Pohár UEFA - souhrn 4.12.

04.12.2008, 22:52
Komentáře a souhrny
Čtvrteční senzací je v Poháru UEFA výhra Žiliny na půdě Aston Villy. Slovenský tým přesto do jarních bojů nepostoupí, po prohře s Hamburkem je jasné, že ze skupiny F nejde dál ani Slavia. V nevídané přestřelce uspěl CSKA Moskva v Nancy, Wolfsburg porazil Portsmouth, Valencia remizovala s Bruggami.
Skupina E

VfL Wolfsburg - Portsmouth FC 3:2

04.12.2008 20:45

Góly: 3. Edin Džeko, 23. Christian Gentner, 74. Zvjezdan Misimović - 11. Jermain Defoe, 14. Arnold Mvuemba

Fotbalisté favorizovaného Portsmouthu nedokázali vyhrát ani potřetí za sebou a v pohárech pro tento rok končí. Přitom na půdě Wolfsburgu to chvíli vypadalo, že by si hosté mohli odvézt všechny tři body, nakonec ale neudrželi těsně vedení a z Wolfsburgu tudíž odjíždějí s prázdnou.

Zkraje utkání udeřil muž, který zlobí celou německou Bundesligu. A i když hosté slibovali, že si na něj dají pozor, nakonec svůj slib po necelých třech minutách nesplnili. Bývalý teplický zabiják Edin Džeko udeřil po přihrávce Christiana Gentnera, když z levého koutu pokutového území vypálil opravdu nekompromisně - 1:0. Džeko se během úvodní desetiminutovky dostal do dalších dvou příležitostí, ani jednu tentokrát neproměnil.

Jenže hned po jeho akcích přišlo brzké vyrovnání, skórovala jedna z největších hvězd anglického výběru - Jermain Defoe. V 11. minutě našel Defoa ve vápně Armand Traore, ten pak nízkou střelou doprostřed branky zakončil - 1:1. Hned za další tři minuty byli hosté ještě veselejší, ránou z 20 metrů do pravé šibenice se představil francouzský středopolař Arnold Mvuemba.

Šancemi se opravdu nešetřilo, na straně domácích stále hrozil Džeko, v opačném gardu oponovali Traore s Defoem. Vyrovnání přišlo přesně v polovině první části, podobně jako u druhého gólu Portsmouthu rozvlnil krásně síť střelou těsně za vápnem do pravého horního koutu Christian Gentner a na stadionu bylo opravdu rušno. Hra se následně celkem uklidnila, za zmínku stojí pouze rána Mismoviče.

Zajímavě začal též druhý poločas, v permanenci byli všichni útočníci na hřišti, duel ovšem rozhodla další bosenská star -Zvjezdan Misimovič. V 74. minutě ze středu vápna nízkou ranou nedal Jamesovi žádnou naději.

Domácí mohli navýšit skóre v 79. minutě, kdy po faulu Sola Cambella upadl v pokutovém území Džeko, jenže Misimovičovi penaltu perfektně vychytal James. Nicméně hosté se na nápor nezmohli a překvapivě končí. Příště uzavřou vystoupení doma s Heerenveenem, Wolfsburg bude bojovat o prvenství na půdě AC Milán.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - SC Braga 1:2

04.12.2008 20:45

Góly: 19. Gerald Sibon - 35. Wason Rentería, 56. Luís Aguiar

Ve vyrovnaném utkání se nakonec zásluhou větší efektivity radují z tříbodového zisku hosté.

Domácí Heerenveen se snažil od začátku zápasu dostat svého soupeře pod tlak a donutit ho tak k chybám. Portugalská Braga ale přijela velmi dobře připravená a náporu domácích se začátku velmi dobře odolávala.

Čtvrt hodiny se snažili domácí fotbalisté něco vymyslet, leč marně. Otevřít skóre se jim povedlo až v 19. minutě zásluhou Geralda Sibon, který se trefil přesně - 1:0. To Bragu nijak nevyvedlo z rovnováhy a její fotbalisté praktikovali tu samou hru jako na začátku utkání.

Po zisku míče vyráželi do rychlých protiútoků, kterým zatím chyběla hlavně přesná rozehrávka. Ve 35. minutě bylo vyrovnáno, když se po standardní situaci hlavou trefil Wason Renteria.

Do konce poločasu to tak byli domácí, kteří se především bránili a mohli být rádi, že se do kabin šlo za stavu 1:1, který byl z jejich pohledu velmi přívětivý. Druhá část zápasu navázala na tu první, opět to byli hosté, kteří se drali do ofenzívy.

V 56. minutě se jim dostalo odměny v podobě druhé vstřelené branky. Po rychlém kontru se k míči dostal Aguiar, napřáhl z pětadvaceti metrů a trefil se přesně - 1:2 pro Bragu. Tato branka domácí úplně zmrazila. Nebyli schopni na tento moment zareagovat a kazili vše, co se dalo.

Naopak hosté drželi míč, což jim nedělalo vůbec žádný problém, a začali hrát na čas. V poslední čtvrthodince ještě přišel nápor Heerenveenu, ale žádná větší šance z něj nevzešla, a tak si Braga odváží z Nizozemska tři body za výhru 1:2.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.VfL Wolfsburg (GER)330011:59
2.AC Milán (ITA)32106:37
3.SC Braga (POR)42027:56
4.Portsmouth FC (ENG)30124:81
5.SC Heerenveen (NED)30033:100
Skupina F

Slavia Praha - Hamburger SV 0:2

04.12.2008 20:45

Góly: 30. Ivica Olić, 90+1. Mladen Petrić (pen.)

Pražská Slavia se předčasně rozloučila s fotbalovou Evropou, když před domácím publikem podlehla německému Hamburku. Slavia navíc opět v Edenu nevstřelila ani branku, utkání rozhodl už v prvním poločase Ivica Olič, pojistku pak přidal v nastavení z pokutového kopu Mladen Petrič.

Diváci v české metropoli neviděli příliš ofenzivní fotbal, vůbec první střelu na branku si až téměř po půlhodině vypracoval Hamburk hlavičkou Jansena. Přesně ve 30. minutě padla první branka utkání, chorvatskou spolupráci Petrič - Olič zakončil druhý jmenovaný umístěnou střelou do protipohybu brankáře Vaniaka - 1:0.

Vstřelená branka natolik rozlítila domácího kouče Karla Jarolíma, jenž byl za příliš velkou aktivitu vůči rezervnímu rozhodčímu vykázán na tribunu. Slávisté přesto mohli vyrovnat, jedinou šanci prvního poločasu a prakticky největší šanci celého utkání si vypracoval Hubáček, jenž svou střelou protáhl brankáře Rosta.

Ani ve druhém poločasu se hra směrem dopředu oběma celkům příliš nedařila. Nejzajímavějším momentem byla srážka Vladimíra Šmicera s hostujícím brankářem Rostem. Slávisté zkoušeli překonat Rosta po centrovaných balónech, ale obrana Hamburku vždy odvrátila.

V závěru utkání se čí dál více otevírala obrana domácích, čehož využíval Hamburk ke svým rychlým výpadům. Po jednom z nich následoval rohový kop a hlavička neobsazeného Silvy, kterou fantasticky Vaniak vytáhl.

Pražané si žádnou velkou šanci nevytvořili, a když v nastaveném čase Vaniak fauloval pronikajícího Davida Jarolíma, bylo již rozhodnuto. Martin Vaniak obdržel červenou kartu a do branky na pokutový kop musel stoper Erich Brabec. K penaltě s postavil Mladen Petrič a pečetil výhru 2:0.

Více informací k zápasu

Aston Villa - MŠK Žilina 1:2

04.12.2008 20:45

Góly: 28. Nathan Delfouneso - 16. Vladimír Leitner, 19. Peter Štyvar

Žilina dokázala nemožné, jenže ani to již na postup do další fáze nestačí. Po skvělém úvodu na anglické půdě nakonec udržela těsné vedení až do závěrečného hvizdu, přesto pro slovenský tým letos poháry končí. Hrdinou zápasu se stal brankář Dušan Perniš, který vychytal mnoho šancí Aston Villy. Ta i přes nečekanou prohru snadno postupuje.

Úvodní desetiminutovka zaváněla nudou, jenomže pak se naplno rozjela mašina Ashley Young, dostával se do nadějných možností a po jeho rohovém kopu hlavičkoval dobře Zat Knight, Dušan Perniš byl ovšem úspěšný. A proto se dvakrát k údivu všech přítomných na stadionu rozvlnila síť brankáře Guzana.

Nejprve v 15. minutě po nádherném průniku elegantně zakončoval Vladimír Leitner, o tři minuty později se perfektně uvolnil po asistenci Pekaříka Peter Štyvar a bombou do horního koutu zaskočil anglického giganta.

Domácí se nemohli oklepat až do 25. minuty, pak ale přišla mírná převaha , která nakonec o tři minuty později vyústila snížením. Po nahrávce Marlona Harewooda nesklapla ofsajdová past a Nathan Delfouneso pohodlnou ranou do horní části branky rychle odpověďěl. Jenže to bylo, co se týče branek, všechno, zápas byl i tak nadále velmi zajímavý. Do konce půle měli příležitosti Zdenko Štrba či Da Silva Adauto, na opačně straně byl aktivní Carlos Cuellar.

V dalším průběhu byly šance na obou stranách, poslední dvacetiminutovka patřila Aston Ville, spoustu možností neproměnil James Millner. Její tlak ještě zesílil po vyloučení střelce úvodního gólu Vladimíra Leitnera, které přišlo v 79. minutě. Poslední příležitosti promarnili Luke Young, Ashley Young a James Miller, i díky taktickým střídáním v závěrečných minutách už Žilina neinkasovala.

Pro Žilinu to byl poslední zápas ve skupině a na jaře hrát nebude, Aston Villa zakončí své vystoupení ve skupině F na půdě německého Hamburku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Hamburger SV (GER)32014:26
2.Aston Villa (ENG)32014:36
3.AFC Ajax (NED)32013:26
4.MŠK Žilina (SVK)41123:44
5.Slavia Praha (CZE)30120:31
Skupina G

Valencia CF - Club Bruggy 1:1

04.12.2008 20:45

Góly: 60. Nikola Žigić - 18. Antolin Alcaraz

Valencia hrála překvapivě s Bruggami vyrovnanou partii a s výsledkem 1:1 může být španělský tým spokojen. V 19. minutě šli totiž do vedení hosté z Belgie, za které se trefil Antonin Alcaraz, a až po hodině hry přišlo vyrovnání díky hlavičce Žigiče.

Valencii stačil k postupu do další fáze Poháru UEFA bod za remízu a ten nakonec Žigič vydoloval. Valencia nepředvedla nikterak skvělý výkon, ale Unai Emery některé hráče šetřil kvůli víkendovému utkání, ve kterém jeho tým čeká Barcelona.

Už v 19. minutě se dostaly Bruggy do jednogólového vedení. Ronald Vargas zahrál nadýchaný volný kop do pokutového území Valencie a Alcaraz hlavou překonal gólmana domácích Vicenteho Guaitu. Alcaraz byl po střetu s gólmanem ošetřen a v utkání dál pokračoval. Hosté mohli jít už do dvojnásobného vedení, Guaita ale zasáhl po střele Vargase a z dorážky se Geraerts netrefil.

Valencia se probudila v druhé půli a vyrovnání zařídil po hodině hry dlouhán Nikola Žigič. Hugo Viana zahrával rohový kop a ani dva obránci Brugg nestačili na Žigiče, jenž poslal hlavou míč do Stijnenovi sítě. Bruggy se dlouho držely, nakonec však mohly být rády za remízu. V 70. minutě totiž velice nebezpečně střílel Hernandez z volného kopu a míč prosvištěl kolem Stijnenovi brány.

Ani jeden z týmů si výhru nezasloužil více než soupeř, Valencii ale remíza bohatě stačila k postupu. Bruggy budou o další účast v Poháru UEFA bojovat v posledním zápase proti Kodani.

Více informací k zápasu

FC Kodaň - Rosenborg BK 1:1

04.12.2008 20:45

Góly: 85. Mikael Antonsson - 33. Steffen Iversen

Oba týmy chtěly získat tři body, protože na tom nejsou ve skupině nijak dobře. Výsledná remíza 1:1 znamená pohárový konec pro Rosenborg, Kodaň ještě může postoupit.

Kodaň i Hamburk mají ve skupině dva body za dvě remízy. V lepší pozici jsou domácí, kteří mají ještě k dobru poslední zápas.

Kodaň byla od začátku utkání aktivnějším týmem. Už v 5. minutě zahrozil z rohového kopu Libor Sionko. Odražený balón se k němu záhy dostal a svou střelu poslal vedle levé tyče branky Rosenborgu. Ve 22. minutě se zrodila první obrovská šance zápasu. Po rychlé kombinaci Kodaně se do zakončení dostal Cesar Santin, ale tváří v tvář gólmanovi Jarsteinovi neuspěl.

Z prvního gólu se překvapivě radovali hosté. Ve 32. minutě se vynikající střelou zaskvěl skórující Steffen Iversen, který se trefil z levé strany velkého vápna přímo do protipohybu domácího gólmana Christiansena - 0:1. Závěrečných pár minut první půle pak patřilo hostům, kterým po vstřeleném gólu doslova narostla křídla. K vážnější příležitosti se ale dopracoval pouze Iversen, který prověřil dvakrát střelami ze střední vzdálenosti gólmana Kodaně. Do kabin se tak šlo za trochu krutého stavu pro domácí.

Ihned od počátku druhé půle vzali opět otěže do svých rukou domácí. Aktivní byli zejména Libor Sionko a Thomas Kristensen. První jmenovaný si vytvořil výbornou šanci v 62. minutě. Po narážečce právě s Kristensenem se dostal do úniku po pravé straně. Následná střela z úhlu ale byla zblokována. O sedm minut později to zkoušel znovu Sionko. Po rohovém kopu šla jeho hlavička jen těsně vedle Jarsteinovy branky.

S přibývajícími minutami byla Kodaň stále blíže vstřelení gólu. Svou největší šanci si domácí vypracovali v 77. minutě, když se sám před gólmanem Rosenborgu ocitl Thomas Kristensen. Jarstein ale výborně útočníka vykryl svým včasným vyběhnutím a Kodaň tak zahrávala pouze rohový kop. Domácí se dočkali vyrovnání až v 85. minutě. Po krátkém centru z hranice velkého vápna se hlavou trefil Mikael Antonsson a zachránil tak pro domácí alespoň bod, který je ještě drží ve hře o postup.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AS Saint-Étienne (FRA)32107:27
2.Valencia CF (ESP)31206:25
3.Club Bruggy (BEL)30302:23
4.FC Kodaň (DEN)30213:52
5.Rosenborg BK (NOR)40221:82
Skupina H

Lech Poznań - Deportivo La Coruña 1:1

04.12.2008 20:45

Góly: 42. Hernán Rengifo - 2. Diego Colotto

Oba celky se pořád perou o postup do další fáze, a tak se dal očekávat vyrovnaný a kvalitní souboj. Tomu také nakonec odpovídal průběh i výsledek celého zápasu. Deportivo uhrálo v Poznaňi remízu 1:1 a do posledního hracího kola má se čtyřmi body slušnou výchozí pozici.

Poznaň má pouze dva body, a tak by k postupu musela v posledním utkání vyhrát v Rotterdamu, a ještě doufat ve výhru jednoho z týmů v zápase Deportivo - Nancy.

Zápas začal velmi zostra. Hned v 1. minutě se uvedli hosté. Andres Guardado po rychlém průniku po levé straně pálil na horní roh branky Poznaňe. Střela šla ale dva metry nad. Z dalšího útoku hostů se už ale zrodil první gól utkání. Deportivo se dostalo na dostřel brány domácích a z hranice velkého vápna se k levé tyči trefil tvrdou přízemní střelou Diego Daniel Colotto - 0:1.

Po vstřeleném gólu se hra výrazně sklidnila a další příležitost přišla až v 16. minutě, kdy hostující Mista vyslal na gólmana Turinu dělovku z dobrých 25 metrů. Střela ale skončila pohodlně v náruči gólmana. Deportivo svého soupeře v první půli jasně přehrávalo a důsledkem toho byli další dvě šance Andrése Guardada. Nejprve z přímého kopu pálil těsně vedle a z následné akce se dostal do příležitosti po kombinaci s Mistou a následné střele, která Guardadovi bohužel pro hosty nesedla a skončila v rukavicích Turina.

Domácí se dlouhou dobu nemohli dostat do tempa a výrazně ohrozit bránu hostí. Sebevědomí jim zvedla 41. minuta, kdy dali velice šťastnou branku. Po závaru v obraně Deportiva se odrazil balón k úplně volnému Hernanu Renfigovi, který přízemní tvrdou ranou vyrovnal na 1:1. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu.

Druhý poločas přinesl o poznání nudnější podívanou. Poznaň se sice tlačila dopředu, ale většina jejich útoků končila před pokutovým územím Deportiva, které se soustředilo hlavně na defenzivu. V 56. minutě přišla ojedinělá šance, když po rohovém kopu hlavičkoval domácí Ivan Djurdjevič pouze do náručí gólmana Aranzubii. Poznaň více hrozila pouze ze standardních situací. O pět minut později se po přímém kopu k hlavičce protlačil Rafael Murawski. Jeho pokus skončil ale také v rukavicích Aranzubii.

V závěru mohl utkání rozhodnout Semir Stilič. Tři minuty před konečným hvizdem se dostal do solidní příležitosti. Po jeho náběhu za obranu dostal vynikající balón od Murawského, ale bohužel pro domácí si ho sám před gólmanem Deportiva nedokázal zpracovat a šanci tak zahodil. Utkání tak skončilo zaslouženou remízou 1:1.

Více informací k zápasu

AS Nancy-Lorraine - CSKA Moskva 3:4

04.12.2008 20:45

Góly: 5. Moncef Zerka, 72. Julien Féret, 79. Basile Camerling - 23. Vágner Love, 33. Ramón, 62. Vágner Love, 88. Vágner Love

V infarktovém zápase nakonec zvítězilo hostující CSKA. Hattrickem se o to zasloužil útočník Vagner Love.

Domácí celek vstoupil do utkání lépe, už ve druhé minutě měl první šanci Feret, ale branku minul. První gól na sebe nenechal dlouho čekat. K míči se dostal Monsef Zerka a střelou z dálky otevřel skóre.

Hráčům CSKA trvalo, než se do zápasu dostali. Růžky vystrčili až ve 23. minutě a hned z toho bylo vyrovnání, když se přesně trefil Vagner Love - 1:1. Domácím vyrovnávací branka hodně přistřihla křídla a už nepůsobili tak jistým dojmem jako na začátku utkání.

Ruský klub však dokázal deset minut na to znovu udeřit a strhnout tak vedení na svou stranu, když se trefil Lage Ramon. Hostující fotbalisté už si poté zbytek prvního poločasu v klidu pohlídali a do kabin tak šli s vedením 1:2.

Začátek druhého poločasu byl velmi vyrovnaný, obě strany se snažily útočit a vstřelit ještě nějakou tu branku, ale všechny pokusy byly velmi nepřesné nebo si s nimi dokázali oba brankáři bez problémů poradit.

Další branky se tak diváci dočkali až v 62. minutě. Vagner Love dostal skvělou přihrávku na hranici pokutového území a vstřelil svou druhou branku v tomto zápase. Domácí ale inkasovaná branka ještě více nakopla a povzbudila.

Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. O deset minut později ze hranice značky pokutového kopu totiž trefil Julien Feret. Od tohoto momentu byli na hřišti vidět jen domácí, kteří svého soupeře dostali pod tlak a chtěli za každou cenu vyrovnat.

To se jim povedlo deset minut před koncem normální hrací doby. Ze skoro totožného místa jako Feret se trefil Basile Camerling a vyrovnal na 3:3. Pro hosty to byl šok, jelikož promrhali dvoubrankové vedení, ale snažili se co nejvíce držet míč, aby se opět nedostali pod smrtelný tlak.

Jako blesk z čistého nebe pak přišla v 88. minutě rozhodující branka CSKA. Hrdinou zápasu se stal brazilský forvard Vagner Love, který zpečetil hattrick azajitil výhru CSKA.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.CSKA Moskva (RUS)440012:512
2.AS Nancy-Lorraine (FRA)31118:64
3.Deportivo La Coruña (ESP)31114:44
4.Lech Poznań (POL)30214:52
5.Feyenoord Rotterdam (NED)30031:90

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (59)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neuvěřitelný Vagner Love nový fenomén??

Reagovat
smazaný uživatel

Vagner Love je fantastickej

Reagovat
smazaný uživatel

brazilská náhrada za Ronalda.. To co předvádí je neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je můj oblíbenec, když jsem byl malej, měl jsem jeho dresy - jak brazilskej, tak z Interu.. proto je Inter taky můj nejoblíbenější italskej tým. Ale Vágner Love na mě působí lepším dojmem než na mě působil Ronaldo. Doufám, že se mu bude ještě dlouho dařit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ronaldo je můj největší hrdina Stejný dresy mám i já Fenomén navždy zůstane fenoménem.. Kdyby ten věděl co všechno mě přes tu obrazovku naučil asi bych byl jeho kamarád .. Vágner na mě zatim nepůsobí tak jako Ronaldo do toho mu ještě něco schází, ale přestup do velkoklubu mu možná pomůže se vypracovat, aby se dostal na úroveň Luise nazaria de Limy

Reagovat
smazaný uživatel

Jen doufám, že půjde do týmu, kde bude jedničkou v útoku a bude pravidelně hrát, tak jako v CSKA! jsem ním úplně poblázněnej

Reagovat
smazaný uživatel

Zilina neuveritelne ....jinak vysledky podle ocekavani, zadny prekvapeni. A Vagner opet fantasticky - i na tom prisernym terenu na kterym se hralo

Reagovat
smazaný uživatel

Vágner Love další hattrick. Byl suverénní, o pět tříd lepší než obránci Nancy, co si z nich dneska dělal....

Reagovat
smazaný uživatel

A.Young si hovorí najlepšie lavé krídlo ? ,to čo urobil by spravilo veľmi málo Anglanov,Angličania sú tým typický že k súperovi si zochovajú aky taký rešpekt,ale to čo spravil môže spraviť iba namyslený ... ako kristianko,čo si mýslí že je čo ?

Pravý opak je Gareth Barry to je hráč .

K zápasu:stručne : vyhrali fanúšikovia aj hráči zaslúžene ,to je od nich pekné,pracujú v Anglicku a nezabudnú nato že sú zo Slovenska a idú fandiť hociakému Slovenskému tímu,tomu sa hovorí fanúšikovia.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas me moc nepotesil, ale tvuk komentar solidne rozesmal! Jen tak dale

Reagovat
smazaný uživatel

Vidis ...pametas so som vcera napisal prispevok k clanku,zilina by mohla prekva...Napisal som ze Zilina neprehra..a vsetci ma tam vysmiali...teraz sa pekne strapnili...tie ich ceske povysenecke antislovenske reakcie typu...oo villa by porazila Zilinu aj s mladsim dorastom ,alebo ooo Zilina prekona rekord Slavii a dostane viac ako 8-0..tak teraz sa musim smiat ja proste som to tusil ,ze ta villa nevyhra,aj ked je daleko kvalitnejsia,proste Zilina podala skvely vykon a fanusikom Zilini hlboku poklonu,tych Villa fans zahanbili tiez A ked sa bude niekto ohradzat teraz ,ze hrali ti co vysedavaju na lavicke tak pripomeniem ,ze hrali Young,Barry,Agbonlahor,Milner..tak sa neni na co vyhovarat..inak nie som fanusik Ziliny,len potesi ked niejaky slovensky klub ukaze niejake svetle stranky slovenskeho futbalu.. a este by som pozdravoval tich ,co tvrdia ze slovenske muzstva su nadaleko nizsej kvalitativnej urovni ako tie ceske..tak tu mate priklad,ze tento rok ta Zilina ukazala toho urcite viac ako vasa Slavia.A teraz si ma zozerte

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že sa na ihrisko dostal základ až na posledných 15 min, myslím si že keby hrali od začiatku zápas by sa vyvíjal úplne inak ale za to my už nemôžeme že na nás postavili B, keď som videl základnú 11tku Villy tak som tajne veril v remízu

Reagovat
Xavi8

zaklad su 3 hraci?no dobre teda a uz vobec nie vsetci na 15 min, ale to je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

no to je jedno,mali tam dost kvality aj tak..to nie je vyhovorka..B muzstvo klubu ako je Aston Villa nie je hocijake "B" muzstvo..

Reagovat
smazaný uživatel

Vídim že si nevidel posledné zápasy Villy,trápili by sa aj s Barrym,Milner nemá formu a Young hral od začiatku...

Reagovat
smazaný uživatel

o to je zmyselnejsi moj komentar,Zilina tiez nepredvadzala presvedcive vykony..vies mna Aston Villa moc nezaujima,takze ani ju tak nesledujem

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja som nereagoval na teba...

Reagovat
smazaný uživatel

Younga sem neměl moc rád předtím,ted se to ještě zhoršilo.

Reagovat
Xavi8

Zilina

aspon nam zlepsi ten biedny koeficient

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i tak cechum zachvili budete v koeficientu dejchat na zada

Reagovat
Xavi8

pochybujem, ale keby sme nemali Trnavu tak by sme mali ovela vyssi koeficient...takmer kazdy rok vypadnu s tymami s Azerbajdzanu a pod...tym padom jeden tym hned vypadne a nas koeficient sa musi delit 3....a v tejto sezone Trnava uhrala 0,5 boda a to je oproti Artmedii a Ziline velmi male cislo, cize dost to kazia

no a ci vam budeme dychat na krk to sa uvidi, mozno za par rockov...

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavne, ze slovan slovensku vylepsoval posledne roky kredit

Reagovat
Xavi8

o Slovane tu nepadlo ani slovo, tak nechapem co sa hned donho navazas

A ked uz, tak hovorim o kluboch ktore boli za posledne roky v poharoch a to Slovan nebol....urcite lepsie ako keby bol a takmer stale robil len hanbu

Reagovat
smazaný uživatel

ze o alovane tu nepadlo ani slovo,to bol co za argument. a o trnave tu padlo predtym slovo?

Reagovat
Xavi8

hej padlo...pravom som kritizoval jej vykony v europskych poharoch

Reagovat
$dolar$

Zilina

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne z toho netreba robiť takú veľkú vedu, bol to podobný zápas ako všetky ostatné, herne sme určite nesklamali len dnes sme boli konečne aj efektívny a na konci sa aj štastičko ukázalo ale na to sa pýtať nikto nebude . Ak by som to mal zhodnotiť ako Žilinský fanúšik najlepší zápas sme odohrali dnes vo Villa Parku a najhorši v Amsterdam Arene ale na to že sme boli outsiderom skupiny tak sme si počínali až veľmi dobre a za to chlapcom ďakujem.

Škoda, že na Slovensku nie je viac lepších muzstiev aby sme nabrali nejaké tie skúsenosti aj v domácej lige.

Dneska pre mňa hráčom zápasu jednoznačne Zdeno Strba vyborný v strede pola v rozohravke aj smerom dopradu skoda toho jedneho kixku na začiatku..

Dúfam, že cez leto nebude veľký výpredaj a ak hej mohli by sa zbaviť Vladaviča a Adauta, ktorému ja osobne nemôžem stále prísť na chuť

Reagovat
smazaný uživatel

My LOVE si Vágner LOVE

Reagovat
Deywid

My Love si your Love and yourl Love si Vágner Love

Reagovat
Deywid

*your*

Reagovat
smazaný uživatel

"Nejprve v 15. minutě po nádherném průniku elegantně zakončoval Vladimír Leitner, o tři minuty později se perfektně uvolnil po asistenci Pekaříka Peter Štyvar a bombou do horního koutu zaskočil anglického giganta." no neviem ale asi pozeral iny zapas :D:D ved prvy gol bola centrovana lopta skoro od autovej ciary ktoru stoper podcenil a brankar uz nezareagoval tak skoncila pri zadnej tyci a druhy bola pekna akcia na urovni akurat ze to zakoncenie nebola ziadna "bomba do horniho koutu" :D:D inak gratulujem zilincanom k peknemu vysledku...

Reagovat
smazaný uživatel

anglický gigant????

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, no, unesenej fanoušek Žiliny Ale je fakt, že kdyby můj oblíbený tým tak nečekaně vyhrál, taky bych asi byl trošku mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jaj,niekto si neprečítal komentár k zápasu a snaží sa byť zaujímavý? Ten "unesenej fanoušek Žiliny" citoval z komentára k tomuto zápasu.A musím s ním súhlasiť,že keď som čítal ten článok pripadal som si ako by som čítal koment k nejakému inému zápasu .PS najviac ma pobavilo opísanie gólu Aston Villy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tleskám Žilině, nejlepší "československý" klub dneška.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko, Žilina a Vagner Love - klobouk dolů

Reagovat
smazaný uživatel

dneska tu davas palce hore na Zilinu a vcera si pisal pred zapasom,ze dostane 8-0 jak Slavia na Arsenale...takychto frajirkov jak si ty mam najradsej

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem to myslel v ironické nadsázce, ale opravdu jsem rád, že tam Žilina vyhrála. I když v Poháru UEFA končí, tak si, na rozdíl třeba od Slavie, zachovala čest a odešla ve velkém stylu, takže opravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moje palce nahoru... Zhirkov Vágner Love Zerka Džeko Mvuemba Sibon Aguiar Olič

Moje palce dolů... James Necid

Reagovat
smazaný uživatel

u Necida patří jenom palec dolů...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, no tak, nebyla to přece jenom jeho vina, kolik dostal dobrých přihrávek??

Reagovat
One-Real

Vágner Love

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten pláč??

Reagovat
One-Real

Když si spojíš to, komu fandím a hráčovu výkonnost a souvislost mého Loveho a týmu kterému fandím, měl by jsi to pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

cena??

Reagovat
One-Real

Přesnou nevím, ale byl by určitě levnější, než Benzema, Amauri nebo Millito a navíc v současné době je minimálně stejně dobrý jako ti jmenovaní...

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš říct, že Amauri je dobrý?

Reagovat
One-Real

Pokud jsi soudný, tak musíš uznat, že Amauri je dobrý, Vágner Love je ale v současné době někde jinde..

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Amauri je hrozný.

Reagovat
One-Real

Amauri hrozný není, jinak by nebyl tam kde je!

Reagovat
smazaný uživatel

Goly slabým celkům umí dát i Svěrkoš a jaký to je kopyto. Je strašný hráč, nepracuje pro tým,, čeká na linii ofsajdu, rozmachuej rukama, dyž mu nepřihraje někdo. Namyšlená primadona leda tak to je jedině. Proti velkoklubům se neprosadil, umí dát goly jedině slabším týmům.

Reagovat
One-Real

Millito, Vágner Love i Benzema jsou lepší, ale i Amauri není špatný, to to moc přeháníš..

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme se špatně pochopili.. Já myslel, že ten "pláč" byl kvůli jeho ceně, která se čím dál víc navyšuje. Vágner by měl být pro Real jasná přestupová jednička teďko v zimě Přesně takový typ hráče plus křídlo potřebujete.

Reagovat
One-Real

Bojím se bojím, že nepřijde...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, vagner Love na 80% nepříjde. Podle mě

Reagovat
smazaný uživatel

Prospělo by to fotbalu a celí španělský lize

Reagovat
Tomanatura

Ale, Vagner má tolik nových fanoušků, to jsem tu ještě nezažil...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele