Premier League - preview 37. kola

11.05.2013, 09:56, aktualizováno 14.05.2013, 08:52
Previews
Finalisté FA Cupu dnes dohrávají své ligové zápasy. Wigan se potřebuje probrat z oslav senzačního triumfu a zabrat i v Premier League. Na hřišti Arsenalu musí vyhrát, jinak ho nemine sestup. Poražený finalista Manchester City bez odvolaného manažera Manciniho hraje v Readingu.
Arsenal FC - Wigan Athletic  (úterý 20:45)
Vzpomínáte na loňskou koncovku sezony? Arsenal vcházel do 34. kola s fantastickou formou, kterou narušoval akorát nedávný krach na Loftus Road; hostil poměrně oblíbený Wigan a o jeho triumfu ve snaze rozhodnout o svém umístění na třetí příčce se tak nějak nepochybovalo. Jenže Latics dvěma slepenými góly do osmi minut favoritovi osudově utekli a vydali se za legendární záchranou. Povede se jim letos to samé?

Veškeré předzápasové dění se pochopitelně nejen na anglickém severozápadě točilo kolem senzačního triumfu provinčního Wiganu nad bohatým ManCity v rámci FA Cupu. Na britské poměry malé, ne tak úplně fotbalové městečko si historický úspěch nepochybně užilo dosyta; teď je však čas vrátit se do reality všedních dnů a čelit přetěžkému úkolu zachránit elitní soutěž. Wigan je totiž aktuálně velmi blízko nechvalnému primátu - může se stát prvním vítězem Anglického poháru, který následně sestoupí.

Aby se tak nakonec nestalo, musejí Latics v návaznosti na nedělní výsledky bezpodmínečně bodovat; výhra by byla vůbec nejlepší, ba přímo žádoucí. A jakkoliv se to může zdát nereálné, Wigan vskutku má odkud čerpat inspiraci. Vedle loňské senzace Arsenal v cílové rovince oškubal rovněž doma, v březnu 2010. Tehdy heroický obrat z 0:2 na 3:2 deset minut před koncem zahájil Ben Watson - shodou okolností také víkendový hrdina z Wembley.

Na druhou stranu před třemi lety měli Gunners strategické třetí místo v kapse a také loni akorát prohospodařovávali náskok na dotahující soky. Tentokrát jsou Wengerovi svěřenci sami v úzkých. V případě dnešního vítězství, které opět řadíme do škatulky těch povinných, půjde pouhý bod před Tottenham, na čtvrtý flek - a před závěrečným kolem tak stále nebude mít nic jistého.

Cokoliv jiného než tříbodový zisk by tím pádem Arsenal docela dobře popravilo. Kanonýři nyní potřebují správně zkoncentrovat síly a vybičovat se zase jednou k přesvědčivému výkonu, ze kterého by mohli těžit na St. James Parku a který znovu nepředvedli relativně dlouhou chvíli. V minulých čtyřech kolech sice inkasovali všehovšudy jednou, sami ale vsítili pouze třikrát a doma naposledy slavili před měsícem.

Arsene Wenger se před výkopem bude muset rozhodnout, zda upřednostní uzdraveného Fabianského před obvyklou jedničkou Szczesnym; stejně jako zotaveného Gibbse před Monrealem. Giroud mu pak bude k dispozici až pro Newcastle. Martinez dál postrádá hromadu obránců, na rozdíl do FA Cupu by akorát mohl mít po ruce Beausejoura.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Sagna, Koscielny, Mertesacker, Gibbs - Ramsey, Arteta - Walcott, Rosický, Cazorla - Podolski
Wigan Athletic - pravděpodobná sestava:
Robles - Boyce, Alcaraz (Watson), Scharner - McArthur, McCarthy, Gómez, Espinoza (Beausejour) - McManaman (Di Santo), Koné, Maloney
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 5.50 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Reading FC - Manchester City  (úterý 21:00)
Na první pohled ta méně zajímavá úterní dohrávka bude k vidění na Madejski Stadium, kde Royals jakožto už jistý sestupující přivítají Manchester City, který po neúspěšném pohárovém finále zůstane pro letošní sezónu definitivně na ocet. Hrabství Berkshire však není pro Citizens ke zvýšení sebevědomí zrovna vhodnou destinací.

Po průlomové minulé sezóně, během níž dokázal bohatý celek získat ligové prvenství, neprožívali svěřenci manažera Roberta Manciniho dvakrát úspěšné období a po ztrátě možnosti na obhajobu se veškeré naděje City upnuly k finále nejstarší klubové soutěže, ovšem ani ve FA Cupu hostům pšenka nekvetla a ve Wembley se nakonec radoval Wigan, jež se bude tradičně až do úplného konce prát o záchranu.

Další ročník bez trofeje (Mancini takto zakončil i svoji první neúplnou sezónu na lavičce Man City) už však nadřízení italského manažera neakceptovali a pouhopouhý den před dalším ligovým zápasem potvrdili sílící spekulace, načež bývalého úspěšného kanonýra odvolali. Uvolněný post na poslední dva mače zaujme dosavadní asistent Brian Kidd a dveře pro možné angažování uznávaného Manuela Pellegriniho se tak rázem otevírají dokořán... Zkušený stratég letos dokázal s podceňovanou Málagou dokráčet až do čtvrtfinále Ligy mistrů (na rozdíl od Citizens, kteří opětovně nepřekročili práh základní skupiny).

Něčím takovým už si prošli také na opačném konci barikády, kdy dlouho chráněného Briana McDermotta po sérii neuspokojivých výsledků nahradil Nigel Adkins, jenž se pro změnu neudržel na lavičce dalšího nováčka ze Southamptonu. Kýžený efekt se však nedostavil a výsledky RFC se dále nesly ve stejném, tedy nebodovém, duchu. Poslední výhra (2:4) na hřišti Fulhamu však přeci jen dává naději k lepším zítřkům.

Čtyři vynechané zápasy Hope Akpanovi k vykurýrování bolavého kotníku stačily a mladý Nigerijec by se tak mohl znovu představit na trávníku. To ale neplatí pro Federiciho s Kébém.

Pomstít se za poslední dvě porážky na půdě Royals nebude moci Pablo Zabaleta, který si musí odsedět trest za vyloučení ve zmíněném pohárovém zápase. Připravený nebude ani nepříliš vytěžovaný Scott Sinclair, jemuž nedovolí nastoupit problémy s ramenem.
Reading FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Gunter, Mariappa, Morrison, Kelly - Robson-Kanu, Karacan, Guthrie, McCleary - McAnuff - Pogrebnjak
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Richards, K. Touré, Lescott, Kolarov - Milner, Rodwell, Javi García, Nasri - Tévez - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 4.33 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Stoke City - Tottenham Hotspur  (neděle 14:30)
Chelsea včera díky svému historicky nejlepšímu střelci vyhrála na hřišti Aston Villy, čímž si definitivně zajistila umístění v TOP 4 - právě na úkor Tottenhamu. Ten totiž na Blues ztrácí již šest bodů a hrozivý rozdíl ve skóre, který se mu již reálně nemůže podařit stáhnout. Svede tak severolondýnský souboj o čtvrtou pozici s Arsenalem.

Těžko říct, který ze soupeřů má těžší los. Arsenal bude hrát s čerstvým vítězem FA Cupu Wiganem, který se ze všech sil zachraňuje, poslední kolo pak ty své změří s dalším topícím se celkem - Newcastlem. A víme, jak obtížné duely s "záchranáři" tradičně bývají. Tottenham uzavře sezonu doma se dalším takovým - Sunderlandem. No a dnes míří na půdu zvedajícího se Stoke City, kde se mu v posledních dvou zápasech nepodařilo uspět.

V minulé sezoně na Britannia Stadium Spurs prohráli 1:2 a navíc zde vypadli v minulém ročníku ligového poháru. Nejde jim to proti obvykle houževnatému soupeři navíc ani na domácí půdě - v roce 2012 na White Hart Lane přivítali Potters hned dvakrát a pokaždé se body musely kvůli remíze dělit rovným dílem.

Dnes by po celkově čtyřech bídných výsledcích zatraceně potřebovali zvítězit. Jestliže totiž tři body nezískají a Arsenal v úterý zdolá Wigan, bude po nadějích. Ty se ztenčily i kvůli remíze na Stamford Bridge, která, ač z principu nejde považovat za neúspěch, poškodila právě jen a pouze Spurs. V důležité klání vítají zpátky Moussu Dembeleho, který propásl zápas s Chelsea.

Stoke City, který po marném startu do kalendářního roku konečně začal sbírat body a remízou v Sunderlandu si definitivně zajistil záchranu, nebude moci využít služeb Glenna Whelana, který má problém s tříslem. S otazníkem jsou pak starty Andyho Wilkinsona a Marca Wilsona.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Shotton, Shawcross, Huth, Wilkinson - Walters, N'Zonzi, Whitehead, Adam - Crouch, Jerome
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Dawson, Vertoghen, Assou-Ekotto - Dembele, Parker - Lennon (Holtby), Sigurdsson, Bale - Adebayor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.75 - 3.75 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sunderland AFC - Southampton FC  (neděle 16:00)
V Sunderlandu je sotva několik dní, a už tu stihl zažít snad všechny možné psychické stavy. Euforii, prostou radost, zklamání i frustraci. Paolo Di Canio úvodem smetl Newcastle a vyzrál i na Everton, pak ovšem jeho Black Cats vybouchly v Birminghamu a naposledy doma senzačně nepřehrály Stoke City. Nyní tedy musejí ke kýženému klidu porazit Southampton; vrátit se na pozitivní vlnu...

To je zapotřebí tím spíš, že k závěrečnému kolu Mackems pocestují na White Hart Lane; a bojovat na půdě Tottenhamu naprosto seriózně o záchranu, to by asi nechtěl žádný manažer. Jenže už Saints mohou být značně nepříjemným soupeřem. Pod Mauriciem Pochettinem dovedou loupit prakticky kdekoliv a na úkor kohokoliv. Poradili si s Liverpoolem i Chelsea a z posledních čtyř výjezdů přivezli slušných pět bodů. Na severu Londýna navíc minulou sobotu úplně klidně mohl vyklíčit další trojlístek.

Na druhou stranu už tři kola po sobě Soton vychází střelecky naprázdno, a z toho potom pramení už čtyřzápasové čekání na výhru. Nevyzpytatelnost Saints má tudíž i svou stinnou stránku, které Sunderland musí chtít využít. Napřed se ale bude muset vypořádat s vlastními nemalými problémy, jež nabývají podobných kontur jako ty soupeřovy. Paolo Di Canio totiž postrádá trio Fletcher-Sessegnon-Gardner, které zařídilo neskutečných 28 gólů z celkových 40 letošních.

Mohli bychom snad tím pádem očekávat bezbrankovou remízu? Vzhledem k tomu, že by oba dnešní kohouti při spojení sil dali dohromady hned 23 nerozhodných výsledků (přičemž mezi sebou neplichtili, na St. Mary’s se radoval Sunderland), určitě to nelze vyloučit.

Do kuriózní situace se dostal levý bek Danny Rose. Ten si dnes naposledy přetáhne přes hlavu pruhovaný červenobílý dres, aby jej okamžitě pro příští neděli vyměnil za ten běloskvoucí tottenhamský. Čistě teoreticky by tak dnes mohl být přítelem, kdežto hned za týden nepřítelem.

Oba celky mají jinak ve svém středu hned několik hříšníků: trestanecké hodiny tikají Sessegnonovi, Gardnerovi a Ramirezovi, naopak Fox je už pro tento duel osvobozen.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Bardsley, O'Shea, Cuéllar, Rose - McClean, Larsson, N'Diaye, Colback - Johnson - Graham
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Boruc - Clyne, Yoshida, Hooiveld, Shaw - Schneiderlin, Cork - Rodriguez, Davis, Lallana - Lambert
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.10 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Queen's Park Rangers - Newcastle United  (neděle 16:00)
Pořádně nabroušený nůž má na krku manažer Newcastlu Alan Pardew. Kádr schopný uhrát páté místo a čtvrtfinále Evropské ligy a místo toho se Magpies zuby nehty brání, aby nepodstoupili bolestivý sešup v podobě pádu do Championship. Na osmnáctý Wigan mají náskok tří bodů, jenže poslední kolo hrají s finišujícím Arsenalem. A tak dnes musí udělat body, aby kudla neťala do živého.

To Queen’s Park Rangers takové starosti řešit nemusí, ačkoli by stoprocentně chtěl. Pes záchranář Harry Redknapp nepomohl, QPR už dlouho ví, že probíhající sezona bude v Premier League minimálně na rok poslední a poslední duel před domácími fans odehrají právě dnes proti Newcastlu.

S klubem ze severní Anglie má však bídnou bilanci a nezdá se, že by zrovna v nedělní odpoledne mělo dojít ke změně. QPR v lize už sedmkrát nevyhrálo a z možných 21 bodů sebralo jen 2. Stejně špatně jsou na tom i proti Newcastlu, který sice rovněž neoplývá zrovna skvělou formou (ze sedmi zápasů 1 výhra a 5 bodů), ale je favoritem. Ve vzájemných duelech sedmkrát v řadě neprohrál.

S prvoligovými ochozy Loftus Road se na trávníku nerozloučí stoper Christopher Samba, který laboruje s kolenem. Stejně jsou na tom i Shaun Wright-Phillips a Andrew Johnson - oba shodně podstoupili operaci a do konce sezony si nezahrají.

Alan Pardew v klíčovém záchranářském souboji nebude moci využít služeb dalších dlouhodobých marodů Tima Krula a Ryana Taylora; s největší pravděpodobností diváci v západním Londýně neuvidí ani Moussu Sissoka a Sylvaina Marveauxe. Otazník pak visí ještě nad startem Davideho Santona.
Queen's Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Green - Fabio, Onuoha, Hill, Traore - Townsend, Derry, Jenas, Park - Rémy, Zamora
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Debuchy, Coloccini, S. Taylor, Santon - Tioté, Cabaye - Gouffran, Ben Arfa, Gutiérrez - Cissé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.50 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Norwich City - West Bromwich Albion  (neděle 16:00)
Loni se s labutěmi rvali o neoficiální titul "překvapení roku", teď jsou natolik níže, že podobně jako loni opěvovaným Swans museli v úterý držet všechny palce, aby se nemuseli zachraňovat tak úplně sami. Canaries to totiž na vlastní pěst vskutku nejde. V Premier League momentálně asi nenajdete více frustrovaný klub, možná s výjimkou Newcastlu...

Vždyť dokonce i ti sestupující dali v nedávné době dohromady celkem slušné výkony. Což dejme tomu také Kanárci, kteří například na Arsenalu dlouho vedli, jenže body z toho zkrátka kapou v hrubě neuspokojivém množství. Norwich uhrál jedinou výhru v posledních devíti kolech, a to zrovna proti padajícímu Readingu. Minule dokonce nezvládl ani domácí střetnutí s Aston Villou, což vzhledem k osobě manažera birminghamského celku fanoušky norfolkského mužstva zabolelo u srdce dvakrát víc. Doma s WBA už nic takového jednoduše nepřipadá v úvahu, kór když k závěrečnému představení máte cestovat na Etihad Stadium...

Z Baggies, kteří už mají zajištěné umístění v elitní desítce, navíc nejde takový strach jako na podzim. Jeden skalp v sedmi kolech rovněž nezní bůhvíjak. Na druhou stranu z nedávného výletu do modré části Manchesteru si Albion zřejmě zasloužil odvézt bod, a tak se rozhodně dá počítat s tím, že zavaří také žlutozeleným. Tím spíš, když uvážíte, že Carrow Road drozdi vyloupili pokaždé z posledních tří pokusů. Zkrátka a dobře - ptačí souboj se dnes opět povede v duchu bitvy na ostří nože, minimálně z domácí strany, která se v případě výhry nebude muset už na nic ohlížet.

Jak ještě povzbudit Norwich jinak než návratem dlouhodobě zraněné jedničky Johna Ruddyho? Ten by měl v neděli přeci jen ještě zasáhnout do průběhu letošního ročníku, zatímco jeden z jeho potenciálních strážců - stoper Michael Turner - zůstává s bolavými třísly na marodce.

Rovněž Albion vyhlíží comeback tradiční opory - kapitán Chris Brunt kvůli problematickému kolenu vynechal předešlá tři kola, teď už se ale zdá být v pořádku. To samé lze říct o Popovovi, Reidovi i Tamasovi; Fortuné bude Clarkeovi k dispozici až pro finálový den sezony.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Martin, Bassong, R. Bennett, Garrido - Snodgrass, Howson, Johnson, Pilkington - Hoolahan - Holt
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Jones, McAuley, Olsson, Ridgewell - Mulumbu, Yacob - Dorrans, Morrison, Brunt - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.45 - 3.40 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fulham FC - Liverpool FC  (neděle 16:00)
Těžko hledat horší tým měsíce dubna a května, než je Fulham. Z šesti posledních zápasů si připsal jen jeden bodík a v minulém kole prohrál dokonce doma s trapně vyhlížejícím Readingem. A jakým stylem! Se suverénně padajícím nováčkem se nebál před vlastními fanoušky ztrapnit čtyřgólovou náloží.

Ne snad že by na tom byl Liverpool bůhvíjak skvěle. Reds vyhráli z posledních pěti duelů jediný a hned třikrát z těchto duelů vyšli gólově naprázdno. Posledně doma v očekávaném derby s Evertonem; proti Toffees však nešlo o příliš záživný duel a nakonec bezgólová remíza toto Merseyside derby poslala do propadliště dějin.

Nedá se tak očekávat příliš atraktivní duel. Historie nicméně hovoří o opaku. Poslední tři zápasy na Craven Cottage mezi těmito dvěma celky padly tři karty červené barvy. Ani jeden z minulých jedenácti klání na tomto stadionu navíc neskončil remízou.

Manažer Fulhamu Martin Jol může konečně využít pravého obránce Saschu Riethera, který je fit po zranění. K dispozici je i forvard Mladen Petrić, který se ale do základní sestavy podívá jen stěží. Kvůli červené kartě a následné suspendaci stále nemůže hrát ryšavý neřád Steve Sidwell.

Liverpool má starostí o poznání více. Samozřejmostí je neúčast kanibala dvou zemí Luise Suáreze, jehož místo zaujme osvědčený Daniel Sturridge (tři zápasy, tři góly). Dále je mimo hru kapitán Steven Gerrard, který má problémy s ramenem. Nezahraje si ani zraněný Daniel Agger, místo něj se vedle Jamieho Carraghera postaví Martin Škrtel.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Schwarzer - Riether, Senderos, Hangeland, Riise - Duff, Karagounis, Enoh, Kacaniklic - Ruiz - Berbatov
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Reina - Johnson, Carragher, Škrtel, Enrique - Henderson, Shelvey, Lucas - Borini, Sturridge, Coutinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.75 - 3.60 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Everton FC - West Ham United  (neděle 16:00)
Everton ani West Ham už vlastně nemají o co hrát. Snad jen o prémie za umístění v tabulce; ačkoli tohle už pro Toffees vlastně taky neplatí. Páté místo je na 99 % nedosažitelné, sedmému se na 99 % vyhnou a takřka jistě tak o jednu pozici vylepší loňskou sedmou příčku. West Ham sice může ještě tabulkou putovat, ale je mimo zajímavé boje odehrávající se na špičce a spodku tabulky.

V centru dění tak bezpochyby bude David Moyes. Dlouholetý lodivod Evertonu i přes dobré vztahy a spokojenost opouští modrou loď a jde dělat kapitána na větší, červené lodi. Na výpravu plnou útesů a nebezpečných vln se však vydá až po sezoně a dnes má před sebou domácí zápas v Goodison Parku. Lze tak očekávat dosti emotivní loučení s fanoušky milovaného klubu.

To si naopak neužije kapacita z řad hráčského kádru Phil Neville, který stále laboruje se zraněním. Jiné zdravotní trable odcházející manažer nezaznamenává. Podobně štěstí má na druhé straně Sam Allardyce, který kromě defenzivního dua James Tomkins, George McCartney taktéž nemá žádné absentéry.

A nemá ani moc velkou motivaci. Desátá příčka, nedostižitelný náskok na sestupující celky a zároveň tříbodová ztráta na devátou Swansea. Z posledních šesti zápasů navíc vyhráli Hammers jediný, ale rovněž jeden také prohráli. To Everton ještě před měsícem bojoval o Ligu mistrů. Ve čtyřech zápasech ale vstřelil jen jeden gól, připsal si pouze pět bodů z možných dvanácti a náhle nemohou pomýšlet ani na Evropskou ligu.

Navázat tak může alespoň na parádní bilanci právě s West Hamem. Londýnský klub proti Moyesovým svěřencům neuspěl už desetkrát v řadě (jednou z toho v ligovém poháru) a hned šestkrát z toho prohrál. V prosinci dokonce po gólech Pienaara a Anichebeho podlehli Karamelkám doma.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Jagielka, Distin, Baines - Mirallas, Osman, Gibson, Pienaar - Fellaini - Anichebe
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Jääskeläinen - Demel, Collins, Reid, O'Brien - Diamé, Nolan, O'Neil - Vaz Té - Carroll - Jarvis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 4.33 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Swansea City  (neděle 17:00)
Fanoušek Manchesteru United si zřejmě závěrečná dvě kola užije, jak nejvíc to půjde - bez ohledu na výsledky. Už jen jednou totiž Sir Alex Ferguson vystoupá na unikátně vyvýšenou trenérskou lavici na Old Trafford, kde sedával uplynulých bezmála 27 let. Učiní tak právě dnes, kdy už jistého mistra Anglie povede do nic neřešící bitvy se Swansea.

Skotskému veteránovi trenérského řemesla, stejně jako všem jeho ovečkám, zajisté půjde o povedenou domácí rozlučku. K té přitom mají správně soustředění United velmi dobré předpoklady. Loni totiž v Divadle snů labutě padly poměrem 0:2, přičemž na Old Trafford naplno nebodovaly ani v osmi předchozích případech. Samotní Red Devils navíc budou hnáni touhou odčinit minulý domácí nezdar, při němž Chelsea nevstřelili ani gól (něco takového se jim nestalo 66 domácích ligových zápasů v řadě!) a prohráli 0:1.

Pohodlně devátí Swans mají rovněž svou zdánlivě nicotnou motivaci. Laudrupovi scházejí pouhé dva body do překonání loňské vizitky Brendana Rodgerse a logického stanovení nového bodového maxima velšského klubu v rámci Premier League. A také United koneckonců ještě usilují alespoň o vyrovnání jednoho vlastního rekordu. Pokud by zvládli jak toto klání, tak následný výjezd do West Bromwiche, dostanou se na 91 bodů - čili nejrozrostlejší sbírku, jakou kdy vlastnili po 38 zápasech v rámci elitní soutěže (1999/2000).

Když Sir Alex Ferguson usedal na domácí lavičku ManUtd poprvé, nebylo ani zdaleka vyprodáno. Nějakých 14 tisíc sedadel zůstalo při hubené výhře nad QPR (1:0) neobsazených; tentokrát ale něco takového určitě nehrozí. A plný Old Trafford by zároveň mimo Fergusonovo závěrečné vystoupení mohl sledovat také výkon uzdraveného Welbecka či jinou domácí derniéru - Wayne Rooney údajně v návaznosti na jmenování Fergusona nástupce požádal o přestup.

Swansea do Manchesteru zajíždí bez Rangela (lýtko) a velmi nejistý je start otřeseného brankáře Michela Vorma. Slušnou šanci na včasné zotavení mají naopak Michu, Chico i Ki Sung-Yueng.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Jones, Ferdinand, Vidić, Evra - Valencia, Scholes, Carrick, Giggs - Kagawa - Van Persie
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Vorm - Tiendalli, Williams, Chico, Davies - Ki Sung-Yueng, Britton - Routledge, De Guzmán, Pablo Hernández - Michu
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.25 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Chelsea FC  (sobota 13:45)
Před druhým evropským finále v řadě, které v rámci Evropské ligy čeká Chelsea ve středu, musí Londýňané zabojovat ještě v ligové soutěži, aby si pro příští ročník zajistili účast v prestižnější soutěži. O Ligu mistrů s ní válčí Arsenal a Tottenham, jsou to ale Blues, kdo má nejlepší výchozí pozici a v případě vítězství na hřišti Villans už budou mít přinejhorším čtvrté místo v kapse.

Pohodovou startovní polohu do posledních dvou koleček k cíli si Chelsea zajistila v posledním veledůležitém klání doma s Tottenhamem. Proti Spurs sice byla lepším týmem, dvakrát vedli, nakonec však i remíza 2:2 přináší luxusní tříbodový náskok na středečního soupeře a dvoubodový na Arsenal. Navíc mají z londýnských zápasníků nejlepší skóre - kladných 34, zatímco Arsenal 31 a Tottenham pouze 18.

Také Aston Villa si v posledních duelech připravila ideální půdu k záchraně. Zatímco ještě před několika týdny s Wiganem bok po boku mířila k tuhému boji o udržení, dvě kola před koncem má na nejlepší sestupující tým pětibodový náskok. Není divu, vždyť z minulých pěti střetnutí zvládli vyhrát hned tři a prohráli jen s šampiony z Manchesteru United. Klíčovými byly dvě nejčerstvější výhry s rovněž brodícími se Sunderlandem (6:1) a Norwichem (2:1).

Velmi rádi by pak Villans na tyto úspěchy navázali a třeba si i vítězstvím definitivně zachránili zadnice ve velmi stresující sezoně. Vzpomínky na Blues však dobré nemají, posledně od Chelsea dostali na Stamford Bridge "osmičku", v minulém domácím duelu pak prohráli 2:4. Chtěli by tak naplést nit na silvestrovský duel 2011, kdy šokovali celou Premier League výhrou 3:1 na půdě týmu, který o necelých pět měsíců později opanoval Ligu mistrů.

Zdravotní problémy má v táboru domácích Matthew Lowton. Pravý obránce Villans nepropásl jedinou minutu v probíhající sezoně; až v minulém utkání právě s Canaries se autor famózní branky proti Stoke City zranil a musel střídat. Pro utkání tak dost možná k dispozici nebude a připojí se k již absentujícím Ciaranu Clarkovi a Karimovi El Ahmadimu - stoprocentně však jeho start vyloučen není.

Dá se očekávat, že Rafael Benítez, koučujíc před-předposlední zápas v Chelsea, opět udělá v sestavě řadu změn. Hrát by měl útočník Demba Ba, uzdravený John Obi Mikel i legendární dvojice Frank Lampard, John Terry. Otazník visí nad zdravotním stavem Edena Hazarda a Victora Mosese - jeden z nich by nicméně měl dělat společnost Matovi a Oscarovi v ofenzivní trojici pod senegalským hrotem.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Lichaj, Vlaar, Baker, Bennett - Westwood, Delph, Sylla - Agbonlahor, Benteke, Weimann
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Azpilicueta (Ivanović), Luiz, Terry, Cole - Mikel, Lampard - Oscar, Mata, Hazard (Moses) - Ba
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 4.20 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United36274579:3785
2.Manchester City36229562:3175
3.Chelsea FC36209771:3769
4.Arsenal FC361910767:3667
5.Tottenham Hotspur36199863:4566
6.Everton FC361515652:3860
7.Liverpool FC361413967:4255
8.West Bromwich Albion361461648:4848
9.Swansea City3611131246:4646
10.West Ham United3611101541:4943
11.Stoke City369141332:4241
12.Fulham FC3610101646:5740
13.Aston Villa3610101644:6540
14.Southampton FC369121547:5839
15.Sunderland AFC369111640:5238
16.Norwich City368141434:5638
17.Newcastle United361081843:6638
18.Wigan Athletic36981944:6735
19.Reading FC366102041:6728
20.Queen's Park Rangers364131929:5725

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (3118)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Villans

Reagovat
Miguel19

1 pro výhru CFC

Reagovat
smazaný uživatel

dnes nabity program

Reagovat
Godwinson

Doufám, že Chelsea dnes za tři, i když bod stačí. Vlastně by mohly vyhrát všechny tři týmy, ať stojí poslední kolo za to.

Reagovat
Miguel19

Arsenal v posledním kole nevyhraje, takže musí doufat, že teďka TH nebo CFC ztratí..

Reagovat
Godwinson

Však právě proto doufám, že rozhodne poslední kolo ,)

Reagovat
Miguel19

Já doufám, že to dnes urveme a budeme mít jistotu toho 4. fleku. A pak fandit Slepicím..

Reagovat
smazaný uživatel

A pak fandit Arsenalu. I s LM bude stále ten slabší oproti Totenhamu, který by s LM mohl docela dobře posílit. Hlavně další rok bude záležet na tom aby bylo co nejméně kandidátů na LM protože už ted je to napráskané.

Reagovat
afc

Samozrejme,ze vyhrajeme a zabezpecime si 16krat v rade LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Kééž by NE !

Reagovat
smazaný uživatel

no, že by vám bod stačil bych neřekl..

Reagovat
Godwinson

Tak počítám s tím, že zápas s Evertonem bude ten snažší a Chelsea ho porazí, byť stát se může všechno, samozřejmě.

Reagovat
kiwwi

zápas s Evertonem bude ten snažší

Reagovat
smazaný uživatel

O nic jim nejde a na hřištích soupeře jsou poměrně slabí

Reagovat
kiwwi

menej krat ako Everton vonku prehral uz len United, City a Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice pěkné. ale pokud vím ještě tam nevyhráli...

Reagovat
kiwwi

vsak remiza bude uplne stacit

Reagovat
blade115

Když dneska vyhrajeme, tak dokonce i ta prohra "postačí".

Reagovat
Miguel19

slabí

Reagovat
smazaný uživatel

Evertonu jde stale o EL. Ikdyz asi ten bod zvladnou udelat uz dnes

Reagovat
smazaný uživatel

teda 2b bude potrebovat Everton uhrat z tech 2 zapasu, Liverpool ztraci 5b ale ma lepsi skore, takze ten 1b by nestacil Evertonu

Reagovat
Godwinson

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vitasrp

Když Spurs zítra neporazí Stoke, tak by nám bod zaručil umístění v TOP 4..

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice by mohli ted 2x prohrát a přenechat místo v EL Evertonu

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Mourinho, when asked if he will watch Sir Alex's last home match on Sunday: "No, no, certainly not. I don't want to cry"

Reagovat
kiwwi

ten by ale neplakal kvoli tomu, ze SAF odstupuje, ale kvoli tomu, ze mu nebolo ponuknute miesto nastupcu

Reagovat
tomasinho

Tak se snaži lézt mu do prdele a stejně nic.

Reagovat
Arbiter

Vymyslet si kokotiny, to je cely kiwwi

Reagovat
tomasinho

Vy dva si nemáte absolutně co vyčítat. A vrcholem jsou vzájemné diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

No jo, ty jsi ještě horší než oba dohromady.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

ale ale, ty kecalek

Reagovat
vladis271

nj, ja si ho určite kuknem, a plakať veru nebudem.

Reagovat
smazaný uživatel

je to zapas, ktory by si mali pozriet vsetci

Reagovat
vladis271

ale tak hej

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Pokud dnes City vyhrají v F.A. cupu, tak i Everton půjde do EL, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
blade115

5. místo, Wigan a Swansea.

Reagovat
smazaný uživatel

A mozna i jedno misto za Fair Play a to by byl Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

A podle čeho se to rozhodne?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho, jestli se Anglie umisti v top3 UEFA Fair Play table, v poslednim vydani na novej rok byla ctvrta. A pak se vybere tym, kterej je nejlepsi v PL Fair Play a tam jsou v popredi AFC, THFC, MUFC a CFC, kteri uz maji pohary jisty, a potom LFC a Saints, kteri by to asi vyhrali, kdyby se nenechali vyloucit Ramirez a Fox

Reagovat
tomasinho

Liverpool by to stejně odmítl.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, pro takovej "velkoklub" je to holt malo, radsi budou dalsich 10 let snit o ucasti v LM

Reagovat
tomasinho

Bohužel, taky to nechápu. Amíci chcou radši prachy z blbého asijského turné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Vždyť se vědomě připravujete o jeden (a navíc nemalý) zdroj financí...

Reagovat
tomasinho

Turné zřejmě vynese více, jinak si to nedokážu představit.

Reagovat
blade115

Tak to asi podle toho, jak dobře byste se umístili... Protože my letos za EL - pokud ji nakonec vyhrajeme - inkasujeme prý jen asi o 15 - 20 mega méně než loni za LM. A to že byste si nechali dobrovolně utéct? Nechápu... Navíc, jak se, prosimtě, EL kryje s asijským turném? Vždyť to se dělá jako pre-season, ne?

Reagovat
tomasinho

No jasně, ale hráli bychom už 2. předkolo, které začíná někdy končem července. A s těmi odměnami to musí být blbost, však se psalo někde, že poslední tým skupiny LM mí víc než vítěz EL: Takže to mžoná berete dohromady s podzimem v LM.

Reagovat
blade115

To je fakt, asi v tom bude i ten podzim... Ale stejně to nechápu. To by turné muselo vynést o hodně víc, abych o tom odkázal vůbec přemýšlet. Vždyť jak chcete získat zpět nějakou tu prestiž, když nehrajete ani tu blbou EL?... A ti hráči taky přijdou o cenné zkušenosti. Navíc další šance, kde se dá vyhrát. Fakt to nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste toľko zarobili pretože ste vypadli v LM zo skupiny, nie kvoli tomu, že ste hrali EL.

Ak by sme sa ďalší rok dostali do finále EL tak zarobíme 10mil čo je oničom. Len za predsezonnu tour zarobíme podobnú sumu.

Reagovat
vitasrp

Hlavně nám pomohlo, že anglický kluby vypadly už v osmifinále nebo dřív.. Díky tomu jsme dostali i větší část peněz za televizní práva..

Reagovat
Trand

Já četl, že klubům se finačně nevyplatí hrát EL. Prý jsou ty odměny hrozně malé a když ti pak vylosují skupinu jako Anzhi, Baku, Charkov, tak to taky není moc fajn.

Reagovat
Talker

Rekl bych, ze jeden z duvodu je i to, ze by to znamenalo nejakych 14-20 zapasu za sezonu navic, coz je sakra naloz. 3 predkola, 6 zapasu ve skupine, dalsi zapasy ve vyrazovaci casti.

Na druhou stranu, nevidim duvod, proc to neodehrat s juniorkou+ sirsim kadrem. Nemate spatne mladiky a byla by to pro ne sance se ukazat.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Asked whether he would accept a European place for next season via the fair play standings, Rodgers added: "I think, as a football club, you have to. I don't think it's something you turn down, if you get the opportunity to go into European football.

Reagovat
tomasinho

No, kéž by. Aspoň šance pro mladší a pro hráče, kteří nehrají tak často.

Reagovat
Maresma

Nevěřím, že bychom to odmítli.

Reagovat
blade115

Tak o tom slyším prvně... Stalo se poslední dobou, že by někdo takto prošel do pohárů (z PL)?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz nekolikrat, nedavno treba Fulham.

Reagovat
blade115

Hm... Zajímavé. Takže tři země, které se umístí v žebříčku UEFA nejvýš, mohou vyslat do pohárů ještě jeden klub navíc, který se umístil v dané zemi nejvýše ve Fair play? Tak to je pro mě úplná novinka.

Reagovat
smazaný uživatel

To je bezna praxe uz strasne dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to teda LFC nevyuzije, pripadlo by to asi Saints nebo Fulhamu.

Reagovat
vodka

no, Fulham s těma Sidwellovkama má vůbec šanci?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.premierleague.com/en-gb/matchday/fair-play.html

Z toho vychazim, lepsi zdroj asi neni Zajimavy, ze NUFC je vzdycky posledni, i kdyz maji treba nejmin karet. Delegati to tam asi nemaji radi

Reagovat
Zaschrona

Karty delaji jen petinu celeho toho celkoveho vysledku souteze, neni to uplne zasadni vec.

Reagovat
smazaný uživatel

diky za informaci

Reagovat
Trand

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Tá fair play miestenka je len sen keďže Anglicko by muselo byť tretie v celkovom rebríčku fair play. Pred mesiacom bolo 4te za severskými krajinami a za ten mesiac padlo asi 5 červených kariet. Nevidím to realne.

Reagovat
kiwwi

cize o EL je uz vlastne rozhodnute, vsak? ale niekto tu minule pisal, ze tam este moze ist Liverpool a to som nejak nepochopil

Reagovat
terry

Lampard dnes dvakrát, a pak hned do kanceláře pro smlouvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
blade115
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a rafa s ním

Reagovat
terry

Reagovat
Svatej

S tebou bych se rád dohodnul na spolupráci ve vsázení

Reagovat
blaugrana

X ako vyšitá. 2 ani omylom.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Bojím se toho, že bude Rafa šetřit až moc hráčů a nenastoupí jak Hazard, tak ani Mata... Snad ne, do 15. je ještě daleko relativně.

Reagovat
terry

Na Villu by měla stačit i slabší sestava. Jestli Hazard není stoprocentně fit, radši bych ho šetřil.

Reagovat
kiwwi

setrit na co?

Reagovat
smazaný uživatel

finále EL..

Reagovat
kiwwi

jo to uz je teraz...som myslel ze az o 2 tyzdne

Reagovat
smazaný uživatel

to je finále LM

Reagovat
niflheim

Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešního zápasu se dost bojím, snad to zvládneme.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Manuel Pellegrini se prý dneska dohodl s vedením Man City a bude se k ní stěhovat To by bylo kurva zesílení a konečně by v LM někam došli

Reagovat
Nikikrew

VIllans!!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to se tak stane, když někdo pořádně promyslí pravidla

Reagovat
smazaný uživatel

"Grenada tried to score own goal too but Barbados team stood on the goal line. In the extra time barbados scored a golden goal and passed the group stage."

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mihi

Tu je to pekne popísané.

http://en.wikipedia.org/wiki/Barbados_4%E2%80%932_Grenada_%281994_Caribbean_Cup_qualification%29

Ale aj tak ma zaujíma, ako mohli ubrániť obe bránky. Veď im stačilo dobre vystreliť na vlastnú bránu, kde by im to vlastný brankár pustil.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych taky rád viděl.

Reagovat
Counter

Nemůže se stát, že by Chelsea docházely síly? Už v závěru proti Spurs mi přišli, že šlapou vodu, na Ville by to mohlo být podobné.

Reagovat
fajdax

Ne.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale už delší záležitost že na konci zápasu už nemůžem...

Reagovat
Mihi

Uvidíme. Ale je to možné

Reagovat
terry

Pravidelně v závěru odcházíme. Vždyť ten náš letošní program je peklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Tam bylo ale to tempo silene - hodne se napadalo a hralo se nahoru dolu, bylo hodne ztrat.

Proti AV bude toho pohybu urcite vyrazne mene, protoze si budeme davat vice bacha a nastehujeme se na jejich pulku.

Kazdopadne my letos slapali vodu koncem zapasu uz od listopadu kvuli zranenim, uzke soupisce a systemu vikend-streda-vikend, ktery nam vydrzel az do konce sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

René Meulensteen: "My future at #MUFC as of yet is unclear. There will be more clarity in the coming weeks." [telegraaf]

ak by netrenoval MUFC tak by som ho bral okamžite do LFC. Skvelý tréner.

Reagovat
smazaný uživatel

snad neodide, musi ostat..ratam s tym, ze Phelan pojde prec, ale on musi ostat

Reagovat
niflheim

Musí zůstat

Reagovat
smazaný uživatel

Borussia Dortmund officiálně jedná s Ajaxem o přestupu Christiana Eriksena. [de telegraaf]

Reagovat
terry

Reagovat
tomasinho

Když né do LFC, tak ať jde tam, zapadne tam.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

jak je to s právy na vysílání PL příští rok? už se ví jaké TV je budou mít?

Reagovat
Mihi

Tuším Nova Sport ich bude mať.

Reagovat
fajdax

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nikdo nic neví, ale vypadá to, že to nakonec dostane Nova.

Reagovat
terry

Na Digi Sport patrně končí. O tom, kdo bude vysílat příští rok, se nejspíš jedná.

Reagovat
Svatej

Lehký OT

Kdo hraje Fifu, kariéru, nevíte, kolik je maximální počet odehraných sezón, než hra skončí ? Kamarád mi sdělil, že 28. sezóna je poslední, ale bůhví kde to vzal

Reagovat
cristiano.K.

ten program je takhle blbě kvůli finále FA nebo je takhle blbě každej rok? Dneska mohli být dva zápasy PL

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Team: Cech; Azpili, Cahill, JT (c), Cole; Ram, Lamps; Haz, Mata, Moses; Ba. - subs: Turn, Ivan, D Luiz, Ake, Benay, Oscar, Torres. #CFC

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke si udela z Terryho trhaci kalendar

Reagovat
Maresma

Reagovat
Usty

blbost

Reagovat
kiwwi

tak z Cahilla

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mihi

Reagovat
Talker

To Benay znamena Benayoun, nebo tam je Beeney a akorat nekdo posral spelling?

Reagovat
smazaný uživatel

Benayoun vole.

Reagovat
Talker

Jen se ujistuju...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Klidně ať se prohraje, ale Lampard dva kousky.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Talker

Na Lamparda sere pes, hlavne at vyhrajeme. Strilet goly muze proti Evertonu, ted to chce mit jistou LM...

Reagovat
smazaný uživatel

#AVFC team: Guzan, Lichaj, Vlaar, Baker, Bennett, Westwood, Delph, Sylla, Weimann, Gabby and Benteke

Reagovat
Talker

Jinak mame za sebou 65 zapasu, pripocteme zbyle 3 a jsme na 68 zapasech za sezonu.

Kdyz to porovname, tak Arsenal s City maji shodne 49, budou koncit s 51 zapasy, Spurs 50 (52), MU ma 52, bude koncit s 54 zapasy.

Takze mame za tuhle sezonu o 14 zapasu vice, nez kdokoliv jiny v ramci ligy. A stejne jsme zatim nevyhrali zadnou trofej

Reagovat
Talker

Edit, City budou mit o zapas vice diky finale...

Kazdopadne furt to nic nemeni na tom, ze mame o tretinu vice zapasu, nez ostatni tymy...

Reagovat
niflheim

S tím se ale na začátku sezóny mělo počítat, že odehrajete hodně zápasů...týmové MS, velké plány pro LM a další trofeje.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Co přesně je účelem téhle litanie?

Reagovat
kiwwi

excuses

Reagovat
Talker

Vyslo to z diskuze - younggooner a nase vyhoreni a Liverpool a nadbytecne zapasy EL. Tak me napadlo mrknout na pocet nasich zapasu, coz je fakt sila.

Reagovat
vodka

na druhou stranu zranění se vám vyhýbala docela...

Reagovat
terry

Naštěstí no.

Reagovat
blade115

To se ti zdá... Marin je zraněnej skoro celej rok, Romeu půl roku mimo, aktuálně třeba Mikel, nedávno byli asi dva týdny Cahill s Colem, podzim promarodil Sturridge + drobná zranění Terryho, Hazarda atd a APN... Úplně bez absencí to nebylo. Ale je fakt, že některé týmy jsou na tom daleko hůř.

Reagovat
terry

To byly vážně prkotiny, možná až na toho Sturridge.

Reagovat
Counter

Vždyť to jsou všechno nahraditelní hráči. Zranit se vážněji takový Mata, jste podstatně ve větších problémech.

Reagovat
Talker

Diky bohu, prijit 3-4 zraneni dulezitych hracu, tak jsme v pytli. Ono by stacilo, aby se zranili 2-3 klicovi hraci a jsme naprosto ochromeni./

Reagovat
vodka

jednak se vyhýbala zranění klíčovým hráčům, kdyby se zranil Mata, tak ste nahraní. Celkově absence byly buď krátké a nebo byli zranění hráči, kteří jdou lehce nahradit.

Reagovat
vodka

lol, vidím, že sem nereloadnul teda nějakou dobu...

Reagovat
Talker

Tak my nikdy nemeli nejak extremne hodne zranenych, v zadne sezone.

Kazdopadne zraneni byla, hlavne to bylo neprijemne v kombinaci s uzkym kadrem - diky bohu za nakup Azpiho a Mosese na posledni chvili - Marin byl mimo cely podzim, kdy mel sanci se zapracovat do kadru, protoze na turne vypadal lip nez Hazard. Sturridge to same a najednou ti zbude do ofenzivy 5 hracu + Ramires a Bertrand. Stejne tak v obrane jsme casto meli k dispozici jenom 2 stopery.

Behem APN jsme meli cca 12-13 hracu + juniorku, kdy vsichni hraci, kteri by teoreticky na A-tym mohli mit byli na hostovani, takze nam tam zbyli ti, kteri jeste nemaji na dospeli fotbal.

Reagovat
Zaschrona

"stejne jsme zatim nevyhrali zadnou trofej"

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně nevím komu to více přeju. Arsenal má poslední roky z prdele kliku a dá se od oka říct, že měl vždycky ke konci lehčí los, ale v LM hraje vcelku dobře nebo Tott, který je sice sympatický, ale v LM by dostal po hubě.

Reagovat
spider_8

Mně přijde, že Spurs si to vůbec nezaslouží. Už takhle mají mnohem víc bodů než by odpovídalo jejich hře a navíc hráč, který je letos drží nad vodou, tam příští rok už nejspíš nebude.

Reagovat
fajdax

Reagovat
JIMMY-PO

no lebo naposledy dostali v LM neskutočne po hube

Reagovat
PhilipS

Falcao do Monaca? proč tady o tom neni ani čárka?

Reagovat
smazaný uživatel

Bo je to blbost. Máš to v expresce.

Reagovat
Maresma

Protože Monaco není v Anglii.

Reagovat
Error

4 Angličané v základu, s Mosesem 5. Celkem úspěch.

Reagovat
Counter

Terry, Cole i Lampard se už moc dlouho neohřejí, úspěch bych v tom nehledal.

Reagovat
spider_8

Místo Terryho Chalobah, místo Colea Bertrand a Shaw, a Lampse nahradí Mceachran. A vím, jsem naivka.

Reagovat
Talker

Chalobah bude hrat uz nadobro v zaloze si myslim - hral tam posledni rok v juniorce a vladne tam i v Champu.

Reagovat
spider_8

Nevím, tam vidím ohromný přetlak do budoucna. Přitom na stoperu by se mu mohla hodit ta konstruktivita, kterou se naučí v záloze.

Reagovat
Counter

Aspoň že si to přiznáš Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby došel nějaký nový kvalitní LB a Bertrand nadále působil ve funkci dvojky. Shaw by byla pěkná volba. U McChrchela uvidíme, každopádně zatím je jeho srovnávání s Wilsherem mimo mísu.

Reagovat
spider_8

Já to vidím na Shawa nebo Bainese. Oba bych bral všema deseti. A toho Joshe zase nesmíš tolik srovnávat, protože Wilshere byl fakt extrém, v 19 opora. Jak to pak taky dopadlo. Pokud bude příští rok hostovat v PL, potom by mohl někdy v 21-22 hrát za Chelsea, to by bylo ok. Welbeck to měl nějak podobně pokud vím. Každopádně Joshe vidím jako našeho nejdůležitějšího mladíka, pokud jeho nezabudujem, tak budu fakt nas.anej

Reagovat
Counter

Já to zmínil jen proto, že jsme tady onehdy měli velké hádky s modráky, kteří je nepokrytě stavěli na stejnou úroveň :-)

Reagovat
spider_8

Já vím Já ten potenciál taky vidím podobně, ale Josh má holt pomalejší vývoj, navíc je v Chelsea. V Arsenalu už by možná hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak místo nich jsou na cestě Chalobah,McEachran a Bertrand takže no problem

Reagovat
Error

Snad se chytne mladá generace jako v Arsenalu. Nadějných Anglánů má Chelsea hromadu.

Reagovat
Counter

Potíž je v tom, že se jim (na rozdíl od Arsenalu) nedá taková velká šance.

Reagovat
Error

Nedělám si velké naděje.

Reagovat
Counter

Děláš dobře

Reagovat
spider_8

Mosese bych klidně počítal jako Angličana. Žije v Anglii už od mládí, má anglický pas, je to typické britské křídlo, akorát hraje za Nigérii.

Reagovat
Error

Narozený v Lagosu a reprezentuje Nigérii. Pro mě je to prostě Nigérijec, který se nám počítá jako home-grown.

Reagovat
Counter

Reagovat
spider_8

Já ho beru tak napůl, ale typologicky i mentalitou je to v podstatě Angličan.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby někdo chtěl naprosto luxusní stream tak : http://popstreams.eu/stream2.html , není za co

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Rodgers: "Skrtel is certainly a player we want to keep and we have no ideas of selling him. He is an important member of our group."

Reagovat
niflheim

Takže kecy k prodeji

Reagovat
tomasinho

Teď má šanci seu kázat. Říká o to něm i Reinovi, tak uvidíme, jestli fakt zůstanou. Každopádně stoper to základu by přijít měl. Někdo podobných kvalit, jaké mají Danny a Skerts.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Radši bych ho prodal.

Reagovat
Wat

Jak je to jednoduchý.

Reagovat
smazaný uživatel

no Cahill s Čechem mu to hodně ulehčili

Reagovat
miky10

Benťák, ach.

Reagovat
smazaný uživatel

BENTEKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Bentekeee

Reagovat
Tomekcz

tankista prej nejlepsi golman PL tenhle rok gol na blizsi tyc z uhlu kaspar

Reagovat
smazaný uživatel

Ooh Christian BENTEEEKE

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle bylo hodně trapný Garýku

Reagovat
terry

Cahill

Reagovat
Deywid

Čech

Reagovat
terry

Benteke to trefil výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke

Reagovat
mithro

hohohoho to bolo zakoncenie cool as you like

Reagovat
Counter

No a když člověk vidí tohle, tak si říká zlatý Merte

Reagovat
smazaný uživatel

Fanta

Reagovat
niflheim

Do pyči, jsem zapomněl

Reagovat
kiwwi

Bentaaaaaaaaaaaak

Reagovat
miky10

Hah, už i ty.

Reagovat
kiwwi

vsak to pisem v rovnakej minute ako ostatni

Reagovat
miky10

To ne, já mluvím o "Benťák".

Reagovat
kiwwi

jo tak

Reagovat
Wat

Reagovat
supervizor

Cahill

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nevypadá na zápas kde AV dostane 7 nebo 8 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

to skor vyzera, ze 7 alebo 8 da

Reagovat
niflheim

B E N T E K E !

Reagovat
Talker

To nam to zacalo... Nez jsem si nainstaloval flash v praci a odblokoval vsechny filtry,tak prohravame...

Reagovat
supervizor

Co ty v té práci děláš , to už máš mít dávno připravené.

Reagovat
FCSL

Benteke Udržet

Reagovat
smazaný uživatel

ty kokot ta štípala

Reagovat
Usty

Cahill a Čech zarostli do země, to je pak těžký no..

Reagovat
masly008

jooooooooooooooooo.bentekeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Petrov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

jak tlieska aj cela lavicka Villy

Reagovat
masly008

ten delph vypadá nadějně.se toho vůbec nebojí

Reagovat
smazaný uživatel

Dan Levene ‏@BluesChronicle

19 mins: all of Villa Park, Chelsea fans too, on it's feet to applaud Stilyan Petrov.

Reagovat
Tomekcz

Ba i torres je 100x lepsi nez tenhle matlak

Reagovat
smazaný uživatel

Demboooo

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle měl dávat z první.

Reagovat
Usty

Mata je bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Mata genialna lopta

Reagovat
Error

Ale Mata

Reagovat
Talker

Menil jsem link - to posral Demba 2 golove akce behem dvou minut, nebo to je ta totozna a zacal se tam opalovat jen jednou?

Reagovat
Usty

jen jedna šance

Reagovat
smazaný uživatel

Ba dolů Torres in!

Reagovat
vodka

co tam teď Villans předvedli v té obraně

Reagovat
Tomekcz

paradni odkopy Villa

Reagovat
Miguel19

Co to do prdele je?

Reagovat
Trapper

Lampaaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
smazaný uživatel

asgds)gpkdúzerkterktperjtper

Reagovat
miky10

Guzan

Reagovat
Wat

Palec je ještě o jeden vpravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Lampaaaaard DO PIČE !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

GUZAN

Reagovat
vodka

ale no, zase takový dobrý zákrok to nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

no, prave by som povedal, ze to bol celkom neisty zakrok

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

to co sa tam Hazard valal a drzal za nohu

Reagovat
Manik...

To je sranda jak najedou Torrese všichni obhajujou a před nedávnem na něj ještě jen plyvali. To bylo keců jak útok Ba, Lukaku stačí... A najednou je Ba horší než Torres, to se mi snad zdá

Reagovat
kiwwi

napisali to az dvaja ludia, z toho je jeden pomyleny fanusik Realu a druhy nejaky molos

Reagovat
madridcan

Kto od nas? Kenneth?

Reagovat
kiwwi

Tomekcz

Reagovat
Trapper

tak tak..

Reagovat
vodka

na tebe si taky plivnu za ten ypsilon...

Reagovat
Manik...

ajooo, jsem to po sobě nečetl

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo tu Torrese neobhajuje a ani tu nikdo nepíše že Ba je horší než Torres, a na Torrese se plivalo jenom předtím než se ukázal platným v EL...

Reagovat
niflheim

Guzan

Reagovat
smazaný uživatel

to posledne kolo bude brutalne jak o zachranu, tak aj o lm, parada

Reagovat
niflheim

No škoda, že Wigan v týdnu nevyhrál...by byla větší sranda. Holt to nebude takové jako v uplynulých letech, kdy to bylo napínavější. Aspoň ta LM bude to posledního kola snad

Reagovat
Tomekcz

ramirez 2. zluta nic uz jim to zase piska

Reagovat
niflheim

A to ještě nehraje Giggs.

Reagovat
Usty

Citelně schází Luiz.

Reagovat
Trapper

¨To si dělá prdel ten Benteke.. achjo

Reagovat
terry

Na čem se koukáte? Sopcasty mi vypadly.

Reagovat
Tomekcz

internet

Reagovat
Kovi81
Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/143535 ..a tento? mne ide vyborne stale

Reagovat
terry

Už je offline.

Reagovat
fantomas

http://popstreams.eu/stream3.html

Kvalitnější stream nikde nenajdeš.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš o minutu pozadu.

Reagovat
fantomas

Whatever, aspon si to užiju. A co tak čtu kolem, nikdo tolik popředu neni.

Reagovat
Talker
Reagovat
madridcan

Pekny link

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
miky10
Reagovat
fantomas

Uff, Bentí..

Reagovat
Usty

a Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla parada, Villa klidnej stred, Cukotka pata...

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle v champu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, a máš to hrubasi!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tupy ryby se chytnou vzdycky nejdriv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Benteke red

Reagovat
smazaný uživatel

je to dnes vazne Delph? je vyborny

Reagovat
Tomekcz

penalta zas nic

Reagovat
Trapper

to bylo do ramene

Reagovat
Miguel19

Moses

Reagovat
smazaný uživatel

Delph je proste genialny dnes

Reagovat
Tomekcz

terry jasna ruda ten rozhodci uz jimani nestiha pomahat kaspar

Reagovat
Trapper

Benteke jí měl dostat taky

Reagovat
Tomekcz

si do toho lokte nabehl sam cukotkar

Reagovat
Usty

Reagovat
Fairplay

aha, jsi vážně deb.., tak to už dál reagovat nemusím.

Reagovat
smazaný uživatel

na něj vůbec nereaguj hele ..

Reagovat
Trapper

když vidim jeho reakci, je mi to jasný

Reagovat
Fairplay

ty jsi vážně chudák, zákrok bentekeho bylo jako co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl poslední, Cole by ho stihl zakřižovat.

Reagovat
Fairplay

1 : 1 na neudělené červené

Reagovat
smazaný uživatel

na cervenu to nebolo no

Reagovat
madridcan

300 pre vyhru Aston Villy dneska a Evertonu dalsie kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Wat

Ve 45. minutě.

Reagovat
Tomekcz

opicka RUDA

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole dejte mu už ban.

Reagovat
Fairplay

Reagovat
vodka

to je kokot ten Ramires

Reagovat
Fairplay

ramires proč správně posouzeno, ale proč do toho jde jak idiot když už má žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to nevím.

Reagovat
Trapper

bože bože -_-

Reagovat
Miguel19

Paráda Ramires.

Fakt neskutečný..

Reagovat
smazaný uživatel

Dive

Reagovat
smazaný uživatel

mal dostať druhú žltú? Akurát mi to seklo...

Reagovat
smazaný uživatel

vysoká noha ale Agbon. mu do ní skočil... dive

Reagovat
Manik...

tuhle rozhodně

Reagovat
smazaný uživatel

Dvakrát hned za sebou hrál nebezpečnou vysokou nohou. Nikoho netrefil, ale žlutá se dala dát.

Reagovat
Fairplay

za nebezpečnej zákrok nebo jak se tomu říká určitě, šel do toho fakt debilně

Reagovat
miky10

Nic no, neva, tak aspoň ten Lampard ale.

Reagovat
Wat

Reagovat
mithro

Ramires konecne, ten si zasluzi cervenu skoro kazdy zapas, adios

Reagovat
kiwwi

presne...a ked napisem, ze je to zmrdecek tak ma tu este vysmeju

kazdopadne zadostucinenie bolo vykonane

http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2013/05/ramires-faceplant.gif

Reagovat
smazaný uživatel

hnůj ramiréz

Reagovat
Fairplay

ramires fakt dement, skočí tam s nohou na úrovni hlavy a to už žlutou má.

Reagovat
fantomas

Hehe, šel tam dementně, Mason ze svýho postavení neměl moc na výběr..

Reagovat
smazaný uživatel

však to byl faul na žlutou

Reagovat
fantomas

Já si taky myslim, že ho štrajchl, ale kdyby náhodou..

Reagovat
Wat

Mu má ukázat pomezní.

Reagovat
vodka

kdyby tu nohl vykopl tak vysoko jednou, tak bych žlutou nedával, ale udělal to 2x a eště k tomu kolem bylo spousta hráčů, fakt magor...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

To je normální hovado ten Ramires. On má žlutou a nadále hraje jako prase. Mně bylo jasný, že tu druhou žlutou musí někde vyfasovat. Místo něj měl jít na hřiště Oscar, nebo Romeu, stejně tam byl k hovnu.

Reagovat
Error

Moses out, Luiz in a otočíme.

Reagovat
Tomekcz

Terry dalsi ruda hovado

Reagovat
Masi

Tak tohle vypadá pěkně :)

Reagovat
supervizor

Nevim jestli tohle bylo na červenou, ale Ramirez je na pokraji vyloučení každej druhej zápas.

Reagovat
soukup

co čekal?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ale to na kartu nebylo.

Reagovat
Tomekcz

po tech hracich skakal jak opice

Reagovat
wild

ak by to skoncil vitazstvom Villy tak ta nasa prehra s Chelsea bude mrzet este viac

Reagovat
niflheim

Úžasné, jejich nejlepší CM mimo na poslední kolo, navíc prohrávají...nádhera

Reagovat
miky10

Jo no, nepostradatelnej hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

zatím jo

Reagovat
terry

Nejlepší CM

Reagovat
niflheim

Ehm? Vždyť on tam odvede každý zápas neskutečně mnoho práce, lítá box-to-box klidně celý zápas, vyhrává souboje. Vždyť je to takový motor té střední řady...právě on kolikrát na podzim musel bránit to, na co trojka Hazard/Mata/Oscar srala z vysoka.

Reagovat
terry

Právě, box-to-box, což často moc nepotřebujem. Mně se prostě na tom pivotu nelíbí. Bývá platný proti těm silným, ale dneska by tam byl mnohem lepší třeba Romeu.

Reagovat
vodka

Reagovat
Talker

Ramirese nekteri povazuji za klicoveho hrace zalohy, ja teda ne. Hodi se akorat do zapasu, kdy ma souper srovnatelne, vyssi drzeni mice nebo kdyz chodime do protiutoku. Proti tymum jako AV je neustale bez mice, nema si kam nabihat a je nulovy.

Do toho je tragicky v rozehravce, dost velke % micu jde spatne - nerikam, ze zkazi prihravku, ona si najde adresata, ale hopsa nebo neni uplne presna.

Navic s Lampardem jim to proste hori vzdycky, ja mam nervy, kdyz tuhle dvojku vidim.

Reagovat
terry

Reagovat
Manik...

To by byla prdel kdyby byla Chelsea 5. ... To pochybuju, že by přišel Mourinho

Reagovat
Tomekcz

Villa hlavne aby Tottenham vyhral

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jestli tohle otočíme

Reagovat
smazaný uživatel

Do hajzlu měli sme porazit Spurs a byl by klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Villa

Reagovat
fantomas

Fantazie. Na tomhle se příští rok bude dát stavět ve velký pohodě, mám z toho radost.

Reagovat
soukup

tak pokud to zůstane pohromadě ale

Reagovat
fantomas

Když odejde Benteke, tak bude záležet no, nikdo další ale nepřipadá v úvahu podle.

Reagovat
fantomas

*podle mě

Reagovat
smazaný uživatel

jeziiiiiiiiis, to je taka skoda, ze my s nimi doma prehrali

Reagovat
kiwwi

stacila prachsprosta remiza a boli by momentalne na 99% bez LM

Reagovat
Tomekcz

aspon si kopnul Giggs

Reagovat
smazaný uživatel

Pomstíme se Moyesem.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Ani nespominaj do pice

Reagovat
mithro

Reagovat
PhilipS

Celkem přísná, ale obhájitelná...stejně nějak tušim, že to Villa posere...

Reagovat
smazaný uživatel

najviac sa mi paci Delph, ten podava spickovy vykon

Reagovat
vodka

Reagovat
Manik...

Podle mě to stejně otočí

Reagovat
Miguel19

2 krát neudržet s tragickým Tottenhamem a pak to dojebeme s Villans. Takhle se bojuje o LM. Paráda hoši..

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mr.Silver

Benteke ♥

Reagovat
PhilipS

Proč nehraje Luiz a Oscar?

Reagovat
kvasha16

Luiz ma toho odohraneho dost, Oscar tiez

Reagovat
Talker

Setri je na finale EL.

Reagovat
masly008

zatím super.vila hraje hodně dobře,zvlášť ten střed zálohy je někde jinde než u chelski

Reagovat
vitasrp

Tohle je přesně ten typ zápasu, po kterým bych Beniteze na hodinu vyrazil. To je neskutečný, co s tím ten nekompetentní blbeček vymyslel.

Já chápu, že ve středu hrajeme finále EL, ale.. Liga je důležitější. Liga je o dva parníky důležitější. Dneska mělo hrát to nejlepší, no a když nevyjde středa, svět se nezblázní. Alespoň teda z mýho pohledu.

Jestli ale nevyjde LM, tak je to průser obřího rozměru.

Tohle nebyla žádná taktická bitva, dva měsíce dopředu bylo jasný, že Villa bude bránit hluboko, bude hrát na rychlý protiútoky a největší nebezpečí bude hrozit od Agbonlahora a Bentekeho. Na to nepotřebuju být fotbalový analytik, abych věděl takhle banální věc.

Stopeři CFC dle rychlosti - Luiz, Ivanovič, Cahill, Terry. Proč dneska hrajou ti největší šneci, to je nepochopitelný.

A proč proboha sedí Luiz, když naši stopeři mají zase moře času, ale tentokrát nikdo není schopen dát kloudnou přihrávku dopředu?

Ramirese nebudu komentovat, do zápasu nastoupil jak magor, odehrál ho jak magor a byl vyloučen jako magor. Normálně na pokutu tohleto. Ještě štěstí, že nám nezařídil vyloučení dvě, krom jeho faulů a nepřesných nahrávek jim ještě málem namazal na samostatný únik.

Do druhé půle - nejradši bych sundal Terryho/Cahilla a dal tam Luize, sundal Mosese a za něj nacpal Mikela.. Bohužel Nigérijec není na lavičce, takže je to jasný - dolů Moses, za něj Luiz a budem hrát 4-4-1.

Reagovat
Tomekcz

to nejlepsi vam prece hraje az na Fernanda

Reagovat
Talker

Hmm?

Reagovat
Manik...

...do zápasu nastoupil jak magor, odehrál ho jak magor a byl vyloučen jako magor...

Reagovat
Talker

Hodil bych tam Oscara a Luize misto Lampse a Mosese. Potrebujeme vyrazne kreativnejsi zalohu, protoze ted to nebude uz v zadnem pripade souvislej tlak, ale bude to o jedne prihravce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyt Benitezovi vůbec nejde o zádný 4. místo, to mu do životopisu nic nepřidá tak jako pohár evropský ligy. Sám to párkrát naznačil myslím.

Reagovat
kvasha16

co naznacil? a myslis ze mu v zivotopise pomoze ze neuhra LM s timom ktory sa jej pravidelne ucastnil?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele radši vyhraje evropskou ligu než se kvalifikovat do LM.

Reagovat
kvasha16

to si vazne myslite ludia, ze je pre jeho buducnost lepsie vyhrat "druhoradu" sutaz po LM a nekvalifikovat sa do LM s timom ktory na to ma a pravidelne ju hra(l)?

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ty jsi ale fakt idiot.

Reagovat
kvasha16

aha, dobre

Reagovat
masly008

ono jde o to že si číšník když vyhraje EL napíše do životopisu další trofej,mu je chelsea ukradená .takže jestli bude nebo nebude hrát LM mu může být jedno.pohár v jeho případě má větší cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rafovi môže byť liga ukradnutá keď v lete končí. On chce vyhrať trofej. Je to trochu namyslené od neho ale popravde si nič iné ani nezaslúžite...

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna to neni namyslene, na jeho mieste by podony postoj zaujala väcsina trenerov

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak nějak.

Reagovat
soukup

Reagovat
Talker

Pak at se ale nedivi, ze budou kluby uvazovat nad tim, ze ho neangazuji.

Muze splnit alespon castecne nejake cile - a zaklad je dostat se do LM, pro kazdy tym. To, ze vyhraje EL je podruzne.

Reagovat
fenixLFC

prave ze ho skor angazuju aj ako vitaza EL....alebo si myslis ze kazdy klub bude hladat len docasneho trenera tak ako chelsea?

Reagovat
vitasrp

Tak ať se pak nediví, že máme o další důvod víc ho nesnášet..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to mu může pak být úplně ukradené.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že jemu je už jedno čo si o ňom myslíte

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to je hnus v našem podání. Fakt nechápu co chtějí... tlačit to zase do posledního kola? A přitom už mohl být klid !

Reagovat
kvasha16

ty vole, so Spurs v 60 minute jeden ci dva fauly a teraz sme radi ze po polcase s "drevakmi" (porovnani so Spurs) nemame dvoch hracov dole

Reagovat
Nikikrew

Villans udrzat .

Poslite ich tam, kam patria, do EL

SPUDS na 4 miesto

Reagovat
smazaný uživatel

ten Benteke je fakt skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

prosím vás někdo link na CFC?

Reagovat
masly008

někde výše někdo dával tak se podívej

Reagovat
smazaný uživatel

díky všem

Reagovat
Dawon

Ty vole tak ted je to tak 100x vetsi skoda, ze MU neuhralo s chelsea aspon tu plichtu

Reagovat
Maresma

400. pro Bentekeho v LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Co je? Uz ti chybam? Som na ICQ

Reagovat
vladis271

skontroluj si telefón, či všetci tvoji mufani vedia o alexovom odchode do dôchodku, možno treba niekomu ešte zavolať.

Reagovat
madridcan

Ked boli dvaja mimo a nemaju aktualne pristup k internetu, tak preco by som im nezavolal. Vies hovno ako vzdy a nominujes sa do vsetkeho. Si proste strasne hlupy clovek

Reagovat
vladis271

klídek, mne si ukradnutý, len dúfam, že sa potom poriadne umyješ.

Reagovat
madridcan

A zase sa prejavuje tvoja hlupost. Totizto ti ukradnuty nie som

Reagovat
vladis271

Hm, skôr údiv je správne slovo, ako niekto môže niekomu tak strašne liezť do zadnice.

Reagovat
madridcan

Tak uz mi tam prosim ta prestan liezt. Sam sa dokazes zamotat v dvoch prispevkoch, takze uz jeb na to radsej Chapem, ze ta sere, ze po Reale je premna TOP United, ale s tym nic nespravis. Ako nic nespravis s tym, ze by sa tvoj tim dostal zo sraciek

Reagovat
vladis271

jj, nenormálne ma sere, že nefandíš LFC, ale MU, ani spávať kvôli tomu nemôžem.

Inak to tvoje vlezdoprdelkovanie si tu všímajú všetci nielen ja, takže na tom niečo bude.

Reagovat
madridcan

,,Vsetci" a hovoris to len ty Citaj po sebe prosim ta

Reagovat
vladis271

ty to ideš ešte popierať?

Reagovat
tweek

v Arsenalu

Reagovat
vladis271

prečo nie

Reagovat
smazaný uživatel

z bláta do louže

Reagovat
Maresma

Nj, jestli uhrajete LM, tak favorizuju vás.

Reagovat
vladis271

Rafa je kráľ. Vie, že po sezóne končí a potrebuje zárez na pažbe v podobe nejakej trofeje. A tomu obetuje, alebo inak kvôli tomu riskuje LM. Ukážkový postoj.

Reagovat
smazaný uživatel

To by spravila vačšina. Hlavne ak by boli v klube kde si ich nikto neváži...Nevidím dôvod prečo by na nich mal pozerať.

Reagovat
Talker

Protoze je pod smlouvou a ma se chovat jako profesional? Jeste reknete, ze je to stranka hodna profesionala...

Reagovat
fenixLFC

mali ste sa spravat ako normalni fanusikovia potom by na vas mozno nesral

Reagovat
Talker

Je profesional, ktery je placeny, aby delal to, co je v nejlepsim zajmu klubu. To, ze ho fanousci nesnasej je chyba jeho samotneho - zaprve jeho kecy na CFC pred par lety. Vedel, do ceho jde.

Reagovat
fenixLFC

ked mate vedenie ktore na vsetko sere a nejaka rivalita alebo fanusikovia su mu u prdele..nemali ste ho angazovat, ked uz tam je tak ste sa s tym mali zmierit a nechat ho robit svoju pracu. A urcite sa kazdy trener vykasle na finale nejakeho pohara, to potom mohol hned vypadnut v prvom kole ale to by ste mu zas nadavali ze preco to nevyhral. nech by spravil cokolvek, bolo by zle. Okrem toho, teraz ho tu obvinujes ze to vypustil..povedz mi v com? Ved az na nejake dve-tri vynimky hra to najsilnejsie co mate

Reagovat
Manik...

Tak Benitéz když vyhraje EL a nebude hrát Chelsea LM, tak tam Mou nebude chtít a Benitéz si vyslouží novou smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

jo to si taky myslím.

Reagovat
Usty

David

Reagovat
Fairplay

dřevák moses jde konečně dolů, říkám od jeho příchodu, že je špatnej a nesnažte se mi to rozmluvit. míš mu uskakuje, do kliček zamotá nejen obránce, ale i sebe a navíc na gól připadá 57 spálených tutovek.

Reagovat
Arbiter

má někdo sopku?

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 141433

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý tah Rafo

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak zase přesná předpověď Víto

Reagovat
Talker

Bylo nejake stridani?

Reagovat
Maresma

Luiz za Mosese

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs vyhrať a Luiz bude plakať

Reagovat
mithro
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

still better story than Zeman

Reagovat
mithro

tak ako poznam skotov tak je skoro triezvy

Reagovat
wild

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Viróza ..

Reagovat
smazaný uživatel

Plichta nám stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez si to myslí taky.

Reagovat
smazaný uživatel

co to te´d jako Chelsea provádí?

Reagovat
Counter

Pome Villans, přidejte druhého

Reagovat
madridcan

Si tu vecer?

Reagovat
Counter

jj, budete chtít založit?

Reagovat
madridcan

Ano, dik. Nech uz nejak tu sezonu dohrajeme

Reagovat
Counter

Třetí liga vám bude svědčit víc.

Reagovat
madridcan

Otazka je, ze kolki v tom ostanu so mnou. A ze ci to Mihi da dokopy

Reagovat
Wat

Teď to mohl dávat zpátky na Bentekeho pod sebe, moc to ten Gabby tahá.

Reagovat
Talker

Pokud by mel nekdo zajem precist si o Ramiresovi, nejlepsim CM, ktere mame.

http://www.weaintgotnohistory.com/2013/5/9/4316458/ramires-v-tottenham-a-case-study

Reagovat
smazaný uživatel

Latics musí urvat nějaký bod na Emirates a Spurs zítra povinná výhra a ta LM bude

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa hrá sympaticky v druhom polčase

Reagovat
Talker

Vedou 1:0 a hrajou proti deseti... To je nejlepsi moznost, jak hrat sympaticky

Reagovat
smazaný uživatel

Don't panic guys: I can see Yossi Benayoun warming-up...

Reagovat
Talker

Tak to bude zajimavejsi ted

Reagovat
smazaný uživatel

ani nevim komu tu LM přát..jestli Spurs nebudou mít LM tak nejspíš odejde Bale což bude citelný oslabení a budou mít těžší přestupové období naopak Chelsea dokáže posílit i bez LM..lepší by bylo kdyby LM měla Chelsea ale lehko se mi to nepíše

Reagovat
Honza Matoušek

Bale odejde i když LM bude.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

náhrada se ale zase naláká snáze s LM

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
miky10

Hohohooo

Reagovat
miky10

No, podobný tomu Nanimu. Nevylučoval bych...

Reagovat
miky10

I když vlastně on už žlutou měl, tak na druhou to asi bylo.

Reagovat
masly008

chelsea vůbec neví,tohle si už vila může prohrát jenom sama.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Bentekeeeeeeeeeeee

Reagovat
Miguel19

A pojďme

Reagovat
kvasha16

pekne, dneska tipujem 3 redky

Reagovat
Error

Hell yeah!!! To prostě otočíme!

Reagovat
fantomas

Hm, poprávu..

Reagovat
Manik...

To je debil. Těm hráčům dneska dali něco do chlastu ne?

Reagovat
Counter

Boha. Terry ale poněkud čiperný na to, jak se před chvílí svíjel.

Reagovat
smazaný uživatel

Anglicko zrejme klesne vo Fair Play po tomto kole

Reagovat
Usty

Liverpool v Evropě nikdo nechce

Reagovat
Arbiter

dyť by tam stejně nešli

Reagovat
smazaný uživatel

Blbá žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

stale mi ale pride vtipne, ked si spomeniem na Naniho a jemu rovno udelena cervena

Reagovat
mithro

to vies, Terry tam zahral krasnu umierajucu labut.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

boha Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

Ale skoro bych se vsadil že Terry taky dostane 2 žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

měl mu ten hrudník aspoň prošlápnout

Reagovat
Miguel19

Jako Ramires..

Reagovat
Fairplay

zaslouženě, benteke dneska měl jít už asi v 35. minutě

Reagovat
madridcan

Takze........ktoze tu ma vsetko Bentekeho vo fante?

Reagovat
mithro

Reagovat
miky10

LAMPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
Talker

Goooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Miguel19

LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMPS

Reagovat
Trapper

LAMPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
kiwwi

len zlta karta? vsak mu mohol prerazit slezinu

Reagovat
fenixLFC

neplac

Reagovat
wild

kazdy zato dostane zltu , len Nani cervenu..

Reagovat
Fairplay

lampaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard a ještě asi 195 dalších

Reagovat
smazaný uživatel

LAMPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD FUCK YEAH!

Reagovat
smazaný uživatel

asi jsem vyhrál v souboji o nejdelšího Lamparda, double Fuck yeah!

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEEEEES

Reagovat
smazaný uživatel

LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMPAAAAAARD

Reagovat
mithro

Reagovat
Wat

Tyvole, moc hezká...

Reagovat
smazaný uživatel

aůsfkjewpgjewpohjerpgjfspgjdfpgjdfpgjúp

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

wow lamps

Reagovat
Manik...

Góóóóóóól Lampaaard ... Jemu jsem to tak hrozně přál ...

Hazard skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

One more to go

Reagovat
niflheim

To je chuj

Reagovat
fantomas

Hm, tak ted mu ten kontrakt nemusej prodloužit s uplnym klidem..

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Usty

Ee, ještě potřebuje jeden

Reagovat
fantomas

Rekordman už je, stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí, ale bude to lepší.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Super Frankie Lampard

Reagovat
JIMMY-PO

piče

Reagovat
Robochelsea

Frankie

Reagovat
kiwwi

Reagovat
masly008

jak říkám tohle si může vila dojebat sama.a je to možná tady

Reagovat
smazaný uživatel

To zas bude fanta KURVA.

Reagovat
niflheim

Zasraná Chelsea...ale aspoň ten Lamprd.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to stalo kunda, jenom jsem si na chvíli odběhnul

Reagovat
Miguel19

Ale hrajeme Remíza je nám k hovnu

Reagovat
Trapper

Cole, fůůůůů

Reagovat
smazaný uživatel

Terry skoroooooo

Reagovat
Miguel19

Místo aby jsme je zatlačili po gólu, tak jsme spokojený a necháme se přehrávat od Villy

Reagovat
smazaný uživatel

ten Sylla mi pride v niektorych momentoch hrozne smiesny, ale nieco v sebe ma

Reagovat
madridcan

dneska ma asistenciu nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Sleduje někdo dlouhodobě Luizovy statistiky úspěšnosti přihrávek ze zálohy? To musí být strašně nízká čísla.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Talker

Se Spurs a dneska to je tragedie ze strany vsech hracu, tam to musi jit hodne dolu.

Reagovat
Arbiter

nejsou nízká, ale dneska to dost kazí...

Reagovat
smazaný uživatel

Minule jsem se spolužákem, zaslepenym čukotkářem, o Luizovi hádal a namátkově sem si na Optě vyjel nějakej zápas a nezklamal mě. Bylo to tam dost nízký, přesně to ale nevim.

Reagovat
Miguel19

Proč furt hrajeme nakopávaný balony??

Reagovat
Tomekcz

cukotku zase tlaci rozhodci, to tady dlouho nebylo

Reagovat
kvasha16

napise zase, a hned za tym te to tu dlho nebolo tak si vyber

Reagovat
madridcan

Reagovat
Miguel19

Omg

Reagovat
miky10

Omg ježiš, Dembo, ty seš fakt k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl gól

Reagovat
madridcan

Celym asi nebola...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Fuu, nebylo.

Reagovat
fantomas

Aha, tak potom jo. Ale Ashley

Reagovat
Arbiter

fuu, byl

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Byl za čárou

Reagovat
Miguel19

ale ne celý

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, po Dembově dorážce byl celý míč..

Reagovat
Miguel19

Jj, to jsem přehlídl..

Reagovat
Tomekcz

at si to ho.no Terryho odnesou

Reagovat
spider_8

Gól, ale byly to milimetry.

Reagovat
Miguel19

To tam musíš dorvat Dembo

Reagovat
Arbiter

tak Ba dá gól, škoda, že to není oficiální

Reagovat
Manik...

nebyl

Reagovat
Trapper

ta dorážka už tam byla

Reagovat
Miguel19

Tvl on to fakt asi byl

Reagovat
Manik...

Chápete, že musí být za čárou celým objemem? A to rozhodně nebyl!

Reagovat
Miguel19

Byl

Reagovat
Tomekcz

Nebyl

Reagovat
Talker

Pro dorazce Demby uz tam cely byl.

Ale to je fuk, AV musime porazit tak jako tak.

Reagovat
Talker

Kazdopadne gol je, az to rozhodci piskne. Tak snad to tam padne jeste jednou a presvedciveji.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo byl tam, ale rozhodci to nemeli sanci videt pres hrace...

Reagovat
smazaný uživatel

Byl ty hňupe

Reagovat
spider_8

Na malou chvíli ho tam Demba posunul, na dvou záběrech to bylo celkem vidět. Ale nemá cenu moc nadávat, rozhodčí si těžko mohl být jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

kurva hoďte sem někdo gif, první dorážka nebyl celým objemem, druhá už ale jo, ukázali to 10x a komentátoři to pokaždý potvrdili...

Reagovat
Manik...

OMLUVA - Demba to asi fakt dorazil, až teď to bylo líp vidět...

Pro ty co jsou proti zavedením technologií, pokud Chelsea nepůjde do LM, tak za to bude moct i tenhle možná gól

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli Chelsea nepůjde do LM tak za to může mnohem víc chyb rozhodčích, první zápas s MU, vyrovnání Suaréze po tom co měl dostat kartu a hlavně už měl rozhodčí písknout konec zápasu...

Reagovat
Manik...

tak samozřejmě, že je toho víc, ale prostě je to teď jaké to je

Reagovat
smazaný uživatel

Terry

Reagovat
masly008

to vypadá jako by chelsea hrála pořád oslabení

Reagovat
kiwwi

ou skoda ze to nepreslo celym objemom za ciaru...to by sa Arbitrovi naaadherne vratilo

Reagovat
Arbiter

přešlo

Reagovat
protiproudu

Ten míč byl za brankovou čárou! KURVA ZASRANY ROZHODČÍ.

Reagovat
wild

toto by vyriesilo jedine jastrabie oko..rozhodca nemal sancu to videt

Reagovat
Error

Řekl bych, že těsně před tím odkopem se tam vešel celý. Co už. Jedem dál.

Reagovat
smazaný uživatel

v dalsej sezone uz taketo situacie budu posudene spravne

Reagovat
Counter

Demba to za čáru nejspíš dostal, ale rozhodčí gól správně neuznal, protože to neviděl. Aspoň že od příští sezony už jestřáb bude k dispozici.

Reagovat
protiproudu

Rozhodčí je tam od toho,aby viděl co se děje a ne aby NEVIDEL co se děje!

Reagovat
Counter

Tohle vidět nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno finále už jsme bez JTho zvládli.

Reagovat
Arbiter

a ještě ruka, ne?

Reagovat
kiwwi

takze bol? na Arbiter, zer

Reagovat
Arbiter

co mám žrát?

Reagovat
kiwwi

ked kvoli tomu golu/negolu prijdete o LM, tak stale napises, ze su kamery na posudenie golu zbytocnost?

Reagovat
Arbiter

jo...

Reagovat
kiwwi

ok

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě ruka, potom gól a hovno z toho...

Reagovat
fajdax

Reagovat
madridcan

Moyes šokuje United: Rooney může jít, když získáme Benzemu

Reagovat
Manik...

... Berem výměnu!!

Reagovat
kiwwi

ja mu zosokujem hned

Reagovat
madridcan

Zaplatil by som si zato, ze ako by si sa tvaril v prvom momente keby si sa dopocul o takejto vymene

Reagovat
smazaný uživatel

odmieta sa vyjadrovat k United, kym neskonci sezona, ale toto povedal?

Reagovat
mithro

ved to je novinarsky bullshit, ze to ani vtipne nie je

Reagovat
madridcan

To je len z jednej FB stranky. ANi ja to neberiem vazne, ale Kiwwiho reakciu som si zelal vidiet

Reagovat
mithro

nepi uz prosim ta

Reagovat
madridcan

Ja neviem co je alkohol.

Reagovat
mithro

tak mozno tam je problem potom

Reagovat
smazaný uživatel

píše to Sport tak to musí být pravda

Reagovat
fenixLFC

zacina si ziskavat moje sympatie

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas má všecko.

Reagovat
Miguel19

Lamps

Reagovat
masly008

úplně celým podle mě nebyl,stejně to nemohl vidět,takže dobře že neuznal.

Reagovat
madridcan

Teraz bol dobry zaber. Po Dembovej dorazke bola lopta dnu celym objemom.

Reagovat
Manik...

Reagovat
masly008

honza terry asi dohrál co?

Reagovat
Tomekcz

uz v prvni puli mel byt venku, ted se mu to vratilo

Reagovat
vodka

Villa se zase sesypala, ale respekt CFC, když zapnou, tak hrají fakt dobře.

Reagovat
tomasinho

Co to čtu, oni jim neuznali gól, který byl za čárou? To mají za ten FA Cup loňský

Reagovat
Trapper

tak to snad gól nebyl ne?

Reagovat
Trapper

sorry, už vim o co jde

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam by to stejně bylo vcelku jedno když Spurs prohráli 5:1

Reagovat
tomasinho

No právěže nebylo, když tohle byl zlomový moment.

Reagovat
Fairplay

každej takovej přímák, to je minuta zdržení. doufám, že tolik pak i nastaví

Reagovat
smazaný uživatel

Luizi neser se do toho prosimtě

Reagovat
Manik...

Oni tam toho Lamparda nepustí a kopou to lamy

Reagovat
niflheim

Ochutnejte si vlastní medicínku

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Villans začíná panikařit strašným způsobem.

Reagovat
fantomas

Klasika. Druhý poločasy sou v tomhle směru tradičně děsný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo. Na tomhle musí Lambert fakt zapracovat a koupit někoho kdo to uklidní.

Reagovat
fantomas

To měl bejt už Vlaar.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal zejtra Wiganu asi čtyřku nedá

Reagovat
smazaný uživatel

No zítra určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

a v úterý?

Reagovat
smazaný uživatel

To se spokojím s jakoukoli výhrou

Reagovat
smazaný uživatel

ale vítězství o 4 góly by nás posunulo na třetí flek

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už ne no

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
Manik...

jo

Reagovat
fantomas

Weimann

Reagovat
Fairplay

takovej dive, to teda nebyl faul

Reagovat
smazaný uživatel

Weinmann

Reagovat
Miguel19

Pěkný odpíchnutý ritberg..

Reagovat
spider_8

Ty vole, to je herečka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Zaujimava karta

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole

Reagovat
masly008

tvl ,mata dá přímák metr vedle a chytá se za hlavu jako by to lízalo tyč.

Reagovat
Fairplay

tvl, máš o pár minut pozadu přenos

Reagovat
Fairplay

odkopnul míč na několik metrů a pak jednoduše skočil do vdzuchu. rozhodčí samozřejmě pískne faul, de.il poj.ebanej dneska píská tragicky

Reagovat
Miguel19

Pojďme

Reagovat
smazaný uživatel

keby bol schopny Delph tak vykony predvadzat pravidelne, tak v dalse sezone sa na neho strasne tesim

Reagovat
Fairplay

čech

Reagovat
smazaný uživatel

ČECH!

Reagovat
fantomas

Wuuu, taková bombice.

Reagovat
spider_8

Ale hraje se super, když je na hřišti tolik místa

Reagovat
Miguel19

Docela brzy buřte

Reagovat
Manik...

Kurva, Čech vás zachránil

Reagovat
Talker

Cecha mam rad, ale tohle by chytl temer kazdy - slo to primo vedle nej.

Reagovat
Manik...

ale moc to neviděl, navíc rána

Reagovat
Wat

Škoda, vydařená rána.

Reagovat
Trapper

LAMPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
miky10

LAMPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
Miguel19

LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMPS

Reagovat
Talker

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooll

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Reagovat
spider_8

LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMPSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!

Reagovat
Fairplay

LAMPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
Tomekcz

komedie to je koupeny

Reagovat
smazaný uživatel

LAMPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! THE ONLY ONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Trapper

JE TO TÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM

Reagovat
Manik...

Neuvěřitelné...

Lampard a Hazard

Reagovat
Arbiter

LEGENDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

LEGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
smazaný uživatel

:D :D

Jestli Lampardovi neprodlouží smlouvu, tak SB skončí v plamenech...

Reagovat
smazaný uživatel

a já osobně ho klidně zapálím

Reagovat
Squinty

Lampard Hazard

Reagovat
miky10

L E G E N D A! Eště do LM nás dostane. Není většího boha, miluju ho a nikdy nesmí odejít!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Slzy v očích

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

fqwpfoewpfjewpf

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto ne

Reagovat
Talker

Potesi dvojnasobne, ta nasranost ostatnich fanousku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja som s vasou vyhrou ratal, skor ide o to, ze si to Villa nezasluzila

Reagovat
Usty

MILUJU TEEEEE!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kiwwi

no to je proste tragedia

Reagovat
Arbiter

fandové

Reagovat
wild

Reagovat
raduinho

Je to tam, je to táááááááááááááááááááááám !!!!!!

Reagovat
Talker

7 minut? A kurvas...

Reagovat
niflheim

Zasraná Chelsea.

Reagovat
Talker

Jej, tohle vsechno potesi proste...

Reagovat
niflheim

To věřím...já ten klub prostě nemusím.

Reagovat
Fairplay

7 minut nastavení

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se ti tvoje přání splnilo.

Reagovat
Fairplay

však jo, proto jsem nepsal ani nějaký naštvaný smajlíky, jen jsem to chtěl podotknout. je to správně, prostě přímáky na konci zaberou minutu každej, rozhodčí by se neměli být nastavit třeba 6 minut, když to prostě je oprávněné.

Úplně nenávidím, když je v zápase kopa zdržování, co výkop brankáře, to zavazování tkaniček, do toho věčný ošetřování a pak rozhodčí nastaví 2 minuty

Reagovat
Fairplay

*by se neměl bát

Reagovat
Robochelsea

Congrats Super Frank

Reagovat
Wat

On si je tak staví a pak to hodí sotva na vápno.

Reagovat
niflheim

A teď šup šup do MLS.

Reagovat
raduinho

Reagovat
miky10

Reagovat
Talker

Pane boze, at je Hazard v poradku...

Reagovat
Arbiter

není, střídá

Reagovat
Miguel19

Není za koho

Reagovat
Talker

Tak to je mi jasne, ze neni. Spis aby byl v poradku idealne uz na stredu

Reagovat
mithro

tak aspon nieco z modrakov, live za 2.3 dakujem pekne

Reagovat
wild

Fergie time

Reagovat
Miguel19

Eden v háji

Reagovat
smazaný uživatel

To fantík : Vllar určitě ne, vždyť hrál v Nizozemsku, ten přece nemohl obranu zklidnit!

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Edenku néééééééé

Reagovat
Nikikrew

Ale velke uznanie Lampardovi, neskutocny hrac a legenda. Zasluzil si to

Reagovat
Fairplay

hazard v 93. minutě sprint asi 70 metrů, snad bude v pořádku, po tomhle může mít něco se svalem.

Reagovat
smazaný uživatel

hamstring, ve středu určitě nenastoupí

Reagovat
Talker

Neuhnout Torres, tak ma mozna zlomenou nohu...

Reagovat
Miguel19

To bude ještě boj..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně nechápu proč tam musel dát zrovna Torrese, který nastoupí ve středu a v 88 minutě prostě nic neudělá a jenom bude mít víc mínut/zápasu neskórovaných v PL..

Reagovat
smazaný uživatel

David Luiz do Barcelony atď. Veď ten hráč by aj v Astob Ville sedel ... dopredu pokazil snáď každú prihrávku

Reagovat
smazaný uživatel

to že se koukáš na něj poprvé a zrovna na zápas kde nastoupil ve 2 poločase a to ještě po tom co hraje od začátku roku asi 95% zápasů, kde skoro vždy je naprosto úžasnej a strčil by kdejakého Pique'nbauera' a Mascherana do kapsy, neznamená že je to špatný hráč

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Fairplay

Co byste za Luize dali v Barceloně. Tuhle sezonu nejlepší stoper Chelsea, vy tam máte už asi tři roky se plynule zhoršujícího Piquého, kterej jde fakt stále víc a víc dolů na Luize si dovolíte plivat. Piqué ani náhodou nepatří mezi světovou špičku stoperů, čimž nechci říct, že Luiz nutně ano, ale letos je fakt výbornej a rozhodně by vám tam tu sranda-obranu pozvedl.

Reagovat
Fairplay

zatracen, chtěl jsem novej komentář

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fantomas

To je tlak!

Reagovat
kiwwi

taky Arsenalsky no

Reagovat
fantomas

Gól z toho bejt moh, takže pohoda (ten centr na zadní kdyby se trochu líp trefil)

Reagovat
Miguel19

Braňo

Reagovat
Manik...

Ivanovič trapnej

Reagovat
Talker

Vzdyt po nem nejakej curak hodil plnou flasku s vodou

Reagovat
Manik...

jo, ale co to zkoušel na rozhodčího?

Reagovat
Fairplay

snad už konec ne

Reagovat
fantomas

Ivanović s Luizem se můžou vzít za ruce a odkráčet do prdele..

Reagovat
Arbiter

po něm hodili z hlediště flašku, co jako čekáš za reakci?

Reagovat
fantomas

Trefila ho snad?

Reagovat
spider_8

Ty vole

Reagovat
fantomas

Trefila? Já o ničem nevim, možná sem to přehlíd.

Reagovat
Talker

Tak nejde o trefeni, kdyby po nem nekdo strilel, tak zalozis obhajobu na tom, ze ho nezastrelil, tak proc zdrzuje?

Reagovat
fantomas

Omg.

Reagovat
spider_8

To na tom nic nemění. Když někdo hodí z hlediště plnou flašku, tak už je to docela nebezpečný, vůbec se nedivím Ivanovičově reakci.

Reagovat
Talker

Ale fantiku, zaslepila te nenavist vuci Branovi.

Kdyz po tobe hodi plnou flasku a prolitne ti kolem ucha, tak te to proste nasere...

Reagovat
fantomas

Tak pochopitelně, já pěnim jen když vidim ten jeho zasranej ksicht. Ale fakt sem zvědavej na ten záběr, ze kterýho ste vydedukovali, že mu flaška prolítla těsně kolem ucha. Já nic takovýho nezpozoroval.

Reagovat
Talker

Videl jsem to jednou, kazdopadne kolem nej letela...

Reagovat
spider_8

A co by sis od něj představoval v 9. minutě nastavení, když jeho tým vede?

Reagovat
fantomas

No nic, páč se jako kokot chová neustále. Já to jen zkonstatoval.

Reagovat
spider_8

Spíš by byl kokot, kdyby v tu chvíli nezdržoval. Zvlášť když se přetahovalo a to nastavení bylo taky neadekvátní.

Reagovat
fantomas

Jo tak to jo.

Reagovat
Miguel19

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
Robochelsea

Smutné je,že toto je možno pred-predposledný zápas za Chelsea, do ktorého FL8 nastúpil

Reagovat
fenixLFC

co vies ci este nastupi

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo je tam LM joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Talker

Hodne drahe vitezstvi... 2 zraneni, unava ohromna, cervena pro Ramirese... Ale 3 body a LM jista A Lamps dal rekord, taky dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas měl všechno.

Reagovat
madridcan

penalta

Reagovat
spider_8

Reagovat
niflheim

Tak ten paklub zase uvidíme v LM...

Reagovat
smazaný uživatel

njn, v evropské lize si už svoje udělali, jsou ve finále, takže je tu zpět liga mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Věčná škoda to je.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že je ten Everton vyklepne doma a proserou to s Benfikou.

Reagovat
Zaschrona

Bylo by stylove, kdyby se mohl Moyes rozloucit prolomenim te strasne bilance..

Reagovat
fantomas

Škoda no. Zbytečná prohra po klasicky roztěkanym druhym poločase; naštěstí už to pro Villu nic moc neřeší a Arsenal si to stejně v současný situaci musí uhrát sám.

Reagovat
smazaný uživatel

CHELSEA WIN Jinak zdravím mamlase jeho předsedu zeleného ploda a další scums mufany a taky všechny "tragédy" !

Reagovat
Miguel19

Reagovat
madridcan

Pod PD som ti napisal

Reagovat
smazaný uživatel

jojo tak až budeš mít zájem tak se ozvi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a Palici

Reagovat
smazaný uživatel

Tak palice je poskok a vlezdodupka zeleného ploda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

admission

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Fairplay

Tak já se Braňovi nedivím, běžel tam s míčem a kolem něj prolítla podle mě plná láhev.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

terry11.05.2013 10:46

Lampard dnes dvakrát, a pak hned do kanceláře pro smlouvu.

Reagovat
nani92

skôr po výpoved

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, škoda. Gratulace Chelsea, za to jaro si to zasloužíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam !!!!!!!!!!!!!!! !! Děkuju Lampardoj a Bentekemu(jinak je neuvěřitelnej) že to podělal !!!! CHELSEA :-*

Reagovat
niflheim

No...a zas o to velká škoda, že jsme s nimi doma prohráli. Pořád by měli o dva body méně minimálně. No nedá se nic dělat, vybojovali si to. A Lampard už může v klidu do MLS

Reagovat
miky10

Jj, to už sme tu četli, a teď to není o nic míň trapný.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
niflheim

To nemění nic na tom, že je to celkem reálné.

Reagovat
miky10

Hm, odzbrojující argument.

Reagovat
fantomas

Potom by mě zajímal tvuj odzbrojující argument, proč by to mělo bejt trapný.

Reagovat
miky10

No, už jenom proto, že to napsal podruhý během minuty.

Reagovat
niflheim

9 minut.

Reagovat
niflheim

Nevím, co je naivnější...Arbiter s de Bruynem nebo vy ostatní s Lampardem.

Reagovat
miky10

??? Všichni si tu jeho setrvání (zcela logicky) přejem, nevšim sem si, že by tu někdo byl přesvědčenej o tom, že ho podepíšem.

Reagovat
niflheim

Nikdo se ale nezachovává realisticky a nepřipouští si tu druhou možnost.

Reagovat
Arbiter

a proč bychom měli?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Jinak musim pochvalit fans AV a poradatelskou sluzbu. Poradatelska sluzba necha nejdrive slavit fanousky s Lampsem (verim, ze to tem klukum za to stalo) a potom tam nekdo hodi plnou flasku s vodou po Ivanovicovi.

Mohli by AV ubrat par bodu, at je v boji o zachranu jeste vetsi sranda

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa ? Co to je za tým ? Čekal sem to lehoučké ale tohle byla válka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jééé tu zase bude nasraných haterů.

Reagovat
Arbiter

SUPER, SUPER FRANK

SUPER, SUPER FRANK

SUPER, SUPER FRANK

SUPER FRANKIE LAMPARD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

neskutečné... přitom ten první gól prakticky z ničeho.

Reagovat
Miguel19

Sem si říkal co dělá A pak mrda levačkou..

Reagovat
Talker

Jeste ze ty goly dal, protoze jinak byl na hristi fakt tragicky

Reagovat
blade115

Pšt.

Reagovat
Arbiter

to mě nezajímá, zařídil nám vítězství...

Reagovat
kiwwi

(ale ten chant )

Reagovat
Arbiter

Jak často zpívají fandové vaším hráčům?

Reagovat
vodka

skoro furt.

Reagovat
Arbiter

blah, blah, blah

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

snad nerozumiem otazke...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci soupeře nadávaj hráčům MU, ale mufani si myslí, že to zpívaj jejich fanoušci hráčům.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo no, žijou v jiné realitě, zejména někteří fandové úček tady na webu

Reagovat
vodka

to si děláš snad prdel. V posledních zápsech Carrickův chant, Rooneyho, Rvp a další chanty znějí skoro pořád... Obzvlášť s CFC se to nedá vážně ani srovnat...

Reagovat
kiwwi

Vidic, Scholes, Giggs, Ronaldo, Young, Anderson...

Reagovat
smazaný uživatel

to mi řekni co zpívají o Youngovi, sem nic nezaregistroval (čímž neřikám, že nezpívají, jen jsem ještě ten song neslyšel)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Reagovat
miky10

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A vůbec žer kiwwi.

Reagovat
miky10

Hele, tohle není angličtina, tady se používaj dva zápory ve větě.

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
smazaný uživatel

203 — Super Frankie Lampard becomes the top scorer in the history of Chelsea Football Club. Legend.

Reagovat
blade115

Lampsiii !!!!!!!!

To je jak kdybysme vyhráli LM... :')

Tohle je prostě Legenda, nejlepší střelec, nejlepší hráč, bůh.

Reagovat
Trapper

Reagovat
Hejnak

Ať už ho ten debil vyhodí. Však nemůže furt zachraňovat ty tragédy

Reagovat
Fairplay

Fakt jako co chcete? Nastavení se chvíli zdržovalo a rozhodčí za to přidal ještě 2 minuty. Kolem Ivanoviće prolítne plná láhev s vodou, když tam má míč. Navíc v době, kdy už nastavení uplynulo. Nevím, zda se má či nemá přidávat "nastavení nastavení", každopádně přijde mi, že obvykle se nepřidává. Hlavně, že když hodili po Ferdinandovi nebo po kom nějakou minci, tak to jste nadávali všichni na fanoušky. Tady přilítně půl kilo (=0,5l petka) na hráče Chelsea a hned se mu smějete, jakej je trapák.

Reagovat
Miguel19

Ferdinanda to trefilo skoro do oka ne?

To fakt nejde srovnávat..

Reagovat
Fairplay

Jojo, ale jen co na něj něco přilítlo, tak už hned každej začal plivat na ty fanoušky. Tady to kousek prolítne od Ivanoviće a ještě se někdo diví, že nerozehraje během 10 vteřin jako by se nic nestalo.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fajdax

Neskutečnej match, tohle mělo snad naprosto všechno. A jako krásnej bonus si tu můžu přečíst zoufalé fňukání internetových ňoumů fantomase, kiwwiho a spol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přesně !

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pičo vy jste dream team fakt...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm díky

Reagovat
fantomas

Eh, kde že sem fňukal? Ivanoviće bych mohl do prdele posílat po každym druhym zápase, to fakt nemá žádnou spešl spojitost s tim včerejšim.. :))

Reagovat
smazaný uživatel

We've done it, #Lampard203 is trending at the top worldwide.

Reagovat
Miguel19

Prostě neskutečný. Sice jsem to chtěl v klidu, ale takhle to je nakonec lepší. Hateři živili naději, ale nakonec zase hovno. Tak to má být.

Lamps

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Carrick

To je radosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs bez LM!! nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

žádná reakce omg

Reagovat
madridcan

Tottenham alebo Arsenal?

Reagovat
Maresma

Arsenal

Reagovat
Talker

Spurs... Arsenal to posere s Wiganem.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že TOTTENHAM !!!!

Reagovat
Pinturicchio

TOTTENHAM!

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně Arsenal.

Reagovat
kvasha16

ja osobne nefandim ani jednemu, obe moznosti maju svoje + a -, takze v klude si dosledujem zaver sezony

Reagovat
Manik...

Arsenal

Reagovat
terry

LAMPARD: O mojí budoucnosti stále není rozhodnuto. Nemůžu potvrdit, že zůstanu v Chelsea. Rozhodne se po sezoně.

Reagovat
Fairplay

Co byste za Luize dali v Barceloně. Tuhle sezonu nejlepší stoper Chelsea, vy tam máte už asi tři roky se plynule zhoršujícího Piquého, kterej jde fakt stále víc a víc dolů na Luize si dovolíte plivat. Piqué ani náhodou nepatří mezi světovou špičku stoperů, čimž nechci říct, že Luiz nutně ano, ale letos je fakt výbornej a rozhodně by vám tam tu sranda-obranu pozvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však my si rádi Luize necháme Za těch 40 mega se nevyplatí prodávat jediný použitelný stoper v týmu.

Reagovat
teenz

Luiz je uz 3 poslal do pice.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť se zvedl až někdy v pulce sezony

Reagovat
kvasha16

pod Rafom siel dost hore

Reagovat
mithro

Paul Scholes will retire at the end of the 2012/13 season.

Reagovat
mithro

Boss confirms that Scholes will play for #MUFC against Swansea tomorrow.

Reagovat
Arbiter

900. pro Lamparda, nejlepšího záložníka na světě

Reagovat
Nikikrew

Ale prosimta

Reagovat
Arbiter

Nepros...

Reagovat
Nikikrew

Zidane bol urcite lepsi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes najhorsi zapas, akeho sme sa mohli dozit

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Nikikrew

Citujem ,,najhorsi"? Pochopil by som najemotivnejsi ale pod slovickom najhorsi si predstavujem ine zapasy

Reagovat
kiwwi

tomu nerozumies

Reagovat
Nikikrew

Mozno pochopim ked odide Wenger...

Reagovat
Arbiter

David Villa by mohl opustit Barcelonu a zamířit do Tottenhamu, londýnský klub za zkušeného útočníka údajně nabízí 8,5 milionů eur.

Reagovat
kiwwi

co je na tom k smiechu?

Reagovat
blaugrana

Keď máš v tíme legendu kalibru Lamparda, tak ti príde smiešne všetko.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

cena? alebo to zeby tam mozno ani nesiel

Reagovat
Miguel19

Že jsou to vyhozené peníze..

Reagovat
blaugrana

Horší ako Nando za 50 nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ani lepsi no

Reagovat
blaugrana

No tak prekonať tých 14 gólov Nanda až taký problém nebude.

Reagovat
kvasha16

akych 14, si aspon zisti fakty alebo pal naspat pod PD

Reagovat
blaugrana

Ja sa bavím o jeho pôsobení v rafinérke.

Reagovat
Arbiter

20 letos, ehm...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

To ne no, ale i Torres je aktuálně o parník lepší jak Villa..

Reagovat
kiwwi

Reagovat
blaugrana

Buhahahahaha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

torres - 19 gólů/4306 minut

villa - 12 gólů/1840 minut

ehm...

Reagovat
Miguel19

Vidíš to, přesto je Villa o parník horší a pro TH by to byly vyhozené prachy..

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš dost

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

je mu takřka 32, v PD už nehraje prim, nemá zkušenosti s ligou, vzhledem k jeho věku ta adaptace může dopadnout víc než katastrofálně. No prostě nákup za všechny prachy...

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne moc si preju, aby dnes byl Marveaux schopnej hrat. Sissoko je asi out do konce sezony a nikdo neumi zahrat AM lip nez Sylvain. Ale hlavne chci videt nasazeni vsech hracu, snahu o udrzeni v lize, zvlast proti sracum z QPR, kteri uz si davno hledaji nova angazma a vysledek je zajimat nemusi.

Reagovat
Nikikrew

Dnes STOKE musi rozhodnut o 4 mieste! Aj ked ioch z duse neznasam, dnes im fandim ako o zivot

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Twitter rumour: Wayne Rooney & Phil Jones in training ground fight pre Swansea ...Phil niekto mu uz musel jednu fuknut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
niflheim

To musela být plejádá výrazů obličeje

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Dneska dostane šanci Jonjo na Gerrardově místě, tak se snad ukáže a ukáže všem těm troubům tady, co umí. Škoda, že se to kryje s hokejem.

Reagovat
smazaný uživatel

má v sobě slušný potenciál, jenže na začátku sezony mu stoupla sláva do hlavy, myslím, že to bylo i tím, jak jsme v being liverpool slyšeli ty plány Rodgerse, že Jonjo bude hrát AM a Gerrard půjde na kraj, on si evidentně začal o sobě hodně myslet, ale pak přišly slabé a nevýrazné výkony

ale věřím, že zamakal, a dneska ukáže, že na to má, stejně jako to ukázal Hendo nebo Downing, když nehráli a seděli

Jonjo musí tvrdě pracovat, nic nepřijde samo

Reagovat
tomasinho

Jo, taky mám ten pocit, on byl vždycky možná až příliš sebevědomý, právě proto jsem mu přikládal větší budoucnost než Hendovi a i když to možná zní momentálně komicky, pořád myslím, že v budoucnu může být víc rozdílovým hráčem. Snad ale zamakal, o tom by mohlo svědčit to, že si vysloveně sám vyžádal zápasy v U21, aby byl rozehraný a byl v tempu, prohlašoval, že ho Hendo inspiruje. Proto chci věřit, že zamakal.

Pro něj je hlavně důležité hrát na svém postu, nehrát až přílši vysoko a už vůbec ne nějakého volného hráče u lajny. On není tak pohyblivý a přizpůsobivý jak Hendo, z něj prostě v budoucnu bude vyloženě CM, dispečer, rozehrávač, který má výborné pasy a dobrou střelu, dokáže diktovat tempo hry. Akorát musí zamakat na pohybu, být méně těžkopádný a nebýt líný udělat krok navíc, víc dřít na hřišti, jenom talent nestačí. A pak se může prosadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Komické.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
niflheim

dafuq ta černá panenka

Reagovat
smazaný uživatel

A pak že je rasista.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

prevýchova...

Reagovat
Zaschrona

Tam je tam jen tak nastrcena, pro vytvoreni lepsiho obrazu tehle harmonicke rodinky.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Obrovská gratulace Chazymu s hefym. To co zažili si fans ManUtd, Barcelony a dalších gigantů nemají šanci nikdy užít.

Reagovat
smazaný uživatel

My taky ne...

Reagovat
smazaný uživatel

My si nejspíš užijeme zase po pár letech největší návštěvy v druhý lize jakýhokoli sportu kdekoli na světě

Reagovat
blaugrana

Ja si užívam ďaleko viac to, keď sa lopta trepe v sieti madridu.

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnal bych to spíš s pocitem, kdy Ronaldinhovi tenkrát tleskalo celý SB. To je neopakovatelná událost.

Reagovat
blaugrana

To bolo tiež nádherné.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

tohle je samozřejmě nesmysl

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Nikikrew

SEASON IN NUMBERS: Today's end of season trivia question... Which player do you think has made the most defensive clearances in the Barclays Premier League so far this season?

Tak podla mna Jagielka...

Reagovat
smazaný uživatel

To je možný. A nebo Williams

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Clark, když o tom tak přemýšlím. Co jsem viděl Villu letos, tak musí mít aspoň 15 každej zápas

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! NEWCASTLE, TOTTENHAM ! ! !

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Miguel19

Co dneska na vsazení? Docela se mi líbí Tottenham (ale když sem je viděl ve středu hrát, tak nevim nevim) a Newcastle..

Reagovat
Trand

Snad Spurs prohrají, abychom to pustili Wiganu. A pak protečeme ještě na St. James'..

Reagovat
Trand

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/462615_452966204796037_1752429904_o.jpg

Speciálně pro kiwwiho. Je k tomu text: "He deserves this someday."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Godwinson

Dnes je ten program mrzutý, chtěl jsem se podívat na Stoke, ale kryje se to s Leicesterem, který si nemohu nechat ujít, pak zase Newcastle, který se kryje s Českem ....

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/rodgers-martin-very-much-in-my-plans

Rodgers o Skrtelovi. Pozitivne je ze s nim pocita aj do buducna.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska výhry potters a Kanady a bude to úspěšná neděle...víc mě nezajímá

Reagovat
Swarley

a k čemu bude výhra Kanady? tam snad nemá ani smysl na tak nízkej kurz vsázet ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nemám na Kanadu vsazeno, prostě jí jenom fandím

Reagovat
Swarley

shit happens

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
vladis271

OT: (filmové okienko)

Unsere Mütter, Unsere Väter

odporúčam, podobný film o 2. svetovej dlho chýbal. Videl to niekto?

Reagovat
Godwinson

Radši nám pověz, jak to dopadne.

Reagovat
Swarley

no u těchto filmů aspoň trošku tušíme všichni, jak to dopadne

Reagovat
vladis271

neser tigra

Reagovat
Godwinson

Já to myslel upřímně, mě ty nasraný reakce vždy bavily

Reagovat
vladis271

mňa tiež nifl ma chcel vešať za gule do prievanu (škoda, že neviem čo momentálne pozerá)

Reagovat
vladis271

ale nikdy som to nemal v úmysle. Nebolo to cielené fakt, len mi vždy niečo ušlo, čo nemalo.

Reagovat
Godwinson

O to to bylo lepší

Reagovat
minoLFC

Dočkaj, hľadám torrent

Reagovat
smazaný uživatel

dávám do záložek

Reagovat
Arbiter

o co tam jde?

Reagovat
vladis271

niečo ako nemecké bratstvo neohrozených. Jednoducho to ukazuje, že aj Nemci mali medzi sebou vojnových hrdinov (odvážnych vojakov ) a nie každý Nemec/vojak bol automaticky antisemita. Ale aj napriek tomu film ukazuje antisemitizmus u väčšiny členov Wehrmachtu v plnej kráse, no len poukazuje, že boli aj výnimky.

Poliaci ho silno kritizovali, lebo poukázal na protižidovský postoj v Armye Krakowej (netuším ako sa to píše).

Reagovat
tomasinho

Rumoured #LFC team going around this morning is as you'd expect: Reina, GJ, Carra, Skrtel, Enrique, Lucas, Hendo, Jonjo, PC, SD, DS.

Paráda, kéž by. Ještě by mohl hrát Suso místo Downinga, když o nic nejde, ale to bych asi chtěl moc. V posledním kole ale snad jo. A taky Wisdom místo Škrtela třeba.

Reagovat
tomasinho

Škoda, že se to kryje s hokejem.

Reagovat
Miguel19

Jedno v tv a jedno v pc, pokud to jde..

Reagovat
minoLFC

Možno mu nefunguje multitasking

Reagovat
tomasinho

Právěže ne, momentálně mi nejde telka v pokoji a noťas mám týden, takže ještě nemám pořešený net v obýváku.

Reagovat
Miguel19

TO já mám dobrý. Noťas 5 metrů od TV, takže pohoda. Každopádně kdyby to takhle bylo u mě, tak volím fotbal

Reagovat
tomasinho

Tak nám už o nic nejde, jen mě láká možnosto Jonja v základu na pozici Gerrarda, kde mu to nejvíc jde.

Reagovat
Miguel19

To je jasný. Ale já bych stejně volil fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

PC SD DS jsou skvely jmena

Reagovat
smazaný uživatel

S kádrom cestoval aj Lloyd Jones. Nemyslím si, že bude an lavičke, ale je to skvelá skúsenosť pre neho. Každopádne na lavičke očakávam trojku Wisdom, Suso, Coady s tým, že aspoň ejden by sa objavil neskôr na trávniku. (najlepšie všetci traja)

Reagovat
tomasinho

Jojo, snad jo. Coady místo Lucase, Wisdom místo Škrtela a Suso místo Downinga třeba. To by byla parádní domácí trojka v záloze a před nimi dva kreativci s citem pro přihrávku. A na hrotu mistr palič.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak to skončí tak, že v 80tej minute odíde Coutinho a príde Borini v 85 minute odíde Downing a príde Suso a na tretie striedanie sa vykašleme ako vždy.

Reagovat
tomasinho

Asi tak no.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč přestal hrát Sterling vůbec?

Reagovat
tomasinho

Nejprve byl šetřený, protože fyzicky odcházel a začínal hrát špatně (nebo spšíe ne tak dobře jako v úvodu), na jaře má zase nějaká zranění.

Reagovat
minoLFC

Fyzička

Reagovat
smazaný uživatel

Zranil sa ped zápasom s Chelsea (Fa cup) na 3 týždne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík všem.

Reagovat
fff

Nemas nahodou aj lavicku? Suso by mohol dostat aspon 30 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda Hrajem o hovno, může tam dát rezervu a furt hrajou ty stejný.

Reagovat
LAM

Teď čtu že prej Monaco dalo nabídku za Falcaa na 60mega Euro.Kdo teď vlastní to Monaco?Slyšel jsem že chtěl hned po návratu do L1 útočit na nejvyšší příčky.

Reagovat
Miguel19

Dmitrij Rybolovlev

Reagovat
madridcan

Otvaram clanok, ze kde tam hral a dostane sa mi uzasneho videa http://www.zivotzasport.sk/martin-skrtel-si-zahral-v-trhaku-iron-man-3/

Reagovat
kiwwi

hehe grafika ukazala rozostavenie Watfordu na 3-3-4

Reagovat
tomasinho

OTT: Liverpool have held talks over signing £8million-rated teenage French defender Lucas Digne, writes the Sunday People.

The 19-year-old Lille left-back is one of the hottest properties in Ligue One and Kop boss Brendan Rodgers has identified the youngster as a key signing this summer.

Znáte ho někdo? Godwi nebo někdo z L1?

Reagovat
tomasinho

Teda spíše popsat, znát jej asi budete.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě naco by jste ho chtěli, když máte Robinsona, který taky nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

robinson bude backup

Reagovat
tomasinho

Tak právě se proto ptám, jak kvalitní je. A dvojku na LB asi shánět budeme, Robbo docela zklamal v FA Cupu, měl by ještě minimálně rok hostovat v Championship, Rodgers by mu stejně šanci nedal a raději by cpal Glena na LB.

Reagovat
smazaný uživatel

robinson čo sa týka výkonov v áčku viac potešil ako sklamal, bohužiaľ Rodgers to tak asi nevidí

Reagovat
tomasinho

To ano, v EL i CArlingu proti WBA zahrál dobře. Jenže Rodgers to tak nevidí, beztak i díky tomu gestu na Suáreze.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by sme kúpili Digneho tak mi trochu bude ľúto Smitha. Tvrdo drel a nakoniec bude musieť odísť.

Reagovat
smazaný uživatel

Viem o ňom len to, že v FM je každoročne jeden z najlepších mladých LB na svete. Kupoval som ho v každej hre

Reagovat
13

V CSM se hodně vyplatil.

Reagovat
Zaschrona

Typicky moderni bek, rad utoci, je rychly, umi dat skvely centr, silna strela, trochu mezery v obrane, obcas dava zbytecne balon souperi spatnymi prihravkami, umi zahrat i stopera, je ale zatim dost nevyrovnany ve vykonech. Talentu ma ale spoustu, bude z nej velky hrac.

Reagovat
tomasinho

Díky moc.

Reagovat
wild

Vydraaaaaaaa

Reagovat
Chazy

A dneska hlavně.. jedéééém..

B R A C K L E Y

Reagovat
Chazy

Piča, Vydra

Reagovat
Chazy

No tak to byla gigaparáda.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke starting XI to face Tottenham: Begovic; Shotton, Shawcross, Huth, Wilson; Adam, Whitehead, Nzonzi, Etherington; Walters, Crouch.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham XI to face Stoke: Lloris; Walker, Caulker, Dawson, Vertonghen; Lennon, Huddlestone, Parker, Dempsey; Adebayor, Bale.

Reagovat
Error

#scfc Starting XI vs Tottenham: Begovic; Shotton, Shawcross (c), Huth, Wilson; Adam, Whitehead, Nzonzi, Etherington; Walters, Crouch

Substitutes: Sorensen, Cameron, Jones, Owen, Kightly, Wilkinson, Jerome. Come on Stoke!

Team v Stoke - Lloris; Walker, Caulker, Dawson, Vertonghen; Lennon, Huddlestone, Parker, Dempsey; Adebayor, Bale.

subs v Stoke - Friedel, Naughton, Carroll, Dembele, Holtby, Sigurdsson, Defoe.

Reagovat
smazaný uživatel

Vole, on si hraje na Persieho..

Reagovat
Chazy

Uf, nejsem jedinej, kdo to vidí

Reagovat
wild

Vydraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
tomasinho
Reagovat
Zaschrona

Wow, Vydra neskutecny gol!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Wat

Reagovat
Mada

Reagovat
Chazy

FOXES!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

paráda, Nugent

Reagovat
Miguel19

Platí to pravidlo s gólem na hřišti soupeře?

Reagovat
wild

samozrejme

Reagovat
tomasinho

Ne.

Reagovat
wild

hra sa tak ako FA cup?

Reagovat
tomasinho

Tak jako semifinále League Cupu.

Reagovat
wild

teraz som sa stratil za stavu 2-1 by slo predlzenie? a za stavu 3-1 postupi Watford alebo predlzenie?

Reagovat
Chazy

Pravidlo o venkovním gólu platí na konci prodloužení, aby se nešlo do tý penaltový loterie.

Podle mě nejlepší systém, kterej by se měl zavíst všude.

Reagovat
wild

tomu chapem..ale rata sa aj skore alebo len vyhra?

Reagovat
Chazy

Osobně teď moc nevím, na co se ptáš. Jestli má pravdu tomasinho, že je to jako v semifinále CC, tak prostě si vem systém z Evropy a dej ho na konec prodloužení, podle toho se určí postupující. Víc nevím, co říct.

Reagovat
wild

fajn..cize ak to skonci 2-1 ide predlzenie a ak nepadne gol postupi Leicester..ak to skonci 3-1 postupi Watford,tak?

Reagovat
Chazy

Ano, pokud je to systém jako v semifinále CC, tak to bude přesně tak

Reagovat
wild

dakujem za vysvetlenie

Reagovat
Chazy

Jo, už i chápu, jak si to myslel. Sorry

Reagovat
Chazy

nn

Reagovat
Miguel19

Díky..

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnej volej.

Reagovat
Sali5

He's done it again

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten z Portsmouthu ?

Reagovat
Wat

Jo.

Reagovat
Chazy

Já ho teda mám spojenýho s PNE, Pompey s ním chtěli vyjebat jako nikdo s nikým

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tenkrát jsem ještě neměl ani Galaxii sport, natož abych sledoval Champ..

Reagovat
Chazy

Však já taky tehdy nesledoval champ, ale o něm se mluvilo furt, každýho půl roku měl jít do PL a mimoto, manažer už si hrát moh

Reagovat
Counter

Však i do repre se odtamtud dostal ne?

Reagovat
mithro

tak supersunday na sky zacina, hned s materialom o Fergiem, to bude dnes

Reagovat
kiwwi

link

Reagovat
kiwwi

co je to za adresu?

Reagovat
wild

torrent stream

Reagovat
mithro

torrent stream cez web browser

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to s golama doma a venku v tom playoff? Je to jak v lize mistru?

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, uz vidim, moje chyba..

Reagovat
Godwinson

Neměl by někdo stream, co se po pěti minutách nevypne?

Reagovat
Godwinson

Díky

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

To Wattford nedokáže vyprodat ani takovéhle utkání?

Reagovat
smazaný uživatel

"I still have a contract for next year, but we have discussed in the club that we would sit down and brainstorm about my position the day Alex would decide to leave," Meulensteen told De Telegraaf.

"And that is the case now. My future at United is, for me, not clear at this moment. I don't know how things will work out for me now.

"I am uncertain about the future. The next few weeks will tell me a lot more."

To nevypadá dobře.

Reagovat
wild

podla mne neni moc dobre vymenit komplet cely realizacny tim..niekto kto spolupracoval so SAFom tam mal zostat..ale zase chapem ze Moyes chce svojich ludi

Reagovat
vodka

tak logicky je nejistá, když přijde nový manažer, se kterým se těžko měl čas sejít, neví, jak si padnou do noty apod. Tyto věci nemá smysl řešit do té doby, dokud Moyes nebude v kanceláři v Carringtonu...

Reagovat
Chazy

Podle mě tomasinho nemá pravdu!

V roce 2010 Cardiff vyhrál v Leicesteru 1-0 a prohrál doma 2-3.

Šlo se do prodloužení a pak postoupil Cardiff na penalty.

Reagovat
Chazy

Cardiff City 3–3 Leicester City on aggregate. Cardiff City won 4–3 on penalties.

Nic se neřešilo, žádný venkovní góly.

Reagovat
fantomas

No, podle mě teda určitě to pravidlo o venkovních gólech neplatí ani v prodloužení. Bylo by zvláštní, kdyby byl neškodnej výsledek po 90 minutách najednou po 120 vražednej, a ani si nepamatuju, že by to někdy zafungovalo.

Reagovat
Chazy

Carling Cup?

Reagovat
fantomas

No, bavíme se snad o play-off..tam si takovej příklad vybavuješ?

Reagovat
Chazy

Ale né. Ale moh by sis pamatovat, že to tak někde je!

Reagovat
fantomas

Ani v LC si teď nevybavim ročník, kdy by to rozhodovalo, ale to bude i proto, že mě většinou nezajímá. Nepřijde mi to jako uplně šťastný pravidlo, jediný pozitivum bych viděl v případný větší atraktivitě prodloužení..

Reagovat
Chazy

Nebo to bude tím, že si nesledoval fotbal v době, kdy Wigan vyklep Arsenal.

Reagovat
fantomas

Stačí, že sem ho sledoval v době, kdy nás vyklepli slepičáci a žádný prodloužení na to nepotřebovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, kde co tomasinho rikal, ale v semifinale Ligovyho poharu to tak je.

Reagovat
smazaný uživatel

Zadny away goly se nepocitaji, jedine ze by to byla letosni novinka

Reagovat
Chazy

Njn, tak jsem si to pamatoval správně... to byl nápad věřit expertovi na champ

Reagovat
tomasinho

Tak já to bral jen z pohledu základní hrací doby, ani jsem nevěděl, že v CArlingu se bere awy v prodloužení.

Reagovat
Chazy

omg debil

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Chazy

btw dneska mi hraje Brackley

Reagovat
smazaný uživatel

Super Kde se to hraje?

Reagovat
Chazy

http://www.footballconference.co.uk/playoffs.php?Dates

To ti nepovím, když to neví ani oni

Reagovat
smazaný uživatel

Na BBC pisou St James' Park, asi se hraje na hristi lip postavenyho tymu po zakl. casti.

Reagovat
Chazy

Hm, to je jedno, o Saints se nedá říct, že by hráli doma líp jak venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Saints hrajici na SJP, to zni vazne hodne sympaticky

Reagovat
Chazy

Manažer se narodil v Newcastlu... australským

Reagovat
Chazy

A je tam každopádně od roku 2009, takže ta Sara Crannage to vede koncepčně...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Tak asi nemám no. Stane se i větším znalcům.

Reagovat
smazaný uživatel

mne to vyslo s Leicesterom na fife tak, ze vonku som remizoval 1:1 a doma 4:4 aj po predlzeni a isli penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel měl dneska hrát v základu, tak se radši zranil.

Reagovat
smazaný uživatel

Sná´d hej, aspoň by nastúpil Wisdom alebo Coates

Reagovat
tomasinho

Jamie Carragher will make his 507th Premier League appearance for #LFC today. Only one player has more more for a single club (Giggs).

Reagovat
13

kolik má Giggs?

Reagovat
smazaný uživatel

cez 600

Reagovat
vodka

658 and still counting

Reagovat
kiwwi

to su jeho vsetky ligove zapasy

Reagovat
vodka

jo vlastně

Reagovat
kiwwi

617

Reagovat
mithro

Manchester City will sack Roberto Mancini as manager this week #MCFC Full story on Times website

Reagovat
tomasinho

Proč this week? To nemůžou počkat týden na konec sezony?

Reagovat
kiwwi

@MOgdenTelegraph

Mancini a goner. Could go before Reading game. Story on Telegraph website.

Reagovat
mithro

tazko povedat, asi to uz beru, ze im ta sezona vcera skoncila. sejk knows.

Reagovat
kiwwi

If only United had waited they could have got Mancini to replace Ferguson

Reagovat
Arbiter

mohli by skončit třetí

Reagovat
mithro

neprekvapilo by ma to.

Reagovat
mithro
Reagovat
kiwwi

kedze uz ma Chelsea istu LM, tak c'mon Stokies

Reagovat
masly008

muhehe,stoka dobře

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOO!!!

Reagovat
Ajven

STOKEEEEEE

Reagovat
masly008

všichni fandíme stoce ,

Reagovat
mithro

sliepky jajaj, oni nam toho Balea chcu dodat za kazdu cenu

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Udržet

Reagovat
Miguel19

Tottenham o to udržení Balea moc nebojuje..

Reagovat
kiwwi

Llorisov gol

Reagovat
Counter

I♥Stoke

Reagovat
Chazy

Serte na Stoke, ten champ je i docela fotbalovej dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke Adam Nzonzi

Reagovat
smazaný uživatel

'Champions League, you're having a laugh' being chanted by Stoke fans.

Reagovat
Chazy

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Steven N'Zonzi has scored the 1000th goal of the 2012-13 Premier League season

Reagovat
Trand

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Trand

Nzonzi je tu hodně neoblíbenej kvůli svým zákrokům.

Reagovat
soukup

to po zásluze, ale hráč je to skvělej

Reagovat
fantomas

Reagovat
soukup

zrovna von

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs prostě chybí right-footed playmaker s dobrou kopací technikou. Blbý říct v probíhajícím 37. kole, ale je to tak

Reagovat
Trand

Knockaert.

Reagovat
Arbiter

Lukaku is West Brom's player of the year! Neskutečné, obrovská gratulace

Reagovat
Trand

A koho jsi čekal?

Reagovat
Arbiter

nevím, ale nečekal bych, že ten klučina, který ze začátku ani nenastupoval v základu, si tohle vybojuje

Reagovat
vodka

Clarke hodně rotoval i v záloze.

Reagovat
Chazy

Paráda

Reagovat
Godwinson

Reagovat
vodka

asi zaslouženě. Konkurovat mu mohl akorát Morrison a McAuley...

Reagovat
Trand

Morrison měl už lepší sezonu, navíc herně nebyl nic moc, Lukaku to má určitě zaslouženě.

Reagovat
vodka

já teda nevim, až tak moc sem je nesledoval, ale Morrison se mi líbil snad pokaždé...

Reagovat
Trand

Zezačátku sezony mi teda přišel celkem hrozný, teď ke konci jsem je moc nesledoval.

Reagovat
fantomas

Měl dost hluchý místa.

Reagovat
Miguel19

Jak jsme měli strach, že si vybral špatný tým pro hostování, tak ukázal, že je to neuvěřitelný hráč.

Takže získal nejlepší hráč a nejlepší mladý hráč

Reagovat
fantomas

V tom angažmá měl slušný štěstí taky. Long s Odemwingiem mu tu cestu do základu sami vysekali. Ale udržel se tam zaslouženě, o tom žádná.

Reagovat
fantomas

Prakticky bez konkurence. Kdyby se Yacob nezranil, Long neměl ty táhlý problémy na podzim a Odemwingie nebyl píčus, bylo by to možná zajímavější.

Reagovat
vodka

Mancini do CFC

Reagovat
mithro

Reagovat
REPLIKATOR

Abdi

Reagovat
Godwinson

Tak na toho Pellegriniho jsem zvědavý.

Reagovat
masly008

taká haluz

Reagovat
mithro

boze, aky gol

Reagovat
Arbiter

Begović

Reagovat
soukup

tak jestli si zařval, tak udělal všechno dobře

Reagovat
Arbiter

to jo

Reagovat
Counter

Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Dempsey

Reagovat
smazaný uživatel

Parker skvělej pas.

Reagovat
smazaný uživatel

Clint se připomněl

Reagovat
herbage

to jsou kreténi

Reagovat
kiwwi

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Lloyd Jones will be on the bench today

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Chazy

Virtuoz jde na hřiště... na něj se těším

Reagovat
Arbiter

Bale to neumí, má se učit od Luize a ne od Ronalda

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

Luiz to umí lépe než Ronaldo...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

Samozřejmě, že umí...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
tomasinho

Reagovat
wild

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Rovnou napiš, že umí všechno lépe než Ronaldo. Ale stejně ani jeden z nich nemůže konkurovat Juninhovi, kterej to takhle začal kopat jako první.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Juninho

Reagovat
Chazy

Juninhové

Reagovat
Arbiter

jsem nepsal, že umí vše lépe než Ronaldo Ale přimáky Ronaldo nikterak extra kopat neumí...

Reagovat
Miguel19

Musíš to napsat pod PD, tam všichni Ronada nenávidí, tak ti to opalcují..

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Arbiter

vaše nenávist vůči Luizovi vám všem zatemnila úsudek

Reagovat
tomasinho

Spíš tobě ta platonická láska.

Reagovat
smazaný uživatel

DEMPSEEEEEEEEY

Reagovat
Godwinson

Vydra

Reagovat
REPLIKATOR

Vydraaaaaaaa

Reagovat
Chazy

V Y D R A

Fandím Foxes, ale z něj mám prostě šílenou radost.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Chazy

Jestli se Wigan zachrání, tak on tam prostě musí.

Reagovat
Chazy

Vlastně ne, to by bylo děsný pak...

Reagovat
Zaschrona

By hned bylo fanousku vic nez hateru no, sileny zlozvyk.

Reagovat
Chazy

jn

Reagovat
Trand

Vydra je borec, no. Deeney skvěle, snad Foxes zaberou.

Reagovat
cubinho

Vydryyyyyyyyyyyyyyys!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
wild

Vydraaaaaaaaaa

Reagovat
Godwinson

Měli by přidat, jinak je Watford ještě zválcuje, moc si za těch dvacet minut nečuchli.

Reagovat
cubinho

Vždyť ten Leicester je strašně trapný tým. Nevím, co by chtěli dělat v PL.

Reagovat
fantomas

Stejně postoupí ten z druhý dvojice.

Reagovat
kiwwi

som to vravel od zaciatku, ze CP ide do PL

Reagovat
tomasinho

Ne no.

Reagovat
soukup

tam získá nějakých 20 bodů a půjde zas dolů

Reagovat
Chazy

To už se říkalo o jednom Hollowayově týmu já to říkal

Reagovat
soukup

je fakt, že faktor Holloway je asi jediný stín pochybností, že by to nemusel být výbuch

Reagovat
kiwwi

a co ja s tym

Reagovat
soukup

asi nic, ale tohle jim nepřeju

Reagovat
kiwwi

myslim ze jak hraci, tak fanusikovia by to brali aj keby dopredu vedeli, ze to tak dopadne

Reagovat
Chazy

Reagovat
soukup

to nejspíš jo

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Seagulls!

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Jednoznačně.

Reagovat
Trand

Aspoň mají svoje hráče.

Reagovat
Chazy

za cizí prachy, ale vem to čert, žejo... je to zlo proti zlu tak trochu. Ale Foxes mám rád jako klub.

Reagovat
Trand

No ale tady máš aspoň jistotu, že tam zůstanou, u Watfordu prostě nevíš.

Reagovat
Trand

Briggs, Chalobah, Vydra, Forestieri, Ekstrand, Abdi, Batocchio.. Ti jsou momentálně na hřišti a jsou vypůjčení.

Reagovat
Chazy

Forestieri je jeich na 5 let.

Reagovat
Trand

Aspoň něco.

Reagovat
cubinho

Chtěl jsem říct, že hrajou trapný fotbal...

Reagovat
fantomas

Foxes

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFC team v Fulham: Reina, Johnson, Downing, Wisdom, Coates, Carragher, Lucas, Henderson, Shelvey, Coutinho, Sturridge

Confirmed #LFC subs v Fulham: Brad Jones, Enrique, Assaidi, Borini, Suso, Coady, Lloyd Jones

Lloyd

Reagovat
tomasinho

Takže Glen LB jo? No bože, ještěže je ten hokej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie. Hráme 3-5-2...rovnako ako sme hrali proti Evertonu posledné minúty.

Reagovat
tomasinho

Tak to je ještě lepší, jde o hovno, hrajeme porti Fulhamu z formy a on hraje tak defenzivně? Pochopil jsem to na Chelsea, pochopil jsem to v poločase 1. merseyside, ale minulý týden, když bylo třeba gól a teď? To jako bude hrát Coates LCB? Tak to nás bůh ochraňuj, Downing teda jako LWB?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že přesně tak to bude.

Reagovat
tomasinho

Nebo, že by už zkoušel něco nového na příští rok? Kelly-posila-Danny, José a Glen WB?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebral by som to až tak. O nič nám už nejde. Brendan si zrejem chce vyskúšať plán B.

Reagovat
smazaný uživatel

Stew LB spíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Respektive, jak píše Lolkac, v 3-5-2 toho vysunutýho beka prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Downing

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně podle mě není moc šance, že by si kopnul. Ale třeba Rodgers překvapí.

Reagovat
smazaný uživatel

On tam ani nemal byť, dostal sa tam len vďaka zraneniu Skrtela. Takže len to, že je na lavke je skvelé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

We can confirm Martin Skrtel misses out today due to illness #LFC

Já prostě nevěřím tomu, že ten borec je v plánech Rodgerse.

Reagovat
tomasinho

Myslím, že půjde.

Reagovat
Zaschrona

tyhlety vyjadreni, ze mu verime, bla bla bla a pak hrac odejde.. byvaji docela casta, no

Reagovat
tomasinho

U Reiny tomu setrvání ale docela věřím, u Škrtela vůbec ne.

Reagovat
Zaschrona

Netroufam si odhadovat, ale uplne bych se nedivil tomu, kdyby se ty zpravy o jeho odchodu do Barcelony nakonec potvrdili, zdroje na to nejsou uplne nejhorsi.

Reagovat
soukup

místo něj Begović za 12 a všichni by byli spokojení

Reagovat
Zaschrona

Proc ne, moc rad bych videl Butlanda v PL.

Reagovat
tomasinho

Tak já bych nebyl proti odchodu obou, pokud se nahradili adekvátně. Za Reinu jeden z dvojice Mignolet/Begovič, za Carru a Škrtela třeba Alderweirled + Williams.

Reagovat
Zaschrona

Myslim si, ze nahradit Reinu by zas az takovy problem nebyl, tech dostupnych kvalitnich golmanu za relativne jeste rozumnou cenu je celkem dost. To s tim stoperem bych to videl trochu hur, Alderweireld by pro vas byl super, ale Williamse bych tedy nechtel, za tu cenu co se zminuje je skutecne hodne predrazeny, to uz radeji treba jit po Shawcrossovi, ten by byl do role tretiho stopera pro vas skvely, jen asi o neco malo drazsi nez Williams, ale s o moc vetsim vyhledem do budoucna.

Reagovat
tomasinho

Shawcross podepsal, je kapitán a těžko půjde dělat třetího stopera, to by byl moc velký luxus. Navíc by byl rozhodně dražší než Williams. Williamse podceňuješ, on zkušenosti má, Rodgerse má, jako 3. stoper to není špatná volba, pokud by se vlezl do 10, nejlépe do 8 milionů. Toby je jasný, mrkni na jeho vyjádření, proč by nešel do City, ale do LFC jo.

"I am 24 years old and I have played about 20 international games.

"Am I afraid to end up at a top club? I'm very selective.

"I would not go to Manchester City, because I know they have Kompany there, who always plays.

"On the other hand, many clubs would not pay for me and then use me as a 19th man I think.

"I don't want to spread rumours around the world, but for example Liverpool have the potential to go to the top."

Reagovat
Zaschrona

Ja vim, ja jsem to s tim Tobym cetl. Tak nalakate Alderweirelda jako tretiho stopera uz ted v kvetnu/cervnu a pak holt koupite pripadne Shawcrosse jako nahradu za Skrtela. Pokud by Skrtel sel pryc za cca 10, tak za nej uz moc priplacet nebudete muset, pochybuju, ze nakonec pujde za vic nez treba 16, obranci zase tolik nestoji. Myslim, ze luxus by to nebyl, vzhledem ke zdravi Aggera a laskovanim Rodgerse se trema stoperama a mozne ucasti LFC v Evrope diky fair play by si zahral vic nez dost, navic by jednoduse mohl klidne byt i stoper v zakladu misto toho Tobyho..

Reagovat
soukup

Shawcross zaprvé bude drahý a zadruhé fakt nemá důvod chodit někam, kde nebude mít jistý místo. Navíc jestli se Rodgersovi nelíbí Škrtel, tak se mu asi nebude líbit ani Shawcross

Reagovat
Zaschrona

Ja uplne nevim jak to ma ten Rodgers s tim jeho vztahem k Skrtelovi, ale myslim si, ze by se vedle Aggera celkem typove hodil. A pokud by mel realnou sanci dostat takoveho stopera do LFC, mel by to udelat, o tom, ze by si dle meho zahral vic nez dostatecne jsem psal vyse. V jinem prednim klubu PL by mel pozici stopera podobnou..

Reagovat
smazaný uživatel

Williams fakt ne, nic moc kvalita za zbytecne velky penize.

Reagovat
tomasinho

Tak já bych chtěl jako třetího stopera někoho brtiského se zkušenostmi z PL, Jasně, že cena by musela jít dolů, ale raději Williamse za 10, i když letošní sezonu zopakovat nemusí, než Pearce zadara třeba. Ale třeba zůstane Škrtel a bude klid.

Reagovat
smazaný uživatel

A co s tím jako má Rodgers dělat, že se přeed zápasem Škrtel zraní?

Reagovat
smazaný uživatel

No som zvedavý, zatiaľ sa správa ako egoistický rafík...

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak Suso a Coady měli bejt v základu. Takhle upřednostním hokej.

Reagovat
Chazy

B T W ! ! !

Pošlu 300,- na účet tomu, kdo mi pak najde stream na Brackley

Reagovat
Chazy

Díík.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mozna nic z toho nepujde, tezko rict. Podivam se, az se bude hrat. Ty penize ale nechci

Reagovat
Chazy

Já je včera vyhrál překlepem během sázení, takže si jich nevážím

Reagovat
soukup

pošli je do Brackley jako sponzorskej dar, myslím že by jim to celkem vyrazilo dech

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

koľká je to liga ?

Reagovat
Chazy

6.

Reagovat
REPLIKATOR

Nugent diver

Reagovat
Godwinson

Ježiš to jsou přímáky

Reagovat
Nikikrew

Ked to skonci 2:1 pre Wattford, postupuje Leicester alebo nasleduje predlzenie?

Reagovat
smazaný uživatel

Prodloužení.

Reagovat
Willy Wonka

Jak je to prosím s tím Rooneym? Požádal opět oficiálně o přestup?

Reagovat
kiwwi

ne

Reagovat
Willy Wonka

Tak to je dobře. Doufám, že Manchesteru United ještě hodně pomůže .

Reagovat
wild

vraj nie

Reagovat
Chazy

Dělá ještě Juninho Paulista pro Boro? Vím, že se tam vracel po konci kariéry. Asi žádnej Brazilec nikdy tolik nepřilnul k anglickýmu klubu

Reagovat
fantomas

Achjo, to nesmí jít do prodloužení.. FOXES!!

Reagovat
kiwwi

1300. pre Crystal Palace v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Schlupp hraje v PO fakt priserne

Reagovat
Zaschrona

West Ham: Jaaskelainen, Demel, O'Brien, Collins, Reid, O'Neil, Diame, Nolan (c), Collison, Jarvis, Carroll

West Ham subs: Henderson, Pogatetz, Taylor, Noble, J.Cole, Vaz Te, C.Cole

Reagovat
tomasinho

Krása, akorát už by mohl Sam přestat dělat fóry a nasadit konečně Nobla místo O'Neila.

Reagovat
fantomas

Ten má bejt zdravej už tak dvě tři kola co?

Reagovat
tomasinho

Jo, možná i déle. A pořád sedí.

Reagovat
Arbiter

On chtěl pískat ruku?

Reagovat
Godwinson

King Tohle je špatný.

Reagovat
Chazy

Chápu, proč tam Forestieriho tak milujou, on se za ně pere, když mu o něco vážně jde.

Reagovat
Zaschrona

Everton: Howard - Coleman, Jagielka, Distin, Baines - Mirallas, Gibson, Osman, Pienaar - Fellaini - Anichebe.

Everton subs: Mucha, Hibbert, Heitinga, Oviedo, Naismith, Barkley, Jelavic

Taky mohl dat sanci Barkleymu

Reagovat
Trand

Marně vzpomínám, kdy jsi byl s něčím spokojený.

Reagovat
Zaschrona

Nil satis nisi optimum

Reagovat
masly008

adam zranil svojí hlavou vergontena ,ten rozhodčí je tlačí ty slípky.

Reagovat
fantomas

One of the most animated managers in the Premiership.

Reagovat
Chazy

Omg, hrubasi, dneska se zas bude hrát MLB s růžovejma pálkama, rukavicema, vším... mothers day

Reagovat
smazaný uživatel

No jo vlastne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Ono je to spojený s bojem proti rakovině prsu, tak proto. Jen občas to ti hráči dováděj do absurdna, ale ten míček je boží.

http://mlb.imageg.net/graphics/product_images/pMLB2-15431568dt.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Begovic co tam saskuje

Reagovat
Chazy

Achjo, Brackley prakticky jako jedinej tým z konferencí nemá stránku na NewSnow

Reagovat
masly008

no fotbal nic moc,rozhodčí mírně na straně slepic.

Reagovat
Counter

Tak na Emirates Cupu prý Neapol, Galatasaray a Porto. Ani tohle už nedokážem vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

To je dobré obsazení, těším se.

Reagovat
REPLIKATOR

Každý tým kvalitnější jak Arsenal. Nepříjemná pravda.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Pojedes?

Reagovat
Counter

No s takovým obsazením by to asi stálo za to, počkám na of. potvrzení.

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi pockej do zari a vyjet semnou na PL, pripadne na LM

Reagovat
Counter

to by bylo taky lákavé

Reagovat
smazaný uživatel

Nice.

Reagovat
Zaschrona

Official Everton ‏@Everton 1m

We may have a special guest on the pitch before kick-off! #proudtobeblue

Pravdepodobne Tim Cahill

Reagovat
Godwinson

wow

Reagovat
Chazy

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
tomasinho

Penalta!

Reagovat
smazaný uživatel

PENALTA

Reagovat
cubinho

Reagovat
Chazy

LOL

Reagovat
Godwinson

Ten sudí má tedy koule, za tohle ..

Reagovat
Tomekcz

watford

Reagovat
smazaný uživatel

To je čurák

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeňská penalta

Reagovat
cubinho

to snad není možné...

Reagovat
Chazy

boha jeho

Reagovat
Trand

SImulant dementní. Přeju Foxes, ale Knockaert je giganesympaťák.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Chazy

WTF!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Almunia

Reagovat
cubinho

jooooooooooooooo

Reagovat
Trand

ALmuniaaaaaaaaaaaaaaa!

Reagovat
tomasinho

Knockeart

Reagovat
tomasinho

Ty píčo 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Knockaerteceeek!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty píčo

Reagovat
Chazy

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Godwinson

Já se poseru

Reagovat
smazaný uživatel

OMG

Reagovat
kiwwi

ked budu penalty medzi Watfordom a Leicsestrom tak napiste, nech si to pustim

Reagovat
kiwwi

aha, vyborne nacasovanie

Reagovat
cubinho

neskutečnéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
Chazy

MILUJU CHAMP

Reagovat
smazaný uživatel

DEEEEEEEEEEEENNNNNNNEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Wooooow !!!!!

Reagovat
Trand

Deeney.

Reagovat
Tomekcz

almunia jak pri ty dorazce zustal stat

Reagovat
Chazy

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cubinho

masakr..........ještě větší než BVB s Malagou

Reagovat
Chazy

Tak tohle nedávám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelnýýýýýýý

Reagovat
smazaný uživatel

almunia

Reagovat
Chazy

Už se dávno nemělo hrát, neměla bejt penalta a druhej tým dal gól...

WTF

Reagovat
Trand

To bylo kvůli zranění Ekstranda.

Reagovat
Chazy

Já vím, jen to celý je naprosto nesmyslnej scénář.

Reagovat
smazaný uživatel

looooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
wild

cooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

ty pico

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I swear you will never see that ever again !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Chazy

Tak tohle je nejlepší zápas 2013

Reagovat
cubinho

Závěr ještě lepší než BVB-Malaga

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
wild

neskutocny zaaaaaaaaver

Reagovat
PhilipS

heh zapnu Watford jen tak a...NESKUTEČNÝ

Reagovat
penepi

Byť fanúšikom Leicesteru, ma jebne.

Reagovat
Trand

Je mi líto Foxes, ale Knockaertovi to přeju. Dement.

Reagovat
Miguel19

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
Godwinson

Knockaert

Reagovat
smazaný uživatel

co se tam děje kurva

Reagovat
Chazy

Já chci vidět tu penaltu ale nechápu, jak nedal dorážku

Reagovat
smazaný uživatel

Ten míček je super, hele ukaž ještě třeba růžovou pálku, to chci vidět.

Reagovat
Godwinson

Ta by ale stejně neplatila, ne?

Reagovat
Chazy

To by musel dát tyčku, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Hmm, tak to upřímně netušim, to si musim najít :)

Reagovat
Chazy

Je to tak

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Counter

Almunia do PL

Reagovat
Chazy

Tak tohle fakt nemá obdoby

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle jsem ještě neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

co se v tom Watfordu deje? Prohra 2-1 by Leicesteru nestacila?

Reagovat
Chazy

Ne, prodlužovlao by se

Reagovat
smazaný uživatel

DORÁŽKA BY STEJNĚ NEBYLA UZNÁNA!

Reagovat
smazaný uživatel

nebo to platí jen od tyče?

Reagovat
penepi

Reagovat
vlastik

pokud se dotkne golmán, tak platí

Reagovat
smazaný uživatel

a to proč ? Tyčku nedal

Reagovat
cubinho

byla

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kráááááááááááááááávo

Reagovat
smazaný uživatel

Champ je fakt nejuzasnejsi soutez na svete, po tehle sezone uz nikdo nema sanci mi to vymluvit.

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

No ty krávo, kvůli tomuhle miluju ve sportu PO systém, i když je strašně nefér.

Reagovat
wild

Watford by si nezasluzil nepostupit..uz proti Leedsu mali smolu a ta penalta teraz byt nemala

Reagovat
Chazy

Upřímně, za tohle už Watfordu přeju tu PL, chápu všechno o nich, ale tohle je prostě šílenej příběh a přeju to Almuniovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se zase děje? Sem teď dorazil.

Reagovat
Manik...

Watford!!!!

Reagovat
Zaschrona

To je sileny. Nejdriv takova divocina s Doncasterem, ted hned zase Watford..

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl si ten ticket, jak frajerovi uteklo 117 tisíc liber, protože Doncaster vyhrál?

Reagovat
Zaschrona

Videl, to je proste uz silena smula. Nedokazu si predstavit jak moc bych v tomhle pripade ja bulel.

Reagovat
Chazy

Ale on i tak dost vyhrál

Reagovat
Zaschrona

No jo, ale o dost podstatne mene..

Reagovat
Trand

Je to profesionální sázkař.

Reagovat
Zaschrona

To na tom neco meni?

Reagovat
smazaný uživatel

No a jeste ten zaver Champu Hull-Cardiff a Eagles-Posh.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Zola a Chalobah

Reagovat
Chazy

Tyjo... to musí bejt fakt krása bejt teď fanoušek Hornets. Z naprostýho zoufalství k tomuhle.

Naopak Foxes... je mi i Knockaerta líto

Reagovat
wild

ja som mal vsadene 20€ na postup Watfordu...viete si predstavit co som vyvadzal ked odpiskal penaltu,ked nedal a ked dal Watford gol?

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejlepších závěrů co jsem kdy viděl. Nedáš dostaneš jak z učebnice.

Reagovat
Chazy

Každopádně tomu, v jak hojným počtu jsme tady champ sledovali... rok od roku leší.

Reagovat
fantomas

To dělal jen Vydra, počkej, kolik lidí bude sledovat Brighton.

Reagovat
Chazy

I kdyby, všichni viděli jeden z nejlepších zápasů, co se za poslední dobu hrál, tohle bylo šílený

Reagovat
fantomas

Však jo (jen že to nevypovídá o vzrůstajícim zájmu o PO).

Reagovat
Chazy

Ale ten je stejně znatelnej a vůbec, nech mě

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslim

Reagovat
fantomas

O tomhle fejku sem nevěděl..

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

:-*

Reagovat
smazaný uživatel

Připomeň mi to, snažim se je sledovat. Ale už druhej rok jen na livesportu, poslední jejich zápas jsem viděl v poháru proti LFC.

Reagovat
Trand

Čím míň, tím líp.

Reagovat
REPLIKATOR

Watford hrál parádně, postup si určitě zaslouží

Reagovat
Coutinho10

Watford

Nejlepší zápas, co jsem zatim viděl. Vydra borec a hlavně Almunia díky tý penaltě. Nechtěl bych bejt v kůži Kncokaerta (ten to bude mít v hlavě do smrti tohle)

Reagovat
Coutinho10

neskutečný emoce

Reagovat
fantomas

Ooomg, a to sem zrovna chtěl za dnešek Adama výjimečně chválit.

Reagovat
masly008

tak rozhodčí zaúřadoval.adam ani jeden faul a on mu dá 2x žlutou,to je výsměch.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ještě musí postoupit Eagles.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné, ten co nedal penaltu, nechtěl bych být v jeho kůži. Tu dorážku jsem absolutně nechápal...

Reagovat
exse

Tohle jsem snad ještě v historii fotbalu neviděl. Prostě něco neskutečnýho, ale naštěstí to vyznělo spravedlivě, penalta to nebyla ani za hovno a Watford si postup jednoznačně zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt sme neco podobnyho videli pred tydnem na KC.

Reagovat
Chazy

Ono se stalo prakticky to samý před tejdnem v League One, ale tam šlo "jen" o přímej postup/PO.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam vlastne taky

Reagovat
exse

Nafilmovaná penalta v 95. minutě, zázračný 2 zákroky a gól z protiútoku?

Reagovat
Chazy

Neproměněná penalta v nastavení a gól z protiútoku no

Reagovat
exse

Něco na té Anglii bude no

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je možná jen v Anglii-

Reagovat
smazaný uživatel

Foxes to PO asi hrat neumi, vzdycky v nem nejak podobne vybouchnou Snad Pearson poleti, s tim materialem, co maji k dispozici, by mel pracovat nekdo kvalitni.

Reagovat
smazaný uživatel

toto su okamihy pre ktore milujem futbal

Reagovat
Godwinson

Ale když ho vidím, je mi kluka hodně líto, snad ho to ponaučí Teď nezbývá než se těšit na Brighton, ten pl udělat musí

Reagovat
smazaný uživatel

Ten padnul jak podťatej tyjo :/ neuvěřitelnej Vydrův gól, neuvěřitelnej konec, Watfordu to přeju přes všechnu tu šaškárnu s hostovačkama

Reagovat
vitasrp

Tak tohle.. Tohle je pro simulanta stokrat lepsi trest nez zastaveni cinnosti..

Jen skoda, ze se neda zaridit, aby se to stavalo pravidelne..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě lepší byla ta Limberskýho penalta proti Baníku.

Reagovat
Miguel19

Ty máš tu Plzeň hrozně v hlavě..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

If you going.

Reagovat
kiwwi

njn

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pičo Verts jak si ho nadvakrát vychutnal, já se poseru! Jako samozřejmě diving je fuj, ale zrovna ten šulín Adam si to zaslouží...

Reagovat
masly008

no vidíš,většina vidí 2x simulaci a ty že si ho vychutnal,tak nevím kdo je šulín

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já vím, že to byla simulace, však to píšu ty moulo...

Reagovat
soukup

tak doufám, že si Vertse taky někdo vychutná a potřetí už ho přejede doopravdy, když se tak rád válí na zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Honem sestřih prosím viděl jsem to na posekaném streamu

Reagovat
Coutinho10

na wiziwigu byl i Sopcast (sice moc dobrá kvalita ale furt lepší jak obycejnej stream)

Reagovat
Coutinho10

ne moc dobrá kvalita

Reagovat
Tomekcz

uz by tam mohl poslat Sigurdssona a Dembeleho, hrajou uplny ho.no

Reagovat
Coutinho10

Watford už to musí dotáhnout do PL

Nejen za dnešek si to zaslouží Zola Vydra Deeney Almunia

Reagovat
Chazy

Zola

Reagovat
Chazy

Hehe, ta penalta...

Reagovat
supporter

Fotbalová nádhera! Ač se nepovažuji za fanouška ani jednoho z těch dvou klubů, Watfordu jsem přál o něco víc. Takovou euforii jsem jako "nezaujatý" fanda ještě nezažil. Tohle překonalo i včerejší vítězství Latics. That's makes English football so romantic.

Reagovat
Chazy

až na jednu větu

Reagovat
supporter

teď mě to praštilo do očí

Reagovat
supporter

*That

Reagovat
Chazy

No a zejtra Seagulls, snad to zvládnou a vyhrajou i finále

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mindas

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Adam

Reagovat
smazaný uživatel

to je magor proste, ked este vie, ze ma zltu

Reagovat
masly008

ale ani jedno nebyl faul,2x simulace a 2x to rozhodčí sežral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Nicméně si myslím, že Morgan by se v PL uplatnil, buďto ať jde k Forest nebo někam do PL, s Foxes se nikam nedostane.

Reagovat
Chazy

Jj, to je skvělý, jak tam sebou plácne

Reagovat
Chazy
Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole. To se snad na ten baseball dneska po dlouhý době podívám. Ty máš zaplacenou tu internetovou MLB televizi ne?

Reagovat
Chazy

Jojo on by tam nějakej zápas moh bejt zdarma

Reagovat
smazaný uživatel

V kolik něco dobrýho začíná? Já sem doma ze Sparty tak v 10.

Reagovat
Chazy

Ten free game od 22:00 asi bude fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, to bych měl stihnout. To bude na mlb.com ne?

Reagovat
Chazy

Jojo, ale však tě to ani bavit nebude, omrkneš pálky a zavřeš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když si bude kde o tom psát s tebou a pioučíš mě tak klidně.

Reagovat
soukup

Braves - Giants je dneska

Reagovat
Chazy

http://mlb.mlb.com/video/play.jsp?content_id=21420799&c_id=mlb

tady máš video, co všechno za nesmysly se objevuje

Reagovat
Chazy

LOL, Romo ty boty, to bych už zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsou určitě ženský, na to jsem čučel jako blázen.

Reagovat
Chazy

To jo, ale hlavně když si vygooglíš obrázky Sergia Roma, tak k nikomu se to nehodí míň

Reagovat
soukup

růžový rukavičky ale vypadají krutě

Reagovat
smazaný uživatel

Ti maskoti Phillies a Pirates to je paráda.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Manik...

Adam

Reagovat
smazaný uživatel

A když vidim tu sestavu LFC... Jdu se radši podívat na náš šlágr se Žižkovem.

Reagovat
Chazy

Almunia fakt úžasně, i když teda měl dost štěstí.

Reagovat
wild

doteraz nechapem tej dorazke Almunia cakal nejako dlho kym sa po nej vrhol ale nakoniec to chytil

Reagovat
smazaný uživatel

No vstávat se mu teda moc nechtělo

Reagovat
smazaný uživatel

OT : nevíte proč za USA zase nechytá Bishop?

Reagovat
Tomekcz

proc by si jako nemohl odpocnout

Reagovat
Miguel19

Chytal včera...navíc Gibson se vytáhl proti Finsku.

Reagovat
Honza Matoušek

Je někde sestřih se zvukama toho champu?

Reagovat
fantomas

Begović je zase jednou v ráži

Reagovat
smazaný uživatel

Sem ho posadil a dal tam Guzana.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

lennon ,tam už simulují snad všichni v tom mančaftu.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Tottenham má ještě větší schopnost v rozhodujících chvílích vyhořet, než Arsenal.

Reagovat
Tomekcz

tottenham to neumi vubec zrychlit

Reagovat
aragorn

link na reds?

Reagovat
aragorn

díky

Reagovat
13

Vzhledem ke konci sopcastů jsem nucenej taky změnit program, ale ten Acestream se mi hrozně seká. Neví někdo jak na stream torrent prosím? Když jsem ho stáhl po vygooglení, tak ta verze nebyla dost nová a odkazovalo mě to na oficiální stránky ST, ale tam mi to nešlo nikde stáhnout.

Reagovat
Godwinson

No jestli to nedají ani proti deseti

Reagovat
Chazy

Q P R ! ! !

W B A ! ! !

S A I N T S ! ! !

Jedéém

Reagovat
kiwwi

jeden z nich dnes vyhra

Reagovat
Chazy

B R A C K L E Y ! ! !

Snad chytnu stream, takovej fotbal jsem asi ještě neviděl

Reagovat
soukup

už sem se jednou na konferenci díval, vypadalo to zhruba jak Příbram - Žižkov, ale mělo to takovou fotbalovější atmosféru

Reagovat
Chazy

Reagovat
Tomekcz

Bale

Reagovat
Trand

Sólista.

Reagovat
smazaný uživatel

Kousek ty vole.

Reagovat
masly008

ještě že má bale tu pravou jenom na opírání

Reagovat
Zaschrona

Premier League, hokej, Giro, Euroliga basket, NBA,.. zajimalo by me, kdo se za me bude ucit

Reagovat
wild

ani nevrav..zajtra skuska a to teraz je futbal potom MS hokej a potom NHL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já chtěl dočíst knížku a zase sem nic neudělal .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Heh, komentátoři právě řikali, že je WBA hráčem roku McAuley..

Reagovat
Trand

Hm, byl dobrý, ale stejně bych to viděl spíš na Romelua.

Reagovat
vodka

http://www.eplindex.com/31994/gareth-mcauleywest-broms-number-1-defender.html?

taky by to bylo zaslouženě... O Lukakuovi to píše vital football, o McAulym zatím nikdo...

Reagovat
fantomas

No vida, tak to nevim, kde to Arbiter vyhrabal..

Reagovat
kiwwi

urcite niekde na tom jeho twitteri

Reagovat
Godwinson

Už jsem to našel, tak pojďme Tottenham

Reagovat
mithro

Wayne Rooney is not in the squad for today's match against Swansea City.

Reagovat
smazaný uživatel

ach, to este bude

Reagovat
Trand

Reagovat
wild

Rooney by mal kvôli incidentu chýbať na zápasovej súpiske a súboj proti Swansea bude sledovať asi len z tribúny.

Rooneyho dni su spocitane

Reagovat
mithro

aky incident?

Reagovat
smazaný uživatel

vraj sa pobil s Jonesom

Reagovat
wild

Na sociálnej sieti twitter sa objavili informácie, že sa iskrilo medzi Waynom Rooneym a Philom Jonesom. Dvaja kohúti sa údajne pobili na tréningu a po šarvátke bolo potrebných aj pár štichov na ošetrenie rán.

Reagovat
mithro

jaj, tak to je blbost, ziadne stichy, vystupil z busu uplne normalne, nic nemal s tvarou. jedine, ak ho jones nakopal do riti

Reagovat
wild

neviem..ale nejaky dovod ze nehra byt musi.. a musi to byt vazne kedze v poslednom zapase SAF urcite chcel dat to najlepsie co trenoval a ma k dispozicii

Reagovat
wild

neviem..ale nejaky dovod ze nehra byt musi.. a musi to byt vazne kedze v poslednom zapase SAF urcite chcel dat to najlepsie co trenoval a ma k dispozicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Pardew

Reagovat
Zaschrona

sakra, nemela byt reakce

Reagovat
Zaschrona

MIRALLAAAAAAAAAS

Reagovat
mithro

De Gea, Jones, Vidic, Rio, Evra, Carrick, Scholes, Welbeck, Kagawa, RVP, Chicharito.

Reagovat
mithro

welbz javier shinji scholes

Reagovat
vodka

super, těším se na to

Reagovat
mithro

Subs: Lindegaard, Evans, Buttner, Anderson, Valencia, Cleverley, Giggs

Reagovat
smazaný uživatel

takze ani Nani a Rooney, to bude clankov teraz

Reagovat
wild

urcite to vsak neni len nahoda

Reagovat
mithro

ale zas nahoda, ako keby Fergie nerotoval so zostavou ako sa mu paci. uvidime v lete.

Reagovat
wild

keby Fergie nekonci tak to moc neriesim..ale ani na lavicke? bud sa dnes stala ta potycka alebo Rooney dal ziadost o prestup a pojde prec

Reagovat
mithro

no a? vsak to uz nie je Fergieho problem, to si doriesi Moyes.

Reagovat
kiwwi

vyborne som to odhadol, ze Kagawa bude hrat...pekne som si ho dal do fanty a este ako kapitana...tak sa snaz Shinji

Reagovat
wild

Nani

Reagovat
smazaný uživatel

ten uz je odpisany pod Fergiem, dufam ale, ze Moyes si ho necha

Reagovat
Swarley

Scholes

Reagovat
Ligter

Reagovat
supporter

http://url.googluj.cz/65d pokud to tu ještě nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Huth..

Reagovat
smazaný uživatel

A je v pi*i, ale dalo se to čekat..

Reagovat
Chazy

Stream na Brackley žádnej, nabídka trvá

Reagovat
Godwinson

je tam

Reagovat
vodka

Dempsey hodně dobře

Reagovat
vodka

nechápu, kama to tam procpal, Begovič to měl asi chytit...

Reagovat
Trand

Omg Ade.

Reagovat
Tomekcz

konecne Spurs Adeho to trefilo ze ani nevi

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!! LM volá do piče

Reagovat
Godwinson

Asistent

Reagovat
Chazy

Q P R ! ! !

Reagovat
Tomekcz

Ade jim tu LM mozna jeste vystrili

Reagovat
smazaný uživatel

YAHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Miguel19

Ty vole, ještěže jsme to s tou Villou dali

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může TOHLE odpískat jako penaltu?

Reagovat
Chazy

Asi si Wigan včera získal hodně lidí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi si zasloužíme letos sestoupit, ale proč aspoň nemůžeme prohrát svojí neschopností a ne chybama rozhodčích?

Reagovat
kiwwi

karma

Reagovat
Chazy

Dal sem ti dost času to opravit..

Reagovat
Trand

Kdyby to byl kdokoliv jiný než lex, tak ho opravím, ale nechci ho zase odehnat.

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, když píšu jak debil, tak mi to řekněte

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, učim se latinsky 150 stromů a ty íčka se mi pletou.

Reagovat
Zaschrona

Pardew

Reagovat
mithro

Sounds like Sir Alex Ferguson has chosen today's Old Trafford playlist. Judas Priest belting out "United." Apparently big fan of the Priest

Reagovat
kiwwi

a 19. pesnicka je "not 19 forever"

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdycky jsem si rikal, proc to nema nejaky tym jako hymnu

Reagovat
Zaschrona

"He's got red hair but we don't care, Davey Davey Moyes" rings around Goodison Park ...

... minute later ...

"who the fuck are man united"

Reagovat
Chazy

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Trand

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Chazy

Já ani nedokážu najít sestavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si neuděláš twitter v tom případě?

Reagovat
Chazy

LOL, Brackley na twitteru, to mě nenapadlo.. zkusím

Reagovat
Chazy

2.147 followerů

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám!

Reagovat
Chazy

Bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Na Twitteru je všechno.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Chazy

Njn, já si ho snažím nezaplácávat zbytečně, mám tam jen věci k fantasy.

Reagovat
kiwwi

si povytvaraj groupy nie?

Reagovat
Chazy

To je na mě zas moc pokročilý

Reagovat
smazaný uživatel

Já třeba nechápu, proč vlastně Followuju Arbitera, kterej tam nic nepíše.

Reagovat
Chazy

Já to chápu o něco víc, než kdybys followoval tweetujícího Arbitra.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to bud rad

Reagovat
Zaschrona

@BrackleyTownFC team v FC Halifax: Turley, Mulligan, McDonald, Odhiambo, Sharpe, Austin, Reid, Solkhon, Walker G, Louis, Winters

@BrackleyTownFC subs v Halifax: Nisevic, Story, Diggin, Robinson, Walker L

Reagovat
13

http://nutjob.eu/njtvx7.html Sice jdu na hokej, ale kdyby někdo měl chuť koukat na LFC, tak tohle se neseká.

Reagovat
smazaný uživatel

bloodzeed je pekne pozadu, ja stale cakam na gol

Reagovat
kiwwi

ja mam 88. minutu

Reagovat
wild

na aky gol? sak pozeram Bloodzeed a gol uz davno padol

Reagovat
wild

na aky gol? sak pozeram Bloodzeed a gol uz davno padol

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja pozeram cez ace stream a teraz dal Ade gol

Reagovat
wild

tak to si dost pozadu refreshni si to po zapase

Reagovat
mithro

fakt? ja mam 93. minutu, skus to refreshnut, resp tuknut na "live"

Reagovat
smazaný uživatel

ten link, co si tu daval, to mi vobec nechce ani otvorit

Reagovat
mithro

zvlastne, ja som skusal este raz a pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

fans zpíval chorál luise garcii?

@LuchoGarcia14 3m

Yes guys, i can here the song through the TV, thanks.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted predpokladam, ze penaltu nedame... at to ma stavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
Zaschrona

Posession after 15 mins: Everton 89% West Ham 11%

Reagovat
smazaný uživatel

wazza

Reagovat
Godwinson

Newcastle

Reagovat
Chazy

Co proti nám máš

Reagovat
smazaný uživatel

Kouká na francouzskou ligu, se divíš, že jim přeje?

Reagovat
smazaný uživatel

ADEEEEEEEEEEEE

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Ajven

Reagovat
smazaný uživatel

mas iba hokejovy vkus no

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Hatem

Reagovat
smazaný uživatel

Soukupe neber to zle s tím Vertsem. Jako já tomuhle chování fakt nefandím, ale hold adam je pro nás taková persona non grata od té doby co zprasil Balea...

Reagovat
kiwwi

Adam je obyvajne prasa

Reagovat
Godwinson

Jerome tam toho prince Jana pěkně vykoupal

Reagovat
Trand

Jerome životní klička a Wilson pak hlavičkuje takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Dělaj si prdel? Tohle se pouští...

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tam stalo? Já to čtu jen na twitteru.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuznanej gól. Cissé byl asi 2cm v ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Vuheheeeeej!

Reagovat
smazaný uživatel

money spasitel

Dempseyho najlepsi zapas v tejto sezone. Parada

Reagovat
Chazy

0-0 after 22 mins. Nervy game with neither side in control

Reagovat
Zaschrona

Anichebe, ty drevo

Reagovat
wild

uz sa nam to krati

Reagovat
fantomas

SNODDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY..hráč sezony, naprosto bezkonkurenčně. O takhle konzistentnim hráči se Norwichi ani nesnilo.

Reagovat
smazaný uživatel

U nej mi predpoved vysla pekne

Reagovat
niflheim

Tak o co jsem zatím přišel?

Reagovat
Chazy

O jeden z nejlepších zápasů vůbec

Reagovat
niflheim

Hmm...klasika no

Reagovat
Godwinson

Sorry, ale má někdo stream na Newcastle?

Reagovat
smazaný uživatel

thefirstrow.eu

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

wiziwig

Reagovat
Chazy

Best chance for Saints as Tom Winters gets down the left but his cross is hacked clear from goal line. 0-0 26 mins

Reagovat
fff

Snad najnudnejsia polhodina aku som s LFC tuto sezonu zazil

Reagovat
smazaný uživatel

Až teď koukám na ten závěr na Watfordu, to byl fakt mazec...

Kdo neviděl - http://www.youtube.com/watch?v=JgUevnYJOvI

Reagovat
Chazy

nife, mrkni

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Fkat nejlepší zápas ever

Reagovat
Trand

1:55 ten steward tam.

Reagovat
smazaný uživatel

To je psycho prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

@GraemeBailey 1m

Roberto Mancini leaves Manchester City, enter Mr Pellegrini.

Reagovat
I am Mancunian

niekto flash odkaz na skysports ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
mithro

cry fest zacina

Reagovat
smazaný uživatel

OFFICIAL BREAKING: Roberto Mancini has left Manchester City it has been confirmed-Nik

Reagovat
Zaschrona

To bylo rychly

Reagovat
fantomas

Jakože nedotrénuje sezonu ani?

Reagovat
smazaný uživatel

Jjj

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Arbiter

nic ofiko zatím...

Reagovat
Godwinson

Gouffrana právě ubránil Bosingwa ... taková ostuda

Reagovat
kiwwi

Berbaaaaaaaaaaa

Reagovat
Godwinson

Je taaam

Reagovat
smazaný uživatel

Gouffy

Reagovat
Godwinson

Bosingwa

Reagovat
smazaný uživatel

Daroval nám 2 góly. Asi nemá rád Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

BERBAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Gouffran se mi z tech letosnich posil libi nejvic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a Haidara vypadá výborně

Reagovat
Chazy

Není to ten, co zhynul neunesením tlaku wiganského talentu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Wiganský talent měl neuvěřitelný štěstí, že nebyl žalován za ublížení na zdraví.

Reagovat
Chazy

Haidara měl štěstí, že se ho dotkl budoucí MOTM finále FA Cupu

Reagovat
smazaný uživatel

V rámci konečného vítězství dobra, jsem rád, že nedostal stopku do konce sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale asi už nebudu dneska nic psát, protože co příspěvek to hrub(as)ice.

Reagovat
smazaný uživatel

ti, co mate bloodzeed, teraz mate rozhovor Scholesy-Gary?

Reagovat
wild

ano

Reagovat
kiwwi

pice ja som ho vypol...vies mi dat tu adresu? ale nie na web, ale na acestream cez stream torrent

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam cez web iba a aj to uz nejde

Reagovat
mithro

bloodzed sa vypol?

Reagovat
wild

tiez nechapem co to spravil

Reagovat
smazaný uživatel

bloodzeed sa vypol kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Stug

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge

Reagovat
Godwinson

Yanga hraje vážně levého beka, nevím, zda- li jsem se tomu už jednou nedivil, ale každopádně Pardew

Reagovat
smazaný uživatel

Nema moc na vyber, Yanga to hraje sice docela atypicky, ale rozhodne ne spatne.

Reagovat
Godwinson

Hlavně je úžasný, že ho zkouší i jinde. V Montpellieru hrál na pravém beku naprosto božsky, najednou ho loupl na stopera, kde se první sezónou protrápil a nakonec, protože je to prostě velký talent, se adaptoval. Žádná invence, jen tupě na sílu, takže proto mě tohle těší.

Reagovat
EL Gringo

Danielkooo

Reagovat
fantomas

Wesík čo chýbalo..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

West Ham fans singing "Where's your Moyesy gone?" Everton fans respond with "You've got Sam Allardyce." Fair point.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

Reagovat
mithro

aspon ten Delvey sopcast ide zatial. ale ak nebude toto streamovat bloodzed, tak ako

Reagovat
smazaný uživatel

adresu das toho Delvey?

Reagovat
smazaný uživatel

tak co, tiez si isiel nakupovat?

Reagovat
mithro

neviem tam tu adresu najst, ja tam mam uz len Delvey. skus tak

Reagovat
wild

isiel nakupovat

Reagovat
mithro

theboss ‏@Bloodzeed Protected account 12m

must get some shopping cya stream off .

Reagovat
kiwwi

to je kus retardovaneho kokota

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

To je borec

Reagovat
kiwwi

ty tiez vzdy napises nieco, ale link si od teba clovek musi vypytat na kolenach

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitní link na United ?

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/BKEpmOGCAAEbdVm.jpg

už liverpoolská klasika posledních několika výjezdů

Reagovat
niflheim

sop://46.246.89.188:3912/141433

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
mithro

to je delvey

Reagovat
Swarley

Wazza je tam i s rodinkou

Reagovat
Chazy

Half Time: Brackley Town 0 FC Halifax Town 0

Attendance: 2604

Reagovat
smazaný uživatel

ti 4 su hostujuci?

Reagovat
smazaný uživatel

Bloodzeed je späť

Reagovat
wild

Bloodzeed is ON!

Reagovat
niflheim

Já budu brečet

Reagovat
Zaschrona

to ja asi taky, po zapase..

Reagovat
vodka

fuck it, taky se mě to tlačí do očí...

Reagovat
niflheim

Zasraní neviditelní ninjové mi krájí cibuli pod očima

Reagovat
Tomekcz

skoda ze nehrajem s Loserpoolem, aby to melo stavu

Reagovat
niflheim

Reagovat
wild

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

SAF

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Těžký borec

Reagovat
smazaný uživatel

@laurendalglish

Man United have shit songs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Fergie se bude podepisovat snad celý zápas

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Ligter

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

to je sila

Reagovat
Zaschrona

@jerradpeters: Former PSG advisor Michel Moulin last month: "I announce to you from trusted sources—Rooney to PSG is done. He will be at PSG next season."

Reagovat
wild

dufam ze aspon poriadne zaplatia ak je to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

V dnešní době probíhá břečení pomocí smajlíků a je nutno emoce co nejdříve sdílet na netu, smutná doba... Kdyby vás to tak vzalo a řvali jste, tak se na nějaký vyserete...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Co, už nás zas rozhodčí poškodil a nebýt jeho, hrajeme o titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Nebyt chyb rozhodcich, tak jsme letos vyhrali Ligu Mistru prosim te..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ty sa tu objavis raz za mesiac, napises sracku a zasa ta mesiac nevidno

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než psát sračky pernamentně jako ty.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
protiproudu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

súhlasím,ked niečo prežívaš,tak ťa ani nenapadne prerušíť pozeranie,kôli nejakým smajlom no..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Jako jn.

Reagovat
smazaný uživatel

To je stejná blbost jako tvrdit že když slavíš gól a píšeš u toho smajlíky, tak ho vlastně neslavíš. Nebo jak si to představuješ? Peršan dá góla, já se stoickým klidem napíšu JOOOOO a vrátím se k nevzrušenému čištění nehtů?

Reagovat
nani92

tak myslím,že porovnavať nejaký gol a toto je odveci

Reagovat
smazaný uživatel

preco?

Reagovat
nani92

lebo gol raz padne,pozrieš si oslavu a hotovo,prípadne ho uvidíš z highlightu..ale pritomto si proste vychutnávaš posledný domáci zápas veľkej legendy,v podstate až dvoch a čo ja viem,aspon u mna,nechcel som byť ničím rušený,a už vôbec nie eurofotbalom.. a radšej som si vychutnával jeho podpisovanie a smutný som bol vo vnutri a nie na EF ale to je jlen osobný názor,nič viac,nič menej

Reagovat
smazaný uživatel

no ved ja som dal smajliky az po rozohravke a seriozne mi vysli slzy aj doma a tu na EF, kde diskutujeme, tak na to mam smajlik, tak preco by som to nevyjadril aj tu

Reagovat
smazaný uživatel

no ved ja som dal smajliky az po rozohravke a seriozne mi vysli slzy aj doma a tu na EF, kde diskutujeme, tak na to mam smajlik, tak preco by som to nevyjadril aj tu

Reagovat
nani92

však o to ide,až po tom..to je uplne v poriadku..ale kaziť si to počas toho mi pripadá blbé

Reagovat
smazaný uživatel

Emoce jsou emoce. A na internetovém fóru se dávajou najevo smajlíkama. Evertonian ve svojí moudrosti emoce dávat najevo asi nepotřebuje, palcující individua s LFC v nicku taky ne, ale já jo.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
nani92

to áno,ale pointa bola asi v tom,že svoje emocie nemusíš hned ukazovať na internete..

Reagovat
Zaschrona

A neni to proboha kazdeho vec, jak svoje emoce ukazuje a projevuje je?

Reagovat
nani92

človek nemôže mať ani názor či čo? však každý nech si robí čo chce

Reagovat
kiwwi

to je nazor, ze sa niekto posmieva a hovori aby si sa na nieco vysral?

Reagovat
nani92

je to názor,ktorý sa ti nepáči

Reagovat
smazaný uživatel

od neho je to hlavne provokativna sracka, keby sa nejednalo o United, tak nic take ani nenapise

Reagovat
kiwwi

ticho, lebo sa o chvilu zacne vyhrazat, ze odtial odide, pretoze nema za potrebu aby ho tu urazali

Reagovat
nani92

mnoho ľudí tu provokatívne sračkuje

Reagovat
Zaschrona

Ale jasne, ze muze - jen nerozumim tomu, jak se nekdo kvuli tomuhle tady muze takhle jako Evertonian rozcilovat.. Je to kazdeho vec a nevidim na tomhle zas tak nic spatneho.

Reagovat
nani92

tak myslím,že on sa nadtým vôbec nerozčuľuje a je mu to jedno ..len chcel na niečo poukázať asi

Reagovat
Zaschrona

Tak ja nevim, pokud mi je neco jedno, tak to sem vubec nepisu, tohle ten pripad asi nebude.

Reagovat
Chazy

Ale zas je fakt, že při těch nejsilnějších emocích si na to prostě nevzpomeneš

Reagovat
kiwwi

fakt si si vcera vobec nespomenul napisat nieco do diskusie?

Reagovat
Chazy

Když Wigan dal ten gól? To jsem ty další minuty nebyl schopnej ničeho

Reagovat
kiwwi

hefy

11.05.2013 20:10

Nejhezčí sportovní zážitek v živote!!!

[reagovat]

Chazy

11.05.2013 20:10

wiganer se neubrání pláči

Chazy

11.05.2013 20:04

áááááááá

Chazy

11.05.2013 20:05

JOOOOOOOOOOOOOOOOOO

PIČOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

hmm

Reagovat
Chazy

Pro mě to nejsilnějšíí přišlo až potom, když mi to došlo

Reagovat
Chazy

Právě tam máš tu prodlevu časovou, to jsou ty minuty

Reagovat
kiwwi

jezis, ale po gole si hned vybuchol a pisal aaaaaaaaa ty picoooooooooooooo jaky je v tom rozdiel?

Reagovat
Chazy

Já ti jen říkám, že když jsem zažíval ty nejsilnější emoce, tak jsem si opravdu na psaní sem nevzpomněl

Reagovat
vodka

on je taky rozdíl, když něco slavíš, skáčeš, raduješ se a když je ti něčeho líto. Taky jinak prožívám pohřeb a jinak končení Fergusona, kdy sem byl fakt trochu naměkko, když nastupoval a podepisoval se tam..

Reagovat
nani92

Reagovat
Zaschrona

To je tak nehorazna blbost.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

ten komplex je nekonečný, chtělo by to ambulantní léčbu

Reagovat
fenixLFC

ma pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

tak si fanoušek lfc takže je jasné, že pro tebe je to pravda

Reagovat
fenixLFC

jj povie to fanaticky mufan ktory moze kiwwimu v tomto robit garde. On ma v podstate pravdu, nehovoriac len o EF ale o dobe vseobecne...zober si to-ked si smutny tak das smajlika, na chate niekomu napises hug miesto toho aby si ho v skutocnosti objal a podobne..kapisto?

Reagovat
kiwwi

jj lebo ked si s niekym pises, tak na 99.9% mas moznost ho naozaj objat to su sracky ty vole

Reagovat
fenixLFC

nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tady mají někteří uživatelé vážně hroznou potřebu řešit ty největší malichernosti. Ať už to je radost po gólu nebo třeba psaní my na určitě týmy.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

lol a v com je to rozdiel oproti tomu, ked si vcera pisal LAMPSSSSSSSS?

Reagovat
nani92

Lampard ešte nejaký ten gol isto dá

Reagovat
vodka

ty vole, Javiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se mi líbí

Reagovat
kiwwi

Scholesy

Reagovat
smazaný uživatel

Real To bych se ani nezlobil kdyby nastoupili současní hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

bloodzeedaci, ktoru mate minutu?

Reagovat
nani92

8

Reagovat
wild

9

Reagovat
smazaný uživatel

ja 7

Reagovat
smazaný uživatel

10

Reagovat
smazaný uživatel

Není možný, že si napřed.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to asi o půl minuty za streamem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel před ostatníma.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem to napsal poslední.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

7

Reagovat
vodka

mimochodem pokud Scholes dostane žlutou, tak dorovná počtem žlutých Bowyera, pokud se nepletu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Co je to tam za chant na Manciniho?

Reagovat
Zaschrona

SUPER KEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEV!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
fantomas

HOOOOOOOOLT

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za chorál, ten na Manciniho?

Reagovat
kiwwi

And now you're gonna believe us, Mancini's gonna be sacked!

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
niflheim

Reagovat
EL Gringo

Coutinhooo neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

a DS chladnokrevně

Reagovat
fantomas

Foster

Reagovat
EL Gringo

Sturridge mohol si mat hattrick

Reagovat
fantomas

BENNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETT

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti říkal, že spadne Sunderland.

Reagovat
fantomas

Tak dík za zakřiknutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem to ale píča.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Godwinson

Jasná malá domů QPR

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich

Reagovat
smazaný uživatel

Kočky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge začínám mít rád, ale ne tolik jakou coutinha.

Reagovat
fantomas

Carrow Road je boží stánek, já tam prostě někdy musim..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bude pro Wigan hodně špatný, když vyhrajou Norwich, Newcastle i Sunderland

Reagovat
Chazy

hm, konec Wiganu

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Saints neprohrají

Reagovat
Trand

A Brackley.

Reagovat
smazaný uživatel

Stug se vyplatí

Reagovat
smazaný uživatel

ale musí nahrávat!

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle klidně ještě může spadnout Fulham. S kým majou ten poslední zápas?

Reagovat
niflheim

Swans venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli Wigan zase překvapí na ES, tak by se měli začít bát.

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím.. pokud by měl Wigan získat více bodů než Fulham, tak to znamená že kromě výhry na ES musí porazit v posledním kole Aston Villu.. takže Villains a Fulham by byly na 40 bodech s tím, že skóre hovoří jasně pro chalupaře. Fulham je zachráněn

Reagovat
Zaschrona

Achjo, je hrozna skoda, ze tech golu tam nenapadalo do tehle chvile vic, klidne uz to mohlo byt 5:0. Byla by to krasna rozlucka Daveyho s Goodisonem..

Reagovat
smazaný uživatel

Javier ale vyrazne zapracoval na medzihre

Reagovat
smazaný uživatel

Jonjo

Reagovat
Tomekcz

trosku smutny ze posledni dobou nemuzem doma nikoho prehrat

Reagovat
kiwwi

Bruce tam chrapal?

Reagovat
fantomas

SAAAINTS!

Reagovat
Chazy

Reagovat
Zaschrona

dneska vyjimecne ne, bohuzel jsem si vsadil..

Reagovat
smazaný uživatel

To spadl sám, ne? Aji když tak nějak divně.

Reagovat
smazaný uživatel

OT : To jsem fakt jediný, komu přijde Hertl naprosto nulový?

Reagovat
Ligter
Reagovat
smazaný uživatel

Dík.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
miky10

Skoro určitě.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

v koncovce bohužel jo

Reagovat
Chazy

After attacker defeats Odhiambo, the shot is saved by Turley but Gregory knocks it in from rebound. 0-1 74 mins

Reagovat
Tomekcz

vic se nechte vylucovat , si mysli ze jim kanada neda gol

Reagovat
vodka

HERNANDEZ!!!!!

Reagovat
vodka

Williams to teda dobře dojebal...

Reagovat
Godwinson

Elliot si dělá prdel

Reagovat
Error

Elliot? Co se stalo?

Reagovat
Godwinson

Chytil míč mimo vápno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Dvakrát?

Reagovat
Godwinson

On už žlutou měl, nevím, jestli za kecy nebo zdržování ... teď dostal žlutou, nepochopitelně, za chycení mimo vápno se, pokud vím, dává čistá rudá.

Reagovat
Error

Díky. Máš pravdu, tedy alespoň v manažerovi mi za to gólman chodil vždy ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Wiganu půjde na ES o všechno. Vyhrají tam a Arsenal bude bez LM. Ideální scénář

Reagovat
smazaný uživatel

Taký tipický gól Chicharita

Reagovat
niflheim

Javiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

takové akce Borini

Reagovat
smazaný uživatel

JAVIEEEEEEER, ved tam bol sam, tak preco z prvej

Reagovat
kiwwi

Chichaaaaaaaaaa

Reagovat
Ligter

Hernandeeeeez

Reagovat
wild

Javieeeeeeeeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Hrášek

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

ups, asi sme nemali takto prejavit svoje emocie chora doba

Reagovat
mithro

hrasek paradne dnes, ronei adie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

tak neviem, hrac, kt za united hrat nechce tam nema co robit.

Reagovat
kiwwi

a kto povedal ze nechce?

Reagovat
smazaný uživatel

JAVIEEEEEEEEEEEER

Reagovat
smazaný uživatel

JAR

Aspoň mu fans zazpívali jeho song http://www.youtube.com/watch?v=eNQHH1fNeJs

Reagovat
smazaný uživatel

@LuchoGarcia14 19s

I always liked it J. Riise's song. Old times.

Reagovat
wild

Carrick

Rio dnes nejak moc utoci

Reagovat
13

DANNYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Zaschrona

za to mel jit Collins ven, jasna druha zluta...

Reagovat
smazaný uživatel

hetrik

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge A coutinhův pas

Reagovat
13

Jediný transfer před tímhle kolem byl Sturridge IN, Defoe OUT.

Reagovat
kiwwi

pice to uz ta asi fakt nedobehnem

Reagovat
13

To ti muselo být jasné už před tímhle kolem

Reagovat
smazaný uživatel

ten coutinho je trošičku hráčik

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho je neuvěřitelný

Reagovat
vodka

Tak, po poločase eště 4 fíky a može byt...

Reagovat
Zaschrona

uffff jeste ze tak, dobre postaveny tyce..

Reagovat
EL Gringo

vy asi v kazdom zapase dostanete brvno alebo tycku

Reagovat
Zaschrona

Nevim jak je to tedka, ale kolem Vanoc jsme jasne vedli pocet brankovych konstrukci nastrelenych z nasi strany, spis nez naopak.

Reagovat
EL Gringo

vtedy viem,, ale teraz je to presne naopak.. ale vsak nevadi,, aj tak budete pred nami...

Reagovat
13

A další suprovej výsledek bez Suareze. Možná by nebylo marný poslat ho za těžký prachy Bayernu a koupit si třeba Bonyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zase nepřeháněj!

Reagovat
fantomas

Hehe...to vám ještě rád připomenu.

Reagovat
13

Jeho odchod by nemusel být až taková tragédie, pokuď by přišly vhodný posily. Když zůstane budu samozřejmě rád.

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme že ho potrebujeme..celý LFC a jeho súčasný problém je šírka kádra..To nás delí od úplne špice, nemáme rozdielovú lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

a navíc je LS schopnej vyhrávat důležitý zápasy navíc k tomu ani občas nikoho nepotřebuje.

Reagovat
fantomas

HOWSOOOOOOOON..what a goal!!!

Reagovat
fantomas

Všichni povinně v MOTD zkoukněte.

Reagovat
EL Gringo

Sturridge

Reagovat
Chazy

Takže Wigan musí bodovat na Arsenalu........

Reagovat
Zaschrona

Moc pekne tam takhle na zaver poslat Hibba za Ossieho, dle ocekavani obrovske ovace

Reagovat
smazaný uživatel

FACT: Daniel Sturridge has scored more goals in 90 minutes today, than Danny Welbeck has in his 26 games this season.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Hmm...a?

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FACT : Danny Welbeck win trophy Daniel Sturridge win ?????

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

loni LM...

Reagovat
kiwwi

this season

Reagovat
smazaný uživatel

YOU IS DONE IT!!!!

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

Danny Welbeck won more trophies than Steven Gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no vidis, ale ma to podonu hodnotu, ako ten tvoj prispevok

Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě můžeme napsat, že Paisley vyhrál víckrát LM než Ferguson, ne?

Reagovat
kiwwi

nech sa paci...

Reagovat
niflheim

No..."LM"...ten dřívější systém byl mnohem snažší vyhrát.

Reagovat
niflheim

*bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je divný, že jich nemáte 30. Když to bylo tak jednoduchý

Reagovat
niflheim

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Poměřujete svoje úspěchy taky jinak než srovnáváním s nama?

Reagovat
smazaný uživatel

A vy je snad poměřujete s někým jiným? Rivalita United & Liverpool je známá, tak je jasný, že se budou porovnávat tyhle dva týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan žije

Reagovat
smazaný uživatel

Ufff, Newcastle

Reagovat
niflheim

Tak Newcastle i Norwich zachráněni...frantícká kolonie a Ricky v PL žijí

Reagovat
Chazy

ježiši, sem se lek, koho trénuje Sbragia

Reagovat
Chazy

Full Time: Brackley Town 0 FC Halifax Town 1

nezapomenu, budu fandit i za rok

Reagovat
kiwwi

ide vam nejaky stream? skapal mi aj ten sopcast aj bloodzeed

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ale zaujimave, ze v Opere, alebo Mozille mi to seka, ale v Chrome to ide dokonale

Reagovat
kiwwi

ani tuk

Reagovat
niflheim

Bloodzeed mi jede.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

Bude Moyes nosit rudou kravatu?

Reagovat
Zaschrona

debilni streamy, clovek tady buli u Moyesovi rozlucky a ono to samozrejme vsechno vypadne

Reagovat
smazaný uživatel

Michu to udělal parádně.

Reagovat
Tomekcz

Swansea zaslouzene hrajem zase uplny ho.no

Reagovat
Miguel19

Snad tam dá Giggse..

Reagovat
Tomekcz

at si ho tam da, uz se tesim na Moyese ten tam nebude mit zadny oblibence

Reagovat
smazaný uživatel

Takto sa hrá pri rozlúčke s fergusonom

Reagovat
Tomekcz

tenhle humac hrajou porad

Reagovat
smazaný uživatel

ale aby sa aspoň na takýto zápas zomkli to nie ...

Reagovat
minoLFC

už len dva zápasy

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Jones to ako preco nesiel do lopty, ale sa tam hadzal do hlavicky, toto je jeho gol

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick genius

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia bude predvádzať účinnejšie a kvalitnejšie výpady

Reagovat
smazaný uživatel

Kagawa cely zapas na pravom kridle..no, su veci, ktore mi od Fergieho chybat nebudu

Reagovat
Tomekcz

obrana to je prehlidka komediantu

Reagovat
I am Mancunian

Vida

Reagovat
madridcan

Vidic jak ta sturil hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Striedanie v 70 minúte to mi u Fergusona chýbať nebude

Reagovat
smazaný uživatel

lol, ja mam 63.

Reagovat
smazaný uživatel

To je škody.

Reagovat
niflheim

Arm pit.

Reagovat
Tomekcz

jeste nas ten kok.t pruhovanej zarizne v hokeji

Reagovat
smazaný uživatel

Paul

Reagovat
Swarley

Paul Scholes

Reagovat
niflheim

Ta Swansea mě sere...nejdřív vyhrajou na Wiganu, teď kazí Fergiemu a Scholesymu rozlučku

Reagovat
Ligter

Scholesy,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Valencia SAF nechce vitaznu rozlucku na OT

Reagovat
Tomekcz

Andy

Reagovat
kiwwi

Andyyy

Reagovat
smazaný uživatel

At uz je, kurva, ten Mancini oficialni.

Reagovat
smazaný uživatel

who cares

Reagovat
smazaný uživatel

Bez do pice.

Reagovat
smazaný uživatel

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

PAAAAAAAAAAUL SCHOOOOOOOOOOOLES

Reagovat
niflheim

Ando

Reagovat
kiwwi

hehe, takze Norom stacia 2 body z 2 zapasov, ked dobre pocitam?

Reagovat
fantomas

No stačí jim prostě porazit Švýcary..jak se jim to nepodaří, máme to ve svých rukou.

Reagovat
niflheim

Musíme počítat s tím, že Švýcaři vyhrajou...a potom porazit Nory.

Reagovat
smazaný uživatel

s tym by som velmi nepocital

Reagovat
niflheim

Njn, je to nachuja.

Reagovat
smazaný uživatel

Není, třeba někoho napadne vyhodit toho šišlouna. Ale některých hráčů je mi líto. Nejvíc bude Plekyho a Židly, ani bych se na to nevysral.

Reagovat
fantomas

50 na 50.

Reagovat
kiwwi

takze vlastne ak nebudu brat proti Svajciarom 2 body, tak proti vam by im nestacil ani ten bod

to date...horsie je to s nami no

Reagovat
kiwwi

my vlastne potrebujeme bodovat bud s Rusmi alebo s USA a po tych vykonoch s Lotysmi a Rakusanmi tomu nejak neverim

Reagovat
smazaný uživatel

to by sme museli mat ohromne stastie, kvalitou nemame ani na Rusko, ani na USA.

Reagovat
Trand

Vždyť USA není hokejová velmoc, jsou to nazdárkové. Přejedete je s přehledem.

Reagovat
kiwwi

to ale ani my

Reagovat
fantomas

Však my sme se ted taky zvedli proti nejkvalitnějšímu soupeři. U vás to bude podobný..

Reagovat
Tomekcz

nastesti cobolove to taky nedaj

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se vazne kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

ANDYYYYY...on nesmie odist

Reagovat
smazaný uživatel

Kam by chodil, zvlášt, když Paul končí

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

sakra, chce to ten gól Giggs snad rozhodne...

Reagovat
Tomekcz

Giggs jeste lepsi

Reagovat
wild

Kagawa je neviditelny

Reagovat
niflheim

He gave Giggsy the ball

Reagovat
Tomekcz

Giggs

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbec.

Reagovat
smazaný uživatel

z Tonyho by mohol byt vazne skvely pravy obranca a mohol by sa striedat s Rafom

Reagovat
kiwwi

to hovorim uz asi rok a pol

Reagovat
smazaný uživatel

ale to sa nestane no

Reagovat
niflheim

Rafu bych i dával na RW místo něho

Reagovat
Tomekcz

Rioooo

Reagovat
vodka

RIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

RIO

Reagovat
Ligter

RIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
kiwwi

Riooooooooooooooooooo do piciiiiiiiiiiiiii KLINEEEEEEEEEEEEEEEC

Reagovat
kiwwi

az branu nadvihlo

Reagovat
madridcan

RIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Swarley

Riooooo, ten si umí vybrat zápas

Reagovat
I am Mancunian

RIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
mithro

rioooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
C0br

Rioooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Riooooooooo neskutočné.

Reagovat
smazaný uživatel

RIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ale este som to nevidel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

najlepsi tim na svete, najkrajsi stadion na svete, najlepsi fanusikovia na svete - Manchester United proste

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

Reagovat
mithro

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Britton moze byt rad, ze ho to netrafilo do hlavy, lebo by mu ju ujebalo

Reagovat
vodka

Takže Fergusonova klasika, gol v poslednich 5 minutach, ze sem vubec uvazoval nad nejakym jinym prubehem

Reagovat
niflheim

Rioooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
wild

RIoooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
niflheim

Toto tam mělo Riovi padnout loni proti Evertonu

Reagovat
vodka

no to vůbec, eště by Ferguson skončil už loni...

Reagovat
vodka

Anderson musí příští sezonu hrát víc, je radost se na jeho náběhy dívat

Reagovat
niflheim

Každopádně...Britton

Reagovat
wild

pred tym rohom som si hovoril ze strasne by som chcel aby dal Rio gol..som rad ze sa mi to splnilo

Reagovat
kiwwi

we havin' a party at Fergie time

Reagovat
smazaný uživatel

RIOOOOOOOOO ..je ale stale moznost, ze je to aj jeho posledny zapas na OT

Reagovat
kiwwi

20th different goal-scorer for #MUFC this season. 20!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes dostane do ruk neskutocny material proste

Reagovat
smazaný uživatel

Rio ale naposledy taku strelu vyslal doma s Blackburnom, ked skoro zabil jednu zenu ne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

SAF a Paul Scholes, ti nejoblíbenější z nejoblíbenějších

Reagovat
niflheim

GLORY GLORY MAN UNITED

Reagovat
C0br

Přirozeně mu nerozumím ani slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ještě sis za ty roky nezvykl? já už mu rozumím docela dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka už jo, ale při tom prvním proslovu akorát poděkování.

Reagovat
C0br

Ale jo, jen těch prvních pár vět mi ucházelo

Reagovat
kiwwi

ja uz celkom v pohode

Reagovat
niflheim

ARE YOU WATCHING, MERSEYSIDE

Reagovat
smazaný uživatel

ludia prosim fungujuci stream

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Palike, pocuvaj SAFa, nakazal akurat vsetkym fanusikom, aby stali za novym manazerom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy som ale nepovedal, ze za nim nebudem stat

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

Moyes se nemá čeho bát, má plnou důvěru...rozbalí to ve velkým stylu, budeme čumět

Reagovat
smazaný uživatel

a hned v prvej sezone

Reagovat
niflheim

Ne, nebudu brečet, nebudu brečet.

Reagovat
kiwwi

hlavne to nepis na internety, si normalny?

Reagovat
madridcan

On neplakal, neplac ani ty

Reagovat
niflheim

Phelan bulil

Reagovat
Swarley

díky za vše, nesmrtelný SAF

Reagovat
vodka

+ Scholesy

Reagovat
Swarley

oba budou neskutečně chybět, ale to už se nedá nic dělat...snad budou v budoucnu aspoň podobní, když ne stejní

Reagovat
niflheim

Fletch

Reagovat
kiwwi

LIVE STREAMING: Sir Alex's speech and tropy lift. http://t.co/UJAZCMTmfP

keby nahodou ten blbecek bloodzeed skoncil

Reagovat
pajamu

Doufám, že to Bloodzeed teď nevypne

Reagovat
madridcan

Nepocul som casto hovorit Fergusona, ale strasne mi pripominal Kripkeho z TBBT

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem se postupně naučil rozumět mancunianu. Ale jeho skotština s mancunianem je vyšší level.

Reagovat
niflheim

Já už mu za ty roky celkem rozumím no

Reagovat
smazaný uživatel

FLETCH

Reagovat
mithro

Turns out not every member of the club was on the pitch for Fergie's farewell speech. All bar one. Mr Wayne Rooney.

Reagovat
mithro

a nani

Reagovat
C0br

Ať pálí do hajzlu, kokůtek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on byl na tribuně, ne? Když nebyl ani na lavce.

Reagovat
kiwwi

bol vo VIP lozi

Reagovat
fantomas

Tam odsaď se na trávník dostává těžko, hádám.

Reagovat
kiwwi

vsak ja nechapem co je to tu zasa za hate proti nemu

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney je kokot, doufam, že odejde

Reagovat
smazaný uživatel

cakam, ze sa o nom bude pisat vsetko mozne no

Reagovat
mithro

ale tak toto bola kravina, nebolo tam viac hracov.

Reagovat
vodka

ach jo, nic bych za tim nehledal....

Reagovat
CubONE

ani Young a Smalling tam neboli

Reagovat
mithro

aaa ronei v drese, podme nato

Reagovat
smazaný uživatel

budes tazko znasat, ked ostane

Reagovat
smazaný uživatel

budes tazko znasat, ked ostane

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nám můžou ty ropařský mrdky a scouseři jenom tiše závidet

Reagovat
smazaný uživatel

Phelan je víc na měkko jak Fergie

Reagovat
kiwwi

a kde je Terry?

Reagovat
Swarley

Sir Alex Ferguson, champion again, and again, and again...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

The Greatest Human Ever

Reagovat
vodka

haha, se mi líbí, jak někteří neví jestli podat ruku tomu dekoraterovi, nebo ne

Reagovat
C0br

Reagovat
kiwwi

where he'll (Giggs) find a room for this

Reagovat
Swarley

dvaceeeeeeeeeeeeeeeeeet, champions again

Reagovat
wild

bolo videt ze Rooney a SAF maju nejaky problem

Reagovat
smazaný uživatel

A Valencia, Young, Scholes, Giggs a půlka týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

ach jo... takže nejenom v liverpoolu jsou experti na řeč těla při potřásání rukou...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Ale tiez mi to napadlo.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš SAF a Nani

Reagovat
niflheim

Ryan Giggs...he can do it in his sleep

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

neviem preco, ale pre Persiem mi prisiel na tvar snad najvacsi usmev...a uprimny fakt

Reagovat
pajamu

Taky jsem to tak měl

Reagovat
smazaný uživatel

První trofej no. Většina ostatních jsou veteráni.

Reagovat
Swarley

van Persie

Reagovat
mr.Silver

Ronneheho tam hezky vypiskali, odejde po sezone na 100 procent.

Reagovat
smazaný uživatel

kto ho vypiskal? ved mal snad najväcsi ohlas

Reagovat
kiwwi

bolo to pol na pol

Reagovat
smazaný uživatel

vazne? ja som ziadny piskot nepocul teda

Reagovat
Hejnak

ze začátku ovace a potom bučení jako prase

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt na něj pískali. Všem tleskali a aplaudovali a na Rooneyho nejvíc pískali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bloodzeed mi vypol, kde pozerate?

Reagovat
kiwwi

boha ti...2x som tu dal odkaz :D

Reagovat
smazaný uživatel

aha, ok co skaces :D

Reagovat
madridcan

:D:D:D:D:D

Reagovat
smazaný uživatel

Už se nemůžu dočkat nové sezóny.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
kiwwi

boze normalne som rad, ze to niekto vykecal a novinari to zverejnili skor (Fergieho odchod)...on to Fergie chcel oznamit dnes sam v live prenose - to by ma original jeblo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
wild

to by bol 2x vacsi sok ako v skutocnosti bol

Reagovat
Ligter

Reagovat
I am Mancunian

to mas odkial ?

Reagovat
C0br

Bych se posral

Reagovat
Swarley

ty bys mu to v prvé řadě vůbec nerozumněl

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
miky10

Oh come on, to je zlý i na tebe.

Reagovat
C0br

je to starej, zapšklej dědek

Reagovat
Swarley

nebuď citlivka, tak snad jde o srandu ne?

Reagovat
miky10

No já mluvim o pravopise.

Reagovat
Swarley

jo pořád

Reagovat
miky10

Reagovat
C0br

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Ono to bylo jinak, prozradily to velike sazky na to, ze Moyes bude novym manazerem United a vzhledem k tomu, ze to byly sazky z oblasti Merseyside, tak to asi nebyl unik primo v United.

Reagovat
Pigeon

Pánové, byl jsem na hokej v hospodě a tudíž mi utekl zápas United. V kolik dnes dávají MOTD prosím?

Reagovat
kiwwi

nezasluzis si nic

Reagovat
Pigeon

hold, ty jsi takové dilema neměl

Reagovat
kiwwi

mozem ta uistit, ze by som nemal dilema ani keby som bol Cech alebo keby SVK hrali v tom case

Reagovat
Pigeon

každý to má jinak a nechápu, jak někdo může posuzovat cizí zájmy, či hodnoty. Slušně jsem se zeptal na MOTD a ty jsi začal posuzovat to, co si já vybírám. Bravó

Reagovat
kiwwi

vsak to bolo zo srandy, necerti sa

Reagovat
CubONE

Kto by teraz uprednostnil hokej?

Reagovat
Pigeon

zápasy české reprezentace na mistrovství světa mi přinášejí tolik radosti a smutku jako zápasy ManUTD...dneska šlo repre o mnoho, kdežto celý ceremoniál a předávání si vychutnám zítra v noci na čt sport. Můžeš mi napsat, jak to může být nelogická volba?

Reagovat
niflheim

UNITED

KIDS

WIFE

In that order.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
CubONE

Reagovat
Ligter

Reagovat
Pigeon

Reagovat
C0br

Já si jedu jen to první

Reagovat
CubONE

Reagovat
Swarley

Rio klasik, jak kdyby se nic nestalo...

Reagovat
Swarley

Paul je borec, ten musí zůstat v klubu, pracovat s mladýma borcema a učit je do toho čutat, jak do toho uměl čutnout jen on...bude mi neskutečně chybět, génius, sympaťák a vždy chlap na správným místě

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fantomas

On už nějak tak přicmrndával po tom svym prvnim konci, nebo ne?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

tak tak, doufám, že teď to rozjede na plno

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

keby ste mali moznost stretnut sa iba s jednym hracom z muzstva? ja by som si vybral Ria

Reagovat
kiwwi

ja Giggsy, ale Rio by bol super volbe tiez

Reagovat
smazaný uživatel

Fletch.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to by bola asi druha volba moja

Reagovat
CubONE

Rio alebo Vida

Reagovat
fantomas

Andy.

Reagovat
C0br

S tím by sis pokecal

Reagovat
kiwwi
Reagovat
fantomas

To se za nějaký čtyři roky nezměnil?

Reagovat
fantomas

nezlepšil

Reagovat
kiwwi

velmi nie

Reagovat
C0br

ne

Reagovat
fantomas

Však mně by stačilo ho jen sledovat při čemkoliv. Podle mě to musí bejt strašně zábavnej, pohodovej člověk..

Reagovat
Swarley

to rozhodně...s ním, Riem a Chicharitem bych šel zachlastat

Reagovat
niflheim

Scholesy

Reagovat
madridcan

Jones

Reagovat
I am Mancunian

Andy

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Fletch.

Reagovat
Swarley

Macheda...a to by nebylo pěkný

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
Ligter

Reagovat
Swarley

Scholes nebo Giggs, asi bych si hodil korunou...

Reagovat
Zaschrona

Rooney!

Reagovat
Ligter

Giggs. Anebo Carrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Clev nebo Welbz

Reagovat
fantomas

Nechce se mi to dohledávat, ale...je furt Ferdinand nejdražší Fergusonovou posilou, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Berba by mal byt

Reagovat
fantomas

Ten šel přes 30? Wow..

Reagovat
smazaný uživatel

teraz ked oznamil, ze konci, tak sa mi zda, ze som cital, ze Berba je najdrahsi

Reagovat
fantomas

Transfermarkt píše 38m euro, Ferda 46m.

Reagovat
kiwwi

to su tie eura no

Reagovat
fantomas

Hm, wiki má u Ria "around 30m" liber, u Berby přesně 30...na to mrdám. Svou myšlenku, že poslední domácí gól Fergieho kariéry vstřelila jeho nejdražší posila, si prostě vzít nenechám. :))

Reagovat
Rssa

SAF skončil???

Reagovat
Ligter

Fakt? Kurva.

Reagovat
Rssa

jsem ve vlaku po skoro týdnu bez netu. Už se ví nástupce nebo jen oznámil důchoa d?

Reagovat
kiwwi

to ides v tom vlaku tyzden v kuse?

Moyes

Reagovat
smazaný uživatel

České Dráhy no.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Rssa

Reagovat
Rssa

Ne, ale neměl jsem data povolena pro zahraničí a na noviny nebo televizu nebyl vubecf čas. Tož tak to je překvapení, snad bude PL. Dramatičtější. :-)

Reagovat
Ligter

PL bude určitě, dramatičtější by být znovu nemusela. (sorry, nemohl jsem si pomoci)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Tak to pardon.

Reagovat
CubONE

Evra s dcerou. Vzorny otec a manzel!

Reagovat
smazaný uživatel

to je jeho dcera zároveň i manželka?

Reagovat
kiwwi

to je neuveritelne, jak ti hraci uz hovoria okamzite o dalsej sezone a o tom, ze to idu obhajit...to je neskutocna mentalita

Reagovat
fantomas

Ale noták, to by řikal uplně každej..

Reagovat
smazaný uživatel

aj Gerrard ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak my mluvíme o další sezóně ještě dřív než kdokoliv jinej

Reagovat
fantomas

Pochybuju, že někdy Gerrard dostane příležitost promlouvat k novinářum během oslav titulu.

Reagovat
wild

"ROONEY ASK FOR TRANSFER "-SAF

Reagovat
mithro

takze ronei o transfer poziadal, tak dovidenia

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať jde. Jednou to beru jako špatnou vyjednávací taktiku při nové smlouvě. Ale když to zopakuje podruhé, tak nemá důvod ho u nás držet. Budu rád když odejde v dobrém, jako Ronaldo.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dojebal mi cely tento den, je to KOKOT

Reagovat
smazaný uživatel

a vyjde si oslavovat s dresom, kokot jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle si za ten rok zasloužil. Odpracoval si to, a bez něho bysme ten titul dost možná neměli.

Reagovat
kiwwi

fakt to SAF povedal? uz pozeram hokej tak som nepocuval

Reagovat
mithro

jj. vsak si pak najdi cele to interview, stoji zato

Reagovat
kiwwi

hajzej skurveny nech ide dopici

Reagovat
smazaný uživatel

Najednou.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Tomanatura

ja se vam ted vsem muzu jenom smat a sledovat vase nasrane reakce, ja jsem mu neodpustil uz minule a zkurveny picus je to pro me uz 3 roky.

Reagovat
kiwwi

toz, ludom treba davat druhu sancu...ale ked ta sklamu po druhykrat, tak je to konecna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
CubONE

Reagovat
C0br

Reagovat
Trand

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

mozem poprosit link?

Reagovat
smazaný uživatel

povedal to pri interview pre sky sports....rooney asked for transfer...

Reagovat
niflheim

...and he's Scottish

Reagovat
Tomanatura

Parada, jsem stastny, ze je to konecne venku a uz nebudou debilni spekulace. Dle meho jde do Realu, Perez si ho ujit nenecha.

Reagovat
smazaný uživatel

a nam posle Ronalda, deal

Reagovat
Tomanatura

To by byl uplnej magor

Reagovat
CubONE

Tak vymena Ronalda a Rooneyho

Reagovat
madridcan

Rooney-Benzema, prihodite este Naniho a zabezpecite priamy prenos z Kiwwiho epileptickeho zachvatu

Reagovat
CubONE

Eeeech, to kopyto si nechaj.

Reagovat
Trand

Rooney je těžkej frajer.

Reagovat
mithro

Sir Alex Ferguson tells BBC Sport: "We've refused it [Wayne Rooney's transfer request] - he needs to go away and think about it."

Reagovat
I am Mancunian

mozno by to bolo aj lepsie, ked nechce za nas hrat a Kagawa by ho mohol nahradit

Reagovat
Swarley

ten Wazza je fakt kus vola, tohle mě neskutečně sere...

Reagovat
mithro

gary mu riadne prehovoril do duse cez Sky. toho chlapa by mal moyes podpisat ako asistenta, to je Mr. United.

Reagovat
Swarley

Gary už s ním nepromluví

Reagovat
Zaschrona

Jestli nekoho Davey podepise jako asistenta, tak jeho brachu.

Reagovat
CubONE

co povedal?

Reagovat
afc

Hlavne jak vyhlasoval,ze chce sa stat Giggsom.Asi mu jeblo v hlave,zasa.

Reagovat
Swarley

tady ty jeho výmysly fakt nepochopím...

Reagovat
niflheim

Tak Fergie potvrdil Wazzův transfer request

Reagovat
fantomas

Já nák nevim, čemu se všichni divíme. Že měl Rooney s Moyesem značný spory, to ví snad celej fotbalovej svět, mně přijde docela přirozený, že pod nim nechce pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Ale jestli požádal o odchod ještě dřív než se dověděl že bude Moyes jeho nový trenér, tak je ten vztek pochopitelný. Pokud ne, tak bych to chápal.

Reagovat
kiwwi

to uz sa tu riesilo...poziadal o to skor, ako bolo jasne, ze Fergie konci a uz vobec nikto nevedel, kto bude novy manazer

Reagovat
fantomas

Aha tak jestli je to pravda, je to fakt prase no.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to není mladý střevo taky... Má mít rozum. Ale ať jde pokud to tak chce, 300K bych mu za Boha nedal a Kagawa bude aspoň pořádně na AM.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ved oni sa vraj uz davnejsie vyjadrili, ze medzi sebou uz nemaju ziadne spory

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Tož měli sou soud, ne? Tohle bude podle mě nějaké prohlášení pro média, ať už do toho nelezou. A soukromě si můžou myslet co chcou.

Reagovat
fantomas

Nepochybuju o tom, že se pořád nemusej a pracovat by spolu nedokázali, fakt nepochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

ja zas nepochybujem o tom, ze Moyes by sa cez to preniesol a nemal problem so spolupracou, co Rooney, to neviem

Reagovat
fantomas

No Rooney je tu ten jednodušší, čili i podstatnější.

Reagovat
Tomanatura

Tak Ronei alespon trosku vyvazuje ten SAFuv odchod, nejvetsi hajzl tymu bude konecne pryc.

Reagovat
Kenneth

Už jen Nani a Ferdinand a už to nebude takový hnůj tým.

Reagovat
smazaný uživatel

to vy by ste potrebovali vymenit aspon pol muzstva no

Reagovat
madridcan

Neprebolelo ani po dvoch mesiacoch?

Reagovat
Dominator

Ale ma pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak nech ide zato koľko berie hrá hovno a nepáči sa mu tak papa

Reagovat
Pigeon

Myslel jsem, že Wazza bude dlouhodobá ikona klubu, zkrátka hráč Manchesteru celou kariéru. Škoda no

Reagovat
Zaschrona

Tak to se nejak uz nepovedlo ale.

Reagovat
Pigeon

celý zbytek kariéry

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

takže SAF, Scholes a Wazza konec? ty vole, tak to jsem dobře nahranej

Reagovat
smazaný uživatel

G. Neville on Rooney's transfer request: "He needs to consider that. He needs to look at this club. There is nowhere to go from here."

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

uvidíme

Reagovat
kiwwi

vezmite si, ze hrate za najvacsi klub na svete, ste najlepsie zarabajuci hrac tohto klubu, ste najvacsia hviezda klubu, mate na dosah metu stat sa najlepsim strelcom v historiu klubu a zapisat sa nezmazatelnym pismom do analov, rok co rok vyhravate trofeje....a poziadate o prestup - to je proste sialene

Reagovat
wild

po tomto uz tu proste nemoze zostat..ani to co povedal SAF ci Gary ze mal by si dat dovolenku a premyslet si to..uz niet cesty spat..toto bolo uz druhykrat co poziadal o prestup tak nech ide (ale mimo PL)..aj ked ho mam velmi rad toto mu uz fanusikovia neodpustia

Reagovat
wild

po tomto uz tu proste nemoze zostat..ani to co povedal SAF ci Gary ze mal by si dat dovolenku a premyslet si to..uz niet cesty spat..toto bolo uz druhykrat co poziadal o prestup tak nech ide (ale mimo PL)..aj ked ho mam velmi rad toto mu uz fanusikovia neodpustia

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by měl stejný důvod jako Ronaldo, tak ne. Pokud přestoupí někde do City, nebo Chelsea, tak je to idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

V rámci PL bych to těžko rozdejchával. Zlatan ho ale chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

v MU má stejné šance na trofej jako v city či chelsea takže bych přestup v rámci ostrovů nechápal stejně jako nechápu přestup Gotzeho v rámci bundesligy

pokud si chce zase vylepšit plat jako před pár lety tak bych ho poslal do prde*e

Reagovat
niflheim

Já už snad nad ním definitivně zlomím hůl...už před pár lety jsem ho posílal do prdele. Kdo ví, jak mu to teď všichni fanoušci budou odpouštět, když se to děje zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak možná se ten typek s tím tetováním "Rooney City legend" nakonec trefí a nebude každému pro smích

Reagovat
smazaný uživatel

Volanie Barcelony Proste si chce zahrať s najlepšími, to mu nemôžeš mať za zlé

Reagovat
mithro

tak teraz fergie na MUTV povedal, ze ronei poziadal o transfer, lebo sa mu nepacilo, ze bol parkrat striedany, resp. nestartoval. boze, to je primadona. keby bol v top forme, tak ho nikto nestrieda. ale stale podla toho, co fergie hovori, ze dostal cas na rozmyslenie, predavat sa ho nechystaju.

Reagovat
I am Mancunian

tak ale toto co su za maniere ?

Reagovat
wild

to som tu pisal ked sa o tom vravelo prvykrat..jediny dovod moze byt to ze ho SAF vynechaval a casto striedal

Reagovat
smazaný uživatel

o vsetkom rozhodne rozhovor s Moyesom no

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ho prodá

Reagovat
smazaný uživatel

ak pojde do toho PSG, tak to definitvne cele zaklincuje..ale musime na nom zrobit aspon 50 mil, vsetko ostatne bude sklamanie..Moyes bude mat prostriedky na nejaky velky prestup dost

Reagovat
smazaný uživatel

"He was unhappy about being taken off a couple of times, but Wayne Rooney in top form would not be taken off".

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

on je hrozne hlupy

Reagovat
mithro

scouser no

Reagovat
smazaný uživatel

Ronei. To je pomalu vetsi komediant nez Tevez. Snad tam zustane.

Reagovat
vodka

oni dva jsou si podobní fakt nejenom herním stylem...

Reagovat
mithro

ale som rad, ze to takto Fergie povedal, pekne aj dovod, co stalo za tym requestom. Som zvedavy, ci sa mu to vsetko cez prazdniny v tej hlavicke posklada.

Reagovat
smazaný uživatel

ale paci sa mi, ze povedal, ze uz do toho nebude zasahovat a vsetko dalsie uz bude rozhodnutie Moyesa

Reagovat
niflheim

Reagovat
fantomas

Jakej je ten důvod?

Reagovat
mithro

"He was unhappy about being taken off a couple of times, but Wayne Rooney in top form would not be taken off".

Reagovat
r.mrazik

jak kdybych nerikal,ze jeho odsun na utocnika c.2 a jeho posunuti dozadu mu bude dost vadit...kreten

Reagovat
mithro

njn, je to o to smiesnejsie, ze sam prvy krat plakal, ze united nie je dostatocne ambiciozny. kupili sme persieho, kt ho posadil a bum, ronei place znovu. wanker.

Reagovat
r.mrazik

je to kreten...uz tenkrat jsem ho odepsal...sice kopat umi,ale jinak strasna guma...prodat do zahranici!

Reagovat
mithro

tak tak, pekne podojit PSG, nech moze bojovot v prestiznej Ligue 1.

Reagovat
smazaný uživatel

boze, to si mal presne pravdu, ked si pred par dnami pisal, ze jemu bude stacit k prestupu to, ze par krat nenastupil v zaklade..a jemu to k tomu vazne staci, to je vazne jednoduchy clovek

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

DDG

Rafa - Evans - Nemanja - Evra

Nani - Carrick - Clev - Bale

Shinji

RvP

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

fabio(evra) strootman (clev) ale

Reagovat
mithro

uvidime, zacinam byt hrozne zvedavy za aky koniec to Moyes chyti.

Reagovat
niflheim

No...podle mě budeme chtít další velký přestup, když nevyšel ten Lucas.

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick s Clevem je nuda. Kdyz vezmu to, ze Anderson asi nikdy nenaplni potencial, Scholes skoncil a buh vi, co bude s Fletcherem, tak bych sel bud vama do Gundogana nebo Strootmana. To by byl potom stred jak lusk.

Reagovat
vodka

Anderson musí hrát, nikoho bych na CM nepřiváděl...

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

respektive akorát náhradu za Carricka typologickou...

Reagovat
smazaný uživatel

to by mal byt ten Strootman

Reagovat
vodka

já bych radši někoho mladšího, aby nemusel dostávat příležitosti hned po příchodu, ale spíš tak do budoucna za 2-3 roky aby byl ready...

Reagovat
kiwwi

vsak to je Nicky

Reagovat
smazaný uživatel

Praveze by nemal.. Z Carricka mate dispecera a hrace typu Busquets a nahradit by ho mel B2B?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja hovorim podla toho, co som tu o nom cital, nevidel som ho hrat ani raz, takze sa nehadam no

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanousek MC rikam ok. Ale kdyz vas ty neustaly zraneni spojeny s formou bavi, tak proc ne.

Reagovat
mithro

vsak on to raz zlomi, Persie tiez polku kariery premarodil a aha ho

Reagovat
Tomanatura

K dokonalosti tomu chybi uz jen Chicharito na hrotu

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
CubONE

Prave na MUTV ukazuju vsetky Scholesove goly, parada.

Reagovat
niflheim

mms://servecastlivewm.fplive.net/servecastlive-live/manutd_speed2

Dávají Scholesyho

Reagovat
minoLFC

Ferguson, Rooney, možno Ferdinand, ešte prestupí Evra...také radikálne zlepšenie image klubu by som nečakal

Reagovat
Pigeon

víc takových stupidních příspěvků, ať zde nechodím a dělám něco smysluplnějšího

Reagovat
r.mrazik

neblbni,jeste by sis musel predelat nick

Reagovat
minoLFC

fuj, hned som sa prežehnal

Reagovat
vladis271

Reagovat
Trand

Ten Fergie mezi nima.. Že se nestydíš.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
nani92

Moyes,Falcao/Lewandowski,Jagielka,Baines

Reagovat
minoLFC

komu budem nadávať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ešte stále je tu Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Doufám, že nepůjde k nám..

Reagovat
niflheim

L A T I C S

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

Arsenal proste musi ist do LM a Bale k nam

Reagovat
smazaný uživatel

Ban

Reagovat
kiwwi

nebran sa tomu, posleme vam Younga

Reagovat
Arbiter

ty jsi s tím otravný jak Pintu s útočníky do Juventusu...

Reagovat
kiwwi

vsak si nakoniec vydupal Llorenteho, takze to funguje

Reagovat
smazaný uživatel

Bale by k vám stejně nešel

Reagovat
vodka

to bych netvrdil, ale nevěřím, že se po něm půjde.

Reagovat
j_mrazik

Tím bych si nebyl tak jistej.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva tak mě aspoň nechte v domnění, že by k vám nešel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

to je teda nahrada

Reagovat
mithro

po vcerajsich oslavach Youngova cena stupla urcite aspon o par mega

Reagovat
vodka

kolik lidí umí skákat s berlama a gibsem?

Reagovat
cristiano.K.

takových romských spoluobčanů u nás je

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že dnes wigan prohraje, ať už konečně zmiznou z ligy

těch sezon, co hráli mizerně a zachraňovali to v posledních kolech, už bylo dost, stačí

Reagovat
kvasha16

Did you know? Mancini's sacking means managers who won 2011-12 Champions League, Prem Lge, FA Cup, Lge Cup & C'ship have all been dismissed

Reagovat
vodka

nechutné...

Reagovat
j_mrazik

Wiganu je mi líto, ale my prostě musíme.

Reagovat
vodka

já to spíš přeju Wiganu teda, škoda, že se čukotka do té LM dostala

Reagovat
j_mrazik

Taky bych tomu Wiganu tu záchranu klidně přál, ale my prostě musíme do LM. Aston Villa a Stoke týhle situaci moc nepomohli, když si nechali dát góly shodně po 80. minutě.

Reagovat
niflheim

Reagovat
kvasha16

"jak skoda.. skoda pro nich"

Reagovat
Miguel19

Za ten závěr si tu zasloužíme, už si to přiznejte

Reagovat
Arbiter

Reagovat
cristiano.K.

to je pravda no

Reagovat
vodka

to už sem párkrát psal, jak po zápase s nama, tak teď o víkendu.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

My za to, že jsme jediní, kteří neprohráli s mistrem

Reagovat
Miguel19

Tak já to taky přeji spíš vám, než Arsenalu..

Reagovat
cristiano.K.

nablij si do vlastních řad

Reagovat
vodka

2501. pro Iana Hollowaye a jeho nesporné manažerské kvality!

Reagovat
kiwwi

Reagovat
iamek

Stejne zadne nemela.

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra bude zpráva o rozvodu Brangeliny.

Reagovat
kiwwi

Fergie jake tricko

Reagovat
j_mrazik

Já čekal takové to červené s "I'm retired, get over it." nebo něco v tom smyslu.

Reagovat
Bayern +

Come on Latics!

Reagovat
FUnk

wigan bod minimalne

Reagovat
Honza Matoušek

TOP 10 minutes per goal.

No.1: Daniel Sturridge (105.7 minutes per goal)

No.2: Frank Lampard (120.7 minutes per goal)

No.3: Robin van Persie (121.3 minutes per goal)

No.4: Luis Suarez (128.5 minutes per goal)

No.5: Adam Le Fondre (129 minutes per goal)

No.6: Edin Dzeko (130.6 minutes per goal)

No.7: Romelu Lukaku (139.9 minutes per goal)

No.8: Gareth Bale (141.7 minutes per goal)

No.9: Christian Benteke (148.6 minutes per goal)

No.10: Theo Walcott (161.7 minutes per goal)

Reagovat
niflheim

Ehm...Javi?

Reagovat
Miguel19

Podle mě jsou to ti, co mají přes 1000 minut..

Reagovat
Honza Matoušek

Je to žebříček hráčů s 1000+ minutama no.

Reagovat
Honza Matoušek

A 10+ golama hlavně.

Reagovat
niflheim

No hlavně že Sturridge tam je v obojím snad taktak

Reagovat
Honza Matoušek

Jj je, má 11 za 1.163

Reagovat
Arbiter

no a?

Reagovat
niflheim

Jen počkám na kiwwiho, až přispěchá s tabulkami za všechny soutěže.

Reagovat
kiwwi

... nemam pri sebe svoj notas

Reagovat
niflheim
Reagovat
cristiano.K.

vládneme

Reagovat
niflheim

Jen si to užívejte, já se mezitím budu kochat pohledem na tabulku.

Reagovat
13

naučili jsme se radovat z maličkostí

Reagovat
vladis271

Welbeck je kde?

Reagovat
kiwwi

hlada miesto na stene, kde si zavesi medailu

Reagovat
tomasinho

Za titul, na kterém měl minimální podíl.

Reagovat
Nikikrew

Asi zapas sezony. Kto by to povedal, ze sa budeme obavat Wiganu doma. Bude to velmi narocne

COYG

Reagovat
Chazy

Tak dneska se asi bohužel Wigan loučí s PL, sice bych rád věřil, ale tohle už je praktikcy nezachránitelný. Kdyby aspoň Arsenalu o nic nešlo, ale i oni musej vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to tak budou brát vaší hráči a pustěj to...

Reagovat
tomasinho

Škoda toho domácího zápasu se Swansea, tam se to zlomilo.

Reagovat
Chazy

Škoda zápasu se Spurs doma, kde se to ztratilo pár minut před koncem a QPR venku, kde se nevyužila hra proti 10. Swans nejsou takovej děs, tam Wigan moc šanci nakonec neměl, i když kdo ví, jak by to dopaldo, kdyby Macca využil tu šanci za stavu 2-1. Ale 5 bodů se ztratilo jinde.

Reagovat
tomasinho

Jo, to máš pravdu, škoda. Ale třeba to ještě fakt vyjde, dneska bod a pak tři a bude to.

Reagovat
niflheim

Takové skóre ale nemají

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska tři body klidně, my tím nepohrdneme.

Reagovat
Chazy

Sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně si sestupte, ale dneska prohrajte...

Reagovat
smazaný uživatel

Teda neprohrajte!

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Slovensko

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

choď voliť Most híd ty magor

Reagovat
vodka

milerád, ty se zase radši nenech trefit Slotou, až bude zase nasedat do auta...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ja som SNS nikdy nevolil... ani by som nevolil...

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Trand

Reagovat
kiwwi

a pripomenme si jedno pekne vyrocie

On this day in 2011 #lfc are officially knocked off their perch!

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan dneska istotka

Reagovat
smazaný uživatel

Szcz - Bac, Kos, Per, Gibbs (ak nebude fit, tak Nacho, no) - Arteta, Ramsey, Cazorla - Walcott, Gervinho, Podolski

toto by dnes malo nastúpiť podľa mňa. Samozrejme, bude tam Rosický v zálohe a Cazorla namiesto Gervinha na krídle...

Reagovat
smazaný uživatel

prosiim

Reagovat
j_mrazik

Místo Cazorly Rosický a bude to ok. Nerad bych viděl ve středu 3 předržovače, kteří se málokdy s balonem otočí.

Reagovat
smazaný uživatel

podle rozlišováků na tréninku by měla bejt jediná změna Gibbs.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger je čitelnej, není jak Mancini s Fergiem

Reagovat
smazaný uživatel

myslis ze by to dali na ofiko stranky hej? a ratali s tym ze to nikomu nenapadne..

Reagovat
fantomas

A proč by ne? Zakládal si snad Wenger na nákym šokování sestavou?

Reagovat
kmotor corleone

cazorla na kridle, to zas bude 1:0 a nervicky do konca.

Reagovat
smazaný uživatel

rosa není fit?

Reagovat
kiwwi

Ramsey - Rosa...neni to jedno?

Reagovat
fantomas

Co to zas má bejt tohleto?

Reagovat
kiwwi

hovno

Reagovat
fantomas

Jo, to sem si přesně myslel.

Reagovat
kiwwi

myslitel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bychom už nebyli zvyklí.

Reagovat
smazaný uživatel

to uz prestava byt statisticky mozne, aby sme dali aj tieto dva zapasy uz som si nasiel pozitivum, ak by nam ta lm usla - zvysi sa sanca, ze k nam pride benteke

Reagovat
smazaný uživatel

je fanúšikom Európskej ligy alebo prečo?

Reagovat
smazaný uživatel

tipujem ze by zostal najlepsim hracom, ktory sa na nas nevysere

Reagovat
Liquid

Wigánci, dokažte to a vylupte Emirates a zachraňte se a pošlete Wengerovce do EL...

Reagovat
smazaný uživatel

Uuuuuuuuuuu, Amonte tam byl jako blesk

Reagovat
smazaný uživatel

jestli arsenal neztrati dnes tak na Newcastlu budou po zapase brecet pac tam urco o dva body pridou a konecne budou tam kde maji byt EL

Reagovat
Godwinson

Wigan ideálně remízku.

Reagovat
smazaný uživatel

To nepomůže ani jednomu.

Reagovat
smazaný uživatel

jednomu určitě

Reagovat
Godwinson

O tom to je, oba prohrát nemůžou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já přeji záchranu wiganu a zároven je pro mě lepší Arsenal v LM než Totenham

Reagovat
smazaný uživatel

Robles, Kone, Alcaraz, McCarthy, Maloney, Gomez, McManaman, McArthur, Boyce, Espinoza, Scharner

Subs: Al Habsi, Caldwell, Watson, Di Santo, Henriquez, Fyvie, Golobart

Reagovat
smazaný uživatel

Watson vítěznej a sedí

Reagovat
fantomas

Však to neni hráč základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě, ale mám pocit, že se MU vždycky líbily holky

Reagovat
smazaný uživatel

Kone Hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Kone Hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Rosicky, Arteta, Ramsey, Cazorla, Walcott, Podolski

Reagovat
smazaný uživatel

in your face Djourou! Rozlišováky nelhaly!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Rosicky, Arteta, Ramsey, Cazorla, Walcott, Podolski

Subs: Fabianski, Vermaelen, Jenkinson, Monreal, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Gervinho

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, Sibyla menom Yung sa zasa nemýlila.

Reagovat
LAM

Nutně potřebujete Hrot,DM a RB.Nevíš jestli budete chtít v létě toho Villu?Rád bych ho u vás viděl.

Reagovat
mr.Silver

Proboha, 20 mega za hrace, ktery uz je skoro za zenitem.

Reagovat
smazaný uživatel

spomína sa 12, to by bola dobrá cena.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, 20? Však i Ibra šel s opcí snad na 24 mega, nebo kolik to bylo. Tolik si za něj Barça fakt neřekne, když se ho rozhodne prodat. Ta se sebou v tomhle občas nechá docela vyjebávat, ale na druhou stranu zase, Rossel je Rossel...

Reagovat
smazaný uživatel

*Rosell Rosell

Reagovat
mr.Silver

I kdyz Barca dluzi za prestupy Fabregase a Songa, tak by klidne mohl dojit za par korun. No kazdopadne ho nechci, na trhu jsou perspektivnejsi hraci.

Reagovat
smazaný uživatel

nutne potrebujeme len hrot, DM by bol len bonus a RB iba, ak odíde Bac. Tých hráčov na hrot je strašne veľa, v poslednej dobe Higuaín, okrem neho Benteke, Jovetić a aj ten Villa. Neviem, kto a či niekto príde, ale najreálnejšie asi Jovetić, Villu moc reálne nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
mr.Silver

Ja bych mozna zkusil Aubameyanga, to je nakup a la Wenger, a vubec bych se nedivil, kdyby to v tomdle pripade vyslo.

Reagovat
fantomas

Stejně jako se nemýlily rozlišováky no.

Reagovat
smazaný uživatel

to sú šarlatánske metódy, navyše to bolo neskôr.

Reagovat
smazaný uživatel

tisickrat sa uz ale mylili

Reagovat
Ajven

Come on Arsenal!

Reagovat
smazaný uživatel

COME ON WIGAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Latics!!!

Reagovat
13

Royals (4-2-3-1): McCarthy; Gunter, Morrison, Mariappa, Kelly; Karacan, Guthrie; McCleary, McAnuff (C), Robson-Kanu; Pogrebnyak.

Subs: Taylor, Pearce, Harte, Carrico, Akpan, Blackman, Le Fondre.

City: Hart; Richards (C), Clichy, K.Toure, Lescott; Milner, Y.Toure, Barry, Silva, Tevez, Aguero.

Subs: Pantilimon, Maicon, Kolarov, Garvia, Nasri, Rodwell, Dzeko.

Reagovat
smazaný uživatel

McManaman by moh hrát dneska nalevo, Sagna by šel o poločase do šatny úplně bledej

Reagovat
smazaný uživatel

predposledný krát v tejto sezóne: Come on you gunners!!!

dnes musíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo link ?

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak c´mon Wigan! Hlavně, ať už se konečně ten Arsenal nedostane do LM, začíná bejt na čase!

Reagovat
smazaný uživatel

aaah, Dean...

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky jsme s nima kamaradi

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Dean

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

už vidno, aké to bude. Ak sa Theo neutrhne, tak to bude trápenie v útoku.

Reagovat
j_mrazik

To je parádní koberec ten trávník. Fakt neskutečnej...

Reagovat
Chazy

Tak jedem Latics.

Fakt jsem se na dnešek netěšil, vůbec nevěřím, že by ty tři body mohly přijít. A i když fandění týmu v champu mi nevadí, tak by to prostě byl konec jedný éry a 7 let snahy mnoha hráčů k ničemu. Díky Bobovi.

Reagovat
smazaný uživatel

jak díky Bobovi?

Reagovat
Chazy

Tak bejt v týmu 4 roky, mít možnost ho nějak vést s koncepcí, někam ho posunout a dostat ho místo toho do champu, to by prostě byla jeho práce.

Reagovat
smazaný uživatel

tak neměl moc možnost investic, nebo se pletu? Myslíš, že někdo jiný by to s Wiganem zvládnul?

Reagovat
Chazy

Tak už jen Steve Bruce dal 11. a 14. místo, zatímco Martinezovo maximum bylo 15. místo a to tým přebíral hned po něm. A Martinez udělal nejdražší nákup Wiganu vůbec a celkově měl na poměry dost.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, dík za info, jestli spadnou, v champu budou muj favorit

Reagovat
smazaný uživatel

Callum je fakt borec ale

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vidim trosku problem v tom, ze cim vic penez se v PL toci, tim lepsi hraci hraji v tech tymech od 10. mista dolu, je to v poslednich sezonach krasne videt, ze i kvalitni hraci jdou do tymu jako Saints, Fulham, Norwich... a Wigan z nich ma holt nejhorsi vychozi pozici pri vyjednavani, protoze to proste neni tak atraktivni destinace, maji nejnizsi gate receipts a s rozpoctem zachazi hodne opatrne a bez rizika.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavičkář Santi

Reagovat
smazaný uživatel

Santi

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší tacker Rosa zasa kraľuje.

Reagovat
smazaný uživatel

potencionální zranění číslo 1 a 2

Reagovat
smazaný uživatel

Pressing

Reagovat
smazaný uživatel

A Theo je skvelý.

Reagovat
smazaný uživatel

poldiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Chazy

Njn, asi vypínám

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan

Reagovat
Trand

Podliiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Reagovat
smazaný uživatel

toto bol taký istý gól ako proti Bayernu, akurát zrkadlovo otočený.

Reagovat
I am Mancunian

Rosa to tam uz kazi

Reagovat
smazaný uživatel

Riskuje, ale ja mam tenhle styl radsi, nez treba Cazorlovo prihraveckovani na jistotu a cekani na to, ze se to nekde otevre. Rosa to proste aktivne bere na sebe a sam se snazi ty diry vytvorit, to se pak logicky odrazi v tech ztracenych micich...

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

pome Santi, este aspon 9 asistencii

Reagovat
smazaný uživatel

To je taková lacinost Ohromná chyba. Takovejhle zápas doma těžko pustí, holt tomu bude muset dát přes držku aspoň remízou Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Ježišikriste co tohle bylo za obranný manévr

Reagovat
Thoomas

Nekdo nejaky aspon trosku kvalitni flash na Arsenal?Co sem nasel zatim,tak se seka jako prase

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa to zatial velmi paci, vidno ze to hraci beru vazne..

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale chýba tomu Benteke.

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi nemá návyky hroťáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

no bodaj by nebrali co je toto vobec za uvazovanie

Reagovat
smazaný uživatel

ehm, videl si nasich poslednych cca pat zapasov?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys fandil Arsenalu, tak to mozna pochopis, no

Reagovat
kiwwi

tak ale toto je proste MUST win a zalezi od toho ich dalsia futbalova buducnost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to my vime a jsme radi, ze to evidentne vi i hraci A btw. kazdej zapas je must win pro Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

heh pravy bek skoro asistoval lavemu, to som asi nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že Bac zamýšľal strelu, no.

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo praveze stastie

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten travnik je z toho deste kvalitne klouzavej. Mam pocit, ze tam ti hraci dneska hazej skluzy, jen aby se trochu povozili...

Reagovat
smazaný uživatel

sagnaa

Reagovat
smazaný uživatel

aaron je beast

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Theo

Reagovat
smazaný uživatel

uz som tam

Reagovat
mr.Silver

Gibbs je bozi! ♥

Reagovat
smazaný uživatel

omg, ešte, že máme Kosa.

Reagovat
fantomas

Achjo, já toho Gibbsíka fakt neuvěřitelně žeru..že si ty zranění musely sednout zrovna na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny

Reagovat
Trand

Kos.

Reagovat
smazaný uživatel

to ste všetci tak pozadu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ne

Reagovat
Trand

Nevím, ale v 90% případů jsem v čele přenosů já, tak dnes se to asi změnilo.

Reagovat
smazaný uživatel

ja zas v 90% pozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

kooooos

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze to nedotiahol do nozniciek

Reagovat
Mervin

zdar, něco fungujícího na Arsenalek?

Reagovat
smazaný uživatel

och, Aaron, tieto tvoje pľuvance...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak může někdo porovnávat Matu a Cazorlu. Mata je někdě úplně jinde.

Reagovat
Trand

A kdo je porovnává?

Reagovat
smazaný uživatel

riley je dneska nejaky v pohode

Reagovat
kiwwi

OT: to su kokoti ti Fini

Reagovat
smazaný uživatel

vybíraj si soupeře

Reagovat
kiwwi

to je pravda...chcu slabsie USA ako silnejsie Slovensko

Reagovat
Trand

Reagovat
Mervin

Kontiola, pojď, fanta si to žádá

Reagovat
smazaný uživatel

už to nie je dobré...

Reagovat
smazaný uživatel

pripomína mi to QPR.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych dal remízku momentálně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nech to teraz vyzera ako chce, ale Wigan to este otoci. Citim to.

Reagovat
supervizor

Koscielny.

Reagovat
FUnk

arsenal slaby a wigan jeste slabsi...oku lahodici fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Zda se mi to, nebo hrajem posledni minuty regulerne 4-1-3-2?

Reagovat
smazaný uživatel

Dean už začína...

Reagovat
Nikikrew

Dean paneboze

Reagovat
mithro

Cole hattrick

Reagovat
niflheim

O co jsem přišel?

Reagovat
kiwwi

o hattrick Colea

Reagovat
Trand

A tohle je faul, no.

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tu. kurva.

Reagovat
niflheim

Maloneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey

Reagovat
protiproudu

Zmrd zmrdanej ten rozhodci.

Reagovat
Mervin

do piči

Reagovat
FUnk

wenger ma ale spacak

Reagovat
smazaný uživatel

yeeees

Reagovat
smazaný uživatel

A už to začíná.. chjo

Reagovat
I am Mancunian

sczsczcszc

Reagovat
FUnk

maloney

Reagovat
smazaný uživatel

nářezzzz

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta assistence

Reagovat
Trand

Maloney skvěle.

Reagovat
Mervin

Deane, ty vyjebaná píčo jedna slepičí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wojtova chyba...

Reagovat
Nikikrew

nemyslis vazne

Reagovat
FUnk

nemel narok, lukas mel skocit

Reagovat
protiproudu

debil se v tobe nezapre

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by skákal Lukas.

Reagovat
Sali5

Shaun Maloney midfield

Reagovat
protiproudu

To je takova pica Dean. Neuveritelny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MALONEEY

Reagovat
Nikikrew

Dean je max. curak

Reagovat
C0br

Nevím komu fandit

Reagovat
kiwwi

Arsenalu...chceme predsa Balea

Reagovat
smazaný uživatel

wenger v spacáku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, gól po vymyslenom faule, ale na toho pičusa Deana je to ešte dobre odpískané a koledovali sme si. Prvých 25 minút dobrých, posledných 20 otras. Aby mal Wigan držanie lopty na Emirates cez 60% je nonsens, úplne sme prestali hrať, opakuje sa QPR, ibaže teraz nehráme proti 10 a proti odovzdanému súperovi. Som zvedavý, no. Pochválim Walcotta a hlavne Kosa, ten je geniálny a zdrbem Artetu a Ramseyho.

Reagovat
fantomas

Po tom vstřelenym golu...co to KURVA bylo zase? Prakticky žádná snaha o druhej úder, Rosa totálně ze hry, nechali sme to rozlítat nahoru dolu, udělali sme z toho klasicky loterii - a neméně klasicky sme inkasovali. S timhle si fakt vyližte prdel a do žádný LM nelezte..

Reagovat
niflheim

Předpovídám, že Jeffrey skončí jako vyučující na Greendale.

Reagovat
fantomas

Nech mě ted s Community.

Reagovat
niflheim

Six seasons and a movie!

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste, ze jsem je pri zacatku vychvaloval, jak jsou zapaleni do toho. Hovno ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

MALONEEEEEEEY pome este jeden

Reagovat
kiwwi

Finsko

Reagovat
smazaný uživatel

semifinale vola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

To jsou ti, který jste 10 let neporazili?

Reagovat
smazaný uživatel

wow, to je smiesne

Reagovat
kiwwi

9

Reagovat
Trand

Jinak nevím, proč nevyvíjíme tlak na Joela, přijde mi dost nejistý v rozehrávce.

Reagovat
smazaný uživatel

Se Santim na kridle a Rosou na podhrotu to stoji za vyliz rit. Rosa nehraje posledni dobou dobre. Santi je zase na tom kridle zabity a ta leva strana pak smerem dopredu vubec nefunguje. At radsi stahne Rosu a na leve kridlo prskne Oxe

Reagovat
r.mrazik

je zajimavy,ze to litani cazorlovi nezere a pak piskne takovy primak...

Reagovat
smazaný uživatel

U Deana to už ani neni zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

do druhého polčasu Poldi s Rosom dolu, Gervinho s Oxom hore a Walcott na hrot. Nejako to dokopeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Já čekám střídání v 65', a to něco ve smyslu Monreal<=>Gibbs

Reagovat
Trand

Tak je asi jasný, že jako první půjde dolů Poldi, to je Arsenova klasika. A půjde tam Gerv. Tipuju 67. minuta.

Reagovat
j_mrazik

Prdele, já to neviděl. Vypadl přenos.

Reagovat
smazaný uživatel

môžeš byť rád.

Reagovat
smazaný uživatel

nádherně ted City

Reagovat
Trand

Maicon hraje, konečně.

Reagovat
smazaný uživatel

heh, vy sa tešíte z Fínov? Viem, že Rusi sú mašiny a keď musia, tak vedia zapnúť, ale tešiť sa, že sme dostali domáci tím, ktorému sme v 3 posledných zápasoch nedali ani gól a prehrali s nimi 6 posledných zápasov na úkor Rusov, na ktorých celkom vieme, to je blbosť.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak...Finové roztočí kolotoč a bude po p*deli

Reagovat
fantomas

Přesně..Finové maj taky hlavně tři schopný a potenciálně produktivní útoky - Rusáci jeden.

Reagovat
kiwwi

my mame 4

Reagovat
Trand

City unbeaten in every game Aguero scored. Won 24, Drawn 2. Hm.

Reagovat
smazaný uživatel

Maloney ma tie priame vymakane ale, sice z nich asi nedava vela golov, ale skoro kazdy jeho priamy z tychto vzdialenosti je stale blizko golu

Reagovat
kiwwi

lepsi ako Ronaldo...jemu to ide aj do muru a nad branu

Reagovat
smazaný uživatel

ako Luiz to neni, ale ujde to

Reagovat
smazaný uživatel

Szcz.. ale dneska to nedopadne dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Dean, nepískl pecku

Reagovat
Trand

Tak Kone šel sám na Wojtu..

Reagovat
Nikikrew

Ramsey je uplne mimo

Reagovat
kiwwi

hmm, chesney teraz velmi dobre

Reagovat
fantomas

Lol, oni nás budou ještě tlačit..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Joel

Reagovat
fantomas

Omg

Reagovat
smazaný uživatel

fuj, choďte s týmto do piče, na to sa nedá pozerať.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

JEŽIŠI

Reagovat
smazaný uživatel

ty kráso, hustě Joel

Reagovat
smazaný uživatel

santiii

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla asi nechápe o co se hraje

Reagovat
Chazy

WOW... tak teda... ok...

W I G A N ! ! !

A T H L E T I C ! ! !

jedém

Reagovat
kiwwi

TO JE SPRAVNY FANUSIK!!!

Reagovat
Chazy

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Maresma

Zapl sem až druhou půlku, ale parádní tempo

Reagovat
Nikikrew

Nechapem ako moze byt Wigan 18...

Reagovat
Chazy

Dostává přes 60 gólů za sezonu.

Reagovat
Nikikrew

Ja neviem ale ved oni by kludne mohli hrat aj do 10 miesta. Urcite su lepsi ako Norwich, West Ham a pod. Neviem asi nie su konzistentni

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Dean spickovy vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Bezte s timhle.....do EL.

Reagovat
Mervin

něco co se neseká prosím? všechno zase zasrané....

Reagovat
smazaný uživatel

Dean, ty si fakt kokot

Reagovat
mr.Silver

Dean je P I C A!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ja nechápem, ako táto paródia na človeka môže pískať v PL.

Reagovat
I am Mancunian

aspon je sranda

Reagovat
kiwwi

uplne najlepsie je, jak sa pri tom Dean tvari...clovek mu ma chut proste prijebat

Reagovat
Trand
Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

dean

Reagovat
smazaný uživatel

hehe toto este bude napinave

Reagovat
Mervin

deane, ty píčo jedna kuřecí podmáznutá od těch vyjebaných slepic, aby ťa pes jebal do nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ako nam mozu dean a riley piskat?

Reagovat
smazaný uživatel

ot na pobavenie

"Po nevydarenej prihrávke Vydareného gól!"

"Ja by som Bishopovi... ja by som mu aj daroval slovenské občianstvo."

"Naši už boli jednou nohou zbalení."

Moderátorka: "Kto sa k nám dovolal?" Súťažiaci: "Tomáš." Moderátorka: "A odkiaľ nám voláte Tomáš?" Súťažiaci: " Z domu..."

"Rusi akoby v posledných rokoch vyberali trénerov podľa toho, kto vystrúha lepšiu pokrovú tvár."

"Radulov tam pichá Sersena."

R. Lintner: "Stavím svoju peňaženku na to, že rozhodcovia ten gól neuznajú." Niňaj:"Aby si o ňu neprišiel" R. Lintner: "Počkaj, pozriem, koľko tam mám... aa nie veľa, nebolo by to až také zlé." Po neuznaní gólu: I. Niňaj: "Tak mal si pravdu." R. Lintner: "Áno, tak už bude zajtra na obed rezeň namiesto suchých cestovín bez omáčky."

"Kontiola by mohol jednou rukou hrať a druhou písať sms-ky,aj tak by bol najlepší hráč."

I. Niňaj: "Pozrite sa na strelca gólu Radulova ako vyzerá. Pravdupovediac, nechcel by som sa s ním stretnúť v tmavej uličke. R. Lintner: "Možno by to bolo vzájomné."

Redaktor: "Čo ste mohli v zápase zlepšiť? Čo mu chýbalo?" M. Bližňák: "Gól tomu chýbal, čo asi."

"Rakušania sa snažia zaplňovať stredne pásmo a spoliehajú sa len na brejky, banda jedna..."

"Kalich streleckej horkosti pijeme do dna a budeme ho piť aj cez reklamnú prestávku."

"Gibson sa obkrútil okolo tyčky jak anakonda."

Po reklamnej prestávke: "Dôležitá informácia pre divákov, neviem, či ste si to všimli, ale Kontiola hrá so šnúrkami žltej farby, ktoré obsahujú vosk..."

"To bola žrdka!...Nie nebola to žrdka...vlastne to bol kryt masky brankára."

P. Gašpar : "A Radulov každému rozpráva, ako strelil gól, či to che počuť, alebo nie" - R. Lintner : "Ale musím ho pochváliť, pekne sa poďakoval Kovaľčukovi" P. Gašpar : "Áno, po tom, čo sa 20 sekúnd radoval sám so sebou"

J. Hudok: "Radulov pichol Šťastného hokejkou, ani nepoviem kam, a síce ho fauloval, ale zároveň ho porýchlil." R. Pukalovič: !To mu len zapol sitič."

R. Lintner : "Ja k tomu nemám čo dodať" P. Gašpar: "To sa stalo hádam prvýkrát v histórii."

"Boli sme pripravení, ale vyzeralo to, ako by sme na to neboli pripravení. Začiatok zápasu budeme musieť zmeniť a už byť pripravení." (Branislav Mezei, po zápase Slovensko - Nemecko)

Ľ. Hlavena: "Pred MS som sa stretol s Nemeckým novinárom a ten povedal, že Nemci sem poslali svoj C-tím. R. Pukalovič: "A to Á-čko si šetria na 3. svetovú vojnu?"

Reagovat
Chazy

Omg, Spurs kdysi přišli o LM, protože jim Arsenal otrávil jídlo před posledním zápasem, tak co na tom, že letos Spurs uplatili Deana

Reagovat
smazaný uživatel

on proti nam piska sustavne

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Taktiez som jedol chicken balti, a nechutilo mi

Reagovat
smazaný uživatel

pici, ja mam bloodzeed a som vzadu

Reagovat
smazaný uživatel

Bloodzeed je dement,divej se na flash

Reagovat
fantomas

S Theem na tý pravý straně někdo od Wiganu hraje?

Reagovat
fantomas

Slovoslet

Reagovat
j_mrazik

Vypadly mi všechny přenosy a Bloodzeed hlásí, že nejde najít. Kurva.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Trand

Podruhý.

Reagovat
I am Mancunian

uz to nikomu nedavajme, zacina mi to sekat

Reagovat
Trand

Reagovat
Maresma

Dík, žes to sem hodil u NFL, od té doby se tam dívám na všecko.

Reagovat
Trand

Taky.

Reagovat
Chazy

Jak dal wigvam gól?

Reagovat
fantomas

Luxusní přímák Maloneyho.

Reagovat
Trand

Z přímáku, klasická Maloneyovka.

Reagovat
Chazy

ok, vypínám

Reagovat
smazaný uživatel

ani to uz nezapinaj, mam x2

Reagovat
I am Mancunian

neskutocne

Reagovat
fantomas

THEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Trand

Theoooooooooooooooooooooo!

Reagovat
Mervin

Theoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

THEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
cubinho

Goooool

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný pozitivum je výkon Koscielnyho, ten je neuvěřitelnej...

Reagovat
fantomas

Theo, Gibbs taky fajn..

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu, ale Koscielny vyčnívá.

Reagovat
fantomas

Což je vlastně poměrně smutný, páč dneska neměl mít žádnou práci správně..

Reagovat
smazaný uživatel

Spoluhráči ho nechávají vyniknout naschvál.

Reagovat
Trand

Poslední dobou je neuvěřitelně dominantní, za žádnou cenu ho nesmíme pustit.

Reagovat
smazaný uživatel

On by snad měl někam odejít?

Reagovat
Trand

Prý se o něj zajímá Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak. No snad bude mít Arsene rozum a nikam nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

walcooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
fantomas

(a zase to dal mrdkám, achjo, voda na mlýn herbovi).

Reagovat
Chazy

ty si mrdka

Reagovat
fantomas

:-*

Reagovat
smazaný uživatel

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Maresma

nádherná přihrávka

Reagovat
mr.Silver

Theooooooooooooooooooooooooooo!

Reagovat
smazaný uživatel

t

Reagovat
smazaný uživatel

t

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!

Reagovat
Nikikrew

Theeeeeeeooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

A hlavne hrajme stale

Reagovat
smazaný uživatel

áno, kurva!

Reagovat
Thoomas

Hlavne nehrat tak pasivne jak po tom prvnim golu,kurva!

Reagovat
smazaný uživatel

pici to je luck. kurvy cervene

Reagovat
Trand

Luckeři.

Reagovat
kiwwi

Santiiiiiiiiiiii....este 8 asistencii poprosim

Reagovat
supervizor

Sakra Watson.

Reagovat
smazaný uživatel

rosa

Reagovat
smazaný uživatel

Rosickyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

omg spoileri hnusni

Reagovat
smazaný uživatel

Stáhnout Rosu,je tam zbytečnej...

Reagovat
smazaný uživatel

sranda ze ta parodia na fotbalistu le rosicky tam este vyklusava

Reagovat
Mervin

tvůj tata je parodie

Reagovat
smazaný uživatel

tak urcite

Reagovat
Trand

Aaron.

Reagovat
smazaný uživatel

heh giroud by z toho v zivote nedal gol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on by se do tý pozice ani nedostal.

Reagovat
smazaný uživatel

ale no, už ich dal dosť, aj v tejto sezóne.

Reagovat
smazaný uživatel

strasne vela takychto pozahadzoval

Reagovat
Counter

Tak to vůbec, schválně si pusť video jeho golů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reading, Newcastle, Bayern, WHU... len čo si spomínam.

Reagovat
smazaný uživatel

takto skvelého Walcotta som potreboval.

Reagovat
niflheim

Wigan

Reagovat
Mervin

Poldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Reagovat
fantomas

POLDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII..kunda, jací sympaťáci a moji oblíbenci nám tu zachraňujou sezonůůů!

Reagovat
Chazy

Achjo já ten sestup nedám

Reagovat
smazaný uživatel

Byl bys radši za prohru v poháru a záchranu?

Reagovat
Chazy

Asi ne hele..

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to myslel. Máte neuvěřitelnej úspěch a za chvíli jste snad zpátky.

Reagovat
Chazy

To asi ne.

Reagovat
kiwwi

Ramsey je proste strasne vtipny ked ide nieco vymysliet

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

santiiiiii

poldiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Poldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
JIMMY-PO

do p.. a Wigan skorý návrat prajem

Reagovat
smazaný uživatel

poldiiii

Reagovat
Trand

Podliiiiii! Wiganu mi je líto, ale zkazili si to sami.

Reagovat
fantomas

Santi 0+3

Reagovat
mr.Silver

Santi 0+3 dneska

Reagovat
Nikikrew

Pooooooooooooooooooooldaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Reagovat
smazaný uživatel

*Pooooooooooooooooooooldi

Reagovat
smazaný uživatel

Santi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to uz je hotovy, skoda, ze takovej klub sestupuje a fasista zustava v PL

Reagovat
supervizor

Jaký fašista?

Reagovat
supervizor

jo Di Canio, já myslel nějakého hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Di Canio?

Reagovat
fantomas

Tohle bilancování bych radši nechal až na 81. minutu.

Reagovat
Liquid

Byl bys bez derby, to by ti nevadilo ?

Reagovat
hefy

Achjo....

Reagovat
niflheim

A to mám zařazené "Wigan ukope záchranu" mezi své největší životní jistoty

Reagovat
smazaný uživatel

gibbsie ma skoro take dobre tackly ako rosa

Reagovat
supervizor

Obrana Wiganu na amaterské urovni tvle, ještě horší než my.

Reagovat
smazaný uživatel

No nejlepší byl ten první gól, to byl čisti Bould effect

Reagovat
smazaný uživatel

NEWCASTLE, I put my faith in you guys!

Reagovat
kiwwi

Santiiiiiiiiiiiiiiiiii este 7 asistencii prosim!!!

Reagovat
Chazy

Reagovat
niflheim

Do prdele, někdo umře

Reagovat
cubinho

Poldiiiii

Reagovat
Mervin

Ramseyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Trand

Aarooooooooooooooooooooon! První ligový gol letosssssssssssssssssssssssssssssss! FUck yeah!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rambooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Mervin

R.I.P. nějaká celebrito

Reagovat
kiwwi

FenriAFC

14.05.2013 21:00

Riskuje, ale ja mam tenhle styl radsi, nez treba Cazorlovo prihraveckovani na jistotu

Reagovat
smazaný uživatel

Bez do prdele laskave s timhle, fakt uz.

Reagovat
fantomas

Jakmile se vyjadřuje o AFC, tak je fakt lepší si ho vůbec nevšímat. To se pak dá palcovat leda herbem..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si zaridim ten ignore list, no.

Reagovat
kiwwi

ved to si napisal ty

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, to jsem nevedel. Diky

Reagovat
kiwwi

bez problemov kamo, aj nabuduce

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt to tam posilal pokazdy na jistotu

Reagovat
Counter

Fantíku lepší už to být nemůže

Reagovat
mr.Silver

AARONEEEEEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Reagovat
hefy

Tak na tohle už nemam ani já. Příští rok holt budem komentovat jen Championship články, heh.

Reagovat
Chazy

Tak už můžem jen spekulovat.. kdo bude manažer, co za hráče odejde, kdo zůstane.

Reagovat
fantomas

AAAAAAAAAAAAAAROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

Třikrát si znásobte, co sem psal výše..střelci jako z říše snů!

Reagovat
smazaný uživatel

Santi další?

Reagovat
smazaný uživatel

pitche aj s bloodzedom a s vami

Reagovat
smazaný uživatel

já jedu na bloodzeedu a řvu tu mezi prvníma

Reagovat
mithro

hodte tam niekto uterak

Reagovat
fantomas

No-look..

Reagovat
smazaný uživatel

proti WBA taky

Reagovat
supervizor

On vůbec nevěděl co dělá.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Nikikrew

\Ramssssay

Reagovat
madridcan

Yes...takze zajtra sa mozme tesit na to, ze zomrel dajaky no name z Afganistanu a bude sa to pripisovat Ramseymu.

Reagovat
kiwwi

tak prvykrat v anglickom superpohari bude hrat druholigista

Reagovat
niflheim

Wow, my vlastně budeme hrát CS s Wiganem...to je dobrý

Reagovat
Nikikrew

Aha takze o tomto Chazy pisal, o obrane...

Reagovat
Chazy

Ona bejvá špatná i v normálním složení, ale Espinoza je ultratragéd dozadu, Walcott ho ztrapňuje a když tam není ani Figueroa.

Reagovat
Nikikrew

Njn ale Espizona proti City hral celkom dobre. Chyba vam citelne Caldwell

Reagovat
SqueeZy

Konečně mam důvod začít sledovat Champ naplno jsem zvědavý na nového trenéra a na odchody opor. Snad to někdo inteligentně sestaví a do 3 let se vrátí zpět. Wigan by v PL chyběl

Reagovat
Chazy

lol, jak se vtírá najednou, když se na něj skoro zapomnělo

Reagovat
SqueeZy

nebuď drzý, nebo na tebe pošlu Fantomase

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Už sem chtěl startovat.

Reagovat
SqueeZy

teď zamrzí zápas proti QPR, Tottenhamu i Swansea...

Reagovat
smazaný uživatel

aaron

Reagovat
smazaný uživatel

tak po manu si predsezonny ciel splni aj arsenal byt na 4. mieste strasne tragicky klub

Reagovat
Mervin

fanda ropáků?

Reagovat
smazaný uživatel

nie kto by fandil arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

kto cez noc zomrie?

Reagovat
niflheim

Boobies od Angeliny už jsou dole, tak nevím

Reagovat
Mervin

však tam má implamtáty zpět, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

If you hate Tottenham STAND UP

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád nechápu, jak někdo může srovnávat Santiho s Matou

Reagovat
Mervin

boha jeho Aarone

Reagovat
Counter

Ještě pár přidejte, ať máme lepší skóre než Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě 2 no.

Reagovat
Counter

Tak to skore by k něčemu bylo, jedině kdyby Chelsea remizovala s Evertonem. Takže pokud se vyhraje na Newcastlu, tak tím automaticky stáhnem další manko.

Reagovat
smazaný uživatel

V PL je to na skóre a né na vzájemný, jo?

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už nic no. Snad se Moyes rozloučí výhrou..

Reagovat
smazaný uživatel

omg, vlastně šlo by to ještě i přes remízu čukotky..

Reagovat
Counter

však právě boha, co vymýšlíš? Když na Newcastlu vyhrajem o dva góly (za určitých okolností i jen o jeden) a když Chelsea remizuje, tak jsme třetí.

Reagovat
supervizor

Wilshere tam stepuje už 20 minut.

Reagovat
fantomas

Jackie na mokrej trávník za rozhodnutýho stavu..ještě Diabyho k němu.

Reagovat
supervizor

Přece ho nepošle sednout když už se svlékl.

Reagovat
wild

Bloodzeed to vzdal

Reagovat
kiwwi

Reagovat
j_mrazik

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

o to sladsie to bude ked to mrdky poseru v poslednom kole

Reagovat
Mervin

vy vyserete vejce s hovnem

Reagovat
Trand

Lidi jako ty jsou nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

dakujem, tiez mam o sebe pomerne vysoku mienku.

zato ludia ako ty su iba hovna v osranej prdeli. a neviem sa dockat toho potoku slz po poslednom kole

Reagovat
smazaný uživatel

Ty slzy po poslednim kole jsou ti známý viď?

Reagovat
Mervin

Reagovat
Trand

Ty jsi tu evidentně nový a místo toho abys psal své postřehy a názory a zapadl, tak se projevuješ jako naprostý idiot, nenapíšeš nic k tématu a bezdůvodně nadáváš.

Reagovat
smazaný uživatel

poje postrehy a nazory som pisal cely vecer. Wigan je super tym, prial som im zachranu. a vy ste luckerske mrdky

Reagovat
Mervin

pokud máš inteligenci jmenovce tvého nicku, tak se nedivím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teba nepoznam ty si nejaka nova analna anomalia? nemas uz vecierku? sup sup pod perinu

Reagovat
smazaný uživatel

-> spurs.cz čaaaau

Reagovat
mithro

no nic Giggsy bude robit asistenta Moyesovi a Bale si zoberie jeho 11ku

Reagovat
FC Porto FC

Wigan snad se hned vrátí. Ten tým mi byl sympatickej už od doby co tam byl Koumas :)

Reagovat
niflheim

3000. za Balea v dresu United v příští sezóně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Tohe bude mozna jeste boj

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Co by pak bylo se Zahínkem?

Reagovat
JIMMY-PO

to sa nikdy nestane

Reagovat
SunFells

Reagovat
C0br

Reagovat
kiwwi

@Bloodzeed

i have better things to do

Reagovat
masly008

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sranda ze wigan potopili akurat dvaja najvacsi luzri a Poldi... to je fakt na infarkt

Reagovat
Counter

Výhra navzdory Deanovi, to je masakr

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

musi byt sklamany

Reagovat
SunFells

Asi mu nebude moc do skoku no.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Nezahaxáš s náma po dlouhé době zase? :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thoomas

Reagovat
Trand

Dean a Dowd, to je dvojka.

Reagovat
kiwwi

Dowd je super

Reagovat
herbage

yes I'm gonna win

and I will light the fuse

and I never lose

Arsenaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
smazaný uživatel

Jste super tým Porazili jste mužstvo které sestupuje

Reagovat
Azza

Ale jakým způsobem heč

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

According to Ian Abrahams (@BroadcastMoose) , Cesc Fabregas could be off to Manchester United.

On Twitter, he said:

"Bit of transfer gossip (from MY sources) Cesc Fabregas is going to leave Barcelona this summer and move to Manchester United. Arsenal do have first option on Fabregas, but do the Gunners need him, or players in other positions - just telling you what I've heard."

Reagovat
smazaný uživatel

a nepotrebujete ani šejkov aby vás človek nenávidel

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tom pripade to mame podobne

Reagovat
smazaný uživatel

to by nespravil.

Reagovat
smazaný uživatel

az toto je bullshit

Reagovat
mithro

len nech si pekne zhnije v Barce, za kt mu tak srdce pistalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

je mi luto wiganu, ze po takej radosti si musia zazit taky smutok

Reagovat
smazaný uživatel

Santi Cazorla is the first Arsenal player to get four assists in a single PL game since Fabregas v Blackburn in Oct 2009

dneska bol magicky

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To mu mám jako nepřát 4 asistence, když mám prostě hráče, který mě baví víc? Taky mám radši Coquelina než Artetu, ale to neznamená, že ho považuju za lepšího hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

nie v pohode, len to cele dneska vyznieva trosku vtipne

Reagovat
justcall

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a za rok zpět prosím.

Reagovat
hefy

Tak za rok..

Reagovat
smazaný uživatel

... a ja kokot dám pásku Tevézovi.

Každopádne, dnes som to prežíval veľmi silno, po Theovom góle som na smrť vyľakal psa a rozbil pohár. S výkonmi z poslednej doby nie som spokojný, ani dnešok nebol zďaleka ideálny, takže som rád, že končí sezóna, LM snáď dáme a nenecháme Spurs, aby tam robili hanbu a do ďalšej sezóny už snáď oslabovania a s nejakými posilami.

Reagovat
j_mrazik

Jak dlouho fandíš Arsenalu, že máš pohár?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Po slzach stastia po par dnoch prichadzaju slzy smutku

Reagovat
mr.Silver

Stats podle fanty:

Cazorla 12+13

Podolski 11+9

Walcott 14+13

Giroud 11+4

Ty cisla jsou skvela

Reagovat
Counter

Hlavně žádný jiný klub nemá čtyři hráče, kteří by měli 10+ gólů Letos to prostě není o jednotlivci (RvP), ale o týmovém výkonu, kdy si to hráči rozdělují mezi sebou.

Reagovat
fantomas

Což je určitě ta lepší varianta.

Reagovat
Counter

O tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně proto, že žádnej z těch hráčů neni tak dobrej, aby lákal větší kluby

Reagovat
kiwwi

sme vam to pri odchode RVP vraveli, ze vam to moze v tomto smere dost pomoct

Reagovat
fantomas

A my sme se tomu nijak nebránili ne? Páč třeba mně se při tom přestupu hnedka vybavila situace "po Henrym", kterej ostatní v tomhle jistym směru taky tak trochu dusil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
justcall

Není to sice tak výrazné jako s RvP, ale myslím, že nebýt Cazorly, tak ti zbylí 3 hráči mají ty statistiky o poznání slabší

Reagovat
fantomas

Což sou ale spojený nádoby, že jo.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

No team has EVER accumulated 68 points or more and finished outside the top four. Until Spurs 2012/13.

Reagovat
smazaný uživatel

Co si myslis, skonci Boas?

Reagovat
fantomas

Proč by končil?

Reagovat
smazaný uživatel

Ironia no, posledne koncia z roznych dovodov mnohi manazeri z top klubov Okrem toho Rafa ciha na prilezitost. A neviem ake mali ciele na WHL a ake dosledky by z toho ze sa nedostali do LM vyvodili dosledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by

Reagovat
fantomas

Wtf, dyt na vás máme bod náskok a jedem ven.

Reagovat
smazaný uživatel

páči sa mi vaše zmýšľanie, zabaľte to.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem to jen zkopíroval, nemyslím si, že by bylo hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda , u strak to nebudu mat urcite jednoduche. Co viem, medzi muzstvami z Londyna a severovychodom Anglicka panuje dost velka nevrazivost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nooo, ja by som sa necudoval, keby Arsenal vonku nevyhral, ale nedavam tomu velke sance

Reagovat
Wat

Arsenaaaaaal.

Reagovat
smazaný uživatel

Slepicím je to pátý místo snad souzený nebo už nevim

Reagovat
smazaný uživatel

minuly rok sme boli 4-ty. predtym tiez

Reagovat
smazaný uživatel

No a LM ste hráli jenom jednou

Reagovat
Counter

Každopádně ještě že nás průměrák podržel parádním zákrokem proti Konému, dost možná zlomový moment.

Reagovat
smazaný uživatel

výjimka potvrzující pravidlo

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

jen v tom bludu žijte. Stejně důležitý zákrok předvedl i proti Rémymu s QPR minulý týden. A předtím proti MU to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

průměrák není, ale dělá dost chyb

Reagovat
herbage

hrál taky zraněný. Jak se vrátil a je fit, tak je světový

Reagovat
Counter

Pravda je, že letos dělal chyb docela dost, ale pořád je hodně mladý, má před sebou dobrých deset patnáct sezon na nejvyšší úrovni. A teď v klíčovém závěru sezony drží, to je hlavní :-)

Reagovat
kiwwi

3100. pre Wilfrieda Zahu a jeho uzasnu dlhodobu karieru na Old Trafford

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
herbage

tak, Newcastle jsme zachránili, tak by mohli projevit trochu vděku a mohli by nás nechat vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, jak si k tomu dosel, ale NUFC si zajistil zachranu vyhrou na Loftus Road, takze doufam, ze u nas nevyhrajete a Spurs pujdou do LM.

Reagovat
herbage

polib si

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf, jeste nedavno jsi chtel v LM Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

to sme si mysleli, ze tam nebude Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel jsem v LM Arsenal i Tottenham, ale pokud to ma byt jen jeden z nich, tak tam chci Spurs. Preju jim o neco vic nez AFC, nechci, aby jim utekl Bale a byl by to dalsi krok k Wengerovu konci, na kterej se tak tesim.

Reagovat
Liquid

Reagovat
jk

3154 pro Arbitera

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele