Primera Division preview - 38. kolo

17.05.2008, 10:37, aktualizováno 18.05.2008, 08:39
Previews
Ve Španělsku se už rozhoduje pouze o jednom sestupovém místě. Uniknout druhé lize se bude snažit Zaragoza, která je na tom z ohrožených týmů zatím nejhůř, na hřišti Mallorky. Huelva přivítá Valladolid, Osasuna jede do Santanderu. Mistrovský Real zakončí sezónu proti Levante, zápas se však možná hrát vůbec nebude.
Real Murcia - FC Barcelona  (sobota 22:00)
O sobotní předehrávku posledního kola španělské nejvyšší soutěže se postarají dva kluby, kterým v zápase už zhola o nic nepůjde, aneb Murcia hostí na stadionu La Condomina Barcelonu.

Barcelonu čeká poslední utkání pod taktovkou Franka Rijkaarda, kterého po sezoně nahradí bývalý španělský reprezentant a v současnosti kouč rezervního týmu Josep Guardiola. Klubový prezident Joan Laporta to oznámil minulý týden, Rijkaard vydržel na lavičce Barcy pět let a dovedl tým k mnoha úspěchům, v posledních dvou sezonách však nizozemský kouč nedovedl Blaugranas ani k jedné trofeji, definitivně mu zlomila vaz porážka v předminulém kole s Realem Madrid 1:4. Katalánský velkoklub prohrál i v posledním kole, když na domácím stadionu Nou Camp prohrál 2:3 s Mallorcou.

Z posledních deseti ligových utkání tak vyhráli hráči Barcelony jen dva duely, tyto špatné výsledky znamenali propad z druhého místa na třetí pozici. Na třetím místě má Barca stejně bodů jako čtvrté Atlético, ale i čtvrtá pozice zajišťuje kvalifikaci v předkole Ligy mistrů, pátá Sevilla sice ztrácí tři body, má však horší vzájemný zápas než Barcelona, která tedy v sobotním zápase bude hrát především o čest.

"Jen" o čest půjde i Murcii, která je v tabulce na devatenácté pozici a má již několik týdnů jistotu sestupu do Segundy Division. Poté co Real podlehl v minulém kole 1:2 Osasuně připsal si na své konto třetí porážku v řadě, na vítězství čeká již šest zápasů. Kouč Javier Clemente by měl pokračovat na lavičce Los Pimentoneros i v příští sezoně.

Murcia nastoupí do sobotního utkání bez Antonia Notaria, Cesara Arza, Maria Regueiro, Curra Torrese, Kabouse a Pabla Garcii.

Franku Rijkaardovi bude v jeho posledním zápase na lavičce Barcelony chybět z různých důvodů Ronaldinho, Edmilson, Deco, Milito, Toure, Sylvinho a Jorquera.
Real Murcia - pravděpodobná sestava:
Carini – De Coz, Ochoa, Marañón, Peña – De Lucas (c), Mejía, Pignol, Aquino – Iñigo, Alonso
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Pinto – Oleguer, Thuram, Puyol (c), Abidal – Xavi, Iniesta, Ezquerro – Messi, Bojan, Henry
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.65 - 3.85 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Valencia CF - Atlético Madrid  (neděle 21:00)
Valencie, která se zachránila v minulém kole definitivně zachránila, přivítá na svém stadionu Mestalla Atlético. Hostům v utkání už jen o to, jestli skončí třetí, nebo čtvrtí.

Atlético si v posledním kole zajistilo účast v předkole Ligy mistrů, když porazilo na domácím stadionu Deportivo La Coruňa 1:0, a připsalo si tak na výhru třetí výhru v řadě. Momentálně má Atlético na kontě stejně bodů jako třetí Barcelona, která má lepší vzájemný zápas, Rojiblancos tak nezbývvá, než věřit v zaváhaní Barcelony. "Jedemene na Mestallu s cílem získat všechny tři body, protože jestě máme šance být v tabulce výše," řekl brankář Leo Franco. Trenér Javier Aguirre, jehož budoucnost na lavičce Atlétika je i po úspěšné sezoně zpochybňovaná se v utkání bude muset obejít bez Valery, Ellera, Ze Castra a Seitradise.

Valencia se v minulém kole definitivně zachránila, když ve valencijském derby rozdrtila Levante 5:1, po této vysoké výhře se netopýři posunuli v tabulce na dvanáctou pozici, náskok na sestupové pozice už je bezpečný šestibodový. V brance by v nedělním duelu měl nastoupit Santiago Canizares, jenž by se měl rozloučit s veleúspěšnou kariérou ve Valencii, v týdnu se totiž dohodl s Valencii na ukončení smlouvy. Kouč Voro nemůže do utkání počítat se zraněným obráncem Marchenou, nemocený je bek Moretti, útočník Žigič je v Sbrsku u porodu své ženy a záložník Albelda je vykartovaný.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Cañizares – Miguel, Albiol, Helguera, Alexis – Joaquín, Banega, Baraja (c), Mata – Villa, Silva
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Franco – Antonio López (c), Eller, Pablo, Pernía – De las Cuevas, Cléber, Raúl García, Simão – Forlán, Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.00 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Levante UD  (neděle 21:00)
Již jistý mistr La Ligy Real Madrid se má v závěrečném kole soutěže střetnout s beznadějně posledním Levante. Zápas se však vůbec nemusí odehrát, protože hráči Levante vstoupili do stávky, protože jim vedení dluží platy. Až do posledního okamžiku se proto nebude vědět, zda hosté k utkání nastoupí.

Špatná platební morálka vedení sestupujícího Levante může zkalit závěrečné oslavy titulu Realu. Hráči Levante jsou od minulé soboty ve stávce a netrénují a není vůbec jisté, zda se dostaví na zápas. Zbývá několik náhradních řešení, která jsou však nepřípustná pro trenéra Bílého baletu Schustera. Nechce hrát ani proti jinému týmu ani zorganizovat zápas mezi samotnými hráči Realu Madrid.

Po fotbalové stránce by staronový šampion neměl mít problémy, pokud se zápas uskuteční. V posledních osmi zápasech nepoznal Real hořkost porážky a jistě by nechtěl prohrát ani při rozlučce před vlastním publikem. Navíc jsou plánovány velkolepé oslavy včetně předání ligového poháru. Přitom je zajímavé, že v minulém utkán proti stejnému soupeři na domácí půdě v loňské sezóně Real podlehl těsně 0:1, což málem stálo místo trenéra Capella.

V posledním zápase dá kouč Schuster v brance příležitost třetímu gólmanovi Codinovi, který se v základní sestavě objeví poprvé. Obrana bude mít složení Ramos – Pepe – Metzelder – Heinze. V záloze nastoupí čtveřice Diarra – Gago – Sneijder – Guti a v útoku dvojice Robben – Raúl.

Sestava hostí nebude jasná až do posledního okamžiku před úvodním hvizdem. Podle očekávání by si však měl do branky stoupnout Manuel Reina, který by dirigoval obrannou čtveřici Descarga – Armando – Robusté – Rubiales. Středový záložní dvojblok budou tvořit José Serrano a Fuego, po křídlech budou hrát Juanma a Courtois. Útok bude mít na starosti duo Riga – Geijo.

Začátek utkání mezi prvním a posledním je plánován na 21.00 CET pod vedením rozhodčího Turienza Alváreze.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Codina - Ramos, Pepe, Metzelder, Heinze - Diarra, Gago, Sneijder, Guti - Robben, Raúl
Levante UD - pravděpodobná sestava:
M.Reina - Descarga, Armando, Robusté, Rubiales - Juanma, Fuego, J.Serrano, Courtois - Riga, Geijo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.16 - 6.15 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RCD Mallorca - Real Zaragoza  (neděle 21:00)
Ve posledním kole, se utkají týmy, které stále mají o co bojovat. RCD Mallorca má na dosah Pohár UEFA, hostující Zaragoza se pokusí uniknout z pásma sestupu.

Na Ono Estadi se čeká útočný fotbal. Oběma klubům totiž dává větší jistotu k dosažení svých kýžených cílů tříbodový zisk. Mallorca ztrácí na šestý Racing Santander pouhý bod. Právě mužstvo ze severního Španělska totiž drží poslední pohárovou příčku. Naproti tomu Real Zaragoza má odlišné, mnohem nepříjemnější starosti. Před sezónou ho kdekdo považoval za černého koně soutěže, o to překvapivější je fakt, že Blanquillos jsou v tabulce na sestupovém osmnáctém místě. Jejich situace však není bezvýchodná. Na své konkurenty v boji o udržení ztrácí jeden, respektive dva body.

"Každý hráč nalézá motivaci z jistých věcí a já rád hraji v takto důležitých zápasech. A tohle je ta situace, i když není z těch, kterou bych si vybral. Je to naše poslední šance a to je dobře, protože to závisí na nás. Musíme tuto příležitost využít, protože druhá šance už nepřijde," řekl před utkáním fotbalista Blanquillos Albert Celadés.

Maňos však čeká složitý úkol. V cestě jim totiž stojí rozjetá Mallorca, která se může navíc opřít o výhodu domácího prostředí. Mallorčané jsou ve vynikající formě, svěřenci kouče Manzana v poslední pěti ligových duelech neztratili ani bod, v minulém kole si smlsli na krizí zmítané Barceloně, kterou porazili na Nou Campu 3:2, vítěznou branku vsítil kanonýr Guiza.

Na španělského reprezentanta bude upřena velká pozornost. Dost možná je to jeho poslední zápas v Mallorce, políčeno na něj má celá řada evropských velkoklubů. Guiza má skvěle nakročeno k zisku ceněné Pichichi za nejvíce vstřelených branek v tomto ročníku Primera División. Stihl jich už nasázet úctyhodných 26.

Trenér Manzano se Zaragozou nesoucítí a chce dovést svůj tým do pohárové Evropy. "Pokusíme se vstoupit do nové kapitoly historie Mallorcy v pohárové Evropě. Navzdory nejisté situaci Zaragozy, musím se starat o sportovní zájmy Mallorcy."

V podzimním duelu 19. kola se celky rozešly smírně 2:2. Za Zaragozu se dvakrát trefil Diego Milito, za hosty Varela a Guiza.

Oběma týmům se nevyhnula zranění. Na straně domácích má pozastavenou činnost Borja Valero. Zranění do hry nepustí Lionela Scaloniho, Javiera Dorada, Jonase Gutierreze a Ivana Ramise. Trenér hostů Manolo Villanova sice do Mallorcy vzal kompletní kádr, na trávník ale nevyběhne Diogo (poraněné koleno), dále pak Carlos Cuartero a David Generelo. Za karty stojí Javier Paredes.
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Moyá - F.Navarro, Nunes, D.Navarro, Molinero - Arango, Ibagaza, Basinas, Varela - Guiza, Webó
Real Zaragoza - pravděpodobná sestava:
César - Juanfran, Sergio, Ayala, Zapater - Aimar, Gabi, Celadés, S.García - D.Milito, Oliveira
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.55 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Real Betis  (neděle 21:00)
Getafe hrae s celkem Realu Betis. V tomto zápase už o nic nejde, oba týmy mají 46 bodů a mohou si to tak rozdat jen o konečné umístění. V minulém kole El Geta remizovalo s Valladolidem a definitivně si zajistilo prvoligovou příslušnost i pro příští sezonu.

Ale pro Azulones, tým s nejmenší fanouškovskou základnou v Primeře, je tato sezona úspěšná. Tým postoupil daleko v Poháru UEFA, dostal se také do finále Španělského poháru. Kouč Laudrup byl úspěšný a může ho těšit zájem slavných klubů o jeho osobu. Dařilo se mladým hráčům jako De la Red a Pablo Hernandez, ti se ale vracejí do mateřských klubů a tak bude v týmu opět přestavba, jako ostatně každý rok. Žádný z hráčů Getafe není v trestu, zranění jsou Mario Alvarez a Pablo Hernandez, nejistý je Uche. Naopak fit je Celestini.

Betisu se sice v posledních kolech nedaří tak jako zkraje jara, s celkovým vyzněním sezony musí být ale vzhledem k velké marodce, která tým postihla, spokojeni. Na dobrou cestu navedl tým kouč Paco Chaparro. V jednu chvíli mohl dokonce Betis pošilhávat i po evropských pohárech, poslední výsledky ale tomuto zamezily. Tým se oproti podzimu hodně zlepšil, obrana je pevnější, uzdravil se Odonkor, branky dává Pavone, velmi produktivní je i Edú. Nyní je ale Betis již čtyři kola bez výhry, naposledy podlehl nenáviděnému rivalu FC Sevilla, který kráčí do Poháru UEFA. V trestu je záložník Arzu, zranění Rivas a Melli. Otazník visí nad Edúem.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Abbondanzieri - Contra, Belenguer, Díaz, Licht - Granero, De la Red, Casquero, Gavilán - Albín - Manu del Moral
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Ricardo - Damiá, Juanito, Nano, Babic - Arzu, Juande - Odonkor, Capi, Xisco - José Mari
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.25 - 3.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Racing Santander - CA Osasuna  (neděle 21:00)
Racing Santander hostí Osasunu Pamplona. Domácí potřebují vyhrát, aby potvrdili šestou příčku a postup do Poháru UEFA, ale body potřebují i Navarští, kteří jsou namočeni do boje o záchranu.

V tuto chvíli mají hosté na Zaragozu náskok jeden bod. Už minulou sezonu hrál Santander dobře, ale nakonec skončil až desátý, nyní je jen malý krůček od šesté příčky a účinkováni v evropských pohárech příští rok. Nový kouč Marcelino tým dokázal pozvednout ještě výše. V závěsu ale číhá Mallorka, ztrácí jen bod a hraje v neděli se Zaragozou. Před pár koly mohl Santander aspirovat i na Ligu mistrů, ale vše zbrzdily prohra se Sevillou a remíza s Bilbaem.

Osasuna je v úpadku. Pod koučem Aguirrem tým dosáhl až na semifinále Poháru UEFA, ale dnes bojuje o holou záchranu v Primera Division. V posledních pěti kolech Pamplona prohrávala, polepšila si až v tom minulém, kdy zdolala už jistého sestupujícího z Murcie 2:1. Jinak to byly prohry s Realem Madrid, Valencií, La Coruňou a Mallorkou.
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Tono, Ayoze, Moraton, Navas, Oriol, Duscher, Colsa, Lopez, Serrano, Smolarek, Tchite.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Ricardo, Azpilicueta, Cruchaga, Josetxo, Monreal, Punal, Astudillo, Juanfran, Plašil, Viana, Dady.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.17 - 3.50 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Recreativo Huelva - Real Valladolid  (neděle 21:00)
Duel Recreativa Huelva s Valladolidem je ryze existenční, oba celky jsou namočeny ve hře o záchranu. Zatímco Valladolidu stačí remíza, Huelva potřebuje k jistotě záchrany vyhrát, nebo alespoň získat více bodů v tomto kole než Zaragoza.

Domácím stačí sice jen bod, ale tým kouče Mendilibara v této sezoně doma na remízový stav nehraje. Tým se mohl zachránit už v minulém kole, ale doma jen remizoval s Getafe a bude se tak strachovat až do konce. Valladolid je téměř kompletní, jediným zraněným je Bartholomew Ogbeche, vyléčit by se měli stihnout Manchev a Marcos. Po trestu se vracejí do sestavy Cifuentes a Baraja.

Recreativo je sedmnácté a má jen o bod více než Zaragoza, která doposud okupuje poslední sestupovou příčku. Za určitých okolností tak může i Recre stačit bod, a to když bod získají i Osasuna Pamplona se Zaragozou. Pak by sestupovala právě Zaragoza. Huelva bude mít silnou sestavu, za vyloučení s Almeríou jen pyká Iago Bouzón, na pravý kraj obrany by se tak měl postavit Pablo Oliveira. Stále zraněný je ale playmaker Carlos Martins. Po trestu se vrací Gérard López, pro zranění jsou nejistí Severo Beto a Javier Guerrero. Na Estadio Nuevo Colombino bude v neděli večer pořádně horko, podzimní zápas obou soupeřů ve Valladolidu skončil 3:1 pro domácí, hattrick vsřelil goleador Joseba Llorente.
Recreativo Huelva - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Oliveira, Caceres, Beto, Poli - Camuňas, Vazquez, Tornavaca, Varela - Ruben, Sinama-Pongolle
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Lopez, Baraja, Calvo, Marcos - Borja, Rubio, Sesma, Victor, Oscar Sanchez - Llorente
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.00 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sevilla FC - Athletic Bilbao  (neděle 21:00)
FC Sevilla hostí na Ramón Sánchez Pizjuán Athletic Bilbao. Domácím o nic nejde. Hosté mají reálnou šanci zajistit si příčku zajišťující Intertoto Cup. Více než samotný výsledek momentálně zajímá fanoušky Sevilly budoucnost dvou klenotů - Daniho Alvése a Luise Fabiana.

Hvězdné brazilské duo je totiž na odchodu. Dani Alvés je údajně blízko dohodě s Barcelonou, zatímco druhý nejlepší střelec Primera División Luis Fabiano možná odejde kvůli rodině, kterou před časem napadli ozbrojení lupiči.

"Je možné, že nás opustí, ale doufám, že nakonec zůstane. Výrazně nám pomohl dostat se do pohárové Evropy," řekl ke svému krajanovi Renato. K Alvésovi dodal:"Jestli odejde, musíme mu poděkovat za vše, co pro nás udělal. Pro úspěch Sevilly ze sebe vydal všechno. Je to můj velmi dobrý přítel, ale je to profesionál, má rodinu, děti a je to jeho život. Fanoušci musí mít radost, co všechno pro tým udělal."

Oba hráči se v dresu Sevilly pro duel s Athleticem neobjeví, stojí totiž za karty. Karetní kvótu naplnil také Fázio. Kouč Sevillistas Manolo Jimenéz je bez zraněného Juliana Escudého. Naopak Khalid Boulahrouz a Adriano se dali zdravotně do pořádku.

Seville už o nic nejde. Lépe nebo hůře než pátá už být nemůže. Nicméně Andalusané se jistě budou chtít rozloučit s domácím publikem vítězně. Hostující Athletic Bilbao stále živí naději, že se kvalifikuje do Intertoto Cupu, na osmou La Coruňu ztrácí dva body. V posledním vzájemném měření sil zvítězilo Bilbao nad Sevillou 2:0, trefil se Yesta a Susaeta. "Vidina hraní v Evropě je velmi lákavá. Je to pro nás velká motivace," prohlásil Aritz Aduriz.

Athleticu jsou k dispozici Aitor Ocio, Andoni Iraola, Ustaritz Aldekoaotalora a Joseba Etxeberria. Naopak na marodce stále zůstává trio Pablo Orbaiz, Gorka Iraizoz a Luis Prieto. Karetní trest si musí odpykat Asier Del Horno, Fran Yeste a Markel Susaeta
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Palop - Dragutinovič, Adriano, Mosquera, Créspo - D.Capel, Maresca, Keita, J.Navas - Kanouté, Koné
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Armando - Koikili, Amorebieta, A.Ocio, Iraola - U.Arroyo, Gurpegi, J.Martínez, Gabilondo - Llorente, Etxeberria
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.10 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - UD Almería  (neděle 21:00)
Souboj sousedů v tabulce bude k vidění v Barceloně, jedenáctý Espanyol hostí desátou Almerii.

Espanyol odehrál skvělou první polovinu sezony a pohyboval se na příčkách zajišťujících start v příštím ročníku Ligy mistrů, poté ovšem na klub padla deka, která neudusila jenom pohárové naděje, ale rovněž ambice několika hráčů na start na evropském šampionátu. "Normálně jsme v týmu byli, ale účast na turnaji nás stála druhá polovina sezony. Je to zklamání," posteskl si záložník Albert Riera, který bude podobně jako jeho spoluhráči Luis Garcia a Raul Tamudo sledovat zápasy ME jenom v televizi.

Ernesto Valverde možná bude na lavičce barcelonského klubu stát naposledy, povídá se o nespokojenosti klubového vedení a na veřejnost prosákly i zvěsti o zájmu Olympiakosu. V posledním utkání letošní sezony mu nebudou k dispozici Chica, Tamudo a De la Pena, otazníky pak visí nad starty Moisese Hurtada a Pabla Zabalety.

Almeria odehrála vynikající sezonu a jako nováček si hodně brzy zajistila setrvání v soutěži. To vše by nyní ráda korunovala konečným umístěním v první polovině tabulky. Velkou zásluhu na tom má trenér Unai Emery, o němž se mluví v souvislosti s jinými kluby, především pak s Valencií. "Bylo toho řečeno hodně, ale nic jsem s nikým zatím nepodepsal," říká Emery, jehož možným nástupcem by se pravděpodobně stal současný asistent Juan Carlos Carcedo.

O poslední zápas sezony přijdou vykartovaní Ruben Pulido a Fernando Soriano, po trestech se naopak vracejí Juanito, Carlos Garcia a Miguel Angel Corona.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Kameni, Zabaleta, Jarque, D. Garcia, Torrejon, Coro, Lola, Angel, Riera, L. Garcia, Soriano.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Alves, Bruno, C. Garcia, Acasiete, Mane, Ortiz, Melo, Juanito, Corona, Negredo, Crusat.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.20 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Deportivo La Coruña - Villarreal CF  (neděle 21:00)
Jedno z nejlákavějších utkání posledního kola La Ligy se odehraje v neděli na Estadiu Riazor, kde se utká domácí Deportivo, bojující o účast v letním Poháru Intertoto, a s jistotou druhý Villarreal.

La Coruňa v tuto chvíli okupuje osmou příčku, která ještě tradičnímu klubu zaručuje místo v červencovém Poháru Intertoto. Deportivo zažívá na jaře vcelku úspěšné období a rádo by ho teď zakončilo i výhrou nad Villarrealem, byť mu k uhájení kýžené osmé příčky stačí díky lepším vzájemným zápasům s Bilbaem i remíza. Podzimní část tohoto ročníku zastihla Deportivo v neuvěřitelných nedbalkách, když klub z La Coruňy notnou dobu tohoto časového úseku strávil mezi posledními třemi mužstvy tabulky. Jenže po lednové prohře se Žlutou ponorkou v poměru 3:4 se Deportivo vzchopilo a vyhrálo 11krát z následujících 18 příležitostí. A tak může ještě reálně pomýšlet na poháry.

To Villarreal udivuje celé Španělsko od začátku do konce tohoto ročníku. V tabulce se vyhoupl i před slavnou Barcelonu, která se tak musí spokojit jen s předkolem Ligy mistrů a teď už se nemusí o nic starat. Na druhou stranu je totiž i titul pro Žlutou ponorku nereálným cílem. Též druhá příčka je ovšem nejlepším klubovým výsledkem všech dob a oslavy tohoto senzačního umístění už mají všichni hráči za sebou, když se projeli otevřeným autobusem, jako by slavili titul.

Deportivu v závěru sezony už nepomáhá bek Antonio Barragan, zatímco Guardado se vrací do hry, když byl dlouhou dobu mimo. Na druhé straně může Pellegrini vybírat sestavu ze všech hráčů kromě Fuentese.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Aouate, Pablo, Lopo, Amo, Coloccini, Luis, Wilhelmsson, De Guzman, Sergio, Lafita, Xisco.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Lopez, Venta, Gonzalo, Cygan, Capdevila, Fernandez, Bruno, Eguren, Cani, Franco, Nihat.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.20 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid37264779:3482
2.Villarreal CF37235961:4074
3.FC Barcelona371810971:4064
4.Atlético Madrid371971165:4464
5.Sevilla FC371941471:4861
6.Racing Santander371691241:4157
7.RCD Mallorca371414966:5256
8.Deportivo La Coruña371571546:4552
9.Athletic Bilbao3713111339:3950
10.UD Almería3713101439:4449
11.Espanyol Barcelona371391542:5048
12.Valencia CF371461745:6148
13.Getafe CF3712101543:4746
14.Real Betis3712101544:5046
15.Real Valladolid3711111541:5644
16.CA Osasuna371271837:4343
17.Recreativo Huelva3711101639:5943
18.Real Zaragoza3710121548:5842
19.Real Murcia37792133:6030
20.Levante UD37752531:7026

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobrý názov štadióna

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední zápas pro hned několik našich hráčů a trenéra. Tohle nejde nevyhrát.

Reagovat
fantomas

Hraje se v PD na vzájemnej zápas nebo na skóre?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzájemné zápasy.

Reagovat
fantomas

diky

Reagovat
smazaný uživatel

Tipy:

Murcia - Barcelona 2:1

Valencia - Atletico Madrid 1:1

Mallorca - Zaragoza 3:1

Getafe - Betis 2:0

Santander - Ossasuna 3:2

Huelva - Valladolid 1:0

Espanyol - Almeria 0:0

La Coruňa - Villareal 1:0

Real Madrid - Levante 4:0 (Real si zastřílí a pak Raúl zvedne pohár )

Sevilla - Bilbao 2:0 (tak na LM nakonec to nevyšlo,s Bilbaem se snad Sevilla rozloučí výhrou)

Reagovat
smazaný uživatel

dobre tipy hlavne barca

Reagovat
fantomas

Zaragoza neprohraje

Reagovat
smazaný uživatel

MURCIA - BARCA 1X ....barca je slabucka a nevyhra

Reagovat
Slejdy

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

trosku si sa oklamal v tvojom tipovani , 3:5 v celku pekny vysledok na "slabucku" barcu

Reagovat
smazaný uživatel

no nevadi ...ale na barcu uz v zivote nepodam... ale aj tak teraz som na nich nedal ...ale je to jedno

Reagovat
smazaný uživatel

to vravis teraz , stavim sa ze dalsiu sezonu ked budu hrat opat ako ich pozname , tak na nich urcite svadis , to to je len zle obdobie ale vsetko zle je na nieco dobre

Reagovat
smazaný uživatel

preco na tieto posledne zapasy Rijkaard nepovola niekoho z B-ecka..aspon by sa mohli predviest..sice dost ich je na ME -17 ale takeho Assulina by mohol pozvat(ak mu nieco nie je)

Reagovat
smazaný uživatel

asi si nevidel vcerajsi zapas,ze? povolal ich a dal DVOM sancu hrat + BOJAN

Reagovat
smazaný uživatel

a + Giovani

Reagovat
Radin

Vůbec bych se nezlobil,kdyby sestoupila Huelva :-))

Reagovat
herbage

Koukám že Zaragoza to má pořád ve svých rukou. Když vyhraje, tak za jakéhokoliv výsledku duelu Real Valladolid - Recreativo Huelva se zachrání. Tak ještě aby jim to vyšlo, zabojujte kluci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele