1/16 finále - 1. zápasy
18.02.2016 21:05 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Lazio si veze z Turecka remízu 1:1.

Dobrý výsledek si z Istanbulu odvezlo Lazio. Italský celek dokázal zareagovat na rychlou trefu Sabriho Sarioglu a s Galatasarayem remizovat 1:1. Utkání v Türk Telecom Aréně jinak nebylo příliš pohledné, zvláště ve druhém dějství v podstatě nenabídlo žádný zajímavý okamžik.

Za týden v odvetě to bude mít Galatasaray proklatě těžké. Lazio v Evropské lize šlape a představuje úplně jiný tým, než v Serii A.

Galatasaray na Lazio v úvodu nijak nevlétl, přesto se brzy dostal do vedení. Donk si už nejspíše za hranicí ofsajdu zpracoval míč a následně jej z otočky poslal úplně volnému Sarioglimu, který překonal Marchettiho. Turci si nemohli přát lepší začátek, nicméně jejich radost netrvala dlouho. Faul na Matriho v pokutovém území hlavní sudí neodpískal, ale hosté i tak srovnali výsledek. Po standardní situaci se hlavou prosadil Milinković-Savić - 1:1. Po zbytek poločasu mělo utkání kolísající tempo a ani jedna strana si další gólovku už nevypracovala.

Ani druhý poločas nebyl pro diváky okulahodící. Galatasaray měl větší držení míče, ale nic zajímavého vymyslet nedokázal. Dvacet minut před koncem se kouč hostí Stefano Pioli pokusil rozhýbat ofenzívu a na plac poslal veterána Miroslava Kloseho. Až v 83.minutě zvedl diváky ze sedadel autor vyrovnávací trefy Milinković-Savić, jeho ránu však Fernando Muslera vyrazil. Pro urugvajského brankář to byl vůbec pikantní zápas. V Římě působil jako brankářská jednička a do Turecka zamířil právě po angažmá v Laziu.

Utkání se nakonec dovláčilo až do závěrečného hvizdu. Výsledek 1:1 nahrává Laziu, kterého do další fáze posune jakákoliv výhra nebo nerozhodný výsledek 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip X....1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

0:1 Grande Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 0

Reagovat
smazaný uživatel

3-2

Reagovat
EverlastD

0:3

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Marv

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Bastaron

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele