Primera División - preview 17. kola

02.01.2011, 09:05, aktualizováno 03.01.2011, 09:28
Previews
Real Madrid před sebou má zápas na půdě Getafe, v němž potřebuje zareagovat na sobotní výhru Barcelony. Villarreal hraje s Almerií a bude si chtít pojistit třetí místo. Atlético přivítá Santander, poslední Zaragoza hostí Real Sociedad a Mallorca změží síly s Herculesem...
Atlético Madrid - Racing Santander  (pondělí 20:00)
Atlético Madrid se už už natahuje po páté příčce, na které pravděpodobně nesetrvá barcelonský Espanyol, který včera podlehl Valencii a pravděpodobně nadobro se připravil o šanci rozdat si to o Ligu mistrů.

Sápající se odhodlané Atlético čeká pro domácí celky velice oblíbený Racing Santander, kterému se na výjezdech mimo kantábrijskou zem moc nedaří a který by se velice rád vzdálil sestupovým vodám, jež se kolo co kolo neodvratně přibližují. V současnosti mají svěřenci Miguela Angela Portugala pětibodový náskok na sestupovou zónu, ta by se mohla v případě nečekaného vítězství Almeríe a úspěchu poslední Zaragozy nebezpečně přiblížit.

Sestupové starosti narozdíl od loňského ročníku Atlético Madrid netrápí. Svěřenci Quique Sáncheze Florese jsou na dohled milionářské, vysněné Champions League a vypadá to, že razantně pozměnili svou taktiku, přičemž dají přednost domácí soutěži před poháry. Sic nevědomky, ale proč se nevymluvit na zbabrané účinkování v Evropské lize, když to snadno lze.

Na závěr loňského roku si Atléti spravili chuť ve vítězných zápasech proti Deportivu La Coruña a Málaze, před tím to byla bída, utrpení a zmar. Rojiblancos by rádi navázali na vítězství, což prostřednictvím médií vyjádřil i nejlepší útočník klubu Sergio Agüero:

"Vítězství proti Deporu a Málaze nás vrátila zpět do boje o top příčky. Musíme pokračovat tímto stylem a hlavně neztrácet body doma. Naším objektivním cílem je dostat se do Champions league. Myslím, že jsme na dobré cestě a pracujeme každý den, abychom se dostali blíže k cíli, který jsme si vysnili na začátku sezóny," řekl před zápasem výborně hrající Agüero.

Argentinský driblér a dříč Agüero pokládá za velice důležité v dnešním souboji proti kompletnímu Racingu uspět, protože současná La Liga je velice vyrovnaná a bodový zisk z domácích soubojů bude hrát velice důležitou roli v konečném účtování. Racing na tom venku není moc dobře, což tabulka soutěže jednoznačně potvrzuje, nicméně již několikrát dokázal odhodlaným a bojovným výkonem potrápit velké favority, což se může stát i dnes večer. Zdalipak se tak stane a Racing si odveze cenný bod či body?

Atlético bude postrádat několik důležitých opor. Před nedávnem zvolil angažmá v Besiktasi kapitán Simao Sabrossa, problémy s kotníkem hlásí Diego Forlán a mimo hru je i zranění José Antonio Reyes. Značně oslabený celek i přesto nelze označit jinak, než za favorita klání.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.48 - 4.00 - 6.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RCD Mallorca - Hércules CF  (pondělí 20:00)
Real Mallorca přivítá na domácí půdě Estadio Iberostar nováčka soutěže Hércules v souboji, který může výrazně napovědět, který z těchto soupeřů bude stíhat mužstva usilující o poháry, a který se spíše přiblíží bojům o setrvání v soutěži.

Oba kluby dělí v žebříčku soutěže pouze dvoubodový žlábek, který lze lehounce smazat během jednoho, dvou kol. Ztrátu má tentokráte Hércules, který ale neoplývá vnitřní pohodou, neboť se před nedávnem rozhodl nizozemský fotbalista Royston Drenthe trucovat kvůli tomu, že nedostal od klubu plat.

Drenthe na sebe strhl velkou pozornost a setkal se s nevolí fanoušků, pro něž byl doposavad velice oblíbeným hráčem. Holandské křídlo tak bude v zápase chybět, což nese nelibě i kouč Esteban Vigo: "Nemluvil jsem s ním, ale v osmnáctileté profesionální kariéře jsem ještě nikdy nenarazil situaci, jaká je tato. Jeho postup je neospravedlnitelný!" řekl na adresu choulostivé situace Vigo.

Drentheho absence je samozřejmě živou vodou na mlýn hlavního mlynáře Realu Mallorca Michaela Laudrupa, který Mallorcu bez potíží drží na příčkách daleko vzdálených od silných sestupových vod. Sám dánský trenér pak před zápasem řekl, že je Drenthe oporou Hérculesu a že mu samozřejmě jde jeho absence k duhu.

Mallorca potřebuje nutně zvítězit, neboť v předcházejících třech kolech třikrát padla. Jednou nezaslouženě, dvakrát zcela de iure. V zápasech proti Getafe a Villarrealu dostala trojku, doma proti Racingu Santander dlouho tlačila, ale nakonec se radoval kantábrijský soupeř. Hérculesu se dařilo o poznání lépe, když nejprve deklasoval v současnosti výrazně posilující Málagu 4:1 a se Santanderem dokázal uhrát cenný bod.

Na straně hostí zápas patrně promešká Javier Farinos, nejspíše i Olivier Thomert a Thiago Gomes. Nejcitelnější je již zmiňovaná ztráta Roystona Drentheho. Mallorca se nepotýká se zdravotními potížemi, a tak nastoupí v kompletní a nejsilnější sestavě, v níž nebude chybět ani Gonzalo Castro, o kterého je eminentní zájem v Atléticu Madrid.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.88 - 3.40 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Zaragoza - Real Sociedad  (pondělí 20:00)
V aragonské fotbalové baště Zaragoze by nejraději nepřepisovali historii, ale hezky pěkně by ji opakovali. Na konci předloňského roku okupovali fotbalisté Realu Zaragoza poslední příčku, ale záhy v novém roce začalo velké zmrtvýchvstání.

Loni rozhodl leden, v němž Los Manos přivedli sedm nových posil a nakonec skončili čtnáctí. Leo Franco, současný brankář týmu, pevně věří, že právě v lednu se bude lámat chleba a Zaragoza se pozvedne: "Leden je měsíc, ve kterém se může vše srovnat. Je stále ještě čas, abychom se oddálili potížím," myslí si zkušený veterán.

Tentýž názor zastává i mexický trenér Javier Aguirre, který nahradil loňského hrdinu Josého Aureliana Gaye: "Leden je klíčový měsíc pro mnoho z nás a pro budoucnost celého klubu. Je velice důležité začít dobře. Potřebujeme po porážkách s Realem Madrid a Villarrealem vyhrát. Byli jsme na dně tabulky prakticky celý rok a vítězství by nás mělo zbavit tohoto tlaku a posílit naší důvěru," řekl renomovaný trenér domácích, které čeká velice obtížný soupeř, v laufu hrající Real Sociedad.

Největší hvězda baskického klubu, francouzský forvard Antoine Griezmann před zápasem řekl, že jeho klub potřebuje nutně zvítězit, aby si udržel šanci na pohárovou Evropu. Možná jde o sebevědomé vyjádření, avšak je nutné si přiznat, že v Real Sociedad v současnosti a při vyrovnanosti svých výkonů může na boj o poháry pomýšlet.

Real Sociedad v posledních dvou duelech prohrál, když nejprve dostal tradiční příděl od Barcelony a posléze ve velmi těžkém a pěkném duelu podlehl Valencii těsně 1:2. Real Zaragoza má o poznání horší formu, když nedokázal zvítězit v předcházejících šesti ligových duelech, z nichž vytěžil pouhopouhé tři body za venkovní remízy. V domácím prostředí patří Zaragoza k nejhorším mužstvům, hůře je na tom jen Almería. Případný tříbodový zisk by však Los Manos nejen v této tabulce výrazně pomohl ze dna.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.30 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Villarreal CF - UD Almería  (pondělí 20:00)
Posádka Žluté ponorky si nepřipouští jiný, než pozitivní a úspěšný fotbalový start do nového roku, který by se mohl v konečném účtování stát velice úspěšným. Villarreal okupuje třetí příčku tabulky a dosavadní konkurent Espanyol padl ve Valencii, čímž se dle mého mínění nadobro odsoudil k bojům o Evropskou ligu, respektive střed tabulky. Villarrealu tak vyvstal nový sok, jímž je regionální konkurent Valencia.

Tento nezpochybnitelný fakt klade na dnešní utkání Villarrealu veliký důraz, neboť pakliže chtějí mít svěřenci veleúspěšného, leč nenápadného Juana Carlose Garrida dostatečný náskok před klíčovou fází sezóny, musí s bojovníky z Almeríe neodvratně zvítězit.

Almería balancuje na hraně sestupu a případný tříbodový zisk by jí velice pomohl. S vítězstvím kalkulovat nelze, nicméně případná remíza je při bojovnosti mužstva a individuálních schopnostech střelců argentinců Piattiho či Ulloay s přispěním krajního záložníka Crusata, Juanmy dalších středopolařů Ortize a Miguela Angela Corony vyzývavým lákadlem pro sázkaře. Přes to přese všechno to bude mít andaluský celek velice obtížné.

V posledních utkáních Almeríe, přičemž do sumáře zahrnuji i pohárový zápas s Mallorcou (4:3), padá velice hodně branek a ani Villarreal nepřijde ve střelecké bilanci zkrátka. Z toho by mohlo vyplývat, že nás čeká velice ofenzivně laděná podívaná a několik branek k tomu. Ovšem Villarreal hlásí veliké potíže s ofenzívou, neboť bude chybět klíčový středopolař či spíše defenzivní záložník Marcos Senna a nejlepší kanonýr mužstva, Brazilec Nilmar.

Almería do Villarrealu nedorazí kompletní, přičemž budou scházet velké opory týmu. Do hry nezasáhne obránce Míchel, Hernán Bernardello a Miguel Ángel Nieto, o němž jako jediném nemohu prohlásit, že by byl opora, protože nehraje. Almería v současnosti hodně inkasuje i dává, takže očekávám ofenzivní podívanou se šťastnějším koncem pro favorita utkání z Villarrealu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 4.05 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Real Madrid  (pondělí 22:00)
Rok 2011 začne pro Madrid malým městským derby. V 17. kole se střetnou domácí Getafe s hosté z Realu Madrid. Oba týmy mají dobrou výsledkovou bilanci, a tak se dá očekávat tradičně tuhý souboj.

Zápasy Getafe a Realu mají vždy velmi napjatý průběh, v posledních třech zápasech sice Bílý balet vyhrál, ale při současné formě sousedů z jihu španělské metropole to opět nebude jednoznačný průběh. Getafe totiž v posledních osmi soutěžních zápasech neprohrálo a takřka sahá po pohárových příčkách.

Utkání bude zajímavé i pro trenéra Getafe Míchela, který je hráčskou legendou právě Realu Madrid, a pro Pedra Leóna, který v dresu "los azulones" zářil minulou sezonu. Dalšími Realem Madrid "poznamenanými" hráči jsou Miguel Torres, Parejo, který je v Getafe na opci, a gólman Codina.

Kouč Míchel nebude moci počítat s Colungou a Mariem pro zranění a s Marcanem pro karty, v ohrožení je i start Boatenga, který léčí chřipku. Jeho náhradníky mohou být Casquero, další odchovanec Realu Mosquera nebo Borja Fernández.

V základní jedenáctce bude chytat Codina, před ním se seřadí obrana v sestavě zleva Mané - Rafa - Cata Díaz - Torres. Záložní středovou dvojici zastane Parejo a pravděpodobně Boateng, na krajích zálohy nastoupí Pedro Ríos a Gavilán, na podhrotu Manu a na špici útoku Miku.

Trenér Mourinho bude postrádat proti Getafe Carvalha a Pepeho kvůli kartám, nebude hrát ani Higuaín, který bude muset nejspíš na operaci se zády. Kvůli zranění není v nominaci ani Jerzy Dudek, Mahamadoua Diarru trenér nezařadil sám. Naopak velký návrat slaví po osmi měsících Brazilec Kaká a své problémy doléčili i Gago a Canales.

Proti městskému rivalovi se do branky postaví Casillas, před ním portugalskou dvojici stoperů nahradí dvojice španělská ve složení Albiol - Ramos, na becích jim vypomůžou Arbeloa a Marcelo. Střed zálohy dostanou na starost Xabi a Lass. Útočná čtveřice bude mít obvyklé složení Ronaldo, Di María na křídlech, Özil na spojce a Benzema na hrotu.

"Malé" madridské derby začne na stadionu Coliseum Alfonso Pérez ve 22.00 úvodním hvizdem Undiano Mallenco.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 8.00 - 4.95 - 1.32
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - Deportivo La Coruña  (neděle 16:00)
Netradiční posilvestrovské kolo Primera Division načne duel Athleticu s Deportivem. Domácí chtějí potvrdit vynikající domácí formu a polepšit si na prozatímní páté místo tabulky, Deportivo přijíždí do Baskicka s cílem neinkasovat.

Utkání s Deportivem je pro Athletic prvním z celkem čtyř domácích duelů v řadě a tento los se svěřencům Joaquina Caparrose náramně hodí. Athletic totiž zvítězil v posledních šesti domácích zápasech v řadě, takovouto statistikou se může pyšnit už jen Real, který zatím v letošní sezoně uspěl ve všech osmi domácích kláních a Espanyol, jenž zvítězil na svém domovském stánku sedmkrát v řadě. Pro Bilbao se přitom sezona co se týče domácích výsledků nevyvíjela v úvodu dobře, dvě prohry hned u úvodu rozhodně týmu nepomohly. Od té doby však Athletic neztratil na San Mamés ani bod.

Právě výsledky na čtyřicetitisícovém stánku jsou největším předpokladem pro tvrzení, že Bilbao bude v zítřejším duelu jasným favoritem. Když už jsme u San Mamés, tento stadion byl postaven a otevřen v roce 1913 a Athleticu bude sloužit přesně sto let, jelikož byla zahájena výstavba nového stánku San Mamés Barria, jenž by měl být dostavěn v roce 2013. Multifunkční aréna by měla pohltit přes padesát tisíc diváků.

I aktuální forma hovoří jasně pro domácí celek, ten v týdnu dokázat téměř nemožné, když nedostal na Nou Campu gól a uhrát tam s Barcelonou v domácím poháru bezgólovou remízu, zajistil si tak skvělou výchozí pozici pro odvetu a zároveň odplatu za porážku 1:4 ve finále poháru Copa del Rey v roce 2009. I v lize si Bilbao vede velmi dobře, je osmé s pouhou tříbodovou ztrátou na čtvrtou Valencii. I Deportivo se po katastrofálním startu sezony zvedlo a momentálně figuruje na zdánlivě neohrožené třinácté příčce, ovšem v zadní části tabulky není rozhodně nic jisté.

Domácí se mohou plně spolehnout na formu hrotového útočníka Fernanda Llorenteho, ten je s deseti brankami na čtvrtém místě tabulky střelců španělské La Ligy. Právě Llorente však v zítřejším klání nenastoupí a díky tomu se o mnoho lépe dýchá kouči Deportiva Lotinovi. "Llorente je fantastický hráč, velká hvězda nejen Athleticu, ale i celého španělského fotbalu. Velmi se mi ulevilo, když jsem se dozvěděl, že proti nám nenastoupí, je to silný, vysoký a důrazný hráč se skvělým čuchem na góly," ocenil kvality soupeřova útočníka Lotina.

Joaquin Caparros může počítat i s gólovým příspěvkem Igora Gabilonda, ten se trefil zatím pětkrát. To hosté mají s ofenzivou obrovský problém. Deportivo má společně se Sportingem Gijón nejmenší počet vstřelených branek. Jeho čtyři nejlepší střelci mají na svém kontě pouhopouhé dvě vstřelené branky, což je bezkonkurenčně nejméně mezi týmy v La Lize. Jmenovitě se o tento husarský kousek s názvem vstřelení již dvou gólů v pouhých šestnácti odehraných utkáních postarali Colotto, Adrián, Aythami a Guardado.

Na druhou stranu však je i co chválit, La Coruňa má ze spodní poloviny tabulky nejlepší obranu, celkem je v tomto směru lepší dokonce jen Real, Barcelona a Villarreal. V utkání tedy nelze očekávat mnoho branek, jasným favoritem je však domácí Athletic.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.50 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sporting Gijón - Málaga CF  (neděle 18:00)
Ambiciózní Málaga míří ke svému utkání sedmnáctého kola La Ligy na půdu Almeríe, jedná se o souboj dvou přímých konkurentů a sousedů v tabulce v boji o záchranu, momentálně je na tom o bod lépe Málaga, oba celky se však momentálně nacházejí na místech zaručujících pád.

Málaga je zatím na přestupovém poli nezvykle aktivní, ovšem do zítřejšího utkání na hřišti Almeríe bude ještě muset naskočit bez posil. Těmi se stali útočník Julio Baptista, záložníci Enzo Maresca a Ignacio Camacho, obránce Martin Demichelis a brankář Sergio Asenjo, Málaga tedy posílila na všech frontách.

Trenér Manuel Pellegrini ví, že si jeho tým musí poradit i bez příspěvku nových posil, ovšem na jejich příchod se již velmi těší. "Myslím si, že jsme vybrali skvělé posily, které do týmu zapadnou. Máme velké ambice a je na čase je začít prokazovat na hřišti. Utkání s Almeríí musíme zvládnout, je to první krůček k celkové spokojenosti a dobré atmosféře. Almería je na vlastním stadionu silná, čeká nás těžké utkání, já mám však ve své hráče plnou důvěru a věřím, že zvítězíme," prohlásil bývalý lodivod Realu Madrid.

Málaga před Vánocemi nezvládla podle svých představ utkání ligového poháru se Sevillou, které ztratila v poměru 3:5 a v odvetě bude mít co dohánět.

Sporting dokázal v letošní sezoně La Ligy zvítězit pouze dvakrát, horší bilancí se může chlubit jen Zaragoza. Na druhou stranu si však připsala již šest remíz, díky nim získala šest důležitých bodů. Aktuální forma domácím rozhodně nenahrává, Gijón nezvítězil v jedenácti posledních soutěžních duelech. Pochlubit se nemůže Sporting ani útokem, vždyť třináct vstřelených branek v šestnácti zápasech není statistika hodná jásotu.

Pokud má s něčím problém Málaga, je to rozhodně obranná fáze hry, hosté mají zatím bezkonkurenčně největší počet obdržených branek v soutěži, druhým týmem v této statistice je Zaragoza, ta však obdržela o osm branek méně.

Málaga je mírným favoritem, ovšem na domácím trávníku bojuje až do konce a rozhodně se nevzdá.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.91 - 3.40 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Barcelona - Levante UD  (neděle 18:00)
Obhájce titulu hostí Levante a asi nemohl dostat moc schůdnějších soupeřů na rozjezd do roku 2011. Barcelona má neuvěřitelnou formu a v nedělním klání proti nováčkovi soutěže by ji ráda ukázala v plné parádě.

Barca zvítězila v devatenácti z třiadvaceti posledních soutěžních utkání, v těch zbylých čtyřech navíc remízovala, takže si drží obdivuhodnou sérii bez porážky. V těchto celkem třiadvaceti duelech je skóre "Blaugranas" 41:4, takovou bilancí se nemůže chlubit nikdo jiný na tomto světě. V lize mají Katalánci neuvěřitelnou formu, vyhráli posledních 10 ligových duelů, z toho v posledních osmi nenastříleli méně než tři branky. Koneckonců, všichni dobře víme, jak dopadlo slavné El Clásico...

Tyto výsledky z poslední doby se odrážejí i na postavení v tabulce, Barca je první s dvoubodovým náskokem na Real, třetí je Villarreal s odstupem deseti bodů. Barcelonu může těšit také to, že městský rival z Espanyolu se po debaklu ve vzájemném střetnutí propadl mimo příčky zajišťující v příští sezoně účast v nejprestižnější evropské soutěži, Lize mistrů.

"Je před námi těžký rok plný očekávání. Všichni dobře víme, že bude nesmírně těžké zopakovat výkony a výsledky z roku 2010, ovšem věřte nám, že pro to uděláme všechno. Před Vánocemi jsme měli skvělou formu, tak doufám, že nás mírná pauza nepoznamená a navážeme na vysoké výhry. Je mi jedno, jestli nakonec vyhraji Zlatý míč či ne, jsem šťastný, že jsem si vysloužil být v nejlepší trojici uplynulého roku po boku takových hvězd, jako jsou Messi a Xavi. Gól ve finále MS 2010 byl pro mě nejdůležitějším okamžikem kariéry, něco takového se vám stane maximálně jednou za život," zhodnotil předešlý rok záložník Andrés Iniesta.

A jak nejlépe zhodnotit rok 2010 z pohledu Barcelony? Láskou naplňující fotbal, trofeje a bilance 44 výher, 9 remíz a 5 porážek, co se týče všech soutěží. Mimochodem, ani touto bilancí se nemůže pyšnit žádný jiný klub.

Mírný výpadek si Barcelona dovolila těsně před Vánocemi, kdy v utkání ligového poháru pouze remízovala na Nou Campu s Athleticem 0:0, v odvetě tak musí zabrat.

Barcelona má opět problémy se složením stoperské dvojice, nastoupit nemohou Piqué, Puyol ani Milito. Do středu obrany se tak stáhne levý bek Abidal a vedle něj by se měl postavit mladíček Bartra. V ofenzivní části hry by měla být Barca v plném složení a dá se tak očekávat další útočný koncert. Ten by měl znovu vést především Lionel Messi, střelec již sedmnácti ligových branek v La Lize.

I Levante má svého střelce, Felipe Caicedo se prosadil již sedmkrát, druhý je v tomto směru trojgólový Stuani. Právě nejlepší střelec klubu Caicedo však na Nou Campu nenastoupí, chybět bude trenéru Platovi i dvojice Venta, Juanfran.

V závěru roku nabralo Levante slušnou formu, výhry nad Atléticem a Racingem budiž příkladem. To pomohlo nováčkovi soutěže na šestnácté místo ligové tabulky, náskok na sestupové příčky je však pouze dvoubodový.

Zvláštní příchuť bude mít utkání pro domácího záložníka Xaviho, ten by měl nastoupit ke svému 549. utkání v dresu Barcelony a vyrovná tak klubový rekord, jenž doposud držet Migueli.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.06 - 10.50 - 26.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - CA Osasuna  (neděle 20:00)
Dalším duelem sedmnáctého kola Primera Division je utkání mezi Sevillou a Osasunou. Oba týmy dělí tři body a čtyři místa, Osasuna má však lepší skóre, a tak se v případě výhry dostane před svého soupeře.

Pět. Přesně to je počet proher v řadě, které musela překousnout Sevilla v závěru roku. Pro nedávného dvojnásobného vítěze Poháru UEFA potupná bilance. Ovšem v Seville věří v zlepšení a první krůček k postupnému úspěchu je třeba udělat v utkání s Osasunou. Dvě venkovní těsné prohry s Villarreal a úplně na závěr roku s Realem Madrid by se daly pochopit, ovšem domácí porážky od Mallorcy, Getafe a Almeríe již tolik ne.

"Na konci roku jsme předvedli několik tragických výkonů, za které jsme si zasloužili prohrát. Ovšem pro nás je v tuto chvíli důležité, že jsme dokázali postoupit ze základní skupiny Evropské ligy a ani v lize není naše pozice beznadějná. Budeme bojovat o Evropské poháry, to je náš hlavní cíl. Uvidíme, jak to půjde, ale myslíme i na Ligu mistrů," řekl klubový prezident Del Nido. Právě Ligu mistrů si měla Sevilla obrovskou příležitost zahrát v letošní sezoně, ovšem v předkole dvakrát padla s Bragou.

Osasuna v posledním utkání roku 2010 nezvládla důležitý sestupový duel se Zaragozou, když na domácím hřišti pouze remizovala 0:0. Předtím dokázala v krásném utkání vydolovat bod z Mestally za remízu s Valencií 3:3. Porážka od Barcelony 0:3, to je při současné formě obhájce titulu ještě dobrý výsledek. Na konci listopadu ještě svěřenci Josého Antonia Camacha porazili v dalším záchranářském duelu Sporting a momentálně se díky těmto výsledkům pohybují na patnáctém místě La Ligy.

Domácímu celku citelně chybí střelecká pomoc Luise Fabiana, brazilský kanonýr se trápí a momentálně dostávají v základní sestavě přednost Fréderic Kanouté a Alvaro Negredo. Právě Kanouté je zatím nejlepším střelcem Sevilly, vstřelil pět branek. Na druhé straně střelec chybí, útočník Pandiani byl dlouho zraněný, a tak je nejlepším střelcem Osasuny Carlos Aranda se třemi zářezy na pažbě.

Seville by měla nastoupit v plné sestavě, pokud ji něco netrápí, je to určitě marodka. To hosté jedou do Andalusie bez Pandianiho, Nekounama, Masouda, Camuňase a Rupéra.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 4.00 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Espanyol Barcelona  (neděle 22:00)
Souboj dvou sousedů v tabulce a aspirantů na boj o Ligu mistrů uzavře nedělní program sedmnáctého kola La Ligy, na Mestalle změří síly Valencia a Espanyol. Oba celky se předhánějí ve statistikách i bodech, momentálně je na tom o skóre lépe Valencia a okupuje kýženou čtvrtou příčku.

Poměrně aktivní je zatím na přestupovém poli Valencia, která by ráda získala nastálo hostujícího Stankevičiuse a navíc má eminentní zájem o útočníka Gameira, záložníka Lafitu a obránce Ramiho. Na druhou stranu opustit kádr Netopýrů by měli Manuel Fernandes a Sofiane Feghouli.

Valencia těsně před Vánocemi vydolovala tři body ze hřiště Realu Sociedad gólem Aritze Adurize z nastaveného času, předtím ale ztratila skvěle rozehraný souboj s Osasunou a brala jen bod za remízu 3:3.

Espanyol sezonu rozjel fantasticky, chvíli byl dokonce první před svým městským rivalem z Barcelony. Prosinec však Espanyol spíše protrpěl, úvodní upachtěná výhra nad Gijónem bylo ještě to nejlepší, co fotbalisty oblékající modrobílé barvy v posledním měsíci v roce potkalo. Pak totiž přišly dvě porážky, nejprve Athletic otočil na domácí půdě během pěti minut skóre a zvítězil 2:1 a v posledním podzimním kole Espanyol podlehl doma v derby Barceloně vysoko 1:5.

Valencii se poměrně slušně daří nahradit kanonýra Davida Villu, který odešel před sezonou do Barcelony. Jeho pozici momentálně zastávají Roberto Soldado a Aritz Aduriz, první jmenovaný zatím skóroval pětkrát, druhý pak dal ještě o jednu branku víc. Espanyol v útoku tlačí bota, nejlepším střelcem je sice Osvaldo se slušnými šesti zásahy, ovšem kromě něj a čtyřgólového Luise Garcíy se nikdo netrefil více než dvakrát.

Hosté přicestovali do Valenci bez suspendovaného Victora Ruize a zranění jsou Ivan de la Pena, Felipe Mattioni a Ernesto Galan. Nastoupit oproti tomu mohou před sezonou z Valencie příchozí Duscher, Raúl Rodríguez a Víctor Álvarez. domácí nemohou počítat se zraněnou brankářskou dvojící Sanchez-Moya, a tak se mezi tři tyče opět postaví spolehlivý mladíček Guaita. Hrát nemůže ani útočník Soldado a záložníci Tino Costa a Pablo Hernandez.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 4.00 - 5.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona16141151:943
2.Real Madrid16132139:1241
3.Villarreal CF16103330:1433
4.Valencia CF1684424:1928
5.Espanyol Barcelona1691618:2228
6.Atlético Madrid1682627:1926
7.Getafe CF1682626:2226
8.Athletic Bilbao1681725:2725
9.Real Sociedad1671822:2622
10.RCD Mallorca1663716:2021
11.Sevilla FC1662821:2720
12.Hércules CF1654718:2219
13.Deportivo La Coruña1646613:1918
14.Racing Santander1653813:2318
15.CA Osasuna1645715:2017
16.Levante UD1643918:2615
17.UD Almería1627715:2513
18.Málaga CF16411120:3513
19.Sporting Gijón1626813:2412
20.Real Zaragoza1617814:2710

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (466)

Přidat komentář
PePiG7

valencia 2-0 soldado,hernandez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

až teď jsem si toho všimnul, že tam máš Soldada... ten hrát nebude

Reagovat
PePiG7

ted jsem si precetl preview zapasu,a on nebude hrat ani hernandez,takze goly-aduriz,mata

Reagovat
smazaný uživatel

to už je lepší

Reagovat
PePiG7

Reagovat
smazaný uživatel

dobře si tipnul ty střelce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PePiG7

jen škoda, že jsem to nepodal

Reagovat
smazaný uživatel

Kaka jupííííí

Reagovat
Rssa

Kurz na výhru Levante je 29,0

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

ot: http://www.real-madrid.cz/ kdo to ma na svedomi?

Reagovat
vocasisko

co konkrétně myslíš? tu skupinku dětí co tam chodí aby obdivovali firmu Real Madrid, jejich vedoucího Mouřiňa a podřízené Mamuta, Kristýnu a ostatní jejich KOLEGY?

Reagovat
smazaný uživatel

..

Reagovat
smazaný uživatel

vsetky fanusikovske stranky stoja za hovno.Respektive clanky su dobre(aj ked niekedy neobjektivne),ale diskusia nestoji za nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Bych se hádal, naše forum je fajn, mluví se tam o fotbale...

Reagovat
smazaný uživatel

otřesná stránka. Ještě otřesnější diskuse. Pak se nemůžeme divit, že sem chodí těmahle pohádkama vybavená omladina

Reagovat
smazaný uživatel

podobne ako fcbarcelona.cz

Reagovat
smazaný uživatel

tam je diskuse hrozná taky, ale články jsou tam až na pár neoběktivních výborné. A hrozně se mi líbí četnost a šíře. Kluci v redakci se snaží

Reagovat
smazaný uživatel

proboha: neobjektivních.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to bije do očí

Reagovat
-Kopy-

Důležitý utkání, musíme vyhrát. Těším se.

Reagovat
smazaný uživatel

drzim palce

Reagovat
smazaný uživatel

plichticka

Reagovat
vocasisko

No tak dneska máme oba stopery mimo hru, Messi je ještě na dovolené. Bude to zajimavá zkouška, sestava Valdés- Alves, Bartra, Abidal, Maxwell - Sergio, Xavi, Iniesta - Pedro, Bojan, Villa. tip 3:0 (Villa, Iniesta, Pedro)

Reagovat
Dr. Admess

Vidím, že Pepek nechá Bojana zase sedět a na křídlo zkusí Affelaye. Na stoperu místo Bartry bude podle mě Fontás...

Reagovat
smazaný uživatel

Fontas není v nominaci a Affelay ani nominovaný být nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze je v nominacii thiago, mohol by bojana tak v 70 min vystriedat ....

Reagovat
Dr. Admess

Jakto že nemůže být nominovaný?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože přestupový termín je až od 3. ledna, tudíž až od 3. ledna může hrát za Barcu.

Reagovat
Dr. Admess

Aha, no myslel jsem teda 1.ledna, no nevadí aspoň se ukáže proti Athleticu...

Reagovat
vocasisko

už ti to vysvětlili ostatní, ale jedinou změnu očekávám, že Pepek udělá zase svůj super tah, kterej nás vždycky obere o body a to ten, že dá Iniestu na křídlo a do zálohy svýho nekreativního oblíbence Keitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych radši Bartru

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som rad videl napr uz aj muniesu ...

Reagovat
mickey mouse

Právě nejlepší střelec klubu Caicedo však na Nou Campu nenastoupí, chybět bude trenéru Platovi i dvojice Venta, Juanfran.

Dejte všechny prachy co máte na to že Caicedo nedá góla, na fortuně to mají ještě vypsané, ale jen s kurzem 1,1 . Ale jsou to prachy zadarmo

Reagovat
mickey mouse

Je 100% jisté že nenastoupí?

Reagovat
smazaný uživatel

keď hráč na ktorého je stavené nenastúpi k zápasu, kurz sa automaticky mení na 1

Reagovat
mickey mouse

fakt? tak to ani nevím, to se mi nikdy nestalo, tak to se omlouvám

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze si Levante udobry fanusikov po tom vyprasku v Cope

Reagovat
smazaný uživatel

ty kokso,to by ma nenapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

novy rok, nova nadej

Reagovat
smazaný uživatel

dnes s Barcou si je neudobří

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sporting uz musi zabrat

doma je vzdycky silnej, tak by se to moho povest

Reagovat
smazaný uživatel

3,03 kurz na neprehru Getafe to sa nedá nepodať

Reagovat
smazaný uživatel

podobny kurz je na Bilbao doma s Barcou..

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe na Real umí. A zápasy po přestávkách nejsou nikdy žádná sláva.

Loni plichta na Osasuně.

2008/09 utrápená výhra 1:0 nad Ponorkama,

2007/08 utrápená výhra 2:1 nad Alicante,

2006/07 prohra na Riazoru 2:0.

2005/06 bezgólová plichta u Ponorek

Nicméně Barca má s tímhle taky potíže (za posledních 5 let 3 výhry a 2 plichty). Povánoční zápasy jsou zlo pro oba. Máme to štěstí, že máme zrovna Levante.

Reagovat
smazaný uživatel

navyše má Getafe celkom slušnú formu, posledných 6 zápasov 5 výhier a 1 remíza, ale poznáme Real, môžu prehrávať celý zápas 1:0 a posledných 5 minút uhaluzia nejak 2 góly

Reagovat
smazaný uživatel

jj, hlavne tento rok davame len v poslednych minutach...

Reagovat
smazaný uživatel

no, řekl bych, že ten kurz 3 na 02 by se zkusit mohl. Není to sice takový ústřel, jako 10 na Espaňol proti Barce, ale i tak dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

10 na 1 a 5 na neprohru Espaňolu.

Reagovat
miky10

Athletic - Deportivo 2:0

Sporting - Málaga 1:1

Barcelona - Levante 6:1

Sevilla - Osasuna 2:1

Valencia - Espanyol 3:2

Reagovat
miky10

Chyba, Athletic 1:0

Reagovat
miky10

San José

Novo - Eliseu

Bojan 3, Villa, Xavi, Pedro - Xisco

Kanouté 2 - Juanfran

Aduriz 2, Mata - Osvaldo 2

Reagovat
smazaný uživatel

Rubinos Perez + filmujici betonari z Deporu =

kez by Athletic hral Premier League, tohle fakt nejde

Reagovat
One-Real

Kurz 1,5 že dá La Coruńa gól, tohle Fortuna dobře pos**la.

Reagovat
smazaný uživatel

obrazu hry to odpovida, Depor by bez vymysleny penalty nemel ani jednu slusnou strelu...

Reagovat
One-Real

To je celkem fuk, Depo se zvedá a španělský rozhodčí, jsou prostě španělský rozhodčí.

Já čekal, že to skončí 3:1 nebo 3:2, ale obrana řekněme si, neni vaše nejsilnější stránka.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasne, to mas pravdu..spanelsky rozhodci skoci na sebehorsi klauniadu ve vapne...ale zrovna dneska je to fakt skoda, protoze Depor jinak uplne prehravame, spousta sanci a z jejich dvou nakopu rezultuje smesna cervena a absurdni penalta...jeste ze se ted Juan Rodriguez nechal ze soucitu vyloucit

Reagovat
One-Real

minimálně gól ještě dáte, ale jde o ten kurz, když hrálo Lausanne v CSKA, tak byl kurz 1,35 že jim dají gól, a na Depor byl 1,5

Reagovat
Kily

španělský rozhodčí, jsou prostě španělský rozhodčí - koukám, že se nic nezměnilo, škoda. Jinak tohle je ale obousečné, stejně tak mohli místo vymyšlené penalty Deporu jednu jasnou upřít, tam člověk nikdy neví

Reagovat
smazaný uživatel

nejabsurdnejsi zapas co jsem kdy videl (nebo minimalne jeden z top3) pokracuje stale ve stejnem duchu

Reagovat
smazaný uživatel

setrite sa na Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

praveze kdybychom se poradne setrili, tak by ten zapas asi dopadl lip spis doufam, ze nam to stestena ve stredu oplati

Reagovat
Rssa

Valdés, Alves, Busquets, Abidal, Maxwell, Mascherano, Xavi, Iniesta, Pedro, Villa, Bojan

Reagovat
smazaný uživatel

No ty krávo.

Reagovat
smazaný uživatel

kks to je stoperska dvojka , chvala bohu ze idem hrat poker ...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Prohrát, prohrát, prohrát!

Reagovat
Rssa

tomu snad nevěříš ani ty sestava je to silná, nejsilnější, co šla postavit, ale mě šlo spíš o to, že Levante je dobrý soupeř zkusit např. Bartru místo Sergia

Reagovat
smazaný uživatel

ved prave kedy chce pepek dat sancu mladikom ked nie v takejto situacii a s takymto superom ....

Reagovat
Rssa

v poháru, nejspíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Mně se tam nelíbí (líbí ) hlavně ten Abidal, to pro mě prostě není stoper a Busquets to jistí, že tam nějaká chyba bude...

Reagovat
Rssa

Abidal je lepší stoper než Pepe a na to myslím zcela vážně. Thuram No. 2

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To jsi teda odvážnej.

Reagovat
Rssa

Ne, ja jen hodně nemám rád Pepého

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto je moc..

Reagovat
smazaný uživatel

v poho sestava, busquets už hrál na stoperovi proti kazani, samozřejmě bych chtěl aby tam pepek do druhý půlky dal jeffrena a thiaga...jinak hlavně at nám Barca ukáže opět dobrej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ne, že bych do toho chtěl Guardiolovi kecat, ale kdy jindy může dostat prostor Thiago nebo Bartra?

Reagovat
Rssa

ale dalo se to čekat po jeho prohlášeních, že to nechce v žádném případě podcenit, že je to první zápas po pauze atd atd.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale stejně, mladíci potřebují hrát, a vyměnit třeba Iniestu za Thiaga by myslím neuškodilo...

Reagovat
smazaný uživatel

ak sa nic zvlastne nestane tak thiago hrat bude, rovnako tak myslim ze aj jeffren , do utoku pepek moc toho na vyber uz nema ....

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude Guardiola střídat v poslední desetiminutovce, jak má obvykle ve zvyku, tak to je jak nic...Zápas proti Levante je ideální pro jednoho, dva mladíky...

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som bol tiez rad keby hral od zaciatku bartra, thiago , jeffren ci muniesa ... ale ako uz bolo spomenute tieto zapasy po pauze su zradne a pepek nechce nic riskovat ... ci to dobre poskladal a bude to slapat aby mohol mladikov pustit hrat , to uvidime , dufam ze hej .

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tohle není fotbalový manager. Zápasy po pauzách bývají hodně zrádné, je třeba hrát v nejsilnější sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sergio na stoperovi...no nevim

Reagovat
alcantara

zvladol to toure, zvladne to aj dalsi DM, zvlast proti superovi typu levante

Reagovat
alcantara

a bez caiceda

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Krásný příklad podcenění.

Reagovat
alcantara

cca za 7 minut vyrovna xavi migueliho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to sedel na tribune vedla affelaya jonathan ci jeffren ? ... som bohovo zvedavy kto dnes bude striedat ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeffren

Reagovat
Rssa

Proč vůbec nebyl nominovaný Fontásbauer?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje dneska Barca B?

Reagovat
smazaný uživatel

to vypadalo na penaltu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

99. pro 100. příspěvek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rssa

100. pro Barcu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

alespoň něco dneska

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Levante se drží zuby nehty, Mascheranovo tým v dorážkách hluchej...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Vlastně měli i několik šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Levante zatial pekne.. mali aj nejake nadejne brejky, a pri jednom sa mi zdalo ze tam Abidal nekoho fauloval v 16ke

Reagovat
smazaný uživatel

Co se zdá je sen, probudíš se - je den.

Reagovat
$dolar$

Nase sny nam nevezmes! Protoze my spime, kdyz je mame...

Reagovat
smazaný uživatel

To mi připomíná Inception

Reagovat
$dolar$

Ale melo by "Noc v Roxbury"

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možná ostuda, ale to jsem neviděl....

Reagovat
Carlos Juan Pablo
Reagovat
$dolar$

Chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Polepším se.

Reagovat
smazaný uživatel

to su ti dvaja sasci?.. Will Ferrell a neviem kto ?..

Reagovat
Rssa

Kdyby se radši Bojan neválel a hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
indy

ukazuje to co celu sezonu...prd...najvacsie sklamanie z hracov Barcy v tejto sezone..nepamatam si zapas kedy by nieco ukazal

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by..

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan by se nad sebou měl zamyslet. Je prvním náhradníkem do útoku a měl by podle toho hrát. Zatím to tak není a hraje pod psa. Já už se na jeho adresu vyjadřoval několikrát, takže je to mlácení prázdné slámy, ale podle mě nezlepšuje svoje slabiny. Nemaká na sobě, jak by asi měl. Samozřejmě je to jen spekulace a třeba opravdu dře a nejde mu to. Nevím. Každopádně tím škodí týmu. Nejde o jednoho hráče, ale o tým a ten Bojana a jeho góly potřebuje. Neřeknu nic, kdyby byl před ním třeba ještě nekdo a on měl míň minut, ale on má minut dost. Teď je to jen na něm.

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne nekdo, kdo ho nevychvaluje az do nebes...

Reagovat
Rssa

Myslím, že zrovna u Bojana to nehrozí, ten je tu docela často kritizován

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna já Bojana kritizuju opakovaně.

Reagovat
Rssa

a navíc se mi zdá nějaký podrážděný, pořád diskutuje s rozhodčím...s takovou ho z pozice prvního náhradníka do útoku vyžene Jeffren

Reagovat
smazaný uživatel

zatím dobré, hrajeme naší hru, stačí dát jeden gol a levante se sesype bojan dolu a jeffren nahoru!

Reagovat
smazaný uživatel

jeffren sedi na tribuně, vic nahoru jit nemůže

Reagovat
$dolar$

Někdo z Prahy a okolí se zájmem hrát Hanspaulku s lidmi z EF? (par lidi vypadlo, idealni by bylo, kdyby se prihlasil nejaky obrance )

Reagovat
panca

v jakych terminech se hrava?

Reagovat
$dolar$

28.3 - 29.6. v nedeli se hraje

Reagovat
panca

od kolika hodin?

Reagovat
$dolar$

To se jeste nevi

Reagovat
panca

dopoledne nevim, jak bych to stihal. Odpo by to bylo lepsi!

Reagovat
panca

ale pokud bude teda zajem, prisel bych nekdy na nakej trenink se ukazat

Reagovat
$dolar$

A mas FB?

Reagovat
panca

icq 495112685. fb sem nechci davat. Si me pridej a tam se domluvime

Reagovat
smazaný uživatel

jak se jmenujete?

Reagovat
smazaný uživatel

To se ani neptej

Reagovat
smazaný uživatel

a prece se ptam

Reagovat
M.Vaza

Zdravím,pokud to stále platí,taky bych se přišel mrknout.. hrával jsem závodně 10 let,poté kvůli škole skončil,ale znáte to,člověk by si rád ty časy připomenul..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Toho jsem se bál, už to nemá cenu, vypínám..

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak.. skoda ze tam bol haluzak Pedro a nie Bojan..

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, tebe bych nepřál ani fotbalportalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

jasne.. najprv si porovnaj kolko tu rypes ty pri Reale a kolko ja pri Barce,.. toto je mozno druhy krat za sezonu co ako tak komentujem jej zapas

Reagovat
$dolar$

To ja tebe celkem jo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona 12 striel/z toho 7 na bránu

Levante len jednu/ 1 na bránu

Muselo tam Barcelone teda niečo spadnúť.

Reagovat
smazaný uživatel

to hej.. ale my sme sa bavili o golovej situacii.. ze tam mohol byt Bojan

Reagovat
smazaný uživatel

Gól mohol dať ale ktokoľvek.

Reagovat
smazaný uživatel

okrem Bojana

Reagovat
smazaný uživatel

...který i s tou jeho bídou měl před tímto zápasem lepší statistiku gólů ze hry na minuty v porovnatelných soutěžích než všichni hráči Realu (včetně Cristiana).

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nechápu, proč vlastně reaguju...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

1) Mluví se tu o Bojanovi, proč argumentuješ Realem?

2) Samozřejmě, že má, když většinou nastupuje na poslední minuty, jako typ rychlýho útočníka na brejky. Sám si třeba viděl (?) dnešní zápas... o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože se díky tomu srovnání dá názorně ukázat, jak mimo je jeho příspěvek tak, aby to pochopil i někdo tak hloupý jako on. A ten druhý bod je zcestný, Bojan góly dává a nevidím důvod, proč by tu Pedrovo první gólovku neměl proměnit.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Druhý bod právě není zcestný. Pokud tedy chceš porovnat např. Cristiana a Bojana: Cris je nejlepší střelec soutěže, když dal v šestnácti utkání sedmnáct gólů a hraje po celý zápas.

Nýbrž rychlonohý Bojan nastupuje na poslední minuty, když už jsou obránci soupeře unavení a jasně, že tam nějkýho šoupne, šancí má většinou hafo.

A abych řekl pravdu, tak teď jsem se podíval a ani tý statistice nějak nerozumím. Viděl jsem, že Krkić dal v 14 utkání (425 minut) tři góly...

Reagovat
smazaný uživatel

Já je nechtěl srovnávat (dokonce jsem se přehlíd a Cristiano vychází z těch čísel lépe), ale ukázat na tu absurditu. Spoustu šancí potřebuje na gól i Higuaín a já taky po každym Cristianovo góle nepíšu o tom, jak by to dopadlo, kdyby tam byl právě Gonzalo. A to, že letos dává góly v posledních minutých je způsobeno logicky tím, že se na něj díky konkurenci tolik nedostává, ale on už v minulých sezonách dokázal, že branky u něj nejsou žádnou náhodou.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ano, tohle jsi mohl napast rovnou a nepoukazovat na ostatní hráče.

Ale stále nechápu tu statistiku, jak ''lepší statistiku gólů ze hry na minuty v porovnatelných soutěžích?''

Rok 2010/2011

Bojan: PD 141 minut (141,66) na gól, celkově 210 minut

Cristiano: PD 85 minut, celkově 93 minut

Higuaín: PD 140 minut (139,57), celkově 146 minut

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Vlastně u Ronalda odečíst ty z přímáků a penalt (ikdyž nevím proč), takže 131 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani to nepochopíš, protože jsem pracoval se špatnými čísly. Máš pravdu, omluva.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan hra slabo.. to ze mu tam par golov padlo a ze ma dobry priemer na tom nic nemeni..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

141 minut na gól v PD, celkově ve všech soutěží 210 minut, skvotný to průměr...

Reagovat
smazaný uživatel

ale podla donjuana je lepsi ako Ronaldov..

Reagovat
smazaný uživatel

Přehlíd jsem se, uznávám. Ale stejně 1961 minut = 21 gólů (5 z penalt, 2? z přímáků) vychází na 140 minut, takže to zase takový ústřel není.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo ma 25 golov.. a z priamych kopov dal aspon 4.. to su normalne goly, a tak isto penaltove sa rataju do statistik..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale o ty góly tady právě od začátku šlo, to, že letos neprochází obranou jako Messi, nikdo nepopírá.

Reagovat
smazaný uživatel

a ten priemer by som strasne rad videl.. kedze Bojan ma v 21 zapasoch 4 goly... to je vazne borec..

Reagovat
smazaný uživatel

No teď koukám, že mi to hapruje celý, čerpám ze špatných zdrojů. Ale to je jedno, klidně si dál toč tu svoji, mně to je jedno.

Reagovat
Rssa

a teď jsem kvůli komentu neviděl gól....byla branka nebo to je nějaká opakovačka z loňska??

Reagovat
smazaný uživatel

dej to sem znova teď..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ale tak... to byla nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nemal si to uz vypnute ?..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jsem to ještě nechal, přemýšlel jsem, že si tam dam Malagu, ale když mám tohle rozkoukaný...

Reagovat
cubinho

Pedro je letos famózní

Reagovat
cubinho

...a tím letos nemyslím rok 2011

Reagovat
Rssa

ale letos je famozní taky

Reagovat
cubinho

Reagovat
Rssa

Pedroooooooooooo ... a to kdysi býval míle a míle za Bojanem, teď je to opačné...

A pochvala pro Daniho, druhá asistence

Reagovat
smazaný uživatel

mě začíná štvát ten Bojan... jestli on snad fakt nestagnuje..

Každopádně doufám, že ještě všem ukáže - je pořád dost mladej

Reagovat
Rssa

162. pro Pedrův hattrick

Reagovat
Carlos Juan Pablo

163. pro zrušení 162.

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
cubinho

Naranja mechánica

Reagovat
smazaný uživatel

to az od deseti

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš to tam možná měl radši toho Bojana nechat.. ale asi to chce zase nějakýho DM no..

Reagovat
Rssa

už je to zase ten válec, který známe z loňska

Reagovat
smazaný uživatel

tak som si pozrel ten Abidalov zakrok za stavu 0:0.. a jasna penalta... Nou Camp holt robi svoje..

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

nj, bohuzial..

Reagovat
$dolar$

Divis se?

Reagovat
smazaný uživatel

ani nie..

Reagovat
smazaný uživatel

je jasný, že zde uplatnuješ svůj subjektivní názor

Reagovat
Carlos Juan Pablo

každý ma subjektivní názor

Reagovat
Woods

ja chcem sejkov ako majitelov Espanyolu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Barca B vyrovnala

Reagovat
smazaný uživatel

to je teda tragedie

Reagovat
vocasisko

už vede

Reagovat
vocasisko

už vede

Reagovat
Woods

Nolita je skoda v B-cku ..... snad si najde nejaky klub kde bude hravat ....

OT : to co zahodili teraz

Reagovat
vocasisko

Bohužel je mu už 25 a není to odchovanec, takže i kdyby ho Pepek vzal trvalo do Áčka, raději by tam dával miláčka fanoušků Bojana než jeho.

Věřím v jeho přestup do Benfici, jak se o otm mluví, tam by si zahrál dobrej fotbal:).

Reagovat
smazaný uživatel

Půjde pryč. Ani nevím, co si o tom myslet, ale protože je mu už 24, tak to je asi dobře.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

2:2

Reagovat
mickey mouse

Barca B má ukázkovou šňůru remíz

Reagovat
Carlos Juan Pablo

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

golgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgol

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný gól , ikdyž hráči Levanta se z něho ani neradovali...

Reagovat
Woods

radovat sa budu z vyrovnavajuceho

Reagovat
vocasisko

Hra špatná není, škoda neproměněných šancí. Doufám že už se dohraje v klidu do konce. Je po přestávce a všichni asi čekali debakl, já čekal výsledek max o 3 góly a tak nejsem překvapenej a nedělám unáhlený závěry. Je sice hezký, že jim Real dal před Vánocema 8:0 ale já bych na to vůbec nehleděl, nejlepší tým na světě to z nich neudělá :). Aspoň že to B-čko konečně vyhraje.

Reagovat
Boix

Reagovat
vocasisko

tak nevyhraje :P

Reagovat
X-bano-X

Hmmmm no pekne a ja že sa hrá až o 8

Reagovat
Footballer

Reagovat
Footballer

Nasralo by, ale o moc jsi nepřišel, to já před Vánocema neviděl debakly se San Sebastianem ani s Espanyolem

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Tři body zaslouženě doma. Tyhle povánoční mače jsou za trest. A teď se těšit na zítřek

Reagovat
smazaný uživatel

Slepička

Reagovat
smazaný uživatel

v zápase Realu se Sevillou si komentátor DOVOLIL okomentovat některé fauly Realu a fanoušci si ho tady podávali, jaké je to jelito atd. Dokonce na české stránce o Realu vyšel článek o údajných chybách komentátora. Já se u toho nasmál jak sviňa. Vůbec se neřešilo, jak strašně hrál Real v tom zápase, ale všechno se tam točio o tom, jak moc Realu uškodil sudí a jak moc Realu uškodil Nikodým za mikrofonem.

Po tom, co dnes předvedl Slepička bychom ho měli pověsit na kříž, hajzla. Ale sere pes. Ať si dědula plácá, co chce. Nakonec to není anitak jeho ostuda, jako spíš těch, co ho platí a pouští do éteru. (Pane, Slepička, pokud byste si se mnou chtěl cokoliv vysvětlit, tak stačí oslovit místní reakci, která kontakt na mě má. Moc rád bych s váma prohodil pár slov k vašemu dnešnímu vystoupení)

Reagovat
smazaný uživatel

dobře ty

Reagovat
-Kopy-

Perlil hodně říkáš jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý koment

Reagovat
Kily

kdyžtak zavolej a pokecáme spolu, mám rýmu, tak aspoň v něčem ho budu schopen napodobit

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

vtipálku

Reagovat
alcantara

mne sa najviac pacilo, ako obvinoval statistikov z toho, ze nezaratali sancu rafu v prvom polcase medzi golovky, ako by si mali nasadit bryle a podobne kecy, pricom on s orlim zrakom si nevsimol, ze bol mavany ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátku taky válel, když si stěžoval, že mu nejde zvuk, že je to jako komentovat v kostele až po pěti minutách zjistil, že nemá zapojené sluchátka...

Reagovat
alcantara

a potom to zaklincoval svojou tradicnou,milionkrat omielanou prednaskou o vysostnom postaveni velkoklubov vsade na svete, je to bavic

Reagovat
smazaný uživatel

njn slavní komentátoři Sportu 1 2 tak aspon, že tu PD na něčem dávaj

Reagovat
smazaný uživatel

DÍKY PEDRO i bez stoperů a Messiho dobrej mač a Abidal hraje neskutečně pohodově

Reagovat
smazaný uživatel

az na ten zakrok, po ktorej mala ist penalta

Reagovat
smazaný uživatel

ani to nebyl, tak zlej zákrok, ikdyž by se dal pískat, ale celkem to rozhodčí zvládl

Reagovat
indy

stvrty? ci piaty raz to tu spominas?

Reagovat
smazaný uživatel

je vytrvalý :D

Reagovat
smazaný uživatel

v tejto diskusii len treti

Reagovat
smazaný uživatel

Čtvrtý

Reagovat
Tigerinho

ty seš fakt případ

Reagovat
smazaný uživatel

200. pre Real

Reagovat
X-bano-X

Sociedad de Futból, S.A.D.

Reagovat
smazaný uživatel

to je uz otrepane..

Reagovat
smazaný uživatel

tak teda Zaragoza, no.

Reagovat
smazaný uživatel

detto

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe nedá svoji kůži lacino, to bude dobrej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně pro Valencii, dobře i pro Lille - to hostování do konce sezony jim přijde vhod

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Od léta: Guaita - Miguel, Rami, R. Costa, Mathieu ? Nebo se Vale pokusí získat ještě nějakého golmana?

Reagovat
-Kopy-

Na co golmana, když máme tři skvělé golmany ?

Miguel (Bruno) - Rami (Navarro), Stanka/R.Costa, Mathieu (Alba)

Stanka se mi každým utkáním začíná líbit víc.

Reagovat
Kily

gólman netřeba, spíš pravej bek místo Miguela a toho prodat, dokud ještě má nějakou cenu

Reagovat
-Kopy-

Tys ho neměl nikdy rád, ale nic nemamítám.

Reagovat
Kily

první dva roky jo, od tý doby to je spíš namyšlenej frajírek, jehož cena každým rokem klesá, vedení ho mělo poslat do Evertonu, když o něho byl zájem, tehdy by se z toho nějakých osm mega dalo vytřískat

Reagovat
-Kopy-

A koho místo něj ?

Reagovat
Kily

mně by se zamlouval třeba Zabaleta, kterej navíc nejde pro kartu daleko a na naší dobytčí farmě by se mohl zabydlet poměrně rychle finance a dostupnost hráče samozřejmě hrajou proti

Reagovat
-Kopy-

Jj ten se mi taky líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

proc?

Reagovat
-Kopy-

Fakt mam velkou radost mr šebyku.

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace k titulu příští rok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co ta skepse?

Reagovat
smazaný uživatel

s tím, co tam už Valencie má, a s tím, že knim příští rok přijde tenhle gigant, budou už neporazitelní. Nedá se jinak

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
-Kopy-

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Getafe nezklame a odehraje dobrý zápas.

Nějakej ten bod by mohlo uhrát

Reagovat
vocasisko

rozhodně na to mají, hlavně nesmí být posraní jako Sevilla, která by na to taky měla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se dá ztráta Realu dost očekávat, Getafe je nevyzpytatelný soupeř. I když fandím Realu, tak bych se nebál vsadit 0. Rád bych se ale mýlil.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska tipnem 1:3.. Miku - Ronaldo, Di Maria, Benzema

Reagovat
Tigerinho

0-2 (Özil a Ronaldo)

Reagovat
Tigerinho

tipoval sem výsledek po 20 minutách :)

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria vyzerá ako tasmánsky čert

Reagovat
F.Torres

v čem vidíš podobnost?

Reagovat
smazaný uživatel

taky moc nechápu. Tasmánskýmu čertovi se určitě nestává, že sebou jen tak z ničeho nic flákne o zem ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aaa, poznávám typickýho Realistu - hlava do písku a já o ničem nevím ...

Reagovat
smazaný uživatel

a typicky cule - rozprava o praktikach ktore sa robia aj v jeho tyme.. videli sme aj vcera

Reagovat
smazaný uživatel

typický culé nehodí " ", když se mluví o simulaci Iniesty nebo o tom, že by mohla Barca ztratit třeba v derby s Espaňolem.

Reagovat
smazaný uživatel

no to neviem, ale rypat zacal niekto iny..

Reagovat
smazaný uživatel

jakou to má souvislost?

Reagovat
smazaný uživatel

ze keby to nenapises tak nema na co tak reagovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga tretia od konca ? Tak aby mi splnili očakávania, tak majú čo robiť

Reagovat
smazaný uživatel

Je až neskutečné, kde všude a při jakých komentářích jsou schopni si fanoušci barcelony rýpnout do Realu nebo do nějakého hráče tohoto klubu. Ano, děje se to i naopak, ale to, co předvádí jeden uživatel (možná by se měl přejmenovat na komplex - fcb) je hodně za hranicí normálně uvažujícího a myslícího člověka.

Reagovat
smazaný uživatel

dolar?

Reagovat
smazaný uživatel

€uro?

Reagovat
smazaný uživatel

to od neho zebres ?..

Reagovat
$dolar$

Volal jsi me?

Reagovat
smazaný uživatel

nevolal iba som hodil rečnícku otázku

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema začal dávat do tréninků vše, takže dneska se budou dít věci

Reagovat
One-Real
Reagovat
smazaný uživatel

"sevas Leo"

Reagovat
smazaný uživatel

Bude dnes v zakladu, nevis?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

J, uz to ctu

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo Tiagovi? Přišel jsem o kapínek později

Reagovat
smazaný uživatel

sprint a jeho sval to nezvladl. natrzeny by to snad bejt ale nemelo...

Reagovat
smazaný uživatel

to je smůla. Často vás nevidívám a zrovna on je hráč, kterýho mám rád. Bránil jsem ho proti tvrďákům už v Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, ja ho mam púosledni dobou taky docela rad. odvede ve stredu obrovsky penzum prace a dokaze i rozhodnout zapas

Reagovat
Tomanatura

Bránění standartek Almerie je na úrovni divizního týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Henrique druhým Puyolem? no nevím

Reagovat
smazaný uživatel

a kike rozhodne nebude druhym pepem. co to zas dneska vymyslel za styl hry, to vazne nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

není ta vaše hra moc nebezpečná, no. Úplně chybí křídelní hra

Reagovat
smazaný uživatel

ja ani nevim, co to chce kike hrat. obcas to vypada jak 4-1-2-1-2, obcas jak 4-4-2. kazdopadne fran, pres kteryho bychom to dneska meli tahat, se vubec nedostava do hry po kridlech to imho stejne asi nepujde, kdyz ve vapne mame dva prcky...

Reagovat
smazaný uživatel

jako ale je to fakt maglajz. Proti Racingu jsem čekal, že se trochu ukážete. Takovýhle zápasy musí být za tři body, jestli chcete zabojovat o LM.

Reagovat
smazaný uživatel

tam neni kdo by to potahl, kdo by rozhodnul. mozna snad jen kun...

Reagovat
smazaný uživatel

je to vážně slabota.

Reagovat
smazaný uživatel

uplne stejny to bylo s malagou, ale byl simao, kterej to v podstate rozhodl

Reagovat
smazaný uživatel

nebul furt.

Třeba Cerezo zamaká a v lednu dotáhne Suareze (moc nevěřím, ale třeba jo). To by vám mohlo pomoct. A třeba byste kopali i víc pentlí

Reagovat
smazaný uživatel

za co, kdyz nejsou penize? ja nebulim, akorat neni uplne prijemny sledovat, ze je to zas hruza

Reagovat
smazaný uživatel

já vím. Dělám si srandu.

Nemáte prachy? Nekecej?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, jestli to od tebe brat jako ironii, nebo jestli to myslis vazne

Reagovat
smazaný uživatel

no né. Vážně máte problémy?

Reagovat
smazaný uživatel

ne uplne likvidacni typu valencie, ale dluhy mame veliky (staci se podivat na nase prestupy za poslednich pet let) a cerezo hodla zacit setrit. jestli se nedostanem do LM, tak to bude velkej pruser, zvlast pri nasem uzsim kadru

Reagovat
Kily

jj, to s tou šířkou kádru mi nedávno taky proletělo hlavou s tím, že se pak může stát nutností prodej hráčů jako De Gea nebo Agüero

Reagovat
smazaný uživatel

toho bych se zas nebal. kun i de gea maji jeste a jsou to oba klubisti (i kdyz to byl torres taky )

mame neuveritelny mnozstvi mladejch talentu, ktery cekaji na svoji sanci. je cas prestat s nima vydrbavat jako s nachem, miguelem nebo perezem

Reagovat
smazaný uživatel

*maji jeste cas

Reagovat
Kily

tak uvidíme, snad někdo dostane rozum a prozatím pustí z hlavy myšlenku stavby nového stadionu. Kdyžtak se s námi budete přetahovat o hráče, kterým končí smlouvy, případně takové, které nikdo nechce, třeba Rozehnal by mohl být k mání za hubičku, i když stoperskou dvojici Rozehnal - Perea bych nepřál snad nikomu

Reagovat
smazaný uživatel

je potreba zacit se chvat chytre na prestupovym trhu, coz mi k nasemu stavajicimu vedeni nejak nepasuje...

Reagovat
Kily

no to ne, nejhorší je, že ono se často chová hloupě hned dvakrát a nejenom že vydá slušný peníze, ale vydá je za špatnýho hráče, jak pevnou pozici má Pitarch?

Reagovat
smazaný uživatel

minulou sezonu dostal (myslim nekdy na podzim) od cereza ultimatum, ze jestli se nedostaneme do poharu, tak konci. jenze my vyhrali EL, ESC a hrali finale copy...

uplne pevna bych rekl, ze neni, ale v tuhle chvili se nemusi niceho obavat (i kdyz by asi mel)

Reagovat
Kily

hmm, přitom by člověk čekal, že když je na lavičce Flores, tak to sportovního ředitele potáhne do kabiny, tak aspoň ber za vděk tim, že Pitarch z tohohle pohledu není blb jako Carboni

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak zase flores si vytipoval posily zatim vic nez slusne, ale stavi to naprosto divne a na jeho stupidni experimenty hrozne dojizdime

Reagovat
Kily

jj, já jsem podobnou věc od vás letos čekal, Flores není trenér pro nějaký přední klub a loňská cesta poháry na tom pro mě nic nemění

Reagovat
smazaný uživatel

minulej rok se mi libilo, co s tymem udelal, ale nechapu, co to letos provadi. ten tym nema zadnou herni tvar a on jeste dela svoje stupidni experimenty...

Reagovat
smazaný uživatel

300. pre papriku v oleji

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Kun podělal. Měl to hrát před bránu z první. Měl tam 3 nebo 4 kolegy a prakticky nešlo netrefit alespoň jednoho.

Reagovat
smazaný uživatel

podelavaj to dneska vsichni. costa zas neprihraje na dva metry

mmch, kun dneska s paskou!

Reagovat
X-bano-X

Zara - Real Sociedad zatial paradny futbal a gooooooool Xavi Prietoooo

Reagovat
smazaný uživatel

parada, rozhodci nam vzal dalsi gol

tohle hranicni se ma poustet...

Reagovat
smazaný uživatel

to dokonce nebylo ani hraniční. Prostě to zase praporkář podělal.

Reagovat
smazaný uživatel

A zase chyba praporkáře. Kun mohl jít sám na kasu.

Reagovat
smazaný uživatel

praporkari jsou dneska zas celkove ve forme

Reagovat
smazaný uživatel

ze dneska.. ty optimista..

Reagovat
smazaný uživatel

Perea a žlutá. To je (vypůjčím si od trééééni Czaplára) evrgrííííííííííííííííííííín

Reagovat
Tomanatura

To je fakt tak špatný? Já si ho pamatuju jako solidního obránce, nikdy nebyl nějaký typický břídil...

Reagovat
smazaný uživatel

posledni tri roky je to nejhorsi obrance planety hrajici na vrcholove urovni (mysleno zcela vazne a bez predpojatosti)

Reagovat
Tomanatura

Třeba je to umocněno tím, že už 3 roky "nemáte" obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

perea vynika nad vsechny navic je tu letos godin, coz je neuveritelnej hrac, minulej rok se zas objevil alvaro, takze ono je kde brat

Reagovat
smazaný uživatel

to je zas fotbal. se snad pujdu koukat na cetnicky humoresky po stopadesateosme...

Reagovat
smazaný uživatel

hele, šebíku, koukám, že vy máte momontálně s Racingem velmi nepěknou bilanci. V posledních 5ti mačích jedna výhra, dvě plichty a dvě prohry. Jedna z toho dokonce náklep 5:1

Reagovat
smazaný uživatel

jn, racing a almeria jsou nasi oblibeni souperi. vetsinou zari alves/tono, nebo nase obrana...

Reagovat
Kily

zase se chystáte dávat body na charitu? To napíšu Emerymu, aby se převlékl za chudáka a třeba od vás za pár tejdnů odvezeme i něco jinýho, než dvě červený

Reagovat
smazaný uživatel

proti silnejm jsme se vzdycky dokazali vybicovat (i kdyz buh vi za stavajici situace)

Reagovat
One-Real

Kde koukáte hoši? (sebyk+fcb) kdyžtak hoďte link

Reagovat
smazaný uživatel

sopcast 90801. kvalita nic moc, prvni co jsem otevrel a zustal jsem u toho

Reagovat
smazaný uživatel

S1

Reagovat
Kily

já si to pustil na bet365.com

Reagovat
-Kopy-

už nemáš sport 1 nebo co ?

Reagovat
Kily

mám, ale za chvíli je finále MS v šipkách a jelikož DSF přešla pod německej Sport1, tak jsem musel zapnout bet365

Reagovat
smazaný uživatel

První půlka nič moč (viděl jsem to cca od 20. minuty). Racing se brání s prstem v nose. Chce to hráčům zmínit, že je to důležitej zápas. Musej trochu zamakat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej přestávkovej program na Sportu 1.

Reagovat
alcantara

zase davaju goly messiho?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
X-bano-X

Tak Zara - Real Sociedad : zatiaľ pekný fotbálek. Gól Zaragozi som nevidel, tak nehodnotím ale bolo vidieť že za stavu 1:0 bola aktívnejšia, Real dokonca stiahnutý bránil. A nasledoval zlom zápasu, kde neštastný odkop trafil rozhodcu od ktorého sa lopta odrazila do brejku a Prieto nedal brankárovi šancu. 1:1 spravodlivý výsledok po peknom priebehu( až na večné zdržiavačky a simulácie, ale na to si už fanúšik La Ligy snáď ani sťažovať nemôže)

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že se z tebe časem klube fanda Sociedadu

Reagovat
X-bano-X

Tak fanda hmmmmm skôr im prajem. Fandiť sa dá len jednému týmu v lige. Sociedad hrá pekný futbal, ale narovinu nemá kvalitu na to hrať o titul. Ale páči sa mi ich hra, má to taký pohárový náboj

Reagovat
smazaný uživatel

taky je mam hodne rad

Reagovat
smazaný uživatel

já souhlasím, že je to sympatickej mančaft. Já je viděl v derby a líbili se mi moc. I proti nám zahráli dobře, ač to tak výsledkově nevypadá.

Mám je ve Španělsku jako cca 6. tým. Já mám fakt hoooodně oblíbenců

Reagovat
X-bano-X

Pre mňa je to asi takto :

1, Barca od 91 jedine Barca

2, Real Sociedad

3, delené medzi Vale a Atletic Club

Všetci produkujú futbal na ktorý sa dá pozerať a to je pre mňa oveľa viac ako veľké mená a haldy peňazí.

BTW : Minule tu bola pekná debata o týmoch pre EL a mne to nedá. Akú motiváciu má trebárz Atletic Club hrať v EL? Finančne to vraj nieje nič moc, hráčov neprilákajú keďže berú len baskov, vyhrať by to pravdepodobne nevyhrali a dostatočne široký káder(na 3 súťaže) tam tiež asi nieje. Okrem hrdosti že by sa tam dostali tam veľa motivačných faktorov nevidím. Síce je tu možnosť "predať sa" ale predsa baskovia a ich patriotizmus.....

Reagovat
smazaný uživatel

zajimavy rozpeti - od barcy po athletic

Reagovat
smazaný uživatel

sice ofsajd, ale od Munitise parádní oblouček

Reagovat
smazaný uživatel

Perea nezklame. To je držák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už druhá vynikající rozehrávka od Godína.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu, ze nejvytezovanejsi obrance je perea a vedle nej se stridaji alvaro a godin

Reagovat
smazaný uživatel

je to nepochopitelné. Přitom ti dva by mohli být dobrá dvojka. Už hráli někdy spolu? Jak to vypadalo?

Reagovat
smazaný uživatel

prvni tri nebo ctyri zapasy v sezone a byla to parada pak se godin zranil no...

taky to nechapu, typove se k sobe hodi, herne jim to funguje, ale kike je vedle sebe nepostavi

Reagovat
smazaný uživatel

godin je fakt paradni hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Ujfi tam ten loket dal. Může být rád, že to nebylo za žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu se zbavit dojmu, že je sudí na domácí tvrdší. Už druhý odpíchnutý ridberger Munitise sežral. K tomu dva útočný fauly, který viděl asi jen on. Ofsajd, který nebyl ...

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna jsem to chtel napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Kur-a, když už se povede pěkná klika a přejití jeden na jednoho, tak centrem trefí prvního hráče ...

Reagovat
smazaný uživatel

jn, furt dokola

Reagovat
smazaný uživatel

trapárna. Opravdu trapárna (sorry, šebíku), ale Godín musí rozehrávat, vyvážet balony, tvořit hru. Kde je, doprdele záloha Atletů?

Jejda, ten sudí je slepej a jak píšu - na domácí vysazenej.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, vzdyt ja si myslim to samy.

raul garcia se klasicky nekde schovava a akorat prasi a merida na to proste asi nema

Reagovat
smazaný uživatel

raula garciu uz proboha stahnout

akorat dostane cervenou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Costa dneska takovej rozporuplnej výkon. První věc dobrá, ale pak udělá blbost - podělá centr, nechá si vzít balon ...

Ale chválím alespoň za snahu. Druhá strana Atletů je o 100 % mrtvější.

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, pohyb na 1, prace s micem za 5

Reagovat
smazaný uživatel

Godín do Barci jako třetí stoper místo Milita

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by mal tak dobrý stopér chodiť k vám na lavičku?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

to tak

Reagovat
smazaný uživatel

čekal jsem na tvou reakci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koke

Reagovat
smazaný uživatel

Kike pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby ujfa spadnul, tak je pentle

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

s tímhle sudím ne.

Reagovat
smazaný uživatel

parada, koke na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Ujfi pěknej průnik a pochvala za to, že to ustál.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle byl od Valery vymodlenej faul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pekne koke

Reagovat
smazaný uživatel

to je presne to, co potrebujeme

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně se uvedl. Nejnebezpečnější střela Atletů za zápas

Reagovat
smazaný uživatel

tedka zas paradni centr

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle bych dal i ja

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Tomáš

Reagovat
smazaný uživatel

to je sileny. godin je zdaleka nejkreativnejsi hrac na hristi. skoro bych ho presunul do zalohy a poslal tam na CB alvara

Reagovat
smazaný uživatel

proč ho někam přesouvat? Pošli ho rovnou do Barcelony. U vás je kometa. U nás přesně zapadne do systému

Reagovat
smazaný uživatel

to tak. dyt mate henriqueho

fontas, bartra nebo muniesa cekaji na svou sanci, bylo by to zbytecny

Reagovat
smazaný uživatel

wow, jemu je teprv 24. Já měl za to, že mu je ke třicítce.

No, tak to samozřejmě mění všechno. Bylo by to zbytečný.

Nicméně to nemění to, že vám ho závidím. 24 let a hraje jako mazák. Nicméně že hraje u vás, je vcelku záruka, že nepůjde do Realu

Reagovat
-Kopy-

Asi v létě výměna Vicente - Godín.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne no

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

koke je zatim nadmiru slusnej. za deset minut toho odvedl vic nez garcia za celej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

výborný zatím.

Jinak Asuncao parádně pokračuje v křeči, kterou započal Raúl García.

Mimochodem - když Raúl García přestupoval z Osasuny k vám, tak jsem ho chtěl taky, ale 20 mega bylo moc.

Reagovat
smazaný uživatel

stal asi 12

Reagovat
smazaný uživatel

13. Koukám na to.

Reagovat
-Kopy-

Taky jsem ho chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

DAVID!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal

Reagovat
smazaný uživatel

dopiče

Reagovat
One-Real

tohle byl neuvěřitelný hnus, lituju že jsem na tu druhou půli koukal, Atleti naprosto bez zálohy, množství nepřesností, s takovou to dotáhnou však vy víte kam

Reagovat
smazaný uživatel

ja toho taky lituju, mel jsem se radsi ucit na zkousky

Reagovat
cristiano.K.

v podstatě celá záloha atletica mě zklamala.Kdo hrál středního tvořivého záložníka(AM)? Čekal jsem,že by to mohl hrát Merida, který jediný snesl přísnější měřítko,ale ten hrál z leva odchod Simaa mu prospě,bohužel né atleticu o to víc je vidět jak chybí Jurado a v dnešním zápase také Forlán a Reyes...Costa Santader Adrian,Munitis

Reagovat
smazaný uživatel

stredniho zaloznika nehral snad nikdo. raul garcia se standardne nekde schovaval a jen prasil a merida hral z nejakyho duvodu zleva...

Reagovat
cristiano.K.

to je jako,když u nás hraje Meirales pravého záložníka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak začíná Real a už počítejme kolik tu bude oxidovat Katalánců.

Reagovat
-Kopy-

a kolik antimadristů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Slepičku na vás, Reale

Reagovat
smazaný uživatel

Celou dobu jsem čekal až si budu moct zařvat Hey hey whadda ya say! Santander by se měl porážet.

Reagovat
smazaný uživatel

sam se bohuzel neporazi

Reagovat
smazaný uživatel

A jéje, Slepička už zase otvírá zobák. To jsou zase kydy.

2. minuta a mám chuť vypnout zvuk.

Reagovat
X-bano-X

Hmmmm škoda smolny zápas.....

Reagovat
smazaný uživatel

ajo, no. Tak tohle je ta ochrana týmu Mourinha, po kterém on tak volal.

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus co předvádí Di Mária. Za tyhle penalty se hanbím.

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
X-bano-X

Hmmm pencla a Di Mária...slovami komentátorov "absurdo"

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
Swarley

no to zase jednou byla fouknutá penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, vypínám to. Tady bylo jasno už před zápasem. José si poplakal. Sudí se posrali a tady je výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

. čekal sem tě tu. Na zápasech Barcy tu o tobě nejsou známky života ale u Realu tu vysedáváš a kvákáš nesmysly neustále.

Reagovat
smazaný uživatel

zvláštní. Sám píšeš, že to pentle být neměla, ale když to samé napíšu sám, je to nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

neměla. Ale to že si José poplakal a rozhodčí sou posraný

Reagovat
smazaný uživatel

a nejsou? První kontakt ve vápně a on pískne. Tohle ... To jako znamená, že není posranej? Vždyť jen čekal na příležitost (čti: až se někdo v bílém ve vápně sesype ...)

Reagovat
smazaný uživatel

Ne předtím se ve vápně válel už Cris a nepískl to.

Reagovat
smazaný uživatel

no, to už byste chtěli asi fakt moc.

Mimochodem - Krystýna se válela a přerušovala se kvůli ní hra a minutu po tom už kopala trestňák. Asi to tak moc nebolelo, že ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že Messi v El Clasicu po zkopnutí Ramosem se kácel jak strom a skoro plakal ale chvíli na to běhal jak srnka.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to je přesně ta situace, které by jsi se měl držet - úmyslný faul bez balonu

Reagovat
smazaný uživatel

jak tu můžeš uvádět jasnej faul to nepochopim

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem:

Special One 2 3 4 503.01.2011 16:07

Di Maria vyzerá ako tasmánsky čert

[reagovat]

F.Torres03.01.2011 17:47

v čem vidíš podobnost?

[reagovat]

jiri - fcb03.01.2011 18:19

taky moc nechápu. Tasmánskýmu čertovi se určitě nestává, že sebou jen tak z ničeho nic flákne o zem ...

[reagovat]

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
X-bano-X

Heh tak to je divadlo

Reagovat
smazaný uživatel

A jak se ještě Di Mária po odpískání radoval ... Křivák jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

kukuk sežral mi to rozhodčí a nebo ne. Zřejmě ano. Made by BuZkets.

Reagovat
X-bano-X

A nebol to Pedro?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
asskicker

tu je ten velky rozdiel, ze vtedy z FCB kazdy priznal ze to bol max. humus co predviedol S.B. ale nasimulovane penalty u RM su stale v pohode, rozhodca Ehmmm najde vsade pre penaltu opodstatnenie

Reagovat
smazaný uživatel

jasně každý z FCB.. a ty hodnotíš celej Real podle názoru nějakýho eeehma.

Reagovat
asskicker

ano kazdy, kto tu pravidelne prispieva, podla nejakeho ehmmma, no on v tom nieje sam, len najviac vycnieva

Reagovat
Tigerinho

mě se to teda nelíbí...

Reagovat
Swarley

tak tohle bylo pro změnu pěkný

Reagovat
miky10

gooooooooooooooooool nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Ten byl výstavní.

Reagovat
X-bano-X

Parejooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Miku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele