Premier League - preview 31. kola

30.03.2013, 10:07, aktualizováno 01.04.2013, 08:48
Previews
Londýnské derby uzavře toto kolo anglické ligy a zápas to bude důležitý především pro hostující QPR. Svěřenci manažera Harryho Redknappa bojují o záchranu, na kterou nyní ztrácejí sedm bodů. Snížit toto manko mohou na hřišti Fulhamu...
Fulham FC - Queen's Park Rangers  (pondělí 21:00)
Vzpomínky na Tottenham. Taková parafráze světoznámé knihy Karen Blixenové by klidně mohla být podtitulem pondělní dohrávky 31. kola anglické Premier League. Martin Jol, dnes manažer Fulhamu, a Harry Redknapp, lodivod QPR, by přeci nebýt jedné krátké anabáze Juandeho Ramose pokryli kompletní kohoutí osmiletku mezi roky 2004-2012. A to už je nějaká doba.

Pro Tottenham zároveň ta patrně nejsladší, minimálně v novodobých dějinách klubu, potažmo v historii Premier League jako takové. A to samé lze říct o obou dotyčných manažerech. Ti se sice nehnuli příliš daleko, když se momentálně nejčastěji nacházejí ve starém dobrém Londýně, ovšem k rozdávání úsměvů mají pod svými aktuálními zaměstnavateli docela daleko.

To platí především o Harrym Redknappovi, který se ve své kariéře už něco nazachraňoval a letos ho přirozeně nečeká nic jiného. Hoops v tuhle chvíli na záchranu ztrácejí nehezkých sedm bodů, přičemž oproti 17. Wiganu nemají ani zápas k dobru. Ačkoliv se tedy mohou opřít o dvě poměrně čerstvé vítězné zkušenosti, ta poslední neslavná (porážka na Aston Ville) si v kombinaci s výrazně zlepšenou formou Wiganu vybírá pěkně krutou daň. QPR zoufale potřebují zopakovat svůj prosincový triumf nad Cottagers, který mimochodem ztělesňoval první Redknappův plnohodnotný zářez v čele bohatého celku.

Zatímco Redknapp má starostí až nad hlavu, o Martinu Jolovi to platilo spíše dříve, když Fulham bez rozpaků zahazoval velmi solidní podzim. Teď už jsou Cottagers opět dobře naladěni, dokonce čtyřikrát v řadě neprohráli a uzavírají první desítku. V minulých čtyřech kolech navíc udrželi hned tři nuly, což zřejmě přimělo zkušeného stopera Hangelanda, aby navzdory očekáváním přeci jen prodloužil kontrakt, který mu měl vypršet již toto léto.

Norský zadák, jenž před dvěma týdny dohlédl také na kompletní vymazání obávané ofenzivní vozby několikrát zmíněného Tottenhamu, patří k dlouhodobým oporám - což se říkávalo také o Bobbym Zamorovi. Tenhle rodák z hlavního města už ale Craven Cottage opustil a nyní se na něj vrací právě s QPR. Martin Jol jej v předzápasovém rozhovoru označil za největší hrozbu soupeře; a věděl proč. Zamora se totiž otřepal ze zranění kotníku i horeček, které ho klátily v průběhu reprezentační přestávky, takže dnes bude Redknappovi plně k dispozici.

Vedle Zamory potom bude Harry Redknapp v souvislosti se základní sestavou uvažovat také o Adelu Taarabtovi, jinak ho už nic ani nikdo netrápí. Naopak Jol si stále nemůže být jistý Bryanem Ruizem, který si natáhl zadní stehenní sval v dresu Kostariky, a natuty může vyloučit start Mahamadoua Diarry.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Schwarzer - Riether, Senderos, Hangeland, Riise - Dejagah, Karagounis, Sidwell, Duff - Ruiz, Berbatov
Queen's Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Julio César - Bosingwa, Samba, Hill, Fábio - Jenas, Mbia, Park Ji-Sung - Rémy, Zamora, Townsend
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.60 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Aston Villa - Liverpool FC  (neděle 14:30)
Wigan, zdá se, opět startuje svoji jarní záchranářskou hysterii, a tak musí i Aston Villa, kromě zoufalé dvojice Reading - QPR další největší kandidát sestupu, opět získat nějaký bodík. Proti Liverpoolu k tomu má vhodnou příležitost, zatímco Villans mají slušnou formu a poslední dva zápasy vyhráli, Reds naopak po třízápasové vítězné sérii prohrál poměrně jasným způsobem v Southamptonu.

Reprezentační pauza tak přišla hrdému klubu vhod. Po suverénních výhrách nad Swansea a Wiganem, po nádherném vítězství nad Tottenhamem, v němž ještě vykřesali jakous takous naději na pohárovou Evropu, přišla pohroma. Bezmocný výkon a porážka 1:3 na jihu Anglie znamená další překážku v honbě za evropským cílem.

Ten má Aston Villa zcela odlišný - udržení. Březen byl pro ni v tomto ohledu zcela klíčový. Dva šestibodové zápasy s Readingem a Queen’s Park Rangers dopadly shodně výhrou Villans o jeden gól. Lambertovci tak žijí dále s poměrně velkou šancí na setrvání v soutěži.

Kór, když trio z Aston Villy - Darren Bent, Nathan Baker a Karim El Ahmadi - se vrací do kádru po zranění a Fabian Delph doplní tým po suspendaci. Naopak Ciaran Clark utrpěl na reprezentačním srazu zranění ramene a jeho stav bude ještě posuzován. Brett Holman v mezinárodní pauze pro změnu poranil svůj stehenní sval.

Brendan Rodgers doufá, že už mu bude k dispozici Pepe Reina, který měl být fit už na duel v Southamptonu. Stejná víra je vkládána ve zdravotní stav Jamieho Carraghera. Obejít se však bude muset bez Joe Allena, Fabia Boriniho a Martina Kellyho. Ani jeden z nich si do konce sezony nezahraje.

Nepomohou tak Liverpoolu porazit neoblíbeného soupeře. Vždyť v posledních čtyřech vzájemných zápasech Villans odešli bez bodu jen jednou - poslední duel mezi dnešními soupeři dokonce vyhráli svěřenci Paula Lamberta 3:1 na Anfield Road.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Lowton, Vlaar, Clark, Bennett (Baker) - Westwood, Delph, Bannan - Weimann, Benteke, Agbonlahor
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Reina - Johnson, Carragher, Agger, Enrique - Downing, Gerrard, Lucas, Coutinho - Suárez, Sturridge
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sunderland AFC - Manchester United  (sobota 13:45)
Po vypadnutí z Ligy mistrů se můžou Rudí ďáblové soustředit na domácí soutěže. Lize vládnou s luxusním náskokem na druhý Manchester City a další krok k titulu mohou udělat již nyní proti Sunderlandu. Ten se poslední týdny trápí, navíc je známo, že na United vůbec neumí.

Klub ze severu Anglie porazil nejúspěšnější tým britské historie jen jednou z třiadvaceti pokusů v Premier League. Tato výhra navíc zapadla už šestnáctiletým prachem. K této ojedinělé slávě přidali Black Cats ještě čtyři remízy - zbylých 18 klání vyhrál vedoucí tým ligy. Sunderland tak čeká nesmírně těžký duel.

Manchester United má v totiž v Premier League vynikající formu. Letošní anglický suverén vyhrál posledních šest zápasů a pět nejčerstvějších dokonce s čistým kontem. Svůj patnáctibodový náskok naposledy Red Devils přiživili v posledním kole proti Readingu. Hlavního kandidáta na sestup do Championship udolali díky gólu Wayna Rooneyho 1:0.

Co by ale za nejhubenější vítězství dali hráči Sunderlandu. Svěřenci Martina O’Neilla z minulých sedmi kol získali jen tři body za domácí remízy se Swansea, Fulhamem a Norwichem. Tato herní mizérie postavila Mackems do pozice, kdy na první sestupovou příčku mají náskok už jen čtyři body. Navíc Wigan, jež toto místo okupuje, má zápas k dobru.

Velkou starost do bojů o holé přežití navíc přidělala Sunderlandu zranění. Nejlepší střelec týmu Steven Fletcher totiž při reprezentační přestávce utrpěl zranění vazů v kotníku a do konce sezony je mimo hru. Stejně tak se do závěru ročníku nestihne dát ani kapitán Lee Cattermole. Hrát pak proti United nebude ani Carlos Cuellar, jehož trápí rovněž kotník. O’Neill doufá alespoň v dobrý stav Stephana Sessegnona, nad nímž visí otazník.

To Sir Alex Ferguson žádná nová zranění po tolik neoblíbené reprezentační pauze nezaznamenal. V tréninku pokračují i Paul Scholes, Phil Jones a Nani, kteří by tak již měli být skotskému kouči k dispozici. A to se bude zkušenému manažerovi hodit, v pondělí totiž bude jeho tým čelit v ostře očekávané odvetě čtvrtfinále FA Cupu londýnské Chelsea. Sestava tak pro ligové klání může nabýt několika změn oproti nejsilnější jedenáctce.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Gardner, Bramble, O'Shea, Rose - Johnson, Vaughan, Colback, Larsson - Sessegnon - Graham
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Rafael, Vidić, Ferdinand (Evans), Evra - Carrick, Cleverley - Valencia, Rooney, Young - Van Persie
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Swansea City - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Reprezentační přestávka přišla v ten pravý čas pro Andrého Villas-Boase a celý jeho Tottenham. Po fantastické "Baleově" sedmizápasové sérii výher s jediným remízovým zádrhelem přišly tři porážky, z nichž především ta poslední, domácí ligová s Fulhamem způsobila Spurs velké šrámy na duši a velké problémy v boji o Ligu mistrů.

Jenže poté přišla pauza mezinárodních duelů a vše se zdá být ve starých kolejích. Aaron Lennon je zpátky, Gareth Bale dal za svou reprezentaci branku, stejně tak Jermain Defoe a skórovali i Clint Dempsey a Gylfi Sigurdsson. Že by na Tottenham přišlo jaro, které v našich končinách tak dlouho vyčkává na svůj návrat?

Bylo by to záhodno, jelikož po Swansea čeká Kohouty vražedný trojboj s Evertonem, Chelsea a Manchesterem City. Tedy tři přímé souboje o kvalifikaci do Ligy mistrů. Proto je teď nutné, aby třemi body do této neklidné řeky vstoupili s čistou hlavou a měli vše ve svých rukou.

Zatímco Tottenham čeká do konce sezony osm finále, Swansea má vlastně po sezoně. Už před více než měsícem vyhráli finále League Cupu, kvalifikovali se tím do Evropské ligy a vzhledem k třináctibodovému náskoku na sestup a čtrnáctibodové ztrátě na kvalifikaci do Ligy mistrů už v Premier League bojují snad jen o prémie.

Po sedmi týdnech ze hry kvůli problému s kotníkem se možná do sestavy vrátí Chico Flores, naproti tomu Kemy Agustien kvůli stehnu nejspíš hrát nebude. Spurs se mohou těšit na návrat Aarona Lennona a Michaela Dawsona. I přes drobné zranění v repre pauze je v pořádku i Gareth Bale. Dočká se tak návratu do své domoviny.
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wigan Athletic - Norwich City  (sobota 16:00)
Třebaže nepůjde o klasický "six-pointer", atmosféra na DW Stadium se v průběhu sobotního klání bude dát krájet - tím jsem si jistý. Wigan totiž načíná závěrečnou devítizápasovou jízdu (loni v tomto období uhrál sedm výher!), a činí tak na pozadí čerstvých skalpů Readingu i Newcastlu. Má jít o předzvěst další senzace nebo to tentokrát dopadne jinak?

Záležet bude mimo jiné na Norwichi. Ten sám nekráčí do tohoto střetnutí v naprosté pohodě, ačkoliv v přímém ohrožení sestupu není; a vzhledem k losu by ve zbytku sezony ani neměl být. Nicméně pro klid duše samozřejmě Kanárci budou chtít a potřebovat vyloupit nejlépe hnedka DW Stadium. Pravděpodobněji se však na první pohled jeví remíza, třeba ta 1:1. Právě takhle totiž skončilo jediné zdejší prvoligové měření sil těchto soupeřů; ale i to poslední druholigové (říjen 2003). Navíc samotní Canaries v nedávné době prostě nevyhrávají - během 13 kol stihli skalpovat akorát Everton, a to ještě doma.

O Wiganu nadále můžeme mluvit jako o celku, který sedí uvnitř sestupové zóny a který kupříkladu registruje nejhorší domácí vizitku mezi prvoligovými celky (spolu s QPR); speciálně v této fázi ročníku je ovšem nasnadě aktualizovat informace co možná nejčastěji. Proto je třeba dodat, že minule na DW Stadium padl Newcastle magickým Koného gólem z poslední minuty; popřípadě že za Latics stojí rovněž dva pozoruhodně dominantní pohárové výsledky - v rámci FA Cupu atleti nedávno hravě vyloupili Huddersfield i Goodison Park. Jinými slovy: z Martinezovy party jde zase ten specifický strach, kdy jednoduše nevíte, co od ní očekávat. Ostatně mezi všemi těmito úspěchy dokumentuje nadále přítomnou wiganskou nevyzpytatelnost snadný liverpoolský triumf na DW Stadium (4:0).

Možná je to jen kamufláž ušitá s ohledem na enormní tlak, jemuž je mladík McManaman po likvidačním zákroku na Haïdaru vystavován, každopádně teprve 21letý útočník údajně marodí s kotníkem a neví se, zda do tohoto střetnutí zasáhne. Po dlouhodobém zranění bude speciálně zvažován stav Antolina Alcaraze.

Norwich v minulém kole notně poznamenalo vyloučení brankáře Bunna - a následky si pochopitelně ponese také do duelu s Wiganem. Plnohodnotný debut v elitní soutěži si tedy odbude Lee Camp, neboť John Ruddy pořád není uspokojivě zdráv. To už ale lze říct aspoň o duu Tettey-Martin; Pilkington si na návrat počká až do příštího týdne.
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
West Brom nemůže zcela vážně pomýšlet na poháry; a naopak West Ham se přinejmenším prozatím nemusí nutně obávat o holou prvoligovou identitu. A tak si veřejnost vděčně hledá jiná témata k diskuzi. U Baggies je to cíl v podobě nejlepšího klubového umístění v dějinách Premier League; u Hammers definitivně odklepnuté stěhování na Olympijský stadion.

Upton Park dneškem začne odčítat dny a zápasy do svého konce. Ne snad že by se nějak závratně blížil (WHU se na Olympijský stadion bude stěhovat až v srpnu 2016), nicméně minimálně toto utkání bude chtě nechtě zvláštní; po emocionální stránce. Fanoušci Kladiváři si poprvé - a pravděpodobně také na dlouhou dobu naposledy - uvědomí, že za pár let budou muset své bublifuky ponoukat k práci i jinde než na svém Boleyn Ground, hřišti otevřeném už roku 1904.

Zároveň přitom Hammers už teď musejí toužit po tom, aby tradiční kolbiště opouštěli stále jako prvoligový soubor, tudíž je třeba připomenout, že aktuálně na prvního sestupujícího živí pouze šestibodový náskok. To není moc, kór když si vezmete, že Kladiváři zvláště na jaře poněkud neradi vítězí; ovšem analytik BBC Mark Lawrenson tipuje, že budou West Hamu stačit dva další skalpy a zachrání se, čemuž lze s přimhouřením oka docela dobře věřit.

Na předměstí Birminghamu mají daleko příjemnější starosti. Jestliže totiž loni desátým místem stanovili své dosavadní maximum v rámci Premier League, momentálně jsou osmí a minimálně na sedmou příčku si ještě klidně Baggies mohou troufat. Throstles se už holt pod Hodgsonem, respektive Clarkem v Premier League definitivně etablovali, o čemž svědčí i skutečnost, že ještě před dvěma lety finišovali se 47 body na kontě. Tuhle metu teď přitom pokoří, i kdyby snad v závěrečných osmi kolech uhráli všehovšudy jednu výhru a žádnou remízu.

Začátek konce dlouhotrvajícího souznění s Upton Parkem symbolicky v dresu West Hamu nezmešká kapitán Kevin Nolan, jenž doléčil palec u nohy. V pořádku jsou také Joe Cole s Georgem McCartneym, naopak jiný symbol WHU posledních let, záložník Mark Noble, kvůli problematickému ramenu na východolondýnský pažit nevyběhne.

Reprezentační pauza občas pomůže tím, že natáhne prostor k rekonvalescenci, a jindy uškodí extra námahou a tedy i nějakým tím čerstvým zraněním. Steve Clarke v uplynulých dnech poznal obojí. V jednu chvíli se zděsil při zprávách o potížích Jamese Morrisona, jehož start je teď ohrožován nataženým zadním stehenním svalem; v jinou chvíli mohl pro změnu zkonstatovat připravenost Stevena Reida, který chyběl v předešlých dvou bitvách.
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Southampton FC - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Nic snadného teď nečeká hráče Chelsea. V nadcházejících devíti dnech totiž musí nastoupit hned ke čtyřem zápasům. Začínají už tuto sobotu proti Southamptonu, v pondělí doma přivítají Manchester United v odvetě čtvrtfinále FA Cupu, ve čtvrtek na Stamford Bridge přiletí ruský Rubin Kazaň k boji o nejlepší čtyřku pro změnu v Evropské lize a ďábelský program zakončí znovu domácí duel příští neděli se Sunderlandem.

Proto je velkým rébusem, jak si s touto nahečmanou zápasovou nadílkou poradí dočasný manažer Chelsea Rafael Benítez. Do taháku tohoto čtyřzápasového programu se zřejmě staví utkání s Manchesterem United - pondělnímu šlágru tak zřejmě, co se síly sestavy týká, bude muset uzpůsobit právě dnešní klání.

Ale nemělo by jít o změny příliš velké, odpočnout by si zřejmě mohl Eden Hazard, který gólem v obou reprezentačních zápasech táhl Belgii za vítězstvími, či Ramires, který nebyl stoprocentně fit. Naopak Juan Mata téměř jistě nastoupí, jelikož ve dvou duelech Španělska odkopal všehovšudy 16 minut. Benítez by si navíc asi netroufl klíčového hráče Blues posadit - bez něj v základu totiž Chelsea vyhrála jen 20% zápasů. Do útoku si pak nejspíš stoupne Torres, jenž s reprezentací nebyl a je čerstvý. Demba Ba by tak mohl být šetřen na pondělí.

Ale to jsou jen spekulace, na samotné složení týmu si budeme muset počkat do sobotního odpoledne. V něm do zápasu vstoupí Chelsea proti Southamptonu, který je výrazně povzbuzen jasnou výhrou 3:1 nad Liverpoolem v posledním kole. Saint tím tak napodobili svůj výkon i výsledek ze začátku února proti favorizovanému Manchesteru City.

Velmi si tak pomohli v boji o holé přežití v Premier League. Zvýšili svůj náskok na první sestupující Wigan na čtyři body, což ani tak při zápasu k dobru pro Latics není žádná sláva. Sotonu se nyní hodí každý bod a alespoň jeden by svěřenci Mauricia Pochettina velmi rádi získali právě proti Chelsea.

Blues však hráči Southamtonu neporazili už sedmkrát v řadě. Naposledy na Nový rok 2002, kdy Stamford Bridge musel snést drtivou porážku 2:4. I letos se na stadionu Chelsea děly velké věci. Londýňané vedli v poklidu 2:0, jenže nepochopitelný kolaps ve druhé půli znamenal konečnou remízu 2:2. O jedenáct dní dříve přitom při dvougólovém debutu Demby Ba rozdrtili loňští vítězové Ligy mistrů svého nejbližšího soupeře na jeho hřišti 5:1.

Jak již padlo o pár odstavců výše, Rafael Benítez musí počkat na zdravotní stav Ramirese, kromě něj visí otazník i nad Garym Cahillem. Domácí pak budou zvažovat, zda jsou dispozice tria Adam Lallana, Luke Shaw a Jos Hoovield dostatečné, aby k utkání mohli nastoupit.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Boruć - Clyne, Fonte, Yoshida, Shaw - Ramirez, Shneiderlin, Cork, Lallana (Puncheon) - Rodriguez, Lambert
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Azpilicueta, Luiz, Terry (Cahill), Cole - Mikel, Lampard - Moses, Mata, Oscar - Torres
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester City - Newcastle United  (sobota 16:00)
Patnáct bodů už je příliš. Manchester City zřejmě již definitivně vzdává snahu o obhajobu titulu, kterou tak předává nenáviděnému městskému rivalovi. Místo honby za vysněným grálem se teď svěřenci Roberta Manciniho musí soustředit na udržení druhé, potažmo třetí příčky, jež zaručují přímou účast v Lize mistrů. Na Chelsea totiž mají náskok jen čtyř bodů, čtvrtý Tottenham jich ztrácí pět.

Poslední tři bodíky na United ztratili Citizens v minulém kole. Zatímco totiž Rudí ďáblové porazili doma Reading, Manchester City nezvládl vybojovat ani jediný na hřišti Evertonu. Po porážce 0:2 tak chtě nechtě musí své cíle převrátit a místo dohánění budou nyní čelit útokům "zespodu". První šance na odskočení od londýnských nájezdníků mají proti Newcastlu.

Tomu se v posledních týdnech daří jen na domácí půdě. Z šesti minulých duelů vyhráli rovnou polovinu - všechny domácí. Tři výjezdy na stadion soupeře pak dopadli vždy porážkou. A nic nenapovídá tomu, že by tomu mělo být proti Man City jinak. Proti Magpies hovoří snad úplně všechno.

Kromě bídné venkovní formy je to v zaprvé bilance vzájemných zápasů se sobotním soupeřem. Newcastle neporazil Manchester City už dvanáctkrát, desetkrát dokonce bleděmodrým podlehl. Hlavu navíc musel sklonit v posledních šesti případech.

V neposlední řadě pak svěřence Alana Pardewa zchvátila epidemie zranění. Defenzivní řady jsou v naprostém rozkladu - hrát nemůže Coloccini, Haidara, Santon, Debuchy ani Ryan Taylor. Na kraje obrany si tak stoupne Danny Simson a pravděpodobně také univerzální pěšák James Perch. Mimo hru je dále Krul, Ben Arfa a čerstvě také Cheik Tioté, který laboruje se zadním stehenním svalem.

Roberto Mancini pak zuří kvůli Vincentu Kompanymu. Kapitán Manchesteru City a belgický reprezentant téměř dva měsíce nehrál soutěžní zápas, když v tom přišla reprezentační pauza a stoperovo lýtko se dalo náhle do pořádku. Po odehraném zápase s Makedonií tak musí jeho stav posoudit lékaři. Po třízápasové absenci způsobené bolavým kolenem se vrací Sergio Agüero.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Kompany (K. Touré), Nastasić, Clichy - Garcia, Y. Touré - Silva, Tévez, Milner - Džeko (Agüero)
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Simpson, Yanga-Mbiwa, S. Taylor, Perch - Cabaye, Anita - Gouffran, Sissoko, Gutierrez - Cissé
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Reading FC  (sobota 16:00)
Ještě nedávno byl litován a oplakáván pro zbytečný vyhazov, tentokrát jde Nigel Adkins lepit místo po dalším nepříliš citlivě propuštěném manažerovi. Po Southamptonu tedy prošedivělý pán usedá za kormidlo dalšího nováčka z jižní části Anglie, aby se Reading pokusil nasměrovat za hotovým zázrakem v podobě záchrany.

První Adkinsova překážka bude z řady těch těžších, jednoznačně. Ačkoliv se kolem Arsenalu vyvinula jistá aura permanentního selhávání, je třeba nezapomínat, že mimo jakýchkoliv pohárů to v poslední době nebylo vůbec špatné - minimálně tedy výsledkově. Gunners dokonce minule zvládli přetěžký výjezd do Walesu a celkově zaznamenali jedinou ligovou porážku v sedmi kolech.

Jaksi po špičkách se tedy vrátili na pohárové příčky, aby v případě dnešní výhry - s níž se potichu počítá - doběhli čtvrtý Tottenham na rozdíl jediného bodu. Jinými slovy to připomíná vesměs každoroční klasiku...nadějní Spurs se hroutí, zatímco zatracovaní Kanonýři navzdory neutuchající kritice opatrně stoupají vzhůru.

Naopak Reading, ten nikam nestoupá. Vlastně si můžete vybrat, čeho se nyní více děsí. Jestli je to pět neúspěšných kol v řadě; blížící se nutnost pohostit celky Liverpoolu a Manchesteru City v kombinaci s nejhorším venkovním výkazem ze všech prvoligových mančaftů (jeden bod v průměru připadá na tři výjezdy); nebo třeba samotná bilance s nejbližším soupeřem. Arsenalu totiž Royals podlehli ve všech z 11 případů, přičemž letos si od něj nechali ve dvou vzájemných střetnutích nasázet hned 12 branek.

Reading si před výletem na Emirates Stadium vskutku nemůže dělat moc nadějí, ačkoliv posledně velmi srdnatě zabojoval na Old Trafford. Jednou z mála povzbuzujících okolností nicméně může být řada absencí ve středu favorita. Walcott s Wilsherem jsou najisto odstaveni mimo hru a jejich anglickou partu marodů by mohl doplnit také Gibbs, jehož trápí virus. Na starou známou marodku se pak vrací také Diaby.

Naproti tomu Reading musí vnímat jedině pozitivně návrat dříve suspendovaného Pogrebňaka. Kromě útoku by se pak mohl personální obměny dočkat také prostor mezi třemi tyčemi; ten nedávno vyplňovala až brankářská trojka (Stuart Taylor), teď si na něj ale čerstvě brousí zuby Alex McCarthy. Talentovaný golman si kvůli operaci ramene nezachytal dlouhé čtyři měsíce.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Stoke City  (sobota 18:30)
Tento zápas je pro oba manažery naprosto rozdílný. Pro domácí Everton je vítězství naprostou povinností. Tedy pokud chtějí pomýšlet na pohárovou Evropu, potažmo přímo na Ligu mistrů. Stoke City by naopak výhrou na hřišti velkého favorita udělal velké a dost nečekané terno.

Když už padla zmínka o kvalifikaci do nejprestižnější klubové soutěže světa, je pravdou, že Toffees k ní nemají vůbec daleko. Na Arsenal, který je pátý, ztrácí jen jeden bod, čtvrtý Tottenham pak sice o pět bodů odskočil, nicméně má odehraný o zápas víc. Úspěšnou dohrávkou by se tak Everton dostal do přímého souboje o vysněnou metu.

Kdyby David Moyes dostal v srpnu nabídku, že bude v současné době na pozici, v níž se nachází, jistě by ji bral všemi deseti. Everton je klubem, který podzim prospí, zatímco na jaře má formu jako hrom. Tuto sezonu hlavně díky báječné formě Marouana Fellainiho zvládl na výbornou a teď tak má před sebou obrovskou šanci dosáhnout na cílovou stanici. To naposled dokázal v sezoně 2004/05, jenže pak hned v předkole ztroskotal na pozdějším semifinalistovi Villarealu.

Jarní Everton by s Potters neměl mít na vlastní půdě příliš problémů. Stoke navíc trpí špatnou formou. Z posledních čtyř zápasů získal z možných dvanácti jen jeden bod. Jenže nic není tak horké, jak se to uvaří. Svěřenci Tonyho Pulise drží "Karamelky" na uzdě už dva roky a pět měsíců, během nichž dvakrát s Evertonem remizovali a dvakrát jej porazili. Jednou dokonce v Goodison Parku.

Moyes navíc bude postrádat již zmíněného Marouana Fellainiho kvůli suspendaci. Ze stejného důvodu nebude hrát ani další opora Steven Pienaar. Lýtko vyřadí ze hry Tonyho Hibberta, naopak Phil Jagielka a brankář Tim Howard by se po třízápasové absenci měli vrátit do sestavy.

Distanc se v tomto duelu dotkne i Stoke City, ale naštěstí pro hosty pozitivně. Po třízápasové stopce se vrátí na stoperskou pozici Robert Huth. S tímto comebackem má Pulis k dispozici kompletní kádr.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United29242369:3174
2.Manchester City29178451:2659
3.Chelsea FC29167658:3055
4.Tottenham Hotspur30166851:3754
5.Arsenal FC29148755:3250
6.Everton FC291212546:3548
7.Liverpool FC30129957:3945
8.West Bromwich Albion301351240:3844
9.Swansea City3010101040:3840
10.Fulham FC29991140:4436
11.Stoke City307131027:3534
12.Norwich City307131028:4634
13.Newcastle United30961541:5233
14.West Ham United29961432:4333
15.Sunderland AFC307101333:4231
16.Southampton FC307101342:5231
17.Aston Villa30791431:5630
18.Wigan Athletic29761635:5627
19.Reading FC30581735:5723
20.Queen's Park Rangers304111526:4823

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2592)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. za výhru Man United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

jsi blb.

Reagovat
herbage

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmite tem smejdum nechat ani bod.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

Reagovat
13

Reagovat
fantomas

Reagovat
Devil

Reagovat
Miguel19

Konečně zase fotbal

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Reagovat
fajdax

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

United, Swansea-Tottenham/ City-Newcastle, Everton-Stoke

Reagovat
FCSL

Sparta-Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

to je mimo PL potom tam zahrnam aj Trnava-Kosice

Reagovat
blaugrana

Tie tipy su tu nastrieľané dosť odboku.

Reagovat
Miguel19

Ty kursy na United, Chelsea jsou fakt pěkný..

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea dneska nevyhraje !

Reagovat
smazaný uživatel

Ani v pondelok

Reagovat
smazaný uživatel

to naopak ANO.

Reagovat
Miguel19

Láďo Vízku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobře ty....

Reagovat
afc

Svati gol za barak.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

To sem vsadil.

Reagovat
fajdax

A dalších 5 do jejich sítě.

Reagovat
Nikikrew

Dnes sa znova posunieme o cosi blizsie ku Spuds

Reagovat
Erdovec

Stoke

Reagovat
tomasinho

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nevyhraje stejně jako slabý slepice ,arsenal jasný 3 body

Reagovat
kvasha16

daj este nejaku predpoved

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já dám: South.-CFC remis,Sunder.-MU - remis,Swansea-Kury - remis,Tragédi-Reading - 1., City-1

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nottingham to zase dá!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nekdo tu daval ze vymyslel hru na Ipad a Iphone www.viceboj.com

Hrajete ji nekdo? Je tam dost otazek o PL

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ja ji hraju, je to dobra hra

Reagovat
Manik...

Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

NFL OT: Top 25 platů v roce 2013:

1) Joe Flacco: $20,100,000

2) Drew Brees: $20,000,000

3) Peyton Manning: $19,200,000

4) Tony Romo: $18,000,000

5) Eli Manning: $16,250,000

6) Calvin Johnson: $16,200,000

7) Larry Fitzgerald: $16,140,000

8) Mario Williams: $16,000,000

9) Matt Schaub: $15,500,000

10) Philip Rivers: $15,300,000

11) Jay Cutler: $14,668,750

12) Ben Roethlisberger: $14,664,417

13) Adrian Peterson: $14,380,000

14) Julius Peppers: $14,000,000

15) Chris Johnson: $13,493,750

16) Mark Sanchez: $13,491,667

17) Sam Bradford: $13,000,000

18) DeMarcus Ware: $13,000,000

19) Jason Peters: $12,862,500

20) Aaron Rodgers: $12,700,000

21) Charles Johnson: $12,666,667

22) Ndamukong Suh: $12,600,000

23) Kevin Kolb: $12,421,600

24) Matthew Stafford: $12,333,333

25) Jared Allen: $12,210,000

Reagovat
Miguel19

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

no tvl

Reagovat
ďuriLFC

Peterson , Johnson , Rodgers , Allen (od leta asi aj Williams)

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

My sme neprehrali od 17. novembra

Reagovat
smazaný uživatel

Hele co rikate na tenhli ticket dneska ?

Chelsea

Dortmund

Barca

Real

Reagovat
blaugrana

Že nevyjde.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Co bys z toho vyhodil ? A cco bys tam dal jinyho ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus vsadit dneska na Lazio. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Hnm, me napadlo ze bych zkusil tottenham malagu a mam vystarano kurs 6 :)

Reagovat
blaugrana

No to je pomaly ešte horšie, než ten prvý.

Reagovat
smazaný uživatel

No to asi jo takovej sranda ticket

Reagovat
blaugrana

Soton potrebuje body, takže hneď to je risk, BVB sa musí šetriť na LM a lige mu už viac menej o nič nejde, ďalší risk. Barca možno remizuje, keďže tiež nebude hrať na plný plyn a real detto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co united schalke a ac milan ?

Reagovat
blaugrana

United ak vyhrá, tak 1:0, mám ho na tikete, ale na sranda tikete. Schalke je tragické, ale možno to dá. AC možno tiež, ak Mario dá.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
masly008

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
cristiano.K.

Přemýšlím nad Wiganem 1?

Reagovat
smazaný uživatel

spíš remíza

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

LFC U18 vs Stoke U18 začína o 12:00

http://nutjob.eu/njtvx2.html

LFC neprehral 7 zápasov po sebe. Oplatí sa pozrieť keďže chceme dohnať Spurs ktorí sú na prvej priečke.

Zostavu zatiaľ neviem ale postnem sem keď zistím

Reagovat
smazaný uživatel

LFC U18 team v Stoke: Fulton, Burke, Maguire, Whelan, Heaton; Rossiter, Brannagan; Wilson, Trickett Smith, O'Hanlon Kent.

Btw máme na lavičke len 4och hráčov vďaka zraneniam

Reagovat
smazaný uživatel

zatim LFC fakt pěkně, má to náboj

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Rossiter hrá úplne ako Gerrard, je to neskutočný talent. 15 rokov a kapitán u18 Škoda ale tej penalty.Ale stále to môžme vyhrať, nič nieje stratené .

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsme hráli? Teď jsem to zapnul a koukám, že už 1:4

Reagovat
Rssa

Konečně.

A pro začátek něco pro všeobecné dobro. Výhra Sunderlandu

Reagovat
smazaný uživatel

a pro začátek United vyhrají 3-1

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Se divim, ze radsi zase alibisticky neprejete vyhru MUFC, aby vas nahodou Sunderland neohrozil

Reagovat
Rssa

Pisu všeobecně dobro - tzn. trošku zdramatizovat závěr

Reagovat
smazaný uživatel

Vseobecne dobro = sestup Mackems

Reagovat
Rssa

Mam pocit, že by to bylo jen pro tvoji škodolibou radost.

Reagovat
smazaný uživatel

To urcite ne, nedavno tu byla docela rozsahla palcovacka na tema sestup Mackems a vyplynulo z toho, ze by ty smejdy nepostradal nikdo. Mas tu hodne priznivcu Villy, Saints, Latics, Magpies, WHU...

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám Kočky docela rád. Aji když poslední dva roky zapomínám proč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To taky nechapu, kdyz je kolem tolik zajimavejsich a sympatictejsich klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Já je vždycky nenáviděl, jen teď je to těžký, když je tam Sheasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

O titulu je stejně rozhodnuto, tak ať raději Sunderland spadne.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Rssa

Anine, teď je to tam krom Wiganu pěkně uspořádané, radši AV

Reagovat
tomasinho

Ideál je QPR, Villa, Sunderland, jenže Reading už to nezvládne, takže půjde on s QPR a k nim Villa/Sunderland, raději tea Sunderland.

Reagovat
smazaný uživatel

to by byl sen

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton dneska proste musi vyhrat. Leicester vcera zase ztratil dochazi jim dech, Boro taky nebude brat vsechny body a Forest maji s Brightonem vzajemnej zapas, takze tri body pro Trotters jsou dnes povinnost!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

preco je sunderland tak neoblubeny?kvoli trenerovi?hracskej fluktuaci ci hernym prejavom?

Reagovat
herbage

Come on, gunners, dneska bojovat za Aboua

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United have not picked up a single card in any of their last four Premier League games.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V našich posledních zápasech moc karet nepadá. Ani u soupeře ne.

Reagovat
nani92

my si to nechávame na LM

Reagovat
Swarley

jn, tak když vidíš to tempo v jakém to hrají, to snad ani není možné, aby někdo mohl za něco dostat kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Leda za zdržování.

Reagovat
Zaschrona

Swans, Saints i Royals dneska bodovat!

Reagovat
tomasinho

A Potters tříbodově

Reagovat
Zaschrona

Kdyby pred tim vsechny ty zapasy takhle dopadli, tak by to bylo naprosto klasicke evertonske selhani, jako treba nedavno v FA Cupu proti Wiganu..

Reagovat
tomasinho

K tomu zítřejší selhání LFC a máme to komplet

Reagovat
Zaschrona

To by pak bylo idealni, ten pocit cist si ty nektere reakce vasich fandu, to by bylo k nezaplaceni, i zvlast po tom, co by se stalo dneska..

Reagovat
smazaný uživatel

no zajtrajšia prehra vo Villa Parku je veľmi reálna

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro facku Van Persiemu za kecy, že má šediny kvůli Arsenalu

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger je má beztak taky z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Wengera je to jasný Van Persie je může mít maximálně z toho, že se furt válel na ošetřovně, ale ne z absence trofeje.

Reagovat
herbage

100. pro Diabyho

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Andy Carroll has scored just nine goals in 60 Premier League appearances since leaving Newcastle United in January 2011. He had netted more for Newcastle (11) in his 19 appearances for them in the first half of the 2010-11 season.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný dvojpřestup Carroll-Torres za 85 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

@GFN_France: Arsenal Agree Release clause for Corchia

We understand now, that Arsenal have entered pole position in the race for the player. Our sources tell us that Arsenal and Sochaux have agreed on a 5 million euro release clause for the player, should Arsenal chose to make a bid.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes dám takto :

United

Bayern

Arsenal

Real

Benfica

City

Wigan-Norwich X

Reagovat
smazaný uživatel

nehehe, a vraj môj Matías Suárez.

Reagovat
SunFells

Když už se o tom píše, tak počítám s tím, že právě podepisuje smlouvu s Newcastlem. Ale Karlovi může krýt záda třeba i ten Aurier

Reagovat
smazaný uživatel

získať jednotku na RB, s takým potenciálom ako má Corchia a za také malé peniaze by bolo skvelé.

Reagovat
Zaschrona

Jojo, tohle by dle meho byl skvely kauf, vyborna nahrada do budoucna za Sagnu, navic cenove v idealni hranici pro Wengera.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro ho neznám, ale dost lidí je z něho vystříkanejch, za mne ano.

Reagovat
smazaný uživatel

134. Pro prohru United

Reagovat
minoLFC

Pre dnešné prehry favoritov

Reagovat
Mervin

klidně, já nás už ani proti Readingu za favority nepovažuju

Reagovat
smazaný uživatel

MUTV report no Rio, Rooney or Giggs today.

Reagovat
minoLFC

Určite trávia sviatky s rodinou

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet, Bardsley, Rose, O'Shea (c), Bramble, N'Diaye, Gardner, McClean, Johnson, Sessegnon, Graham.

Reagovat
smazaný uživatel

až na N'Diayeho dobrá zostava.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea, Rafael, Buttner, Smalling, Vidic, Carrick, Valencia, Anderson, Young, Kagawa, van Persie

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Evra, Evans, Nani, Welbeck, Cleverley, Powell, Lindegaard.

Reagovat
kiwwi

Rooney znici Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

kedy on naposledy sám niekoho "zničil"

Reagovat
smazaný uživatel

Reading, minulé kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bolo kruté

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jinak. Z posledních šesti zápasů dával ve třech góly jenom on, a ty tři nám vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

včera večer

Reagovat
kiwwi

trebars City?

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězná ... lavička?

Reagovat
kiwwi

hmm, zaujimava...pekna rotacia od Fergieho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chris po dlouhý době na CB

Reagovat
Chazy

Nife, ten Romo je fakt hustej... nebejt Flacca, tak má nejvyšší kontrakt. A Flacco si to aspoň zaslouží, super PO, ring atd.. ale Romo

Reagovat
smazaný uživatel

Má víc garantovaných než Flacco, navíc 25 mega signing bonus

Reagovat
Chazy

Jj, majtel Cowboys je prostě magor... Romo je prostě skvělej, ale nedá se s ním nic vyhrát. Musel by si načasovat tu formu přesně na PO, ale já nevím, jestli jsem zažil, aby dal tři dobrý zápase v řadě. A i kdyby, ani jeden z nich nic neznamenal

Reagovat
smazaný uživatel

Romo měl ale celkem výhodu...sice měl smlouvu ještě na dva roky snad, ale měl tam něco ve stylu, že pokud mu nenabídnou novou smlouvu, tak bude free agent příští rok a nebudou moci na něj dát tag

Reagovat
Chazy

Každopádně včera se v MLB podepisovalo 140 mega na 5 let, takže furt pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

To podepsal kdo? Posey i Verlander totiz podepsali delsi kontrakty, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

28 na rok, to fakt v tej nhl su este celkom dobre platy

Reagovat
Tomanatura

jake maji ty tymy obraty, ze plati takove castky?

Reagovat
cristiano.K.

jsi snad nif,že reaguješ

Reagovat
cristiano.K.

sázka na MU je povinnost

Reagovat
kiwwi

daj 1X a budes stastny v oboch pripadoch ako ja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

já budu štastný v obou případech

Reagovat
smazaný uživatel

http://anacenter.info/ch3.html kvalitny, ale srbsky

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/141433

Reagovat
smazaný uživatel

anglicky, sky

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/141976 rusky

Reagovat
smazaný uživatel

offline

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne, už jede

Reagovat
cristiano.K.

digi říkám si, na kterej zápas se podívám od 16:00 a oni dávaj Inter- Juventus přitom bych čekali city-NUFC,což by bylo pěkný lákadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

V zapase MCFC-NUFC pomalu o nic nejde

Reagovat
fenixLFC

ale furt je to zaujimavejsie ako nejaka talinaska liga kde je tiez o titule jasne

Reagovat
cristiano.K.

já to uvedl jen jako příklad, prostě měli dávat jakýkoliv zápas od 16hodin,ale zrovna můj jmenovaný mi přijde nejzajímavější. Druhá věc je ta,že kvůli jednomu zkurvenýmu zápasu SA nedávají dva zápasy PL, normálně by dávali i MU

Reagovat
GEGE

Reagovat
Godwinson

Hodně rád bych se podíval na Southampton, bohužel na tomto netu to asi nepůjde :( Snad uspějí.

Reagovat
Miguel19

Pojďme United.

Reagovat
C0br

Cože, brzký termín? Ani nepamatuju, kdy jsme v tuhle dobu hráli naposled. V tuhle dobu se má spát.

Reagovat
I am Mancunian

teraz som vstal

Reagovat
C0br

U mě se zánět močáku konečně projevil jako pozitivní věc

Reagovat
I am Mancunian

neprijemne

Reagovat
smazaný uživatel

jn sobotni vstavaci prumer

Reagovat
smazaný uživatel

Vida, nestraš

Reagovat
smazaný uživatel

Ash to co je za center

Reagovat
smazaný uživatel

Kam s tim chtel jako dobehnout?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč proboha nestřílel? Ale zatim je to dobrý, po dlouhý době se dokonce snaží běhat.

Reagovat
herbage

nevím jestli je to tím trávníkem, ale u Smallinga mi při každém kontaktu s míčem přijde, že má co dělat aby se nepřizabil

Reagovat
smazaný uživatel

To já si říkal hlavně loni u Mertesackera...to vždy vypadalo, že uklouzne a nůžkama si dá vlastňáka.

Reagovat
herbage

no, v tomhle jsou si děsně podobní, jen Mertesacker si nehraje na to, že umí rozehrávku vzduchem a nezkouší to

Reagovat
smazaný uživatel

Bramble suverenne

Reagovat
smazaný uživatel

Však on ještě dneska něco vymyslí.

Reagovat
herbage

chudák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Tony si zase drží letošní standard

Reagovat
Ligter

ROBIIIIIIIIIIIIIN, konečně!

Reagovat
C0br

robineeeeek

Reagovat
herbage

Valencia mi zas přijde jako nejhloupější hráč, co takhle hraje za velký klub. Na středu má volného hráče, ale radši jde po lajně do 4 soupeřů. A u centrů se zásadně nedívá, kam to posílá. Jen kick and run

Reagovat
fantomas

YES

Reagovat
I am Mancunian

robiiin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

pěkný odrazy

Reagovat
herbage

MU haluz, jako vždy

Reagovat
Swarley

snad nechceš abych si na to stěžoval

Reagovat
herbage

ne, jen jsem si vzpomněl na předloňskou sezónu, tak Mignolet nás na Emirates vychytal, my dali dvě břevna a tyčku, celý druhý poločas jsme je nepustili na naši půlku a neuznali nám gól kvůli ofsidu, který nebyl, ale to je dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

to není smůla, ale neschopnost!

Reagovat
herbage

já se zase těším, až na konci sezóny skončíme před vámi a budeme hrát Ligu mistrů. To je zase vaše neschopnost

Reagovat
smazaný uživatel

hodně štěstí přeju

Reagovat
herbage

díky, máme dohrávku a lehčí los, navíc se nám stačí soustředit na PL. Ať vyhraje ten lepší

Reagovat
SunFells

Reagovat
herbage

zkus na mě nereagovat, třeba si pak nevykroutíš oči

Reagovat
SunFells

Zkusil jsem to včera, kdy jsi se zas své mylné domněnky snažil prezentovat jako fakta, ale ono nikdy netrvá dlouho než začneš psát jiné srandy a na všechny se nereagovat nedá

Reagovat
herbage

že nejste s to vstřebat všechny moje geniální myšlenky a vnímat je komplexně, to není můj problém. Ale tak se klidně posmívejte, já se kvůli tomu vztekat nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

robinek konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Peršan

Reagovat
smazaný uživatel

ROBIIIN

Reagovat
m.sali

pánové dejte mi sem ňákej pořádnej stream v angličtině, bloodzeed mi nefachá, o ostatní je otřesná kvalita, nechce se mi projíždet dvacet kanálů, to mam 1 poločas zabitej, už takhle sem zmeškal půlku ;)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
m.sali

thx

Reagovat
smazaný uživatel

Robinek

Reagovat
smazaný uživatel

Andy je slaby, az moc

Reagovat
smazaný uživatel

Má assist

Reagovat
smazaný uživatel

To tezko

Reagovat
smazaný uživatel

No...to je jedno, ale to byl jeho pass na Persieho

Reagovat
Swarley

Rafael se tam někde zranil?

Reagovat
Miguel19

Pěkně

Reagovat
herbage

Büttner výborná náhrada za Evru, padat umí stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Máš dneska šichtu za Countera?

Reagovat
herbage

sorry, hráči Manchestru vlastně nesimulují

Reagovat
smazaný uživatel

To není jenom tohle.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Rssa

Někdo jim tu pravdu říct musí, jinak by neviděli realitu

Reagovat
herbage

já rád nastavuji zrcadla

Reagovat
smazaný uživatel

Tady realita nikoho nezajímá, tady se pořád dokola jedou zažitá klišé a hlasitě vykřikované mýty.

Reagovat
herbage

jasný, Young a Evra, to jsou chlapáci. Co můžou, to ustojí

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo se baví o těhle dvou?

Reagovat
herbage

já se bavil o Büttnerovi, že už hraje jako Evra, takže pokud nejsi mentálně zaostalý, tak ti souvislost s Evrou možná dojde

Reagovat
smazaný uživatel

A já sem se bavil o tom že realita tady nikoho nezajímá. Takže proč si na mě reagoval ty, tak to doopravdy nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje jako Evra? Takže Buttner je jeden z nejlepší levých beků na světě? Tak takovou poctu bych od fanouška Arsenalu nečekal

Reagovat
herbage

já myslel hraje jako herecké výkony

Reagovat
kiwwi

nechces si od Nifla poziciat nick?

Reagovat
SunFells

Nech génia.

Reagovat
herbage

konečně pochopil

Reagovat
SunFells

Zase jsi zabloudil do vlastního světa.

Reagovat
fantomas
Reagovat
SunFells

Reagovat
Sali5

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pico, takhle me uz dlouho nic nerozsekalo

Reagovat
Swarley

Reagovat
miky10

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo s Rafaelem?

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa

Reagovat
m.sali

co se stalo Raffaelovi????

Reagovat
Godwinson

Proč Mangane sedí? Zranění? Koukám, že nemá zatím ani start, což je vzhledem k té jejich defenzivní síle docela s podivem.

Reagovat
Ligter

Rafaelovi se něco stalo?

Reagovat
kiwwi

hamstring zrejme

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick

Reagovat
kiwwi

Hard to believe it's not Bolt, It's Carrick, you know!

Reagovat
herbage

vitasrp?

Reagovat
vitasrp

Že bych byl až takhle slavnej?

Já to ale bohužel nebudu, sice jsem mu nadával, jak jsem mohl, ale žádnou citaci jsem v souvislosti s ním nepoužil.

Reagovat
minoLFC

z liverpoolsky.net

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě Arbitr.

Reagovat
minoLFC

ee

Reagovat
kiwwi

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

no, anonymný teda neni, viem presne o koho ide. na liverpoolskom sa k tomu aj nepriamo priznal.

Reagovat
Miguel19

ten blogger je fan Live?

Reagovat
vodka

a jakou citaci si vymyslel?

Reagovat
vladis271

pokiaľ viem, tak tú o tom, že Rafa by nikdy s rešpektu k fans LFC nevzal CFC/ alebo čokoľvek iné v PL? nejsom istá.

Reagovat
minoLFC

ale žeby to bol blogger

Reagovat
vladis271

Reagovat
miky10

Reagovat
db18

má smůlu, že není moc fanoušků, co si jeho působení v Liverpoolu pamatuje no

Reagovat
mithro

Carrick je fenomenalny

Reagovat
kiwwi

je ale aj tak sa mi dnes najviac paci Shinji...to je balzam na dusu tie jeho dotyky

Reagovat
Ligter

Reagovat
kiwwi

v PL ere bol nasim najlepsim strelcom proti Sunderlandu Own Goal...dnes len navysil naskok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Own Goal bude stejne neskutecnej typek, pamatuju si ho hrat uz od svyho narozeni a golu nastrilel uz taky bezpocet. Legenda.

Reagovat
C0br

Sice nasází tak maximálně 12-13 gólů za sezónu, ale zase je loajální a konzistentní.

Reagovat
smazaný uživatel

Loajalni?

Jako ja ti nevim, ale videl jsem ho davat goly uz za hodne tymu..

Reagovat
C0br

To jsou jen joudi se stejným jménem. Tenhle náš je speciální a nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

To že ještě nevyhrál Zlatý míč je obrovská ostuda fotbalu.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale nejsi prvni kdo to zminuje, uz to kritizoval i jeho nejlepsi kamarad (nejakej Jamie Carragher).

Reagovat
Maresma

Když jsem ve na playstationu prohrával, tak jsem prohodil týmy a vždycky mi zachránil zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, taky mi bylo 10.

Reagovat
Ligter

Jak ďábelské.

Reagovat
smazaný uživatel

herbage vzal dneska šichtu za scousery nebo proč se musí ke všemu hloupě vyjadřovat?

Reagovat
kiwwi

oni si v pisani picovin na adresu United menia sichty s Counterom

Reagovat
Rssa

Další z věcí, za které by vás měli mlátit hlava nehlava - za vším hledej scousera. Ta zahleděnost...

Reagovat
Godwinson

*hloupost

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Ze na to upozornuje zrovna Culé!

Reagovat
Rssa

Nemyslím, že bych za vším špatným viděl Real

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to nemusis byt nutne ty. Asi nejlepsi priklad je vas guru.

Reagovat
Rssa

Tak to je jeho věc. On se pak musí poprat s tím, že ho budou fandové druhých týmů jmenovat různýma nadávkama.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hejtují nás tu nesmyslně hlavně scouseři a ropáci. Potom herbage s counterem. A pak pár hlupáků z Itálie a Španělska jako např. ty.

Reagovat
herbage

jj, všichni vám jen ubližují

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ubrečenci jsou hlavně scouseři a Wenger, nicméně narážim na to, že někdo tady pronese sračku o MU a několik dalších exotů se na to zarytě chytne.

Reagovat
smazaný uživatel

opačne to neplatí, že? Vy načele s kiwwim nie ste náhodou vždy na čele každej kauzy, ktorá zahŕňa Liverpool, však? Naozaj si navzájom nemáte čo vyčítať...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Rssa

Díky za potvrzení mého příspěvku. Ta zahleděnost...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Rssa

* hloupost

Reagovat
vitasrp

Zatím naprosto příšerný utkání, ale to je dáno naprostou neschopností Sunderlandu. Dlouho jsem je neviděl hrát, takže jsem docela překvapen, jak moc v prdeli jsou.

Hlavně mě šokuje, jak ta jejich hra nemá žádný řád, jak chaoticky brání a kolik prostoru má třeba Kagawa mezi liniemi. Celkově ta jejich struktura především záložní řady není vůbec pevná, hráči MU si tam prochází jak nůž máslem. Dost se divím, že je to stále jen 1:0, tohle je soupeř minimálně na tři kusy..

Reagovat
fantomas

Věř, že takle to v jejich podání vypadá úplně celou sezonu. Ještě horší chaos to byl na začátku ročníku, kdy Sessegnon hrával ještě dvakrát hůř než v tomhle období.

Reagovat
kiwwi

paneboze, mali sme v historii United slabsie kridla (resp. z formy) ako tento rok? Nani zraneny, Young slaby a Valencia asi zabudol hrat futbal uplne

Reagovat
herbage

a když napíšu, že Valencia u toho nemyslí, tak je oheň na střeše

Reagovat
kiwwi

vsak ti na ten prispevok nikto nereagoval

Reagovat
smazaný uživatel

Herbage už si vymýšlí nejen vlastní svět, ale aji cizí příspěvky.

Reagovat
smazaný uživatel

Young většinou nehraje špatně. A Nani se mi líbí ve většině zápasů. Akorát ten Valencia je konstantně na pár facek.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia letos nechává formu na repre srazu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rychle, chce to pojistku, ať se nemusím zase nervovat až do nastavení.

Reagovat
I am Mancunian

Van persie mal dostat teraz cervenu

Reagovat
smazaný uživatel

Davidovi výkopy dneska nejdou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebola to Robinova piata žltá ?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,

Reagovat
wild

znamena to stopku v FA cupe alebo derby?

Reagovat
smazaný uživatel

FA podle mě.

Reagovat
kiwwi

po novom roku je stopka po 10 kartach, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Vida ma hlavu z kamena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta naše pravá strana celkem umřela odchodem Rafy.

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling není tolik dopřadu no...

Reagovat
wild

ved van Persie ho netrafil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale šel tam jako blb a musel ho vidět.

Reagovat
kiwwi

pockaj, ale ABU fans tvrdili, ze to s tym nema nic spolocne

Reagovat
smazaný uživatel

Ti by tvrdili cokoliv.

Reagovat
Miguel19

Mata, Cahill prý neodcestovali k zápasu..

Reagovat
smazaný uživatel

To donations myslí Bloodzeed vážně? Za ty loadingy z posledních pěti minut bych mu tak maximálně nasral!

Reagovat
smazaný uživatel

No Hazard in starting XI, no Mata in the squad (due to a fever.) - could be in for a loooong afternoon.

Sme v piči.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude over jak vyšitej.

Reagovat
smazaný uživatel

Je na tiketě.

Reagovat
Miguel19

To bude zajímavé

Reagovat
FCSL

Arsenal team: Fabianski, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Rosicky, Arteta, Ramsey, Cazorla, Gervinho, Giroud

ROSAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Zas Ramsey v základu a Coq na lavce

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho, Rosický

Reagovat
SunFells

Žervé No, jsem zvědav.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa

Reagovat
FCSL

Arsenal subs: Szczesny, Vermaelen, Jenkinson, Gibbs, Coquelin, Oxlade-Chamberlain, Podolski

Reagovat
smazaný uživatel

Fabianski jedničkou do konce sezony?

Reagovat
smazaný uživatel

ak neurobí žiaden kiks, tak asi áno, takisto ako to platí pre dvojku Mertesacker - Koscielny.

Reagovat
FCSL

Než udělá nějakou minelu

Reagovat
smazaný uživatel

inak, takú istú som tipoval, akurát namiesto Rosu som mal Oxa.

Reagovat
mr.Silver

Gibbs a Podolak zase nic?

Reagovat
smazaný uživatel

nie je dôvod posadiť Monreala. Poldi hrať mohol, ale zasa ako Ramsey, tak aj Gervinho majú v poslednej dobe dobrú formu.

Reagovat
SunFells

Gibbo prý ani není úplně fit.

Reagovat
herbage

to ignorování Podolskiho nechápu, Wengerovi hráblo

Reagovat
afc

Gervinho v poslednej dobe malo hral.Jeden z nich si proste musel sadnut a vzdy lepsie ako keby to bolo na ukor Rosickeho,ze do stredu by siel Santi a na kridla Poldi a Gervinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Cech; Azpilicueta, Ivanovic, Terry (c), Bertrand; Mikel,Lampard; Moses, Oscar, Marin; Torres. #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Turnbull, Cole, David Luiz, Ramires, Hazard, Benayoun, Ba. #CFC

Reagovat
Miguel19

Marin

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Marin

Reagovat
stas87

rozluckovy zapas marka pred navratom v lete do BL?

Reagovat
smazaný uživatel

Zůstane, kdyby nebyl furt zraněný tak hraje.

Reagovat
Talker

Tak od prosince je zdravej, ne? Já ti nevím, podle mě ho pošleme v létě někam na hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

taký Sahin style. A už sa nevráti.

Reagovat
smazaný uživatel

ou, Torres.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to koloušek, už se na něj moc těším.

Reagovat
tomasinho

Užasné, Rooney mi sedí, Mata mi sedí a fanta v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska na zapase se bude vzpominat na Rockyho, zitra tomu bude 12 let od jeho smrti...

https://www.youtube.com/watch?v=juxu6Ev7a6A&feature=youtube_gdata_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou tak odporné dresy, že označit je za vyblité by je ještě povyšovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale gól to byl luxusní.

Reagovat
smazaný uživatel

nastesti to zdalky na tom dobovym zaznamu vypada jako jednolita zluta ale jo, dres snad ani nemuze vypadat hur...

Reagovat
smazaný uživatel

Může, my sme v devadesátých letech měli nějakou šedo-cosi venkovní kombinacu, a ta byla ještě o stupeň odpornější.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu neverim. Ale nedavej sem odkaz, nebo, pokud mas pravdu, spadne EF...

Reagovat
SunFells

Stylový pyžamo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Becks vypadá dobře aji v pytlu od mouky. Kdyby to na sobě měl kdokoliv jiný, tak bys viděl jak hnusné je.

Reagovat
SunFells

Jsem si právě říkal, že to není tak hrozné

Reagovat
smazaný uživatel

a EF už padá.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vole

Reagovat
Ligter

Jsme určili módní antitrend.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad dneska Lamps přidá alespoň gól 201.

Reagovat
Zaschrona

Na Twitteru dneska leti spekulace, ze dneska Moyes proti Stoke nasadi formaci 5-2-3 s tim, ze Baines a Coleman by hrali wing-backy. Pry to v tydnu trenovali na Finch Farm.. No jsem zvedavy, pokud by to fakt Moyes nasadil a fungovalo by to, mohla by to byt idealni taktika proti Stoke i Spurs bez Fellainiho a Pienaara.

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tam Naniho

Reagovat
smazaný uživatel

Nani / Danny / Clev...někdo z nich musí přijít

Reagovat
Sali5

Reagovat
smazaný uživatel

jasna cervena ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Buttnera bych rád někdy viděl na levém křídle

Reagovat
smazaný uživatel

To říkám od doby kdy jsem ho u nás viděl poprvé.

Reagovat
smazaný uživatel

Buttner je skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Boha jeho, my hrajem zase na vítězství o gól?

Reagovat
Mervin

kde je zase kurva Poldi?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mervin

ani se na to nedívám a stejně vím, co tam bude ale ne, stejně je to kokot, že ho nechává sedět

Reagovat
smazaný uživatel

dnes sa to dá chápať, ale prečo nehrával ani predtým, tomu nerozumiem ani ja.

Reagovat
Godwinson

Benítez Taky je mu přednější záchrana Southamptonu.

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Honza Matoušek

Zábavnej match.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Wickham právě první střela na bránu od Sunderlandu v tomto zápase.

Reagovat
Ligter

Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

MoN time.

Reagovat
smazaný uživatel

*MON

Reagovat
Arbiter

Ze strany interima je dnešní sestava sázkou na jednu kartu. Prostě hop nebo trop. Pokud se klukům dneska na hřišti povede, tak bude interim za vodou, v případě debaklu si to pořádně slízne. Ale nedivím se té sestavě, on i v Liverpoolu proslul tím, že podceňoval výrazně slabší soupeře...

Reagovat
smazaný uživatel

S nedostupností některých hráčů je to asi to nejlepší, co tam mohl poslat...možná jen Torres <-> Ba, ale Nandovi může ta dvojka na křídlech sednout.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Arbiter

tak nedostupný je snad jen Cahill

Reagovat
smazaný uživatel

Mata? Hazarda jsem si všimnul na lavičce až teď

Reagovat
Arbiter

Mata nejspíš dostal volno...

Reagovat
fantomas

Protože má horečky no.

Reagovat
Arbiter

aha, to mi nějak uniklo...

Reagovat
feministka

#THFC team today: Friedel, Walker, Vertonghen, Dawson, Naughton, Dembele, Parker, Lennon, Sigurdsson, Bale & Adebayor

Reagovat
smazaný uživatel

veľmi dobrá, až na toho drba v útoku, ale moc iných možností nie je, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Brémy dostaly v Mohuči gól po jedenácti vteřinách. A to měly výkop...

................................

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

6. ligová nula v řadě, stíháme ještě rekord do konce sezóny?

Reagovat
smazaný uživatel

Persie..

Reagovat
fantomas

Persie

Reagovat
smazaný uživatel

čo spravil?

Reagovat
smazaný uživatel

Break dva na jednoho...Young mu to poslal a on to našil přímo do Mignoleta.

Reagovat
smazaný uživatel

to on ľúbi občas, pamätám si, čo pozahadzoval aj proti vám minulý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

mě teda přišlo, že Young mu to dal hodně pomalu. samozřejmě že gol z toho být mohl/měl, ale kdyby mu to dal pořádně a o něco dřív... ale who cares, výhra, 3 body, titul se blíží.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych to spíš vyčítal Youngovi. Ten to měl řešit o dost dřív.

Reagovat
fantomas

Neuvěřitelně zazdil 2v1. Respektive Young mu nahrál na osu, on si moh vybrat a trefil Mignoleta.

Reagovat
smazaný uživatel

Škodááááááááááááááááááááááááááááááá ... moje fanta

Každopádně tři body doma, MOTM asi Vida.

Reagovat
Ligter

25 vítězství ve 30 zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Youngu

Reagovat
smazaný uživatel

dolezita vyhra Robin

Reagovat
smazaný uživatel

Typickej výsledek mistra PL .

Myslím, že titul je jasnej..

Reagovat
smazaný uživatel

70 gólů ve 30 zápasech s výsledkem 1:0 we do what we want

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem to trošku jinak . A určitě tím neříkám, že by si to MU nezasloužil..

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě aby

Reagovat
smazaný uživatel

nefandím jim. ale letos není o čem.

Doufám, že Carrick bude bojovat o nej hráče ligy, jinak neexistuje spravedlnost..

Reagovat
smazaný uživatel

To se tuším nikdy nestane.

Reagovat
kiwwi

6 zapasov ciste konto, 6 vitazstiev - uzasna forma

Reagovat
Pigeon
Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dneska bude asi tvrdej boj o slusnej stream...

Reagovat
Arbiter

RVP will miss the FA Cup game because of the 1 match ban he gets after 5 yellow cards.

Reagovat
Arbiter

haha, tak asi kec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Ikdyby tak dost pochybuju ze bude hrat...pres tyden repre, dneska celych 90. minut

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, koho napadlo dát tu odvetu na tak blbej den i čas...budu ožralej a uvidím hovno

Reagovat
Miguel19

nutjob jede ale ta kvalita jde hodně dolů

Reagovat
Placebo

Něco slušnýho na MC-NU? Prosím

Reagovat
Placebo

Tak se budu dívat na Chelsea no. Fakt děkuju

Reagovat
Godwinson

Kdyby měl někdo velmi nenáročný stream na Chelsea, tak se klidně může podělit ,)

Reagovat
Godwinson

děkuji

Reagovat
minoLFC
Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/141978

Arsenal, nějací chrchlalové.

Reagovat
smazaný uživatel

ale krásnej obraz

Reagovat
Side

taky se vám seká obraz?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
tweek

nekdo prosim kvalitni odkaz (sop, ace, cokoliv) na arsenal? wiziwig nejak naselape..

Reagovat
mr.Silver

Koukatelny stream na Arsenal?

Reagovat
FCSL

Rosa první start v letošní Premier League v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

afc

Reagovat
Mervin

ŽERVÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
SqueeZy

Habsi zas na lavičce? Zajímavý tah, na to že se Joel pakuje po sezóně zpět...

Reagovat
Mervin

nějaký flash na Arsenal? díky

Reagovat
LAM

Doufám že aspoň dnes vyhraje Arsenal aspoň o dva goly.Kdy jindy než proti Readingu.

Reagovat
Godwinson

Shaw je fanouškem Chelsea? To je pěkné.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

SUPERJAN!!!

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Chladnokrevně.

Reagovat
salami

víte někdo sestavu Southamptonu?

Reagovat
Godwinson

livesport.cz

Reagovat
salami

díky

Reagovat
miky10

Reagovat
salami

co je?

Reagovat
madridcan

500 pre United

Reagovat
herbage

a všichni ruce nahoru

Reagovat
Mervin

ŽERVÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ZASE HAJLUJE

Reagovat
Godwinson

Puncheon je supr

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho vystřelil

Reagovat
patas92

spíš ho to trefilo

Reagovat
mr.Silver

Gervajs

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinhoooooooo

krása, na tieto prihrávky by mal mať Santi trademark.

Reagovat
smazaný uživatel

ohohó

Reagovat
Godwinson

Chvilku to trvalo, ale už to pomalu začíná vypadat jak Southampton - Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase holomajzna.

Reagovat
smazaný uživatel

se divím, že nepřestřelil

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak k tomu nemel daleko. Ale pekne jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

no právě

Reagovat
Nikikrew

Gervais

Reagovat
Miguel19

Slušně nás drtí tým bojující o záchranu

Reagovat
Mervin
Reagovat
REPLIKATOR

Gervinho u lajny

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to přestal dělat.

Reagovat
Mervin

nejlepší akce od Baca tuto sezonu

Reagovat
pa3ce

Mňa proste hlavičkujúci Gervinho vždy rozosmeje, neviem si pomôcť

Reagovat
tomasinho

ANDY!

Reagovat
Posledni Kovboj

Sagna centruje a Gervinho hlavickuje. Koukam vubec na Arsenal?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna

Reagovat
madridcan

Kon

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo pořádnej stream na Chelsea? Mně nic nefunguje

Reagovat
Arbiter
Reagovat
smazaný uživatel

Díky kluci.

Reagovat
Side

to jako nebyl faul?

Reagovat
Mada

rozhodčí je buď slepej nebo idiot

Reagovat
smazaný uživatel

hm, penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Co chtěl víc ten sudí ?

Reagovat
Posledni Kovboj

piskej to kurva

Reagovat
mr.Silver

Jasnejsi penalta uz snad byt nemohla Foy

Reagovat
Mervin

toto není kurva pencka? co víc potom jo?

Reagovat
fantomas

Njn, Foy..škoda cokoliv dodávat.

Reagovat
SunFells

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může vůbec ještě pískat.

Reagovat
fantomas

Taky bych mu už dávno zabavil licenci no. Žádnej sudí za poslední tak tři roky nenapáchal tolik škody jako on, s přehledem.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro jak Matějek a Příhoda dohromady no. :) Je příšernej.

Reagovat
Nikikrew

jasna penalta!!!

Reagovat
masly008

tak moc jasnějších penalt jsem neviděl a on to nepísk.fakt výsměch.

Reagovat
smazaný uživatel

co jinýho je do píči penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

jak to, ze to neni faul sakra?

Reagovat
REPLIKATOR

Celkem penalta na Girouda

Reagovat
pa3ce

Čo viac ten Foy potrebuje, aby odpískal penaltu ?

Reagovat
Mervin

asi aby ho zabil

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečné!

Reagovat
smazaný uživatel

Pogrebnyak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Ten Reading si neumí nahrát, nejslabší tým PL.

Reagovat
Mervin

stejně by nedal

Reagovat
Side

Gervinho

Reagovat
Side

ale teda začátek měl pěknej, ale to zakončení

Reagovat
Posledni Kovboj

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho je pán. Ale to zakončenie...

Reagovat
Mervin

žervé

Reagovat
tomasinho

Spurs paráda, Saints udržet a pak nějak vykopnout Chelsea z první čtyřky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježis Bale to trošku urval jinak SuperJan je fantastickej

Reagovat
Amos

Giroud je kopyto, fakt..

Reagovat
Thoomas

Ta obrana Readingu je solidní chaos

Reagovat
Godwinson

Nádhera Saints

Reagovat
smazaný uživatel

Saints

Reagovat
REPLIKATOR

Gervinho asi ve formě

Reagovat
Miguel19

Saints

Reagovat
madridcan

Soton

Reagovat
smazaný uživatel

UNLEASH THE WOLVES

Reagovat
smazaný uživatel

sotooon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě poser.

Reagovat
SunFells

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Spurs jednou hrajou parádní fotbal a není na ně rozumnej stream...

Reagovat
Erdovec

Soton, WHU

Reagovat
Miguel19

Ta obranná čtyřka je neuvěřitelně trapná. Si tam z nich dělají co chtějí. Fakt tragédie. To bude hrozný debakl.

Reagovat
smazaný uživatel

na to že jsme Soton před několika měsíci zdrtily 5:0 teď proti nim hrajeme jak žáčci..

Reagovat
smazaný uživatel

RIP Terry in form

Reagovat
smazaný uživatel

Barry

Reagovat
nani92

Barrrry

Reagovat
Tomekcz

co to ma Fernandona ksichtu

Reagovat
Godwinson

Torres takhle pohodově zakončí a zrovna se píská ofsajd, pech.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Miguel19

Ruka..

Reagovat
REPLIKATOR

On věděl, že bude ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

"I don't always score, but when I do, I don't." Fernando Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Soton výborně Přijde mi, že příchodem Pochettina se uklidnila obranná čtyřka Saints a už to není takový průvan jako za Adkinse.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl být nebo ne ten Torresův gól? Spadl mi stream zase.

Reagovat
Miguel19

Ne, zpracoval si to rukou.

Reagovat
SunFells

Všechno jim zblokují, všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

My sme bez Cazorlu úplne v prdeli, nechápem, ako ho niekto môže vyháňať zo základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle sezonu asi Váš nejlepší hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

nie asi, určite.

Reagovat
Posledni Kovboj

Obcas pusobi unavene, u neho snad nikdo o kvalite nepochybuje. Dneska je ale svezi dost.

Reagovat
smazaný uživatel

by si sa čudoval.

Reagovat
Miguel19

Bertrand chce nacentrovat a ve vápně jenom hráči Saints

Reagovat
smazaný uživatel

Že já nedal na WHU...

Reagovat
madridcan

600 pre fantu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tvle kdyby mu Moses ten míč ukradl to by byla prdel

Reagovat
Hejnak

Kolikátá ztráta Ramseyho ?

Reagovat
herbage

omg, co se to s Arsenalem stalo? Ramsey má kolem sebe 4 spoluhráče a nikdo ho neatakuje, on místo poklidné rozehrávky přihraje Fabianskimu a ten míč nakopne. Monreal sám u lajny, může rozehrát, ale přihraje míč Fabianskimu hlavou, ten ho chytí, 5 vteřin počká a nakopne ho. To naordinoval týmu Bould? Wtf? A Ramsey je absolutně nulový do kombinace, Rosa s Cazorlou mu tam nabíhají do narážečky a on to radši posílá furt dozadu, aby nic nezkazil. A o Gervinhovi škoda mluvit

Reagovat
Hejnak

asi tak

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

A to sis na to u Ramseyho nezvykl?

Reagovat
herbage

zvykl, ale pak tady younggunner básní o jeho supergigavýkonech proti Skotsku a pak zahraje takhle proti tragickému Readingu

Reagovat
SunFells

Tu druhou půlku tam hrál fakt skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si komediant, neuveriteľný šašo.

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

sorry, ale pokud ten hráč nedokáže z první vrátit míč přesně na dva metry, tak nemá v Arsenalu co dělat. Třeba ten špek na Artetu, kdy to tím skákavým míčem dostal pod tlak a málem z toho byl nebezpečný break. Prostě buď nemá techniku nebo nedokáže udržet koncentraci, nevím co z toho, ale sere mě tím

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

máme Girouda, tak ho využívame.

Reagovat
smazaný uživatel

Terry

Reagovat
Miguel19

TERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRY

Reagovat
Godwinson

Pěkně Terry

Reagovat
kvasha16

tak sa maju kopat rohy

Reagovat
Miguel19

spíš se takhle nebránit

Reagovat
kvasha16

to je jedno konecne do ohna a nie na prednu zrd aby to najblizsi braniaci hrac odkopol

Reagovat
smazaný uživatel

kdo ho vůbec kopal.. Oscar?

Reagovat
smazaný uživatel

Marin

Reagovat
smazaný uživatel

Ijééé

Reagovat
Godwinson

Lambert Do repre s ním

Reagovat
I am Mancunian

Nasri

Reagovat
smazaný uživatel

No běžte do píče už tvle ....

Reagovat
smazaný uživatel

To je odpověď

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný no

Reagovat
Miguel19

To jděte do prdele

Reagovat
SunFells

Rickiiiiiiiiiiiiiieee, nechal vymazat úsměvy z dětských tváří

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

.......

Reagovat
kvasha16

a kurva do pice

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě Wigan výhra a pískej konec

Reagovat
Mervin

Reagovat
Arbiter

Ale střela krásná....

Reagovat
smazaný uživatel

lambeeeeert

Reagovat
Hejnak

Ten Foy si snad dělá kozy ne ? Proč teda nenechal výhodu

Reagovat
fantomas

Gervinho má fakt inteligentní pohyb. Škoda, že jakmile přebere balon, tak mozek okamžitě zahazuje.

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Zbavuje se tíhy, aby byl rychlejší.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
fantomas

Napadlo mě to samý.

Reagovat
Godwinson

Rodriguez je hodně zajímavej hráč. Sice má asi dvakrát větší sebevědomí než kvalitu, ale i tak se mně líbí.

Reagovat
Posledni Kovboj

jaj, tesne

Reagovat
smazaný uživatel

uffff santi

Reagovat
Posledni Kovboj

cubka!!!

Reagovat
Posledni Kovboj

pardon, nemel bejt koment

Reagovat
Mervin

ouuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
fantomas

Uuuuž sem to tam viděl.

Reagovat
SunFells

Aaa, škoda. Ale jestli přes nejbližšího hráče od našich střelců projde jedna střela ze tří, tak to je furt moc.

Reagovat
smazaný uživatel

We're being told that the Torres goal was disallowed because of a foul on a Southampton player, not a handball.

Dafuq?

Reagovat
Miguel19

Divný. Rozhodčí ukazoval, že to byla ruka.

Reagovat
miky10

Neřeš sračky a buď rád, že to tomu debílkovi neuznali.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres ven

Reagovat
smazaný uživatel

uhuhu, uz to chce clincher, tohle zahazovani se nam nemusi vyplatit ani proti readingu..

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

teraz Giroud 2 gólové nahrávky za minútu.

Reagovat
Godwinson

Je pozitivní, že Marin vstoupil do utkání výborně a po jeho dvou slibných akcích už se hraje jen přes Mosese ... když už se náhodou hraje.

Reagovat
Hejnak

Kolik šancí na gola zase potřebujou ?

Reagovat
smazaný uživatel

to si uzdelaji prdel ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Čukotka? Má to šanci otočit?

Reagovat
Godwinson

Zatím hraje tak špatně, že bych to viděl vzhledem k otočení nadějně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thoomas

Drzeni mice 95:5,to sem jeste nikdy nevidel

Reagovat
pa3ce

Santi s loptou myslí o sekundu dopredu ako ostatní, to je potom problém pre Girouda očákávať takú loptu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pískej půlku! Ty vole ti nás mačkaj jak přezrálý pomeranč...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

kurva už

Reagovat
fantomas

Aaronek

Reagovat
smazaný uživatel

to zakončenie je neuveriteľne zlé, to sa mi asi sníva.

Reagovat
Hejnak

Rosa

Reagovat
SunFells

To je prostě frajer On předribluje 2 hráče, aby získal horší pozici než měl výchozí.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

kto?

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho, hádam.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, mohol som si myslieť...

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham Hotspur Best in London

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš opatrně zase s těma silnýma prohlášeníma...spočítejme zajíce až po honu.

Reagovat
smazaný uživatel

ok no po poločase Spurs nejlepší v Londýně

Reagovat
smazaný uživatel

Foy

Reagovat
Posledni Kovboj

madafaka uz!!!

Reagovat
Side

Foy je taková piča to není možný

Reagovat
mr.Silver

Foy

Reagovat
Mervin

Foy je píča prostě

Reagovat
Nikikrew

co neodpiskal?

Reagovat
Posledni Kovboj

nic.

Reagovat
pa3ce

Ten Foy

Reagovat
Mada

ten rozhodčí je dementní....

Reagovat
masly008

ten foy je fakt komik,asi chce ať je to napínavé.koko t

Reagovat
SunFells

Mamlas starej

Reagovat
REPLIKATOR

Ramsey citovka

Reagovat
smazaný uživatel

jezisi, uz vidim jak to dneska zremizujem..

Reagovat
Tomekcz

Rafa se jednou snazi setrit hrace, tak nasadi 3 nahradniky a cukotka hned tece

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Lacko_Boh

Gervinho absoultne netuší kde sa nachádza,resp. čo sa okolo neho deje keď má loptu na nohe

Reagovat
Posledni Kovboj

pripomina mi me, kdyz se snazim klickovat ve vapne. Hlava dolu, hlavne abych si neukop mic, kde je brana nebo kde kdo stoji ani poneti.

Reagovat
Mervin

jo, ale on absolutně nemá odhad, kde branka je

Reagovat
nani92

hmm..pekná akcia City

Reagovat
madridcan

700 pre Die Hard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

ten foy by měl dostat pořádně přes držku.Většího debila jsem už dlouho neviděl.Asi má vsazeno na Reading.

Reagovat
smazaný uživatel

Benayoun se rozcvičuje a Hazard nic? Fuck that

Reagovat
kiwwi

Newcastle

Reagovat
Miguel19

Tak takhle tragický zápas jsme už dlouho nehráli. Útok komický, střed komický a obrana tragická.

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa stalo s Nasrim? Hraje celkom dobre !

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát Poldi nebo Ox tak věřim, že je to víc než jen 1:0

Gervinho je fakt vtipnej..i přes ten gól mě neustále vytáčí

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by sa malo hodnotiť iba build-up play, tak je to veľmi dobrý výkon, Reading si ani neškrtol, vypracovali sme si asi rekordne veľa šancí, úplne hru ovládame. Každopádne, zakončenie a celkovo tá finálna fáza je strašne tragická, nemáme ani jedného ozajstného zakončovateľa. Proste musí niekto prísť do tej ofenzívy, niekto, kto vie dávať góly.

Reagovat
Posledni Kovboj

takovej ten Lafata, kterej proste vi, kam si stoupnout a kdy natahnout nohu.

Reagovat
SunFells

Chicharito.

Reagovat
Posledni Kovboj

stejne v MU nehraje, treba by ho saf pustil

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Posledni Kovboj

Hraje? Ja MU nesleduju. Na oplatku si vemte treba Denilsona.

Reagovat
kiwwi

tak tych 15 golov asi nedal vonku za barakom

Reagovat
Posledni Kovboj

To dal letos? V konkurenci RvP? Tak to props.

Reagovat
kiwwi

pardon, 16

Reagovat
Counter

Dobré, ale 686 minut za dosavadní PL je dost málo, s tím nemůže být on sám spokojený.

Reagovat
kiwwi

o to viac hraval v LM, FA Cupe a CoC - nevidel som nikdy, aby sa stazoval

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

dokud nebude sedět v hledišti někdo se vzduchovkou a střílet to kopyto toresa do prdele tak jako ani běhat nebude nebe co? za ty prachy bych to odchodil i já, lempl jeden

Reagovat
smazaný uživatel

a mikel by taky zasloužil, laxni jak gay na pláži s tuctem nahých modelek

Reagovat
Godwinson

Do druhé půle by to chtělo Ramirese s Hazardem a půjde to. Southampton po tom skvělém úvodu hodně polevil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard a Ramires on! Jinak nemáme šanci na obrat zápasu..

Reagovat
smazaný uživatel

krutý...Reading je snad nejtragičtější tým, kterej tuto sezónu přijel na ES.

Přímo do nebe volající ale je, že vedem jenom 1:0 styďte se hoši za tu koncovku!!!

Reagovat
herbage

Není ani moc k tomu co říci. Defenzíva neprověřena, hrajeme na půl plynu a stejně má Reading co dělat, aby to nebylo 5:0 do poločasu. Naše hra je dnes postavana prakticky na třech hráčích a těmi jsou Arteta, Rosický a Cazorla, ostatní plní jen roli statistů či pobíhajících paňáčků. Jestli nám někdo dá za Gervinha to co jsem za něj dali, tak bez prodlení prodat, nevím jestli mám na tohle ještě nervy. Ramsey by potřeboval lavičku jako koza drbání, ale dneska by byl v dresu Readingu bez problémů nejlepším hráčem, tak není jeho fotbalový neum tolik vidět. A Giroud kolik akcí vyloženě zadrbe či špatně zakončí, to je taky na pováženou. Ještě že máme toho Santiho, který dal v jedné osobě zapomenout na Nasriho s Cescem. Úžasný hráč. Snad do druhé půle naskočí Podolski a Ox, tyhle hráče bych rád po delší době viděl v akci

Reagovat
Mervin

Reagovat
j_mrazik

Přijde mi, že jeden z těch záložníků je tam navíc, často lezou do stejných prostorů místo, aby jeden roztahoval hřiště a měl náběhy krajního záložníka. Místo Gervinha Ox, místo Ramseyho Podolski.

Reagovat
herbage

jj, tak bych to přesně postavil, ale dneska bude stačit snad cokoliv. Střídání před 60. minutou stejně nečekám, pokud se tedy někdo nezraní

Reagovat
smazaný uživatel

jak říkám...

Reagovat
Nikikrew

Namiesto kludneho zapasu to bude mozno este nervak. Reading supne jeden haluzny gol a sme doma. To ze je Gervinho sebec to uz vieme davno, ale z tolkych sanci len jeden gol, to je proste bieda. Aaron to stale brzdi, pritom Rosa a Santi sa mu casto nukaju. Hrame zatial fajn, len skoda tej streleckej nemohucnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak jsem to nezaregistroval...ale potvrzená nová hra z universa Mass Effect

Reagovat
Posledni Kovboj

money grab

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

haha, vraj Rocastle by bol hrdý na Gervinha a komentátori ich porovnávajú.

Reagovat
vitasrp

Vrátila se nám Benitezova Chelsea, jsem si říkal, že by bylo až moc pozitivní, kdyby mě bavily víc jak 3 zápasy v řadě.

Neuvěřitelný, já tu marně hledám slova pro to, co tam hráči v první půli předvedli.

První poznatek - snad 15 týmů PL má lepší středovou dvojku jak my. To je slabina, že to musí praštit do očí i úplnýho analfabeta. Mikel byl na podzim naprosto vynikající, Di Matteo s ním uměl pracovat, ovšem po jeho odchodu to je tragédie. Lampard už je zase na takovou pozici dost pomalý, hodně ztrácí a navrch nevyhrává osobní souboje. Není tak divu, že si s náma soupeř hraje jak s prvňáčkama.

Obdivuhodné představení nabízí i ta stoperská dvojka, hlavně Ivanovič kouzlí. Chyboval u prvního gólu, pak velmi inteligentním faulem připraví pozici pro gól druhý, to nemá chybu. Nejhorší na téhle dvojce je, že před soupeřem pořád ustupuje, snaží se hrát hloubku a bránit pak až případné centry do vápna. Když ale zbytek týmu a zejména středová dvojice vystupuje a snaží se dostat pod tlak střední záložníky soupeře, nechávám tak mezi liniemi prostor velikosti oceánu. Výborný. Ještě bych to vylepšil Ramiresem za Mikela a myslím, že by to bylo úplně geniální. Vznikla by nám z toho krásná ukázka, jak se hrát nemá.

Obludný ještě je, že 80% našich nahrávek jde směrem vzad. Stoper vybojuje míč a nahraje brankáři. Ten mu ho vrátí, dostane se pod tlak a zase zpátky. O pasech středních záložníků radši nebudeme vůbec hovořit.

Tenhle zápas byl jedinej, kterej jsem z těch 3 nechtěl za žádnou cenu prohrát, jsem tedy nadšen, že se vše tak dobře vyvíjí. Bych se poblil opravdu.

Okamžitě by tam měl přijít Hazard, dost reálně bych uvažoval o nasazení Luize (akorát nevím, jestli bych střídal stopera nebo Mikela) a nezbývá než doufat, že se naše hra aspoň o level zlepší.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hejnak
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
SunFells

Reagovat
j_mrazik

Je sranda, když při reklamě na baseballový zápas říká černoch "Every stolen base" a ještě se u toho tak divně usměje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea má na livesportu 101% držení míče, tak jaktože prohrává?

Reagovat
smazaný uživatel

ten vas livesport to je sracka

Reagovat
smazaný uživatel

Only Fulham, Liverpool, Swansea and Wigan have won fewer points from conceding first than Chelsea (6).

Reagovat
Nikikrew

dajte nejaky dobry link na Arsenal pls

Reagovat
Mervin
Reagovat
smazaný uživatel

Santiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Santi je borec

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

oh santi ♥

Reagovat
Mervin

Santiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
pa3ce

SANTIČKAAAAAAAAA

Reagovat
Godwinson

Boruc asi zraněný, tak teď tam nerozchytanému Davisovi alespoň dva loupnout.

Reagovat
Miguel19

Dyť fandíš Saints ty šašku..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
supervizor

Gervinho 1+1 zatím.

Reagovat
Nikikrew

OOOOOOOOO SANTI Cazorla

Reagovat
Side

Ooooohhh Santi Cazorlaa

Reagovat
smazaný uživatel

No tak.

Reagovat
Lacko_Boh

neviem ako vy,ale ja už si na Fabregasa ani nespomínam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Místo Ramseyho by byl perfektní.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc bol len jeden.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mervin

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nikikrew

ja budem vzdy. Pre mna bol Cesc najlepsi, ani Santi na neho nemal

Reagovat
smazaný uživatel

tak to máš dost krátkou paměť..

Reagovat
madridcan

Ved teraz si ho spomenul.

Reagovat
herbage

Reagovat
Counter

Reagovat
herbage

Santi ♥

Reagovat
Posledni Kovboj

klicka jak svine zase

Reagovat
Godwinson

Bertrand je dnes vtipnej

Reagovat
smazaný uživatel

Pre toto hovorím, že Nacho nie je vzadu istý...

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky link na Chelsea? nic mi nejde

Reagovat
Miguel19
Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nekoukám každý zápas na Soton, ale proč je tam tak poloprázdno?

Reagovat
masly008

tak hrajou s chelsea to není moc atraktivní soupeř co se krásy fotbalu týče asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Přijela Chelsea.

Reagovat
supervizor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

no lístky byly vyprodaný, chtěl jsem tam jít, tak nevim

Reagovat
smazaný uživatel

93% obsazenost stadionu je poloprázdno?

Reagovat
tomasinho

Saints a Hammers

Reagovat
Hejnak

Vystřídej to Arséne tak v 65. min.

Oxlade > Gervinho, Coquelin > Ramsey , Podolski > Giroud

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Komp

Reagovat
mr.Silver

Koscielny

Reagovat
supervizor

Má na to Swansea zdramatizovat zápas?

Reagovat
Side

Ti rozhodčí sou dneska strašně vtipní

Reagovat
pa3ce

Kosc

Reagovat
Posledni Kovboj

Stephen Hunt, muj neoblibenejsi MMA fighter v PL

Reagovat
Godwinson

Davis

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou rohy jak od Wallcotta

Reagovat
smazaný uživatel

Co vůbec umí Gervinho?

Reagovat
smazaný uživatel

Očividně pobavit.

Reagovat
smazaný uživatel

je rýchly, je mrštný, má skvelý dribling.

Reagovat
Mervin

Gerv

Reagovat
Miguel19

Terry

Reagovat
pa3ce

Santi ako si oduševnene nabiehal na hlavičku

Reagovat
Godwinson

Hazard už v 60.minutě? Brzy

Reagovat
Posledni Kovboj

Normalni fotbalisti, kdyz hlavickujou, tak celkem casto dopadaj na nohy. Gervinho, i kdyby skakal sam ve velkym vapne, tak se pri dopadu rozstipe.

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan góla

Reagovat
Miguel19

No Edene, je to na tobě a jsi v tom sám.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli díky němu zase zvítězíme tak bysme mu mohli rovnou odevzdat i kapitánskou pásku

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

prečo sa Rosa vôbec netlačí do koncovky?

Reagovat
Hejnak

Taky jsem si toho všimnul. Si pamatuju jak vždy sprintoval do předu při nějaké příležitosti a poslední 2-3 sezóny jenom vyklusává

Reagovat
herbage

Foy

Reagovat
fantomas

Já vám nevim, ale já sem snad za toho dnešního Gervinha obyčejně rád. Vždyť bez něj bysme pomalu neměli šance, o gólech ani nemluvě.

Reagovat
pa3ce

A navyše je to ešte aj strašne zábavná postavička.

Reagovat
Posledni Kovboj

no...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, aspon porad beha a dela tak tu hru trochu pohyblivejsi...

Reagovat
fantomas

No..1+2.

Reagovat
herbage

a stejně MOTM Cazorla

Reagovat
fantomas

A hned za nim Gervais no.

Reagovat
herbage

pro mě Arteta s Rosou jsou před ním, ale jak myslíš

Reagovat
fantomas

Proč proboha Rosa? Arteta taky pro nás v tomhle zápase neni prospěšnější ani omylem.

Reagovat
herbage

protože oni mohou za to, že hrajeme tak jak hrajeme, zatímco Gervinho ty akce spíš drbe než že by byl prospěšný. Kdyby tam hrál Theo, mohli jsme vést 3:0 do poločasu

Reagovat
fantomas

To je hrozná sračka. To Gervinho vepředu vytváří volný prostory, to on oddře dobrou polovinu Giroudovi práce. Rosa je dneska oproti svym možnostem poloviční. A kdybych se po poločase zeptal kompletní obranný čtyřky Readingu, nepochybuju o tom, že by jako nejmíň příjemnýho soupeře jmenovali Gervinha.

Reagovat
fantomas

Giroudovy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

* po zápase..ježiš

Reagovat
Posledni Kovboj

Jak ho nemam rad, tak souhlas, dneska je dobrej. Ale stejne mam pocit, ze proti silnejsi obrane by takhle nezahral.

Reagovat
fantomas

Jistěže nezahrál, ale na tyhle soupeře je prostě neskutečně platnej. Kór když nám v záloze nastupujou vedle sebe dvojčata Ramsey-Arteta, to je pak přítomnost takovýho borce ještě dvakrát tak vitálnější.

Reagovat
Posledni Kovboj

Jo, to je pravda. Tim spis, ze soucasnej Arsenal je schopnej zremizovat i s Hradcem Kralove.

Reagovat
j_mrazik

Ale někdo ti to pohybem rozvířit musí.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

síce pôsobí strašne nefutbalovo, ale on sa do tých šancí dostane a dokáže ich vytvoriť. Narozdiel od takého Girouda alebo aj Rosu dnes.

Reagovat
SunFells

On vytváří příležitosti, ale většinu sám zadrbe ...On kdyby měl nějaký cit pro řešení finálních situací, tak je to král.

Reagovat
smazaný uživatel

to som vždy hovoril, keby popracoval na tej finálke, tak je kľúčový hráč.

Reagovat
herbage

no, jenže když pak půlku toho zadrbe

Reagovat
fantomas

Tak je furt náš nejnebezpečnější hráč prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska byl u vsech golu. Tak furt nemrc. Ano, zadrbe toho hrozne moc, ale na druhou stranu toho udelal vic, nez zbytek tymu. Krome Santiho.

Reagovat
mr.Silver

Arteta dneska skvely

Reagovat
masly008

po hodně dlouhé době,ale reading je fakt slaboučký no

Reagovat
Side

znovu ta finální fáze u Gervinha

Reagovat
fantomas

Jn, fakt píčus, že zařídil i třetí gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Olie

Reagovat
Mervin

Olliiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Mada

Dřevákkkkkkk

Reagovat
herbage

Gervinho je koncový hráč

Reagovat
SunFells

Oliiiiiiiiiiiiiiieeeee, Žervéé Zlatá dvojice

Reagovat
supervizor

Gervinho 1+2, zatím.

Reagovat
Mervin

a nyní i Gerv

Reagovat
pa3ce

ŽIRUÚÚÚ, Gervais 1+2

Reagovat
REPLIKATOR

Gervinho 1+2

Reagovat
smazaný uživatel

Girouuuuuuuuuuuuuuuuuuud

Reagovat
Nikikrew

Krasny gol Giroud , tak isto aj Gervais

Reagovat
smazaný uživatel

flop they said...

Reagovat
Lacko_Boh

neviem ako vy ale ja už si na Van Persieho...ale nie

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hejnak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tu by si odomňa ten palec dostla skôr.

Reagovat
Lacko_Boh

tak aj mne je sympatickejší Oli

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě 15 minut Torrese. Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

terry si šňupol cez polčas?

Reagovat
smazaný uživatel

Girouuu a Gervais dnes 1+2

Reagovat
Godwinson

Giroud

Reagovat
fantomas

Bolton aspoň že je to ve prospěch Addicks teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Redka pro Bolton

Reagovat
fantomas

Jj, ta to spustila.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, blblo mi livescore, ta redka tam byla po tom třetím góle

Reagovat
supervizor

fuck

Reagovat
Mervin

ty vole

Reagovat
Side

Monreal

Reagovat
smazaný uživatel

Bryan a Nwankwo musí být hrdí

Reagovat
SunFells

Nacho Nacho

Reagovat
Godwinson

Terry si dělá prdel Zlatej Luiz

Reagovat
fantomas

"They can't defend crosses, haven't got a clue."

Reagovat
Miguel19

Oscar je ještě na repre srazu

Reagovat
j_mrazik

Arteta dělá Monrealovi při ošetřování tlumočníka.

Reagovat
herbage

nevím jak vy, ale já si vzpomenu i na Clichyho

Reagovat
SunFells

Jj, jako na ten těžký balvan, kterého se nám podařilo zbavit za slušnou cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
j_mrazik

I já i na Nigela Winterburna... co tam máš dál?

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho... Bring Gibbs on.

Reagovat
EL Gringo

Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

To je penalta ty vole!

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mervin

Reagovat
supervizor

Není, Foy ti to vysvětlí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Příhoda. :)

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Já u tebe nikdy nevím, jak to myslíš.

Reagovat
Godwinson

Přeceňuješ ho

Reagovat
miky10

Reagovat
I am Mancunian

ten Shaw je uzasny

Reagovat
Godwinson

Moses

Reagovat
SunFells

Ještě jeden Swans

Reagovat
smazaný uživatel

And here we go

Reagovat
smazaný uživatel

Pod tímhle si vždy představím Jokera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Kopl Cazorla dneska nějakej dobrej roh?

Reagovat
kiwwi

Newcastle tak ale hlavne, ze sa tu budu vysmievat Sunderlandu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Michu

Reagovat
kiwwi

Michuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

fanta sa raduje.

Reagovat
kiwwi

Cazorla kapitan, Bale, Michu - len skoda, ze som vyhodil Lamberta

Reagovat
smazaný uživatel

kucííííííííí, flash na Arsenal, díky moc

Reagovat
masly008
Reagovat
smazaný uživatel

díky moc

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Giroud mal ostať.

Reagovat
supervizor

Nn Poldi se musí na hrotu ukázat.

Reagovat
SunFells

Tohle Oxovi jde

Reagovat
SunFells

Tu jsem chtěl napsat, že i Žervého tam moh nechat ještě vybláznit a stáhnout Santiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ox

Reagovat
pa3ce

Oxík

Reagovat
smazaný uživatel

Benayoun.....................................

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Rosa a celkově Arsenal?

Reagovat
Posledni Kovboj

Rosa vubec nic. Arsenal v mezihre dominuje, ve vapne uz je to horsi, ale 4 goly jsou solidni nadilka uz.

Reagovat
Mervin

Ox

Reagovat
Mervin

Pratetááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

miláček Mikel

Reagovat
LAM

proč jí nejde kopnout Rosa

Reagovat
REPLIKATOR

Aby se nezranil

Reagovat
kiwwi

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Hejnak

Protože Sunderland 2 sezóny dozadu ?

Reagovat
FCSL

Arteta je kope furt a proměnuje, není důvod něco měnit.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

nechapem, ved Ros ich kope najlepsie v PL

Reagovat
kiwwi

*na svete

Reagovat
SunFells

Letos ještě neminul.

Reagovat
herbage

tak uvedl se výborně

Reagovat
Hejnak

Stejně nechápu proč ty penalty nekope Poldi

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite je mezi prvnima, co je maji kopat. Ja si ale za boha nemuzu vzpomenout, kdy jsme naposled kopali pred touhle...

Reagovat
Hejnak

Ale tak chápeš. On ty penalty kope odjakživa, kdekoliv celkem proměňuje a navíc je útočník a za stavu 3:1 pro zvednutí sebevědomí

Reagovat
smazaný uživatel

Chapu, ale jednicka je proste Arteta, kterej je taky spolehlivej PK taker, navic je zastupce kapitana. Sice bych ho to tedka nechal taky kopnout, ale neprijde mi to nijak strasny, ze nedostal prednost.

Reagovat
SunFells

Navíc pravidelně nastupuje, Poldi ne.

Reagovat
afc

Na Wigane,tiez dal Arteta.

Reagovat
mr.Silver

Ox Arteta

Reagovat
Nikikrew

Arteta , OX super :)

Reagovat
smazaný uživatel

5 minut do Demby.

Reagovat
Miguel19

Nemáme tolik střídání

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha on střídal MIkel.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Parádně OX. Arteta s přehledem..

Reagovat
herbage

kdo je kapitán? Já myslel, že Mikel

Reagovat
miky10

Terry.

Reagovat
smazaný uživatel

Michu se ovšem chová jako pěknej čurák

Reagovat
mr.Silver

Ted to bylo krasne <3

Reagovat
Posledni Kovboj

skodaaaaaa

Reagovat
fantomas

Co vymejšlíííííš

Reagovat
smazaný uživatel

jééé, to bola krása ale.

Mojlo byť o celebritu menej a tá prihrávka Santiho.

Reagovat
Mervin

Tomeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
supervizor

To je vůl ten Rosa.

Reagovat
pa3ce

Čo ten Rosa ešte vymýýýšlal.

Reagovat
smazaný uživatel

proč roso? proboha proooč?

Reagovat
smazaný uživatel

ooooooooooooooooooooo

Reagovat
REPLIKATOR

Rosa

Reagovat
kiwwi

ten Wigan fakt nikdy nezostupi

Reagovat
Nikikrew

Rosa , ale stary dobry Arsenal

Reagovat
Mervin

konečně zase jednou koukatelný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa

Reagovat
smazaný uživatel

Latics

Reagovat
Makiii

Achjo, toho Hazarda je takova skoda v takovym komickym klubu...

Reagovat
kiwwi

sam si vybral, dobre mu tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

ten este bude fnukat

Reagovat
smazaný uživatel

Nevybral...neměl na výběr.

Reagovat
Posledni Kovboj

Chelsea miluje od detstvi

Reagovat
smazaný uživatel

To ne...my jsme ho poslali do prdele s jeho agentem, City ho poslali do prdele s tím, že mu nedají požadovaný plat...no a je v prdeli.

Reagovat
Posledni Kovboj

to byl jako to...žert.

Reagovat
Makiii

A tak dobre se mohl mit Stejnak nejpozdeji do 3 let vypadne z te Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Doooooooooooooooooooooooooooooooooooooyle

Reagovat
EL Gringo

Carroll

Reagovat
mithro

latics

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašný.

Reagovat
herbage

říkám to furt, ale Ramsey na AM je 100x lepší než na CM

Reagovat
fantomas

Wow, najednou ti "zápasy s bídákama" sloužej jako důkaz.

Reagovat
herbage

ne, ale pokud poněkolikáté je u brány lepší jak ve středu zálohy, tak už na tom něco bude. Za druhý poločas je toho málo, co bych mu vytknul

Reagovat
fantomas

To je právě nesmysl, že poněkolikátý no.

Reagovat
SunFells

Mně se ale taky zdá, u nás na ten post však máme 2 lepší hráče. On je na tu nižší pozici příliš nezodpovědný a limituje to ty jeho průniky.

Reagovat
herbage

mně přijde, že hraje mnohem lépe zády k bráně. Aby mohl hrát na zataženější pozici, musel by více běhat, nabízet se a umět vzít míč a potáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

KONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
kiwwi

1000. pre Shinjiho Kagawu a double pre MUFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
kvasha16

Reagovat
EL Gringo

1000. pre Liverpool FC

Reagovat
madridcan

1000 pre Cunts n twats B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
miky10

Reagovat
Mihi

Reagovat
13

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Di do hajzlu Johne.

Reagovat
Godwinson

Moses s Bertrandem bude asi dost napínavý a těsný souboj o nejtragičtějšího hráče na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sali5

Bertrand kazí obranu i útok, Moses je útok, ale za to pořádně.. dost vyrovnané

Reagovat
Mervin

ještě Labutě gól a byla by to paráda

Reagovat
supervizor

Swans si s tím golem dávají na čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to vůbec nekope Hazard?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
herbage

Poldi je dneska úplně mimo

Reagovat
Miguel19

Ty vole, to i Bosingwa měl lepší centry..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to brzdi.

Reagovat
EL Gringo

Terry ten je tragicky

Reagovat
Miguel19

Jasný roh

Reagovat
Godwinson

Škoda, že je konec ... moc bych se těšil až Ramires přejede Prowse pořádně. Ať má důvod držkovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle zase Rafa podcenil.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestavu zvolil hodně nešťastně.

Reagovat
smazaný uživatel

ono taky není žádná prdel hrát s vaším kádrem za 3 dny 2 zápasy, ať už co se šířky nebo kvality na některých pozicích týče

Reagovat
miky10

Sotonek ♥ Moc důležitá výhra, snad tu záchranu ukopou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím...

Reagovat
herbage

hodně velká haluz?

Reagovat
I am Mancunian

Vynikajuce vysledky dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan Při formě Latics, Saints a Villy se jeví jako třetí sestupující Sunderland, paráda

Reagovat
SunFells

Saints krása Proti Live a Chelsea jsem jim 3 body věřil, povedlo se jim 6

Reagovat
j_mrazik

KTBFFFH!

Reagovat
smazaný uživatel

BFLMPSVZ.

Reagovat
Nikikrew

Super. Pohodlne vitazstvo, Santi MOTm, Chelsea zakopla = sracky . Len skoda Spuds no.

COYG!

Reagovat
Godwinson

Supr, byť dnes to nebylo ani tak výkonem Southamptonu jako spíš tragickou Chelsea. Ale mrzuté to je z pohledu čtvrtého fleku, tam jsem chybně věřil Swansea .(

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea 4. místo? To si snad nemohl myslet vážně ani v polovině sezony

Reagovat
Sali5

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sis myslel, že budou čtvrtí WBA?

Reagovat
Sali5

Přesně, podle mě to ještě teď dají

Reagovat
mithro

aaaa hop

Reagovat
smazaný uživatel

tipoval si Swans v LM, hej?

Reagovat
Godwinson

Tipoval jsem lepší chápaní textu na eurofotbalu. Omlouvám se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hm, ok, už to chápem. Ale tak, aj takí by sa tu pár mesiacov dozadu našli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak boj o 3.-4. místo nabíra na obrátkách, zvlášt, když dneska vyhraje Everton. Po dnešku bych se nedivil kdyby černej petr padnul na Chelsea. Hazard tam vlezl dobrovolně, dobře mu tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Saints Škoda jenom mojeho tiketu.

Reagovat
kiwwi

co ti nevyslo?

Reagovat
smazaný uživatel

Že by čukotka?

Reagovat
smazaný uživatel

Foxes si to pěkně podělali Vidět Brighton v PL by mohlo být zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

přál bych jim se tam aspoň podívat, Poyet tam odvádí dobrou práci ... navíc mají hezkej stadion

Reagovat
Zaschrona

Everton XI: Howard - Jagielka, Heitinga, Distin - Coleman, Gibson, Osman, Baines - Mirallas, Jelavic, Anichebe

Everton Subs: Mucha, Duffy, Stones, Hitzlsperger, Barkley, Oviedo, Naismith

Jestli to takhle fakt nastoupi, tak parada

Reagovat
Free_player

Spurs

Reagovat
vitasrp

Doufám, že tohle bylo naposledy, co Rafa upřednostnil pohár před ligou. Jestli to udělá ještě jednou, někdo by ho měl regulérně zastřelit.

Chelsea potřebuje v první řadě Champions League, naše sestavy v EL a FA Cupu se tomu prostě musí přizpůsobit..

18 bodů z těch posledních 8 utkání snad uhrajeme, máme docela štěstí na to, kdy na ty soupeře narazíme - United už budou mistry, Everton v posledním kole nebude mít motivaci.. Každopádně utkání sezóny bude s Tottenhamem, tam prostě bude absolutně nutný zvítězit..

Reagovat
Zaschrona

Proc by nemel mit Everton v poslednim kole motivaci?

Reagovat
vitasrp

Protože výhra by vás do LM neposunula a prohra vás třeba o EL neobrala - aspoň v takový scénář doufám..

Reagovat
Zaschrona

No dobre, ale i vedle toho tady je treba i ten mozny faktor, ze by to eventuelne mohlo byt posledni utkani pod Moyesem.. To je myslim motivace celkem slusna, navic utkani proti Chelsea, na to se motivace hleda vlastne vzdy celkem snadno.

Reagovat
vitasrp

To je možný, ale furt bych očekával, že tým, kterýmu pak půjde v posledním zápase o koule, bude mít takovou tu extra motivaci a kvůli tomu taky nedopustí, aby se ten mač nevyhrál. Ostatně já si pamatuju, jak před dvěma lety CFC odehrála poslední zápas Ancelottiho éry na Evertonu - tam ta motivace hráčů z případné rozlučky trenéra byla na obdivuhodný úrovni.. Nenašel se hráč, který to neodchodil.

Reagovat
Zaschrona

Jasne, ale myslim si, ze hraci samotni by prave chteli, aby Moyes zustal, tak i prave proto se budou ten posledni zapas vic snazit, Ancelottiho se naopak radi zbavili..

Reagovat
miky10

Reagovat
Zaschrona

Jo, chapu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tsss s Evertonem se budete v posledním kole přetahovat o umístění...

Reagovat
Zaschrona

SUPER KEV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Bayern +

Nolan.

Reagovat
Zaschrona

Ten zrovna ani nahodou..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce na herbage:

Ale ani tak ne velká haluz, jako spíš klasický průběh: rychlý nástup a ujetí se vedení, dobrá hra, diktování tempa a víceméně ovládnutí celého hřiště. Pak upokojení a pozvolné přenechání iniciativy, které přejde do něčeho ve stylu přecházení propasti po laně se zavázanýma očima. Plus občasný brejk, který by mohl agonii ukončit, ale samozřejmě se ani jeden neujme...

Reagovat
herbage

jj, díky za info Zvládli jste těžké utkání, bude to napínavé do posledního kola a snad 5. skončí druhý rok po sobě Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Jako musím říct, že rivalita nerivalita radši bych byl, kdyby CHL nehrála čukotka. Přecijen by bylo zajímavější sledovat její počínaní na přestupovém trhu bez téhle výhody. I když s vámi by to asi taky slušně solidně zamávalo. V tomhle je naše "výhoda". My jsme klub, který je na neúčast v CHL adaptovaný a můžeme jít případnou účastí jenom nahoru. Naopak vy můžete mít celkem zajímavé potíže. Nasnadě je příklad Liverpoolu, i když tam se těch faktorů sešlo víc. Pokud by ale po vašem letošním případném neúspěchu přišla nevhodná náhrada za AW a absenci v LM by jste si prodloužili, tak by to mohlo být hodně zajímavé. Každopádně to bude boj do posledního dechu a my máme tu pozici díky losu hodně ošemetnou. V tuhle chvíli je ae fakt obtížné hádat, které týmy budou klást větší odpor... MCFC nebo třeba Wigan? Já bych se vsadil že Wigan.

Reagovat
Counter

Není pravda, není pravda, není pravda Arsenal je dobře finančně zabezpečený a ani neúčast v LM by pro něj neznamenala žádné větší komplikace.

Reagovat
Zaschrona

3 body, nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Černý kůň. Kéž by jsme mohli do CHL společně s vámi a obě hanby Londýna by ostrouhaly...

Reagovat
Zaschrona

Ale jo, proc ne.. Konecne by v te LM byl taky nekdo trochu uplne neokoukany..

Reagovat
smazaný uživatel

čo je na Arsenale hanebné?

Reagovat
smazaný uživatel

okrem toho, že je v tabuľke momentálne za Tottenhamom.

Reagovat
Bayern +

Akou cestou smerujete. Neber to v zlom, ale myslím tým neudržanie Fabregasa, van Persieho a nenakupovanie top hráčov a celkový pokles prestíže čo sa kádru týka.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hanebné? Výsledkovo sme stále na rovnakej úrovni a to nenakupovanie top hráčov tiež nie je tak celkom pravda - pozri sa, koho sme kúpili. Vyše stonásobný reprezentant Nemecka, jednej z najlepších futbalových krajín, najlepší strelec a druhý najlepší hráč Ligue 1, dvaja pravidelní reprezentanti najlepšej repre sveta momentálne. To sú všetko prestížne mená a značky, hlavne Podolski a Cazorla. Navyše, všetkých sme získali za relatívne slušnú sumu. Prestupy nie sú to, čo je na Arsenale hanebné. Ako hanebnosť by sa dali považovať odchody, ale tiež, keď sa na to bližšie pozrieš - Cesca by nezadržalo nič, ani keby sme vyhrali LM, on proste chcel ísť domov, Nasri, Adebayor, Clichy - tí všetci chceli veľké peniaze, tie im Arsenal nechcel a ani nemohol ponúknuť, to nie je hanba, to je pre mňa pozitívum. Jediný odchod, za ktorý si môže Arsenal a ktorý je hanebný, je Persie.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole já tě žeru ( ironie)

Reagovat
smazaný uživatel

Diky za tu zavorku

Reagovat
smazaný uživatel

ty so SuperFrankiem a Masopustom ste najvtipnejšie individuá na tomto fóre, ale na teba mám extrémnu slabosť.

Reagovat
smazaný uživatel

díky. Ale myslím si ,že nejvtipnější nejsem ani já ani nikdo jiný,ale Arsenal !

Reagovat
smazaný uživatel

dycky za celou sezónu se těším na fns AFC jak pláčí a stěžujou si na vše možné. A závěrem se těší na další sezónu,jak bude líp a palcují za titul pro AFC.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Bayern +

Neviem no, mne Podolski nepríde, čo sa týka klubovej úrovne, ako top hráč (áno, repre mu sadla) a kúpili ste ho z rozsypaného Kolína ako hráča, ktorý už raz v top klube vyhorel a pre mňa už na top kluby nemá, tak ste ho zobrali ako ten lepší "zvyšok" ľudovo povedané.

Čo sa týka odchodov, opäť aplikujem Bayern, kde vedenie ďaleko viac chválim a som naň hrdý za udržanie Ribéryho, Lahma, Bastiho, ako kúpenie Javimara, Neuera,... toť moj názor.

Reagovat
SunFells

Neznáš mapu.

Reagovat
Bayern +

Ako fanúšik Bayernu práveže poznám, však filozofiou sme si nie až tak odlišní. A nehovorím, že je to hanebné, len som proste ako malý mal zafixovaný Arsenal ako top klub na úrovni Realu, Barcy, Bayernu, MU, ... a teraz ma skôr mrzí, že ním nieste a na rozdiel od vymenovaných ste sa neodvážili pustit perie (Ronaldo, Javimar, Ibra, RvP,...) a ešte k tomu všetkému hráčov ani neudržíte, to ma mrzí.

Reagovat
smazaný uživatel

pustili sme perie (Emirates).

Reagovat
Bayern +

Aj my sme stavali, no.

Reagovat
SunFells

Nás to taky mrzí, ale co se dá dělat. Dřívější kroky, které Wenger udělal a ke kterým byl i donucen je udělat, jsou chválihodné, holt mu plán zkazila netrpělivost hráčů a i tak si vzhledem k podmínkám vedl obstojně.

Reagovat
Bayern +

Jo, proti AW ja osobne absolutne nič nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

Celý klub. Hanebný a tragický.

Reagovat
smazaný uživatel

Miguel19 : Jak hrála Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

1100. pro Arsenal top4

Reagovat
smazaný uživatel

*v

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Pokud místo Chelsea, tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19
Reagovat
Side
Reagovat
smazaný uživatel

Puyol 2.0

Reagovat
Chazy

Harry Redknapp tips Roberto Martinez for England job

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Chazy

Je hrozně přeceněnej

Reagovat
tomasinho

To asi jo, ale celkově se tomu divím, Hodgson nemá důvod končit, FA zatím nemá důvod ho vyhazovat. Po Capellovi strašně chtěli domácícho manažera. Mohl by časem jtí nahoru v PL raději, třeba AFC nebo EFC.

Reagovat
Chazy

Však to taky myslel výhledově do budoucna

Reagovat
smazaný uživatel

snáď sa nedočkám Arsenalu s troma obrancami. Veď pre nás je aj 6 obrancov málo.

Reagovat
Chazy

Však Wigan měl před ním a během jeho první sezony nejtrapnější obranu v PL. A od doby, co se hraje tenhle systém, tak se ta nekvalita úplně ztrácí a ničemu nevadí. Scharner je naprosto příšernej CB a v tomhle systému je dobrej, Figueroa byl v obranný činosti vždycky k smíchu a tady hraje dobře, o Caldwellovi radši nemluvím... Ve výsledku totiž v tý obraně pomáhá daleko víc hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

To si mal brať s rezervou, to bol výsmech našej obrany.

Ale aj tak tie formácie s troma obrancami nemám rád, vo výsledku to je možno dobré, ale mňa vždy učili hrávať s dvoma strednými obrancami a dvoma krajnými, inak by som to ani hrať nechcel. Arsenal má na takú hru predpoklady, Gibbs s Monrealom by boli skvelí wingbacks, Sagna sa zasa hodí do toho stredu, len nemáme nikoho napravo...

Reagovat
vladis271

v kvalifikácii neni kam vypadnúť, to by ho nebavilo

Reagovat
Chazy

Tak on to dělá jen proto, že Wigan miluje

Reagovat
A Seleção
Reagovat
tomasinho

Žiješ ty něčím jiným, než jenom přestupy?

Reagovat
tomasinho

Tedy spíše těmi spekulacemi.

Reagovat
A Seleção

Ale jinak prestupy resim casto z toho duvodu,ze uz dyl nejsem uplne spokojenej s podobou naseho kadru a doufam v posily.

Reagovat
A Seleção
Reagovat
smazaný uživatel

ja nemám nad posteľou žiadne plagát, ale keby som si chcel dať, tak skôr si tam dám SHM alebo také niečo a nie toto, to by ma len rozptylovalo.

Reagovat
A Seleção

SHM?...

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
A Seleção

Reagovat
A Seleção

Swedish House Mafia?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Když už jsi to načal.

French source Le Parisien state that PSG are ready to listen to offers for bench bound striker Kevin Gameiro as long as those offers meet their €10m (£8.5m) valuation of the French international.

Do toho musí BR jít.

Reagovat
smazaný uživatel

je lepsi jak Giroud?

Reagovat
tomasinho

Tak hlavně je to jiný typ hráče, který má přednosti jinde než Giroud (teda krom střílení gólů).

Reagovat
smazaný uživatel

podľa čoho to chceš porovnať?

Reagovat
smazaný uživatel

sa len pytam, ci je lepsi utocnik, ako Giroud, ktory prisiel z tej istej ligy

Reagovat
smazaný uživatel

tak Gameiro je úplne iný, on je skôr taký falošný hrot, krídlo. Ja ho mám strašne rád a chcel by som ho do Arsenalu. Giroud je asi gólovejší, ale Gameiro má väčší prínos a je oveľa futbalovejší.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

V PSG jsem ho nesledoval, ale ve své nejlepší sezóně v Lorientu hrál typickou devítku, křídlo ani omylem a jeho největší předností byla rychlost, výběr místa a zakončení, je gólovější než Giroud, u kterého si mimochodem myslím, že má větší přínos hře než Gameiro.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si ho zas pamätám, ako takého dynamického a rýchleho útočníka, vhodného v podstate na všetko a kombinačne veľmi vyspelého, čo sa u Girouda povedať zatiaľ nedá, minimálne kým nezlepší pohyb a slabšiu nohu.

Reagovat
SunFells

Giroud je kombinačně velmi zdatný na první dotek, když si to podrží na noze, tak mu bohužel všechno trvá. Ale větší předností v jeho přínosu hře je síla v osobních soubojích. Hlavně to bylo vidět v tom propastném rozdílu mezi ním a Theem na hrotu, s kterým jsme nebyli moc schopní přejít do nějaké ofenzivní fáze a byli jsme spíš jen odkázání na rychlé akce. Gameiro byl taky spíš takový breakový typ.

Reagovat
smazaný uživatel

áno, Giroud je dominantný vo vzduchu a na jeden dotyk (aj keď, ani tam nie vždy), to je celý jeho prínos hre okrem gólov. Samozrejme, nechcem ho tým znižovať, je to dobrý hráč a svoje prednosti vie dobre predať, ale Gameiro sa mi zdá komplexnejší, nerobí mu problém dribling, strela, center, kombinácia, je mrštný, rýchly, proste vhodný do všetkého, aj v súbojoch je silný. Preto by som povedal, že by mohol mať väčší prínos, zvlášť v takých zápasoch ako včera.

Reagovat
SunFells

Třeba by měl, třeba ne, o tom nebudu spekulovat a ani mi to nepřijde důležité. Ale nemám pocit, že mi tu hovoříš úplně tak o Gameirovi, kterého jsem znal

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, akého Gameira poznáš, môj je hráčom PSG, v Loriente som ho videl možno tak 2-3 krát.

Reagovat
SunFells

Na to se dá odpovědět jen tak, že předloni byl stejně zajímavým hráčem jako Giroud loni. Jsou to dost odlišné typy hráčů.

Reagovat
Maresma

Toho proste chci!

Reagovat
Godwinson

Dortmund to jistí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Ty kravo, za takovou almuznu takovy utocnik.. Moyesi, kasli na Negreda!

Reagovat
smazaný uživatel

Derby je až v pondělí?

Reagovat
tomasinho

suso30fernandez ‏@suso30fernandez 1m

De camino al estadio...A.Villa-Liverpool. Way to the stadium A.Villa-Liverpool

Snad teda na pár minut naskočí, i když čekám, že bude zase nevyžitým náhradníkem.

Reagovat
smazaný uživatel

zdravím, chci se zeptat, jak tipujete dnešní zápas Fulhamu?

Reagovat
Dawon

Muj osobni tip je, ze se dnesni zapas bude hrat zitra

Reagovat
smazaný uživatel

jo, kkt, neuvědomuji si, že je neděle, ty směny v práci dělají divy :) tak tedy zítřejší :D

Reagovat
ďuriLFC

Reina - Johnson, Enrique, Carragher, Agger, Lucas, Henderson, Gerrard, Coutinho, Downing, Suarez

Subs: Jones, Coates, Skrtel, Shelvey, Sterling, Suso, Sturridge.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Dobrá, Sturridge nehrál poslední 2 zápasy dobře, týmu pomůže hra se 3 středními záložníky.

Reagovat
Maresma

Pekne.

Reagovat
13

Tentokrát si nechal i dobré žolíky na lávce

Reagovat
tomasinho

Na lavičce 5 esek

Reagovat
fenixLFC

a navyse kazdy jeden ma S bud na zaciatku alebo na konci mena

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel

Reagovat
Honza Matoušek

Hezký, Henderson.

Reagovat
13

hele neposílal jsi náhodou do PRO FOOTBALLU nějakej dopis o Jonesovi?

Reagovat
Honza Matoušek

Fakt ne.

Reagovat
13

Takže nejsi z Opavy?

Reagovat
Honza Matoušek

Ne, to nejsem

Reagovat
Honza Matoušek

..díky bohu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

S prstem v nosu.

Reagovat
SunFells

Co jsem viděl MOTD, tak hrál úžasně

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

A tohle byl jeho nejjistější obranný zákrok zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale bojuje

Reagovat
Chazy

Reagovat
tomasinho

Reagovat
minoLFC

ty vole

Reagovat
SunFells

komediant.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší anglickej stoper!

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme Liverpool. Jestli už hrajem teda.:))

Reagovat
smazaný uživatel

Sem na Vás vsadil všecky prachy tak Y.N.W.A. !

Reagovat
13

Na Liverpool se nevyplácí sázet.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

čemu se směješ jouzo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jereeeeee 14:30 co, logickyyy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Wow, parádní obraz.

Reagovat
13

To vypadá hodně dobře, už jsem myslel že budu muset konečně nainstalovat ten acestream..

Reagovat
smazaný uživatel

genialny obraz

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní..

Reagovat
smazaný uživatel

wow, škoda, že mi to nevydrží dlhšie než 30 sekúnd.

Reagovat
fantomas

Reagovat
13

Dneska by mohl Suarez excelovat

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že Villa padne a Benteke pôjde do LFC ako komplexnejšia náhrada za Carrolla...

Reagovat
smazaný uživatel

No...ofenzivní trojice Suaréz - Benteke - Sturridge by byla zajímavá...ale dream on

Reagovat
tomasinho

Tak společně by hráli všichni tři jen těžko asi, to by nikdo nebyl na křídlech pořádně. Johnson potřebuje před sebou hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak od příští sezóny ho snad Kelly nepustí do základu

Reagovat
smazaný uživatel

tomu ver že pustí, už len z princípu (plat, cena a skúsenosti Glena).

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou ale taky jediné věci, co pro Johnsona hovoří. Vždyť už dva roky zpátky byl Kelly lepším RB než on.

Reagovat
smazaný uživatel

aj kužeľ je lepší RB než Johnson.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas nepreháňajme...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on by se celkem uživil v pětičlenné obraně.

Reagovat
Bayern +

Ako wing-backa by som ho určite bral.

Reagovat
vladis271

Reagovat
fff

Rodgers ho neposadi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bude spíš hrát na stoperu..

Reagovat
13

Glen zas nikde

Reagovat
smazaný uživatel

najlepší rb na ostrovoch

Reagovat
masly008

i jenkinson už je lepší,jenom nemá to jméno tak je v repre furt johnson no

Reagovat
smazaný uživatel

Vlaar

Reagovat
tomasinho

Bože ten Lucas

Reagovat
fff

S niekym som t mal minule debatu, ci je vacsia priorita stoper alebo DM. Bol som za stopera, postupne vsak menim nazor .

Reagovat
fff

Podla mna ale Rodgers DM zhanat nebude.

Reagovat
tomasinho

Já a Ol!ver no. Já byl pro oboje, ale hlavně pro stopera.

Reagovat
fff

Ja som tiez samozrejme pre oboch. Vtedy som mal debatu, ze tory je vacsia priorita. Pravdupovediac, po kazdom zapase sa to umna meni. Raz placem kvoli stoperovi, v inom zapase kvoli DM ...

Reagovat
smazaný uživatel

DM ako najdlôležitejší psot v zostave a vy chcete stopéra...

Reagovat
smazaný uživatel

*post

Reagovat
tomasinho

Tak po konci Carraghera je stoper absolutní nutnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ani nie, nutnosť je DM, CB môže hrať aj Kelly a stále máme kvalitatívne top stopérov a to je Agger a Škrtel... Hra stopérov závisí hlavne od hry zálohy, potom môžu získať aj tú pohodu, kt. nemajú + sa musí vylepšiť celkový systém Rodgersa...

Tým nechcem povedať, že by som nebral CB, ale rozhodne skôr DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtěla byste měli pustit - dokud má ještě nějakou hodnotu na trhu. Za tu částku jste schopni přivést kvalitnější stopera a ještě vám zbyde k posilnění nějakého postu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, no. uvidíme, kvalitu Martin má...

Reagovat
fff

Nechapem, co sa smejes. Mas snad pocit, ze okrem Aggera (ktory tiez nemal zdaleka idealnu formu) sme na stoperovi zahojeni?

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha je najdôležitejšia oblasť v tíme a LFC to podceňuje už roky, Lucas je priemerák...

Reagovat
fff

Nehadam sa, ale zober si teraz nasu aktualnu situaciu. Carra konci, Kelly x mesiacov bez futbalu, Coates 0 bodov, Skrtel bez dovery trenera a formy, navyse nemam pocit, ze by mu Rodgers co len trochu veril. Daniel je nas naj stoper, ale tiez ukazal ze dokaze byt 3 mesiace vkuse mimo.

S tymto nemozem hrat ligu a pohare.

Reagovat
smazaný uživatel

To sa hovorilo aj pred príchodom Kennyho a potom ako začali hrati stopéri skvelo? Ja netvrdím, že nekúpiť, ale dôležitejší je DM a aj vždy bude, pre človeka, kt. aspoň trochu pochopil futbal...

Reagovat
fff

Zas sa tu nehraj, ze jediny chapes futbal preboha, taketo bohurovne reci si nechaj pre dakoho ineho .

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

to som nenapísal

Reagovat
smazaný uživatel

Hh, Lucas je průměrák a Škrtěl má kvalitu, hm hm.

Reagovat
tomasinho

V těch soubojích je neskutečně komický.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Coutinho je šikovný. V příští sezóně jsem na něj zvědavý.

Reagovat
fff

Osobne som mu v podstate abslutne neveril, ale ked trosku fyzicky zosilnie, zda sa ze bude naozaj platny.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne, že ho žiaden scouser nechcel. Podľa mňa bude po dlhšej dobe skvelou posilou a strčí nejakých Sturridgeov a Boriniov do vrecka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna u toho druhého jmenovaného nějaký větší problém mít nebude....vždyť Boriniho největší plus je, že je homegrown

Reagovat
fff

Boriniho, to je hadam jasne . S Danielom ich vidim cca narovnako, Coutinho kreativnejsi, Sturidge rychlejsi, dynamickejsi a vie sa dostat do sance (zakoncenie je samozrejme o inom )

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som prínosom. Podľa mňa to bude po pár rokoch konečne výborná posila k Vám.

Reagovat
smazaný uživatel

Bentekeho krytie lopty je neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

na Enriqueho ale nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Gabbyyyy

Reagovat
fantomas

Ale tak Gabbbyyy?! Lowtonovy centry lahůdečka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale konecne dobra sestava bez Delpha a Bakera na LB

Reagovat
fantomas

No, Sylla se bohužel taky nejeví moc jako fotbalista ale cokoliv jinýho by už bylo moc ofenzivní no.

Reagovat
smazaný uživatel

To sice nejevi, ale taky je v Anglii par tydnu, Delph nic nepredvedl za 4 roky

Reagovat
smazaný uživatel

som Villu nevidel velmi casto, to je Delph taky zly? lebo uz viackrat ste pisali, ze by nemal hrat

Reagovat
fantomas

To píše furt jeden a ten samej Hrubas dokola. Já jeho úlohu i celkem chápu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nerikam, ze nechapu jeho ulohu na hristi, ale neprijde mi spolehlivej. Navic to mel byt obrovskej talent Leedsu, prisel a hral jako shit, ubehly skoro 4 roky a porad hraje jako shit

Reagovat
fantomas

To je vůbec zajímavý no, na tý Aston Ville bude něco divnýho - podobně dopadli i NRC s Youngem, další giganaděje.

Reagovat
smazaný uživatel

A ted jeste Delphovi ublizuje srovnani s Westwoodem, ten prisel v lete od nejakejch sracek a po pul roce muzeme s cistym svedomim rict, ze strci Delpha do kapsy.

Reagovat
smazaný uživatel

Gabby

Reagovat
smazaný uživatel

To měl být gól

Reagovat
smazaný uživatel

Agbonlahor

Reagovat
fff

Reina pekne ... a GJ zase nemal hraca. Skoda reci uz naozaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to šlo, tak od příští sezóny bych vyměnil celou obranu včetně Reiny až na Josého.

Reagovat
smazaný uživatel

U toho Weimanna bych se nedivil, kdyby skončil v nějakém top týmu PL. Ten kluk má neskutečný potenciál.

Reagovat
tomasinho

No nevím, mně právě kromě rychlosti ničím nezaujal.

Reagovat
smazaný uživatel

Na velkoklub ma jeste spoustu casu, potrebuje se vyhrat.

Reagovat
fantomas

A jak!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč prostě nehraje v té záloze?

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Coutinho

Reagovat
fff

Coutinho genialne

Reagovat
13

Nejen Coutinho, SUarez dobrej náběh

Reagovat
tomasinho

Bannan kope ty standartky parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ale má něco nechat i Ashleymu.

Reagovat
smazaný uživatel

on má strašne zaujímavú kopaciu techniku, to som ešte nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Bentekeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOLLL! He is done it again!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*has

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak promiň.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chapu, ze asi nevis, o co jde

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, no Ale vsichni ostatni jsou, koukam, v obraze... Mel bych sem chodit casteji, asi mi tu unikaj souvislosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prislo mi divny, ze bys zrovna ty udelal takovou imbecilni chybu. Mel jsem poslechnout citaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

BENTEKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, what a genius! WHAT A GEINUS!!!

Reagovat
tomasinho

Hm zaslouženě, hrajeme jako ponocní

Reagovat
Maresma

Ten Benteke je fakt neskutečnej, žeru ho

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke do Tottenhamu prosíím

Reagovat
fff

GJ a Carra 0 bodov ...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Suárez koukal jak se střílí.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Erdovec

ať spadnou

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

BENTEKEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Já Villu nikdy neměl rád (možná i kvůli tomu, že jim fandí tatík ), ale tomu mladému mančaftu prostě nelze nepřát.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Co je? ... tak já je komplet neměl rád, když tam byl MON (který si to u mě ještě "vylepšil" koučování Mackems).

Reagovat
fantomas

To já taky neměl.

Reagovat
fantomas

Aha, já četl "fantík" místo "tatík".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kor, kdyz hrajou proti Liverpoolu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Já to mám přesně naopak.

Reagovat
ďuriLFC

To je zviera

Reagovat
smazaný uživatel

What a goal !

Reagovat
smazaný uživatel

ja mám Suáreza kapitána? Boha, snaž sa.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Jak keby sa nesnažil a niekedy to so snahou aj nepreháňal...

Reagovat
minoLFC

typical

Reagovat
SunFells

Live otočit

Reagovat
fantomas

Ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla solidni Delphovina

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Guzan ... Bannan mu dluží pivko

Reagovat
tomasinho

Spíš Sylla, ten to dal Bannanovi jak šulín.

Reagovat
ďuriLFC

jáááj škoda

Reagovat
tomasinho

Suarez

Reagovat
ďuriLFC

Čo tam mal ako inak urobit ? Bol z uhla a proste to neprešlo no

Reagovat
tomasinho

Tak z takové pozice jednoznačně střílet na zadní a ne na přední přímo do gólmana.

Reagovat
Maresma

Však za to že šel z úhli si mohl on sám. Kdyby neběžel jak ponocnej, tak si to může hodit na pravačku a uklidit k tyči.

Reagovat
REPLIKATOR

Banán jak namazal

Reagovat
smazaný uživatel

co to zas vymysleli

Reagovat
smazaný uživatel

to tam vazne hraje Deplh horsie ako ten Sylla?

Reagovat
smazaný uživatel

Lambert by tam mel dat radsi Ahmadiho

Reagovat
fantomas

Ale ten ztratil důvěru právě proto, že je to taky taková horká hlava, od který nikdy nevíš co čekat. Navíc si xkrát koledoval o rudou, dost fauluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na mici je jistejsi, kolem 55.-60. minuty bych ho tam klidne poslal, dokaze vyhravat souboje a propadat a zmatkovat jako Sylla urcite nebude

Reagovat
fantomas

To rozhodně.

Reagovat
tomasinho

Slušná mrda z kroku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nedivil bych se, kdyby se Guzan objevoval v top sestavách tohoto ročníku.

Reagovat
fantomas

Miky ti řekne, proč tomu tak určitě nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt ho, tak by tam dostali dvojciferný počet.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodne, zachranuje Villu kazdy tyden, jestli se jim podari zachranit, on na tom bude mit nejvetsi zasluhu.

Stejne je to sranda, uz je v Anglii asi 5 let, do lonske zimy nemel ani jeden ligovej start, letos v lete mu skoncila smlouva a byl docasne volnym hracem, a ted je klicovym hracem Villans

Reagovat
cristiano.K.

na Digi říkali,že přišel za 600k

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu bych i veril

Reagovat
cristiano.K.

že si psal dočasně volný,tak bych čekal,že bude zadarmíko no

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak on byl ve Ville uz predtim, v lete mu skoncila smlouva a nez dostal novou, byl volnym hracem.

Reagovat
cristiano.K.

ok, dík.

Reagovat
fantomas

Hm..v defenzívě je to furt hop nebo trop, to bude ještě legrace. Každopádně sebevědomá Villa je úplně o něčem jinym Villa, ty bago-pasáže někdy v půlce poločasu sem si neskutečně ukázal. Jestli tohle dokážou "druholigový nekopové", pak tomu asi definitivně nerozumim...

Reagovat
fantomas

*neskutečně užíval

Reagovat
Erdovec

fuj

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

No doufám,že Villa zase kolem 60. minuty odpadne a Suarez konečně promění nějakou góovku.Jinak od Nás se mi asi nevíc líbil Coutinho,jinak hrůza,prává strana vubec nefunguje.

Reagovat
ďuriLFC

Mne sa to celkom páči , Villans bojujú ako o život tú záchranu im prajem . My sme mali dobrý úvod a troška sme sa pozviechali na konci , Benteke si z Lucasa robí dobrý deň , prúser však začne až keď dostane žltú čo bude do 55 minuty najneskôr.

Reagovat
Erdovec

to bučení na downinga je taky sranda

Reagovat
fantomas

Lol, on hraje.

Reagovat
cristiano.K.

vybojoval asi 5/8 rohů no.

Reagovat
fantomas

Hmmmm. Sorry no, já teda vnímal hlavně útoky tažený po levý straně skrz Coutinha se Suárezem.

Reagovat
cristiano.K.

už jen kvůli tomu pískání si ho musíš všimnout,centr Downinga nacházel Coutinha,který nedosáhl, nehraje zle.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim, sice jsem jejich zapasu moc nevidel, ale pokazdy, kdyz uz jsem se na Villu podival, tak se mi docela libili. Nechapu, co blbnou na konci tabulky...

Reagovat
fantomas

Lambert si tam buduje takovej "alternativní" mančaft no. Hipíci anglickýho fotbalu prostě, mladý, nespoutaný, čistý konto pod Lambertem těžko někdy udržej, soupeř proti nim vždycky bude mít stovku šancí...ale i proto je fakt nehoráznost označovat tuhle Villu za nudnou, jako to tady pořád dělá dost lidí, protože to jedině ukazuje na neznalost. Odporovalo by to všem zákonum; ten fotbal je zkrátka vždycky nějak dravej, živelnej, bude tam snaha kombinovat. Jediný, co to může omezit, je nízký sebevědomí, ale to pořád jen omezit, ne úplně smazat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz si vzpomenu na McLeishovu Villu... Uplne na opacnym konci, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel som prvý polčas. Ako hral Downing?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Tak nejpozději v 60. minutě Lucas dolů a nahoru Sturridge, pokud už to nebude srovnané, dneska je naprosto katastrofální, propadává, nevyhrál jediný souboj, asi 3x namazal Ville do brejku a už dávno mohl mít žlutou. Místo Downinga by pak mohl přijít Sterling/Suso.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Coutinho futbalove finesy su paradne, finticky, prihravky, ale co z toho, ked je taky papierovy a na center vyskoci vyssie i slon.

Reagovat
13

On tam ale není od toho aby hlavičkoval

Reagovat
smazaný uživatel

Ak idem na center tak asi chcem i hlavickovat, ci nie ?

Reagovat
smazaný uživatel

keby vedel k tomu vsetkemu aj vyhravat hlavičky, tak nehraje v Liverpoole

Reagovat
13

Downing centruje, ve vápně malinkej Coutinho a Suarez se ani nehejbá směrem k bráně.. K čemu to je? Lucas neustále fauluje, nechává se od Bentekeho i Agbonlahora přetlačit, přihrávkama zašívá spoluhráče. Suarez pálí zas jednu šanci za druhou, ale aspoň je aktivní. Steve a Hendo jsou nevýrazní. Zatím se mi líbí levá strana. Coutinho a Jose hrajou dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

BTW, kto sa intenzivne zaujima o Bentekeho uz teraz? Ten je snad este lepsi nez Lukaku.

Reagovat
Maresma

Podle mě o něj budou usilovat spurs.

Reagovat
SunFells

Teraz je brzy, až Villa spadne, tak snad Arsenal

Reagovat
Erdovec

Countinha bych zavřel tak na dva měsíce do posilovny, ale otázka je jestli by potom neztratil tu mrštnost

Reagovat
cristiano.K.

Lucas,Carra,Johnson na vystřídání.Ostatním nejde nic vytknout až na Suareze, on se za poločas dostane 5-6x do zakončení to je prostě neskutečný,ale ta potence.

Reina by tu střelu tři roky zpátky vytěsnil na roh a ještě by začal spoluhráče hecovat,gol nicméně jde na hlavu Carry a Johnsona.

Strurridge na plac,nejlépe místo Lucase,ale stejně to odsere Hendo,který není tolik vidět,ale maká dobře dozadu.

Jinak jeden z nejzajímavějších poločasů, remíza by byla po poločase spravedlivější

Reagovat
cristiano.K.

Nechápu Rodgerse,že prostě se nesnaží Bentekeho nějak eliminovat. Carra ho ani nedostoupí,radši počká až se s míčem otočí, tohle byl prostě zápas pro Škrtěla,který by mu to aspon znepříjemnil

Reagovat
SunFells

Countiiinho

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
tomasinho

HENDOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!

Reagovat
13

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
fantomas

Njn, to se dalo čekat.

Reagovat
Erdovec

typičooooooooooo

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

HENDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
SunFells

Herbe, díváš se?

Reagovat
Bayern +

Nadherna lopta.

Reagovat
smazaný uživatel

coutinhoo krásne, hendo!!!

Reagovat
13

Coutinho geniální pas Hendo super zakončení

Reagovat
Maresma

Hendoooo, tomu to přeju jak málokomu.

Reagovat
fff

To je ukazkove zakoncenie s chladnou hlavou

Reagovat
ďuriLFC

jeeee ., Coutinho je božšký , Hendo super ale aj Stieve super rozohrávka

Reagovat
Erdovec

Ville bych asi nemohl fandit, ty jejich rozehrávky vzadu, to bych dostal po poločase infarkt

Reagovat
smazaný uživatel

Boze muj, on je tak strasne na pest!

Reagovat
tomasinho

Parádní předkus z profilu.

Reagovat
13

Ty zuby jsou impozantní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jeho znacka, nie je tuctovy, obcas pouzivam miesto OMG, Suarozovy zuby ci Mesutovy voci.

Reagovat
smazaný uživatel

Gabby preco to neprihral

Reagovat
Side

Suarez

Reagovat
fantomas

OH COME ON!

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

škodaaaaaaaa kur-vaa

Reagovat
tomasinho

Néé

Reagovat
smazaný uživatel

SUárezinho - COutinho, krása, len to zakončenie...

Reagovat
SunFells

To byla past

Reagovat
13

Ježiš, Suarez ale geniálně

Reagovat
ďuriLFC

áá ale Lui krásne

Reagovat
Erdovec

to bylo tak těžké jen to poslat podél brankáře?

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo ♥

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

glen

Reagovat
fantomas

Wtf, co to bylo za trajektorii.

Reagovat
smazaný uživatel

Tecovanej

Reagovat
smazaný uživatel

glen pekne, škoda...

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

jasná..

Reagovat
13

Jasná

Reagovat
fff

Strasne hlupy zakrok.

Reagovat
fantomas

Božéé, vyhoďte toho zasranýho Bakera už.

Reagovat
tomasinho

Baker

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

stevenko, modlím sa

Reagovat
smazaný uživatel

To je od Bakera chytry takhle skluzovat v sestnatce, navic na nejvetsiho simulanta v lize

Reagovat
smazaný uživatel

ronei hrá?

Reagovat
smazaný uživatel

To je i na tebe slaby

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

YEES!!!!

Reagovat
Bayern +

Luxusna penalta.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Stevie

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně nenápadně..

Reagovat
13

Hlavně nepřestat hrát, Villa je teď hrozně špatná, chce to 3. gol

Reagovat
Erdovec

Reagovat
ďuriLFC

Jo , a teraz sa nestiahnut hlavne

Reagovat
Maresma

Reagovat
FCSL

AV

Reagovat
Erdovec

10. v PL letos

Reagovat
smazaný uživatel

Už blíží 100 celkově, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Baker, tak to je vazne super napad ist v sestnastke tak do suboja, navyse proti Suarezovi, ktory by bol na zemi, aj keby sa ho nedotkol

Reagovat
13

Hrajte ale

Reagovat
ďuriLFC

Šak hrajte more ! Dobre viete že neviete brániť a aj tak to robite omg

Reagovat
tomasinho

No jasně Lamberte, stáhni nejlepšího záložníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lambert si tohle stridani nachystal uz v kabine a ted ho proste provedl bez ohledu na skore?

Reagovat
madridcan

2,5+ tutovka proste

Reagovat
Maresma

Taky mám

Reagovat
tomasinho

Danny 2. zápas v řadě jako na podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze teraz snovy stred Deplh-Sylla?

Reagovat
Erdovec

co ???

Reagovat
ďuriLFC

Ste GGGGGGGG

Reagovat
tomasinho

CAPTAIN FANTASTIC!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

to co odpiskal ten saso ?

Reagovat
smazaný uživatel

ved to bol jasny faul

Reagovat
smazaný uživatel

ty si faul

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

a ne snad? pouzil suboji ruku? pouzil, tak co sa ches hadat

Reagovat
13

Ať už chytá Reina jakkoliv, tak sympaťák je to furt.

Reagovat
miky10

Reagovat
minoLFC

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk si jde zahrát na WC Angry birds a padnou dva góly

Reagovat
smazaný uživatel

Nemela by mit nahodou zubata ve fante asistenci?

Reagovat
smazaný uživatel

Zubatá je Ramsey.

Reagovat
madridcan

V PL fante hej.

Reagovat
smazaný uživatel

A nema

Reagovat
fantomas

Pro to je samostatná kategorie ne? Vybojovaný penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

plcom

Reagovat
fantomas

Sem myslel, že i tam.

Reagovat
stiflerovamama

Tak urcite by ju mal mat. Doteraz to tak fungovalo. Snad to este doplnia.

Reagovat
Erdovec

ať už střídá

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Coutinho MOTM

Reagovat
madridcan
Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Leo třeba doplatil na to, že nemohl být nominovaný u The Departed, protože tam rozdělení na hlavní/vedlejší role nebylo, tak dostal nominaci za Blood Diamond.

Reagovat
madridcan

Ale on si ponho dojde. Jeho, Toma Hardyho a Emmu Watson ten Oscar caka. Jednu dobu som si myslel, ze aj Hirscha, ale nejak uz poslabsie si vybera ulohy.

Reagovat
SunFells

Emmu Watson

Reagovat
fantomas

Proč ne?

Reagovat
SunFells

Na rozdíl od DiCapria a Hardyho si ještě ani nečuchla k filmu, který by ji k tomu moh dostat. Což je sice vzhledem k věku a příležitostem pochopitelné, ale zatím prostě těžko může někdo říct, že ji to čeká. To by se pak mohlo zmínit x lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

-.-

Reagovat
SunFells

Eh, kde ty ses k tomu dostal?

Reagovat
Rssa

Místní mlaďoši ji přeceňují kvůli hezké tváři a klučičí hrudi.

Reagovat
vladis271

bojím sa spýtať, na to isté v súvislosti s Bondom

Reagovat
Rssa

Já mu Oscara nepředpovídám

Reagovat
fantomas

Ale tak dyť je to dobrá, talentovaná herečka. On to Madrid asi sám záměrně přehnal s tou prognózou, ale já si uplně klidně dovedu představit, že toho Oscara časem udělá...a rozhodně bych se tý představě nevysmíval.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
SunFells

Takových ale je. Dát ji do jedné roviny s těma dvěma, kteří maj úplně jinou reputaci. Neskutečné, v co se ten povyk kolem ní může strhnout. U takové Emmy Stone by se třeba nikdo o oscarech nezmiňoval a to už si na takový typ filmu v hlavní roli šáhla.

Reagovat
fantomas

No to je právě ono, Watson je xkrát lepší herečka než Stone.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

No to pochybujem (aj ked za co sa posledne roky dostavaju oskary..)

Reagovat
smazaný uživatel

Downing

Reagovat
Side

jedovatá

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez

Reagovat
smazaný uživatel

kokot

Reagovat
I am Mancunian

milujuci otec

Reagovat
vladis271

nadstavený čas som nevidel, o kom je reč? Chápem, že o Giggsovi asi nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Wstwoodov nechutný faul na Jordanka..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Ufff

Reagovat
smazaný uživatel

aaa skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Díky liverpoolski chlapci!

Reagovat
vladis271

nz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Achjo achjo, z toho měl bejt bod. No nic, vyhraje se na Britannii..

Reagovat
vladis271

1500. pre Luisita

Reagovat
cristiano.K.

ta už je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
minoLFC

dnes tam vymýšlal pičoviny

Reagovat
Counter

Hezky Liverpool, berou ten boj o sedmý flek vážně

Reagovat
tomasinho

*šestý

Reagovat
tomasinho

Tak ještě Andy a bude to ideál dneska.

Reagovat
stiflerovamama

Mne sa zda, ze Carra tie hlavickove suboje s Bentekem zvladal lepsie ako Mato na Anfielde.

Reagovat
smazaný uživatel

určite, keď ho držal za dres aby Benteke nemohol do výskoku

Reagovat
miky10
Reagovat
13

Reagovat
db18

btw. žlutá za faul a druhá za ruku

Reagovat
C0br

3. za dive

Reagovat
smazaný uživatel

4. za to že je to John Terry

Reagovat
Rssa

Captain. Leader, Bambula

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard na čáře

http://twitpic.com/cfx3g1

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
A Seleção

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Aktuálně největší hit v Česku

http://www.2i.cz/62f97a5083

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nielen u vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Sir Alex says he hates chewing gums.

Reagovat
rickroll

OT: Fulham je vítěz Dallas Cupu 2013!(U19)

Final result :Fulham 5-1 Kashiwa Reysol!

A to tam ti Japonci na cestě do finále rozdrtili úplně všechny(i 2-0 proti Man Utd!)

.....a ted ten samý výsledek proti QPR!

Reagovat
Bayern +

Harry sa dnes hecne, jasná dvojka, nech je až do konca o čo bojovať.

Reagovat
LAM

Tak jak to dnes faoušci CFC A United vidí na základní sestavy?

Reagovat
Miguel19

Čech - Ivanovič, Luiz, Terry, Cole - Lampard (Mikel), Ramires - Oscar, Mata, Hazard - Ba

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jiného ani nejde.

Reagovat
fajdax

Lampard ani Ivanovič hrát rozhodně nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

David - Evra, Rio, Evans, Jones - Nani, Cleverley, Carrick, Welbeck - Rooney, Chicha

Reagovat
smazaný uživatel

idealna, ale neverim, ze tam Fergie este nieco nevymysli, veed kedy sme tu niekto naposledy trafili zostavu do doleziteho zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

http://news.arseblog.com/2013/04/arsenal-set-to-extend-stadium-capacity/

Tak to jsem nečekal. Chvilku ve mně hrklo, že se třeba přiblíží fanoušci k trávníku, ale ono se to jenom zvýší tím, že se zmenší mezery mezi sedačkami...

Reagovat
Mimalu

1.4.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem kripl. Smazte mne

Reagovat
SunFells

Já jsem se dnes naštěstí první dostal na gunners.cz, kde jsem už při nadpisu věděl, která bije. Tohle by mě možná dostalo

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska zakopeme United do země !!!! Tuším postup ! Chelsea come on !

Reagovat
kiwwi

*Chelsea? Come on!

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
SunFells

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý aký gól im tam dnes šupne Chicharito no skôr čím

Reagovat
smazaný uživatel

Bude už jen korigovat na 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež si myslím Wazza trafí dva krát a bude rozhodnuté.

Reagovat
smazaný uživatel

Však tys mě moc dobř pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak budú penalty

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se shodnem. To bych taky bral ať je sranda. A super zápas. Poslední naše vzájemné mače byly parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Šibenice ze 30 metrů

Reagovat
Miguel19

Odrazem od rohového praporku..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

ja si myslim ze dneska zakopne pri nabehu na center a lopta sa mu odrazi od chrbta do sibenice

Reagovat
smazaný uživatel

Game of Thrones, Walking Dead, Californication...výslužka a zápas FA Cupu...není to špatný den

Reagovat
smazaný uživatel

Doctor Whooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea, Smalling, Rio, Evans, Evra, Nani, Scholes, Carrick, Valencia, Giggs, Rooney.

Anders, Jones, Buttner, Young, Anderson, Welbeck, Robin van Persie...april, alebo oficialna

Reagovat
fajdax

Doufám že ofiko.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, ze nie, dufam

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, doufám že apríl.

Reagovat
kvasha16

april.. hrach bude na beton hrat a na beton nam da gol

Reagovat
smazaný uživatel

april Chicha musi hrat

Reagovat
Miguel19

Hrozně zkurvený den ten apríl..

Reagovat
fajdax

Reagovat
fajdax

Dnes mám dobrý pocit...4:2(Hazard,Ba,Ramires,Luiz)

Reagovat
kvasha16

ha...blbost.. Torres rozhodne v 93 minute pumelicou z 30metrov

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Je sice apríl ale toto by ti neuveril ani Pápež

Reagovat
fajdax

Proč zrovna papež? Někteří Slováci jsou vážně velmi,velmi zvláštní.

Reagovat
smazaný uživatel

No lebo je veriaci

Reagovat
fajdax

Hmm

Reagovat
kvasha16

go drunk, you're home

Reagovat
smazaný uživatel

Dal som si len pohárik no možno dva

Reagovat
kvasha16

alebo tri... styri.... ci to az neskor?

Reagovat
smazaný uživatel

No cez zápas ak to dopadne zle nechcem byť triezvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, když je ten apríl.

Reagovat
smazaný uživatel

Lindegaard prej hraje

Reagovat
smazaný uživatel

to sa ale dalo cakat

Reagovat
smazaný uživatel

Cech, Azpilicueta, Ivanovic, Luiz, Cole, Ramires, Mikel, Mata, Hazard, Oscar, Ba

Reagovat
fajdax

WTF Ivanovič? Jinak naprosto ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše jedno velké WTF bude Luiz na stoperu.

Reagovat
fajdax

To bych neřekl,je ve skvělé formě. Za to Ivanovič je celou sezonu naprosto nepoužitelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz tak maximálně na DM, kde si může dovolit hořet, protože ho někdo jistí.

Reagovat
vitasrp

Evidentně si ho v poslední době neviděl hrát, no..

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda...ale jako vašeho nejlepšího stopera bych spíše označil Cahilla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja Torresa

Reagovat
fajdax

Cahilla?

Reagovat
vitasrp

Jsou s Luizem výkonnostně poměrně vyrovnaní, rozdíl je akorát v tom, že na hrubky Luize se uppzorňuje, zatímco chyby Cahilla se přecházejí..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Luize mám pořád zafixovaného jako hráče, co si dozadu vyklusává, tak možná kvůli tomu jsem zaslepen.

Reagovat
Sali5

Welbeck a Chicharito budou řádně otlučení bych řekl

Reagovat
vitasrp

Za poslední 2 měsíce to je nejlepší stoper CFC..

Reagovat
fajdax

Reagovat
vitasrp

Jestli se rozhodovalo mezi ním a Terrym, mám jasno.. A to i přes to, že Brano hrál v sobotu špatně..

Reagovat
mithro

Confirmed #Mufc XI: De Gea; Jones, Smalling, Ferdinand, Evra; Valencia, Carrick, Cleverley, Nani; Hernandez, Welbeck.

Reagovat
mithro

Confirmed #Mufc bench: Giggs, Lindegaard, Young, van Persie, Powell, Kagawa, Vermijl.

Reagovat
Error

Bez Rooneyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Wazziiiicek

Reagovat
vodka

omg, zase Valencia? s tou jeho formou už bych snad radši postavil i Fletchera na křídlo...

Reagovat
fajdax

Skvělá,tohle prostě musíme vyhrát,slaboučká sestava

Reagovat
smazaný uživatel

co je na nej slabucke?

Reagovat
fajdax

Jones,Smalling,Valencia,Cleverley,Welbeck.

Reagovat
smazaný uživatel

Ke slaboučkým bych jen dodal Tonyho kvůli jeho formě.

Reagovat
smazaný uživatel

je to logicke, vsetci nestali aspon okolo 30m, tak su pre fanusika Chelsea slabucki no

Reagovat
smazaný uživatel

Ved oni ani dokopy nestáli 30 mega

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fajdax

Reagovat
Tolstobik

Ty jsi fakt ztelesnena tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

a Fergie si povedal, ze Tony bude stale hrat v zaklade, az kym sa nedostane spät do formy, alebo co tam zase hlada

Reagovat
smazaný uživatel

Tony ... ale absence Wazzy přímo bije do očí...hergot.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney just had a knock in the warmup training and is a major doubt for Ferguson as RVP is set to start despite being intended not to play at all.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney groin injury on England duty. Evans hamstring

Reagovat
smazaný uživatel

Pohodinda

Reagovat
Carrick

Ale jestli si to CFC doma podělá i proti téhle naší polepené sestavě, tak už je u nich fakt něco špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie holt sere na poháry. Takže budeme muset střídat Peršana a ideálně Kagawu.

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea; Jones, Smalling, Ferdinand, Evra; Valencia, Carrick, Cleverley, Nani; Hernandez, Welbeck.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Rooney ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Hnus, několikrát přelámaná noha u basketbalisty v NCAA. Nic pro slabé nátury.

Reagovat
spider_8

To jsem zvědavej, jak nám dá dneska Chicharito gól. Tipnul bych si, že z ofsajdu, to je jeho specialita.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo píská?

Reagovat
Carrick

Dowd by měl.

Reagovat
C0br

Aspoň dnes jsem teda čekal večerní zápas

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

http://i.minus.com/ig53gwOw9Aqtd.gif

hard to believe it's not Zidane...

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*Busquets

Reagovat
jenage

Aspoň že hraje Nani.

Reagovat
kiwwi

davaju to niekde v telke? na Slovak sport ide Doncaster - Swindon

Reagovat
smazaný uživatel

Dajto a Fanda

Reagovat
smazaný uživatel

a pozerajte to na Dajto, tam to je HD, na Fandovi mam obraz jak ked si pustim flash

Reagovat
kiwwi

dik

Reagovat
smazaný uživatel

tak c'mon Chelsea

Reagovat
Dawon

Tak jones v zaloze a valencia na pravem bekovi...no to bude zajimave

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tiez pozeram, ze co to hraju

Reagovat
Dawon

Tak asi to nebude spatny napad, bal jsem se ze s unavenym carrickem a cleverlym ve stredu by nas prejeli

Reagovat
Manik...

Přijde mi, že to SAF dost podcenil

Reagovat
smazaný uživatel

Tony na bekovi, konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Clev na křídle

Reagovat
jenage

Proč teď Smalling nehrál dopředu

Reagovat
Tomekcz

to zas bude hruza, tam nejni nikdo kdo by neco vymyslel a Hernandez do kombinace uz vubec ne

Reagovat
smazaný uživatel

prosim ta

Reagovat
jenage

Je tam Carrick, Nani, Welbeck, to snad půjde

Reagovat
Miguel19

Hazard je dobře v lese zatím..

Reagovat
smazaný uživatel

Kicking a blue

Reagovat
jenage

Danny

Reagovat
smazaný uživatel

Nani zatím pěkně jalovej

Reagovat
Miguel19

Už by to chtělo si dát aspoň 5 přihrávek za sebou..

Reagovat
Arbiter

máme ve středu hřiště místa plnou prdel, chtělo by to využít

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Nani, co to zas hraje

Reagovat
Miguel19

Tak zatím zapadá do toho utkání ideálně

Reagovat
smazaný uživatel

Nani

Reagovat
smazaný uživatel

Nani

Reagovat
smazaný uživatel

ten sa dnes nevysral, alebo co

Reagovat
C0br

Nani na zabití

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Danny to je rychlík

Reagovat
Miguel19

Omg Ashley..to je v řiti

Reagovat
Dawon

Kristova noho nani...vidim ze to asi nebude jeden z jeho genialnich zapasu

Reagovat
Whitemedia

vole Ashley..

Reagovat
smazaný uživatel

Hůř to udělat nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Danny zase skvěle.

Reagovat
Arbiter

a kuuuurva... Tak good luck, Ryane

Reagovat
smazaný uživatel

Nevítě někdo, po kterou soutež jsou anglické ligy profesionální, které jsou poloprofesionální a které ryze amatérské?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit, že do L2 jsou profesionální všechny kluby a pak už je to proměnlivý.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mohlo sedět, protože Magera hrál kdysi League Two za Swindon Town a z profesionálního fotbalu by se mu asi k amatérům nechtělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Football League je profi, v Conferencich je to tak pul na pul, ale spis prevazuji poloprofi, smerem dolu uz to jen ubyva az k amaterum

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, díky, jen mě to zajímalo.

Reagovat
C-M@ster

Proč zas nehraje Rooney?

Reagovat
madridcan

Podme Chelsea, fandim vam cely zivot

Reagovat
madridcan

Spolu s Barcelonou najlepsie timy na svete

Reagovat
Miguel19

Welbeck zatím převyšuje všechny hráče tak o 2 třídy..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Tomekcz

Javier

Reagovat
jenage

škoda chicha

Reagovat
Maresma

Welbeck zatim nejlepsi na place.

Reagovat
smazaný uživatel

To je příšerný zápas.

Reagovat
Miguel19

Tvl na Dembu to nepískne a na Cleverlyho jo

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ma byt

Reagovat
I am Mancunian

Antonio sa mi na tom beckovi dost paci

Reagovat
smazaný uživatel

asi ho tam presunieme nastalo

Reagovat
I am Mancunian

ale je mi to luto

Reagovat
Manik...

už minulou sezónu tam byl skvělý... nevim proč tam nehraje nastálo

Reagovat
Manik...

Welbeck mě neuvěřitelně překvapuje

Reagovat
madridcan

Palike zajtra fandime Slovanu?

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, ja uz mam aj belasy dres

Reagovat
madridcan

dobre no, tri prispevky odomna k aprilu stacili, podme sa bavit normalne

Reagovat
Miguel19

Hezky, střela

Reagovat
Arbiter

první v zápase na bránu, třetí celkem

Reagovat
Arbiter

zase nohama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

mě by zajímalo, proč se k těm přímákům pořád cpe Luiz a ne Hazard..

Reagovat
Arbiter

protože to třeba umí?

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
Arbiter

o co ti jde?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi radši o nic, jen mě samotnýho udivuje, že se pořád dokážu pozastavovat nad pořád stejnými opakujícími se nesmysly.

Reagovat
Arbiter

Takže mi chceš říct, že je kopat neumí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

to vidím, bránu trefí při jednom pokusu ze dvaceti..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne stesti.

Reagovat
Arbiter

ty se do toho ani nezapojuj, napsal kravinu, Luiz přímáky kopat prostě umí, to, že mu to tentokrát ujelo neznamená, že Luiz posílá přímáky do prdele pravidelně. Letos má snad dva nebo tři góly z přimáku. Spousta jich letí na bránu, občas nějaký trefí zeď...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Pigeon

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

ale ne promiň, Luiz je ten nejdokonalejší, umí všechno.. jen ať nadále pokračuje v zahazování našich přímáků

Reagovat
Arbiter

napsal jsi kravinu...

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen čekám na slintání nad Oscarem a bude hotovo.

Reagovat
Arbiter

Jaké slintání, prosím tě?

Reagovat
Arbiter

Nani hraje basket

Reagovat
Coutinho10

ten borec stim dalekohledem

Reagovat
mr.Silver

Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

to je uplne ten isty Nani z pred 3 rokov, ktoreho som nemal rad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
Manik...

Reagovat
C0br

I když mám pocit, že zrovna v téhle době před třema rokama měl super formu

Reagovat
Miguel19

Dyť se mu jenom otřel rukou o hubu

Reagovat
protiproudu

To je ubozak ten Nani, ubozák.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Swarley

?

Reagovat
madridcan

Zatial pomerne nuda.

Reagovat
Miguel19

Ashley Cole

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší hráč dnes k sledování je Nani. Ten je tak příšerný, že na tom hřišti úplně vyniká. Ale za Welbze, ten je výborný.

Reagovat
jenage

Splést si Evru s A. Colem

Reagovat
Pigeon

čech alá De Gea

Reagovat
Swarley

taky nohama

Reagovat
C0br

De Geova škola

Reagovat
Miguel19

Čech si zahrál na Geu

Reagovat
smazaný uživatel

Radotinsk mi pride hrozne komicky

Reagovat
smazaný uživatel

Ten druhej mu slušně sekunduje.

Reagovat
C0br

On je ..."specifický"

Reagovat
smazaný uživatel

no, to teda je

Reagovat
C-M@ster

Kam zmizeli Slávo Jurko a Viktor Blažek?

Reagovat
smazaný uživatel

Jurko sa asi vrati, ked sa vrati PL a Blazek je sportovy riaditel v Senici

Reagovat
Tomekcz

tankista

Reagovat
jenage

Čech chce asi trumfnout De Geu

Reagovat
Coutinho10

stylovej zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

faul na Naniho

Reagovat
smazaný uživatel

tak nie, to by som nepiskal

Reagovat
C0br

Reagovat
Tomekcz

wtf dyt Naniho uplne jasne stahnul

Reagovat
smazaný uživatel

Nani tam šel jak na takedown

Reagovat
Whitemedia

Luiz opět dokonalý, všechno udělal správně!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že nemůže hrát zároveň i v záloze, to by byla oslava fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Portugalská špína no

Reagovat
Pigeon

ty máš tak špínu místo mozku

Reagovat
Manik...

Welbeck, Chicharito a Hazard jsou výborní

Reagovat
Whitemedia

nezapomeň na Luize!!

Reagovat
C-M@ster

"to znamená, že se schyluje k prodloužení"

Reagovat
mr.Silver

Oscar mit 5 kilo vice, tak je o level lepsim hracem.

Reagovat
Tomekcz

utok uplne marny, jak tam nejni Rooney nebo RVP tak si nevytvori ani ho....

Reagovat
smazaný uživatel

já fandim CHelsea! Kéž by dal Nani gól, ale stejně nejlepší kopací techniku má Clutterbuck

Reagovat
smazaný uživatel

tak zatial nic moc, ale pre nas dobre, pride Persie a rozhodne

Reagovat
madridcan

Inak to DAJto si robi uplnu prdel. Nic proti ceskym komentatorom, ale to uz fakt nevedia zriesit slovenskeho, napriklad Jurka? A to ani nehovorim o ich hostoch ako Durovcik a podobne. Strasna slabota a vlastne cela stanica je zbytocnost.

Reagovat
smazaný uživatel

je to cele o hovne

Reagovat
Dawon

Jones se mi zatim libi v tom stredu, zvlada to docela s prehledem a aji to dost pekne rozdava chvilema

Reagovat
smazaný uživatel

Nani ať přestoupí někam, kde jsou na něho zvědaví. To bych si ho radši nechal vykouřit od Suareze než tomuhle hráči podat ruku

Reagovat
fajdax

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Hrozný zápas, plno nepřesností. Jediná šance. Jediný kdo stojí za zmínku je Welbeck. Ten vyniká. Naopak tragičtí Nani a od nás Oscar.

Šetříme se jak kokoti abychom pak předvedli tuto. Nechápu. United nám to ještě ulehčí a my toho stejně nejsme schopni využít. Fakt bude sranda, až to dnes zase posereme.

Reagovat
Coutinho10

Radotínský: Stav 0:0, takže se schyluje k prodloužení ....kdyby to řekl 5 min. před koncem, tak OK, ale po poločase

Reagovat
jenage

Podobně jako když Mikelova střela jde min. 5 metrů vedle brány a on řekne, že nejsvátečnější ze všech svátečních střelců dal málem gól.

Reagovat
Coutinho10

tjn

Reagovat
mithro

zup zup je paradny ale inac je to riadna nuda, este, ze sa aspon na tych komentatoroch da zasmiat

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že se neujala ta Hernandezova střela. Jinak je to docela nuda. Hráči sotva pletou nohama. Nani by si zasloužil pořádně zfénovat a jestli se neprobere do 60. minuty, tak střídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pencli jsme klidně mohli kopat ... každopádně Danny hraje suprovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Oscarovi jde vidět únava, hraje věechno. Moses by měl jít do hry místo něj. Ba nic moc, chtělo by to více pohybu a zkvalitnit přihrávky. United všichni z ofenzivy kromě welbecka totálně marní.

Reagovat
smazaný uživatel

P.S. Aspon že je v 6 next gen snad to bude aspon dobrý fotbal.

Reagovat
C-M@ster

Běh v kategorii nad 90 let, celkem drsné

Reagovat
smazaný uživatel

Je smrt jen tak nedožene.

Reagovat
Whitemedia

Druhý poločas je jasný, oba týmy budou i nadále hrát stejnou holomajznu, pak přijde Persie.. uteče Luizovi, který je dnes nejlepší, a dá branku..

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard je prostě úžasný, ten kluk hrál skoro každej zápas tuhle sezónu(přes 50) a hrál i před 2 dny ale stejně se prostě nikdy nezastaví a má pořád míč na nohou

ještě stojí za zmínku Ramires a Mikel, vidím to na další gól pro Ramiho kterej se prostě za každou cenu vecpe rudým do vápna naopak Mikel tradičně skvěle drží míč a nepouští rudé za půlku, takže pro něj další A pak i Luiz párkrát zrychlil hru a zatím brání dobře

z rudých stojí za zmínku asi jen Welbeck a Chicarito, a možná i Valencia u kterého jsem čekal že bude hrát stejně jako první zápas zase s náma ale teď už se na nás vykašlal a hraje normálně

snad Nani zůstane aspoň do 70min, pak se bojím že přijde RvP nebo i Giggsík a začnou být nebezpeční

Reagovat
Dawon

Tak tomu se rika objektivni zhodnoceni prvniho polocasu

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako fanoušek Chelsea kontroluju hlavně hráče Chelsea, mohl jsem i napsat že Mata je nevýrazný a Ba se sice snaží ale ovoce nepřináší nebo že Bertranda jsem ještě u míče ani neviděl atd. ale nechtěl jsem to mít moc dlouhý

Reagovat
smazaný uživatel

Phil Jones has completed all 31 passes that he has attempted in the first half of this match for Manchester United. Control.

Reagovat
vitasrp

Nudnej fotbal, ale dneska bych to vážně neházel na Beniteze, protože problém není v taktice, ale ve výkonu těch tří podhrotových hráčů, kde se dalo koukat akorát na Hazarda, a to dokonce až v druhé polovině prvního dějství.

Mata je úplně utopený, nasazení Jonese do jeho prostoru Fergiemu skvěle vychází, jelikož Španěla vůbec nepustil do hry.

Osobně ale furt nepobírám, proč nehraje Oscar uprostřed - nejenom, že se pohybuje mnohem blíže té zatažené záložní dvojici, takže by nám pomohl s rozehrávkou, zároveň je ale schopen i obsadit playmakera soupeře, což by se v případě Carricka docela slušelo a patřilo.

Nehledě na to, že by v některých situacích svým pohybem proti míči mohl vytáhnout alespoň jednoho z těch dvou středních záložníků soupeře, čím by vytvořil prostor, ve kterém by pak mohl operovat Mata s Hazardem.

Celkově mi to přijde zvláštní, protože Oscar je dost inteligentní hráč a patřil k nejoblíbenějším borcům Di Mattea. Fakt ale netuším, proč je pod Benitezem v takové nelibě, poněvadž on s ním pracuje vyloženě špatně. Buď takového hráče využít neumí, nebo nechce..

Jinak se mi líbí Luiz, Ivanovič se se sobotou taky nedá vůbec srovnat a zajímavý je i Mikel, který se asi dvakrát vydal dopředu a vytvořil moment překvapení. Jen je škoda, že on je v té poslední třetině hřiště prostě neefektivní..

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

jinak bych ješte dodal že když Chelsea takhle ve velkých zápasech bezgólově dominovala tak nakonec dostala gól(2) a pak už se na to vysrala, ale zato proti MU jsme tuhle sezónu vždycky za jakéhokoliv stavu chtěli vyhrát tak snad to neposerem

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten Nani je dobrý tragéd...Dobré, to že poserie každú fajn črtajúcu sa šancu ešte OK, nemá formu, ale aby hádzal pri každom zábere kamery tie nechutné ksichty? strašne nesympatický cigánik

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Swarley

udělejte z těch debilních nadávek jedno vlákno, ať člověk pořád nemusí doufat, že tu někdo řeší fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

nechaj ich, nech sa vynadavaju, predtym ako Nani rozhodne zapas

Reagovat
Greny

Aby zde nenadávali jeětě půlroku než Nani rozhodne nějakej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

a potom si sa zobudil z toho najmokrejšieho sna

Reagovat
smazaný uživatel

zaumjenil si si, ze dnes zo seba budes robit sasa?

Reagovat
smazaný uživatel

ak to dnes Nani nerozhodne, za šaša budeš najskôr ty

Reagovat
smazaný uživatel

tazko sa daju prekonat sracky, ktore tu zo seba vypustas

Reagovat
smazaný uživatel

a čo konkrétne bola sračka? hrá Nani dobre?

Reagovat
cristiano.K.

kdy hraje LFC? Tohle je nuda

Reagovat
C-M@ster

Však vypadli s Oldhamem.

Reagovat
Sali5

Azpi

Reagovat
C-M@ster

A sakra...

Reagovat
Miguel19

LOOOOOOOOOOOOOOl BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Baaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bol krasny gol

Reagovat
Whitemedia

oooo neuvěřitelný!!

Reagovat
madridcan

Reagovat
C0br

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

to si děláš prdel

Reagovat
Tomekcz

konecne, na ten Siruv beton se nedalo divat, snad se vzpamatuje a posle tam utocnika

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm...pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, nevadi, treba sa konecne prebrat a zacat hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Wau, pěkný.

Reagovat
Swarley

dobrej fík

Reagovat
madridcan

Ale Mata to spravil uzasne.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Robin Van Who?

Reagovat
protiproudu

Uuuuu žasnej goool. Pecka.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitný gól

Reagovat
smazaný uživatel

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mataaaaaaaaaaaa geniaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt krása . A dal to dobrej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

prvy krat ostal Mata neobsadeny a hned dostaneme gol no

Reagovat
Arbiter

on je v tom fantastický, no...

Reagovat
Miguel19

Přesně.

Reagovat
Coutinho10

teď už by to mohl bejt dobrej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Torres byl snad jeste nasranejsi nez saf

Reagovat
smazaný uživatel

Torres byl snad jeste nasranejsi nez saf

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jde Nani do prdele už dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

LFC U21 hraje za chvíli proti Spurs.. http://tinyurl.com/cbqh4a7

Reagovat
Swarley

jo tak rozehráno skvěle...

Reagovat
Tolstobik

hmm, Demba ukazal skill

Reagovat
Tomekcz

uz tomu jenom schazi aby prisel Giggs a muze to ukoncit

Reagovat
Zaschrona

Pekne Chelsea, hezky gol, ted udrzet.. Hezky vyhrat cely FA Cup, v lize skoncit nejlip 5. a z 6. mista se pujde do EL..

Reagovat
Manik...

Prostě ta záloha United je slabota, nemůžu si pomoct

Reagovat
Arbiter

34 - Chelsea have now scored in 34 successive FA Cup matches at Stamford Bridge. Opener.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Hovado Cleverley

Reagovat
fajdax

Když vidím ten kyselej rypák Cleverlyho tak je mi na blití

Reagovat
smazaný uživatel

pre mňa jediný hráč UTD, ktorého môžem vystáť

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň to mrdky otvoria a nebude to taká nuda ako v prvom polčase

Reagovat
madridcan

Otrasny je Valencia celu tuto sezonu. To nech sa na mna nikto nehneva. Chapem, ze SAF potrebuje rotovat, ale pravidelne Manchester prichadza o jedno kridlo tym, ze ho nasadi.

Reagovat
smazaný uživatel

ale dnes hraju obrancu

Reagovat
smazaný uživatel

*hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska patří k tomu lepšímu.

Reagovat
Rssa

Tak on je klasický případ hráče "předkopni a běž", když nemá formu. Nechtěj po něm zázraky

Reagovat
madridcan

Ferguson ty sa tam nerozculuj, ale striedaj okamzite. Naco cakas?

Reagovat
Tomekcz

ten je zas uplne mimo, to je videt uz podle ty slaby sestavy

Reagovat
Greny

čeká až mu donesou žvýkačky

Reagovat
Swarley

bez Wazzy to nebude nikdo ono...

Reagovat
C-M@ster

Majn got

Reagovat
madridcan

TO SI ROBIS PICUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
C0br

Čech

Reagovat
Whitemedia

petr!!!!!

Reagovat
fajdax

Reagovat
Greny

Petr

Reagovat
smazaný uživatel

Cech

Reagovat
Tomekcz

Hernandez normalne by to mel zabalit

Reagovat
Swarley

to musel být ofsajd

Reagovat
madridcan

nebol

Reagovat
Swarley

jn, ale nečekal jsem to podle prvního dojmu

Reagovat
C-M@ster

Nebyl.

Reagovat
mr.Silver

Cechino

Reagovat
smazaný uživatel

Nani je sfetovany alebo co

Reagovat
fajdax

Chicharito jak se smál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

jeste se tomu smeje

Reagovat
C-M@ster

Smál se tomu, že i toto Čechinho chytl... Chicharito je sympaťák...

Reagovat
Kovi81

Reagovat
masly008

world class save.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím tomu. Ale hezké gesto od fans United, kteří mu tam za bránou tleskali s otevřenou hubou.

Reagovat
Swarley

a co je na tom neuvěřitelného? to, že se tu většinou pohybuje banda magorů, podle toho to nemůžeš soudit

Reagovat
smazaný uživatel

To jak to chytil. To gesto se mi jen líbilo, to jako neuvěřitelné neberu.

Reagovat
Swarley

jo tak, já myslel, že obě ty věty patří k tomu potlesku

Reagovat
smazaný uživatel

Jo moje chyba, šlo to špatně pochopit. Já proti žádným fanouškům nic nemám, vždy je to o lidech, tak jako všechno.

Reagovat
minoLFC

Pekný hukot na Ferdinanda

Reagovat
Manik...

Ferdinand už někam pryč

Reagovat
Pigeon

Komentátoři na Fandovi to je prostě hnus

Reagovat
Tomekcz

Giggs to je konecna

Reagovat
smazaný uživatel

ach boze

Reagovat
C-M@ster

uuuuf

Reagovat
Whitemedia

kurva už!

Reagovat
smazaný uživatel

Hazaaaaard. Kurva

Reagovat
Miguel19

Ne, Mikel prostě ne

Reagovat
fajdax

kurváá škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Kašľať na trápnu Chelsea.

LFC U21 vs THFC U21 začína o 15:00

LFC U21 vs Spurs : Gulacsi, McLaughlin, Roddan, Sama, Jones, Coady, Peterson, Teixera, Morgan, Adorjan, Ibe.

http://nutjob.eu/njtvx2.htmlj

Reagovat
madridcan

Ano, kaslat na Chelsea. My pozerame Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

ktorý hrá horšie ako rezerva LFC

Reagovat
Rssa

Kdo my? Já ne, možná jen ty.

Reagovat
Greny

Mikel na háčko by to bylo dobrý

Reagovat
Arbiter

ale perfektně se uvolnil

Reagovat
Arbiter

měl to napálit

Reagovat
madridcan

Mikel optimista, ze da gol

Reagovat
Alan_Shearer

Sparta hrala v Londyne lip nez United.

Reagovat
Miguel19

Střídej už Oscara

Reagovat
Tomekcz

Giggs ten to odevzdava jeste lip nez nani

Reagovat
Tolstobik

boze, ty bys mel fandit modrym (jedno kterym)

Reagovat
Miguel19

ODS

Reagovat
Tolstobik

stejny picky jak chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia, to je regulerne traged

Reagovat
Swarley

snad Jonesovi vydrží zdravíčko a v příští sezóně má jasnej základ, dneska hraje zase parádně..

Reagovat
smazaný uživatel

Marin misto oscara !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

United hraji fakt priserne

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

Wazza je pro nás pořád klíčovej, já to říkám pořád

Reagovat
smazaný uživatel

to je snad jasne kazdemu

Reagovat
Swarley

kéž by

Reagovat
Tomekcz

Giggs kazdej mic co mel tak ztratil

Reagovat
Pigeon

Jdi už do p*dele...

Reagovat
smazaný uživatel

nic no, toto nemozme otocit, to otrasny vykon

Reagovat
madridcan

snad motyka vystreli

Reagovat
madridcan

Proste povod celeho tohto je v do*ebani zapasu doma od United...

Reagovat
Manik...

SAF nám jasně ukázal, jaký je skvělý taktik. LM už United nehrají. PL už mají skoro v kapse a tak pošleme do poháru s týmem jakým je Chelsea "béčko"

Reagovat
smazaný uživatel

dnesna zakladna zostava bola becko?

Reagovat
Manik...

a né?

Ferdinand,

Welbeck - Chicharito "místo" Rooney - van Persie

Vidič

a možný by se ještě někdo našel...

Reagovat
C-M@ster

Jaké béčko?

Reagovat
Arbiter

hmm, něco tomu zápasu chybí... Nějaké sporné rozhodnuti

Reagovat
smazaný uživatel

Počkaj ešte budeme kopať penaltu

Reagovat
Miguel19

Torres tomu chybí

Reagovat
Tomekcz

Chelsea si nas povodila uplne krasne Sir uz by to mohl zabalit, ten hnus co praktikuje mu staci tak akorat na 1:0 v lize, ty jeho sestavy podle oblibence a ne podle vykonosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jenage

Mlč. Fotbalu nerozumíš.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Hejnak

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Proč furt mluví o tom, že při případě plichty, bude prodloužení?

Reagovat
Arbiter

protože by bylo?

Reagovat
Swarley

však bylo...tohle není dvojzápas, tohle je opakovaný zápas...

Reagovat
C-M@ster

Ajo tak.... tak to ještě šanca je...

Reagovat
Swarley

no podle hry moc ne, ale tak třeba tam něco ještě uhaluzíme

Reagovat
Arbiter

no ani ne... kdyby bylo prodloužení a skončilo to 1:1, tak stejně postupujeme

Reagovat
jenage

Asi protože si to myslí, co je na tom tak nepochopitelného?

Reagovat
Whitemedia

bernský salašnický pes

Reagovat
C0br

To je fakt humus. Ani se mi nechce sledovat zbytek sezóny, protože z naší lajdácké hry akorát bolí oči a není důvod, aby se to změnilo.

Reagovat
Miguel19

Ba ve druhým poločase parádní

Reagovat
smazaný uživatel

kurva ted se bojim nejakeho atentatu

Reagovat
Whitemedia

Persie YEEEEA

Reagovat
Miguel19

Pussyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
Arbiter

tak teď Evra dostane ban

Reagovat
Swarley

Peršan má vystříleno

Reagovat
C-M@ster

Mi ho vyndej...

Reagovat
Tomekcz

kaspar Persie tomu dal korunu, ten nemuze dat gol pul roku

Reagovat
I am Mancunian

ty co si za dementa

Reagovat
Miguel19

Fanda United.

Reagovat
I am Mancunian

to neni fanda

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hejnak

Co se stalo s tím Robinem ? To je příšerný poslední dobou

Reagovat
smazaný uživatel

Mata Oscar Hazard super trojice..neviděl jsem zas moc zápasu chelsea , ale když se dívám tak jsou neskutečný

Reagovat
Miguel19

A to dnes hrají pod své možnosti

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Hejnak

Ani žádný tlak, nic. Takhle bezzubý United sem neviděl dlouho

Reagovat
Miguel19

Tvl Oscar má 2krát míč u vápna jasně na noze a 2krát ho pošle 5 metrů před sebe na nohu soupeře

Reagovat
Tomekcz

Giggs si tam beha jak na prochazce

Reagovat
C0br

Jdi do hajzlu Robine

Reagovat
Godwinson

Moses mi tedy v posledních zápasech přijde jako Gervinho ... jinak jsem viděl jen závěr, ale Hazard s Matou, neskutečná dvojka.

Reagovat
Arbiter

Moses

Reagovat
smazaný uživatel

Here comes zoro

Reagovat
Nikikrew

Asi mi nieco uslo, ale co sa stalo Torresovi?

Reagovat
Arbiter

zlomený nos

Reagovat
Nikikrew

Aj so si myslel, ze to bude nos. A v ktorom zapase sa to stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

proti rumunom

Reagovat
Miguel19

zlomený nos z EL

Reagovat
Hejnak

Torres

Reagovat
I am Mancunian

gratulacia chelsea, dneska boli lepsi

Reagovat
Pigeon

míň tragití bych řekl

Reagovat
smazaný uživatel

Pecka,fakt jak na houpačce .

Reagovat
madridcan

2000 pre to, nech vitaz FA Cupu vzide z dvojice Wigan-Millwall

Reagovat
smazaný uživatel

nic no, tak slabuky vykon si nepamätam uz dost dlho, hlavny problem je ten, ze nase kridla su uplne miimo formy, az mi je z toho do placu..prvy zapas sme mali vyhrat, toto je velka skoda

Reagovat
vladis271

Chelsea

stáva sa z nich expert na FA Cup

Reagovat
smazaný uživatel

ale vyhrať by ho nemuseli ...

Reagovat
Rssa

Pěkný fotbal...ze strany Chelsea

Reagovat
Arbiter

jinak pochvalu si zaslouží Rami s Mikelem, dneska jim to ve středu klapalo perfektně a díky nim jsme zápas vyhráli

Reagovat
Arbiter

a i*

Reagovat
Tomekcz

Ferguson a jeho klasickej prokauc, uz by to mel zabalit, jen narazi na tezsiho soupere a hned vyleti

Reagovat
smazaný uživatel

Ty o fotbalu nevíš vůbec nic. Fergieho taktika vymazala Matu a odřízla Ba.

Reagovat
Tomekcz

proto Mata prhirla Ba na jedinej gol

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, a nic víc.

Reagovat
Pigeon

Jsi debil nebo máš jen ujetou zábavu se zese debila dělat?

Reagovat
Greny

A proto dal gól Ba po přihrávce Maty

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik blbců co vytáhne tuhle jednu šancu ještě přijde?

Reagovat
Greny

No já teda nevím ale Mata a Ba podle mě odehráli hodně dobrej zapas .. vymyzat si je si predstavuju trosku jinak

Reagovat
Arbiter

no... v druhé půli to moc nevypadalo, že by byl Mata vymazaný (a tím nemyslím tu asistenci)

Reagovat
smazaný uživatel

V druhé půli už to ovlivnil ten gól. Ale do té doby Mata skoro nebyl vidět. Fergie to postavil dobře, až na střídání se mu moc vyčíst nedá.

Reagovat
Arbiter

Jenže Mata je prostě takový, on si v zápase tu geniální chvilku vybere tak jako tak. Každopádně i kdyby to byl jSAFův taktický záměr, tak mu vyšel jen napůl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jednu geniální chvilku neubrání žádná taktika na světě, leda by byl cíl ho vykartovat a nebo zranit. Každopádně když si budu muset vybrat mezi tvrzením Fergie to naordinoval dobře / Fergie to prokaučoval, tak je určitě pravda to první.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda škoda. Neodehráli sme dobrý zápas, ale Chelsea taky ne. Rozhodly ta naše neproměněné šance. Chelsea jednu dala, my ne, takže prohra.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že vy jste měli 10 šancí a my jen jednu že?

Reagovat
smazaný uživatel

A to někde píšu, nebo si věštec?

Reagovat
smazaný uživatel

No hruza. Kdyz uz United promrhali naskok v prvnim zapase, ocekaval bych, ze to budou chtit odcinit v opakovanym zapase, zvlast v momente, kdy uz maji ligovej titul prakticky jistej. Misto toho v lize setri sily Chelsea a Fergie tam posle improvizovanou sestavu, ktera se dostane ke dvema strelam za zapas a dve tretiny akci skonci nepresnou prihravkou a protiutokem soupere. Az se divim tomu, jak muze tak velkej klub jako MU v zapasech na Chelsea, Realu, Man City a podobne vzdycky tahat za kratsi konec a cekat, co vymysli souper.

Povazuju to za neuspech, ze MU letos vyhraji "jen" ligu, cekal jsem, ze FA Cup budou chtit vyhrat, kdyz na tuto trofej cekaji tak dlouho a od treblu ji ziskali jen jednou, coz je strasne malo.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne to, ze s kazdym tazkym superom nevieme hrat svoju hru a len cakame na nejake brejky, to ale zrejme suvisi aj s kvalitou

Reagovat
smazaný uživatel

Veď to hovorím celý rok. Robíte ramená lebo vyhráte so Sunderlandom ale na top kluyb Europy nemáte

Reagovat
smazaný uživatel

tak prave s Realom sme ukazali, ze na nich kludne mame

Reagovat
Swarley

tak proti Realu jsme podle mého netahali za kratší konec, ale jinak souhlas...pokud máš ligu rozjetou tak jak ji máme, tak se mělo v LM nebo FA cupu postoupit...s tím, že s Realem to byla spíš smůla než neschopnost, ale dnes to byla katastrofa...takovej ten klasickej zápas, kdy to na Sunderland stačí, ale na Chelsea a podobné týmy jen těžko...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bernabeu ste teda rozhodne tahali za kratsi konec

Reagovat
Swarley

první půlku

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší útočník na Ostrovoch, krysa RvP

Reagovat
vladis271

chlapec vnútri asi zaspal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

:-D

Reagovat
alcantara

Niekto tu minule pisal, ze je lepsi ako Ibra. Tiez dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tak klasický zápas v našem podání, není moc co dodávat...hráči mi připadají na hřišti stejně, jak poslední týdny tohle vnímám já...v poklidu, kontroluju náskok v lize a cokoliv navíc je bonus...což ale není úpně dobře

Reagovat
madridcan

Radotinsky: Semifinale vam prinesieme na Fandovi Takze DAJTO sa asi piratsky napichli

Reagovat
smazaný uživatel

Obě stanice mají stejné majitele, nějaké Bermuďany

Reagovat
Hejnak

Bohužel Chelsea zaslouženě. Alespoň budou hrát finále a budou ještě o něco unavenější ke konci sezóny

Reagovat
Nikikrew

Skoda no. Priat nieco Chelsea, to neexistuje. Zapas som nevidel, ale gol bol krasny. Bude sa losovat ci uz je jasne, s kym bude v semifinale?

Reagovat
Hejnak

Už bude finále ne ? 11. května se City myslím

Reagovat
smazaný uživatel

semi - finále s vítězem dvojice Wigan/Millwall

Reagovat
Hejnak

ok, díky

Reagovat
Miguel19

City vs. Chelsea a Milwall vs. Wigan.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Arbiter

v suchém triku

Reagovat
Miguel19

Tak postup je tam. Dneska jsme byli o něco málo lepším týmem, takže zasloužená výhra. První poločas hrůza, ve druhém přišlo velké zlepšení.

Dneska velmi dobré výkony od středových dvojic - Braňo+David a Obi+Rami. Z podhrotové trojice nejlepší Eden. Oscar byl mimo a Juan po nemoci, navíc hodně dobře bráněn. Ale je vidět, že je to rozdílový hráč, jeden moment neohlídaný a zařídil gól. Ba ve druhém poločase super. Čech klasika

Se City to bude hodně těžký, ty nastoupí v plné síle, to je jasné. Díky hoši!

Reagovat
smazaný uživatel

Blues celkem jasně lepší, akorát teda Péťa neuvěřitelně vytáhl Chicharita Zasloužený postup.

Reagovat
smazaný uživatel

oooo robin van peeeersieee

Reagovat
smazaný uživatel

takze predsa len robis zo seba sasa

Reagovat
smazaný uživatel

nevravel si že Nani rozhodne?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicky největší radost z prohry United majou fanoušci Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

klasicky nabehol sprospero so svojím falošným nadhľadom ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale takhle si to nevyvrátil, akorát se snažíš říct že na to nemám právo nic napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa neradujem, akurát mám stále v pamäti tie kiwwiho omáčky o persiem, ako mu Suárez nesiaha po členky

Reagovat
C-M@ster

To je fakt.

Neříkej mi, že Suarez má sezónu od jara po zimu.

Reagovat
C-M@ster

formu*

Reagovat
smazaný uživatel

no a už sa nemáme o čom baviť..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo jinej by ji mel mit vetsi?

Reagovat
vladis271

a klasicky sa tomu musí nejaký mufan začudovať. Nehovoriac o tom, že tí oslavujú každý gól v sieti LFC rovnako. vieš sluníčko?

Reagovat
smazaný uživatel

Já se tomu přece nedivím, vím dávno co jste zač.

Reagovat
vladis271

dobre, a tu by sme naše povídáničko ukončili, pá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Divné, většinou ti nedostatek argumentů nebrání v tom pokračovat.

Reagovat
Rssa

A my víme, co jste zač vy. My jsme kokoti, vy jste čuráci. A máme to za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tradičně sprostí ste akorát vy.

Reagovat
Rssa

Ale prd, zas tu mícháš jablka a hrušky. Hovořím o tom, jak se tu vyrojí spousta tvých soukmenovců včetně tebe, když se nezadaří LFC. A naopak. Jen si nehrajte na svaté a nelžete tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Což vyvrací že to děláte vy?

Reagovat
Rssa

Ne, to nikde nepopírám. Dělají to oba tábory.

Reagovat
vladis271

btw... slovotvorné okienko.

čuráčci je tiež správne? Myslím malých čurákov.

Reagovat
Rssa

jo

Reagovat
Swarley

a ještě pod preview, kde je krásně vidět na tabulku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tragedia

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle sezónu nám to holt proti červeným jde, ale další zápas bude proti světle modrým proti kterým jsme tuhle sezónu 3x prohráli a jednou remizovali...

P.S nevíte jestli se bude hrát na Etihadu nebo SB?

Reagovat
smazaný uživatel

ve Wembley

Reagovat
smazaný uživatel

a jo vlastně, díky

Reagovat
Arbiter

tzn. na našem domácím hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

*Na stadionu Didiera Drogby

Reagovat
smazaný uživatel

Nene už se hraje ve Wembley .

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, ci bude stacit len Zaha, ja by som kupil este dalsieho ofenzivneho zaloznika, aj ked to uz by asi bola plnka

Reagovat
vladis271

Lucasa, pridáme navrch orbitky

Reagovat
madridcan

Hned ako som vcera videl tu fotku som presne cakal kedy niekto spravi nieco take http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/562359_4931376319139_1709661157_n.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Pigeon

už to vidím...sportovní noviny na TV Nova...český hrdina petr čech zajistil svým geniálním zákrokem vítězství chelsea...skutečně potvrdil, že je nejlepším golmanem na světě a plno dalších žvástů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Na Novu nekoukám...a ty bys asi neměl taky, jestli Tě to tak trápí..

Reagovat
Pigeon

nekoukám, jen vím jak ty zprávy probíhají

Reagovat
Mimalu

a? Aspoň jeden česky fotbalista na úrovni a jako bonus tuto není guma, ale inteligentní člověk

Reagovat
Pigeon

trochu realismu...lidi co nesledují zápasy anglické ligy jsou pak krmení tím, jaký to není nejlepší golman, pak příjde repre, očekávají od něj takové výkony jakými jsou krmeni a skutek utek

Reagovat
PhilipS

hé?

Reagovat
vitasrp

No já myslím, že si česká repre na jeho výkony fakt nějak stěžovat nemůže..

Reagovat
smazaný uživatel

jednou jsem viděl jak po gólu Jiráčka na EURU byla speciální reportáž na Nově o jeho dětství a rozhovor s jeho rodinou a jiné bulšity, nic proti němu ale ta Nova je fakt ta největší popelnice na světě, a nejhorší je, že i nejsledovanější

Reagovat
smazaný uživatel

a nedávali to ani ve sportovních novinách ale těch klasických..........

Reagovat
smazaný uživatel

@piersmorgan 15m

The new Torres? #VanPursestrings

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

ted jeste projedem ligu, protoze Sir si tam bude stavet svoje Giggse, Scholese a Valencii a City nas prejedou

Reagovat
CubONE

Reagovat
cristiano.K.

to si opravdu nikdo nevšiml,že Číča byl v ofsajdu? Ba je nakopnut v tutovce a píská se faul pro MU, některé věci se nemění,ale občas ani to nepomůže

Reagovat
Pigeon

další šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz se tam zapomněl, bylo to vidět v opakovačce

Reagovat
cristiano.K.

v tv neukázali tu grafickou čáru,ale stejně se mi zdálo že tam byl.

Reagovat
smazaný uživatel

no to sa nemenia, scouseri pridu vyplakavat stale

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne, vždyť sme prohráli, teďka nemáš brečet. Máš to celé popletené.

Reagovat
cristiano.K.

to bych se nedivil,střízlivej nejsem

Reagovat
vitasrp

Byli jsme lepší, ten výkon se vůbec nedá srovnat s tím, co jsme předvedli v sobotu..

Hlavní rozdíl byl v těch středových dvojkách - Ivanovič a Luiz daleko lepší jak Brano s Terrym. S Mikel s Ramiresem předvedli mnohem víc než Lamps s Mikelem.

Jinak to ale vyhrála genialita hráčů. Je krásný vidět, co někteří fotbalisté prostě dokážou. Dembův gól úchvatný a zákrok Čecha taky geniální..

Reagovat
oli9

Kolik zápasů už nedal RVP gol ? neví někdo

Reagovat
smazaný uživatel

Od 10. února prý. 4 ligové zápasy.

Reagovat
cristiano.K.

říkali to v tv,trefil se nedávno za repre,jinak za MU už to budou dva měsíce

Reagovat
teenz

Kdo chce kam ...

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě to bude strašně řešit až bude zvedat nad hlavu trofej.

Reagovat
teenz

Tak nevim jak ty, ale já kdybych byl útočníkem číslo 1 na ostrovech, tak to celkem řeším.

Reagovat
Carrick

Reagovat
SunFells

Vždyť to není nic závratného, netrefit se 4 zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tragédie ... nepřesnosti, neproměňování šancí, prohráli jsme díky wondergoalu ... Naniho nakopat, Wazza nám celkem chyběl. Toto jsme si prosrali už v prvním zápase.

Reagovat
vladis271

ešteže tak...v tejto sezóne bol potenciál na treble

Reagovat
smazaný uživatel

Tragédie ... nepřesnosti, neproměňování šancí, prohráli jsme díky wondergoalu ... Naniho nakopat, Wazza nám celkem chyběl. Toto jsme si prosrali už v prvním zápase.

Reagovat
vladis271

ešteže tak...v tejto sezóne bol potenciál na treble

Reagovat
cristiano.K.

když už jsi to jednou napsal,tak je škoda té myšlenky nevyužít

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým nezmizí. Další rok budeme sehranější a zase silnější.

Reagovat
teenz

Reagovat
Carrick

Za rok budeme silnější, ale oni budou pořád stejně hloupí.

Reagovat
Carrick

Za rok budeme silnější, ale oni budou pořád stejně hloupí.

Reagovat
vladis271

hovorím skôr o forme, nie o kvalite. A tohtoročná forma z toho tímu robí možno najsilnejší MU aký kedy bol.

NO a nečakám, že budúci rok budete mať rovnakú formu. Plus City je kádrom podľa mňa stále kvalitnejšie, než vy a ako to ide vám, rovnako tak to v rámci formy nejde im.

Plus motivácia navyše, strata titulu mimoriadne bolestivým spôsobom. Ferguson na predsezónnom príhovore pustil posledné minúty ligy a titul ste mali v rukách. Blbé, ale budúci rok niečo takéto nečakám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kostra týmu je pořád docela mladá. Cleverley, Jones, Evans, Welbeck, Nani, De Gea, Hernandez, ti půjdou nahoru. Valencia časem snad taky. Plus Zaha, vrátí se Fletcher, Vidič snad nabere formu. A jestli nebudem mět tolik zraněných jako letos, tak titul zase vyhrát můžem. Možná ne o parník, ale to nikdo ani nepožaduje. Další rok bysme měli být silnější než letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ronaldo.com

Jzsi to byl dneska fotbal, snad tu ligu nejak dokopem, jinak dulezity zapasy letos moc nezvladame napred real a ted tohle. Doufam ze nani uz si bali kufry a ze evru veme taky

Reagovat
miky10

Reagovat
Chazy

Omg Foxes..

Reagovat
Maresma

Dneska Fulham prostě musí vyhrát.

Reagovat
CHONG

Chelsea

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Jen ať se unaví co nejvíc a vrhnou síly do pohárů

Reagovat
SunFells

Reagovat
Error

Wolves

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

UNLEASH THE WOLVES

Reagovat
Chazy

Arbiter

01.04.2013 15:15

no ani ne... kdyby bylo prodloužení a skončilo to 1:1, tak stejně postupujeme

Tohle je samozřejmě bullshit, sis splet poháry..

Reagovat
Chazy

A že se najde někdo, kdo neví, že by v případě remízy bylo prodloužení, je už docela k pláči

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Takže chceš Arbiterovi říct, že by Chelsea nepostoupila?

Reagovat
Chazy

To nevím, penalty jsou docela loterie.

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
smazaný uživatel

Stejne to nebylo semifinale

Reagovat
Chazy

Tam by ten dvojzápas už ale úplně ztrácel smysl, když se hraje ve Wembley

Reagovat
Arbiter

vidíš to, moje chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves zatial dominuju

Reagovat
Chazy

Fraizer další gól.. super nákup od redbirds.

Reagovat
smazaný uživatel

Zigic tam ste stale smradi preboha

Reagovat
Chazy

Nahodou prej hraje dobře

Reagovat
smazaný uživatel

je to mozne, len som prepol na zapas teraz a vidim ho tam, tak mi to prislo smiesne ..ale vo februari ho vyradili z kadra pre pristup na treningu

Reagovat
nani92

Nani

Reagovat
Godwinson

S tím Leicesterem je to v hajzlu a tak nadějně to vypadalo.

Reagovat
A Seleção

OT: Posloucha tu nekdo CZ/SK rap scenu?

Reagovat
nani92

SK troška,vaša nestojí za nič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
Lacko_Boh

aha takže Prago Union,BPM,Wladimir,Ideafatte...to je napiču?

Reagovat
Maresma

Reagovat
fenixLFC

prago union to je ten suslavy dedo nie? to je strasne, fakt maloco horsie sa da najst

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
A Seleção

Rozhodne je Slovenska scena asi bohatsi a o chlup lepsi,ale rikat,ze cesky rap nestoji za nic? To normalni clovek,ktery to posloucha nemuze vypustit z pusy(klavesnice)...

Reagovat
nani92

"ktorý to poslouchá" ..ja to nepousloucháám ale to bude tým,že ten čistý rap ma nebaví,skôr ten moderný no..

Reagovat
Lacko_Boh

to je prosím ťa čo?

Reagovat
nani92

to sú reperi,ktorí idú do popu..

Reagovat
A Seleção

V tom pripade nerikej,ze cesky nestoji za nic.Staci napsat,ze ho neposlouchas a tak nemuzes rict normalni nazor nebo dojem z poslechu.

Reagovat
nani92

ale tak ja som dosť českých reperov počúval a tí boli nanič no,zrovna týchto nie..

Reagovat
A Seleção

neskutecne klickujes

Reagovat
nani92

keby tak aj ani dnes kučkoval

Reagovat
Maresma

Já teda ještě neslyšel český album, který by mě nějak zaujmulo. Co posloucháš z české scény?

Reagovat
smazaný uživatel

Smack, Toxxx, J. Cole, 420xYZO, PNZKJS, CandyMane baví mě, zbytek téměř vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Co třeba premiéra... (Od Resta)

Reagovat
vladis271

nehrotil by som to, čeština má svoje špecifiká, ktoré proste pre rap veľmi nevyhovojú.

Reagovat
Lacko_Boh

a aj tak to robíme posledné roky horšie ako oni

Reagovat
smazaný uživatel

mám rád Suverena, to je všetko.

Reagovat
A Seleção

Suvereno je technicky skvelej rapper,ale moc ho nesjizdim.Poslechl jsem si parkrat,jen abych vedel a nerikal,ze me nebavi aniz bych si nic neposlechnul.

Reagovat
smazaný uživatel

mňa práveže baví, nemá také debilné texty o tom, koľko toho vychlastal, a koľko toho prejebal. A má aj parádne podmazy, to je pre mňa najdôležitejšie.

Reagovat
Maresma

To má aji Spirit třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

aj toho celkom môžem, aj Kaliho, ale Suverena mám fakt rád a od neho si vypočujem všetko.

Reagovat
Maresma

aji palcuj riť?

Reagovat
nani92

triezvy asi nie..

Reagovat
smazaný uživatel

to je viac-menej jediná taká kravina od neho, ale aj to mám rád, je to vtipné.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte tá blbosť s tým žltým kokotom Čechom, to nemám rád.

Reagovat
fenixLFC

nahodou to je sranda

Reagovat
A Seleção

Je to uz dost profi(nechci to nazyvat mainstreamem).Je podle me v zavesu za Rytmusem a Spiritem,co se urovne tyce.Ale jak rikam,osobne me to neoslovuje,cimz nerikam,ze je to spatnej rapper,naopak.

Reagovat
Lacko_Boh

ja

Reagovat
Error

Ne, ale celkem se mi líbí polská scéna. O.S.T.R., HZOP, Dudek, ZBUKU, Rover... Žádný odborník však nejsem.

Reagovat
Lacko_Boh

môže to byť dobré ale mna z toho bolí viac hlava ako z nemeckého...strašne mi to znie ale viem že majú kvalitnejšiu scénu ako ta naša sranda

Reagovat
Error

To je zajímavé, pro mě je polština krásná řeč.

Reagovat
Lacko_Boh

aj mne sa páči ,ale iba ako hovorené slovo, na rap sa mi nehodí,taká moc milá mi príde

Reagovat
A Seleção

Ja jen,ze vysla deska BoyBand(Idea+Boy Wonder - Best Of. A konkretne tahle vec me naprosto uzemnila.Wonder ve vaznejsi poloze je skvelej,navic Idea se rozhodne nenechava zahanbit.

http://www.youtube.com/watch?v=sHT8E7BHP7w

Reagovat
A Seleção

Je super,ze si tu kazdy napsal to svoje,ale Boyband kvuli kterymu jsem se ptal nikoho nezajima

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc asi PSH...

Reagovat
smazaný uživatel

Rytmusa a občas čistého. Ale inak ma nič slovenské nebaví.

Reagovat
jenage

z CZ jen Prago, Rest, Cole a Řezník

Reagovat
CHONG

Jsou to všechno sračky, jediný interpret který má dostatečné schopnosti a úroveň je Metrix: Legenda Hroznové Lhoty.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
A Seleção

O tom nelze pochybovat!

Reagovat
A Seleção

O tom nelze pochybovat!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

moja reč

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Rssa

Zkus Chaozz, ti kluci jednou udělají díru do světa.

Reagovat
Maresma

Já bych si vsadil spíš na tyhle

http://www.youtube.com/watch?v=bIuHig4fDzc

Reagovat
A Seleção

Deph uz diru udelal,ale do sveta to nebyla

Reagovat
Lacko_Boh

tragikomix niekto?

Reagovat
smazaný uživatel

Hugo

Reagovat
A Seleção

Reagovat
nani92

ale netreba zabudnúť,že tento rok by už mal byť (konečne) nový album Kontrafaktu

Reagovat
smazaný uživatel

fuj

Reagovat
Pigeon

Už delší dobu, prohrabal jsem dost věcí... Nejvíc poslouchám Prago union, Rest, Ty nikdy partu, Moja reč, starší kontrafakt...Hugo má pozoruhodnou tvorbu v poslední době

Reagovat
Yanek

Ty Nikdy (resp. BoyBand) dnes nové album, na rychlo jsem to sjel a první dojmy nic moc. Celkově mám radši starýho Garanda a Ideu. Momentálně si občas poslechnu Toxxe, ten jde celkem nahoru + samozřejmě Ektor, ten má skvělé texty. CZ scéna není nic moc, ale neřekl bych, že SK je před ní o velký kus. Zvlášť s komerčními pošuky, jako je "novy človek".

btw. Smack jde celkem nahoru taky, ale to už je hodně alternativní hudba.

Reagovat
Yanek

A jen bych dodal, že Separ, Decko a spol už mě taky nebaví jako dřív od té doby, co si jedou svoje a nejsou Gramo Rokkaz. Ještě pořád vzpomínám na jejich diss na Radikala se Strapem, to je bomba.

Reagovat
Maresma

nejlepší diss

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
A Seleção

Garand me bavil starej a bavi me i ted i kdyz samozrejme,ze ne kazda vec.TyNikdy maji super veci celkove.Rad vidim,ze te bavi TNKD a i Hugo,jelikoz neznam moc lidi,co by meli radi oboji.Stejne tak Smack.Jeho zacatky me absolutne nebavily a smal jsem se tomu,ale za posledni rok tam je cejtit velkej progres a zacal me normalne bavit.Treba ted ta posledni vec "Ohen" me moc bavi.

Reagovat
Yanek

Já se snažím to brát s rezervou (občas hodně velkou) a asi proto mi to tak nevadí. Paulieho poslední deska fakt potěšila a písniček, které si zpětně pouštím je tam relativně dost. Jinak je jasný, že jak Toxx tak Ty Nikdy jsou opačný tábory a některý rádoby fans to hrotí, sám to znám, protože i v okolí jich mám pár.

Reagovat
smazaný uživatel

moc ne, ale mám otázku..proč s mi líbí Ice Cube, Cypres Hill a tak, a třeba rap z východního pobřeží vůbec ne? to je v tom takový rozdíl, popřípadě jak bys ho popsal? stačí nějaký dobrý zdroj, mám v tomhle mezery a nevím moc, kde hledat

Reagovat
A Seleção

Je tam znat urcitej rozdil zvlast v albach vydanych v letech 94-2008,ted uz ten "rozdil" neni takovej a casto si pri poslechu neceho rikam,ze je to typicky "west",ale nakonec to tak neni.Tezko rict,cim si ten poslechovy rozdil vysvetlit,proste to kazdy dela trosku jinak,ale v podstate stejne.Ja to mam zase naopak mam radsi klasickej spinavej zvuk New Yorku,i kdyz teda posloucham oboji a vlastne US scenu celkove.

Reagovat
Lacko_Boh

west coast je ovplyvnení G funkom,menej samplovačiek a menej "spievané" refrény...teda aspon môj názor z môjho pozoroania,žiadna wikipedia ale z East coastu musíš skúsiť aspoň Rakima,Premiera,Hovu,Nasa,KRS-ona,Busta Rhymesa(pred prestupom k tej pičovine Cash money recods),M.O.P,The Fugees,Dilated peoples atď.Tieto klasiky sa musia páčiť

Reagovat
Tomanatura

kvuli GTA: San Andreas

Reagovat
tomasinho

Na rap se vyser

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Clarets!

Reagovat
smazaný uživatel

90+7.? Really?

Reagovat
Trand

5. zápas v řadě se trefil a pod Daviesem ještě neprohráli, 5 výher a 2 remízy.

Reagovat
Chazy

Blades si chtěj zas zdramatizovat závěr

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, zase pujdou do PO jako favorit a projedou to, a rok od roku to budou mit tezsi.

Asi ti sestoupi Robins, uz jim moc velkou sanci na zachranu nedavam. Otazka je, kdo pujde s nima. Ja mam jasno, z myho pohledu by byl idealni Blackburn a Barnsley.

Reagovat
vodka

otřesný výkon, takový klasický posledních dní, profesorský fotbal bez šťávy. Pochvalu zaslouží tak Welbeck a Evra za to, že to celé aspoň odmakali, když už nic jiné. Valencia je letos kromě prvního cca měsíce hrozný, s Nanim se dneska předháněli v tragičnosti, ale LAV aspoň dozadu si odehrál svoje. Hernandez takový klasický výkon, jenomže bez podpory pořádné neudělá nic, přesto se snažil a ani tolik nekazil. Tolik zkurvených přihrávek sem ale neviděl od MU snad 2 roky. Vysloveně zoufalost. RvP vysloveně potřebuje pauzu aspoň zápas, nebo gól, v poslední době je jalový.

Nevim, jestli svou roli nehraje i únava. Nejvíc mě ale nasral Jones v situaci, kdy dostal balon na paty a přestal hrát, CFC pak měla úplně zbytečný protiútok, podobných případů navíc bylo víc.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Walking Dead

Reagovat
Rssa

Co zas Charlie Sheen provedl?

Reagovat
smazaný uživatel

čo to?

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Ty brdo, normalne bych zapomnel, ze vcera byl posledni dil

Reagovat
Svatej

čekal jsem nějakej epickej konec, kde se to bude řezat hlava nehlava, chtěl jsem Daryla proti Martinezovi, chtěl jsem Ricka, jeho syna, nebo Mishonne proti Guvernérovi a nic..Posledích pár dílů jsem bral jako klid před bouří, a ono tohle.. zklámání docela..

Reagovat
smazaný uživatel

Od odvety s Realem a po nešťastném vypadnutí jsou ty výkony opravdu mizerný.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím zeleného ploda ,palikeho a další hatery CFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MU dnes zaslouženě . A Čech ( versus Chicharito)

Reagovat
smazaný uživatel

Chicharito hral dnes Tech palcu si nevsimej Adolescenti Zeleny plod

Reagovat
smazaný uživatel

(ironia)?

Reagovat
smazaný uživatel

Typicky fanousek Arsenalu!

Reagovat
smazaný uživatel

tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen aby si fans kanonýrů ( ) uvědomili,že fotbal se hraje jinak než si myslí. Tak nějak vyhrát a ne jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

( )

Reagovat
fantomas

:D

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Chichi jako specialista na nás zase potvrdil,že umí,bo měl nej šanci rudých dřeváků,takže nemel blbosti. Dyť už taky stárneš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chápu... zase nenávist.

Reagovat
smazaný uživatel

sklamanie, čakal som tam aj svoj nick separovane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

(Ty vole, to není možný. )

Reagovat
smazaný uživatel

prepokladám, že si ešte nebol pod Čechom.

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládáš správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda nevím čeho se chceš chytnout,ale dle mě by ses z toho zápasu měl poučit a říct si : Sakra... kéž bysme taky někdy o něco hráli....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

copak vadere?

Reagovat
miky10

Reagovat
fajdax

Burke

Reagovat
smazaný uživatel

No to by byla prdel, kdyby Rovers spadli

Reagovat
Bayern +

Nádherne Chelsea, nádherne dnes, dokonale!

Reagovat
smazaný uživatel

Young, Nani, Valencia 2011/12: 24 goals and 42 assists; goal/assist every 131 mins 2012/13: 3 goals and 17 assists; every 256 mins.

Reagovat
smazaný uživatel

No začínám se obávat, že SAFovi rupne v knedli a začne se ohánět miliónama okolo Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

to je zas koment. I když Kohout ..... vždy k

Reagovat
Maresma

( )

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

(_ _)

Reagovat
nani92

dúfam,že ked budem starý,tak takto neskončím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pfuuu, to ja vazne velky rozdiel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Maresma

Fulham XI v QPR: Schwarzer; Riether, Senderos, Hangeland (c), Riise; Dejagah, Sidwell, Karagounis, Duff; Ruiz, Berbatov.

Reagovat
Maresma

QPR XI v Fulham: Cesar, Bosingwa, Samba, Hill, Traore, Mbia, Jenas, Townsend, Taarabt, Remy, Zamora.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri :"Cesc or me were supposed to leave. AW told me that if Cesc would leave, I would stay. But Kroenke wanted the money"

Reagovat
Arbiter

mělo tam být "But I"...

Reagovat
smazaný uživatel

2300. pro zeleného ploda. A ť nebrečí do polštáře a přežije dnešní prohru. Vivat.

Reagovat
smazaný uživatel

ty by si mal mať toto ako pamätník, niečo ako má Hudynho.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná.... taky bych ti to někdy přál. Jenže to bys musel změnit tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
SunFells

(_ _)

Reagovat
vodka

2300. pro hattrick Berby

Reagovat
Ligter

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rickroll

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je to sranda, že šel jen za 5 mega.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
stiflerovamama

Kurva keby som mal peniaze okamzite kupujem Portsmouth a dostanem ich späť tam kam patria. Aby bol taky klub, s takymi fanusikmi v takych srackach a pomaly hral 4. najvyssiu sutaz, je mi z toho zle.

Reagovat
smazaný uživatel

To mam fakt rad, kdyz studio na streamu jede krasne na sky, ale pred vykopem to prepnou na ruskej kanal. Hnus toto.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Calm as you like

Reagovat
smazaný uživatel

Berba

Reagovat
smazaný uživatel

Berba

Reagovat
rickroll

YES!

Reagovat
smazaný uživatel

Berbaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu ani koukat, můj super notebook se ve třetí minutě přehřál a umřel.

Reagovat
smazaný uživatel

QPR

Reagovat
smazaný uživatel

A znova

Reagovat
smazaný uživatel

On ten hattrick dneska da

Reagovat
smazaný uživatel

Samba libově.

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě šášula ten Samba

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle si prostě stoper nemůže dovolit...něco takového bych čekal od mladého kluka či nějakého kopáče z nízké ligy.

Reagovat
rickroll

6-0!6-0!6-0!

(doufám že jsem to tímhle nezkazil...)

Reagovat
smazaný uživatel

oo, áno, that's the way I like it! QPR padajúúúú.

Reagovat
rickroll

Reagovat
Arbiter

on ten hattrick vážně dá

Reagovat
smazaný uživatel

podme QPR, preberte sa trosku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

QPR spadnou, Rovers spadnou...vždyť je to krása

Reagovat
Mimalu

co je krásného na tom že Rovers možná spadnou

Reagovat
smazaný uživatel

to, že spadnú.

Reagovat
Ligter

no jo, ale co je na tom krásného?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to děs, co tam předvádějí Wenky's.

Reagovat
Ligter

Vždyť jasně, já už se ptal schválně, už chybělo málo k zacyklený diskuzi.

Reagovat
Mimalu

no dobře, ale to někomu vážně tak moc vadí klub ve druhé lize? Pořád je to pro mě klub který vyhrál PL víckrát než třeba Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

O to by to bylo zajimavejsi, kdyby bklub z League One mel vic titulu nez LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fulhaaaaaaaam

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to neposrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten střed od QPR je úplně mrtvý...nechápu, že pustili Faurlína.

Reagovat
Ligter

Krásný zpracování.

Reagovat
smazaný uživatel

Berba, ach to je balzam na dusu

Reagovat
smazaný uživatel

Génius

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný

Reagovat
tomasinho

Udržet!

Reagovat
CHONG

Nechápu, jak se ho mohl starej žvejkačka zbavit za takovou almužnu.

Reagovat
fantomas

Hehehehhee

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

to su ultramegatragedi

Reagovat
Chazy

omg, to jediný správný slovo nepoužiješ

Reagovat
fantomas

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Mets grandslam

Reagovat
Chazy

Vím, kvůli takovým věcem choď na chat

Reagovat
smazaný uživatel

Adolescentni fans Wiganu

Reagovat
Chazy

Myslel sem na fóru

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to tipoval na Berbu tu paticku, a on to byl Hangeland?

Reagovat
smazaný uživatel

Karagounis

Reagovat
fantomas

Bože, jedno zlo nahraje druhýmu zlu..

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
ďuriLFC

Dobre ti tak ti hovno grécke

Reagovat
smazaný uživatel

Taaarabtiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Co to mas za uchylku?

Reagovat
smazaný uživatel

prave jeho mam rad no

Reagovat
smazaný uživatel

No to uz je druha uchylka, prvni je support QPR

Reagovat
nani92

Reagovat
rickroll

Kvůli tomuhle mu ujede autobus.

Reagovat
Zaschrona

Harry je skvely manazer. Uz to tak vypada, ze z QPR bude dalsi klub, ktery privede svyma skvelyma manazerskyma schopnostma na opravdove vysluni..

Reagovat
Chazy

To je narážka na to, jak dopadli Pompey?

Reagovat
Zaschrona

ano

Reagovat
Chazy

Takže jde o to, kdy nejdřív naprosto zázračně Portsmouth zachránil, pak tam doved řadu skvělejch hráčů, bojoval s nima o Evropu, i je do ní dostal, postavil tam jeden z nejzajímavějších týmů PL, hrál jeden z nejkrásnějších fotbalů v PL a vůbec nemoh za to, že ten tým 2x změnil majtele a proto zkrachoval?

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Chazy

Takže jde o to, kdy nejdřív naprosto zázračně Portsmouth zachránil, pak tam doved řadu skvělejch hráčů, bojoval s nima o Evropu, i je do ní dostal, postavil tam jeden z nejzajímavějších týmů PL, hrál jeden z nejkrásnějších fotbalů v PL a vůbec nemoh za to, že ten tým 2x změnil majtele a proto zkrachoval?

Reagovat
Chazy

Reagovat
Zaschrona

Takze Harry za nic nemuze, dle tveho nazoru?

Ja nechci ani nahodou tvrdit, ze za to muze jen on, ale on je jeden, pokud ne uplne ten hlavni faktor, jejich problemu. Napriklad se to uz jen tyka platove struktury, kterou tam v Portsmouthu nastavili.. Na klub takoveho formatu jako Portsmouth to bylo nerealisticky vysoko a i proto dopadli podobne jako drive Leeds a i proto si myslim, ze QPR cekaji tezke casy.. Ruku v ruce s tim taky jdou ty prilis vysoke castky vydane za prestupy hracu.. Nicmene, pravda je, ze to jeho chyba uplne byt nemusi, pokud jsou ve vedeni tehle klubu dementi, coz ocividne jsou/byli, tak mu odkyvali napriklad takovou blbost, jako dat Utakovi 85k tydne.. Ale to pak je samozrejme i chyba samotneho manazera.. Portsmouth sice trenoval dobre, ale klub na to financne nemel, nasledne se na to logicky nabalili i problemy majitelu, ne vsude to mohou nebo maji zajem neustale dotovat jako v par klubech na planete..

Reagovat
Chazy

On se choval podle toho, co po něm chtělo vedení, to mu dalo jasný cíle, obrovskej rozpočet a on podle toho jednal. Nemoh počítat s tím, že se tam pak ti majtele prohážou a najednou bude vlastnit klub člověk, kterej do toho nehodlá vložit ani libru. Jako moh se toho bát, ale když si chtěl udržet práci, musel jít za tím, aby postavil co nejlepší tým za co nejkratší dobu. A sakra se mu to dařilo.

Reagovat
Zaschrona

Takze vlastne pravda by mohla byt nekde u toho nazoru, ze Harry ten klub pomohl znicit prave tim nastavenim silene platove struktury a dalsich jeho kroku, co se tyce prestupu. Vsechno se to ale projevilo az s odstupem casu pote, co uz nebylo ok, aby klub jel na dluh.. Cili on tomu klubu dolu hodne pomohl, i kdyz za to sam primo treba i nemohl.. Nicmene, rozhodne cast viny musi jit i na nej, neni mozne, ze manazer pomuze klubu dostat do problemu uplne nesmyslnyma krokama, o financich samotneho klubu urcite toho vedel dost a pak toho sam vyuzil pozdeji u Spurs..

Reagovat
Chazy

Jde o to, že kdyby se choval jinak, těžko by tam tak raketově zaznamenal úspěch, byl by vyhozenej a musel by tohle aplikovat někdo jinej. Podobný kluby prostě takle fungujou, Sparky byl génius platový politiky, šetření a maximalizování získu z minimálních prostředků u Rovers, přesto dělal u QPR to, co dělal. A taky kdyby teď majtelé odšeli, tak jsou v hajzlu a je to kvůli jeho přestupům. Ale může za to snad on? Dělal, co musel.

Reagovat
Chazy

A klub na to finance měl..

Reagovat
Zaschrona

No jedna vec je, ze na to klub finance ma a druha vec je delat idiotska rozhodnuti a preplacet prumeraky nebo mirne nadprumerne hrace za cenu hvezd. To pak jde ruku v ruce s tema problemama, co nasledovaly..

Reagovat
smazaný uživatel

A tady a tady a tady liga nebude!

Reagovat
smazaný uživatel

vazne tragicky vykon od QPR, ti su vsetci zufali, az to neni mozne, definitivne pochybujem o tom, ze sa zachrania

Reagovat
cristiano.K.

dnes je to mělo nastartovat,takhle je to ko

Reagovat
fantomas

Samba, no ty vole

Reagovat
vodka

to je dneska vážně tak v hajzlu? nedívám se, protože nám blbne net, ale jinak co sem viděl, tak byl klasicky spolehlivý + hrozba v útoku...

Reagovat
vodka

jiné zápasy, of course.

Reagovat
Lacko_Boh

už je myšlienkami v Arsenale

Reagovat
Liquid

QPR bojovat, Sambu nepoznávám, a navíc ta bulharská nesympatická svině

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

2400. pro sestup Norwiche,Readingu a Aston Villy

Reagovat
ďuriLFC

Cele zle.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdepak.

Reagovat
smazaný uživatel

Royals, QPR, Sunderland.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Presne.

Reagovat
Ligter

Až na ty Royals. Ale radši obětuji Royals než třeba Saints.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píše fantík - záchrana Royals už je nereálná celkem.

Reagovat
fantomas

Místo Royals Wigan nejlíp, ale to je nereálný. Takhle bych si taky pískal každopádně..

Reagovat
tomasinho

Nejideálněji QPR, Sunderland, Villa. Jenže Royals prostě půjdou, takže místo nich ať se zachrání Villa.

Reagovat
Honza Matoušek

Samozřejmě.

Reagovat
fantomas

Nejhorší možná varianta snad. Teda..místo Readingu Soton, to by byla nejhorší varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

věděl jsem,že nejvíc budeš nadávat ty,ale u Aston Villy by se mladíčci vyhráli v champu a klidně bych je bral hned zpátky. Gabby a Benteke by v lize zůstali. Norwich mě prostě nezaujal až na dva až tři hráče a Reading je dlouhodobě odepsanej.

btw: né že bych QPR nějak výhradně fandil,ale víc mě láká vidět,jak se pasují s FFP než sledovat ten úprk hráčů (chápu,že řada z vás to bude mít naopak)

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Karagounis

Reagovat
smazaný uživatel

Karagounis

Reagovat
rickroll

OMG

Reagovat
smazaný uživatel

Rémy

Reagovat
smazaný uživatel

REMY TY TRAGEEEEEED

Reagovat
smazaný uživatel

REMYYY

Reagovat
stas87

krlesi,zabal to dokym je cas

Reagovat
rickroll

Aspon ze Schwarzer

Reagovat
smazaný uživatel

no ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Ale sranda...nikdo z QPR tam pořádně nešel do dorážky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

napravil

Reagovat
smazaný uživatel

Remy Remy

Reagovat
smazaný uživatel

nemáte někdo gify/videa na goly z 1. pol. prosím?

Reagovat
fantomas

No ten Rémy má ale štěstí..

Reagovat
smazaný uživatel

toto bude rozhodujuci zapas pre QPR, ak to otocia, tak sa zachrania

Reagovat
Ligter

To je vtipná atmosféra.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt PoslanýMěsto tak dobrej na základ v QPR jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Taarabt ten sa musi srat do vsetkeho vazne

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mi to připadá, že u hry Taarabta je to takové "dal jsem už gól, už se nemusím moc snažit".

Reagovat
smazaný uživatel

skor "ja som Taarabt, preco by som sa mal snazit"

Reagovat
Zaschrona

Samba se toho balonu doslova boji, kdykoliv se k nemu dostane.. A tenhle sasek bere 100k tydne a stal 13 mega..

Reagovat
smazaný uživatel

na druhú stranu, vo vzduchu je asi najdominantnejší stopér.

Reagovat
Zaschrona

To sice ano, ale nedokazu si ho predstavit treba v takovem Arsenalu.. Zlatej Per..

Reagovat
smazaný uživatel

no, lepší než Samba, ale nepozlacoval by som ho.

Reagovat
Zaschrona

Oproti tomu, co tam dneska Samba predvadi, tak to Pera jeste po tom pozlaceni jeste osazet drahokamama..

Reagovat
vodka

neni lepší než Samba ani náhodou, zase jednozápasové soudy

Reagovat
smazaný uživatel

dobre, no.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

jasně, před přestupem do ruska jeden z nejlepších stoperů ligy, v rusku to samé, po návratu samé dobré výkony a dneska první špatný zápas...

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale po navratu zatim neni tak jisty a dominantni jako pred odchodem do Ruska

Reagovat
vodka

to neni, ale když má hrát s Traorém a superpomalým Hillem, se kterýma navíc nikdy nehrál... Očividně má problémy s ofsajdsystémem, ale to je všechno důsledek nesehranosti...

Reagovat
Bayern +

Prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

Zaschrona tu z neho robí absolútneho nefutbalistu, ale na mňa reaguješ iba, keď napíšem, že Per, ktorý má asi najlepšiu sezónu v živote a podáva spoľahlivé výkony na oveľa vyššej úrovni, je lepší. Ok, teda.

Reagovat
smazaný uživatel

omg, to nebolo na mňa? Sorry.

Reagovat
SunFells

Nejlepší sezónu v životě

Reagovat
smazaný uživatel

mal aj lepšie? No, tak v Arsenale určite.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

už někdy někdo viděl Berbu ve sprintu?

Reagovat
smazaný uživatel

Emanuelson o tom este nevie asi

Reagovat
smazaný uživatel

jojo taky ho Berba za to slušně bičuje pohledem

Reagovat
smazaný uživatel

To on vždycky, to se mi na něm hrozně líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

mě by to dost sralo hrát s nim asi, zaprvý to jako "nasadí pohled jako skym já to tady vůbec hraju" + ta jeho odevzdaná procházka zpátky na půlku když si to kolem něj nahrajou obránci

Reagovat
smazaný uživatel

* jak nasadí pohled "...

Reagovat
smazaný uživatel

tiež by som ho asi neznášal, keby som s ním hrával. A to jak vždy pičuje...

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to úžasný hráč, to áno.

Reagovat
herbage

Emanuelson je nejhorší hráč Fulhamu. Jak přišel, tak celé levá strana šla dolů

Reagovat
herbage

přitom kdokoliv z náhradníků by byl pro Fulham mnohem prospěšnější

Reagovat
nani92

hmm..objavujú sa špekulácie o Handzušovi v Chicagu

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

tak vraj ho chcu aj Pens na stvrteho centra

Reagovat
smazaný uživatel

omg, vedla

Reagovat
smazaný uživatel

Blbečci, akorát na sebe chcete trapně upozornit.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Adams už hraje tak 4 roky v kuse, Glass je v tý 4. celkem platnej a až budou všichni zdraví, bude tam muset bejt Cooke nebo Kennedy, tomu moc nerozumim.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze teraz budete brat vsetko, len aby ho nezobral niekto iny, ani Iginla nebol velmi nutny a i tak je tam, nehovoriac o to, ze Handzus je lepsi ako Glass a Adams

Reagovat
smazaný uživatel

Do 4. lajny? Adams mi přijde jako větší bojovník a Glass zase jako větší tvrďák, kterej je potřeba...

Reagovat
fantomas

Neni ani náhodou Adams je podle mě supr 4th liner, Glass se jako tvrďák taky uživí spíš než vyčpělej Handzuš.

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, vymysli si něco svýho.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

tak to teda musel Handzus uplne klesnut tuto sezonu, este na MS bol skvely a zrazu uz na to nema,hm...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Traoré.

Reagovat
fantomas

To je prostě vůl ten Sidwell..

Reagovat
smazaný uživatel

ale na červenou to nebylo

Reagovat
fantomas

Já bych mu ji klidně dal, bezmozkovi.

Reagovat
Trand

Ještě se zraní, dement.

Reagovat
herbage

nezranil se, jen chtěl vzbudit dojem, že to byl souboj o míč a odnesli to oba

Reagovat
ďuriLFC

ale houby , dobre vedel že je zle tak tam len zostal ležať a natiahol čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Co si myslel ty vole.

Reagovat
stiflerovamama

Boze moj

Reagovat
smazaný uživatel

Sidwell QPR toto nesmu prehrat, ak este chcu so sezonou nieco robit

Reagovat
smazaný uživatel

at je to zábavný na obou stranách tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Frimpy to zalepi a do konce sezony zustane v zakladu

Reagovat
Trand

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

být tědko Riise, tak hodim ten aut na Berbu tak, aby ho to složilo na zem

Reagovat
herbage

Emanuelson dolů, Jol

Reagovat
smazaný uživatel

calm down Berba

Reagovat
Zaschrona

Ja mam zafixovano, ze takhle se proste v klubu neda hospodarit a pak to ten klub prave akorat dlouhodobe casto povede k existencnim problemum nebo minimalne k velkemu prodavani hracu. Nicmene z pohledu manazera se takovehle chovani proste asi chapat da, nicmene jak u Pompeys, tak ted v QPR je ta politka klubu uplne postavena na hlavu a kdyz uz, tak bych ocekaval, ze na tenhle plat by tam meli jit prilakat i lepsi hraci, nez treba ten Samba.. Za ty penize z nej a jeho platu mohl dle meho nalakat 3 dalsi hrace podobne kvality..

Reagovat
Zaschrona

sorry, melo to byt nahoru k Harrymu, reakce na Chazyho..

Reagovat
vodka

jmenuj 3 podobně kvalitní stopery za podobnou sumu...

Reagovat
Zaschrona

Ecuele Manga, N’Koulou, Douglas, Kjaer,.. za celkovou cenu Samby mohl koupit dva stopery z tohohle vyberu, kteri si troufam rict jsou vsichni podobne kvality jako on nebo tesne pod ni a celkove by z toho QPR vyslo mnohem lepe.. a s tim jak hrozne dneska Samba hral, tak bych tam klidne i pripsal takoveho Johnnyho Heitingu..

Reagovat
fantomas

S nima je jeden, zato zásadní problém - sou prostě neprověřený PL. Pokud máš dojem, že si podobnej risk mohlo QPR ve svý lednový pozici dovolit, tak prosim, já si to ale teda rozhodně nemyslim. Se Sambou šli jednoduše na jistotu a dle mě se nijak zásadně neminuli.

Reagovat
Zaschrona

Ano, byl by to risk. Nicmene otazka je, jestli by i tak nebyl mozny profit z jeho nakupu vetsi, nez prave v pripade Samby, tj. jestli by s kompletne novou stoperskou dvojkou to cele nemohlo fungovat lepe, protoze i kdyz Samba byl koupen, tak porad vedle nej hraje hrozny Clint Hill.. Dle meho potencialne zase ten risk neni takovy, aby nestalo za to tu obranu zkvalitnit celou, sehravat se musi tak jako tak..

Reagovat
fantomas

No tak..Kjaer/Douglas/N'Kolou by ti samozřejmě taky jen tak nešli hrát do Champu, v tomhle směru by to nebylo moc jiný. Jen by je na jaře vyšli na míň peněz, co se platu týče, a nejspíš by i míň stáli. Ale na to holt v QPR nemusej brát takový ohledy podle všeho. A potom je volba Samby stokrát rozumnější. Hodí se jim víc typologicky a hlavně i tim, že má v PL určitej kredit.

Reagovat
fantomas

A navíc..QPR prostě nejde o profit no. To jim nešlo zatim u žádnýho nákupu. Tak proč bych ho měl hledat zrovna u Samby? Zbytečný tim argumentovat.

Reagovat
Zaschrona

Ano, dobre. Pokud se na to divam z tohohle pohledu, tak pak mas pravdu a nemuzu s tebou nesouhlasit..

Reagovat
vodka

Mangu s Douglasem neznám, ale N'Koulou by stál dost podbně, až na jiný plat. Kjaer je horší a ještě k tomu neozkoušený PL, se kterou by zrovna on mohl mít dost problémů.

Reagovat
Zaschrona

N'Koulou by urcite nestal 13 mega, mnohem spis nejakych 8. Kjaer je asi nejvetis otazka z tech jmen co jsem napsal, ale dle vseho by mu prave Anglie sedet mohla a mela, i kdyz ve Wolfsburgu hraje dost nevyrovnane..

Reagovat
Chazy

Dělal, co dělat měl a Samba je skvělej kauf. On si prostě v takovýmhle týmu nemůže hrát na Wengera a koncepci.

Reagovat
Zaschrona

Na to, kolik Samba stal, tak to proste skvelej kauf neni. Na koncepci si hrat v lednu nemohl, ale mohl to resit uplne jinak, nez nakupem jen 2 hracu za tak silene penize..

Reagovat
fantomas

Ty vole, dyt Samba je snad nejrozumnější nákup QPR za poslední tři roky.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

Co je na tom jeho nakupu rozumneho? Vzdyt ted, az sestoupi, tak budou mit nehorazny problem se ho zbavit...

Reagovat
fantomas

To pochybuju, o něj bude v PL zájem vždycky. Neznamená, že když ted dostal 100k, tak že po sestupu nebude chtít jít dolu (v jinym klubu). A vzhledem k tomu, že QPR opravdu NUTNĚ potřebovalo osvědčenýho, zkušenýho, silnýho stopera, co to vzadu oddiriguje, tak sotva mohlo sáhnout po někom lepšim. V tomhle směru se jim to nějakym způsobem vyplácelo a ještě určitě vyplácet bude. Že by se jim šiknul nákup druhýho normálního stopera, je věc druhá a nikoliv Sambova chyba.

Reagovat
Zaschrona

Tim bych si prave nebyl zas az tak moc jisty, tezko mu nekdo jiny v PL nabidne cokoliv blizko k 100k tydne, musel by jit dolu o dost, na nejakych 70k minimalne a to nevim jestli bude mit Samba zajem, kdyz pred tim kvuli prachum zdrhl do Ruska. A 13 mega za nej taky nikdo neda, i v tomhle na nem QPR eventuelne hodne prodela, i vzhledem k platu, jaky musi novy klub prevzit.. Z tohohle pohledu byl ten nakup proste nerozumny.

Reagovat
fantomas

Tak QPR ho bralo s tim, že je zachrání, s timhle se nekalkulovalo a je to logický - byl bys idiot, kdybys v lednu posiloval s ohledem na druhou ligu. Je to prostě hop nebo trop, podle toho by se "rozumnost" transferu podle mě neměla posuzovat; určitě ne v první řadě jako to děláš ty.

Reagovat
Zaschrona

No jo, ale pak kvuli tomuhle posilovani budou i nadale druhe Portsmouthy... Nerikam, ze se na to Fernandes uplne vykasle, ale moc se mi nechce verit, ze to i v druhe lize bude tak moc i nadale dotovat..

Kazdopadne ale je podle meho absolutni chyba prestupy delat a i je hodnotit zase z te druhe strany. V kazdem prestupu by se mel podle meho hledat predevsim ekonomicky smysl a s tim uplne souvisi to hledisko sportovni. Ale urcite to nejde tak, ze koupim stopera za nesmyslne penize, protoze zadne jine reseni ani vlastne neni a jen podle toho, jestli pomuze zachranit, tak to bude uspesny nebo neuspesny prestup.

Ale je pravda, ze jak je QPR umely klub, tak nakonec je to ekonomicke hledisko vlastne uplne jedno, takze v jejich pripade slo vlastne jen o to koupit nejlepsiho mozneho stopera za prakticky jakekoliv penize a snad nam pomuze k tomu, aby jsme kopali PL i pristi rok..

Reagovat
fantomas

No podívej, já s tebou souhlasim, kdybysme se bavili v obecný rovině...ale tohle je sakra QPR! César, Bosingwa, Park, SWP, Jenas a další tuny příchodů sou jednoznačně součástí krátkodobý vize, měly přinést instantní úspěch, pomoct k etablaci v PL a pak ti všichni měli bejt do jednoho nahrazený perspektivnějšíma hráčema (aspoň takhle to tušim na Loftus Road plánovali, cokoliv jinýho by nedávalo smysl). Zároveň všichni v případě sestupu budou ohromnou přítěží, protože sami nepracujou za almužnu...

Samba v tomhle ohledu neni výjimkou, uspokojila se i jeho nejposlednější tužba, má se tam jak prase v žitě, ale oproti jmenovanym je to pořád slušná perspektiva. Někdo, kolem koho prostě můžeš vystavět pořádnej prvoligovej mančaft (což bys o dalších jmenovaných, hádám, v životě neprohlásil). Proto ho vnímám jako nejrozumnější příchod, protože nejde o žádnou jednorázovku. V čerstvých 29 letech má před sebou dobrý čtyři sezony na vrcholu, kór při svý nátuře.

Jediná, opravdu jediná zátěž tady je ta ekonomická stránka, ale to zase - ze všech jmenovaných (a šlo by to rozšířit i dál) bude vždycky nejatraktivnější zboží. Nejsme v NHL, kde se kontrakty musej "dědit", a já si fakt nemyslim, že by Samba po letech "živoření" v Blackburnu najednou takle zpychnul, aby nebyl ochotnej jít na 60-70k. A pokud by nebyl, tak se zase střelí do Ruska, kde si podle mě špatný jméno udělat taky nemohl.

Reagovat
Zaschrona

Dobre ok, s tim co pises, by se dalo z tohohle uhlu pohledu souhlasit. Nicmene tohle je podle meho jasna ukazka toho, jak by se to delat proste nemelo.

Jen co se toho Samby tyce, na nej jsem fakt zvedavy, kdo po nem v pripade sestupu QPR, pujde. Mozna Liverpool z tech top klubu PL by mu mohl nabidnout pro nej akceptovatelny plat, ma potrebu posilit na stoperu a zaroven dostatek penez na jeho porizeni? To by celkem slo, myslim. Ale jinak? Moc realnych moznosti, krome nejakeho toho Ruska, uz nevidim.

Reagovat
fantomas

Možná Soton, nevim, ono by se to hádám nějak vyvrbilo. Každopádně doufám, že si pochopil, že já na příkladu Samby nechci nějak ukazovat, že to QPR dělá tak, jak by se mělo. O tom přece nikdo nepochybuje, že je to prohnilej klub. :))

Reagovat
smazaný uživatel

Soton urcite ne, ti by to tak drahyho hrace bez potencialu nikdy nenarvali. Krome LFC bude potrebovat stopera i MCFC, ale pro nebude Samba dostatecne kvalitni, a otaznik mam u AFC, ktery stopery kupovat nebude, ale potreboval by koupit aspon tri

Reagovat
fantomas

Podle mě by to byla srovnatelná investice jako Astori no.

Reagovat
smazaný uživatel

Astori by vysel platove urcite levneji a je o dost mladsi.

Reagovat
fantomas

V tomhle směru srovnatelná ne (a stejně je mladší jen o tři roky, neni to takovej rozdíl), Samba může zas nabídnout víc zkušeností a nulovou potřebu adaptace no. Odpověz si sám, co je aktuálně pro Soton potřebnější; já mám jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tri roky jsou velkej rozdil, pokud bych bral jako hranici nejlepsi vykonnosti 32 let, je rozdil mit pred sebou 3 nebo 6 let. Dobre vis, jak hodne se na St. Mary zameruji na budoucnost, koncepci, postupny budovani tymu, investice typu Samba by postradala smysl a narusila by jim cely nastaveny system.

Ja sem hlavne ani netvrdil, ze by Astori mel byt idealnim prestupem, ale co vim urcite, je, ze Samba by z jejich pohledu idealni rozhodne nebyl

Reagovat
fantomas

Jj, problém je, že já jejich přístup nevnímám jako naprosto ideální no. Pokud to chtěj dál vést podobnym stylem, tak se vůbec nebudu divit jejich sestupu, protože ta obrana je furt špatná a krutě nezkušená. Ať si svou koncepci dodržujou vepředu, tam nic proti, ale vzadu by jim někdo jako Samba prospěl dost evidentně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdo jako Samba klidne (zkusenosti, duraz, adaptovany...), ale ne za tuhle cenu.

Reagovat
fantomas

Tak myslim, že Soton už ukázal (a ukázal by to i na Astorim), že je ochotnej si připlatit, potažmo hráče i přeplatit..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze pokud by sli do preplaceni, urcite to nebude do hrace, ktery je uz dost mozna za zenitem, jen kvuli tomu, ze ma zkusenosti. Pokud to bude velka investice, tak zase s vyhledem do budoucna.

Reagovat
fantomas

Achjo..co je tak špatnýho na tom mít jednoho hráče s menšim výhledem do budoucna (a pořád žádnym staříkem, kterej 4-5 sezon v PL pohodově odkroutí) a dalších 10 se super výhledem? Tomu fakt nerozumim, dyt si to můžou v pohodě dovolit - pro jednou nekoukat na dalekou budoucnost. Až Samba dohraje, už budou mít dorostlýhol Fonteho/Yoshidu/nevimkoho a žádnou další krátkodobější investici dělat nebudou muset. Šlo by jen o jednu jedinou..tak co?

Reagovat
miky10

Hmm, z dorostlýho Fonteho by šel za 5 let kurevskej strach.

Reagovat
fantomas

Omg, no tak Fonteho prodat, whatever.

Reagovat
miky10

A koupit Sambu a nechat ho dorůst.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jj, o tom tu přesně celou dobu mluvim..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Jasne, o to nemej obavy.

Saints snad ne, ti kdyz uz meli zajem o hrace, tak vzdycky to byli hraci s nejakou vetsi vizi do budoucna. Teoreticky me spis napada Newcastle, jakozto jakasi mozna pripadna nahrada za Colocciniho, ale nevim nevim..

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC urcite ne, je moc drahy a stary.

Reagovat
Zaschrona

Jasne, to by muselo jit QPR s cenou hodne dolu postupem letniho prestupaku.. Nicmene ale asi porad plati, ze mozna jeste jednoho stopera by to chtelo, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja pocitam s tim, ze Colo konci, takze je to jasny

Reagovat
fantomas

Na to právě můžou hned příští sezonu dojet no, na tu svou vizi do budoucna. Toho lídra v obraně prostě nutně potřebujou, jestli ho v létě nedotáhnou, tak je chci vidět.

Reagovat
Zaschrona

To s tebou souhlasim, ale myslim, ze by se to dalo vyresit i jinak, nez prave nakupem Samby. Dost podobnou castku jako treba on by mohl stat treba Ciaran Clark a mezi temito dvema bych rozhodne mel jasno. Samozrejme otazka ale je, jestli se Villa zachrani a jestli o nej nebudou mit zajem i vetsi kluby..

Vubec, Soton musi ted v lete dost posilit, pokud se chce chytit v PL zase opravdu dlouhodobe. Idealne by to chtelo koupit minimalne noveho golmana, novou stoperskou dvojici a kridlo + nejaci nahradnici na kraj obrany nebo do utoku by taky nebyli na skodu, ale to je trochu vedlejsi..

Reagovat
fantomas

Clark do lídra ještě ani zdaleka nedozrál. Má k tomu všechny předpoklady, ale v současnosti by si Soton moc nepomoh, tipuju.

Reagovat
Zaschrona

No nevim, tezko by mohli vybirat nekde jinde nekoho vhodnejsiho. Mozna ten Samba, prece jen.. Ja bych Clarka moc chtel i do Evertonu, i vzhledem k tomu, ze Neville pravdepodobne konci a bude potreba najit noveho lidra/lidry pro tym, nejen co se te obrany tyce, ale to asi nebude v pripade Clarka, hlavne z financnich duvodu, realne..

Reagovat
fantomas

Clark dohraje kariéru ve Ville.

Reagovat
Zaschrona

Na to je ho fakt skoda..

Reagovat
smazaný uživatel

Momentalne by si nikde jinde v PL nezahral Jedine v Readingu by se dostal do ctyrclenne rotace.

Reagovat
fantomas

V Sotonu by hrál základ s přehledem a nevidim důvod, proč by neměl vytlačit někoho z tý wiganský trojky, Bramblea, Turnera..

Reagovat
smazaný uživatel

Pres Fonteho s Yoshidou by teda podle me nehral, ve Wiganu by taky nehral, Sunderland je otazka, pokud bereme Brambla jako zaklad, tak je to jasny

Reagovat
fantomas

Ty vole, proč by jako Clark neměl hrát přes Fonteho s Yoshidou, to mi hlava nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze uz maji oba nejakou pozici a Clark neni prokazatelne o tolik lepsi, taky dost casto chybuje, je nedusledny nebo je nekde pozde. Kdyby meli stejnou vychozi pozici, uz by se o tom uvazovat dalo, Clark ma potencial, ale zatim ma i hodne velky rezervy, to snad musis videt

Reagovat
fantomas

Pochopitelně že má, což má i Fonte a Yoshida. Clark má přitom potenciál větší než Fonte, Yoshida je otázka, jestli na to bude mít, ale i jeho bych dal pod Clarka. Pokud by teď Clark přišel do Sotonu, nepochybuju, že dobrých 20 zápasů dá - potom když si zmínil Reading, měl si zmínit i Saints, kde maj na stoperu stejně tak největší slabinu.

Reagovat
Zaschrona

.. a myslim si, ze by si dost zahral i v jinych klubech, v takovem WBA, West Hamu nebo Fulhamu by minimalne tretiho stopera v klidu odehral..

Reagovat
smazaný uživatel

O tretim stoperovi ale rec nebyla

Reagovat
Zaschrona

Vsak i proto tam mam to sluvko minimalne..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hodilo by se tam spis sluvko 'maximalne'

Reagovat
Zaschrona

Hmm.. To rozhodne..

Reagovat
Bayern +

Ja si tiež myslím, že 13 mega a plat 100k týždenne za hráča, ktorý možno zatiaľ ani neprekonal výkonnosť Nelsena tesne pred odchodom, nie je najrozumnejší nákup, teda aspoň zatiaľ sa tak nejaví. Plus ešte ako Samba vymenil Nelsena, i Hill šiel dole, ale to už nie je Chrisova vina.

Reagovat
vodka

stál 15 milionů euro, nevim jaký je teď přepočet, ale psalo se všude o 12, to je ale fuk. Samba nezdrhl kvůli prachům do ruska to by sis snad mohl pamatovat, odešel z Blackburnu, protože několikrát mu nedodrželi slíbené kroky. Do Ruska šel hlavně proto, aby vůbec mohl odejít, protože v době přestupu už mohl jeidně tam, jinde už přestupní okno otevřené nebylo. Plat je samozřejmě šílený, to nevim, proč mu nabízeli tolik, nicméně si nemyslím, že je to úplně přestřelené, protože kvalitativně na těch 70 má.

Reagovat
Bayern +

Cesar a Mbia sú lepšie nákupy.

Reagovat
fantomas

Cesar sotva, Mbia za ty karty zpočátku taky ne.

Reagovat
Bayern +

Podľa mňa obaja. A myslím, že pre QPR bola škoda, že odišiel Nelsen a nutne museli zháňať stopéra, s Hillom vtedy nehrali zle. Inak myslíš, pokiaľ berieme Sambu hop alebo trop nákup, že sa niekam posunuli, čo sa týka výmeny Nelsen - Samba? Ja tam zatiaľ ten úžasný prínos Sambu, ako niektorí prezentujú, zatiaľ nevidím.

Reagovat
fantomas

Neni úžasnej, čekal sem ho větší, ale zčásti svuj účel splnil. Já si hlavně nejsem vědomej toho, že by Nelsen s Hillem nějak báječně klapali, to fakt ne. Jako..Samba je tu sedm zápasů a za tu dobu udělali přesně polovinu svý letošní porce vítězných zápasů, to je docela zásadní efekt, na kterym podle mě Samba podíl má.

Reagovat
vodka

M'Bia na stoperu dost hořel a kiksoval. Na DM vypadá mnohem líp.

Reagovat
Bayern +

Ok, o tom reč ale nebola. Ja som hovoril o Mbiovi ako dobrému nákupu, nie aký bol z neho stopér a inak s tebou súhlasím, momentálne to drží hlavne on na DM.

Reagovat
Ligter

2500. pro Manchester United.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

No tak.

Reagovat
herbage

deeench

Reagovat
Honza Matoušek

Beztak to skončí tak, že ve 38. kole bude hrát Liverpool o EL, prohraje a tím umožní QPR záchranu.

Reagovat
Lacko_Boh

qpr už túto sezonu zápas nevyhrá

Reagovat
cristiano.K.

těžko, na QPR umíme, z té obrany si Suarez bude dělat prdel jako na Loftus.

Reagovat
Honza Matoušek

Mně to jen přišlo jako takovej klasickej tragikomickej scénář, kterej se na LFC posledních let hodí.

Reagovat
cristiano.K.

jo to jo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele