Serie A - souhrn 32. kola: Neapoli chybí poslední krok

28.04.2023, 20:33, aktualizováno 30.04.2023, 22:42
Komentáře a souhrny
Lautaro Martínez (© AFP)

Neapol má na dosah titul, po porážce Lazia jí stačilo zdolat Salernitanu, to se však nepovedlo, brala pouze bod za remízu 1:1. Duel mezi AS Řím a AC Milán vítěze nenašel, remíza 1:1 přinesla oba góly v nastaveném čase. Toho může využít Atalanta, která se výhrou v Turíně dotáhla na rozdíl dvou bodů. Fiorentina po delší době v lize zabrala, naopak Juventus uhrál pouze plichtu...

Bologna FC - Juventus FC 1:1

30.04.2023 20:45

Góly: 10. Riccardo Orsolini (pen.) - 60. Arkadiusz Milik

Juventus opět ztratil a potvrdil, že minulé týdny k němu nejsou moc přívětivé. Už v sedmé minutě domácí Bologna kopala a proměnila penaltu. To samé se na opačné straně pak nepovedlo Milikovi, který ale ve druhé půli své zaváhání napravil.

Stará dáma prohrála už ve dvou posledních ligových duelech v řadě a dnes si chtěla spravit náladu v Bologně. Domácí Felsinei však pod vedením trenéra Motty neodvádí špatnou práci a nezřídka kdy jsou schopní překvapit i favorita. A dokázali to i v dnešním duelu. Stačilo jim k tomu sedm minut, to když Riccardo Orsolini padl ve vápně. Sudí Sozza sice nejdřív nereagoval podle domácího očekávání, nicméně po nápovědě od VARu už penaltu pískal. K ní se postavil sám faulovaný a nemýlil se!

Něco takového si Juventus, ještě pod dojmem ukřivdění z penalty, nechtěl nechat líbit. Vytáhl tedy do protiútoku, byť mu delší dobu trvalo, než si dokázal vytvořit nějakou šanci. Brankář Skorupski musel likvidovat hlavičku Areka Milika po rychlé kombinaci na straně a svou úlohu nakonec zvládl.

Jen několik desítek vteřin poté se mohl hrdinou Bianconeri stát mladíček Nicolò Fagioli. Jenže kombinaci zakončil střelou, kterou mu Skorupski vyrazil, a dokonce nezvládl do sítě poslat míč ani z následující dorážky! Juventusu to zas tak moc vadit nemuselo, protože po třiceti minutách se role vyměnily a penaltu tentokrát po pádu Milika kopal zase turínský výběr. Na rozdíl od Orsoliniho ji ale zkušený Polák v souboji dvou krajanů neproměnil a nechal vyniknout Skorupského!

Delší dobu se Juventus herně trápil a nevycházely mu pokusy o kombinaci ani centry. Trvalo to až do 60. minuty, v níž se Arkadiusz Milik dočkal rozhřešení. Mladíček Samuel Iling byl na hřišti necelé dvě minuty, když se mu povedlo propasírovat míč až na střed vápna a tam si Milik poradil krásnou ranou na zadní tyč.

Jednoho žolíka mohl málem vytáhnout z kapsy i trenér Motta. Michel Aebischer totiž po třech minutách svého působení v zápase skoro rozhodl. Dostal se do vápna, předčil i obránce Gattiho, jenže z velkého úhlu těsně minul vzdálenější tyč! A smolný zápas hostujícího týmu pak zakončil Soulé, který nedokázal dostat míč z několika metrů do opuštěné brány!

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - UC Sampdoria 5:0

30.04.2023 18:00

Góly: 45+2. Gaetano Castrovilli, 62. Dodô, 66. Alfred Duncan, 76. Christian Kouamé, 88. Aleksa Terzić

Další tvrdou ránu inkasovala v italské Serii A Sampdoria Janov. Námořníci se topí v sestupovém pásmu a v tomto kole navíc schytali potupný pětigólový příděl. Fiorentina aktuálně nejhorší tým soutěže přejela zejména ve druhém poločase, ve kterém nastřílela čtyři góly.

Nešťastného brankáře Ravagliu postupně překonalo pět různých střelců - Castrovilli, Dodo, Duncan, Kouamé, Teržić. Sampdoria je po vysoké porážce jednou nohou v Serii B, i když matematickou šanci ještě má. Málokdo v ní však věří a musel by se stát zázrak, aby si janovský celek prvoligovou příslušnost zachoval.

Svěřenci trenéra Dejana Stakonviće se ve Florencii drželi jen poločas. Prakticky po celou jeho dobu hráli s Fiorentinou viceméně vyrovnanou partii, byť pravda ne moc pohlednou a na vyloženou šanci se dlouho čekalo. Bohužel už ve 33. minutě byli hosté nuceni střídat a zraněného Lérise nahradil Djuričić. Před koncem poločasu pak přišla první velká šance a rovněž také úvodní gól. Nejprve vytěsnil tečovanou střelu Castrovilliho brankář Ravaglia a chvili po něm už Castrovilli skóroval. Po nakrátko rozehraném rohovém kopu přišel centr a volej Castrovilliho zapadla o tyč do branky.

Fiorentina už v první půli získala převahu, ale ve druhém poločase to byl hotový uragán. Po hodině hry vyšla Viole akce po levé straně hřiště, kterou dotáhl do konce povedenou střelou do horního rohu Dodo. Za další tři minuty střílel z hranice šestnáctky přesně k tyči Alfred Duncan a Fiorentina vedla už o tři branky.

Sampdorii nepomohlo ani další střídání a čtvrthodinu před koncem už to zavánělo debaklem. Christian Kouamé dostal přihrávku na ofsajdové hranici a chladnokrevně poslal balón za záda nešťastného Ravaglii - 4:0. Námořníci ve zbytku zápasu rezignovali a bylo jen otázkou, jakým konečným výsledkem domácí vyhrají.

V 83. minutě Ravaglia uchránil hosty před pátou brankou výtečným zákrokem proti Jovićovi, ovšem bylo to jen dočasné. V 88. minutě se totiž Aleksa Teržić prosmýkl ve vápně a přes statickou obranu vsítil pátý gól. Janovská ostuda byla na světě. Sudí Giua neměl ani důvod nastavovat a utkání po jedné minutě ukončil. Fiorentina se posunula na osmé místo tabulky, na evropské poháry však nadále ztrácí. Sampdoria zůstává poslední a její záchrana se pohybuje už jen v teoretické rovině.

Více informací k zápasu

US Cremonese - Hellas Verona 1:1

30.04.2023 15:00

Góly: 9. David Okereke - 75. Simone Verdi

Výsledkem 1:1 skončilo důležité utkání o záchranu mezi Cremonese a Hellasem. Pokud jde o domácí, ti i přes další bodovou ztrátu žijí. Hellas se pro změnu i po tomto kole udrží těsně nad sestupovou propastí. Jako první šli do vedení domácí, jmenovitě se prosadil Okereke, nicméně po vyloučení Quagliaty srovnal na konečných 1:1 Verdi.

Remíze v tuhle chvíli tedy nic zásadního neřeší a oba celky se budou muset poohlížet po třech bodech jinde. V zápase na stadionu Giovanniho Ziniho se nemuselo na první branku dlouho čekat a už v 9. minutě udeřil útočník David Okereke. Využil přitom obrovské chyby obránce Depaoliho a přízemní střelou ke vzdálenější tyči otevřel skóre.

Po čtvrthodině mohli domácí vyrovnat a Verdi, který se zničehonic objevil za obranou Cremony zblízka Carnesecchiho nepropálil. O chvíli později zase hlavičkoval nad Lazović a pro změnu hlavu Ciofaniho vyrazil Montipó.

Cremonese hájilo nejtěsnější vedení až do druhého poločasu, přičemž rozhodujícím momentem bylo vyloučení Giacoma Quagliaty. Za dohrání na Dawidowicze uviděl rovnou červenou kartu a domácí museli dohrávat v početní nevýhodě. Hellas toho využil čtvrthodinu před koncem. Nejprve předvedl skvělý zákrok Carnesecchi, ale o chvíli později se opřel do načechraného centru Simone Verdi a ranou od země srovnal na konečných 1:1. Verona mohla ještě dokonat obrat a šanci mělo i Cremonese, nicméně remízový stav se nezměnil.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Salernitana Calcio 1:1

30.04.2023 15:00

Góly: 62. Mathías Olivera - 84. Boulaye Dia

Už mohlo být hotovo a Neapol mohla po dnešku slavit svůj třetí mistrovský titul v historii. Bude si ale muset počkat, protože doma nezvládla souboj se Salernitanou. Jakkoliv byli Partenopei lepší, v koncovce se trápili a hosté z jedné z mála šancí vyrovnali na 1:1.

Neděle vypadala na dlouhé oslavy, avšak na ty si musí pod Vesuvem ještě počkat. Svěřenci trenéra Luciana Spallettiho vstupovali do utkání s tím, že pokud papírového outsidera Salernitanu porazí, budou mít Scudetto. Od první minuty tak neponechali nic náhodě a podnikali na branku Ochoy jeden výpad za druhým.

Ve 2. minutě hlavičkoval těsně vedle kanonýr Osimhen a stejný muž o chvíli později donutil i k prvnímu zákroku Ochou. Byl to mexický brankář, který dlouho střelce Partenopei znervózňoval. Ve 24. minutě fantasticky zlikvidoval už třetí Osimhenovu šanci a před koncem prvního poločasu i pumelenici záložníka Anguissy. Poločas skončil na stadionu Diega Armanda Maradony 0:0, nicméně všichni příznivci Neapole věřili, že ve druhém poločase to přijde.

Salernitana se prakticky jenom bránila, ale po změně stran také dokázala nepříjemně zahrozit. Osimhen si tentokrát před vlastní brankou málem vstřelil gól, ovšem brankář Meret byl na místě.

Kýžený okamžik přišel po hodině hry, kdy hosté neuhlídali rohový kop a ze vzduchu Mathías Olivera pomalu odstartoval mistrovské oslavy. Atmosféra na stadionu byla úchvatná, ale pořád zbývalo odehrát zhruba půlhodinu.

Neapol pak měla šance utkání definitivně rozhodnout, jenomže Salernitana byla proti. Kvaracchelijova střela byla na poslední chvíli zablokována a na druhé straně první ránu Kastanose musel vyrazit Meret. Byla to připomínka, že nic není ještě definitivní. V 81. minutě zazdil další obrovskou šanci Kvaracchelija, ale sám v postupu na brankáře minul zařízení. Vzápětí zažil stadion nečekaný šok. Boulaye Dia si navedl balón ke střele a nádherně trefil horní růžek.

Remíza 1:1 mistrovské oslavy odkládala, s čímž se Partenopei nechtěli smířit. Závěrečný tlak domácích odrážel zejména Ochoa. Neapol doma vyhrát nedokázala a po remíze 1:1 musí své oslavy prozatím odložit.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Empoli FC 2:1

30.04.2023 15:00

Góly: 82. Domenico Berardi, 90+6. Domenico Berardi (pen.) - 11. Nicolò Cambiaghi

Dramatický závěr přineslo utkání mezi Sassuolem a Empoli. Hosté měli výtečně rozehranou partii a sahali po bodech, jenomže penalta v nastavení všechno změnila a Empoli bodově ostrouhalo. V sedmé minutě nastavení proměnil pokutový kop Domenico Berardi.

Empoli na Mapei Stadium dlouho vedlo a vlastně mělo všechno ve svých rukách. Za příznivého stavu 1:0 hrálo čtvrthodinu před koncem v početní výhodě, ale ani to na zisk bodů nestačilo.

Azzurri začali dobře a po jedenácti minutách už vedli, když se po krásné individuální akci prosadil Nicolo Cambiaghi. Sassuolo se pak dlouho nemohlo z inkasovaného gólu otřepat. Střelu Lópeze přitom zneškodnil Vicario. Před koncem prvního poločasu měli hosté ještě jednu příležitost zvýšit náskok, jenže Caputo nedokázal svojí střelu umístit mezi tři tyče.

Sassuolo nepředvedlo v prvním poločase vůbec dobrý výkon a jeho trenér udělal o přestávce hned tři změny. Ani po tom však domácí nedominovali a čtvrthodinu před koncem jen se štěstím neinkasovali druhý gól, protože gólové akci předcházel ofsajd. Štěstí hned vzápětí vystřídalo neštěstí a Pinamonti byl za faul oceněn rovnou červenou kartou.

Zdálo se, že v cestě za třemi body už Empoli nic nestojí. Byl to ale šeredný omyl. "Polomrtvé" Sassuolo se dokázalo vzkřísit. V 83. minutě se trefil střelou ke vzdálenější tyči Domenico Berardi a srovnal na 1:1.

Už to byl pro domácí vzhledem k početní nevýhodě úspěch. V 88. minutě těsně proletěl mimo volný přímý kop Empoli a v nastavení spadlo Neroverdi vítězství do klína. Berardi byl ve vápně faulován a následoval pokutový kop, který sám postižený proměnil. I v deseti tak Sassuolo dokonalo obrat a získalo tři body.

Více informací k zápasu

Inter Milán - SS Lazio 3:1

30.04.2023 12:30

Góly: 78. Lautaro Martínez, 83. Robin Gosens, 90. Lautaro Martínez - 30. Felipe Anderson

Na průběžnou čtvrtou příčku se posouvá Inter. Aktuální semifinalista Ligy mistrů doma na stadionu Giuseppe Meazzy prohrával, ale zhruba po hodině zvýšil tlak a třemi góly výsledek otočil. Vidět bylo zejména ofenzivní duo Lautaro Martínez, Romelu Lukaku. První jmenovaný vstřelil dva góly, Belgičan na dva přihrával.

Milánsko-římská konfrontace byla k vidění také v neděli po obědě, kdy Inter hostil na San Siru Lazio. V zápase šlo o hodně. Inter potřeboval tři body, aby se posunul na klíčové čtvrté místo, zatímco Lazio si chtělo pojistit stávající druhou příčku. Samotný duel pak okořenil trenér Interu Simone Inzaghi, jenž do města módy zamířil právě z Lazia.

Ve 26. minutě se poprvé v zápase rozvlnila síť, nicméně gól Mchitarjana nebyl uznán. Arménský fotbalista dobře zakončoval zpětnou přihrávku Correy, jenomže právě ten stál v inkriminovaný okamžik v ofsajdu. Místo domácí radosti nakonec přišel gól Lazia. Felipe Anderson si na hranici šestnáctky vyměnil balón s Luisem Albertem a střelou k tyči nedal Onanovi šanci. Biancocelesti od té doby bránili těsné vedení a několikrát měli v prvním poločase namále. Ve 40. minutě prosvištěla Barrelova rána těsně vedle tyče a na druhé straně rychlý brejk zakončený tvrdou střelou Immobileho vyrazil Onana. K dorážce se ještě dostal Anderson a branku přestřelil.

Utkání se v průběhu prvního poločasu dostalo do velmi dobrého tempa a rovněž druhá půle slibovala zajímavou podívanou. Do ní vstoupil Inter už bez D'Ambrosia, kterého nahradil Dumfries. Nerazzurri museli dotahovat a zhruba od 60. minuty jejich tlak konstantně rostl. Další rána Barelly mířila těsně vedle tyče a Dimarco pro změnu donutil k zákroku Provedela. O chvíli později zase nesedla střela Calhanogluovi, Lukakovi ani Martínezovi. Každopádně Lazio si hlasitě koledovalo a Inter nakonec skutečně vyrovnal.

V 78. minutě dostal přihrávku od Lukakua rozeběhnutý Lautaro Martínez a v pádu před Provedelem poslal balón do sítě. San Siro burácelo radostí a hnalo Inter za otočkou. Ta skutečně přišla o pět minut později. Krásný centr od Lukakua poslal do sítě dlouhou nohou Gosens a po pádu na zem se v bolesti ani neradoval. Radovalo se však okolí. Lazio dostalo během pár minut dva těžké zásahy, ze kterých už se nevzpamatovalo. I když měli hosté na vyrovnání ještě čas, defenzíva Interu už si náskok pohlídala. V nastaveném čase pak uštědřil Laziu ránu z milosti třetí brankou Lautaro Martínez. Argentinec si v podstatě narazil balón o Provedela a do prázdné branky zakončil. Inter se díky výhře 3:1 posunul na průběžnou čtvrtou příčku. Boj o Ligu mistrů se šest kol před koncem nesmírně dramatizuje.

Více informací k zápasu

Turín FC - Atalanta Bergamo 1:2

29.04.2023 20:45

Góly: 75. Tonny Sanabria - 34. Davide Zappacosta, 88. Duván Zapata

Atalanta měla sice chvíli namále, ale nakonec utkání v Turíně zvládla. V první půli ji dostal do vedení obránce Zappacosta a na tuhle trefu ještě domácí dokázali ke konci utkání reagovat díky gólu Tonnyho Sanabriy, jenže dvě minuty před koncem spasil Atalantu střídající veterán Duván Zapata.

Atalanta šla do utkání s domácím Turínem po výhře nad AS Řím, které jí dodalo sebevědomí a šance na pohárovou Evropu. Dnes to chtěla podpořit, i když se stále musela obejít bez zraněného střelce Lookmana. I tak má ale trenér Gasperini v týmu dostatek hráčů s velkým ofenzivním cítěním, což bylo dnes také vidět. Velké nebezpečí znamenal pro své soupeře hned od začátku mladý kanonýr Rasmus Højlund.

Zaměstnával obranu Granaty svým tahem na bránu i důrazem, s jakým se probíjel do zakončení. Jeho neustále napadání dělalo Turínu velké potíže a domácí dlouho nedokázali v klidu držet míč, natož konstruktivně rozehrát. Zajímavou šanci po centru obránce Zappacosty spálil Mario Pašalić, který zakončil hlavou těsně nad.

A tak to na sebe vzal bek Davide Zappacosta osobně. Ve 34. minutě pronikl s míčem do vápna, obešel prvního soupeře a z velkého úhlu překvapivě snadno propálil nepozorného brankáře Milinkoviće-Saviće.

Turín naopak neměl nic a trenér Jurić sáhl ke změně. Sundal dnes nevýrazného Yanna Karamoha a nahradil jej ostřílenějším Nikolou Vlašićem. Tomu trvalo jen pár minut, než se rozehřál na provozní teplotu a v 51. minutě jeho dělovku musel vytahovat brankář Marco Sportiello s vypětím všech sil.

Turín se ale nevzdával. V 75. minutě se po větším snažení konečně dočkal i srovnání. Po Mirančukově ráně, kterou vyrazil brankář Sportiello jen před sebe, měl poměrně snadnou úlohu Tonny Sanabria a Turín slavil bod. Jenže jeho radost netrvala zas tak dlouho, neboť dvě minuty před koncem utkání stanovil výsledek definitivně na 2:1 střídající Duván Zapata. Ten si poradil s dvojicí obránců a střelou na vzdálenější tyč překvapil brankáře Milinkoviće-Saviće. Do konce utkání už si La Dea skóre pohlídali a přidali další důležité body do boje o Evropu.

Více informací k zápasu

AS Řím - AC Milán 1:1

29.04.2023 18:00

Góly: 90+3. Tammy Abraham - 90+7. Alexis Saelemaekers

Na Stadio Olimpico dominovala v sobotní podvečer taktika. Oba celky vystřelily na branku soupeře až v nastavení a pokaždé z toho byl gól. Nejprve překonal Mika Maignana Tammy Abraham a hned vzápětí srovnal Alexis Saelemaekers. Výsledek v boji o čtvrté místo nic neřeší a naopak dává příležitost dalším konkurentům.

Dalo se tak trochu očekávat, že trenérské střetnutí mezi Josém Mourinhem a Stefanem Piolim nabídne takticky svázanou podívanou. Přesto se zápas nedá označit za nezáživný, neboť přinesl několik zajímavých situací především v defenzivní činnosti.

AS Řím v první pětačtyřiceti minutovce výborně bránil a vlastně největší hvězdu Rafaela Leaa k ničemu nepustil. Domácím se trochu zkomplikovala situace v 15. minutě, kdy musel pro zranění vystřídat Kumbulla. Brzký zásah do obrany není pro trenéra nikdy dobrou zprávou, ovšem Římané si s tím poradili. Kolem třicáté minuty se dokonce usadili na polovině Rossoneri a v zajímavé možnosti trefil jen spoluhráče Abrahama Pellegrini. Akce pak ještě pokračovala velmi nepřesnou střelou Belottiho.

Zranění v defenzivní řadě nakonec postihlo i AC Milán a Stefano Pioli o přestávce stáhl Tomoriho, jehož místo nahradil Thiaw. Mimochodem poločasovou změnu udělal i Řím a na trávník vyběhl někdejší hráč AC El Shaarawy.

I druhý poločas dlouho žádné velké šance nepřinášel a zdálo se, že nepadne jediná střela na branku. Olivier Giroud k ní měl blízko, ale zeď jeho přímý kop vychýlila nad. V závěrečných minutách byl častěji na balónu Milán a ve chvíli, kdy se nadechoval k náporu, mohl Řím udeřit. Střídající Camara pálil z voleje vedle. AS Řím nakonec v nastavení poprvé vystřelil na branku a pro hosty to znamenalo katastrofu. Ztrátu balónu domácí okamžitě využili k založení akce a Tammy Abraham křižnou ranou překonal Maignana.

AS Řím byl blízko, ale sudí Daniele Orsato nechal dohrávat ještě tři minuty a AC Milán během nich stačil vyrovnat. Leaův přesný centr na vzdálenější tyč zasáhl Alexis Saelemaekers a jeho gól znamenal konečný výsledek 1:1.

Více informací k zápasu

Spezia Calcio - AC Monza Brianza 0:2

28.04.2023 20:45

Góly: 21. Patrick Ciurria, 90+3. Carlos Augusto

Páteční předehrávka přinesla další vítězství Monzy, tentokrát na půdě Spezie a domácí se tak mohou po víkendu ocitnout v sestupovém pásmu. Hosté dlouho vedli po trefě Ciurrii a v nastaveném čase definitivně rozhodl Augusto.

Monza před nedávnem porazila Inter Milán i Fiorentinu a tentokrát si brousila zuby na tři body proti Spezii. Domácí zase bojují o záchranu a v souboji s nováčkem věřili, že mohou zvítězit.

Hosté mají výbornou formu, ale v La Spezii mohli narazit. Všechno mohlo být nakonec jinak, kdyby Spezia proměnila velkou šanci v 18. minutě. Na malém vápně zakončoval z voleje úplně sám Kovalenko a brankář Di Gregorio fantasticky zasáhl. Byl to klíčový moment, protože o tři minuty později vypálil přesně k tyči Patrick Ciurria a Dragowski se natahoval marně.

Od této chvíle se Spezia marně snažila o vyrovnání. V závěru první půle se navíc prosmýkl obranou domácích Augusto a Dragowski jeho pokus z úhlu vyrazil.

Po změně stran to byl opět Kovalenko, který na straně domácích zahrozil a hlavou pořádně protáhl Di Gregoria. Spezia odmítla vyrovnat především v závěru, kdy měl dvě vyložené šance Agudelo. Na druhé straně zase netrefil prázdnou branku Petagna, ale Monzu to mrzet nemuselo, protože přišlo nastavení a druhý gól. Už do otevřené obrany vpadl Carlos Augusto a druhým gólem dal Monze definitivní jistotu.

Více informací k zápasu

US Lecce - Udinese Calcio 1:0

28.04.2023 18:30

Góly: 62. Gabriel Strefezza (pen.)

Jediná trefa Gabriela Strefezzy stačila Lecce k domácí výhře nad Udinese. A zatímco Zebry dál předvádí velmi nevyrovnané výkony, Lecce se kvapem blíží k záchraně. V sotva načaté tabulce má už pětibodový náskok na pásmo sestupu.

Strefezza o sobě dal vědět už po třiadvaceti minutách, kdy vymyslel parádní pas na Oudina, jenže ten míč dokázal jen jemně tečovat vedle tyče. Do práce musel ke konci jinak nepříliš zajímavé první půle i domácí brankář Falcone. Zaměstnal ho akrobatický pokus Sandiho Lovriće, který na něj vyzkoušel efektní nůžky. A pak ho tvrdou ranou počastoval i hostující záložník Walace.

Krátce po změně stran se povedl náběh na zadní tyč osamocenému Di Francescovi, který ale hlavičkoval jen do náruče brankáře Silvestriho. Rozhodující moment celého zápasu nastal v 59. minutě. Podle domácích obránce Udogie fauloval ve vápně, což potvrdil sudímu Marchettimu i VAR. A protože si Strefezza chladnokrevně poradil s brankářem Silvestrim, bylo o vítězi nakonec rozhodnuto.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
SSC Neapol
32
25
4
3
68 : 22
79
2
SS Lazio
32
18
7
7
50 : 24
61
3
Juventus FC
32
18
6
8
48 : 27
60
4
Inter Milán
32
18
3
11
54 : 35
57
5
AC Milán
32
16
9
7
52 : 38
57
6
AS Řím
32
17
6
9
44 : 30
57
7
Atalanta Bergamo
32
16
7
9
53 : 37
55
8
ACF Fiorentina
32
12
9
11
42 : 36
45
9
Bologna FC
32
12
9
11
41 : 40
45
10
AC Monza Brianza
32
12
8
12
40 : 43
44
11
US Sassuolo
32
12
7
13
40 : 47
43
12
Udinese Calcio
32
10
12
10
42 : 40
42
13
Turín FC
32
11
9
12
33 : 38
42
14
Salernitana Calcio
32
7
13
12
38 : 51
34
15
Empoli FC
32
7
11
14
26 : 42
32
16
US Lecce
32
7
10
15
27 : 38
31
17
Hellas Verona
32
6
9
17
27 : 45
27
18
Spezia Calcio
32
5
12
15
26 : 51
27
19
US Cremonese
32
3
11
18
28 : 58
20
20
UC Sampdoria
32
3
8
21
20 : 57
17

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (20)

Přidat komentář
GEGE

Klasický bullshit zápas proti Mourinhovi. Tím,že pořád cpe Ismu na trequ odjebe zároveň i Diaze na pravém křídle. Genialní tah. Potřebovali jsme vyhrát těch bodů už se postrácelo tolik,že už není prostor ztrácet zvlášt proti AS,kterým chybí nejlepší hráč a stoper a stejně nejsme schopní vystřelit celý zápas na kasu...No nic nakonec zlatý bod...

MILAN PER SEMPRE!

Reagovat
bobis21

Přitom Bennacer mi na ten post přijde nejhorší z té trojice. Krunič by důrazem aspoň mohl být nepříjemný v napadání a Tonali je zase nebezpečnější v šestnáctce. Každopádně by bylo lepší, kdyby jeden z nich vždy odpočíval v tomto programu, ne je hrát vždy všechny najednou.

Reagovat
maras93

Souhlas. Proti Neapoli jsem jeho umístění na trequ chápal, ale proti Římu měl hrát trequ normálně Díaz. AS rozhodně nemá tak ofenzivní sílu jako Neapol, tak mohl mít Pioli trochu koule.

Reagovat
Salfovic

Neapol mí titul jistej, ale slavit ho venku je nahovno, škoda.

Reagovat
Furia Ceca

Jestli jsou frajeři, tak to v Udine vypustí a můžou slavit doma s Fiorentinou – pokud ji porazí.

Ale při jejich štěstí příšto kolo Lazio doma rupne se Sassuolem.

Reagovat
GEGE

Je to jedno. Africani co umí fandit jen když se daří si to stejně nezaslouží...

Reagovat
mastakillah

Tys byl vždycky trouba

Neboj vypnutí z LM je blízko a čtverka z toho taky nebude, doufám že na úkor Interu, ať to je ještě sladší

Reagovat
Largo

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Furia Ceca

Dubnová bilance v SA je 1-1-3, Coppa 0-1-1 a EL 1-1-0, kdy ještě dneska vůbec netušíme, jak jsme Sporting doma porazili. To byl aprílovej měsíc

Reagovat
Modi6

Tak o tom, že Neapol už vlastní titul asi nepochybuje nikdo. Jde jen o to, který den to v květnu bude.

Reagovat
Furia Ceca

Tak tohle je na Nobelovku

Reagovat
Salfovic

Tak po dnešku už nemusí získat ani bod a ani Lazio už nemusí nic ztratit. Stačí si udržet dvacetigólovej náskok ve skóre na Lazio.

Takže jestli měli naschystané nějaké velké oslavy, tak já už bych to klidně oslavil

Reagovat
Kixi Syhimour

Nestačí, v případě rovnosti bodů u mistra v Itálii nerozhoduje skóre, nově by se totiž, poněkud překvapivě, hrál rozhodující zápas nehledě na vzájemnou bilanci a skóre.

Reagovat
Salfovic

Aha, ale pokud by se to hrálo na neutrální půdě, tak je to asi ideální řešení při bodové rovnosti.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Jestli si váží Neapol fandů, tak to Udinese v týdnu nechají a v neděli oslavy.

Prosím vás, ví někdo jak je to s předáváním? Dostanou pohár (jak jsem psal tu možnost v neděli) ? Nebo se dává na konci sezony? Při všech změnách a kravinách už někdy nevím co platí a co ne dík

Reagovat
Zark

Dostanou to jenom vyfocený, aby jim ho v Neapoli neukradli

Reagovat
Arnar Resmusonn

Bych se nedivil tam to bude divoké po titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo NFT..

Reagovat
zurix_new

Tak nikde není garance, že to Lazio zítra neposere

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele