Primera Division - souhrn 26. kola

13.03.2010, 19:55, aktualizováno 15.03.2010, 23:00
Komentáře a souhrny
Barcelona hattrickem Messiho porazila Valencii, Real ale reagoval výhrou ve Valladolidu, takže oba týmy mají stejně bodů. Sevilla doma v souboji týmů myslících na Ligu mistrů remizovala s Deportivem. V pondělní dohrávce Atlético udolalo Osasunu a snížilo ztrátu na pohárové příčky.

Atlético Madrid - CA Osasuna 1:0

15.03.2010 21:00

Góly: 79. José Manuel Jurado

Atlético Madrid zvládlo domácí vystoupení proti Pamploně, ale na výhru 1:0 se dosti nadřelo. Domácí totiž hráli skoro celý druhý poločas o desíti a v rozhodujících momentech je podržel brankář De Gea. V 79. minutě se pak fantasticky trefil Jurado a výhra 1:0 byla na světě.

Domácí měli první šanci zápasu v 9. minutě, Sergio Agüero přihrál Juradovi, jenž z první branku hostí přestřelil. O tři minuty později mohlo udeřit i na druhé straně, Juanfran potáhl míč před pokutové území soupeře, kde jej přihrál Masoudovi a ten střelou prověřil brankáře De Geu. V zápětí vytáhl těžký zákrok Ricardo. Ve 24. minutě zahrával Simão rohový kop, přesně našel Assuncaa, jenž hlavou těsně minul. To byla obrovská šance Atletika dostat se do vedení. Do konce prvního poločasu se už nic nestalo, takže oba celky šly do šaten za nerozhodného stavu 0:0.

Druhý poločas nezačal pro domácí Atlético vůbec příznivě, Portugalec Simão totiž obdržel druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprchy. Pro hosty to tak znamenalo více než půl hodiny přesilové hry. Po hodině hry, tedy v průběhu druhého poločasu, ztratili domácí ve středu hřiště míč a z následné akce napálil Juanfran balón do míst, kde stál připravený De Gea. O deset minut se mladý brankář předvedl znovu, po dalekonosné bombě vytáhl míč na rohový kop.

V 79. minutě předvedl fantastickou kopací techniku José Jurado, ten si zpracoval míč, uvolnil se a krásně umístěnou střelou nedal Richardovi žádnou šanci - 1:0 pro Atlético. Zanedlouho ale mohlo být vyrovnáno, proti byl ovšem De Gea, který vynikajícím zákrokem vyrazil střelu střídajícího Galana.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Real Madrid 1:4

14.03.2010 21:00

Góly: 58. Raúl Albiol (vl.) - 28. Cristiano Ronaldo, 45. Gonzalo Higuaín, 52. Gonzalo Higuaín, 65. Gonzalo Higuaín

Bílý balet si udržel vedení v La Lize, poté co přejel ve Valladolidu domácí "blanquivioletas" v poměru 4:1. Střelecky se zaskvěl autor hattricku Higuaín. Kromě domácích se zápas příliš nepovedl ani rozhodčímu Mejuto Gonzálezovi.

Na rozdíl od postupu do čtvrtfinále do LM se Realu alespoň po šesti letech podařilo zvítězit nad Valladolidem na jeho stadionu José Zorrilla. Vedle střelecky disponovaného Higuaína, který odpověděl na dálku krajanovi Messimu, předvedl další skvěle zahraný přímý kop Cristiano Ronaldo, který uzavřel gólový účet hostí. Domácí vlastně nevstřelili ani branku, neboť jediný zásah si připsal do vlastní svatyně odrazem Albiol.

Bílý balet nastoupil s dvěma změnami - ve středové řadě nahradil Gutiho Van der Vaart a na levého beka se posunul Marcelo, Ramos nastoupil na stoperu a vpravo hrál Arbeloa. Domácí nastoupili oproti očekávání s více změnami. Kapitána Marcose nahradil Pedro López, záloha měla složení Pelé - Lázaro - Nauzet - Marquitos, na spojce nahradil Cannobia Medunjanin.

Po uctění památky španělské spisovatelské legendy a velkého fanouška Valladolidu Miguela Delibese v podobě minuty ticha a vypuštění holubice se domácí pustili bez respektu do slavného rivala. Už v 5. minutě měl sudí González zapískat penaltu po faulu Ramose na Nauzeta. Presink, důraz a někdy i zbytečná tvrdost společně s poměrně volným průběhem zápasu ze strany rozhodčího na Real platily, takže se příliš v úvodních dvaceti minutách do šancí nedostával.

Ve 21. minutě se dokonce střela Medunjanina otřela o tyč Casillasovy branky. O tři minuty zneškodnil na druhé straně dvojí pokus Ramos brankář Villar. Přesto se Real ve 27. minutě dostal do vedení. Cristiano Ronaldo s přispěním Costy ve zdi z přímého kopu vymetl pavučiny v růžku valladolidské branky. Dalších deset minut pokračovala bez příležitostí tvrdá hra domácích. Ve 37. minutě nadvakrát střílel Ronaldo, ale nic z toho nebylo.

O minutu nato mohli skórovat domácí, ale pěknou střelu Pelého vyrazil na tyč. Ve 42. minutě po akci Higuaína pálil Van der Vaart, ale Villar jeho ránu vyrazil na roh. Holanďan se předvedl v poslední minutě první půle. Jeho přímý kop našel Higuaína, který uklidil míč do sítě a zvýšil vedení hostů.

Druhé dějství začal aktivně Real, nebezpečný centr Higuaína srazil brankář Villar. V 51. minutě už byl rozdíl třígólový. Xabi Alonso nacentroval míč, Cristiano Ronaldo prodloužil a Higuaín se trefil podruhé. Následně Mejuto González odpustil domácím penaltu a Ramosovi druhou žlutou, poté co stoper Realu zahrál rukou ve vápně.

Domácí však nehodili flintu do žita a v 58. minutě snížili. Arbeloa poslal míč ukvapeně Casillasovi, přihrávku využil Nauzet, jeho střelu brankář Realu vyrazil, ale přímo do Albiola, který míč srazil do vlastní sítě. Hosté zareagovali tlakem, který vyústil ve dvě šance Ronalda. Portugalec nejprve těsně minul levačkou valladolidskou svatyni a vzápětí po krásné narážečce s Van der Vaartem střílel do brankáře Villara.

Přesto nápor Realu přinesl ovoce. V 66. minutě Cristiano Ronaldo napálil v ostrého úhlu míč na branku, Viilar vyrazil jen před Higuaína a ten zkompletoval hattrick. O chvíli nato překonal Nauzet Casillase, ale na čáře zachránil Albiol. Následovala řada střídání, na hřiště se dostal po dlouhé době i Gago. Další střídající, Raúl, takřka skóroval popáté, Villar ale zachránil.

Po několika menších šancí hostí měl poslední šanci domácí Pelé, jehož přímý kop orazítkoval břevno Casillasovy branky. Real výhrou udržel vedení v tabulce před dotírající Barcelonou, Valladolid se dostal na předposlední místo.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Valencia CF 3:0

14.03.2010 19:00

Góly: 56. Lionel Messi, 81. Lionel Messi, 83. Lionel Messi

Barcelonu opět spasil fotbalový Bůh. Ten se už druhým rokem v Katalánsku nejmenuje jinak než Lionel Messi. Jeho čistý hattrick v rozmezí sedmadvaceti minut vzal Valencii jakékoli ambice na bodový zisk.

Oba týmy se už před výkopem musely obejít bez svých klíčových útočníků. Zatímco Barcelona se musela obejít bez Zlatana, hosté naopak vyběhli na trávník bez Davida Villy. Absence prvně jmenovaného nakonec způsobila fakt, že se do základní sestavy vešel srbský mladíček Bojan Krkic. Valencia ale začala utkání překvapivě trochu aktivněji. Albova hlavička skončila jen o pár centimetrů nad břevnem.

Hosté sázeli na hru založenou na rychlých protiútocích a po většinu první půle sklízeli ovoce. Další vlaštovku směrem k brankáři Valdesovi vyslal neúnavný Portugalec Miguel. Svěřenci trenéra Emeryho byli při chuti, Hernandez ani Dominguez nicméně druhého gólu nedocílili. Guardiolova družina se ze zimního spánku probrala až na samém konci první půle. Messi se zbavil Dealberta, s jeho pokusem si ovšem brankář César poradil. Poločasová přestávka přivedla do hry Henryho, jenž nahradil Krkice.

Spolupráce francouzského útočníka s Messim fungovala na výbornou. První akce obou aktérů však ještě gólový efekt nepřinesla. Prvního gól use tak Katalánci dočkali až v 56. minutě. Messi protancoval obranou hostů jako by se nechumelilo a pohodlně otevřel skóre. Barca tlačila, pokusy Maxwella a Xaviho bravurně zneškodnil připravený Cesar. Obrovskou šanci vyrovnat propásl Zigic, který se zjevil sám proti Valdesovi, a tak přišel trest na druhé straně. Henry překrásným pasem vybídl ke skórování Messiho a ten touto nabídkou nepohrdl. Totožná souhra se opakovala i o dvě minuty později a stanovila konečný účet zápasu na 3:0 pro domácí.

Více informací k zápasu

UD Almería - Málaga CF 1:0

14.03.2010 17:00

Góly: 56. Fernando Soriano

Záložník Fernando Soriano pokračuje ve své obdivuhodné střelecké formě. Tentokrát jeho přesný zásah zajistil Almerii cenné tři body v souboji s tabulkovými sousedy z Malagy. Almeria se tak stále výrazněji vzdaluje od pásma sestupu.

V prvních devatenácti zápasech této sezony se Soriano trefil jen dvakrát a nálepku kanonýra si rozhodně nevysloužil. Jenže poslední zápasy jsou zcela jiného rázu. Tři trefy v pěti kláních a výkonnostní vzestup Almerie. Tyto faktory si jsou vzácně podobné. Pod trenérem Lillem totiž Almeria zvítězila pětkrát v jedenácti případech a poražena odešla jen jedinkrát. Mílovými kroky se tak vzdálila od sestupové oblasti. Malaga má naopak nad zónou sestupu náskok pouhé čtyři body.

První poločas mnoho zábavy nepřinesl. Gólmani Alves a Munua neměli daleko ke spánku. O jediný vážnější vzruch se postaral střídající Manolo. Ten už ve 34. minutě nahradil zraněného Robsona a jeho pokusu nechybělo mnoho. Druhá půle se sice nesla v podobném duchu, zrodil se v ní alespoň jediný gólový moment tohoto nepříliš záživného střetnutí. V 56. minutě se míč trochu kuriózně odrazil od Acasienteho přímo k Sorianovi, který ho bez rozpaků vypálil na bránu. Zkoprnělý gólman Munua už zareagovat nestihl.

Soriano se ostatně proti Malaze trefil už podruhé. Poprvé to bylo v říjnu, kdy svou trefou přispěl k cennému vítězství 2:1. Hosté byli bez svého tvůrce hry Dudua poněkud bezzubí. Jednu z mála šancí na vyrovnání propásl Lopez. Před domácími se naopak postupem času otevírala hostující obrana, Piattiho gólovou příležitost ovšem zneškodnil Munua. Definitivně rozhodnout mohl švédský záložník Goitom, i proti němu však stanul připravený brankář Malagy.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Real Zaragoza 0:0

14.03.2010 17:00

Góly: -

Čekání na první domácí výhru od počátku ledna pro fotbalisty Racingu Sntader nebere konce. Proti Realu Zaragoza uhrál domácí celek pouze bezbrankovou remízu. Ta však může mít v konečném účtování nemalou váhu.

Hrdinou zápasu se bezesporu stal domácí gólman Fabio Coltorti. Ten v rychlém sledu zlikvidoval několik nadějných šancí soupeře a zachránil tak Racingu nesmírně cenný bodový zisk. Kromě čekání na výhru rovněž nedošlo k prolomení střelecké impotence. Po porážkách 0:2 s Almerií a 0:3 s Malagou vyšli domácí střelci opět naprázdno. Zaragoza naopak potvrdila, že pod novým trenérem Gayem zažívá obrovský boom a že k lepším výsledkům jí dopomohlo i sedm nových hráčů.

Hostitelé ale začali přece jen o trochu aktivněji. Šance Morala a Canalese se ovšem mezi tři tyče nevešly. Centr Morala našel ve 14. minutě Crespa, jeho hlavička však těsně minula levou tyč Gagovy brány. Na druhé straně se v podobné možnosti zjevil Arizmendi, jeho pokus nicméně skončil snadnou kořistí brankáře Coltortiho. Švýcarský gólman ve službách Racingu musel své umění prokázat zejména ve 35. minutě. K rozehrávce přímého kopu se postavil Pereira, přesným pasem našel Aguilara, proti němuž Coltorti vytáhl fantastický zásah.

Krátce poté spálil další obrovskou příležitost Xisco. Ten ale vůbec netrefil brankový prostor. O vzruch před brankářem Gagem se staral především aktivní Moral, ani jeho dvě rány ale kýženého gólového efektu nedosáhly. Po hodině hry mohl Zaragozu poslat do vedení Arizmendi, míč letící do sítě však z brankové čáry vykopl pohotový Moratón. Největší šanci Santanderu měl zanedlouho poté Colsa. Gago však také potvrdil své kvality a udržel bezbrankový stav až do závěrečného hvizdu sudího Peréze.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Xerez CD 2:0

14.03.2010 17:00

Góly: 32. Joseba Llorente, 90. Damián Escudero

Šance Villarrealu na účast v pohárové Evropě stále doutnají. Po výhře 2:0 nad beznadějně posledním Xerezem navíc nabírají poměrně reálných obrysů. Ztráta na kýžené šesté místo činí přesně šest bodů.

Žlutá ponorka po loňské účasti ve čtvrtfinále Ligy mistrů nezažívá zrovna dobré období. V evropské lize skončila na bedrech německého Wolfsburgu, v ligové soutěži má k výsledkům z uplynulé sezony rovně na míle daleko. Pro Xerez je tato sezona velkou školou. Historicky první rok mezi španělskou elitou se proměnil v noční můru. V neděli večer to byla pro něj už sedmnáctá porážka v tomto ročníku. Villarreal naopak ze své osmibodové ztráty umazal cenné dva dílky.

Hostujícího brankáře Chemu už zkraje zápasu hned třikrát v rychlém sledu provětral Cani, ani jednou však z tohoto souboje nevyšel vítězně. Zanedlouho poté hlavičkoval těsně vedle Nilmar, bomba Bruna Soriana se odrazila od břevna. Skóre se tak poprvé měnilo ve 33. minutě. Dobrou prací se prezentoval Ibagaza, který odlákal dva obránce a připravil palebnou pozici pro Llorenteho, který se zblízka nemýlil.

Marnost Villarrealu v koncovce ale nakonec bodovou ztrátu nezpůsobila. Hosté se k bráně Diega Lpeze dostávali jen opravdu sporadicky a nepůsobili příliš nebezpečným dojmem. Zato Chema byl na opačném konci hřiště v neustálé permanenci. Llorente ale druhý gól nepřidal, podobně si vedl také Senna. Autora úvodní branky pak vystřídal Rossi, který se hned uvedl další promarněnou příležitostí. Definitivní jistotu tříbodového zisku pak zajistil až v nastaveném čase Escudero.

Více informací k zápasu

CD Tenerife - Espanyol Barcelona 4:1

14.03.2010 17:00

Góly: 20. Richi, 49. Nino, 82. Alejandro Alfaro, 90. Román Martínez - 70. Joan Verdú

Naděje ostrovanů na přežití mezi španělskou klubovou smetánkou trvá. Po sérii nepřesvědčivých výkonů dnes smetli Espanyol vysoko 4:1 a jen prohloubili mizérii Barcelonských na hřištích soupeřů.

Tenerife před tímto zápasem zvítězilo v dosavadním průběhu La Ligy jen pětkrát a okupovalo naprosto po zásluze předposlední příčku. Všechny výhry se navíc zrodily na domácím stadionu Heliodoro. Espanyol od třetího kola nevyhrál venku ani jediný zápas a venku skóroval pouze pětkrát. Právě tyto aspekty a absence klíčového útočníka Callejóna znamenaly povolání Tamuda zpět do týmu. Rekordman v počtu vstřelených branek v barvách Espanyolu ale do hry vůbec nezasáhl.

Domácí se do zápasu pustili s chutí a vytvořili si rovněž první velkou šanci. V deváté minutě vyzkoušel pozornost kamerunského gólmana Kameniho šikovný Garcia, skóre se ovšem měnilo až o chvilku později. Na hranici vápna se zhostil míče Richi, vystřelil a jeho ránu těsně před Kamenim tečoval na opačnou stranu nešťastný Hurtado. Útočníci hostujícího mužstva byli slušně řečeno marní. V jediném náznaku šance se objevil Osvaldo, ke gólu však měl hodně daleko.

Rovněž začátek druhého dějství se zcela jednoznačně odehrával v režii Tenerife. Nepřesnou přihrávku Verdúa zachytil Juan, proběhl s balonem u nohy kolem dvou obránců a přesvědčivě zvýšil na dvoubrankový rozdíl. Právě Verdú ale dvacet minut před koncem předvedl brilantní individuální akci a vykřesal hostům naději. Ta nicméně vydržela pouze dvanáct minut. Alfaro brankou na 3:1 definitivně pečetil vítězství hostitelů. To ještě v nastaveném čase o jeden gól rozšířil Juan, který si v situaci jeden na jednoho krásně pohrál s gólmanem Kamenim.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Deportivo La Coruña 1:1

13.03.2010 22:00

Góly: 21. Federico Fazio - 24. Adrián

Fotbalisté Sevilly promarnili dobrou možnost, jak vyvinout ještě větší tlak na třetí Valencii. V přímém souboji o čtvrté místo totiž s Deportivem La Coruna uhráli jen remízu 1:1.

Vzhledem k tomu, že oslabená Valencia v neděli pocestuje na žhavý Nou Camp, se mohli Andalusané případným vítězstvím dotáhnout na pouhý bod. Na druhou stranu hosté mohou být s výsledkem spokojeni. Podařilo se jim totiž bleskurychle odpovědět na úvodní gól Fazia a jejich ztráta tak i nadále zůstává dvoubodová. Sevilla se tak ani na třetí pokus v řadě nedočkala vítězství. Na San Bernabeu ovšem bylo blízko. Nicméně vedení 2:0 neudržela.

Utkání začalo velice opatrně a prakticky hned z první větší šance padla branka. Domácí vybojovali přímý kop ve vzdálenosti nějakých 30 metrů od Aranzubii, jeho rozehrávky se ujal Perotti, centr se snesl až do skrumáže hlav ve velkém vápně a od Fazia se odrazil za brankovou čáru. Z vedení se každopádně Sevilla neradovala příliš dlouho. Nízký centr z kopačky Guardada totiž posunul za bezmocného brankáře Palopa Adrian. Herní tempo ožilo, vzápětí byli blízko druhému domácímu gólu Perotti a po něm také Negredo.

První půle nakonec skončila trochu rozporuplnou situací. Navas se dostal po rohovém kopu k odraženému míči a prakticky okamžitě ho vrátil na Aranzubiu. Ten ale dle mínění většiny sevillských příznivců zasáhl míč rukou mimo pokutové území. Rozhodčí Izquierdo ale zůstal ledově klidný. Druhých 45 minut už zcela evidentně patřilo Seville. Střídající Luis Fabiano však hlavičkou z prostoru penalty orazítkoval pouze břevno. Vzápětí si na Aranzubiu nepřišel ani Litevec Stankevicius. Nerozhodný stav vydržel také po velké šanci Domingueze na druhém konci hřiště.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Athletic Bilbao 0:0

13.03.2010 20:00

Góly: -

Poměrně výraznou nepříjemnost utrpěl celek z Bilbaa, který uhrál na stadionu Sportingu Gijon pouze bezbrankovou remízu. V případě výhry se totiž mohl posunout na úroveň aktuálně páté Mallorcy.

Hrdinou utkání se bezesporu stal domácí gólman Juan Pablo Colinas. Ten kromě bezpočtu vyložených příležitostí zachránil svůj tým od inkasovaného gólu také při Gabilondově penaltě. Celkově však boj o pohárové příčky začíná gradovat. Athletic byl před tímto kolem usazen na sedmé pozici s minimální ztrátou na tři mužstva před ním. Všechna tři v sobotu rovněž zasáhla do hry. Mallorca si ovšem porážkou 0:3 v Getafe příliš nepomohla. Sporting naopak podobné starosti nemá, na Athletic ztrácel před utkáním hned devět bodů.

Motivace domácích sice neměla dosahovat takových mezí jako v soupeřově případě, byli to ale právě oni, kdo si vypracoval první vážnější šance tohoto zápasu. Castro ani Barral se nicméně se svými pokusy mezi tři tyče nevešli. Poté se však dirigentské taktovky rázně ujal celek z Bilbaa. Gabilondo nejprve přestřelil, Martineze zanedlouho bravurně vychytal Juan Pablo. Krátce před přestávkou mohl početný hlouček baskických příznivců potěšit Susaeta, ani on ale na gólmana soupeře nevyzrál.

Athletic sice měl více ze hry, také začátek druhé půle ovšem více patřil Sportingu. Pokusy Botii a Valdese skončily pouze na trochu promrzlém brankáři Iraizozovi. Poté se hra opět na delší čas přesunula před vápno domácích. První nebezpečnou vlaštovku poslal hlavičkující Toquero. Velkou šanci na vstřelení branky hosté propásli o tři minuty později. Jose Angel stáhl v pokutovém území právě Toquera a rozhodčí Borbalán se nerozpakoval a pohotově ukázal na penaltový puntík. Gabilonda ovšem doslova tygřím skokem vychytal skvělý Juan Pablo. A jelikož se posléze neprosadil ani Llorente, zůstal stav bezbrankový až do závěrečného hvizdu.

Více informací k zápasu

Getafe CF - RCD Mallorca 3:0

13.03.2010 18:00

Góly: 31. Dani Parejo, 80. Miku, 85. Manu Del Moral (pen.)

Mizerné výsledky Mallorcy na hřištích soupeřů vygradovaly. Tím nejméně vhodným způsobem. Takhle se o Ligu mistrů nehraje. Porážka 0:3 s Getafe naopak výrazně posilnila pohárové ambice soupeře.

Ostrované měli na začátku tohoto týdne důvod k radosti. Měli totiž stejně bodů jako čtvrtá Sevilla a směle mohli vyhlížet další vývoj v soutěži. Taková prohra ale bolí o to víc, že přišla proti soupeři, jenž nezažívá zrovna plodné období. Mallorce nevyšlo vůbec nic. Kromě toho, že třikrát inkasovala, navíc dohrávala o deseti. Nunes byl krátce před třetím gólem poslán předčasně do sprch. Bilance Mallorcy z venkovních zápasů tedy zůstává dost bídná. Dvě výhry a osm porážek z dosavadních čtrnácti letos odehraných duelů. To je opravdu mizérie.

První půlhodina hry divákům mnoho zábavy nenabídla. Snad jen střela Diaze se jevila jako nebezpečná. Ne však pro gólmana Ustariho, ale pro jednu ze sedaček, kterou tato prudká rána doslova roztříštila. První vážnější příležitost zápasu tak spálil až domácí záložník Pedro, gólman Dudu byl ale na místě. Zápas tak oživil až moment ze 32. minuty. Prudký centr Gavilana z levé strany skončil na hlavě Pareja a ten vymetl růžek hostující branky.

Druhá půle sice měla podobný průběh, Getafe se však přesto tlačilo více dopředu. Pokusy Casquera a Leona ovšem skončily mimo. Nebezpečnou vlaštovku vyslal na protější straně Ustarimu nenápadný Castro, domácí brankář si nicméně situaci pohlídal. Hostitelé poté s blížícím se závěrem dvakrát vystřídali a oba noví fotbalisté se prakticky ihned zapsali do střelecké listiny. Miku byl na hřišti doslova pár vteřin a už zužitkoval skvělé Parejovy přihrávky ve druhý gól. Třetí branka na sebe nenechala dlouho čekat. Dudu sice v jasných šancích vychytal dva útočníky Getafe, Nunes ale ve snaze udržet míč před brankovou čárou zahrál rukou a byl vyloučen. Nařízenou penaltu proměnil Manu a stanovil na konečných 3:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid26212371:2165
2.FC Barcelona26205164:1665
3.Valencia CF26138542:2947
4.Sevilla FC26135839:2944
5.RCD Mallorca26134941:3143
6.Deportivo La Coruña26126830:2842
7.Athletic Bilbao26125934:3041
8.Getafe CF261131234:3236
9.Villarreal CF261061038:3736
10.Atlético Madrid26971039:3834
11.UD Almería2689930:3533
12.Sporting Gijón26881028:3232
13.CA Osasuna26871124:2731
14.Espanyol Barcelona26771219:3628
15.Málaga CF26691131:3427
16.Racing Santander26691124:3727
17.Real Zaragoza26681230:4826
18.CD Tenerife26651525:5323
19.Real Valladolid263111228:4820
20.Xerez CD26361718:4815

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (331)

Přidat komentář
smazaný uživatel

miku

Reagovat
X-bano-X

Je vidiet ze Barca a Real hraju az dnes neviem ale uz sa stalo aby po suhrne bol len 1 post?To kde sme v horskej druhej lige?

Reagovat
Shevchenko

Ovšem tady to vře!

Reagovat
X-bano-X

Ticho pred burkou

Reagovat
smazaný uživatel

Proto španěláci vždycky tvrdí, že pod diskuze o PD nechodí blbové. On tam nechodí nikdo totiž...

Reagovat
madridcan

kto to kedy povedal?Praveze Jiri stale je nasraty ako to tu kleslo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zápas Sevilly s Deporem skončil dá se říci ideálně Mallorca by se mohla pomalu vydat tabulkou směrem dolů a Athletic si zahrává když je momentálně na šest pohárových pozic sedm týmů a oni furt a stále zahazují penalty

Reagovat
terry

Šest příspěvků a z toho čtyři, co se vysmívají těm šesti?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovo

Reagovat
Arne

Holt to tu držíš ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně ospalej začátek. Valencie dobře dostupuje, ale převážně je to dané tím, že my pomale kombinujeme a pohyb? U nás na plácku je ho víc. Chce to přidat

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan je sice aktivní, ale zatím všechno zadrbal

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím dobře, že je Miguel kapitán Vale?

Reagovat
smazaný uživatel

Budíček, kua. Už mě to začíná zvedat krevní tlak. Zase budeme hrát, až dostaneme kus? Nebo dva kusy? Nebo, kua, začneme hrát kdy?

Reagovat
X-bano-X

Hrat sa nebude kedze tento rocnik nieje na hranie

Reagovat
smazaný uživatel

vystřelíme dneska?

Reagovat
X-bano-X

Hmmm tak hraju lepsie zatial..batmanaci

Reagovat
smazaný uživatel

zkrátil bych to. Oni HRAJÍ

Reagovat
X-bano-X

tiez som sa divil dosiel som az v 16 minute a som myslel ze hrame v 10

Reagovat
smazaný uživatel

valencii už by tam mohlo něco spadnout....šla by do zaslouženého vedení....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnešek je jasným důkazem, že absence pohybu není daná Zlatanem, ale je to hlubší problém. Těm hráčům o nic nejde. Hrají laxně a stále čekají, že se to udělá samo. Minulý rok byl taky kapánek útlum, ale ne takhle hluboký.

Reagovat
X-bano-X

Leo..Jezisi

Reagovat
Xavi8

Leo skoda asi ho vykolajilo to posmyknutie...

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč, co vede balon, tak někdy i běží, ale ostatní popocházejí ...

Reagovat
X-bano-X

Leo.....uz by mohol trosku hrat teamovo lebo sa ne neho ten team jednoducho vyserie

Reagovat
Al Capone

začátek jeho konce, stejně jako Ronaldinha

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci obranu Valencie urážet, ale v tomhle složení, co hrají, bysme jim měli naložit. Minimálně bychom měli mít kvanta šancí. A co zatím máme? Jednu gólovku a jednu šanci-nešanci. Ach jo.

Nicméně už se to začíná trochu otvírat. Je to teda stále taková ospalá hra, ale už tam nějaké náznaky náběhů jsou - Messi, Bojan

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně, Leo. Nahrávka super.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, obrana Vale to začíná flákat, nebo my víc běháme. Možná obojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptám se možná hloupě, ale když nesmí kouč na lavičku, může o půlce do kabiny?

Reagovat
X-bano-X

myslim ze smie

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale Netopýři, máte to zapotřebí takhle zdržovat už v první půlce?

Reagovat
X-bano-X

kazda sekunda dobra....to si vraveli aj v reale v LM

Reagovat
Al Capone

škoda Vale, šance na gol byly, tak snad v druhé pulce

Reagovat
X-bano-X

zaloz si klub fandim kazdemu v PD 2 krat v sezone(okrem barci samozrejme)

Reagovat
Al Capone

Reagovat
RMCF

Takovejch co tu fandí zas vždycky soupeři Realu tu je taky hromada nad tím bych se nepozastavoval...

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

jaky?

Reagovat
Al Capone

jestli se na ten zápas díváš, tak moc dobře víš jaký

Reagovat
smazaný uživatel

koukam od 20 minuty a nic jsem nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že hosté neproměnili aspoň jednu šanci...mohlo být veseleji, takhle tam domácím beztak zas něco náhodou spadne (nebo spadne xavi) a urvou tři body....

Reagovat
Al Capone

bohužel taky to tak vidím

Reagovat
smazaný uživatel

No snád si to aj kuknem.

Reagovat
smazaný uživatel

No, první část prvního poločasu byla Vale dokonce nebezpečná, pak se to začalo obracet a nakonci už jsme byli zase plepší i nebezpeční my. Alfa a omega našeho fotbalu je pohyb a to hlavně bez balonu. Jsme ve fázi sezony, kdy toho pohybu je čím dál tím méně. Zda je to kondiční poblém, problém motivace, nebo prachsprosté chtění něco dokázat, to nevím. Trochu bych vyloučil tu kondici, protože je očividné, že s tím máme problém hlavně v začátcích zápasů (ve Stuttgartu též).

Přijde mi trochu komické z toho našeho NIC vytahovat někoho zvlášť, ale Bojan je hodně aktivní, ale nejde mu to fotbalově. Miguel se asi zase dobře vyspal ... Ještě se mi jakž takž líbí Iniesta. Něco dobře udělal Messi, ale tím to hasne. Zklamání zatím Alvés. Od něj já osobně vždy čekám nějakou nadstavbu a ta dneska vůbec není.

Co naordinovat do druhé půle je asi jasné - nějak říct hráčům, o co na tom placu jde a že bez pohybu nikoho (a Valencii kor) nepřerajeme. Už i dneska byly nějaké náznaky míčů do prostoru na náběh. Chce to jen chtít

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten začiatok bol katastrofálny - bez pohybu a šance Vale vznikli len z našej nedôslednosti. Potom sa to trošku vyrovnalo a stále je to otvorené a podľa mňa kto dá prvý gól tak dnes určite neprehrá. Najhoršie je sa pozerať ako si prihrávame v strede poľa a všetci stoja ešte horšie je keď sa pred nami otvorí letisko - Iniesta ťahá loptu stredom ale naši dvaja krídelníci sa schovajú za obrancov.

Inak Miguel dneska Bojana totálne vymazal Skúsil by som Jeffrena ten je 1 na 1 lepší ako naši krídelníci aspoň by vznikli nejaké šance aj od niekoho iného ako Messiho.

btw náš výškový priemer je cca 160 a my to stále kopeme (rohy) na bránu, keď hrajú naši vysoká hlavičkári tak to rozohrávame nakrátko a dostaneme loptu na polovičku

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte som zabudol. že Pablo si toho Maxvela pekne dáva

Reagovat
herbage

Hm, že by Barcelona byla doma horším týmem, to se nestává moc často. Barceloně naprosto nefunguje záloha a chybí útok. Varianta s Messim na hrotu je vždy taková nemastná neslaná, ale Guardiola to tak staví často. Valencia aktivně napadá a hráče Barcelony skoro k ničemu nepustí. Jak píše Jirka, tak složení stoperské dvojice Vale je dneska slabší a Dealbert udělal jednu obří hrubici, jenže je nedokážou dostat pod tlak. Domínguez na straně Valencie neviditelný, ale Silva, Ever a Pablo nesmírně technicky zdatní a kraje obrany Miguel, Saltor hrají také pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

No hnus fialovej! Sjel bych je o pauze jak malý kluky, ale toho se od Pepa těžko dočkáme, páč tímhle způsobem se Barca začíná prezentovat čím dál častěji. Hráči s minimálním pohybem, jakoby se domluvili na tom, že hráč s míčem bude zkoušet sólíčka a tím pádem je zbytečné aby se do hry snažili zapojit ostatní.Messi mě začíná srát víc a víc (super že dal minule dva góly, ale tým má potenciál vstřelit jich pět, když hraje týmově), mylsí si, že ve všem musí mít prsty jen on a bez ohledu na spoluhráče se snaží zakončovat jen on. A není to tím, že by neměl přehled, on v předchozích sezónách dokázal rozdat míč i v šanci...začíná mít nosánek nahoru.

Iniesta se mi zdá poslední týdny dost z formy a na hře je to znát, bohužel tam není moc hráčů, kteří by to na sebe dokázali vzít a obětravým výkonem tomu dát šťávu, jakoby společně upadali do šedi.

No do druhé půle je hodně prostoru pro zlepšení, snad kluci nezklamou

Reagovat
smazaný uživatel

teda to Andrésovi uletělo o pořádnej kus

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tohle samozřejmě ofsajd nebyl ...

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně pěkná akce ve sprintu

Super, Titi

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že je messi takový zahazovač šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Henry to pěkně rozpohyboval

Tohle mohla být rudá, ale žlutá se dala dát taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

skřet

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle bylo ovšem moc, moc, moc krásné

Reagovat
smazaný uživatel

zbytečně do toho šel tím skluzem...henryho už měl ten druhý obránce...takhle akorát nebezpečná standartka a žlutá....

Reagovat
smazaný uživatel

parádny gól

Reagovat
Alessandro24

to bola nadhera Messi

Reagovat
X-bano-X

jooooo

Reagovat
smazaný uživatel

vale to projela první poločas....měla proměnit něco...

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, ten slalomář.

Reagovat
herbage

Messi, what a goal

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam ten Messi ukazoval tomu fotografovi to objektivu? To vypadalo, jakoby si vyhrnul dres a nechal si fotit....

Reagovat
smazaný uživatel

banega asistence...

Reagovat
smazaný uživatel

Henry je na place čtvrt hodiny a je to man of the match dneska.

Reagovat
Xavi8

holt na Valenciu to vzdy vedel

Reagovat
X-bano-X

Tak toto ten brankar trosku prehana da si obstrek a potom robi vykop?

Reagovat
smazaný uživatel

určitě zdržuje, když prohrává

Reagovat
X-bano-X

tak urcite si nikdy nehral futbal, ak mas problem taky ze dostavas obstrek na slabiny tak urcite nerobis vykop od toho je tam stoper....kedze som raz nieco podobne zazil tak viem o com hovorim. A ano zdrzuje Barca sa rozbehla a chcel ich vyviest z tempa.

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec nevíš co mu bylo tak tu nehrej chytrého...je to celkem jedno jestli kopne do míče hned, nebo za minutu po malédomů...jeslti je zranění vážnější tak ti je obstřik celkem k ničemu....

Reagovat
X-bano-X

Tvoje znalosti su na prachbiednej urovni, na to ze tu v kuse vyskakujes mas v hlave nas****

Reagovat
smazaný uživatel

je to zvláštní, no . Ani mě to prve nenapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, oplácení a bez karty ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no jak myslíš. Já jen podotkl, že ho kopl bez míče

Reagovat
smazaný uživatel

a jak víš co jsem ti smajlíkem myslel?

Reagovat
smazaný uživatel

v poho. Možná jsem to blbě pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznám se, rýpnul sem si

Reagovat
X-bano-X

A zacina sa prasit....

Reagovat
smazaný uživatel

a už zase spíme. A už jsme zase spokojení

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, už zase nespíme

Ale jo, zlepšení oproti první půli je značné

Teď - Vicky

Reagovat
smazaný uživatel

Chtelo by to spis tech palcu vic,mozna nam zachranil 3 body :)

Reagovat
smazaný uživatel

Průměrný druholigový gólman

Reagovat
smazaný uživatel

S tou discíplinou by měl Emery fakt něco udělat

Reagovat
smazaný uživatel

omg! on ho trefí....

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Maduro mohl jít už za ten první zákrok. Sečetl mu to dobře

Reagovat
X-bano-X

HH Vicky - najlepsi brankar, ktory nikdy neobliekol repre. dres

Reagovat
smazaný uživatel

tak to tazko.. a hlavne ked to napises po zakroku co ho pekne nastrelil

Reagovat
smazaný uživatel

za tohle rudá? a je z toho zase komedie

Reagovat
smazaný uživatel

ne, za tohle žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

faul zepředu, normální podkopnutí, žádný šlapák...prostě nic...za hráčem další hráči valencie, takže ani zastavení 100% šance...za tohle se rudá nedává....

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutá, ne rudá.

Reagovat
smazaný uživatel

taky mu dal žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

ty si tady nejvetsi sasek - aspon se u tvejch prispevku clovek pobavi

Reagovat
X-bano-X

zjavne si polointeligent ak erste raz : hrac dostal za faul zltu..len to bola uz druha zlta.

Reagovat
smazaný uživatel

viz prispevek nize inteligente...

Reagovat
smazaný uživatel

vytři si z těch očí slzy a podívej se ještě jednou - dal mu druhou žlutou a to Maduro mohl jít ven rovou, za to sestřelení Henryho. Prostě mu to sečetl

Reagovat
smazaný uživatel

nasad si brýle frajírku a podívej se o pár řádků níže, než je tenhle tvůj koment....

Reagovat
X-bano-X

druha zlta..zjavne mas zly obraz skus s tym nieco spravit

Reagovat
smazaný uživatel

ou, sorry tak tohle sem přehlídl....viděl sem akorát když vytáhl rudou...žlutá jasná, pokud druhá, tak není o čem...omluva...

Reagovat
smazaný uživatel

Tedka skoda pedro,mohl byt klid..

Reagovat
smazaný uživatel

tahle akce, kdy nám pravé křídlo nabíhá a Xavi mu to tam hází, to máme nacvičené dobře

Reagovat
smazaný uživatel

jj nejlip jsme to praktikovali za Ronaldinha a Giulyho

Reagovat
smazaný uživatel

jj Jsem rád, že si ještě někdo vzpomene

Nicméně tam to byla diagonála křídlo - křídlo. Tohle jsou průnikové polokolmice ze středu

Reagovat
smazaný uživatel

ja vim . stejne na Giulyho rad vzpominam - to byl dric hrac co byl celej zapas ve sprintu a to nam ted obcas chybi

Reagovat
smazaný uživatel

nám to nechybí občas, naám takové žihadlo chybí v téhle době furt. Strhl by svojí aktivitou ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým za Nizozemce se mi zdál lepší než nejlepší tým v historii Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto ofsajd nebol

Reagovat
smazaný uživatel

vypalit rozhodcimu oci,stejne je nepouziva

Reagovat
smazaný uživatel

Ted už nebude co vymýšlet.. prostě to hrát do křídel a sypat na Žigiče..

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak teď vzal Henrymu čistej nájezd. Proč do toho, kua, ten sudí šahá, když si není jistej ...?

Reagovat
smazaný uživatel

škoda. Zase Pedro dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovo dvacet.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Messi to dokáže odtáhnout sám. I proti Vale.

Reagovat
smazaný uživatel

proste je neskutecnej

Reagovat
smazaný uživatel

ale hrozne to zvedl Titi - jasne si rekl o zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

On si nahrává sám?

Reagovat
smazaný uživatel

haha pepek jak nenapadne...lol

Reagovat
smazaný uživatel

Messi nedokáže rozhodovat zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Není z mé hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se na nej hrabe gelák...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
Al Capone

zase skřet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Golazooo:D

Reagovat
smazaný uživatel

Čistej hattrick To už jsem dlouho neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Valencie za posledné roky nič nové

Reagovat
smazaný uživatel

vale se sesypala jak domeček z karet....

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
terry

Co to ta Valencie v posledních zápasech vyvádí? Vždyť už mají snad sedm zápasů v řadě červenou, ne? Jinak když jsem psal sestavu Barcelony, tak jsem si říkal, kdo jim tam bude hrát útok a on to Messi zvládne sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Henry

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že se Leovi omlouvám

Reagovat
X-bano-X

tiez

Reagovat
smazaný uživatel

až zase bude příště v plánu proflákat první půlku a hrát až druhou, tak bych to rád věděl. Jsou to nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně i přes ty tři kusy dnešní body patří Henrymu. Ten to zvedl o dva levely nahoru

A Vicky za ten zákrok samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Žigič ho spíše trefil, nežli to chytl... Henry rozhodující distributor dnes...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš než grandiózní zákrok Valdese to byla neschopnost Žigiče, pokud myslíš tohle..

Reagovat
smazaný uživatel

Být tam Dominguez, tak to asi byla jiná a úplně jiný vývoj, avšak realita je taková, že ten malý technik Nicola to nedal...

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak tak to chytnul. To je pro mě to důležitý

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že nejsi sám pro koho je to důležité... Hlavně Valancie může být pěkně nas.... Jinak za předvedenou hru je to zasloužená výhra...

Reagovat
herbage

Hehe, člověk dvacet minut nekouká a přijde o dva góly. Popiště mi někdo prosím obě gólové situace

Reagovat
smazaný uživatel

Vydrž, za chvilku bude i video..

Reagovat
herbage

kde?

Reagovat
smazaný uživatel

co já vim, asi na youtube

Reagovat
herbage

Tam to ale hned zase smažou, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=SJK30lNaaPs blba kvalita ale lepsie ako nic

Reagovat
herbage

Ďakujem pekne

Reagovat
smazaný uživatel

obě? Byly tři

Reagovat
herbage

Kua Jiříku, čti. Ten první jsem viděl, ale ty zbylé dva ne

Reagovat
herbage

Messi jeden gól za Rooneym, souboj o zlatou kopačku není dobojován

Reagovat
smazaný uživatel

MU 30 zápasů, Barca 26. Bude to zajímavý..

Reagovat
smazaný uživatel

Primera by mala mať o 0,X nižší koeficient na ZK, nie je to spravodlivé.

Reagovat
smazaný uživatel

ani jako vtip dobrý..

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo, lebo si fanda Vale... Ale celkovo, je proste jednoduchšie vsietiť gól v Primere, sami sa tým hrdíte aká je liga krásne ofenzívna, tak načo sa tu hráme...

Reagovat
alcantara

ze je lahsie vsietit gol, nie je problem primery

Reagovat
smazaný uživatel

A koho/čoho?

Reagovat
alcantara

bud tvoj osobny, ze sa nad to nedokazes povzniest, alebo samotnej premier league, ale ked sa nad tym tak zamyslim, skore chelsea, united, arsenalu alebo divoke vysledky tottenhamu nevyznievaju v prospech obran anglickych timov.

Reagovat
herbage

A Bundesliga a Serie A, ne? Ať maj top5 ligy stejný, jinak by v tom byl bordel. Stejně jen to jen individuální ocenění

Reagovat
smazaný uživatel

No a? A potom dospejeme k stavom, že jeden z najlepších útočníkov desaťročia ostáva na ocot? Nech je to ktokoľvek. To nie je "len". A že bordel? Aký prosím ťa, veď je evidentné, že tie rozdiely tam sú, dokonca aj neobjektívny fanúšik by ich mal vedieť pomenovať. K tomu, čo si napísal len poznámočka - Seria A je liga v bránení na vysokej úrovni, takže po bok i keď čisto len opticky Bundeslige, to si zhrešil. Koeficient o pár desatín nižší, to predsa nie je žiaden problém, či vytvárač bordelu.

Reagovat
herbage

A kdo by ten koeficient určoval a na základě čeho?

Reagovat
smazaný uživatel

Priemerného počtu vstrelených gólov na zápas /medzi mužstvami hornej a dolnej polovice tabuľky/ čo ja viem? Len konštatujem, že by to rovnaké objektívne byť nemalo, hoc by bola odchýlka minimálna.

Reagovat
herbage

Na základě tvého kritéria by musela mít taková Gambrinus liga koeficient 5 a Zlatou kopačku by vyhrál Michal Ordoš

Reagovat
smazaný uživatel

Kuš...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, s touhle logikou by měla mít L1 koeficient 3..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Zigic je hovadko...

Reagovat
smazaný uživatel

a co udelal prosimte?

Reagovat
X-bano-X

za stavu 3:0 mat taky vystup ako mal 2 krat po sebe je na uvazenie

Reagovat
smazaný uživatel

ten prvni moment...pique drzel mic takhle proc(jestli myslis tenhle moment).....a na konci byl zigic v souboji s alvesem, po nem prijde pique a z niceho nic zezadu zigice zduchne...nevim nevim jeslti zigic to hovadko jak pises

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše je hovádko, že to zazdil v úniku...

Reagovat
smazaný uživatel

tjn

Reagovat
smazaný uživatel

On mi přijde jako bezmozek A v šanci jeden na jednoho proti golmanovi dosáhnout toho, že jde míč do autu od útočníkovi hlavy dokáže taky jen on

Reagovat
smazaný uživatel

Potřeboval se probrat, pochop

Reagovat
smazaný uživatel

Leo si bere míč, se kterým se hrálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mééééési - Méééééési

Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra tento s tým bruchom na fotke

Reagovat
smazaný uživatel

Vetřelec vzkříšení neznáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že si si to všetko nevystrieľal v Primere, ale budeš proti Nemcom pokračovať...

Reagovat
smazaný uživatel

no1014.03.2010 20:14

ještě že je messi takový zahazovač šancí

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

a neni snad? to ze dal tri goly snad neco meni na tom ze dalsi 3tutovky zazdil? mylsim ze ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Neznám útočníka, co dá každou šanci, ukaž mi ho?

Reagovat
smazaný uživatel

ja sem nenapsal nic o tom, ze by mel promenit kazdou sanci....ale do te doby zahodil 3 velmi dobre situace...

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho mi vyplívá, že bys byl rád, kdyby to bylo 6:0 tedy, nebo se mýlím?

Reagovat
smazaný uživatel

nevyplyva z toho nic...jen to, ze do te doby zazdil co se dalo...jelikoz mi remiza vyhovovala tak sem byl rad, ze sance nedal....

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl rád, kdyby tam nebyl Žigič a šel na Valdese někdo jiný. K tomu, že zazdil 3 šance, tak to je už teď jedno, spíše měl zazdít další 3 a pak by to bylo v pohodě, takto už vyhraje Primeru někdo z dua Barcelona a R.Madrid, což na atraktivě moc nepřidá...

Reagovat
blaugrana

A čo stačilo? Presunúť ho na jeho pôvodnú pozíciu a nie ho nechať sa trápiť na hrote.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o osude dnešného zápasu rozhodol nepremenný nájazd Zigiča a následne z protiútoku po práve vylúčený Maduro.

Henry to tam hode zdvidnul a za tie jeho dve asistencie palec nahoru

Po príchode Henryho sa Messi posunul tam kde patrí a hele tri góly v La Lige pekne odskočil v boji o pichichi, ale trošku je to na zamyslenie - posledných 6 gólov v troch zápasoch v PD dal iba Messi už znova čakám kedy sa obajví v SPORTE Messidependencia naši ďalší útočníci by sa mali zamyslieť

Takže z boja o titul nám odpadla asi definitívne aj Valencia

Reagovat
herbage

Valencia hrál letos o titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak to sem trošku prestrelil já si myslel, že až tolik nestrácejí

Reagovat
smazaný uživatel

Otazká je, co je pro tebe hodně ztrácet.

Reagovat
herbage

Zase fotka Lea s ledvinkou na břiše

Reagovat
smazaný uživatel

To jen vetřelec se dere na svět

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

vzkříšení

Reagovat
Messiáš

Pěkně Messi. Ovšem Titi

Reagovat
herbage

řekl si o prodloužení smlouvy

Reagovat
smazaný uživatel

no to asi ne, ale pravdou je, že pokud by takhle hrál od začátku sezony, mohl ji mít

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Kepy_FCB

MESSI BOREC

Forza FCB

Reagovat
-Kopy-

Ty vole, tak utkání rozhodl Žigič, místo toho aby to bylo 1:1 a 11 na 11, je to 1:0 a 11 na 10...

Proč mu neudělal Žigič proboha kličku ? bože to já jsem lepší hráč než on a sedím tu u pc, skauting

Reagovat
smazaný uživatel

Buď v klidu, on hraje hlavou fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lehký dvojsmysl na večer

Reagovat
smazaný uživatel

tak Kopy je dobrej fotbalista. Já ho viděl dát gól, o kterém se plno hráčům v životě ani nesní. Patičkou v krkolomné pozici a ještě to dal od břevna. A aby toho nebylo málo, tak to byl gól rozhodující

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré fotbalista je, ale tak pro Barcu... Tak i kopytu se poštěstí dát gól patou a bylo to letos?

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to loni v létě. Bylo to dokonce v clásicu za Barcu proti Realu. O to to bylo lepší

Reagovat
smazaný uživatel

třeba si časem vzpomene, že se dá dělat i klička...

Reagovat
-Kopy-

A na letním srazu fanoušku Valencie jsme hrali dva zápasy proti fanouškum Realu Madrid, v obou utkáních jsem nastřílel hattrick. V druhém utkání rozhodující gól krásně z voleje.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš tu ukázkovou haluz? A rozhodující gól to nebyl, ten dal Vinc...

Reagovat
smazaný uživatel

valladolid to zatím hustě kosí !

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký fanoušek RM tady?

Reagovat
smazaný uživatel

no...

Reagovat
smazaný uživatel

já jen že je tu klid, když hrají Galacticos

Reagovat
smazaný uživatel

ono se to tu vyrojí až dá jeden z týmů gól, jestli nějaký padne....

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Valladolid by mohl dát 1 fíka

Reagovat
smazaný uživatel

ty vůbec fandíš komu?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo já?

Reagovat
Al Capone

samozřejmě že ano

Reagovat
smazaný uživatel

i 2

Reagovat
berger321

ehmmm chybi este se nevzpamatoval z vyrazeni s lyonem

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sedi na gauci, prijde pak

Reagovat
smazaný uživatel

uz sa mi nechcelo pri pc

Reagovat
smazaný uživatel

to je pekne ze na mna v kuse myslis.. ale nechaj si to pre seba

Reagovat
Al Capone

link na Real pls

Reagovat
smazaný uživatel

expekt.com ... staci se zaregistrovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ma Ronaldo na hlave? Uplny Melron Brando...Ale treba mu to snizuje treni vzduchu a je pak rychlejsi..

Reagovat
herbage

Tak jsme shédnul video a pěkný góly

Reagovat
smazaný uživatel

za co dostal Ramos žlutou? za ten herecký výkon domácího hráče? ach ti rozhodčí v LaLize

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutočné za toto sa môže dávať karta len Ramosovi ...

Reagovat
smazaný uživatel

domácí budou rádi jestli dohrajou v plném počtu....co souboj to faul, co druhý faul to na kartu....

Reagovat
smazaný uživatel

cristiano !!

Reagovat
Al Capone

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

"ke golaaaaaazooooooooooo de Ronaldooooooooo"

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neviem, ale ten Mejuto asi nevidí pretože Xabi sa ho ani nedotkol a ten smrad to pekne prifilmoval a z toho žltá pritom stál od toho 3 metre ...

Reagovat
smazaný uživatel

Fandi a zůstaň člověkem.

Reagovat
smazaný uživatel

ty karty rozdává sudí nějak podivně...

Reagovat
smazaný uživatel

zluty Granero za toto...to teda jo

Reagovat
Al Capone

sudímu asi dělá žlutá dobře

Reagovat
smazaný uživatel

A za toto zadna karta

Reagovat
smazaný uživatel

no byl to sporný moment...pískat by se to asi mělo...takový kontakt kolíkama přímo k holenní kosti není asi nic příjemného a ani bezpečného...včera sem byl svědkem co dokáže jeden kolík způsobit, roztrhaná žíla na noze není nic pěkného....

Reagovat
smazaný uživatel

Fuuj, ja jsem slysel, jak si kousek od nas v nejakem oblastnim preboru zase propichl clovek nohu dratem, ktery tam pres noc nekdo odhodil....Dopadlo to dobre?

Jinak ja jsem myslel to, jak po odehrani balonu mu pak zcela zavinene dupne na nohu. Od toho tam mel ten sram, ne od toho zakroku ve hre...

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec to dopadlo lépe než to vypadlo...ale příjemný pohled to nebyl no...

Reagovat
smazaný uživatel

gonzalo !!!

Reagovat
smazaný uživatel

taky se mi libil s Lyonem

Reagovat
Al Capone

stane se

Reagovat
smazaný uživatel

A me se libilo kdyz Baggio nedal penaltu a pak o tom jezdila reklama..

Reagovat
smazaný uživatel

Mejuto Gonzáles

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne Pipita

Reagovat
Al Capone

Gonzalo

Reagovat
kiwwi

nesledujem velmi PD ale to Valladolid vzdy hra taky antifutbal...sak to je faul na faule a este sa zakazdym hadaju + toto co spravil ten blbecek Ronladovi, za toto by som sa bez srandy postavil a pritankoval mu

Reagovat
kiwwi

nesledujem velmi PD ale to Valladolid vzdy hra taky antifutbal?

ten otaznik som zabudol

Reagovat
DreamTeam

To co hraje Valladolid je humus prvni tridy... doufam ze sestoupi...kdyz se clovek dive na takove Tenerife, ktere i presto ze nema hracskou kvalitu..se snazi hrat i proti Barcelone nebo Realu fotbal a kombinovat tak je skoda ze jsou taky na sestupu

tymy jako Valladolid nebo Bilbao nemaji v La lize co delat....

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao tak to si asi trošku prestrelil

Reagovat
DreamTeam

to teda ne..podivej se jak hraji proti silnejsim tymum..jenom prasi a prasi...fotbal nikde

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao

Reagovat
alcantara

Reagovat
One-Real

no zrovna Bilbao (ač jeden z největších rivalů) tak to do toho tvého výčtu vůbec nepatří, navíc sympatickej klub, fanoušci a tradiční klub, kterej by prostě v PD chyběl už jenom svým jménem

Reagovat
Al Capone

pravda

Reagovat
DreamTeam

no zrovna ty fanousky, ty bych uz vubec nezminoval...to jsou mnohdy jeste vetsi hovada nez hraci..hnus

Reagovat
alcantara

najlepsi fanusikovia v spanielsku su ti z athleticu

Reagovat
smazaný uživatel

3 na 1 ...tohle by měl být gol

Reagovat
smazaný uživatel

gonzalo

Reagovat
Al Capone

golazo Gonzalo

Reagovat
alcantara

je tu X prispevkov k madridu, z toho X-1 sa venuje rozhodcovi, ako ich chudacikov nici a pri tom sa tu nic nedocitam k vymyslenemu ofsajdu na zaciatku zapasu alebo k cistej penalte po ramosovom zakroku. to ste fakt vsetci(cest vynimkam) taki plackovia?ked uz hodnotite, tak trosku objektivity by nezaskodilo...

Reagovat
Al Capone

Reagovat
alcantara

v tvojom pripade by som sa skor smial nad tvojimi prispevkami(alebo plakal?), tie su na zvazenie...

Reagovat
Al Capone

dělej si co chceš, mě je to uplně jedno

Reagovat
alcantara

ako povies

Reagovat
smazaný uživatel

A vidis nekde, ze by nekdo rikal, ze ta penalta nemela byt? Myslim, ze kazdy rekne, ze to penalta byt mela. A nikdo si neztezoval, ze pisknul faul. Ale ze po tom faulu dal nekdy prapodivnou kartu. Ale to primarne hru nijak neovlivnilo.

Reagovat
alcantara

mnei de skor o to, ze clovek ktory si o tu cita a nema moznost sledovat zapas, moze nadobudnut pocit, ako by rozhodca nerobil nic ine, iba permanetne tlacil valladolid k neviem comu...ved si precitaj tie prispevky, venuju sa vacsinou iba rozhodcom, k hre realu pripadne zapasu ako takemu ani zmienka

Reagovat
smazaný uživatel

Ted ten offside Higuainovi pisknuli dobre..

Reagovat
smazaný uživatel

62. minuta: Rozhodci dobre posoudili aut.

Reagovat
smazaný uživatel

68. Dobre odpiskany faul Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

78.minuta odpiskany neoffside ronalda, ktery sel sam na branu...

Reagovat
smazaný uživatel

takový gól škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

tak tahle akce si zasloužila gol...tohle bylo paradni

Reagovat
smazaný uživatel

a mame tady hattrick !!!

Reagovat
One-Real

Pipita splácí LM..

Reagovat
Al Capone

Gonzalo

Reagovat
smazaný uživatel

Pipita škoda teraz je už neskoro ...

Reagovat
Al Capone

mohl by Raul nějakého fika přidat

Reagovat
smazaný uživatel

Albiolův vlastenec? Že by se zas rozstřílel? Ve Valencii mu to tam jednu dobu pěkně padalo..

Reagovat
smazaný uživatel

pry chce dohnat carlose...to se mu ale myslim nepovede...

Reagovat
smazaný uživatel

Carlose Kudrnáče (aby nedošlo k záměně s R. Carlosem )

Reagovat
smazaný uživatel

Carles ...

Reagovat
smazaný uživatel

dá se použít i Carlos...ale Carles je asi "oficiální" no

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Higuain je taky tupec , proti lyonu neda do prazdnej , ale proti slabym tymom dobre ze neda 5 golov v zapase

Reagovat
fantomas

Villarreal. Ty poháry ještě musí urvat!

Reagovat
Al Capone

Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zlaty mič je jasny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

po dlhej dobe obhajoba

Reagovat
fantomas

Zrovna dá hattrick i Messi...

Reagovat
smazaný uživatel

1. Gonzalo, 2. Pipita, 3. Higuaín

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

konecne zase jednou anglican...

Reagovat
madridcan

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

V soucasne fazi sezony bych s tim taky souhlasil

Reagovat
fantomas

Cože?

Reagovat
herbage

Kdyby se to bralo podle důležitosti hattricku, tak ho má Bendtner, druhý Messi, třetí Higuaín

Reagovat
smazaný uživatel

Však hecovačka

Reagovat
madridcan

ja som sa mu najprv pozeral na tvar a vyzeralo to velmi komicky,lebo som myslel,ze zacal kricat,aby si ho rozhodca vsimol...az v druhom zabere som si vsimol aj tu nohu.Ale pekne ho to vytocilo,vytiahol chranic a ukazoval aku dostal.Mi prebleslo hlavou,ze je otazka casu kedy zacne odplacat,ale Manuel mu asi cez prestavku dohovoril

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
DreamTeam

Uz druhym tydnem je na tabulku La ligy zase pekny pohled

Reagovat
smazaný uživatel

A když už podplacená redakce rozhodla, že na fotce bude Messi, tak by bodla aspoň fotka bez pivase .

Reagovat
alcantara

vzduchova bublina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zlaty vysledek. 5:0 na vstrelene branky...

Reagovat
Mercury

Zápas s Valencií ukázal mnohé. V prvním poločase byla Barcelona velice statická a i přes absenci Zlatana se vepředu nijak zvlast nebehalo, Messi byl uprostred utopený a Dani si na pravé straně s Pedrem taky příliš nevyhověl. Každopádně Valencia hrála dobrý, přímočarý fotbal a na body by nejspíš vyhrála, golovek mela v prvnim poločase víc a celkově se mi zdála minimálně vyrovnaným soupeřem. Druhý poločas přinesl očekávané střídání Henryho za jednoho z dvojice mladých pušek, což se ukázala jako poměrně klíčové rozhodnutí. Výborný výkon od Titiho. Netopýři vyklízeli pozice a bylo patrné, že převaha z prvního poločasu se vytrácí. Naopak Barcelona se mi zdála zdravě nabuzená a vedoucí gol velice pomohl. Krásná Messiho akce č.1. Tragikomickou postavou byl Nikola Žigič - nejprve pádem bez cizího zavinění přiměl Camp Nou k posměchu, aby se za několik málo okamžiků mohl představit coby zakončovatel v samostatném úniku - dopadlo to však podobně rozpačitě. (a mnoho culés si zde jistě oddechlo). Valdésův zákrok, červená karta a druhý Messiho gol utkání rozhodli. Lioneluv technicky obstrel z hranice velkého vápna je další variantou zakončení, která je v jeho podání famozni zaležitostí - žel v posledni době už to tak často zpoza vápna nezkouší ani Leo ani mnoho jeho spoluhráčů a gólů ze střední a větší vzdálenosti je jako šafránu. Třetí gol korunoval brilantní výkon Argentince a dopsal příběh utkání, které se po prvním poločase zdálo z pohledu Valencie určitě minimálně remízove.

Problémem současné Barcy je až příliš velká závislost na golovych prispevcich Messiho, jak by hra a predevsim zakonceni tymu vypadalo bez nej, at posoudi kazdy sam. Henry dnes naznacil, ze by se v jeho pripade mohlo blyskat na lepsi casy, Bojan by se urcite potreboval více rozehrát. Pedro je pri vsi ucte stale jen hrac do vapna, ktery nutne potrebuje aby mu spoluhraci golove pozice vytvareli, kombinacni hru a kousky ala joga bonito v krvi moc nemá. Ibra je bohužel od začátku sezony herně nemastný, neslaný, nemá cenu si v jehi případě nic nalhávat. V kontextu událostí posledních ligových kol se tak zdá do budoucna nutné rozložení golovych prispevku rovnomerneji (tak jako v lonske sezone). Při připadne zraneni (tuk tuk) či poklesu formy (nepravdepodobne) malého Argentice by Pep druhého takové střelce ve svém týmu momentálně hledal jen tezko.

Sečteno potvrzeno - kvalitní utkání, Valencia v prvním poločase zle zatápěla, ale nakonec zůstaly tři body zaslouženě v Katalánsku. One man show v podání nejlepšího hráče současnosti lahodila oku fotbalového fanouška, ale také nastavila zrcadlo současné Barceloně, která až příliš spoléhá na svého Messiáše. Takže potlesk, ale zárověn i zdvižený ukazováček.

Reagovat
smazaný uživatel

duo Higuaín a Ronaldo jsou zatím letos neskuteční jen tak dál chlapci

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo, Higuain, Iker

Reagovat
smazaný uživatel

to je novej zvyk ,že se dohrává kolo v pondělí?

Reagovat
Xavi

Je to už teď asi potřetí. Španělská fotbalová federace povolila pondělní zápasy, dokonce se uvažovalo i o pátečních.

Reagovat
Xavi8

To Atletico je ale marné

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec to dobře dopadlo

Reagovat
Xavi8

tomu ver a hlavne aj pre moj tiket

Reagovat
smazaný uživatel

RCD Mallorca tobych do ní před 4 roky neřek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele