26. kolo
14.03.2010 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Villarreal CF - Xerez CD 2:0

Šance Villarrealu na účast v pohárové Evropě stále doutnají. Po výhře 2:0 nad beznadějně posledním Xerezem navíc nabírají poměrně reálných obrysů. Ztráta na kýžené šesté místo činí přesně šest bodů.

Žlutá ponorka po loňské účasti ve čtvrtfinále Ligy mistrů nezažívá zrovna dobré období. V evropské lize skončila na bedrech německého Wolfsburgu, v ligové soutěži má k výsledkům z uplynulé sezony rovně na míle daleko. Pro Xerez je tato sezona velkou školou. Historicky první rok mezi španělskou elitou se proměnil v noční můru. V neděli večer to byla pro něj už sedmnáctá porážka v tomto ročníku. Villarreal naopak ze své osmibodové ztráty umazal cenné dva dílky.

Hostujícího brankáře Chemu už zkraje zápasu hned třikrát v rychlém sledu provětral Cani, ani jednou však z tohoto souboje nevyšel vítězně. Zanedlouho poté hlavičkoval těsně vedle Nilmar, bomba Bruna Soriana se odrazila od břevna. Skóre se tak poprvé měnilo ve 33. minutě. Dobrou prací se prezentoval Ibagaza, který odlákal dva obránce a připravil palebnou pozici pro Llorenteho, který se zblízka nemýlil.

Marnost Villarrealu v koncovce ale nakonec bodovou ztrátu nezpůsobila. Hosté se k bráně Diega Lpeze dostávali jen opravdu sporadicky a nepůsobili příliš nebezpečným dojmem. Zato Chema byl na opačném konci hřiště v neustálé permanenci. Llorente ale druhý gól nepřidal, podobně si vedl také Senna. Autora úvodní branky pak vystřídal Rossi, který se hned uvedl další promarněnou příležitostí. Definitivní jistotu tříbodového zisku pak zajistil až v nastaveném čase Escudero.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele