základní část, 32. kolo
30.04.2023 15:00 CET
1 : 1
(1:0)
Stadión:
 

Reportáž

Simone Verdi (© AFP)

Boj o záchranu mezi Cremonese a Hellasem skončil remízou

Výsledkem 1:1 skončilo důležité utkání o záchranu mezi Cremonese a Hellasem. Pokud jde o domácí, ti i přes další bodovou ztrátu žijí. Hellas se pro změnu i po tomto kole udrží těsně nad sestupovou propastí. Jako první šli do vedení domácí, jmenovitě se prosadil Okereke, nicméně po vyloučení Quagliaty srovnal na konečných 1:1 Verdi.

Remíze v tuhle chvíli tedy nic zásadního neřeší a oba celky se budou muset poohlížet po třech bodech jinde. V zápase na stadionu Giovanniho Ziniho se nemuselo na první branku dlouho čekat a už v 9. minutě udeřil útočník David Okereke. Využil přitom obrovské chyby obránce Depaoliho a přízemní střelou ke vzdálenější tyči otevřel skóre.

Po čtvrthodině mohli domácí vyrovnat a Verdi, který se zničehonic objevil za obranou Cremony zblízka Carnesecchiho nepropálil. O chvíli později zase hlavičkoval nad Lazović a pro změnu hlavu Ciofaniho vyrazil Montipó.

Cremonese hájilo nejtěsnější vedení až do druhého poločasu, přičemž rozhodujícím momentem bylo vyloučení Giacoma Quagliaty. Za dohrání na Dawidowicze uviděl rovnou červenou kartu a domácí museli dohrávat v početní nevýhodě. Hellas toho využil čtvrthodinu před koncem. Nejprve předvedl skvělý zákrok Carnesecchi, ale o chvíli později se opřel do načechraného centru Simone Verdi a ranou od země srovnal na konečných 1:1. Verona mohla ještě dokonat obrat a šanci mělo i Cremonese, nicméně remízový stav se nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele