Primera División - preview 24. kola

19.02.2011, 09:35, aktualizováno 21.02.2011, 08:11
Previews
V dohrávaném utkání tohoto kola se střetnou celky ze středu tabulky. Real Sociedad i RCD Mallorca mají nepříliš vyrovnané výsledky, kdo však v dnešním vzájemném duelu zvítězí, může ještě snít i evropských pohárech...
Real Sociedad - RCD Mallorca  (pondělí 21:00)
V dohrávce čtyřiadvacátého kola španělské Primera Division změří síly domácí Real Sociedad a Mallorca. Jedná se o přímý souboj o první polovinu tabulky, momentálně jsou domácí desátí, Mallorca o skóre jedenáctá, vítěz zápasu by se však mohl posunout až na sedmé místo.

Nahoru, dolů. Přesně takové jsou současné výkony a výsledky domácích, kteří sice v minulém kole zdolali doma Osasunu 1:0, když jediný gól zápasu dal patnáct minut před koncem Raul Tamudo, předtím však přišla jednoznačná prohra na půdě královského Realu. Ještě předtím výhra nad Almeríou, která následovala po prohře s Villarrealem. A takto bychom mohli pokračovat.

Mallorca se po nepříliš přesvědčivých výkonech vrací na slušnou úroveň, před týdnem to odnesl Athletic, který překvapivě prohrál na Baleárách 0:1. Na druhou stranu, před třemi týdny přišel naprosto nepochopitelný domácí kolaps a debakl 0:4 od Sportingu Gijón. Oba týmy si tedy nemají vůbec co vyčítat, ve střídavých výsledcích by se mohli předhánět.

To si však rozhodně nepřeje hostující kouč Michael Laudrup. "Utkání s Realem Sociedad je pro nás velmi důležité. Jednak proto, že bychom se díky bodovému zisku dostali na dobrou vzdálenost od sestupových vod, druhak proto, že nás v příštích kolech čekají zápasy s Barcelonou, Espanyolem či Valencií, ze kterých od nás nikdo výhry čekat nebude. Real Sociedad prožívá velmi dobou sezonu, podle mého názoru je příjemným překvapením ligy," pochválil Laudrup svého pondělního soupeře.

O evropských pohárech sní v domácím týmu, své tajné přání odhalil křídelník Antoine Griezmann. "Je to náš velký sen hrát v příští sezoně Evropskou ligu. Všichni vidíme, jak daleko jsou týmu jako Barcelona, Real nebo Valencia, EL však není zase tak vzdálená a my se o ni stoprocentně pokusíme," odtajnil cíle mladý záložník.

Mírným favoritem zápasu jsou domácí, kteří by chtěli navázat na dobré výsledky z utkání proti Mallorce, v nichž mají kladnou bilanci čtyři výhry a dvě porážky. Dlouhodobě zraněn však je útočník Joseba Llorente, domácí tak musejí zacelit díru pomocí Raula Tamuda, jak se to vyplatí, to uvidíme v pondělí.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.25 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - Espanyol Barcelona  (neděle 17:00)
V rámci 23. kola nejvyšší španělské ligy přivítá Osasuna na svém hřišti mužstvo Espanyolu. Oba celky vyšly v minulém kole bodově naprázdno, a proto budou chtít získat minimálně bod, ale spíše se jejich myšlenky ubírají směrem k vysněnému tříbodovému zisku.

V minulém kole se jak Osasuna, tak i Espanyol musely spokojit s porážkou, domácí Osasuna zaváhala na hřišti Realu Sociedad a podlehla 0:1, hosté z Espanyolu doma nestačili na Real Madrid, který hrál celý zápas o deseti mužích v poli a i přesto mu podlehli taktéž 0:1.

Oba týmy se pohybují na opačných pólech tabulky, Osasuna zaujímá první příčku zaručující sestup do nižší soutěže, zato hosté urputně braní poslední příčku, která zaručuje start v evropských pohárech v následující sezóně. Můžeme tedy očekávat velkou důležitost tohoto střetnutí, oba celky totiž budou chtít pomýšlet na vítězství.

Osasuna se v této sezoně trápí, ale účast v dalším ročníku nejvyšší španělské soutěže vzdávat nemůže, nic není ztraceno, v posledních dvou kláních s hráči Espanyolu na domácí půdě totiž vyhrálo a hráči budou věřit, že se jim to povede i potřetí. Espanyol zase bude chtít narušit začínající nelichotivou sérii na hřišti Osasuny a dostatečně velká motivace, kterou je vstup do evropských soutěží, by mohla být natolik přínosná, aby hostům přinesla tříbodový zisk.

Domácí v posledních kolech ligy moc nezáří, ale mohou se pyšnit výhrou 1:0 na vlastním hřišti nad slavným Realem Madrid, Osasuna tedy moc dobře ví, že porazit se dá každý, a proto hosté z Espanyolu musí být na pozoru, i když jsou letos asi nejpříjemnějším překvapením sezóny.

Nový trenér domácí Osasuny Jose Luis Mendilibar do zápasu nemůže počítat vinou zranění se službami Rupera a Sergia, tresty za žluté karty si odpykávají Damia a Miguel Flano. Otazník visí na Carlosem Arandou. Hosté přijeli bez Raula Baeny, Ivana De La Peni, Felipeho a Pablo Daniela Osvalda, kteří mají zdravotní problémy a nemohli s týmem do Osasuny odcestovat.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.30 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UD Almería - Deportivo La Coruña  (neděle 17:00)
Zítra v odpoledních hodinách přivítá Almería na svém stadiónu Juegos Mediterráneos Deportivo La Coruña. Sestupem ohrožení domácí doufají, že prodlouží sérií výher nad Deportivem, neboť v této sezóně nad ním dokázali zvítězit již třikrát. Galicijský tým ovšem ve svém posledním zápase porazil Villarreal, čímž přerušil svoji sérii bez výhry a zvedl si sebevědomí, a tak v zítřejším utkání zajisté nebude chtít utrpět již čtvrtou prohru od momentálně předposledního celku španělské La Ligy.

Ačkoli se zatím tyto dva celky v La Lize potkaly zákonitě jen jednou, Almería už nad Deportivem získala tři skalpy. Potkaly se totiž ještě ve čtvrtfinále Copa del Rey, kdy Almería vyhrála doma 1:0, a poté v odvetě dokázala na venkovním hřišti vyhrát 3:2, čímž se poprvé kvalifikovala do semifinále španělského národního poháru.

V Copa del Rey se Almeríi velice dařilo, zato v La Lize okupuje před 24. kolem 19. příčku, přičemž ztrácí 3 body na nesestupové 17. místo. Manko mohla smazat již v minulém kole, ale prohrála v Levente 0:1, čímž si nechala klub s netopýrem ve znaku odskočit na pětibodový rozdíl.

Proto se hráči Almeríe upínají na zítřejší zápas s Deportivem, ze kterého by si rádi odnesli důležité tři body. Alberto Crusat však varuje: "To, že jsme Deportivo už třikrát porazili, nehraje žádnou roli. Do zápasu musíme vstoupit tak, jako vstupujeme do každého jiného. Navíc Deportivo je momentálně mnohem silnější, než když jsme ho poráželi, proto musíme být plně koncentrovaní."

Hráči Deportiva jsou v letošní sezóně jako na horské dráze. Dokazují to i výsledky z posledních tří utkání. Nejprve remizovali ve strhujícím zápase se Sevillou 3:3, poté utrpěli debakl 1:4 od Getafe, ale už o týden později se radovali z nečekaného vítězství 1:0 nad tehdy třetím Villarrealem. Díky či kvůli těmto rozmanitým výsledkům momentálně okupují 14. místo, od sestupových příček je však dělí pouhé 3 body.

Obránce Deportiva Juan Dominguez k nedělnímu zápasu říká: "Nemyslím si, že bychom k Almeríi cítili nějakou nenávist poté, co nás v této sezóně už třikrát porazila, ale samozřejmě bychom ji všichni chtěli konečně porazit. Prohrát se stejným týmem čtyřikrát za sezónu nechce nikdo, to je samozřejmé."
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.30 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Getafe CF - Racing Santander  (neděle 17:00)
Dnes odpoledne přivítá Getafe na svém stadionu Coliseum Alfonso Pérez Racing Santander, který momentálně okupuje 13. pozici, přičemž s 25 body má náskok tří bodů před sestupovou zónou. To Getafe se sestupu rozhodně bát nemusí, naopak se bude snažit probojovat na 6. místo, které zatím patří Espanyolu a které zajištuje kvalifikaci do Evropské ligy. Zatím však ztrácí 6 bodů, a tak může být nedělní zápas pro svěřence trenéra Michela velice důležitý.

Getafe se posunulo na 7. příčku poté, co z posledních dvou zápasů získalo 4 body a dotáhlo se tak na šestý Espanyol, na který nyní ztrácí 6 bodů. Barcelonský tým navíc v posledních třech zápasech nezískal ani jediný bod, a tak mohou být madridské vyhlídky poměrně optimistické.

Přitom Getafe na tom mohlo být ještě lépe. Na konci roku 2010 předvádělo skvělé výkony, ale v lednu získalo jen 1 bod z možných 15. Proto je útočník Adrian Colunga ohledně plánů o kvalifikaci do předkola Evropské ligy obezřetný.

"Je lepší zůstat nohama na zemi a soustředit se na každý zápas, protože když jsme minule začali spekulovat o Evropské lize, rázem šly naše výkony i výsledky dolů. Nyní se tak soustředíme pouze na zápas s Racingem, ze kterého chceme vytěžit 3 body, a pak se uvidí."

Dále také poznamenává, že v boji o šesté místo jsou stále i některé špičkové španělské kluby: "Jedním z těchto týmů je Atlético Madrid, kterému se přestalo dařit sbírat body, a také Sevilla začíná ztrácet kontrolu nad utkáními. Ale i přes to vše stále zůstávají největšími favority, od kterých se účast v Evropě očekává."

Situace Getafe mohla být lepší, kdyby minulý týden dokázalo udržet vedení 2:0 nad Málagou. V posledních deseti minutách však dvakrát inkasovalo, a tak se muselo spokojit s pouhou remízou.

Skoro identickým vývojem zápasu si v minulém kole prošli i hráči Santanderu, když vedli 2:0 nad Sevillou, která ale dokázala srovnat. Naštěstí pro Racing však Manuel Arana vystřelil důležité vítězství v samém konci zápasu.

Nový trenér Marcelino Garcia Toral tímto triumfem úspěšně započal své další působení na lavičce Racingu.

Do sestavy Racingu se po nemoci může vrátit Ivan Bolado.

V dresu Getafe by mohli nastoupit i Ibramih Kas a Albin, kteří si na začátku února přivodili svalové zranění. Mimo hru bude Jaime Gavilan, který má poraněné stehno.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.78 - 3.50 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Málaga CF  (neděle 17:00)
Rozjetý vlak jménem Villarreal začal v posledních dvou kolech zpomalovat a nabrat rychlost by chtěl opět v domácím zápase, tentokrát se na půdě Villarrealu představí hosté z Málagy.

Pevnost domácích nebyla dlouho dobyta, ovšem pak přijeli hráči Levante a úctyhodnou sérii Villarrealu přerušili. V minulém kole Villarreal opět zaváhal, tentokrát ale na půdě La Coruni a je tedy jasné, že z tohoto klání si jiný, než tříbodový zisk odnést nechce. Díky těmto zaváháním totiž domácí spadli z příčky zajištující přímý postup do prestižní Ligy mistrů, a aby se vyhnuli předkolu této soutěže, museli by se na předešlé umístění vrátit.

Hosté z Málagy mají úplně opačné starosti, neboť se nacházejí na posledním místě tabulky, jejich obrovskou výhodou zatím je to, že díky vyrovnanosti spodní části mají ještě velmi slušnou šanci s tímto nepříznivým umístěním něco udělat, aby si nejvyšší španělskou soutěž zahráli i v příštím ročníku.

Jednoduchou práci mít ale nebudou, neboť ani oni v posledních zápasech dobrými výsledky neoplývají.

Villarreal nemůže do zápasu počítat z důvodu zdravotních komplikací s Angelem a Juanem Carlosem, hosté přijeli bez Sergia Ansenja, Julia Baptisty, Dudy, Jesuse Gámeze, Javiera Malaguena a Rubena, které postavilo mimo hru zranění, nejisté jsou starty Arnaua, Rosaria a Krise Stadsgaarda.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.53 - 4.20 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Hércules CF  (neděle 19:00)
Letos trápící se Sevilla se střetne v rámci 23. kola španělské Primera División s týmem z Herculesu a bude chtít konečně prolomit její tápaní v tomto ročníku ligy, na druhé straně Hercules, trápící se na venkovních hřištích, má příležitost nelichotivou bilanci zlepšit.

Sevilla se nachází v ligové tabulce až na osmém místě, což je vzhledem k dobrým výkonům i výsledkům z předešlých sezon zklamání. Na pohárové příčky by domácí normálně ztráceli šest bodů, vzhledem k obsazení finále Copa del Rey ale zaručí Evropskou ligu i sedmé místo, na němž se stejným bodovým ziskem jako Sevilla trůní Getafe.

Hercules se v tabulce nachází v dolní polovině, stále si však drží přijatelný náskok nad pásmem sestupu, musí ale počítat s tím, že body musí sbírat dál a dál, i když si je moc dobře vědom, že na hřištích soupeřů musí své výkony zlepšit, jinak může mít se záchranou veliké problémy.

Za domácí mužstvo nenastoupí z důvodu zranění Ivica Dragutinovic, Tiberio Guarente a Arouna Kone. Zda se v zápase objeví Frederic Kanoute, zdaleka jisté není. Pro domácího trenéra by to byla obrovská ztráta. Hosté naopak nemohou počítat se službami Roystona Drentheho, otazníky visí nad starty Abrahama Paze, Francisca Peni a Nelsona Valdeze.

Pokud chce Sevilla ještě vůbec pomýšlet na to, že by se v příštím ročníku chtěla objevit alespoň v Evropské lize, musí v tomto utkání bezpodmínečně získat plný bodový zisk. Plány by jí ovšem mohlo trošku pokazit zranění, které sužuje kanonýra Kanouteho, jehož start by pro hosty znamenal další přítěž. Domácí ale věří, že největší hvězda andaluského klubu do klání zasáhne.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.48 - 4.20 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Athletic Bilbao  (neděle 21:00)
Barcelona si po sobotní výhře Realu Madrid nesmí dovolit nějaký neúspěch a doma potřebuje porazit Athletic Club. Pro ten by bodový zisk znamenal příjemný bonus v boji o Ligu mistrů...

Barcelona je zvyklá vyhrávat, nyní je ale v neznámé situaci, jelikož v posledních dvou zápasech nevyhrála ani jednou. Nejprve ztratila dva body na půdě Gijonu, ve středu pak zase ztratila jednobrankový náskok a po výkonu, který měl k ideálu hodně daleko, prohrála v úvodním duelu osmifinále Ligy mistrů na půdě Arsenalu 1:2.

"Porážka bolela, protože jsme si jí nezasloužili. V prvním poločase jsme hráli velmi dobře, míč jsme od nohou dávali hodně rychle. Je to škoda, že jsme nevyhráli. Jsme ale klidní, víme, že se to může otočit, musíme smazat jenom jednobrankové manko," říká Lionel Messi.

Zdravotní problémy má stále kapitán Barcelony Carles Puyol, který přijde i o zápas s baskickým klubem. Mimo hru zůstává i Jeffren, otazník visí nad startem Davida Villy.

Athletic už proti Barceloně letos nastoupil třikrát a porážku si připsal jenom v domácím ligovém zápase. Katalánskému soupeři pak bude chtít oplatit vyřazení z Copa del Rey, v prvním zápase na Camp Nou se tehdy zrodila remíza 0:0, na San Mamas spolu oba týmy remizovaly 1:1.

V ligovém zápase Athletic v Barceloně naposledy bodoval před více než sedmi lety (1:1), od té doby se do Bilbaa vrací s prázdnou. V posledních zápasech se mu dařilo a vyhrál čtyři duely v řadě, naposledy ovšem podlehl 0:1 na Mallorce.

"Pokud se nám podaří znechutit jim hru a nenechat je skórovat, můžeme spoléhat na naše ofenzivní hráče a soupeři zasadit ránu z brejku," ví záložník Gurpegi.

Gurpegi se vrací po karetním trestu, po zranění by zase už mohl nastoupit Ustaritz. Mimo hru jsou naopak Ibai Gomez a Jon Aurtenetxe.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.12 - 8.50 - 14.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Sporting Gijón  (sobota 18:00)
Zítra se na stadionu Mestalla utká Valencia proti Sportingu Gijonu. Domácí se budou snažit napravit si chuť vítězstvím poté, co v úterý v Lize mistrů doma pouze remizovala s německým Schalke 04, Gijon by ovšem také znovu rád okusil zisk všech tří bodů, protože v posledních dvou zápasech se mu vyhrát nepodařilo.

Útočník Valencie Juan Manuel Mata se nechal slyšet, že by zítřejší výhrou chtěl odčinit nepříliš vydařený zápas úterní Ligy mistrů, kdy jeho tým uhrál jen remízu 1:1, když se gól podařilo vstřelit Robertu Soldadovi a bývalé legendě Realu Madrid Raúlu Gonzalezovi. Touto remízou si španělský klub trochu zkomplikoval cestu do čtvrtfinále, protože na německé půdě budou muset uhrát lepší výsledek než ten, který se zrodil v úterý.

Mezi touto odvetou ale Valencii čekají tři ligové zápasy a prvním soupeřem bude právě Gijon. "Nemá smysl lamentovat nad zápasem se Schalke. Nyní je důležité plně se soustředit na tři důležitá ligová utkání, a pak se teprve můžeme zaobírat tím, co udělat pro to, abychom se dostali do čtvrtfinále Ligy mistrů," shrnuje situaci Mata. Mladý Španěl zároveň doufá, že jeho tým dokáže navázat na ligovou sérii, neboť v té z osmi zápasů dokázali hned sedmkrát zvítězit. V minulém kole porazili Atlético Madrid 2:1 a dostali se tak před své rivaly z Villarrealu na 3. místo.

"Nad námi jsou nyní dva týmy, Barcelona a Real Madrid, a ty mají obrovský náskok, který již nemůžeme úspěšně stáhnout. Soustředíme se proto na boj o třetí místo, kde nám je zatím největším soupeřem Villarreal. Nyní máme sice výtečnou formu, ale je důležité si ji udržet, protože jsem si jist, že Villarreal se třetí příčky nebude chtít vzdát," vysvětluje Mata. Ten také varuje před podceněním Sportingu. Ačkoli se nejedná o špičkový španělský klub, předvádí solidní výkony. Před týdnem dokázal remizovat s Barcelonou a hráči i fanoušci Valencie si určitě pamatují zápas před dvěma lety, kdy právě postoupivší klub porazil Valencii na jejím domácím stadionu Mestalle.

Gijon sice v posledním venkovním zápase prohrál s Athleticem Bilbao 0:3, ale předtím dokázal třikrát v řadě zvítězit a odskočil tak ze sestupové zóny. Navíc hráče velice povzbudila remíza s Barcelonou z minulého týdne.

"Barcelona je velice kvalitní mužstvo, a tak nám fakt, že jsme s ní dokázali remizovat, zvedl sebevědomí a my jsme nyní mnohem silnější. Uvidíme, jak se nám bude dařit proti dalšímu, velice kvalitní týmu, a to Valencii," prohlašuje záložník Gijonu Miguel de las Cuevas.

Za Gijon budou moci znovu nastoupit Alberto Lora a Gregory Arnolin, kteří byli pro minulý kole suspendováni, naopak David Barral, který dal gól protiBarceloně, nebude moci vběhnout na hřiště kvůli zranění. Start není jistý u Sebastiana Egurena.

V sestavě Valencie se nic nezměnilo, pouze David Albelda, který nemohl nastoupit v zápase Ligy mistrů, budu pro zítřejší zápas k dispozici.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.90 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Levante UD  (sobota 20:00)
Ve 24. kole se střetne Real s Levante. Bílý balet chce stáhnout náskok Barcelony, tým z Valencie zase definitivně opustit sestupové pásmo. Oba týmy mají v této sezoně naprosto vyrovnanou bilanci.

Výhra, remíza, prohra, taková je letošní vzájemná bilance obou týmů. Hosté mají patrně v paměti vysokou pohárovou prohru 0:8 právě na Santiago Bernabéu. Nicméně poslední zápasy Levante vybízejí k optimismu, neboť už třikrát za sebou vyhrálo. Stejně si vedl i Real, který bude navíc v předvečer zápasu Ligy mistrů šetřit některé hráče základní sestavy.

Trenér Mourinho učinil v nominaci několik změn. Vedle zraněného Higuaína se do ní nedostali Granero, Canales a Pedro León. Pepe, Arbeloa, Ozil a Adebayor začnou patrně utkání na lavičce. Casillas si bude odpykávat trest za vyloučení ze zápasu proti Espanyolu.

Do branky Realu se proto postaví Adán, do obrany se vrátí Sergio Ramos na pravý bek, Albiol a Carvalho nastoupí na stoperu a Marcelo na levém kraji. Střed zálohy zastane Xabi s Khedirou, zatímco útočné kvarteto bude mít složení Ronaldo, Di María na křídlech, Kaká na spojce a Benzema na hrotu.

Kouč Levante Luis García nemůže pro zranění počítat se záložníky Sergio Gonzálezem, Larreou a Pallardóem, zatímco Javi Venta nemůže hrát pro žluté karty a Robusté a Rafa Jordá byli z nominace vyřazeni.

Před gólmanem Munúou se seřadí pětičlenná obrana zprava Cerra, Ballesteros, Juanfran García, Nano a Del Horno. Iborra a Xabi Torres budou hrází mezi útokem a obranou, zatímco Valdo a Xisco Muňoz si zahrají na křídlech. Na špici útoku bude působit osamocený Felipe Caicedo.

Utkání mezi Realem a Levante začne ve 20.00 CET a řídit ho bude Teixeira Vitienes.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.12 - 8.25 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Zaragoza - Atlético Madrid  (sobota 22:00)
Dnes se na stadionu La Romareda utká domácí Real Zaragoza s Atléticem Madrid. Zápas bude mít zajímavou příchuť, neboť nynější trenér Zaragozy Javier Aguirre ještě nedávno vedl právě tým Atlética Madrid.

Ten se v posledních zápasech trápí, prohrál již čtyřikrát po sobě a okupuje tak až 11. příčku, což je pro fanoušky rozhodně velkým zklamáním. Zaragoza je na tom v tabulce sice ještě hůř, je totiž až 17., nicméně její momentální domácí forma není zdaleka špatná. Z posledních 5 domácích zápasů třikrát vyhrála, jednou remizovala a jen jednou prohrála.

Sobotní zápas může být klíčový pro trenéra Atlética Madrid Quiqueho Sanchéze Florese, který je momentálně pod obrovským tlakem. Z posledních čtyř utkání si Atlético neodnesla ani jediný bod a propadlo se tak až na 11. místo. Bývalý trenér madridského klubu Javier Aguirre moc dobře ví z vlastní zkušenosti, čímž si Flores prochází.

Mexický trenér dovedl ve druhé sezóně(2007-2008), co koučoval Atlético Madrid, ke 4.příčce, která zajišťovala Ligu mistrů, jenže poté byl v únoru roku 2009 odvolán, když jeho svěřenci nedokázali vyhrát ani jeden ze sedmi zápasů.

Momentální 11. příčka, na které se Atlético nachází, je ještě větší pohroma než ta před dvěma lety, Aguirre přesto věří, že se z toho jeho bývalý klub dostane, a to zásluhou Florese.

"Quique je dovedl k dvěma titulům ( Evropská liga a Evropský Superpohár) v krátkém časovém rozmezí, a to považuji za obrovský úspěch. Zasluhuje si respekt a podporu fanoušků, neboť pod jeho velením je Atlético ve velmi dobrých rukou," podporuje svého nástupce Aguirre.

Co se týče dnešního zápasu, Aguirre apeloval především na důležitost bránění madridských útočníků: "Alético má k dispozici hráče, jejichž gólový potenciál je doslova smrtící. Proto je musíme důsledně bránit a nepouštět je do žádných velkých akcí, z kterých by mohli skórovat."

Mexický trenér bude chtít i přes sympatie k Atléticu doma samozřejmě vyhrát, a tak s otevřenou náručí vítá uzdraveného Ikechukweho Ucheho, který se vrací po dlouhodobém zranění. Naopak se bude obejít bez Andera Herrera, který je potrestán, a Angela Lafity, který se zranil.

To Quique Sanchez Flores spíše řeší problémy se sebedůvěrou svých svěřenců: "V posledních týdnech jsem byl znepokojen jejich rozpoložením. Věřím, že boj o lepší výsledky nevzdají. Tento klub už z historie ví, jak se dostat do problémů. Někdy prostě dosahuje skvělých výsledků a jindy zase přijde razantní útlum. Věřím, že ten ale co nejdříve překonáme."

Do sestavy se můžou vrátit Filipe Luis, Tomáš Ujfaluši a EliasMendes, ovšem do hry nezasáhnou potrestaný Diego Godín a zraněný Mario Suarez.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.95 - 3.30 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona23202171:1262
2.Real Madrid23183253:1957
3.Valencia CF23145438:2547
4.Villarreal CF23143641:2345
5.Athletic Bilbao23122937:3238
6.Espanyol Barcelona231211030:3137
7.Getafe CF23941035:3731
8.Sevilla FC23941035:3831
9.Real Sociedad231011234:3731
10.RCD Mallorca23941025:3031
11.Atlético Madrid23931132:3130
12.Hércules CF23741224:3725
13.Racing Santander23671020:3325
14.Deportivo La Coruña23671020:3425
15.Levante UD23731324:3424
16.Sporting Gijón23581023:3123
17.Real Zaragoza23581022:3623
18.CA Osasuna23571121:3022
19.UD Almería23481123:3920
20.Málaga CF23541430:4919

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (306)

Přidat komentář
-Kopy-

Povinná výhra Valencie a Levante.

Reagovat
m0rientes9

Povinná výhra Gijonu a Realu Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedem Valencijští!

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
madridcan

skor to bol jeden Valencijsky vtip

Reagovat
Kily

pro fanouška Valencie minimálně hodně špatný vtip a spíš tragédie

Reagovat
madridcan

Valencie ako Valencie alebo Valencie ako mesta?

Reagovat
Kily

pro fanouška Valencie jako klubu hodně špatný vtip a spíš tragédie, jinak pro fanouška valencijského kraje, jestli to tak někdo bere, to byl hodně špatný vtip a spíš tragédie v podání VCF + nic nečekaného s příjemným koncem v podobě poměrně přijatelného výsledku v podání Levante

Reagovat
Losinho

Dneska výhry domácích.

Reagovat
PePiG7

Reagovat
Kenneth

Tak doufám že nebude hrát Benzema. A Cris dneska s hattrickem.

Reagovat
Al Capone

dneska musíme vyhrát, doufám, že bude hrát v základu Ade

tuším, že Valencia prohraje a přenechá třetí místo Villarrealu

Reagovat
Darren Fletcher

paneboze to kde je to atletico v tabulke

Reagovat
smazaný uživatel

Vale X

Zara X

Real 1

Reagovat
smazaný uživatel

OT :

Cristiano Ronaldo a Mesut Ozil sa rozhodli naspievať duet. Ronaldo sa po "úspešnej" pesničke Amor Mio rozhodol pokračovať v kariére speváka, jeho veľký sen naspievať duet s hip-hopovým majstrom Mesutom sa stane skutočnosťou už čoskoro, premiéra songu 1. apríl 2011

http://www.youtube.com/watch?v=Jmqp-52K3pg

http://www.youtube.com/watch?v=daqgJYUmMDQ

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Slaďák a rap? To bude neco takove:

http://www.youtube.com/watch?v=Fs4sLbBLUoo&feature=fvst

Reagovat
smazaný uživatel

Video zahŕňa obsah partnera Sony Music Entertainment, ktorý ho vo vašej krajine zablokoval na základe autorských práv.

Je nám to ľúto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Dneska skusim na Real 4,5 plusko

Reagovat
Infi

2:1 pro Levante.

Reagovat
$dolar$

Valencia by mohla dneska ztratit

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
madridcan

posledne dva roky tam Gijon vzdy bodoval

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Super sestava, Gijon nemá šanci

Reagovat
$dolar$

to mel byt gol, skoda

Reagovat
Kily

platit hráče podle odvedených výkonů, tak máme hned po finančních problémech. Stejně tak může Sporting dneska brankáře a obranu zaměstnat na poloviční úvazek

Reagovat
$dolar$

Jo, ale presne takhle hrajete furt a furt vyhravate... Fakt verim tomu, ze to dneska zase uhaluzite

Reagovat
-Kopy-

Z toho bolej oči, chce to nějakou myšlenku hře dát, čili Banega na plac

Reagovat
Kenneth

Vale je zápas od zápasu bídnější. I tak si myslím že dneska to nějak zase ukopou.

Reagovat
-Kopy-

Ta hra samotná je opravdu špatná.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je to bída, se Schalke se na to ale dalo dívat..

Reagovat
$dolar$

Proste to by byl vrchol nespravedlnosti, kdyby Valencia skoncila 3.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že tě tvá nenávist jednou roztrhá zevnitř

Reagovat
$dolar$

Ve fotbale opravdu nenavidim jen Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

tím líp, bude to hodně brzo

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
herbage

Kopy, to byla hloupá sázka. Teď budou zasrané diskuse až do konce sezóny

Reagovat
-Kopy-

Od té sázky se snad dívá na každý mač Vale

Ale zase potom bude aspoň klid.

Reagovat
madridcan

jedine od teba

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen proto musíte dneska vyhrát!

Reagovat
-Kopy-

Soldado, Jonas, Banega in...Aduriz, Mata, Chori out

Reagovat
Kenneth

Proč nehraje Soldado od začátku?

Reagovat
-Kopy-

Se většinou střídají s Aritzem, když hrajem na jednoho.

Reagovat
$dolar$

Aj to je skoda

Reagovat
Darren Fletcher

mam tam v kombinacii vlozene trosku vacsie peniaze na valenciu uhraju to?

Reagovat
$dolar$

Jo, stesti ma tuhle sezonu Valencia pozehnane...

Reagovat
$dolar$

Aj stacilo trefit balon

Reagovat
Kenneth

Jaktože má La Liga pro poháry 6 míst a PL jen 5?

Reagovat
-Kopy-

Kvalita ligy.

Reagovat
Kenneth

Anglie má vyšší koeficient a stejně má méně míst.

Reagovat
Godwinson

Mám pocit, že první tři jdou do LM, čtvrtý do předkola LM, pátý přímo do EL, šestý a sedmý v závislosti na vítězích poháru.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Infi

Budu reagovat stejně jako každý druhý hater Primery.

Primera je totiž nejlepší liga na světě ♥♥♥

Reagovat
-Kopy-

Jonas

Reagovat
Kenneth

pajska. pro Bilbao v evrop. pohárech

Reagovat
-Kopy-

S Aritzem to nevypadá dobře, ten kotník bude v háji

Reagovat
Infi

Mimochodem, že Vale hraje 0:0 s Gijonem, to ten Gijon zase hraje v 11 lidech v šestnáctce jako s Barcou?

Reagovat
$dolar$

Vubec ne, spis naopak, vic golovek mel Gijon

Reagovat
-Kopy-

V druhé půlce se dostali asi třikrát za polovinu hřiště.

Reagovat
Infi

Paráda

Reagovat
-Kopy-

Bože to byl výkon...... ach jo......

Reagovat
DreamTeam

tak na ty nekopy jsem vsazel naposled

Reagovat
Darren Fletcher

detto

Reagovat
$dolar$

Di Maria

Reagovat
DreamTeam

a je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

nějaký dobrý link na Real?

Reagovat
Kenneth

http://www.magedtv.net/ch2.html

zkus tenhle..zatím mi fachá.

Reagovat
FuckT

hmm Di maria presiel cez 3 hracov a nahral na gol,a pri tom prechadzani sa ani raz nepokusil padnut...dufam,ze mu to vydrzi XD

Reagovat
Kenneth

Hrajou házenou jak Barca . At se radši snaží chodit do toho zakončení agresivněji a ne si to přihrávat za šestnáctkou.

Reagovat
One-Real

Prý ofsajd

Reagovat
FuckT

ja to nechapem fakt...stouiji od nich 10 metrov a su v rovnakej linii ...a aj tak v Spanielsku robia rozhodcovia takychto chyb aspon 3 za zapas ...proste nech si kazdy hovori,ze Mou kritikou rozhodcou vytvara tlak,to aj robi,ale v tomto ma jednoducho pravdu,tu to vyzera ako keby ti rozhodcovia boli vyberani niekym XD alebo mozu by az tak jebnu*y fakt ?? XD

Reagovat
Kenneth

Tak trapný rozhodčí nepískají ani Gambáč ligu.

Reagovat
One-Real

Dělají chyby na všechny strany.

Reagovat
FuckT

mne je jedno na ktoru stranu robia tie chyby :P proste je to trapne,sledujem Seriu A,Premier League a Spanish Primeru,ale iba v jednej z tychto lig su tak primitivny rozhodcovia,ze az ti je zle ked vidis ake sance zastavuju ...

Reagovat
One-Real

To nepopírám, rozhodčí tu jsou až na vyjímky opravdu žalostní.

Reagovat
One-Real

To nepopírám, rozhodčí tu jsou až na vyjímky opravdu žalostní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

dalsi super offsajd verdikt,keby rozhodcovia v SP neboli retardi,uz by bolo 2:0 xD

Reagovat
$dolar$

prej offside...

Reagovat
One-Real

Já si řikal, jaktože je tam tolik prázdnejch míst a oni to jsou plášťěnkáři.

Reagovat
$dolar$

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Kenneth

Ricaaaaaaaaaaaardo.

Reagovat
FuckT

omg ten bol cool !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne zahrany

Reagovat
Kenneth

A já už chtěl Crisovi nadávat proč radši nejde hlavičkovat do šestnáctky

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme na tom stejne

Reagovat
Infi

Levante, nevzdávejme se!

Reagovat
$dolar$

Ronaldo je s timhle nehorazne trapnej

Reagovat
FuckT

ani ne,dava Mourinhovu taktiku,vytvara tlak na rozhodcu,vyvolava v nom pochybnosti :) a vzhladom nato,aki su ti rozhodcovia retardi,tak mu to mozno aj vyde XD

Reagovat
Kenneth

To je neskutečný jak si ten Benzema neumí pohlídat offside line.

Reagovat
FuckT

no vhladom k tomu offsajdu Ronalda mu to moze byt prakticky jedno ...alebo neni to jedno,ci ti odpiskaju offside ked v nom si,ale ci ti ho odpiskaju ked v nom niesi ? :D

Reagovat
DreamTeam

pohodovy zapas.. Levante prekvapilo s tim jak prijelo odevzdane... proti Realu se vetsinou tymy snazi obcas i zautocit ale Levante to dnes vzalo jako kdyby se hralo s Barcelonou docela sok.. no aspon se nenadrem

Reagovat
Al Capone

zatím naprostá pohoda, Levente absolutně bezškodné

Reagovat
madridcan

No este mi treba tri goly,tak snad

Reagovat
Kenneth

jakej byl kurz?

Reagovat
madridcan

3,03 za 10 eur som dal 4,5+

Reagovat
Kily

ještě dva Marcelo a jeden Carvalho

Reagovat
smazaný uživatel

Mamííííííííííííí, zase mi čtou v televizi previeeeeeew!

Reagovat
joshua

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nechápu nominaci, proč tam nejsou Granero, Canales a Pedro León Když se bojí nechat Ozila, Xabiho či Pepeho na tribuně proti LEVANTE, tak opravdu nevím...

Reagovat
Kenneth

Já zas nechápu proč jsme Canalese vůbec kupovali. Ted mohl hrát v Santanderu základ a rozvíjet se.

Reagovat
DreamTeam

tak Kaka zraneny.. Ozilova adaptace neznama a v pripravnych zapasech pusobil Canales dobrym dojmem

Reagovat
smazaný uživatel

100.pro výhru Realu dnes a v úterý

Reagovat
Kenneth

V úterý bysme mohli zapomenout Benzemu v Lyonu.

Reagovat
FuckT

uz aby ho striedal Ade

Reagovat
$dolar$

Benzema je vuuuuuuuul

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, Karime

Reagovat
Kenneth

Kdy si máme zvyšovat skore když ne proti odevzdanému Levante? At už jde na hřiště Ade kuva.

Reagovat
Al Capone

o skore proč Di maríu? to měl radši Benzemu

Reagovat
Al Capone

neměla být reakce

Reagovat
FuckT

finally

Reagovat
Kenneth

Ten jejich golman mě přivádí k šílenství

Reagovat
smazaný uživatel

Ty rozhodčí jsou vážně šašci.

Reagovat
madridcan

Skoda...mala byt penalta.A vy co tu nadavate,ze Real nehra velmi utocne,tak si uvedomte,ze za tri dni nas caka dolezity zapas,tak sa asi nepotrhaju

Reagovat
DreamTeam

ale tak sanci na pet nebo sest golu bylo dost.. dost jsme toho spalili snad to proti betonarum z Lyonu bude lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, z posledních dvou zápasů mají osm gólů...

Reagovat
DreamTeam

to je mozny ale pochybuju ze budouu hrat nejaky otevreny fotbal .. bude to beton jako vloni

Reagovat
Kenneth

I remíza je dobrá. Doma je dorazíme.

Reagovat
DreamTeam

ja bych jim tam rad nasoukal par fiku uz u nich.. ten tym je mi desne nesympaticky

Reagovat
Kily

proč betonáři?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi to moc nezdá, loni nás rozebrala hlavně jejich nabušená záloha, letos jim to půjde hůř...

Reagovat
Kily

jj, v Lyonu to byl poměrně jednostranný zápas a i prohra 0:1 pro vás nakonec byla vzhledem k výkonu obou týmů ještě dobrá. My jsme se o tom nedávno bavili s domingem a klíčovým by měl být souboj Mourinha s Puelem, tady má Real jasně navrch a bude mnohem silnější, než loni pod Pellegrinim

Reagovat
smazaný uživatel

To není jen Mourinho, ale řada nových záložníků, kteří jsou lepší než loni nestíhající Diarra s Granerem + v obraně Pepe s Carvalhem. Silnější a "širší" než loni touto dobou jsme určitě, ale bude to moc těžký.

Reagovat
Kily

těžký to bude, v týdnu jsem koukal na kurzy a bwin na Real vypsal 1,8, což je podle mě blbost minimálně srovnatelná s podobným kurzem na Barcelonu v Londýně

Reagovat
Kenneth

Tak je to o 2 body. Barca by mohla cejtit trošku tlak.. Jedéém Bilbao.

Reagovat
Losinho

Reagovat
blaugrana

Tak dnes to bude náročný zápas, ale nakoniec ich zdoláme.

Reagovat
smazaný uživatel

pome Malagueňa neska !!! aj ked chýba Baptista, Duda, aspon remízku urveme !!

Reagovat
smazaný uživatel

V úterý se mi zdálo že Barcelona bude zase remizovat 1:1 , tak snad se to splní.

Reagovat
smazaný uživatel

Sny su odrazom nasich myslienok a tuzob, ziadna predpoved buducnosti ci co.

Rovnako tak sa ti mohlo snivat, ze Barca vyhra bo prehra a vsetci vieme, aky vplyv by to malo na vysledok, vsakze

Reagovat
vocasisko

mně se třeba zdálo ve středu, že Barcelona po 8 minutách prohrává 2:0 a pak mi raději zazvonil budík, večer na to dal arsenal během 8mi minuta lda 2 góly a vyhrál... samozřejmě že to nemá souvislost, ale je to zvláštní

Reagovat
Infi

Mě se zdálo, že mi trčí kost z břicha, ale to taky nemá moc souvislost.

Reagovat
madridcan

to su teda sny...Mne sa snivalo,ze som spal s Halle Berry Odvtedy ju zboznujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z jaké části břicha? Jestli z té pod pupkem, tak to se po ránu stává docela často...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Ty si to jeste pamatujes?

Reagovat
smazaný uživatel

Já to na rozdíl od tebe i používám jinak než na chcaní

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Smeč!

Reagovat
Kenneth

ou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

ale s jistými prášky to už moc nepřeháněj, aby se ti omylem nepostavila ta dřevěná noha, co máš jako památku na třicetiletou válku

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že bys mi rád něco ze své zásoby přenechal, ale děkuji nechci a nepotřebuji. A jakožto pravidelný konzument bys měl vědět, že tyto přípravky neprokrvují svaly na noze, ale něco úplně jiného...

Reagovat
$dolar$

Strasis s tim male deti?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, můžu tě postrašit

Reagovat
$dolar$

No na fotbale jsi to uz parkrat zkousel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky si odešel po svejch, tak nedržkuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Ligter

Mně kdysi strašlivý sen, že repre prohrála se San Marinem.

Reagovat
Kenneth

To je ale už možná realita.

Reagovat
Kily

já chápu pesimismus v souvislosti s naší reprezentací, ale zase to nepřeháněj

Reagovat
smazaný uživatel

No, mne sa ani nesnivalo, ze prehrame v Luxembursku a ono to prislo same od seba

Reagovat
Infi

3:0 (Pedro, Iniesta, Messi)

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to bude boj a určite skvelý zápas, zakopnutie nepripadá do úvahy..3:1

Barcaaa

Reagovat
skteel

Villa už může hrát,uvidímě jestli ho tam Pep pustí.

Reagovat
skteel

Valdes - Maxwell,Pique,Abidal,Alves - Iniesta,Xavi,Busquets,Messi - Pedro, ? ...čekám obvyklou sestavu,ale dal bych tam nějakého mlaďasa.

Reagovat
$dolar$

ja bych nechal hrat otaznika

Reagovat
Kily

Baskové nejsou vhodným soupeřem na dávání šancí mladým hráčům

Reagovat
$dolar$

naopak, primo idealnim

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes je pry zraneny

Reagovat
Infi

Prosím, hlavně ne Maxwell jinak zplešatím. Radši ten Adriano.

Reagovat
smazaný uživatel

valdes dnes tazko , pinto si konecne zachyta v lige

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Força Barça!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se hodně těším. Baskové jsou výborní a mohl by to být zápas kola. Po dvou zaváháních (z nichž nemuselo být ani jedno, ale mohly by nám pomoct obě) čekám výhru, ale lehký to nebude. Baskové se určitě budou chtít pomstít za vypadnutí (tam to bylo o prsa) z Copy, ale na Nou Campu to na Barcelonu moc neumí. V lize tam prohráli 7 zápasů za sebou. Navíc minulé kolo nehráli na Mallorce kdovíco a zaslouženě tam protekli. A z toho vyvozuju, že to dneska bude jednička. Tip: 3:1 (po poločase 1:1). Branky: Villa, Pedro, Don Andrés - Toquero (kdo jinej ...).

BARCA, BARCA, BAAAAAAAAAAAAAAAARCA

Reagovat
smazaný uživatel

No a ohledně sestavy bych dneska zkusil Vicky - Alvés, Pique, Abidal, Adriano (musíme ho zkusit na jeho místě) - Sergio - Xavi, Don Andrés - Pedro, Messi, Villa. Nicméně Pepek ví nejlíp, kdo je po LM unavený. To se odhadnout nedá. Proti Baskům bych se nebál postavit Mashe. Oni to hrají od podlahy a on by mohl být slušnou protiváhou. Jak píšu - zrovna proti nim by mu to mohlo vyhovovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak Vicky hrát asi nebude, takže Pinto. No, ... bude to boj

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mám velký tušení, že Barca rupne.. A abych řekl pravdu, tak jestli jí někdo má porazit, tak leda vynikající Baskové..

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

14,5 je hodně hezký kurz. Ale 2 dneska bude těžko. Už jsem to psal - 7x za sebou jednička ...

Ale když máš tušení, tak to zkus. Ikdyby třeba jen za páďo. Taky občas zkouším takovýhle haluze

Reagovat
smazaný uživatel

Už se stalo..

Reagovat
smazaný uživatel

snad budeš mít radost z výhry Barci a ne z těch peněz

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, rád sázím na takový zápasy..

Reagovat
smazaný uživatel

Dej k tomu 1 na Sevillu a je to kurz 22,5. To je parádička

Reagovat
DreamTeam

3x za sebou ? velmi nepravdepodobne

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že není Barca v ideálním rozpoložení.. Ani bych se moc nedivil, dám na výhru Athleticu.. (takže tím rapidně stoupají šance Barcy)

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic nevyhrá, ale remíza to kludne môže byť, bude záležať ako začneme, pokial si vytvoríme tlak od začiatu okorenený jedným, dvoma gólmi tak to bude v suchu

Reagovat
smazaný uživatel

Dost bude záležet, aby se chytil Messi.. jestli dá první tutovku, tak dneska bude k nezastavení.

Reagovat
blaugrana

Tfuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Btw, rozmýšľal som dnes nad Piqueho kolísavou formou, ktorá je zrejme poznačená divokosťou Shakiri a preto by sa mala držať stranou od Gerarda!!!

Reagovat
Infi

Hlavně před Arsenalem

Reagovat
blaugrana

Pred Arsenalom nech si kľudne užijú, keďže nemôže nastúpiť.

Reagovat
Infi

No jo, nedošlo mi.

Reagovat
$dolar$

Nilmar je po tom zraneni hroznej

Reagovat
Infi

Co se rýmuje se slovem Bilbao?

Reagovat
Kily

kakao, Macao

Reagovat
Losinho

Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

Papoušek.

Reagovat
Kenneth

Dnešní prohra Barcelony.

Reagovat
Infi

Reagovat
$dolar$

To jdete do hajzlu, Cazorla da brevno, 5 vterin na to jde sam na golmana a Malaga vyrovna...

Reagovat
smazaný uživatel

To je pěkná nespravedlnost !!

Reagovat
$dolar$

Takovy stesti co ma letosni sezonu Valencia, to vazne nechapu

Reagovat
Kily

je to na jednu bránu?

Reagovat
$dolar$

Neni, vykon spatnej, ale stejne by se melo vyhrat

Reagovat
$dolar$

Jako by se to uplne posralo s uzdravenim Nilmara

Reagovat
mickey mouse

Villarreal

Reagovat
mickey mouse

Villarreal mi podělal tiket , alespoň že Osasuna krásně. Musí se zachránit

Reagovat
$dolar$

Hm Malaga za celej druhej polocas 1 sance a gol, Villarreal mel brevno z primaku a pak jednu 100% sanci a jednu dobrou sanci a nic Nilmar je prisernej... Naskok na Valencii furt 2 body... jsem se radoval fakt dlouho do hajzlu

Reagovat
$dolar$

teda ztrata

Reagovat
smazaný uživatel

keď skončí na konci Vale pred Ponorkou tak končíš na EF?

Reagovat
$dolar$

jo

Reagovat
smazaný uživatel

200. pre Barcičku

Reagovat
smazaný uživatel

200. Pro Iniestu, Rossiho, Ozila a Piquého..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle dvoustovka byla asi předem určená k destrukci..

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne pre toho Ozila

Reagovat
Kenneth

Nedávej Mesuta do společnosti katalánců.

Reagovat
smazaný uživatel

By měl být rád, že vůbec v takové vybrané společnosti je..

Reagovat
Kenneth

Myslíš ve společnosti simulanta a homosexuála?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to zas za blbost?

Reagovat
Kenneth
Reagovat
smazaný uživatel

To je homosexuální, jo?

Reagovat
Kenneth

Dívá se na Zlatana jak pes na kostičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně si podávají ruce.. Něco řešej.. To je úplně normální věc Pokud vim, tak on chodí s tou zpěvačkou s tim divnym hlasem..

Reagovat
Kenneth

Zapoměl sem že tu máme experta na homosexualitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já třeba homosexuál nejsem, ale když něco dořešim s kámošem, tak si s nim normálně podám ruce, nebo ho klidně i obejmu.. Na tom nic není.

Reagovat
Kenneth

Neříkám že si. Ale tahle fotka nedokazuje zrovna to že spolu něco řeší a že si podávají ruce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně. je to homouš.. I A i kdyby byl, tak by to ani omylem nezměnilo můj pohled na něj jako na nejlepšího stopera planety.

Reagovat
Kenneth

Nejlepší stoper Planety je Puyol,potom Terry a po nich Řepka ( ).. Ale dejme tomu že v top 10 je.

Reagovat
smazaný uživatel

Terry není ani v tý desítce, natož aby byl jako druhej.. ale tak jestli fandíš Chelsea, tak je hloupost se s tebou o tom hádat..

Reagovat
Kenneth

Fandím jen Realu a Spartě. Ale i nefanoušek Chelsea ocení jeho kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

Ocení, ale rozhodně není druhej nejlepší na světě, to by musel mít lepší snad všechny fotbalový atributy..

Reagovat
Kenneth

Kolik jich má Piqué? Když nepočítám to že to zkouší na své spoluhráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Bránění, síla, technika, rozehrávka, nedělá chyby, nezmatkaří.. Při špatném výsledku umí i zaútočit.. Terry je lepší v organizování obrany, jenže to Piqué s Puyolem nepotřebuje a s Abidalem se doplňují tak, že ani vlastně nevíš, jestli není lepší i v tý organizaci..

Reagovat
Losinho

Ty woe Terry...ten občas neni nejlepší ani v Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Co já si pamatuju, tak byl nejlepší jen tak dvě sezony v Chelsea.. A to bych řekl, že Carvalho byl stejně lepší.

Reagovat
Kenneth

Ano přesně tak, Terry.. Stoper týmu s nejmenším počtem inkasovaných branek.

Reagovat
Kily

a zároveň stoper, v jehož případě na základě jeho několik let starých výkonů dnes spousta lidí velkoryse přehlíží jeho chyby a přeceňuje ho

Reagovat
smazaný uživatel

Za Barcu nehraje.

Reagovat
Kenneth

Mluvím o anglické lize. . Bránit týmy jako Levante,Getafe... super výkon od Piquého.

Reagovat
Losinho

Prober se, jen v PL je několik lepších stoperů.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Čili on nikdy nebude podle tebe lepší, dokud bude dál hrát ve španělské lize?

Reagovat
Kenneth

Pokud se nezvýší kvalita týmů španělské ligy a nevyrovná se to trochu tak ho nikdy nebudu brát jako nejlepšího na světě.Protože ho vlastně nikdo takhle ani neprověří když se ty týmy většinou nedostanou ani za půlku.

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš jakoby týmy ze spodku anglické ligy hráli v PD něklde ve středu tabulky..

Reagovat
Kenneth

Rozhodně si myslím že by byli větší soupeř než taková Almeria.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si rozhodně nemyslím.. A jestli, tak by to bylo vyrovnaný.

Reagovat
Kenneth

Ono to taky není o spodku anglický ligy. Ale v Anglii je takových 6-8 týmů na úrovni. Ve Španělsku 4. A i ty Barcelona roznese.

Reagovat
Losinho

Velký rozdíl tam není.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Zrovna s Almeríou si šlápnul krapet vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, v LM dostala Barca 3 branky, Chelsea 4

Reagovat
Losinho

Mimochodem, v LM dostala Chelsea víc golů než Real, Marseille, ManU nebo Schalke.

Reagovat
Losinho

V PL...a to týmy z Manchesteru jsou jen o kousek horší...

Reagovat
Godwinson

Kdyby jen na homosexualitu.

Reagovat
Losinho

Shakira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aranzubia

Reagovat
smazaný uživatel

Toto uz je pre Barcu hodne dolezity zapas a treba ho vyhrat. Ocakavam goly Messiho a Pedra, ale necham sa prekvapit. Verim hlavne v dobry futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se ho dočkáme!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pinto, Alves, Piqué, Sergio B, Abidal, Mascherano, Xavi, Iniesta, Pedro, Villa, Messi

Pep už se připravuje na Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Není to špatný, ale čekal sem Afellaye v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Minule hrál strašně, a na dnešní zápas to chce TOP sestavu...

Reagovat
smazaný uživatel

S Gijonem? Tak to jsem neviděl..

Reagovat
smazaný uživatel

Bud rád

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam že sa bude dariť

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Obrana vypadá pěkně. Škoda toho Munaina, ten by pěkně provětrával. Takhle to budou mít obránci Barçy podstatně lehčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, takže Pepek asi ukazuje, jak bude chtít hrát s Arsíkem. Chtěl jsem zkusit Adriana, ale Pepek mu asi nevěří. Otevřeně se nedivím. Pepek většinou sází na jistotu. Do rizika chodí málokdy.

Nicméně - Mash proti Athleticu by mohl bt výborný krok. Tam budeme brouska potřebovat. Ale obávám se, aby nepropadnul proti Arsenalu. Hlavně nechci vidět, co by bylo, kdyby chytnul do 20. minuty žlutku. To bychom hráli vlastně v deseti

Reagovat
Footballer

Se sestavou jsem spokojen, především mě těší Mascherano v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak znova po půl roce zkusím zápas PD, doufám že to bude krásný zápas ve FOTBALE a Bilbao urve nějaké body.

Reagovat
smazaný uživatel

To sis nevybral moc dobře, dneska strašná bída...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, sotva to zapnu a uz 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Llorente skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste ani jedna paticka jim nevysla a oni je porad musi delat.

Reagovat
smazaný uživatel

skodaaa

Reagovat
smazaný uživatel

PENALTA

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
DreamTeam

to Abidal zbytecne zavaril

Reagovat
smazaný uživatel

PIQUE

Reagovat
smazaný uživatel

HAJZL

Reagovat
DreamTeam

pomaly aj Redka se mohla dat

Reagovat
smazaný uživatel

Mohla no, ale snad i tak Athletic vyhraje, ted hraji vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

No to byl stejnej offiside jako u Villova golu..

Reagovat
DreamTeam

Muniain na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

hm, mela bejt..

Reagovat
smazaný uživatel

taku jasnu penaltu neodpiskat ...

Reagovat
smazaný uživatel

ti rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

a Bilbau 2 ofsajdy čo vôbec neboli .... asi si dal pohárik, možno 2...

Reagovat
DreamTeam

no to Bilbao chce tri body neskutecny jak to otviraji

Reagovat
smazaný uživatel

NEE, skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Uff

Reagovat
DreamTeam

ten druhy polocas vaznen super.. Toquero to ozivil,skoda tech odpiskanych neoffsidu ..Muniain snad jeste prida pod kotel

Reagovat
smazaný uživatel

jóóóóóóóóó, góóóóól leo

Reagovat
smazaný uživatel

To neni mozny

Reagovat
DreamTeam

no klobouk dolu pred Bilbaem.. z pohledu fans Realu skoda ze jim bod byl malo nicmene Barcelona je herne v poslednich zapasech dosti slaba..tak snad se nekdo chytne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

San Sebastian vyhraje ne? Tipnul jsem výhru domácích

Reagovat
$dolar$

14:29 Eurofotbal tři týdny bez Kennetha

Eurofotbalu bude tři týdny chybět Kenneth, 13letý uživatel českého webu má problémy s mozkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

300. pro Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tresty pro Spartu

Kvůli přáteláku dělají takový haló, blbečci.

Reagovat
Kily

je to nesmysl, ale na druhou stranu jsem rád, že se u nás konečně najdou lidi, co mají koule na to potrestat Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jsou pravidla pro všechny stejný, ale dělat kvůli přátelákům takovýdle haló.. Kdyby to byl soutěžní zápas, tak by ty tresty byly adekvátní, ale tohle je humus.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele