26. kolo
15.03.2010 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Atlético Madrid - CA Osasuna 1:0

Atlético Madrid zvládlo domácí vystoupení proti Pamploně, ale na výhru 1:0 se dosti nadřelo. Domácí totiž hráli skoro celý druhý poločas o desíti a v rozhodujících momentech je podržel brankář De Gea. V 79. minutě se pak fantasticky trefil Jurado a výhra 1:0 byla na světě.

Domácí měli první šanci zápasu v 9. minutě, Sergio Agüero přihrál Juradovi, jenž z první branku hostí přestřelil. O tři minuty později mohlo udeřit i na druhé straně, Juanfran potáhl míč před pokutové území soupeře, kde jej přihrál Masoudovi a ten střelou prověřil brankáře De Geu. V zápětí vytáhl těžký zákrok Ricardo. Ve 24. minutě zahrával Simão rohový kop, přesně našel Assuncaa, jenž hlavou těsně minul. To byla obrovská šance Atletika dostat se do vedení. Do konce prvního poločasu se už nic nestalo, takže oba celky šly do šaten za nerozhodného stavu 0:0.

Druhý poločas nezačal pro domácí Atlético vůbec příznivě, Portugalec Simão totiž obdržel druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprchy. Pro hosty to tak znamenalo více než půl hodiny přesilové hry. Po hodině hry, tedy v průběhu druhého poločasu, ztratili domácí ve středu hřiště míč a z následné akce napálil Juanfran balón do míst, kde stál připravený De Gea. O deset minut se mladý brankář předvedl znovu, po dalekonosné bombě vytáhl míč na rohový kop.

V 79. minutě předvedl fantastickou kopací techniku José Jurado, ten si zpracoval míč, uvolnil se a krásně umístěnou střelou nedal Richardovi žádnou šanci - 1:0 pro Atlético. Zanedlouho ale mohlo být vyrovnáno, proti byl ovšem De Gea, který vynikajícím zákrokem vyrazil střelu střídajícího Galana.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
kris_kros

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele