v tom Mouově stylu musí běhat a presovat, dotahovat krajní hráče soupeře, není to pro něj vůbec šité, ale maká.

17 + 8 ve 2400 minutách.

Chiesa je teď tam, kde Zaniolo. Dybala je pořád úplně jinde, i když vynechá třetinu sezóny. Víme, že po něm pláčete, třeba už zase v létě půjde z Říma pryč, to nikdo neví.

Reagovat
Salfovic

Holt chce dát ze začátku gól a pak to zabetonovat.

Reagovat
Largo

Ten Ibanez tam

Reagovat
Pharrell

Dybala v základu? Sice velká vzpruha pro AS Řím ale podle jim to asi moc nepomůže. Stejně to zase nejspíše vyhraje Sevilla.

Reagovat
10

Paulito, pojď si pro trofej

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Largo

Reagovat
ZB 07

ČT má poslední zbytky fotbalových práv a stejně si tam ve stejnej čas finále EL hodí volejbal

Reagovat
Coutinho10

už ani ty finále by neměli dávat

Reagovat
mistr129

nejdřív dají ceremoniál a studio hokeje místo finále basketu (na které přišla plná hala), aby pak o dva dny později nedávali finále EL kvůli volejbalu, který očividně nikoho nezajímá a chudák ten hlasatel, to je strašnej cringe.

Reagovat
mistr129

Aha ok, tak na zápas tam přepnou, že se poučili

Reagovat
Salfovic

Jestli na něj přišla plná hala, tak už nezbyl nikdo, kdo by se na to díval v TV.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Furia Ceca

Bych je nakopal doprdele

Reagovat
M.Vaza

A to teď frajer ještě zahlásil, že musí přepnout na finále EL z pražského Edenu

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Leon7

Asi tak koho ku*va zajimá volejbal Na druhou stranu nechápu, že to nedává jiná stanice mám asi 10 sportů v TV a dává to jen ČT sport

Reagovat
fenixLFC

volejbal je skvely sport

Reagovat
Nieuwendyk

Plážový ženský?

Jistě.

Monty approved

Reagovat
fenixLFC

plazovy je meh, klasicky je skvely. a ano, zensky najma

Reagovat
Nieuwendyk

Ale na tom plážovém ženský nejsou jako ouplně voblečený, všim sis toho?

Reagovat
fenixLFC

vsiml ale vacsinou su prehnane opalene alebo maju slnkom znicenu kozu a tie cih sportove vrchy su meh plus teda v klasickom volejbale ixh mas x nasobne viac

Reagovat
smazaný uživatel

Číst komentáře bez diakritiky je občas docela těžký, půl hodiny přemýšlím, jak může slunce nějaký ženský zničit kozu a navíc proč jen jednu a ne obě.

Reagovat
Nieuwendyk

No a taky v tom beachi jsou ty holky dost velký, to je fakt. Já jsem malej zmrd, takže ta libera v klasickým jsou lepší, máš recht

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
monty25

Taky jsem na něm párkrát byl, ale co skončila Kvapilová, tak tam nějak nemám komu fandit.

Reagovat
Nieuwendyk

Tak ale Frank se vrátí.

Reagovat
monty25

Bude hrát s tou Břínkovou nebo s kým?

Reagovat
Nieuwendyk

Cywe to nevím hele. Znáš je, kun*y Zatím s ní hraje.

Reagovat
lnterista

Forza AS

Reagovat
kovi610

Co je tohle za rasistickou ceremonii? Samej běloch...

Reagovat
Kepy_FCB

SPQR na dresu ???

Reagovat
Nieuwendyk

Senatus Populus Que Romanus. Proč ne.

Reagovat
Largo

Takova nouzovka, kdyz AS nahle odejde sponzor

Reagovat
Nieuwendyk

Tohle se nevochodí.

Reagovat
Mass

Kdž už nemáš sponzora, tak aspoň prodávej dresy. Tipuju že zrovna tyhle "Senatus PopulusQue Romanus" jdou na dračku.

Reagovat
Largo

Uz jen kvuli vsem, co nas povazujou za jasnyho outsidera, doufam ve vyhru.

Reagovat
Dortmunder

Po tom trápení, ktoré sprevádzalo Sevillu po celú sezónu, je finále EL a hlavne zvládnutý boj o záchranu, super výsledkom. Dnes odíde Mourinho s dlhým nosom. Vamos Sevilla!

Reagovat
Kiss Me Polka!

Sevilla!! Letos hrajou v el opravdu dobre, takže narozdil od as si to zaslouzi

Reagovat
Largo

Reagovat
Kiss Me Polka!

co, mam jim fandit za ten mourinhuv beton??

Reagovat
Largo

To po tobe nechci. Ale AS si to svym zpusobem (kterej se Ti, samozrejme, vubec nemusi libit, coz chapu) taky zaslouzilo.

Reagovat
Nieuwendyk

Zásluhy s tím nemají co dělat.

Bojujte za Vacloše!

Reagovat
Leon7

Ocampos vypada jak Yondu

Reagovat
John Obi Mikel

Spinazzola

Reagovat
Furia Ceca

"Možná je to překvapení pro všechny, že do první šance se dostali Římané..." Bosák

Reagovat
Largo

Prekvapeni je to pro Bosaka

Reagovat
Furia Ceca

Hyský taky slyšitelně nešťastnej, že to Seville zatím nejde podle očekávání

Reagovat
Largo

Reagovat
Salfovic

ČT už nemá finále LM, že na něj nešetří tohle vemeno ?

Reagovat
John Obi Mikel

Nemá

Reagovat
Truffaldino

Jinak krásnej stadion, líbil by se mi v Římě.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

Však v Římě se bude nejspíše bourat Stadio Olimpico ne? A místo postaví zcela nový stadion podobně jak v Miláně San Siro.

Reagovat
Truffaldino

Olimpico se bourat nebude. Lazio by nemělo dalších sto let kde hrát

Reagovat
10

ve Frosinone, ne?

Reagovat
Largo

Reagovat
Nieuwendyk

Vůbec nechápu, že kucí maďarský mají stadion pro 70K a je plnej... a my tady... no radši nemluvit.

Reagovat
Salfovic

No a jak často bývá plnej ?

Reagovat
Nieuwendyk

no na repre vždy a vůbec, prostě na něj mají prachy. Musím nastudovat, co na něm všecko hrajou. Třeba Euro, že jo

Reagovat
Lech

'proste na nej maji prachy'....ty se mi dneska libis

Reagovat
Nieuwendyk

Tak myslím jako na oudržbu a tak. Nebo myslíš, že to chátrá? Já tam nikdy nebyl... jenom mě mrzí, že bychom mohli třeba taky mít stadion, když máme už tu dráhu pro Martinu Sáblíkovou a tak

Reagovat
Salfovic

Jako že mají vyprodáno třeba na Estonsko? Nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Prachy na něj mají proto, že se jeden rádobydiktátor rozhodl postavit si pomník.

Reagovat
Cotton

Tak tohle zrovna dělá dobře

Reagovat
Lech

Reagovat
Nieuwendyk

Cywe ty ku*y římský se furt válej. AS je shit. Lazio je top.

Eviva Sevilla!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Spatnej den?

Reagovat
Nieuwendyk

Máš?

To je mi líto no. Snad se to ještě do půlnoci vylepší.

Reagovat
Pharrell

Zápas je zatím strašná nuda ale třeba se to i více rozjede 2 pol.

Reagovat
Pharrell

Spíše tady kdo “zázrakem” dá gól tak vyhraje tento match a i celkově EL .

Reagovat
fenixLFC

ale SPQR na dresoch je skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Neválejte se tam kurva.

Reagovat
Mervin

Abraham

Reagovat
Swarley

To docela smrdelo penaltou

Reagovat
10

Divadlo, Hyský ty si vůl... člověk při tom jednom fotbale na ČT za sezónu skoro zapomene, jaký tam dělají idioti

Reagovat
Nieuwendyk

Jest tomu tak!

Reagovat
Furia Ceca

Jak Dybalovi moc nechtěl uznat, že je mistr světa Bože, ta ČT – ať je sestava jakákoliv, tak je to vždycky festival zamindrákovanejch sráčů.

Reagovat
Nieuwendyk

Nejhorší je to studio, Ivan Arab Hašek a Čapoun. Ach jo. A ještě pak číst ty jeho slinty na čt sport. Jak nám rostou nový super hráči, noví trenéří se objevujou, tak tady je to slabota. Chybí už jen pan Pocity.

Reagovat
Shevchenko

Dybala! Zaslouženě AS

Reagovat
Nieuwendyk

Prasečí, ale zaslouženě. Eviva Sevilla!

Dicen que nunca se rinde!

Reagovat
John Obi Mikel

Dybala

Reagovat
lnterista

krasa

Reagovat
10

Joyaaaaaaaa

Reagovat
GEGE

Kdo jiný pán

Reagovat
Largo

Reagovat
Swarley

Batoh bere na hriste

Reagovat
M11

DYBALAAAAAA !!!

Reagovat
Pharrell

Leží válí se místo toho aby hráli pěkný pořádný fotbal ve finále EL. Oba asi chcou penalty.

Reagovat
Salfovic

Tak už může jít Dybala střídat.

Reagovat
Furia Ceca

Paulito! Bože, jak já mu to přeju...

Reagovat
Largo

Reagovat
FC Porto FC

Dybala je úžasnéj. Mourinho a Dybala mi stačí k tomu abych celou sezónu sledoval AS

Reagovat
Largo

Reagovat
Pharrell

Paulito Dybalaaa . Prostě je to velký frajer borec player. V 1.sezóně vyhrát MS a potom v klubu i EL je super úspěch.

Reagovat
Pharrell

Paulito Dybalaaa . Prostě je to velký frajer borec player. V 1.sezóně vyhrát MS a potom v klubu i EL je super úspěch.

Reagovat
Largo

Reagovat
Furia Ceca

Jestli to dneska dotáhnou k výhře, tak Dybala musí dostat Zlatý míč. Tady není o čem

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Lemond Laws

v první sezoně? Jako jeho první sezoně nebo?

Reagovat
Rothbard

Dybala má splněno, ne? Může jít do sprch, než se zraní.

Reagovat
Largo

Jeste jeden by to chtelo

Reagovat
Pharrell

Paulo opět dá(snad). A nebo to pojistí ještě Pellegrini či ten El Shaarawy (pokud ho tam dá na 2 pol.). Abrahamovi teď vůbec nevěřím vzhledem k jeho v letošní sezóně.

Reagovat
Yanek

2. poločas bude ultimátní Mourinho beton

Reagovat
Shevchenko

Mancini stejně jako minulý rok ve finále EKL asistence téměř z poloviny hřiště.

Reagovat
Squinty

Ještě někomu pak napálit při oslavách

Reagovat
10

A gól znovu levák, ze stejný strany hřiště, skoro ve stejným čase... můžeme jít v klidu spát

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
John Obi Mikel

Pellegrini

Reagovat
mistr129

Pellegrini

Reagovat
Swarley

Jasna zluta

Reagovat
Rothbard

Taková simulace typická Itálie

Reagovat
fenixLFC

pellegrini

Reagovat
Swarley

Co vubec Smalling, jak mu to jde?

Reagovat
Pharrell

Jde mu to skvěle v Římě. Dokonce si troufám říci že momentálně je to jejich nejlepší obránce. Ale prý mu po sezóně končí smlouva kterou možná ani neprodlouží. Velký zájem má mít údajně Inter Milano.

Reagovat
Swarley

Diky

Reagovat
Largo

Je vynikajici. Pilir. Bez nej je AS ztraceny.

Reagovat
smazaný uživatel

Defenzivně král.

Reagovat
pingla

ale kontakt tam byl!

Reagovat
jsemdement

Já myslím, že Seville nechybí nejvíce Acuña, ale De Maguire.. .

Reagovat
Pharrell

No ta Roma. Zatím jsou fakt lepší než Sevilla. Ale v 2 pol. by měli dát raději na 2:0 než hrát na 1:0 a beton. Hrát na 1:0 až do konce zápasu se často obzvláště ve fotbale moc nevyplácí.

Reagovat
Lech

Nesouhlasim. Prave hra na 1:0 je nas cil. 2:0 nikoho nezajima

Reagovat
Pharrell

No ta Roma. Zatím jsou fakt lepší než Sevilla. Ale v 2 pol. by měli dát raději na 2:0 než hrát na 1:0 a beton. Hrát na 1:0 až do konce zápasu se často obzvláště ve fotbale moc nevyplácí.

Reagovat
Salfovic

Mají v tom bohatou praxi.

Reagovat
Pharrell

Jn. Prostě Itálie a jejich calcio fotbal.

Reagovat
Largo

Znalec

Reagovat
Furia Ceca

Úroveň experta z ČT

Reagovat
10

AS dává Seville ochutnat jejich vlastní ™ medicínu, ti jen koukají a vůbec neví

Reagovat
Swarley

jen at si to uzijou

Reagovat
10

konečně někdo

Reagovat
Swarley

No parkrat jsme s nima hrali

Reagovat
10

Myslím AS, ale chápu tě, my taky

Reagovat
Salfovic

Fňuky, fňuk, breky, brek.

Reagovat
Swarley

Neni to breceni, ale vztek

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla ty centry kope do hoven, už snad desetkrát odevzdaný míč

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa škodaaaa

Reagovat
John Obi Mikel

Rakitič slušná střela

Reagovat
Nieuwendyk

Jako musím říct, jako někdo, kdo fandí Laziu, i když spíše vlažně, ale je mi z Itálie už dlouhá léta nejsympatičtější (spolu s Violkami), že se mi líbí a velmi cením, jak vy kucí z italské sekce za sebou stojíte, když se bojuje v Evropě.

Bianconeri fandí s Romanisti... respekt kucí!

Reagovat
FORZAMILAN

Jo jo, přesně tak

Reagovat
Nieuwendyk

Sorry, na vás bych málem zapomněl

Reagovat
FORZAMILAN

V poho Joe

Reagovat
Nieuwendyk

Joey!

Jinak mě mrzelo, že jste prohráli v tom SF. AC by byl lepší soupeř pro Citybank než čínskej Inter

Reagovat
Lech

Schvalne jestli nekdo ze SA bude fandit Interu hhh. Ale ne, inter at jde s laziem do hoven, ale i tak jim to tam prat budu

Reagovat
Furia Ceca

Když vyhrajou, pro Itálii super A když dostanou rychtu, tak neva, protože to je pořád Inter Win-win situace

Reagovat
Largo

Ja treba v Evrope nemam problem fandit i Laziu.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Shevchenko

Je to tak, ale AS mám po AC nejradši.

Reagovat
John Obi Mikel

Sevilla jak pitomci furt hrajou vzduchem, kde má AS Smallinga a dalsi dobre hlavickujici hrace. Na konci to zkusili po zemi a hned z toho byl malem gol. Snad to ale AS udrží, čeká je těžká druhá půle.

Reagovat
Nieuwendyk

Střelba ze střední mi chybí velmi, proto Rakitičivan super! Jen houšť, hlavně ne beton, chceme se baviiit!

Reagovat
10

Btw. nechci hráčům sahat do svědomí, ale je zajímavý sledovat, jak se vždycky na finále vyprázdní ty marodky AS hraje celou sezonu s průměrem 10 zranění na zápas, přijde finále a všechny bebíčka jsou pryč

Reagovat
Furia Ceca

A Paulito, kterej nebyl měsíc a půl na hřišti, je dneska v TOP formě Podle mě si ho Mourinho celou tu dobu šetřil a připravoval jenom na tenhle zápas, to je úplně jasný

Reagovat
FC Porto FC

Tak bylo jasný že když je Dybala nakřaplej že nebude riskovat aby se mu zranil někde v Bologni když hraje finále o LM, to je snad všem jasný

Reagovat
FC Porto FC

O místo v LM*

Reagovat
Largo

Presne tak.

Reagovat
Largo

A celou dobi rikal, ze ma v nohach jen 20 minut

Reagovat
Yanek

Reagovat
Salfovic

Takovej opak hokejového MS.

Reagovat
smazaný uživatel

To že jsou na hřišti nebo v sestavě, neznamená, že jsou v pořádku, na finále se to musí překousnout.

Paulito, Pelle, Spina jsou v hajzlu po 45 minutách. Matiče nechápu doteď, to je hrozné zvíře. Gini je stín.

Reagovat
PP

Mě by to AS nevadilo, ale Mourinhovi to prostě nepřeju víc..

Reagovat
Kixi Syhimour

SPQR dost dobrý , na Abrahama bych se nebál písknout penaltu.

Jinak já už jsem dlouho Mourinha neviděl, ale to je/bylo normální, že vypadá, že se za chvíli rozbrečí? Mně vždycky přišel spíš arogantní.

Reagovat
Nieuwendyk

On sám říká, že je nyní, jak stárne, lepší kouč i lepší člověk. Ale já ho neměl nikdy rád.

Reagovat
Largo

Dyt ho vubec netrefil

Reagovat
Salfovic

Oslava gólu jak z Fotbalu za mřížemi.

https://cazn.me/v/694a4d

Reagovat
Furia Ceca

Lamela je ten, co při přestupu z AS do Tottenhamu na letišti v Římě brečel?

I když v jeho situaci by brečel asi každej Z Říma do Londýna – to je za trest.

Reagovat
John Obi Mikel

Spíš mu došlo, že si vybral špatnej londýnskej klub

Reagovat
Nieuwendyk

Přesně tak!

To bylo za trest. Nástup do tábora nucenejch prací.

Reagovat
smazaný uživatel

Brečel. Jeho chamtivý fotr uzavřel pakt s Neapolí, která podala fakeovou nabídku s 300k navíc ve mzdě, aby se začalo vůbec jednat o přestupu a pak ho dotlačil do zimné Anglie, kde se během první dvou let tak zrakvil, že brečel podle mě ještě předloni.

Tento Lamela už je pouze zm.rdeček přeučený na okopávky a brždění hry někde z wingbacka.

Kdyby šel rovnou do Špáňa nebo zůstal v AS, kariéru by měl úplně jinou, u nás byl boží.

Reagovat
Lech

Sevilla jsou silidni mrdky. A rozhodci druhej polocas zatim kokot

Reagovat
Nieuwendyk

Cywe to jsou soudy!

Reagovat
fabec1222

Střílejte na bránu vy kokoti, mám v tom prachy

Reagovat
Rothbard

#SvětNeúspěšných

Reagovat
John Obi Mikel

Vlastňák se ti do toho taky nepočítá.

Reagovat
fabec1222

Šílený

Reagovat
Squinty

Si Bosák i ustriknul ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Mancini

Reagovat
Nieuwendyk

Tak vy to znáte ne? Ogbu style!

Ale jako za to nemohl vůbec.... prostě se stalo.

Dobře tomu tak, aspoň nebude betonario

Reagovat
Furia Ceca

Doprdele

Reagovat
MarcoBanco

Mm neprijemny center

Reagovat
Lech

Jak jim pripiskava tvl

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
fenixLFC

sevilla ale teda dobre pridala v druhom polcase aj na tempe

Reagovat
Kiss Me Polka!

uz na konci prvniho je dokazali slusne zatlacit

Reagovat
Furia Ceca

Bosák s Hyským jsou na zabití To je snad na tom inkasovaným gólu nejhorší

Reagovat
mistr129

Koukám že španělská sekce je o dětinských hádkách a italská zas o neustálém fňukání

Reagovat
Mervin

hrozný odpad

Reagovat
mistr129

To zas ne, v mimofotbalových diskuzích mi zrovna třeba fanoušci Juve přijdou v pohodě

Reagovat
Nieuwendyk

souhlasím se Slávistou. Level up!

Reagovat
Nieuwendyk

Mám tu už druhý účet, páč ten první jsem někde potratil, myslím heslo. Ale nikdo se tenkrát tam do nikoho nenavážel, že je odpad. A to tam byli experti, jako turboplastik, Valloire, Likan etc, nevím přesně. Ale odpad... to je trošku moc ne?

Kucí fandí, protože věří a baví je to. A když je to odpad, tak tě nikdo nenutí to komentovat ne?

Mě to naopak baví. A kucí z italský sekce jsou srdcaři, což se u těch z PL říct moc nedá.

Reagovat
Zark

hlavně to nejvíc vadí těm největším mrdkám na ef, takže jen dobře

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Nieuwendyk

Neplácej, prostě každý podle sebe. U vás zase všici melete jen to svoje bez ohledu na ty ostatní. Všechny tábory. A nevěřil bych, že to řeknu, ale nerozumnější je tábor CFC...

Reagovat
Largo

Reagovat
Lech

Pico on jim tu zlutou snad dneska neda

Reagovat
MarcoBanco

Sevilla ma na stoperovi noveho Koundeho?

Reagovat
Swarley

Ocampos dobra momentka

Reagovat
Lech

Tammy out, k hovnu

Reagovat
Kiss Me Polka!

fans z italske sekce umi i neco jineho, nez jen neustale breceni a hrani si na to, ze se proti nim vsichni spikli?? tam bosak krici, treba kdyz smalling hlavickuje z nuloveho uhlu, ale jak zakrici pri golu sevilly, tak je zaujaty..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Mně stačila diskuze u trestu pro Juventus, zaměnit pár jmen a máš komentáře u příspěvků Babiše, když "zkorumpovaná ODS taky podvádí" a "už neví co by na mě našli"

Reagovat
Largo

Víš co, Sašo?

Reagovat
Rothbard

Ti Italové jsou ubrečení, hnus

Reagovat
Nieuwendyk

Giallorossi zvláště, jj. Tak je to taková tradice a Mourinho to jen podporuje.

Reagovat
mistr129

Jako ŘÍm byl vždycky tým, kterému jsem v Itálii přál (stejně jako je třeba Schalke v Německu) a stejně tak jsem jim přál i třeba ten postup přes Barcu , ale s tímhle kašparem na lavičce je to hnus teda v těch pár zápasech co jsem viděl

Reagovat
Nieuwendyk

Souhlas

Reagovat
Largo

Nedelas pro CT?

Reagovat
Nieuwendyk

jako myslíš že jsem lékař a dělám na Computed Tomography?

Reagovat
Largo

Ceskou televizi spis. Tam maji italskou ligu obdobne radi a velmi casto o ni mluvi dost negativne, pricemz jejich znalosti se zasekly nekdy pred 20 lety.

Reagovat
Nieuwendyk

Ne, nedělám pro ČT. A italská liga je fajn, podle mě dost podceňovaná. Ale tady se honí pérko jen při PL, protože je "nejlepší".

Po sestupu Whites mě to už nezajímá no. Budu sledovat víc SA a BL.

Reagovat
Lech

Rozhodci je curaaaaaaaak

Reagovat
John Obi Mikel

Trma vrma

Reagovat
smazaný uživatel

zákrok bohů

Reagovat
John Obi Mikel

Proč tam nedá Shaarawyho?

Reagovat
smazaný uživatel

až na penalty

Reagovat
Jordi Alba

Dobrý zmatky.

Reagovat
GEGE

Paulito po zranění na půl plynu a stejně nejlepší na place...fakt škoda těch zranění...

Reagovat
Yanek

Bez Dybaly už to bude jen o haluzi, Sevilla se mi zdá připravenější na případné prodloužení.

Reagovat
FC Porto FC

achjo, teď to bude těžký bez Dybalu

Reagovat
PhilipS

Neumím si představit, že dá Řím bez Dybaly gól.

Reagovat
Nieuwendyk

Nedá, Sevilla dá z přímáku za patnáct minut a je to.

Reagovat
Lech

Tammy out

Reagovat
MarcoBanco

Abraham hezky

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kejza

Suso a Spinazzola jsou hodně podobný typy to je na zmatení

Reagovat
MarcoBanco

Spinazz ma viac počarbane ruky

Reagovat
Kejza

jo, rozdílů by bylo asi víc, ale v těch prvních záběrech po pauze jsem byl chvíli zmatenej, co to má Spinazzola za dres

Reagovat
Yanek

Spina vs Suso je souboj dvojníků.

Reagovat
Kejza

Reagovat
Squinty

Ta lavička je fakt slabá

Reagovat
smazaný uživatel

Ibaněz

Reagovat
MarcoBanco

AS po polcase pekne upadli.. po odchode Dybaly si neviem predstavit ako daju este nejaky gol.. mozno tak zo štandartky

Reagovat
John Obi Mikel

Všichni běžte za tím rozhodčím

Reagovat
GEGE

Ibanez dobrý lucker

Reagovat
fenixLFC

ocampos tomu solidne teda pridal ale komentatori s tym kopnutim do zeme teda neprekvapili ked odignorovali ten kontakt holene

Reagovat
mistr129

taky to moc nechápu teda

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? to jasná penalta

Reagovat
John Obi Mikel

Vždyť se ho sotva dotkl

Reagovat
Whitemedia

wtf? to jasná nepenalta, ten plešatej píčus jednou v životě udělal něco správně

Reagovat
PP

taky jsem mu nevěřil..

Reagovat
John Obi Mikel

Ocampos simulant

Reagovat
Shevchenko

Uf ty vole, ale obávám se že si Sevilla teď půjde pro výhru.

Reagovat
Furia Ceca

Njn... Jak to AS v 1. poločase dal na jedničku, tak Sevilla ten 2. jednoznačně lepší

Reagovat
Largo

Bohuzel souhlas no

Reagovat
LAM

Tohle není penalta? Dobrej podvod

Reagovat
Shevchenko

Tyhle soft penalty se pískají jen na Albu.

Reagovat
Jordi Alba

Osobní útoky stranou.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rothbard

A na Spartu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Ta by kopala penaltu ze všech tří sporných situací

Reagovat
Salfovic

Ne, tohle je simulace.

Reagovat
Pharrell

Tohle fakt není na penaltu. To fakt ne.

Reagovat
Swarley

Trefil ho, ale dobre mu tak za tu komedii navic

Reagovat
FC Porto FC

Uffffffffffffff

Reagovat
PP

Správně sudí.. Takto to má kurva vypadat..

Reagovat
Whitemedia

Já jsem rád, že šel Abraham dolů, protože ještě jednou slyšet Tommy Abraham, tak na Míru vletím.

Reagovat
mistr129

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Kiss Me Polka!

ja jsem si celou dobu rikal, jestli mam slysiny

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

"keby takato penalta rozhodla finale, nebolo by to fer" tvl to su tiez komentatori za vsetky drobne

Reagovat
Nieuwendyk

Dyk je to pravda, to by nebylo fér. Byla soft, jak říkají ti naši čurácí

Reagovat
Rothbard

Vsadil jsem 1,5+ gólů a 5,5+ žlutých.

Obojí splněno. Kde je Fabec?

Reagovat
DieFohlenBMG

Tak ale nechápu, proč simulant Ocampos nedostal kartu. V první půli dal kartu simulantovi Pellegrinimu. To je konzistence. A my bychom to chtěli v rámci celé ligy.

Reagovat
MarcoBanco

Ako aj Lamela s Mancinim na druhej strane sa celkom podobaju

Reagovat
Kejza

Reagovat
Zark

Belloťák ho tam dá

Reagovat
John Obi Mikel

Ruka

Reagovat
Nieuwendyk

cywe to snad ne... jako že by ho uřvali? Neeeeeeeee, to by ten zápas degradovalo.

Ale ti žlutočervení jsou prostě parta čú*ků, tohle je tak ubohý

Reagovat
Lech

Rozhodci si to zatim dava

Reagovat
John Obi Mikel

Proč ukazoval Mourinho sedmičku?

Reagovat
smazaný uživatel

sudí dostal sedmičku "vína"

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Mihi

5:2 na karty pre Romu asi

Reagovat
Swarley

Osobni utoky stranou

Reagovat
John Obi Mikel

Ty jo škoda. Dobrý signál

Reagovat
FC Porto FC

Ať už tam jde El Shaarawy!!!

Reagovat
fenixLFC

lamela pri tej standardke

Reagovat
PhilipS

What a save

Reagovat
Eldarion

Bože ten uplakaný rukopis toho šaša na Rímskej lavičke je strašný... Pritom sympatický, dobrý tím.

Reagovat
Whitemedia

Oba týmy mají uplakaný uválený rukopis plný simulací, nemají si co vyčítat.

Reagovat
Eldarion

Španielske tímy sú také všetky, ale Rím nebol.

Reagovat
Nieuwendyk

Ale pi*u

Reagovat
PhilipS

Římani jsou slušně vyhecovaný. V 11 nedohrajou.

Reagovat
Kejza

skoro bych zapomněl, jaký jsou ty Mourinhovy zápasy cirkus

Reagovat
Largo

Asi sem zaujatej (urcite), ale ja bych tu penaltu po ruce teda jasne piskal…

Reagovat
fenixLFC

to uz skor tu na ocamposa

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Largo

To snad nemuzes myslet vazne. Dyt to bylo bez dotyku

Reagovat
masly008

tak asi to myslel tak, že borec chtěl za tu ruku pentli a to by byla teprve kokotina tak jen přidal menší kokotinu.

Reagovat
smazaný uživatel

v záběru zezadu bylo jasně vidět, že kopl do země, ale i do nohy

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nesundal by ho, mrsknul sebou jak ryba na suchu.

Reagovat
fenixLFC

tak sa sustred na holen. nevravim ze tomu ocampos nepridal ale rovnako to nebolo bez kontaktu

Reagovat
Kiss Me Polka!

pls

Reagovat
Nieuwendyk

Tak v tom případě se měl pískat i ten předchozí faul...

Brekot se však neochodí

Reagovat
Largo

Jakej brekot?

Reagovat
Nieuwendyk

No že jim furt připískává a tak dál... dyk to není pravda. Rozhodčí zatím

Reagovat
Largo

Myslim, ze fer na obe strany, i kdyz si myslim, ze ta ruka se klidne piskat dala…

Reagovat
Nieuwendyk

... ten faul taky.

Reagovat
Nuno čomes

To klidně aji na Ocampose. 9 z 10 sudích by to za ten dotek na holeň písklo.

Reagovat
Zark

Ale 9 z 10 italských, v Evropě si sudí hrají na tvrďáky

Reagovat
Nuno čomes

A českých. V Evropě pravda nemám přehled o takto dotykových penaltách.

Reagovat
fenixLFC

to uz je hrozna vizitka ked je sevilla ten ferovejsi, menej uplakany a menej simulujuci tim...

Reagovat
Nieuwendyk

Jo no

Reagovat
masly008

Reagovat
Zark

Tak o Josého Římu se tohle ví, o seville taky. Nicméně stejně je to zábavnější zápas než by byl třeba souboj ploužících se mrtvol, dejme tomu chelsea a juve apod

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Zark

Ploužících mrtvol bez emocí*

Reagovat
Nieuwendyk

Ale jako zápas super, jsem čekal nudnou sračku, a tohle je top jako. Nahoru dolů, paráda.

Lýbý se mi

Reagovat
El Cid z City

Mourinha sem dva roky neviděl, stačí chvilka a je mi z něj zase k zblití.

Reagovat
Nieuwendyk

Souhlas. Loni ve finále ECL to bylo stejný, ale tam to urval.

Letos ne.

Ne!

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Lech

Taky jim rozhodci celkem drzi pesticky

Reagovat
Nieuwendyk

Cywe dyk to není hodný fanouška slavnýho klubu furt bulet takhle blbě

Reagovat
fabec1222

Gola omg, ráno vstávám, nechci debilní prodloužení, kde se stejně nic nestane

Reagovat
John Obi Mikel

Ale mohl bys tam mit ty strely na branu

Reagovat
fabec1222

To se počítá nejspíš jen v základní hrací době

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Largo

Tak Stephane

Reagovat
Lech

Faraon, zalewski, bove in

Reagovat
Nieuwendyk

Sevilla teď paráda!!!

Reagovat
MarcoBanco

Suso ale skuša mam rad hračov čo sa neboja ujebať aj z dialky

Reagovat
spider_8

Obe penalty piskatelne, ale byly by dost soft. Dobre, ze nepisknul ani jednu.

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
fabec1222

Remíza = Mourinho další neprohrané finále i Sevilla další neprohrané finále EL

Reagovat
Shevchenko

No ale pořád bych řekl, že AS bylo nebezpečnější, snad tam něco spadne.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pharrell

Taky že fakt bylo.

Reagovat
Pharrell

Snad se to rozhodne v prodloužení. Nepřejí si penaltový rozstřel protože to už je loterie hlavně.

Reagovat
nani92

Penalta nie je žiadna lotéria, je to normálna súčasť futbalu, ktorá sa trénuje a mala by sa ešte viac trénovať

Reagovat
Furia Ceca

Proč tam nepošle toho SES?

Reagovat
Largo

Zvlast s jeho formou z posledni doby….

Reagovat
smazaný uživatel

Prokauč, na hřiště měl jít i Bove, ten je v laufu a bez únavy s luxusními náběhy do vápna.

Reagovat
Furia Ceca

Mourinho bohužel celkově prokauč... Tah s Dybalou mu sice vyšel parádně, ale SES a Bove měli přijít dřív. A ti stopeři na penaltách to jenom dorazili Vážně jsem nepochopil, proč tam šel Ibaňez, kterej byl totálně zrakvenej

Reagovat
Shevchenko

Bosák: na hřiště půjde Gomez

Hyský: nene to je Rafa Mir

Bosák: tak nakonec Rekik

Reagovat
Whitemedia

Buď rád, že Tommy Abraham už na hřiště nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád, že si nepletou Spinazzolu a Susa, ti jsou jak dvojčata.

Reagovat
Shevchenko

Taky jsem čuměl no

Reagovat
Shevchenko

A teď si myslí, že Rekik je Montiel

Reagovat
Zark

Blbý a blbější za mikrofonem

Reagovat
Furia Ceca

Že nepozná lavičkáře Sevilly bych pochopil.

Mě sere jinejma věcma.

Reagovat
Pony Slaystation

To je hroznej zápas

Reagovat
Whitemedia

Když za nějaký mančaft nastupuje Lamela, tak jim najednou z nějakého důvodu přeji pád letadla... hrozný, co je ten člověk zač..

Reagovat
Kiss Me Polka!

spis co jsi za cloveka ty zrovna dneska tam pusobi jako jeden z tech klidnejsich

Reagovat
Whitemedia

Já jsem hrozný odpad. Ale Lamela je daleko horší

Reagovat
Kiss Me Polka!

no tedka dobry loket retard ale ja ho nejak mam rad, i jak hral za spurs, nevim

Reagovat
John Obi Mikel

Mne treba bude stacit, kdyz prohrajou

Reagovat
PhilipS

Matic hraje dobrej zápas

Reagovat
Lech

No on je to taky mozna nejlepsi hrac AS tuhle sezonu

Reagovat
Swarley

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Celou sezonu.

Reagovat
Nieuwendyk

Nemám rád Žuzého, ale frajer - umí španělsky, trochu anglicky, italsky a samozřejmě rodnou řečí. Nemám ho rád, ale respekt

Reagovat
Rothbard

Special one prostě

Reagovat
Kiss Me Polka!

anglicky umi velmi dobre, ne trochu nicmene chova se jak dement

Reagovat
Nieuwendyk

Cywe dyk ty tiskovky... no dobře no. Podle mě neumí líp než Pep. Nebo Arteta.

Reagovat
Kiss Me Polka!

imo ma jen prizvuk, jinak mluvi dost dobre, pep a arteta tam precejen pusobi delsi dobu od nich nejde neocekavat vybornou anglictinu.

Reagovat
Papra

pep působí v Anglii mnohem kratší dobu než José...

Reagovat
Kiss Me Polka!

fakt ze jo, nevim proc jsem mel za to, ze ta druha stace v anglii trvala jen tak 3-4 roky ale pep tam pusobi neprerusovane 8 let, neumet lip nez on eng nic neznamena

Reagovat
Largo

Hergot to jsou nervy

Reagovat
Kuba94

Pánové, jak tady všichni sedíte u mobilů. Mám otázku, měli jste někdy někdo konflikt s cigánama že vás vyloženě napadli?

Reagovat
Nieuwendyk

Já sedím u PC, ale měl jsem, jj, je to dávno už, byl jsem dítě, chtěli mi ukrást kolo. Pak jsem jim s partou rozbil všem držku a vokna a dostal trojku z chování

Rozhodně se jich neboj, jsou to z*di. Ale tam u vás to bude asi těžší, v Praze jsou hodní, bojí se.

Reagovat
Kuba94

No je. A děcko už nejsem a jedno právě čekáme. A jde o to, že mě právě zmlátili ještě před očima těhotné manželky v pondělí před Kauflandem

Reagovat
Stannis Baratheon

Cos jim provedl?

Reagovat
Kuba94

Viz níže to píšu, tak budu rád za názor na to

Reagovat
Kuba94

Nebo podobné zkušenosti

Reagovat
Kuba94

Jde mi to, zda už někdo to s němi řešil přes policii a soud případně

Reagovat
Kiss Me Polka!

otec

Reagovat
Whitemedia

Rok jsem bydlel v hrozný prdeli jménem Ostrava a pořvávali po mně. Tak jsem nosil klíč v ruce, abych jim ho vrazil do krku a díky bohu, že k tomu nedošlo, protože bych to tímhle způsobem nejvíc schytal já, klíč se prý do krku nevráží.

Reagovat
Nieuwendyk

Hustý. Klíč jako montážní?

Reagovat
Whitemedia

Klíč jako klíč vole, dáš ho mezi prsty a pak ho vrazíš do krku Lamelovi a podobným. Akorát to při tomhle způsobu prý bolí nejvíc toho, co ten klíč do krku vráží.

Reagovat
Nieuwendyk

Trefit hrtan a je to. Ale tohl ebych asi neudělal, na to jsem měkkej. Já měl kdysi při napadení u sebe meč, páč dělám historickej šerm. A to je lepší než klíč = páč je to delší

Reagovat
Whitemedia

Však já jsem taky měkký hovno, ale s klíčkem jsem si připadal hrozně drsně.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Swarley

Reagovat
Salfovic

V jedné ruce klíč, ve druhé kombinačky a nikdo si na tebe netroufne.

Reagovat
Maximm9

Bohuzel, co bych za to dal, kdyby me nejaky napadl a mohl bych ho v ''sebeobrane'' zbit

Reagovat
Nieuwendyk

Vypadlo ti tam "a", příteli

Reagovat
Kuba94

To jsem si taky kolikrát říkal. Jen jak na mě skočili dva, tak jsem neměl čas reagovat jinak než dát ruce k sobě a kryt si obličej

Reagovat
Nieuwendyk

To je blbý no. A bude se to nějak řešit? Cywe tohle si nemůžou dovolit prostě...

Já je fakt nesnáším a je mi jedno, "jak to mají těžký"...

Reagovat
Kuba94

Jo je to v šetření s policií. Protože jsem musel do špitálu na rentgeny a předal pak zprávu policii. Ale to bylo pondělí večer a čekám na nějaké vyjádření od nich a stále nic. Přitom mají kamery před obchodem a je to tam vše snímáno, takže budou vědět jak to bylo,

Reagovat
Nieuwendyk

Tak držíme palce!!!

Umrdanci jsou to. Oni to odloží, protože toho řeší x, atd atd.Hlavně že jste oba v pořádku, resp. všichni tři

Reagovat
Kuba94

No víš co, já jsem sice potlučeny ale v uvozovkách nic vážného to není, protože jsem si kryl obličej i tělo skoro jak v boxu ale žena to psychicky ještě teď nese těžce, protože musela z auta běžet právě těhotná v 7 měsíci aby je zastavila a měla to před očima jak mě fakt bijou a nebýt jí tak mě tam možná umlátí, kdybych spadl na zem, naštěstí jsem to ustal, díky koši a zdi, ale nikdo nepomohl, chodili lidí kolem a ochranka čekala uvnitř obchodu

Reagovat
Nieuwendyk

Asi by tě neumlátili, ale jako stejně, tohle je hrozný. Tady jsme všici drsný, ale tvl... fakt nezávidím a držím palce, ať do dopadne dobře, zmrdi ať jsou potrestaný a tobě ať se nic takovýho už nikdy nestane.

Jo a ten koš u zdi jsi měl použít!

A lidi jsou obecně sráči. Nedávno u nás na žižkaperku, jsem se zastal holky v tramvaji, do který vallil nějakej opilej idiot a lidi normálně vyklidili pole, jako bych byl já ten zlej. Naštěstí nastoupili fajn chlápci, co mě jej pomohli vyhodit. Ale posranej jsem byl taky, ne že ne A hlavně zklamanej... že vlastně z oběti je agresor. Hnus prostě. Musíme víc držet při sobě!

Reagovat
Kuba94

Si vem na druhou stranu, nám tady vnucují nějakou toleranci vůči nim jo. A tohle je ten vděk za to ? Že se bojíš si jít nakoupit vůbec ? Tam hrozilo i to že napadnou jí, těm negramotum to je jedno, oni to nevnímají. Takže jsem zvědav co bude dál, jak to budou řešit , protože oni budou muset mi platit léčebné výlohy za nemocenskou, protože to je mimo zaměstnání,

Reagovat
MarcoBanco

Tyjo pekni zmrdi.. držim palce žena teda statečná, ešte že sa jej nič nestalo..

Tiež nemám rád konflikty s podobnými ludmi, lebo v konečnom dosledku to je vždy o ich prevahe.. U nás v jednom Kaufe sme mávali riadneho zabijaka ako SBS, mladý nabušený chalan, robil aj nejaký box.. No proste vedel si spraviť poriadok keď bolo treba.. Raz chytil malégo cigiho ako kradne, tak ho schmatol a bral niekam do kanclov odkial sa mala volať policia.. pri pokladniach sa mu vyšmykol a vybehol von.. Tak chalan za nim utekal len tam ho už čakali asi 6 pánové.. skončilo to nakladačkou, polámanými rebrami a zbytkom dňa v nemocnici a na polícií

Reagovat
Kuba94

A ti začali do mě fakt valit, hlava nehlava. Ochranka z Kauflandu, nechápavě čuměl uvnitř obchodu, dokud mezi nás neskočila moje těhotná žena

Reagovat
Nieuwendyk

Ty krávo. Statečná holka! Z*di posraný... Hnus tvl. Doporučuju si udělat ZP, já nosím s sebou, když jdu někam, nemusí bejt nabitá, jenom ji vytáhneš, držíš u sebe a mluvíš nahlas a zřetelně.... naštěstí jsem ji zatím nemusel použít, to bych mohl na eurofotbal jednou za den a na slabý mírovský wifině

Reagovat
Kuba94

Jako v tu chvíli co jsem měl já, nešlo jinak pořádně reagovat. Skočili na mě dva, v ruce jsem měl zrovna nákup, ten jsem akorát pustil, když do mě jeden kopl a dál si ruce do krytu, a pak už nebyl prostor nějak kontrovat, tím že byli dva tak bych dostal ještě víc asi

Reagovat
Neon

Jak se chtěl pochlubit, že má ženu a ještě navíc těhotnou

(sorry, já musel , hlavně ať jste všichni v pořádku )

Reagovat
Kuba94

Čoveče rád se pochlubim to ano , ale po tomhle zážitku si uvědomiš jak vše můžeš během chvíle i ztratit a fakt z píčoviny, že jsme si chtěli jít koupit hranolky na večeři, rozumíš ? Taková blbost a udělá ti to taky maras v životě a to fakt mohlo dopadnout jinak, hůř. Jako mě se modřiny zahojí, ale zaprvé měla žena strach o mě a já pak taky o ní, ta se tam sesypala, prosila, volala ať někdo zasáhne,pomůže a nikdo nic neudělal, mohli jsme potratit kvůli toho

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dobrej pokus Džamilo Stehlíková.

Reagovat
Whitemedia

Nevšiml jsem si žádné diagnozy, jakože ten cikán do týdne umře na to a to..

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Rothbard

A to tě/vás napadli jen tak? Před Kaufem a nikdo nepřiběhl, nezavolal PČR? Co kamery například z Kaufu?

Reagovat
Kuba94

Příběh byl takový, bylo to večer o půl 10, šel jsem dovnitř si nakoupit zatímco žena čekala v autě před obchodem. Při vstupu naproti šli dva cigosi a šli stylem my jsme tady pánové a nemínili se normálně uhnout, tak jsem taky tak učinili a vrazili do sebe rameny a šel jsem dal do obchodu a slyšel jsem jak něco prorekli, typické jejich "hej, more" ale neřešil jsem to

Reagovat
Nieuwendyk

Jo no, oni na tohle čekají. Oni jsou naprosto primitivní dementi zkurvený. Dobře, že ses nenechal!!

Příště more zbraní a je to cajk

Reagovat
Kuba94

Nakoupil jsem a když už jsem šel k východu tak tam čekali na mě, jeden z nich stal ve dveřích jak gangsta já šel už kolem něho a říkám "co, je" protože mi bylo jasné o co jde, že čekají na mě. Pronesl "to je on ?" A během toho se na mě rozběhl jiný kopl do mě a začal mě valit a do toho se přidal i ten druhý, nicméně ani jeden z nich nebyl ten co jsme do sebe vrazili když jsem tam vcházel. Ti dva pak do mě říkám mlátil hlava nehlava, dokud tam nepribehla moje žena tak mě nechali

Reagovat
Kuba94

Ale ochranka ta stála ve uvnitř a čuměl na to jak na film přes ty skleněné otvírací dveře, kol chodili lidí a nikdo nic

Reagovat
Rothbard

Ochranku v těchto obchodech většinou dělají důchodci nebo různí dobráci, poserové atd. Málokdo je razantní a umí i fyzicky zakročit.

Reagovat
Nieuwendyk

No neviděl jsem nikdy nikoho takového, kdo by byl v kondici nebo měl vůli zakročit. Zmrdovina totál.

Reagovat
Kuba94

Pán byl starší a poradil nám , až mě nechali naskakali do aut a ujeli, ať si zavoláme polici , to snad mohl udělat on ne ? Aspoň tohle. Je to v šetření s policií, čekám na jejich vyjádření, protože jsem na neschopence a do 7 dnů se to bere jako přestupek a nás 7 jako trestný čin, a nemocenskou protáhnu ať platí, vše je na kamerách, žena jako svědek vše viděla, tudíž nedovedu si představit, že tohle hodí pod stůl třeba

Reagovat
Nieuwendyk

No tvl.... tak to nesmí, to je jasné, to nehodí pod stůl. Držím palec. To bude dobrý!

Ještě z nich můžete něco vysoudit, aspoň morálně!

Reagovat
Salfovic

Z těchle dostane leda hovno.

Reagovat
Salfovic

Výběr zápasu pro ten dotaz asi nebude náhoda, co.

Reagovat
Kuba94

Nebyla. Zkoušel jsem zda to někdo zaregistruje a třeba něco dodá. Jde mi o podobnou zkušenost, nemusí to být vyloženě cigáni, může se stát s kýmkoli, ale o ten průběh pak. Jak s policií tak soudně případně. Ale je mi jasné že málokdo se tím bude chtít zabývat tady, když jde o fotbal. Ale řeší se tady kde co, kolikrát. Tak proč to nezkusit.

Reagovat
Maximm9

Docela mi prijde, ze se vseobecne za ty lokty v obliceji prestalo davat karty ne ? Vzdyt kdyby za tohle dostal redku, tak nikdo nemuze nic rict.

Reagovat
John Obi Mikel

Lamela

Reagovat
Nieuwendyk

Normál souboj, ale ten lokýtek byl asi zu viel.

Reagovat
vodka

Tvl klasická lamelovina, já ho mám obecně docela rád, ale ten má nějakou zázračnou karmu, že rudou prostě neuvidí

Reagovat
vodka

Jinak wijnaldum už byl dneska ve sprintu?

Reagovat
Lech

Hroznej softik.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, když šel před zápasem srát

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem, vsadil bych barák, že nedá penaltu

Reagovat
vodka

mám ten pocit taky, ale zase on tak působí, ale je to docela zabiják, tak snad dá

Reagovat
smazaný uživatel

Veliké zklamání dnes.. Bove by tam udělal vítr.

Reagovat
fabec1222

Už to odfoukni a dej penalty, však se nic do konce nestane

Reagovat
Nieuwendyk

asi ne no. Ach jo. Nudec nyní. Ale unavený jsou kucí simulantský...

Reagovat
Cotton

snad to nikdo nezkazí gólem, já chci pentle

Reagovat
Kiss Me Polka!

ta stridani na kraj obrany se seville moc nepodarila. hlavne navas chybi, montiel se boji hrat dopredu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
nani92

Mourinho toto mi chýbalo, ale nie u nás

Reagovat
Cotton

Dohromady zápas trval tak 140 minut, ne?

Reagovat
Furia Ceca

Zase -15 ve 2. prodloužení

Reagovat
fabec1222

S nastavením nakonec skoro jedno celý prodloužení navíc

Reagovat
smazaný uživatel

třetí poločas

Reagovat
Nieuwendyk

Rugby <3

Reagovat
Cotton

To bude končit tak ve 130. minutě, to jsem ještě neviděl

Reagovat
Cotton

To je tak dlouhý nastavení, že by v něm Sparta kopala osm penalt.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Nieuwendyk

9!!!

tak jsme mistři no a cooo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
wyqinac

Reagovat
MarcoBanco

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Kiss Me Polka!

uz to ukonci, to je fakt strasny

Reagovat
fabec1222

Tu druhou část prodloužení bych pouštěl věžnům jako nejhorší možný trest

Reagovat
John Obi Mikel

Hrozný fotbal

Reagovat
fabec1222

To byla tak dlouhá pauza, že jsem zapomněl, kvůli čemu vůbec byla a co bylo před ní

Reagovat
Francesco Totti AS

Přesně

Reagovat
Furia Ceca

Jordán dostane druhou žlutou

Reagovat
Maximm9

Ten Lamela hraje jak totalni hovado

Reagovat
Largo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Largo

Proc to furt kope Zalewski???

Reagovat
Squinty

Aby náhodou nepadl gól

Reagovat
Truffaldino

Vždyť kope i v lize a Dybala s Pellem už nebyli na hřišti.

Reagovat
Largo

To právě nechápu. To tam nikdo nemá lepší kopací techniku?

Reagovat
Truffaldino

Popravdě mě ani nikdo vhodnější nenapadá.

Reagovat
smazaný uživatel

On míval strašně ostré centry s libovou trajektorií, přijde mi, že se to v něm zabíjí úplně v tom našem stylu.

Upřímně - kdo jiný by to měl kopat bez těch dvou. Možná Gini.

Reagovat
fenixLFC

bono to dal pri tom brvne na pickforda

Reagovat
Rothbard

Ale jo zápas dobrý. Nikdo nehrál na remízu.

Reagovat
Largo

Tak to je v haji, Bounou si namaze Patricia na chleba

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Kiss Me Polka!

ocekavam bono > patricio

Reagovat
FC Porto FC

Pojďme AS!!!!!!!! Musí!!!!

Reagovat
vodka

Na penalty z Říma nevěřím El shaarawymu, byl úplně mimo hry, u Sevilly podle mě lamela kopne do hajzlu, ale zbytek z prvních 5 dá, jsem zvědavý

Reagovat
vodka

Jo a smalling pokud někdy bude kopat, tak nedá

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
fabec1222

Nezdržujte, kopejte

Reagovat
Nieuwendyk

Na pencle 4:2 vyhraje Sevilla FC!

Reagovat
Nieuwendyk

Na pencle 4:2 vyhraje Sevilla FC!

Reagovat
Rothbard

Ocampos nedá

Reagovat
Rothbard

Polibek EF. Co tam napíšeme dál?

Reagovat
Nieuwendyk

Už nic, ale mám recht.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Ocampo na messiho

Reagovat
Nuno čomes

No fotbal byl docela tragédie

Reagovat
fabec1222

To chytil ani neví jak

Reagovat
Kiss Me Polka!

Argentines = promenena penalta

Reagovat
Rothbard

Bono

Reagovat
Kiss Me Polka!

Co to bylo

Reagovat
Lech

Kdo bude kopat pak, smalling?

Reagovat
Tomanatura

Tak snad ma ten psychac hodne vlivnych znamych v Rime, protoze jinak mu dneska bude horet barak

Reagovat
KnoxXx

Mourinho tam posle stoperov

Reagovat
Lech

Co to ma byt? Nechat kopat penalty stopery dpc

Reagovat
Largo

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot, Bove capitano futuro, v hrozném laufu, Stephan jediný hráč s nějakou technikou na hřišti a taky v dobré formě. Gini kapitán repre, taky jich určitě kopal hodně. Zale by penaltu dal, nacítěný je dost. Cristante je v roli, kdy měl jít až třeba třetí nebo čtvrtý.

Místo toho labilního a dokopaného Rogera, který už je stejně jednou nohou z klubu pryč a Manciniho frustrovaného z vlastňáku.

Vůbec bych se nebál poslat to takto.

1. Gini

2. El Sha

3. Zale

4. Bryan

5. Bove

Samozřejmě Bono výborný.

Reagovat
Largo

Reagovat
Kiss Me Polka!

Jak si někdo muze dát na penalty stopery

Reagovat
Largo

Reagovat
mistr129

Tyvole ještěže tohle neudělal na MS

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
fabec1222

Co tam zkoumá?

Reagovat
Salfovic

Co asi

Reagovat
Lech

Tak tohle uz je od rozhodcich tresnicka

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Squinty

Za tu volbu střelců si ani nic jiného nezasloužíme

Reagovat
Largo

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
John Obi Mikel

Luckeři posraní

Reagovat
Whitemedia

Mourek už neumí finále, už umí akorát natřit Tottenham.

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Kixi Syhimour

To je fakt strašný tahle soutěž, zase tihle

Reagovat
Kiss Me Polka!

Var sevilla na pohodu, ale je to cheat, když mají tři argentince na penalty a hráče s nejlepší kopaci technikou na svete

Reagovat
technecium

To je jako kdo?

Reagovat
Kiss Me Polka!

no ivan kdo asi? jako prehanka, ale v poslednich zapasech, co jsim ho videl, tak me udivilo, ze dokaze fakt pokazde kdyz ma trochu cas vystrelit pomalu z cehokoli a jakekoli pozice kvalitni bombu nartem, podobne jak vcera tu tycku

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
John Obi Mikel

Mancini u všeho podstatného dneska

Reagovat
Yanek

Pro AS to byl limit, Sevilla lepší a vyhráli zaslouženě. Až na ty simulace...

Reagovat
John Obi Mikel

V čem byli lepší konkrétně?

Reagovat
Yanek

Hráli dopředu a snažili se něco vymyslet, AS to hrálo na standardky a dost míčů odkopávali. Sevilla byla konstruktivnější, tak jako v zápase s Juve.

Reagovat
John Obi Mikel

Řím měl daleko víc šancí, Sevilla moc branku neohrozila.

Reagovat
Yanek

Jo v defenzive pracovalo AS dobre, ale druhy polocas se hralo skoro stale na jejich pulce.

Reagovat
Salfovic

No a? Když z toho skoro nic neměli.

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Reagovat
Freedo

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jsme lepší šance.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
icka

Reagovat
FC Porto FC

To je v pici když je vystridanej Abraham, Dybala, Pellegrini.... Ach bože

Reagovat
Salfovic

Pozitivní je, že období sucha v Maďarsku skončilo.

Reagovat
KnoxXx

Sevillla v CL

Reagovat
DieFohlenBMG

3.místo ve skupině to jistí

Reagovat
raduinho

Gratulky do Sevilly.

Reagovat
Dortmunder

Vydreté víťazstvo, ale Sevilla zaslúžene. Králi Európskej Ligy!

Reagovat
MarcoBanco

Reagovat
MarcoBanco

Kurva oprava *

Reagovat
Dortmunder

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JSME NEJLEPŠÍ!!!!

SEVILLA SEVILLA SEVILLA!

José Šoulinho užívej tuhle chvíli, zdravíme tě

Reagovat
MarcoBanco

Sevilla v prvej polke sezony na zostup a nakoniec to dotiahli na trofej a LM

Reagovat
smazaný uživatel

SEVILLA SEVILLA SEVILLA OLEEEEEEE

JSME BEST!

Reagovat
Tomanatura

Ta Sevilla je snad nejaky bug nebo nechapu. To by ve finale el dali aj pepovu Barcelonu.

Reagovat
Lech

Tak abychom to meli komplet....mourinho out, to predevsim, Ibanez out, Abraham + Belotti uklidit nekam do salernitany, wijnalduma ani zadarmo, a bohuzel Dybala bez poharu u nas taky chtit pokracovat nebude. Vsechno jde za geniusem na lavicce. A smutno mi po nem fakt nebude

Reagovat
FC Porto FC

Ty ses magor mourinho je důvod proč AS hrálo 2x za sebou finále a to proč tam je Dybala

Reagovat
Gimme

Reagovat
Largo

Reagovat
Cotton

Reagovat
Salfovic

A až odejde, tak tam po něm zůstane spálená zem.

Reagovat
Lech

Jo dobry, takze vypustena liga s jedinym ucelem mu malem vysla, ale bohuzel jen malem. Takze co, jake pozitiva mam hledat? Ze dotahl Dybalu? A vidis, dokaze dotahnout svetove playery, a za co teda konkretne ho mam letos pochvalit? Za prohrane finale bych ho dokazal pochvalit, jsem fanousek AS, ne Realu, ale za co ho mam letos chvalit? Jsem magor, kdyz tam nic nevidim? Finale finale. Na finale se nehraje, to neni uspech, to je jen moznost

Reagovat
SaianSupaCrew

On ale nepřišel, aby tady budoval kádr a vracel nás postupně na vrchol, ale proto, aby z toho týmu vytáhl maximum, pokusil se něčo vyhrát a po těch letech zmaru všem vlil trochu optimismu do žil (tam ostatně spadá i Dybalův přestup) a zase nás zapsal na fotbalovou mapu. To si myslím, že splnil na jedničku a proto po něm jde PSG, kde imo i skončí.

A i když ta hra byla až moc často nekoukatelná, tak jsem si ten pohárový run užil maximálně a to angažmá určitě nebudu hodnotit negativně.

Reagovat
PP

dobrý názor. Mourinha nesnáším, ale z AS vytáhl skoro maximum.

Reagovat
FC Porto FC

Navíc má tým kde je nejdražší posila za 7 milionů, to snad mluví samo za sebe. Podle mě z toho týmu Dostal maximum s ohledem na to že Dybala půl snad 15 zápasu out

Reagovat
FC Porto FC

*Že Dybala byl snad 15 zápasů out

Reagovat
Lech

Cena za hrace je vzdycky relativni. At uz nadsazena, realna, nizka nebo byl zdarma. Jde o hodnotu hrace pro tym. V tom smyslu jsme posilili brutalne. Tyhle vymluvy co si jose nachystal dopredu me nepresvedci...ze tebe jo, ok

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Za všechno se platí.

Za dvě finále a jeden pohár, Dybalu, Matiče a plné stadiony taky máme nenávist všech rozhodčích, tragické výsledky v lize včetně nejdelší šňůry bez vítězství co nepatříme Italům.

Ofenzivní i hodnotová degradace všech hráčů, totální absence nějaké útočné struktury. Jose potřebuje úplně jiné hráče, aby to fungovalo na nějaká vítězství.

Samozřejmě ten tým do LM potřebuje - ale nebyl favoritem a nakonec si Mou i nějak obhájí, že to nedopadlo, ale ta šance byla letos skvělá. Asi nejnižší bodový průměr na 4. místě v lize, co má Serie 4 vstupenky, já osobně bych obětoval loňskou EKL (letošní ročník ukazuje pravou tvář té kvality) za Ligu mistrů, protože ty prachy prostě klub potřebuje dokud není stadion.

Reagovat
king23

Reagovat
Salfovic

Abrahama v pohodě střelíte za nějakej bambilion do PL, toho bych se vůbec nebál.

Reagovat
Nuno čomes

To je taková pičovina, že se to klidně stane

Reagovat
Francesco Totti AS

To já teda jo

Reagovat
wyqinac

nejsou nejaky pohary jisty z ligy?

Reagovat
king23

Říkám ti, že budeš ještě hodně plakat po Mourinhovi, až tam přijde někdo jiný, kdo zase dalších 20 let žádnou trofej nevyhraje. Ano finále EL je naprd, počítají se trofeje, ale když se na to podíváš z druhé strany, tak o tom, jak se hodnotí vaše sezona pod Mourinhem rozhodla jedna blbě kopnutá penalta v penaltovém rozstřelu... Holt ani pohárový mág Mourinho nedovede vyhrát úplně všechno, ale máte s ním šanci víc než s kterýmkoliv jiným trenérem.

Reagovat
Lech

Je to o uhlu pohledu. Rikam, pro me jako fanuska existuje neco jako seznam uspechů. Placnu...urcite jestli jsi hral nekdy fifu tak vis, jses manazer, mas nejaky urceny cile co se od tebe ocekava, kazda ta vec je hodnocena penezma na prestupy, anebo necim jinym. Na zacatku sezony, super prestupak, jo nejake zraneni toto tamto, seda si to postupne, anebo taky ne, zejo (pripad AS)...a casem zjistujes ze asi na ty nejvyssi mety jako vyhrát ligu nedosahnes, pak co, nejake pohary jeste hrajes, pak tam mas kvalifikaci na dalsi rocnik do poharu. Long story short...mourinho letos jako manager - FIASKO. Chapu, nejaky okolnosti ho vedli k tomu hrat to all in na vyhru v EL, ale nevyslo, bohuzel stava se, ale vysledek je porad jasnej. Sezona je uplne pokurvena. A i pres to, me tu bude nekdo presvedcovat o uspechu, ze jsme se dostali do finale. Proste vec pohledu, neberu to nikomu, za me jose ma terc primo mezi ocima jakozto hlavni strujce letosniho neuspechu. Cus

Reagovat
king23

Tak jasně, že to je o úhlu pohledu, ale ty tady o AS mluvíš jako o klubu, který má na to vyhrávat trofeje, což nemá. A i přesto ho Mourinho podruhé za sebou procpal do finále o trofej. Bereš sezony pod Mourinhem jako fisko - OK. Já jenom upozorňuji, že s takovými nároky jaké máš u klubu jako je AS budeš možná brát jako fiasko následujících 20 sezon pod jinými trenéry. Vždyť se kromě příchodu Dybaly nic zásadního nestalo. Pokud by si před sezonou Mourinho přivedl dva hráče po 50 mega a stejně by to skončilo takhle, tak budiž, ale s těmi minimálními investicemi a příchodama hráčů, kteří byli všude jinde víceméně nechtění se nic moc lepšího hrát nedá.

Reagovat
Lech

1. Fiasko je tahle sezona, ta minula byla urcite pozitivni

2. Vyhravat trofeje nemusi pokud bude hrat dustojnej nebo aspon efektivni fotbal - vysledek kazde jednotlive souteze ktere se AS letos zucastnilo dopadlo spatne, a jeste jednou, finale pro me neni vysledek, ikdyz teda musim uznat ze dostat se do finale v EL je asi trochu vyssi level nez v KL

3. Minimalni a presto efektivni investice do hracu mi jsou sympatictejsi nez vyhazovani penez za hvezdy, jak nemam rad Lazio, musim uznat ze ti maji suoer koncepci. Krome toho si nemyim ze by byl treba dybala, matic, belotti nebo wijnaldum nechteni v jejich minulych klubech, jestli teda mluvis o nekterym z nich

4. Na sklamani v sezone jsem zvykly, ale na to ze nas v lize prehrava kazdej druhej, mame ostudu co se tyce mourinhoveho chovani, mentality jakou nastavil, na to si zvykat nechci. AS pro me bude vzdycky srdcovy klub, ale to ze zaciname mit povest nesympatickych zmrdu, co se tady nikdy v takovem meritku neprojevovalo, to taky vnimam.

Mourinho out

Reagovat
king23

No, jak tak čtu co píšeš, tak problém je v tom, že tobě tedy nejde o sportovní stránku věci. Jinými slovy říkáš, že kdyby Mourinho hrál hezký fotbal, kde budete přehrávat soupeře, měli jste trenéra co vystupuje s noblesou a tým plný sympaťáků, tak budeš spokojený nehledě na to, jakých výsledků bude AS dosahovat, jelikož "trofeje vyhrávat nemusí". Na to pak není úplně co říct, protože to bylo jasné už před angažováním Mourinha, že tohle nikdy splněné pod ním být nemůže. Mourinho jde za trofejemi "přes mrtvoly" a touha něco vyhrát byl hlavní důvod jeho angažování.

Ještě krátce k bodu 3 - měl jsem na mysli spíše Smallinga nebo Abrahama, ale na takového Matiče, který hrál v United poslední roky okrajovou roli to sedí určitě taky. Jinak je dost rozdíl mezi efektivními investicemi do mladých hráčů, který přijdou z menšího klubu "efektivními investicemi" do starých hráčů za zenitem, kteří dojdou protože se ať už z jakéhokoliv důvodu nechytli v lepším klubu.

Reagovat
Nieuwendyk

Tohle domr*al Mourinho. A dobře mu tak.

Buena Tardé Andalusia!

Reagovat
Shevchenko

Sevilla hrála 7x čtvrtfinále Poháru UEFA / Evropské Ligy a 7x to celé vyhrála, to je naprosto neuvěřitelné

Jako ty vole, už je toho moc

Reagovat
DieFohlenBMG

a dvakrát je ve čtvrtfinále vyřadil tým s Tomášem Součkem, Vladimírem Coufalem a Alexem Králem

Reagovat
DieFohlenBMG

Slavia v osmifinále

Reagovat
Shevchenko

No ne nevyřadil, to bylo osmifinále.

Prostě když hrála Sevilla od čtvrtfinále výš tak vždy vyhrála.

Reagovat
DieFohlenBMG

WHU taky v osmifinále, tak jsem debil

Reagovat
Cotton

štěstí, že tam letos nebyli

Reagovat
Freedo

Reagovat
Swarley

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Furia Ceca

Přesně! Už jich bylo dost. Bohužel, ani my jsme je nevypnuli...

Jestli Fiorentina nedá aspoň EKL, tak to italský tažení Evropou bude mít smutný vyvrcholení

Reagovat
MarcoBanco

AS mi je fakt luto, dnes som nechcel prehru ani jedneho teamu.. no Sevilla bola lepsia

Reagovat
PhilipS

No hlavně, že už to skončilo. Patricio skákal dementně. 60 procent penalt jde na "closed side", což je u praváků na levo. Ve finále se dá čekat, že to bude i víc a on furt skákal na druhou stranu. Naprostá chyba.

Bono MOTM. Matic zase nejlepší od Římanů. Škoda, že Dybala nevydržel dýl. S ním odešel fotbal.

Reagovat
Salfovic

Jenom? Bych tipl daleko víc.

Reagovat
Kiss Me Polka!

sevilla ale prekvapilo me pozitivne i as a mou, ze to tentokrat, hlavne v prvni puli, docela otevreli a vypadalo, ze si to jdou vyhrat. ale kombinacne byla sevilla vys a dokazali je nakonec prehrat, i kdyz na sance asi prohrali.

ale zas me trochu i zklamalo, ze mourinho uz neni schopny dat ani slusny beton, nic moc obrana od as

Reagovat
Salfovic

Vytáhl Bono tu penaltu Ibaneze na tyč ?

Reagovat
xjert02

jo, bez te jeho tece by to mozna slo od tycky do brany

Reagovat
smazaný uživatel

Šáhnul si.

Reagovat
Sandstorm

Penalty rozhodly tři faktory.

Kopalo se naproti kotli fanoušků Sevilly.

Bono.

Mourinho tam vysílá stopery místo Belottiho, Sharawiho, Zalewskiho...

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Largo

Reagovat
Salfovic

Tak posílání stoperů na penalty ma tu výhodu, že na ně se pak nikdo nemůže zlobit, oni tam nejsou od střílení gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Gallo už letos nedal, ale to Cristante taky.

Reagovat
Largo

Gratulace do Sevilly.

Forza Roma

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

José Šoulinho

Reagovat
Jordi Alba

Vamos

Reagovat
fenixLFC

karsdorp

Reagovat
Truffaldino

Už jdi radši spát, budeš mít další dvě finále, kde budeš moct nadávat na italské týmy.

Reagovat
fenixLFC

som zabudol, je to taliansky klub tak sa nesmie kritizovat

Reagovat
Truffaldino

Kritika by měla být věcná, jinak je z ní povrchní nadávání... Trochu OT, teď na dvacítkách stejné nastřelení ruky jako tady ve finále EL a penaltu VAR doporučil.

Reagovat
fenixLFC

co chces vecne dopisat k tomu ked nejaky karsdorp ktory ani nehral zaklad tam je najviac urazeny a odmieta si nasadit medailu? pomaly ako jediny? zrovna za toto si ten blbecek nic ine ako nadavanie nezasluzi. teda ked nepresiel v danom momente ebareflexiu a nepovedal si, ze si ju nezasluzi ale pokojne si dalej budujte tu predstavu oblahnutej pevnosti, je mi to vlastne fuk

Reagovat
mistr129

Tak tady to rozhodčí cely zapas na obě strany pouštěl a nijak se mu to nevymklo z ruky, viz souboj před gólem Říma i penalta na každé straně. Uzlostlivejsi sudí by to všechno fouknul

Reagovat
Papra

pošleš odkaz? Nastřelení ruky je totiž opravdu málokdy "stejné", témě vždy je tam rozdíál v kontextu, vzdálenosti, úhlu, atd...

Reagovat
Truffaldino

Vždycky bude nějaký alespoň malý rozdíl, tady bylo zabráněno střele a hráč se natáčel, ale ruka od těla byla zhruba stejně. Já souhlasím s mistrem129, že v celém zápase nebyly gólové situace pískány úskostlivě či přísně a v tomto rozhodčí dodrželi určitý metr, taky všechna kritika na Taylora šla skrze žluté karty. Ale v souladu s dalšímy zápasy FIFA/UEFA to na penaltu bylo a ani bych ji nezval soft penaltou.

https://www.plus.fifa.com/en/player/1aef72ba-22e8-4cf2-ad31-b402330841c0?catalogId=af9fc7c6-2ff2-4225-b931-4207d2a89afc&entryPoint=Slider

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Zark

Prohrané euro bolí no

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zark

Na to, že by jsi repre nejradši zrušil, tak jsi to tehdy slušně prožíval

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zark

klasik

Reagovat
Gimme

Vidět Monchiho, člověka který dostal Řím na pomyslný dno, jak se raduje je opravdu těžký skousnout. Vítězství přeju Rakiticovi a Navasovi, ale sympatizovat se zbytkem tohohle ansámblu je těžký

Reagovat
Gimme

Forza Roma a ať je Mourinho jaký je, děkuju mu za ty dvě finále. S tím týmem dokázal udělat fakt divy.

Reagovat
Truffaldino

Přes to všechno o AS mluví moc hezky, navíc uvedl, že ty největší chyby šly za ním, takže je pro mě nakonec docela sympaťák.

Reagovat
Largo

Reagovat
Spagetka

Čím Monchi dostal AS na pomyslné dno? Dokážeš to nak rozvést?

Reagovat
Shevchenko

Montiel je hráč, kterého jsem nikdy neregistroval, a on během jedné sezóny rozhodne finále MS i EL

Reagovat
Jordi Alba

Hlavně ani v repre ani v Seville nehraje úplně základ.

Reagovat
Frick

Stejně mám nějak pocit, že kdyby za stejnou dobu místo toho jednou vyhráli LM, tak se zapíšou povědomí fotbalových fans silněji.

Je to asi jako když Maslák pořád vyhrálval těch 400m v hale.

Reagovat
fenixLFC

rozhodne by sa zapisali ale na vitazstvo v LM nikdy jednoducho nemali

Reagovat
mistr129

Reagovat
Salfovic

Pocit To je snad úplně jasný.

Reagovat
kilobyte

Tak to je snad logické, že kdyby byli lepší, tak by se více zapsali do povědomí. EL vyhrávají hlavně kvůli tomu, že nemají dostatečnou kvalitu na PO LM. Kdyby letos byli lepší než Dortmund, tak by vypadli nejpozději ve čtvrtfinále LM a žádnou trofej by neměli.

Reagovat
Phillipinho

Tak obecne se bude zase rikat: "No jo, Sevilla tu Evropskou ligu umi"...

Tady si ale veskerou slavu zaslouzi Mendilibar. Prevzal tym po Lopeteguim a Sampaolim tesne pred sestupem a jeho jediny ukol byl se zachranit v La Lize. On z 16 zapasu prohral pouze 2, po ceste vyradil Juventus ci Manchester United a vyhral celou EL.

Pro trenera, ktery nikdy nedostal sanci v zadnem vetsim klubu, to musi byt obrovske zadostiucineni

Reagovat
Xavi

Reagovat
EaP

Nechávajú si ho aj na ďalšiu sezónu ?

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
Manik...

Reagovat
Largo

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
mistr129

Reagovat
sergi

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
GrimeBaller98

Pan Anthony Taylor zase predvedl svoje kvality

Reagovat
Johny1993

Dneska nejhorší výkon podal rozhodčí... To jak Sevillu protlačil bylo strašný. Dvě potencionální penalty a nešel to ani zkoumat, žlutý karty seville se nedávali, Ocampos neměl ten zápas ani dohrát... Nicméně neproměnění šancí AS je problém celé letošní sezóny. Belotti je letos největší tragéd široko daleko. Zadarmo přišel a AS bude ještě platit aby se ho zbavilo... A aby kopali penalty stopeři, to je opravdu na hlavu

Reagovat
_Blind_

Reagovat
kxpxc

amen

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
srandamač

A faul před gólem Dybali byl za mě taky hodně jasnej.

Reagovat
GjøvikFF

Rozhodčí byl hodně slabej, ale nic úplně zásadně neovlivnil. Každopádně byl hrozně nečitelnej v posuzování faulů, vůbec nedokázal udržet nějakou konzistenci, mj. jsem nepochopil jeho udělování ŽK za držení, Římanům rozdával, Sevillu za totéž šetřil.

Ale AS si to prosrali sami, šancí měli víc.

Reagovat
Largo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
h8_sfatto

kašpar Mourinho si zas myslel, že je més que un club ... ani naředěním evropských pohárů, které tomuto mindgamerovi umožnilo účast ve dvou finále, a které stejně jako hokej bez Ruska ukazuje, jak jsou české mužské týmy marné ve sportu

Reagovat
Hachim Mastour

???

Reagovat
misinho7

joj Murka nejde nemilovat

Reagovat
Kiss Me Polka!

Strašný dement

Reagovat
El Cid z City

Portugalci snad neumí prohrávat, stejnej dement jako to přerostlý portugalský děcko.

Reagovat
CHONG

Tohle je pořád ještě dobrý, třeba ty neumíš ani vyhrávat...

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Johny1993

A španělský týmy zase neumí vyhrávat bez pomoci rozhodčích

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Spalovač šancí

Super, Sevilla příští sezonu v LM & obhajoba titulu v EL

Reagovat
Largo

Bolí to, ne že ne. Tři finalisté z Itálie, ale myslím, že ani jeden to nezíská. Byli jsme blízko a s některejma výrokama sudího se neztotožňuju. Teď doufat v pomoc Monzy a výhru nad Spezií. Evropská liga v příštím roce je minimum, který bysme měli uhrát. Dybala tu kvůli Konferenční lize zůstávat nebude.

Reagovat
1907

Do EL postupují 5. i 6. tým ligy..

Reagovat
Largo

Pravda. Přesto musíme uhrát lepší výsledek než Juve. Respektive ne horší, protože při rovnosti bodů postupujeme my.

Reagovat
Kejza

Principál Mourinho po prohranym finále sprostě pořvává na rozhodčí v garáži trochu mu ta rovnice "jak stárnu, jsem lepším člověkem" hapruje.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Hachim Mastour

To je katastrofa. Nikto normálny okrem fans Sevilly nemohol chcieť by vyhrali. Jediné pozitívum je, že svoju prvú trofej vyhral fešák a sympaťák Erik Lamela

Reagovat
fenixLFC

pred zapasom mi to bolo jedno, obaja odporni. ale pocas zapsu a po spravani hracov AS to clovek musel priat aj tej seville. co hovori samo za seba

Reagovat
dextroza_m

AS jsem to nepřál kvůli Josému, ten konec prodloužení, Matic, to je přesně ono, ovšem křiváka EL stejně vyhraje ten zmrdeček Lamela, fuj.

Reagovat
Hachim Mastour

Všetko naopak

Reagovat
Francesco Totti AS

Co chceš zrovna Maticovi vyčítat?

Reagovat
dextroza_m

Maticovi asi nic, to byla Joseho prace. Uz nechtel hrat o vyhru, ale doufal v penalty, ktere mu krute nevysly.

Reagovat
Francesco Totti AS

Maticovi bude 35 a hral asi 150 minut. Jeho bych zrovna z nějakého simulovani neobvinoval.

Jinak souhlas. Hrát to na penalty kdy je to 50/50 je hazard, který nakonec nevyšel

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně si nemyslím, že Mou nutné odejde a s ním i Paulo, ale spíš to chci a děkujeme za vše.

Pokud by Paulo zůstal, pak je jedno, kdo bude trénovat, bude skvělý. Klidně bych mu dal pásku.

Ndicka možná ještě couvne a půjde do Barcy, kdoví co Aouar.

Vydělali jsme nějakých 20 + lístky, 100% půjde Iba, Tammy, Gini se vrací do PSG, potřebujeme dva stopery, těžko urveme někoho jako Firmino, který nejspíš skončí v Interu nebo Juve. Frattesi samozřejmě padá, i když on by se do LM neměl ještě hrnout. Třeba uděláme Scammacu na hostování a pár volných hráčů.

Ale co, je to AS, jsme zvyklí, daje!!

Reagovat
Largo

Doufám, že za Ibaněze a Abraham dá někdo z PL ranec, bylo by z čeho nakupovat. Ta cesta volnejch hráčů není špatná, je jich letos plno kvalitních. Doufám, že Dybala zůstane. Pokud by se dokázali přivést hráči, který Mou chce do svýho systému, kvalitní hráči, tak věřím, že by se ty výsledky zlepšily.

Reagovat
Francesco Totti AS

Ještě v zimě se psalo že zkusíme Abrahama za těch 40 prodat. Teď za něj nedá nikdo 30+

Ibaneze bych pustil i zadarmo

Reagovat
Largo

Uvidíme, já doufám, že se v PL někdo zblázní.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že díky dlouhé smlouvě není pro klub úplně neštěstím prodat ho za 30-35. Tu cenu furt má.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz na začátku měl podle mě stoprocentně za cíl ve třetím roce útočit na titul v lize. To včerejší prohlášení po zápase to jen potvrzuje, i když je těžké si to s tímto fotbalem představit. Chtělo by to gólmana a do každé rady jednoho hráče kalibru Paulita nebo blízko jemu.

Myslim, že Friedkini ho nevyhodi. Podle mě se pořád upínají k roku 27, stadionu, výročí. Do té doby mají čas naučit chodit lidi v plném počtu, sem tam se dostat daleko v EL, mozna si zahrát i LM.

Reagovat
smazaný uživatel

José Šoulinho

Reagovat
Jordi Alba

Jesus Navas velkej klobouček, v 37 letech bejt furt nejlepší RB LaLigy. Nešlo nepřát.

Reagovat
kilobyte

Je někde video s tím předčasným vyběhnutím při penaltě?

Reagovat
pantondavo

Je to mázlý, ale jde to docela vidět, že je před čárou.

https://ctrlv.cz/shots/2023/06/01/7nMG.png

Reagovat
kilobyte

To je stopnuté dost mimo a v blbém úhlu. Jsem čekal nějaký prokazatelný záběr už při vysílání a nic. Docela rád bych viděl o kolik to bylo.

Reagovat
Largo

Koukni na sestřih na ČT Sport...

Reagovat
pantondavo

Ale pořád to tam jde vidět, však mrkni na záznam. Spíš nechápu, že to nezvedl pomezní, když od toho byl 5 metrů a nechává to alibisticky na VAR.

Reagovat
Jesfey

za výlev Mourka. Ukazuje světu, že je potřeba začít řešit neohrozitelnost rozhodčích, co se týče jejich rozhodnutí na hřišti. A to, jak jsou britští rozhodčí absolutně neschopní (u Taylora s Oliverem je neschopnost ještě hodně pěkné slovo).

Reagovat
Kejza

doufám, že je to ironie, protože tentokrát ukázal světu tak maximálně to, jak neunes porážku

Reagovat
Jesfey

Kdo by ji unesl, když to bylo takhle ovlivněný?

Reagovat
Kejza

to mi fakt nepřišlo.. nejvíc to ovlivnilo to, že Řím to v prodloužení očividně chtěl uzdžovat na penalty a pak je nechal kopat stopery, kteří selhali. pár spornejch momentů tam bylo (některý zákroky Sevilly mohly být za kartu), ale to i na druhý straně (ten skoropenaltovej skluz nebo vybíhání lavičky Říma do hřiště po každym spornym autu - divim se, že se to obešlo bez více žlutých nebo červených). ale především si to Moruinho a spol prohráli sám - když mohli bejt aktivní, tak nebyli, a penalty posrali.

Reagovat
Jesfey

Co má zdržování společného s otřesným pískáním? Matiče nechtěl vystřídat Taylor dle gestikulací Mourinha (dál už to asi zdržování bylo).

Jestli tam bylo pouze "pár spornejch momentů", tak na to ti nemám opravdu už co říct, protože takových momentů tam bylo každých 5 minut dostatek na celý zápas.

Reagovat
Kejza

Reagovat
fenixLFC

ovlivneny

Reagovat
Jesfey

Vím, že pro fans LiVARpoolu je to neznámé slovo.

Reagovat
fenixLFC

joooo, takze VAR nam uz pomaha

Reagovat
kaja900

A dost, prej ovlivněný

Reagovat
mistr129

Reagovat
andrew96

Jo, to šlo vidět na letišti, jak jsou neohrozitelní.

Reagovat
Jesfey

Bude někdy za svá katastrofální rozhodnutí penalizován? Nebude.

Reagovat
fenixLFC

za tie katastrofalne by mal byt, v lige ich ma dost. v tomto pripade nema byt za co, piskal to s velkym prehladom, az prekvapujuco

Reagovat
Alberto Aquilani

Včera sme tam s dankom boli, a malo to blízko k tomu, aby to bol pre mňa najväčší zážitok v živote. Bohužiaľ sa z toho vyklubalo najväčšie sklamanie.

Pri góle Dybalu som myslel, že spadne štadión, a ja cez zábradlie, pretože sa mi z tých nervov a emócii tak zatočila hlava, že som si chcel zavolať záchranku.

Bohužiaľ som mal v druhom polčase nejakú zlú predzvesť a bolo to naozaj len také čakanie na gól. Na druhú stranu si nemyslím, že to Sevilla uhrala nejak úplne zaslúžene.

Aj napriek tomu že dal gól si myslím, že mal ísť Dybala z lavice. Druhá obrovská chyba bolo uprednostnenie Wijnalduma pred Bovem. Gini si po tomto chrumkavučkom výkone môže zabaliť a tiahnúť späť do Paríža. Bove tam za tie 3 minúty vyhral 2 osobné súboje, čo je presne o 2 viac ako Wijnaldum za hodinu hry.

Ďalším tragickým do partie bol jednoznačne Spinazzola. Ten vôbec nestíhal. Nechápem, že hral tak dlho.

Na a zlatý klinec sú naši útočníci. Tammy je fakt niečo nenapadobiteľné. Belotti sa tam aspoň do tých súbojov hádzal, ale to je tiež málo.

K výkonu rozhodcu sa nechcem vyjadrovať, keďže som nemal možnosť opakovačiek (a ani si to teraz dodatočne pozerať nechcem), ale to kartovanie našich hráčov nebolo úplne OK. Matic, Cristante aj Mancini dostali žlté karty pri prvom, respektíve pri prvom sťažovaní sa. Dybala bol za 15 minút hry 5 krát dokopaný, rovno aj do členku a dohraný na zemi tými ich mäsiarmi, a henten Lux Luthor nič. To sa potom veľmi podpísalo aj na výkone. Matic sa po rýchlej karte už vyložene bál chodiť do vecí, do ktorých by za iných situácii šiel jak buldozér (ale aj napriek tomu bol od nás najlepší). Spolu s Maticom MOTM za nás Smalling. Ten chlap je stena a pozične výborný. S tým El Nessyrim čo je jeden z najlepších hlavičkárov vôbec, prehral snáď jediný súboj.

DAJE ROMA... ale som tak sklamaný a frustrovaný, že futbal nechcem nejakú dobu vidieť a a ani o ňom čítať.

Reagovat
Francesco Totti AS

Mám to úplně stejně

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Zážitek může být i negativní, důležitá je intenzita..

Reagovat
Zark

tihle plešatí sudí + angličtí jsou ten největší děs

Reagovat
Diego2

Taky jsem byl a ta atmosfera co predvedli fanousci Rimu wow....projel jsem TOP 4 ligy uz ale na to co se delo v Madarsku se nic nechyta....nemusim Mourinha, ale skoda ze to Rim nedotahl kvuli fanouskum do vitezneho konce....sudi katastrofa - PL ma nejhorsi rozhodci ze vsech top lig a oni jednomu z nich daji piskat finale

Reagovat
Largo

A to nebyl domácí zápas v 60 tisících

Reagovat
Diego2

Dost premyslim po tomto zapase nad Rimskym derby.

Da se na derby koupit taky na jejich webu jako na ostatni zapasy ?

Reagovat
Largo

Jasně :)

Reagovat
r.mrazik

Mourek je hrozná pica a co zkoušeli fans na rozhodčího na tom letišti je extra úlet

Reagovat
Shevchenko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele