Primera Division preview - 31. kolo

05.04.2008, 10:19, aktualizováno 06.04.2008, 09:54
Previews
Magnetem kola je utkání Villarrealu se Sevillou. Žlutá ponorka je momentálně druhá, na první Real Madrid ztrácí sedm bodů, Sevilla se dotahuje na příčky pro Ligu mistrů. Barcelona doma přivítá Getafe, čtvrtí Atlético Madrid Almeríi. Zabrat by měla Valencia, příležitost k tomu má na hřišti předposlední Murcie.
Osasuna Pamplona - Recreativo Huelva  (sobota 20:00)
Osasuna, jež by vítězstvím mohla učinit mamutí krok k záchraně, přivítá Huelvu, která je na tom podstatně hůř a nejméně bod se zdá být nutností. Domácí jsou čtrnáctí, Recreativo osmnácté, ale rozdíl čtyř bodů je v této fázi turnaje velmi podstatný.

Pamplona v minulém kole získala zlaté tři body na půdě Getafe, což je ten hlavní důvod, proč do utkání s Huelvou může jít s o něco chladnější hlavou. Vítězství není povinností, každopádně je potřeba neusnout na vavřínech, ztráta v tomto utkání by mohla Basky vyjít pořádně draho.

Problém kouče Zigandy je na levé straně, kde se ke zraněnému Delportemu přidalo vykartování Carlose Vely, variant je však přesto dost: nastoupit zde může Héctor Font, Juanfran či Jaroslav Plašil... Na hrotu má své místo takřka jisté Kike Sola, zraky budou upřeny na Puňala, který se může posunout na sedmé místo tabulky odehraných zápasů v historii Osasuny... Je otázkou, zda ho ve středu pole doplní Astudillo či Javi García.

Recreativo Huelva je na tom mnohem hůře. V průběhu sezóny mělo Recre i dost smůly, jako třeba v posledním kole, kdy si proti Athleticu Bilbao zasloužilo více než jen bod za remízu. Situace ovšem určitě není ztracená, podobně se totiž trápí i Real Zaragoza, který je před Huelvou jen o skóre.

Kouče Zambrana nejvíce trápí nejistý stav Martína Cácerese, klíčového muže defenzivní hry hostů. Pravděpodobně ho nahradí Edu Moya. Výbornou zprávou naopak je zrušení sankce Sinama-Pongolleho, který tak bude halvní útočnou silou Huelvy.
Osasuna Pamplona - pravděpodobná sestava:
Ricardo - Azpilicueta, Cruchaga, Flaňo, Monreal - Puňal, Astudillo - Juanfran, Plašil, Font - Sola
Recreativo Huelva - pravděpodobná sestava:
Sorrentini - Moya, Beto, Álvarez, Poli - Martins, Vázquez - Camuňas, Rubén, Aitor - Pongolle
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.20 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Mallorca - Real Madrid  (sobota 22:00)
La Liga spěje do finiše a tentokrát čeká prozatimního lídra Real Madrid v 31. kole zápas proti Mallorce. Pro Bílý balet obtížný rival, s kterým letos vypadl ze Španělského poháru. Mallorca má v jarní části skvělou formu a hodlá jí potvrdit i proti Realu na Ono Estadi.

Podzimní zápas na stadionu Santiago Bernabéu skončil divokou přestřelkou 4-3 s vítězným koncem pro domácí. "Los bermellones" se však svému nastávajícímu rivalovi "odvděčili" v Copa del Rey, když ho dvakrát porazili a připravili mu dokonce první porážku na domácím hřišti v této sezóně. Navíc mužstvo trenéra Manzana má od začátku tohoto roku skvělou bilanci a patří mu v tabulce deváté místo. Pět bodů ho dělí od pohárových příček a sedm od sestupu.

Kouč Mallorcy nasadí do souboje s Bílým baletem to nejlepší, co má. Branku bude hájit Moya, před ním bude působit stoperská dvojice Ramis – Nunes, po stranách obrany zase Fernando Navarro a Héctor. Záda útočným hráčům bude krýt Řek Basinas, na křídlech nastoupí Jonás a Varela na spojce pak argentinský špílmachr Ibagaza. V útoku budou hrozit obraně Realu Arango a nejlepší střelec La Ligy španělské národnosti Güiza, který už zaznamenal v tomto ročníku Primera División 17 branek.

Bernd Schuster nemůže počítat pro důležitý střet s dlouhodobě zraněnými Metzelderem a Van Nistelrooyem, k ním se přidala brankářská dvojka Dudek, který si při posledním tréninku poranil kotník. Na soupisku se nevešli ani Salgado, Balboa, Drenthe a Soldado. Do branky si tradičně postaví Casillas, před kterým bude hrát čtveřice Ramos – Pepe – Cannavaro – Heinze. Záloha bude mít stejnou podobu jako v úspěšném zápase proti Seville, tedy Gago – Sneijder – Guti – Robben. V útoku nastoupí Higuaín a kapitán Raúl, který už vstřelil Mallorce sedm gólů.

Zápas mezi Mallorcou a Realem začíná na Ono Estadi ve 22.00 CET a řídit ho bude Daudén Ibáňez.
Real Mallorca - pravděpodobná sestava:
Moya - Héctor, Ramis, Nunes, F.Navarro - Varela, Basinas, Ibagaza, Jonás - Arango, Güiza
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze - Gago, Sneijder, Guti, Robben - Higuaín, Raúl
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.40 - 3.15 - 2.03
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Racing Santander - Deportivo La Coruňa  (neděle 17:00)
Racing Santander zažívá historickou sezonu, s Atlétikem Madrid se přetahuje o čtvrtou příčku znamenající předkolo Ligy mistrů. La Coruňa je ale houževnatá, bojuje o záchranu v soutěži.

Racing si v posledních kolech udržuje velmi dobrou formu, neúspěchem bylo jen vypadnutí z Copa del Rey s Getafe. Nejzajímavější bude duel asi pro klíčového záložníka Pabla Duschera, který je v Santanderu jen od léta a předtím léta hrál právě za La Coruňu. Sezon v Galicii bylo celkem sedm, v roce 2000 se k týmu připojil v létě po oslavách titulu, v roce 2002 vyhrál Španělský pohár. O formě Racingu už byla řeč, tým vyhrál pět z posledních šesti zápasů a nyní je na pátém místě tabulky. Velmi nadějný je pro příští rok alespoň Pohár UEFA, na sedmý Espanyol mají Kantabrijci šest bodů náskok. Kouč Marcelino García Toral postrádá zraněného stopera Garaye, v trestu je José Moraton. Ten naopak skončil trojici Toňo, César Navas a Oscar Serrano.

To La Coruňa je patnáctá, na třetí příčku od konce tabulky má nahráno čtyři body. Nemusí ji ale trápit příliš velké chmury, celek je totiž na dobré cestě ven z potíží. Z posledních deseti zápasů totiž šestkrát vyhrál a dvakrát remizoval. Duscher není jediným hráčem, který nastoupí proti svému bývalému klubu. Je jím i izraelský gólman Aouate, který zase dříve působil v Santanderu a proslavil se svou rvačkou s kolegou Munúou, po které pak dlouho dostával v brance příležitost mladý Fabri. Kouč Deporu Miguel Angel Lotina bude pro tento zápas postrádat zraněného záložníka Andrése Guardada, disciplinární trest má Alberto Lopo. Nejisté jsou starty u Xisca a Christiana Wilhelmsona.
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Toňo - Pinillos, Oriol, Ayaoze, C. Navas - Jorge López, Duscher, Colsa, Serrano - Munitis, Tchité
Deportivo La Coruňa - pravděpodobná sestava:
Aouate - M. Pablo, Adrián, Coloccini, Pablo Amo, F. Luis - Juan Rodríguez, Sergio, De Guzmán, Lafita - Xisco
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.15 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Murcia - Valencia CF  (neděle 17:00)
Murcia hostí v jednom z dalších zápasů jedenatřicátého kola španělské nejvyšší soutěže na svém stadionu La Condomina Valencii.

Valencia v minulém kole v letošní sezoně už po několikáté zklamala, když na domácím stadionu podlehla 0:3 Mallorce. Po této potupné porážce se mnoho fanoušků Valencie dožadovalo odvolání kouče Ronalda Koemana, prozatím však neuspěšně. Nizozemský kouč má na lavičce Netopýrů nelichotivou ligovou bilanci čtyř výher z devatenácti zápasů. Bývalého hráče Barcelony drží u valencijského kormidla podle všeho výsledky v Copa del Rey, kde Los Ches dokráčeli až do finále, kde se za deset dní utkají s Getafe.

Nicméně, španělský reprezentant David Silva trvá na tom, že hráči jsou postaveni za trenérem:"Šatna by zemřela pro trenéra." K nedělnímu utkání ofenzivní záložník Valencie řekl:"To bude velmi důležitý zápas, doufáme, že získáme dobrý výsledek v Murcii a stejně tak proti Racingu před tím, než nás bude čekat zápas o vítězství v poháru, který by nám mohl dodat velké sebevědomí do konce sezony."

Kouč Koeman může v utkání počítat s navrátilcem Canierou, mimo hru však jsou David Villa, Vicente a Maduro.

Zatímco Valencie má dvanácté pozici náskok šesti bodů na sestupové příčky, Murcie je na tom daleko hůře. Na předposledním místě ztrácí nováček sedm bodů na první nesestupové místo. Hráči Murcie v minulém kole podlehli Deportivu na jeho hřišti 1:3, byla to již sedmá prohra z posledních osmi zápasů. Murcia nastoupí do utkání bez bývalého obránce Valencie Curra Torrese, Fernanda Baina, Francisca Gallarda a Pabla Garcii.
Real Murcia - pravděpodobná sestava:
Carini, Pignol, Arzo, Mejia, Pena, Kabous, Movilla, De Lucas, Abel, Aquino, Alonso.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Hildebrand, Miguel, Albiol, Marchena, Moretti, Banega, Baraja, Arizmendi, Silva, Mata, Morientes.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.05 - 3.10 - 2.21
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - UD Almería  (neděle 17:00)
Na stadionu Vicente Calderóna se v neděli utká domácí Atlético, bojující o Ligu mistrů, s Almeriou, která bojuje o účast v Poháru UEFA.

Rojiblancos v posledním kole prohráli na půdě Villarrealu 0:3, v tabulce sice zůstali na čtvrtém místě zaručujícím účast v Lize mistrů, bodově se však na Colchoneres dotáhl Racing, jenž má na páté pozici na kontě padesát bodů, stejně jako Atlético. Klub z hlavního města Španělska má sice skvělé útočné duo Forlan, Aguero, s obrannou hrou je to však mnohem horší, kouče Javiera Aguirreho můžou nejvíce trápit velké individuální chyby.

Záložník Jurado se k soupeři vyjádřil s velkým respektem: "Almeria je překvapením letošní sezony, protože je t nováček a má výbornou sezonu. Jsou velice efektivní a my jsme si toho vědomi."

Atlético nastoupí do utkání s uzdraveným Simaem Sabrosou, k zápasu jsou připraveni také nedávno zranění kapitán Maxi Rodriguez, obránce Mariano Pernia a křídlo Jose Antonie Reyes.

Almeria prožívá skvělou sezonu, jako nováček soutěže se drží v první polovině tabulky a sestupové příčky jsou na hony vzdáleny. Svěřenci kouče Emeryho se v minulém kole po pěti utkáních dočkali vítězství, když porazili na domácím stadionu poslední Levante, díky zisku tří bodů se posunuli v tabulce na osmou pozici. Na šestou příčku zaručující účast v Poháru UEFA ztrácí Almeria momentálně pouhé tři body.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Abbiati – Antonio López, Perea, Pablo, Pernía – Maxi, Cleber, Raúl García, Luís Garcia – Forlán, Agüero
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Alves - Rekarte, García, Pulido, Mané - Melo, Juanito, Soriano - Ortiz, Negredo, Crusat
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.40 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Real Valladolid  (neděle 17:00)
V souboji dvou celků ze spodku tabulky hostí Levante Valladolid. Zatímco domácí už od sestupu do Segundy asi nezachrání nic, Valladolid se dokáže zatím držet nad hranicí ponoru.

Domácí vybojovali doposud jen devatenáct bodů a ačkoliv se pro příchodu kouče De Biasiho herně zlepšili, výsledky nepřišly. Navíc tým srážejí finanční problémy. Ztráta čtrnácti bodů na nesestupové místo je propastná. Oslabením bude absence pravého beka a kapitána Iňakiho Descargy, nahradit by ho měl Gaspar. Naopak připraveni by už měli být Juanma, David Castedo a Mustapha Riga. Právě Riga by měl doplnit v útoku Geija. Na Lavičce by měl být připraven Arveladze, také často hrající Fuego a Courtois a mladý forward Iborra, jehož lanaří Valencia.

Valladlidu se v posledních kolech nedaří, ze středu tabulky se propadl až na šestnáctou příčku. Hostující kouč José Luis Mendilibar ale přes nepřesvědčivé výsledky varuje své hráče před podceněním protivníka. Tým je jen dva body nad osmnáctým místem, které by znamenalo sestup. Zkušený záložník Diego Camacho zná i tým soupeře, v létě z něj totiž do Valladolidu přestoupil. Podmínky kontraktu mu ale zabraňují hrát, jde totiž jen o hostování. Zase tak moc toho ale letos neodehrál, pořádně se zapojil až v posledních třech zápasech. Radost musí Mendilibarovi jistě dělat prázdná marodka. Nejistý je start Alberta Marcose, vyléčen by měl být Pedro Leon, chřipku v týdnu definitivně překonal Vladimir Manchev.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Kujovič - M. Gaspar, Armando, Alvaro, David - Juanma, Miguel Angel, Berson, P. Leon - Riga, Geijo
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
S. Asenjo - P. López, J. Baraja, García Calvo, O. Sanchez - Sisi, Borja, A. Rubio, Sesma - Víctor, Llorente
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 3.15 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Zaragoza - Real Betis  (neděle 17:00)
Zápas mezi Zaragozou a Betisem je klíčový pro oba týmy. Pokud vyhraje Betis, prakticky si sedm kol před koncem pojistí záchranu, což by po katastrofické první půli sezóny byla pro andaluský tým skvělá vizitka. Naopak pro Zaragozu jsou tři body životně nutné, neboť se nebezpečně blíží sestupovým pozicím. Klub zlevnil lístky, stadion La Romareda tak bude podruhé v sezóně plný a dá se čekat bouřlivá atmosféra.

Trenér aragonského týmu Villanova může po dlouhé době konečně počítat s téměř kompletním kádrem. Vrací se Sergio Fernández, Gabi, Matuzalem a po operaci i Pablo Aimar. Na levém kraji obrany bude hrát místo vykartovaného Juanfrana Zapater, ve stoperské dvojici se objeví Ayala a Paredes. Zaragoza nastoupí na hrotu s jediným útočníkem, Diegem Militem, kterému se proti Betisu tradičně střelecky daří - v pěti zápasech mu nastřílel pět gólů.

Betis má za sebou dvě výhry v řadě a obzvlášť ta nad Barcelonou týmu pořádně zvedla morálku. Ve zmiňovaném zápase se ukázal v dobrém světle Rafael Sobis a mohl by se tak vrátit do základní sestavy. Kvůli kartám bude chybět pravý bek Damiá, zranil se také Rivera. Zato se vrací po dlouhém zranění stoper Nano, který hrál soutěžní utkání naposledy v září. Trenér Paco Chaparro se bude v útoku spoléhat především na Edúa, který je ve velké střelecké formě. Brazilec dal v této sezóně už 12 gólů, což je nejvíc za jeho dosavadní působení ve Španělsku, a určitě by rád své maximum ještě rozšířil.

Oba týmy půjdou do zápasu naplno. Zaragoza si nemůže dovolit prohrát, jinak by mohla být po tomto kole v sestupové zóně. Betis zase potřebuje potvrdit dobrý dojem z posledních zápasů. Čeká nás odpoledne plné napětí.
Real Zaragoza - pravděpodobná sestava:
César - Diogo, Ayala, Paredes, Zapater - Matuzalem, Luccin, Gabi, Óscar - Sergio García, Diego Milito
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Ricardo - Ilič, Melli, Juanito, Fernando Vega - Mark González, Arzu, Capi, Edú - Sobis, Pavone
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.15 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Athletic Bilbao - Espanyol Barcelona  (neděle 17:00)
Ještě před nedávnem byla situace Athelticu Bilbao a Espanyolu Barcelona naprosto odlišná od té současné. Baskové se trápili v temnotě bojů o udržení, zatímco Katalánci se hřáli na výsluní po boku městkého konkurenta FC Barcelona a Realu Madrid. Jenže Bilbao se obdivuhodně zvedlo, již pět kol neprohrálo, z posledních osmi zápasů zaváhalo jen jednou. Espanyol naopak značně polevil a nyní horko těžko bojuje o účast v Poháru UEFA.

Baskičtí lvi se budou krom jiného spoléhat i na statistiku, která praví, že Espanyol na San Mamés již sedm let nezvítězil. Celkově nyní v Bilbau panuje dobrá nálada, přece jenom pocit, že evropské poháry jsou blíže než sestup, nebyl v posledních letech zrovna častý.

Kouč Joaquín Caparrós zápas označil za nejdůležitější v celé sezóně, dá se tedy očekávat, že do úspěšné sestavy nebude příliš zasahovat. Změny tak budou pouze dvě. V základní jedenáctce se po dvou týdnech znovu objeví Aitor Ocio, který nahradí vykartovaného Ustaritze, trest už má naopak za sebou Javi Martínez, jenž převezme místo zraněného Orbaize.

Hosté potřebují zabrat. Los Periquitos se jen díky fantastické první polovině sezóny drží stále tak vysoko, protože polovina druhá probíhá zatím katastrofálně – Espanyol je druhým nejhorším celkem v celé Primera División.

Ani v sestavě Ernesta Valverdeho nebudou nějaké rošády – jediné otazníky visí nad tím, zda na pravé straně nastoupí Rufete či Valdo a na levé Riera nebo Coro. Zbytek jako vždy.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Armando - Iraola, Ocio, Amorebieta, Del Horno - Susaeta, Martínez, Yeste, Gabilondo - Llorente, Aduriz
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Kameni - Zabaleta, Jarque, Torrejón, David García - Rufete, Lola, Hurtado, Riera - Tamudo, García
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.00 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Villarreal CF  (neděle 19:00)
Šlágr jedenatřicátého kola španělské nejvyšší soutěže se odehraje na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána, kde se utká šestá Sevilla s druhým Villarrealem.

Sevilla v minulém kole podruhé v řadě prohrála, po Atlétiku Madrid nestačila ani na druhý klub z hlavního města Real Madrid, když na jeho hřišti prohrála 1:3. I přes dvě porážky za sebou se Andalusané drží na šesté pozici, jenž zaručuje účast v Poháru UEFA. Kouč Jimenez má řadu problémů, jelikož nad starty Chevantona, Escudeho, Dragutinovice a Poulsena visí otazníky. "Bude to obtížné pro tým, máme mnoho zraněných hráčů a porážka s Altétikem věci zkomplikovala. Nedělní zápas bude důležitý a jestliže vyhrajeme, budeme velice šťastni," řekl středopolař Keita.

Villarreal pokračuje ve skvělé formě, poté, co v minulém kole přejel na domácím stadionu Atlético Madrid v poměru 3:0, si na své konto připsal čtvrté vítězství v řadě. Na porážku čeká "Žlutá ponorka" už devět utkání. Tato skvělá forma se podepsala také na postavení Villarrealu v tabulce, kde jsou svěřenci kouče Pellegriniho na výborném druhém místě, na první místo Realu Madrid ztrácejí šest bodů. "My nepřemýšlíme o titulu. Sevilla je jeden z nejsilnějších celků, kterému jsme čelili v této sezoně a budeme muset být velice pozorní," řekl obránce Capdevila. Kouč Pellegrini se bude muset v utkání obejít bez Diega Godina, Bruna Soriana, Jona Dahla Tomassona, Fabricia Fuentese a také Guilleho Franca.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Palop - Alves, Mosquera, Prieto, Adriano - Navas, Poulsen, Keita, Capel - Fabiano, Kanoute
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Diego Lopez - Javi venta, Gonzalo, Godin, Capdevila - Cazorla, Senna, Eguren, Pires - Nihat, Rossi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.20 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Getafe CF  (neděle 21:00)
Velmi zajímavý duel bude k vidění v Ciudad Condal. Za normálních okolností by byla domácí Barcelona neoddiskutovatelným favoritem, jenže nyní nepanují normální okolnosti. Barca je oficiálně v krizi a tým z Madridu dobývá Evropu...

Ona ani Barcelona zatím nenachází v Evropě přemožitele, nicméně od ní se to tak nějak očekává. Na druhé straně Getafe ještě donedávna hrálo druhou ligu... Není úplnou výjimkou, že se nějakému outsiderovi ze Španělska v evropských pohárech zadaří, jenže většinou to bývá spojené s velkým ligovým trápením (vzpomeňme na Celtu Vigo, jež dokonce sestoupila), to se však nedá říci o Getafe, kterému stačí k zajištění účasti v dalším ročníku pouhé tři body. A proč je nezískat právě teď!

Nou Camp je sice pojem a každý k němu vzhlíží s úctou, jenže zrovna nyní se zdá být truhla s třemi body malinko pootevřená, čehož ostatně využila před nedávnem i Žlutá ponorka z Villarrealu. Barca v posledních dnech dokonce klesla na pro ni potupné třetí místo (právě za klub z Vila-Realu) a ani výhra na hřišti Schalke ve čtvrtfinále Ligy mistrů zrovna nepřesvědčila. Média chrlí jména případných Rijkaardových nástupců s obdivuhodnou rychlostí (mezi nimi je mimochodem i Michael Laudrup, kouč Getafe), Ronaldinho už (nejen) letos asi skončil, Deco stále a pořád není fit...

Frank Rijkaard je nicméně stále tím, kdo rozhoduje o nominaci a základní jedenáctce a nutno říci, že oproti utkání s Schalke se ani jedno až tak příliš nezmění. V základu by se měl každopádně objevit Rafael Márquez, jehož v záloze doplní Xavi s Iniestou. Obrana nastoupí ve složení Zambrotta, Puyol, Milito, Sylvinho, útok pak bude patřit Eto’ovi, Henrymu a rozjetému Bojanovi, druhému nejmladšímu střelci v historii Ligy mistrů.

Na druhé straně hřiště bude stát celek, který naposledy šokoval Evropu v Poháru UEFA fantastickou remízou na půdě Bayernu Mnichov, vlna eufórie zasáhla tento provinční celek plnou silou. Přesto se evropské tažení na svěřencích Michaela Laudrupa muselo nějakým způsobem projevit, jedná se hlavně o dvě poslední porážky s Bilbaem a Osasunou, které zatím nedovolily naplno zajistit záchranu. K takřka matematické jistotě nicméně stačí pouhé tři body, což by měla být spíše formalita, přesto by ten pocit jistoty hosté rádi měli co nejdříve.

Getafe se na Camp Nou příliš nedaří, jinak však na Blaugranas umí, vždyť loni je vyřadilo ze semifinále Copa del Rey. K dosažení dalšího úspěchu nad katalánským gigantem dojde k řadě změnám oproti jedenáctce, která nastoupila v Allianz Areně. Tak třeba hned autor vyrovnávacího gólu Contra bude chybět kvůli vyloučení ze zápasů s Osasunou, chybět dále bude i stoper Cata Díaz, jehož místo zaujme Belenguer. V bráně bude Pato Abbondanzieri, levou stranu si podle všeho vezme do parády Gavilán, Casquero uvolní plac pro Celestiniho...
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Zambrotta, Puyol, Milito, Sylvinho - Xavi, Márquez, Iniesta - Eto'o, Bojan, Henry
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Pato - Cortés, Tena, Belenguer, Licht - Granero, Celestini, De La Red, Gavilán - Albín, Uche
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.20 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid30212764:2965
2.Villarreal CF30185752:3759
3.FC Barcelona30177660:2958
4.Atlético Madrid301551050:3650
5.Racing Santander30148834:2750
6.Sevilla FC301431358:4245
7.Espanyol Barcelona301361140:4245
8.UD Almería301191028:2942
9.Real Mallorca30913849:4240
10.Athletic Bilbao3010101030:2940
11.Getafe CF301161337:3939
12.Valencia CF301161334:4639
13.Real Betis301081236:4338
14.Osasuna Pamplona301071332:3337
15.Deportivo La Coruňa301071336:4237
16.Real Valladolid30981335:5035
17.Real Zaragoza30891341:5133
18.Recreativo Huelva30891332:4933
19.Real Murcia30681627:4826
20.Levante UD30542125:5719

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pamlona a la Coruňa po 3 bodech

Reagovat
smazaný uživatel

Na zápas Mallorcy jsem docela zvědavý. Že by se proti Realu opět ukázala?

Reagovat
One-Real

Pojdme Real za titulem

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše doplazme se za titulem...

Reagovat
One-Real

Taky se to dá tak říct týmy se předháněj kdo udělá větší ostudu než kdo bude hrát lepší fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Guiza dnes pošle Real z ostrova bez bodu!Mallorka dnes porazí Real!

Reagovat
smazaný uživatel

videl sem ho opravdový kanonier

Reagovat
smazaný uživatel

a co je s robinhem ,nevi někdo?

Reagovat
Radin

Sevilla go go

Reagovat
smazaný uživatel

tak doufám, že se dneska netopýři konečně předvedou... i když

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético musí!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím se tím dvakrát nepárají

Reagovat
smazaný uživatel

Almeria slusne odpovida :)

Zaragoza miri do pekel

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem Alves se vyznamenal, to je tedy opravdu bláznivý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

tipoval jsem 2:1, po poločase měním tip na 8:7

Reagovat
smazaný uživatel

No tak uvidíme, ale Alméria se už nevzchopí, přeci jen 2x dorovnat a pak zase dostat gól a taky ty dvě červené. Ti za chvíli nebudou stíhat.

Reagovat
smazaný uživatel

a 6 ČK

Reagovat
smazaný uživatel

Racing Santander - Deportivo La Coruňa

Nevíte kde to sledovat přes p2p? Na Rojadirecta či Myp2p to nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

za polčas 2 vylúčení to je čo za rozhodcov zas

Reagovat
smazaný uživatel

Atletcio docela sranda. Valencie taky skvěle..

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to takhle pujde dal, tak valencia bude hrato udrzeni v PD.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že už hraje..

Reagovat
smazaný uživatel

Murcia pod Clementem zabrala tudiz vidim na sestup Zaragozu a oba tymy z Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

momentálne to sú 3 body od sestupu,nie?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele