Pohár UEFA - souhrn 17.12.

17.12.2008, 23:00
Aktuality
Dalších šestnáct celků za sebou má boje v rámci skupinové fáze Poháru UEFA. Bruggy po třech remízách doma podlehly Kodani a místo nich se tak do jarní části podáví dánský celek. Přežil i Lech Poznaň, který vyhrál na hřišti Feyenoordu Rotterdam a společně s Deportivem rozesmutnil všechny fanoušky Nancy...
Skupina E

Portsmouth FC - SC Heerenveen 3:0

17.12.2008 20:45

Góly: 40. Peter Crouch, 42. Peter Crouch, 90. Hermann Hreidarsson

Dva rychlé góly Petera Crouche v závěru prvního poločasu rozhodly o vítězství Portsmouthu nad Heerenveenem. Útočník Portsmouthu skóroval ve 40. a 42. minutě utkání a v závěru už pouze upravil výsledek zápasu na konečných 3:0 Hreidarsson.

Tony Adams udělal oproti ligovému zápasu s Newcastlem šest změn v základní sestavě. Mimo jiné 21letý Marc Wilson nastoupil poprvé v pohárové Evropě, gólmana Davida Jamese nahradil Jamie Ashdown a Kanu nastoupil v útoku vedle Petera Crouche.

Hosté začali dobře a Henrique pořádně protáhnul Ashdowna. Poté ale míč převzal Portsmouth a svého soupeře bombardoval šancemi. Po centru Mvuemby nemířil přesně Crouch, tentýž hráč měl o pár minut později další šanci, Vandenbussche ale perfektně zakročil.

Crouch se dostával do mnoha šancí, ani centr Wilsona však nedokázal dopravit do sítě hlavou. Pět minut před koncem poločasu se ale bývalá hvězda Liverpoolu dočkala. Debutant Wilson předložil míč Crouchovi a vysoký střelec překonal Vandenbusscheho. Dvě minuty na to vedl Adamsův tým již o dvě branky.

Tentokrát byl tvůrcem gólu Kanu, který obešel soupeře a vystřelil na gólmana Heerenveenu. Ten měl se střelou problémy a Crouch jen dopravil míč do sítě. Jednu z mála šancí hostí měl po přestávce Elyounossi, nenaložil s ní však dobře.

Portsmouth naopak mohl své vedení zvýšit, Little ale mířil vedle. Crouch měl poté další šanci, hattrick ale nevstřelil, třetí gól Portsmouthu však nakonec přišel. Little poslal centr a Hreidarsson hlavou zvýšil na konečných 3:0.

Více informací k zápasu

AC Milán - VfL Wolfsburg 2:2

17.12.2008 20:45

Góly: 17. Massimo Ambrosini, 56. Alexandre Pato - 55. Cristian Zaccardo, 81. Mahir Sağlik

AC Milán pokračuje v nepříliš přesvědčivých výkonech a po ligové porážce s Juventusem jen remizoval 2:2 s Wolfsburgem. Výsledek zápasu už pouze určil pořadí ve skupině, tu vyhrál Wolfsburg.

Úvodní šanci zápasu měl Filippo Inzaghi, kanonýr milánského AC ale hlavou trefil pouze dobře postaveného brankáře Wolfsburgu. To nemuselo domácí Rossoneri tolik mrzet, jelikož už po čtvrthodině hry je poslal do vedení hlavou z rohového kopu Massimo Ambrosini - 1:0. Německý klub mohl brzy vyrovnat, ale střela Edina Džeka orazítkovala břevno Didovy branky. Za okamžik se tento ex-teplický útočník dostal do zakončení znovu a opět neúspěšně. Wolfsburg byl nucen relativně brzy střídat, kvůli zdravotním potížím odešel Gentner, jehož nahradil Krzynowek. Ve 42. minutě předvedl pěknou akci Andrej Ševčenko, který z pravé strany přihrál volném Inzaghimu, jenž ještě posunul na Seedorfa, jehož následná střela šla vedle. Poločas skončil vedením Milána 1:0.

I druhý poločas začal šancí aktivního Inzaghiho, ten si zpracoval další z mnoha pasů za obranu, ale před brankářem Benagliem byl odzbrojen. V 55. minutě se podařilo hostům vyrovnat, pohlednou akci zakončil přesnou střelou italský obránce ve službách Wolfsburgu Cristiano Zaccardo - 1:1. Tento stav německému klubu příliš dlouho nevydržel, protože hned za minutu si střídající Alexandre Pato poradil s přihrávkou za obranu a celkem snadno strhl vedení opět na stranu AC - 2:1. Od druhé branky Milána začal pomalu, ale jistě přebírat aktivitu hostující Wolfsburg. Ještě předtím ale Pato mohl zvýšit, mladičký Brazilec prokličkoval obranou, vystřelil a k odražené střele se dostal Inzaghi, který nastřelil Benaglia. Čtvrthodiny před koncem utkání Němci slavný AC Milán zatlačili a po zásluze vyrovnali na 2:2. Střelu Edina Džeka do brány tečoval Saglik, střela změnila směr svojí dráhy a tudíž neměl Dida nárok.

Wolfsburg mohl dokonce vyhrát, to by ale museli Misimovič či Džeko využít své stoprocentní šance. Edin Džeko dokonce v samotném závěru změnil směr střely těsně před Didou, ten ale neuvěřitelně a především reflexivně nohou vyrazil, čímž Milánu zachránil remízu 2:2. Wolfsburg postupuje do další fáze Poháru UEFA z prvního místa.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.VfL Wolfsburg (GER)431013:710
2.AC Milán (ITA)42208:58
3.SC Braga (POR)42027:56
4.Portsmouth FC (ENG)41127:84
5.SC Heerenveen (NED)40043:130
Skupina F

Hamburger SV - Aston Villa 3:1

17.12.2008 20:45

Góly: 18. Mladen Petrić, 30. Ivica Olić, 57. Ivica Olić - 83. Nathan Delfouneso

Chorvatské duo Olič - Petrič, které skolilo ve skupině i pražskou Slavii, bylo také hlavním strůjcem výhry Hamburku 3:1 nad Aston Villou. Ta díky tomu, že Ajax uhrál remízu se Slavií, nakonec končí na třetím místě tabulky. Domácí si se ziskem devíti bodů zajistili první místo.

Trenér hostů Martin O'Neill's poslal na hřiště béčkovou sestavu, ze základu hráli jen Luke Young, Carlos Cuéllar a Steven Sidwell, kteří byli u sobotní výhry v Premier League nad Boltonem. V obraně jsou tito chlapíci stálicemi, přesto už v 18. minutě anglický celek inkasoval.

Bastian Reinhardt našel dlouhým balónem spoluhráče Petriče, chorvatský ostrostřelec si ještě navíc elegantně poradil s gólmanem Guzanem a pohodlně skóroval. O 12 minut později vedl Hamburk 2:0 a u gólu byl tentokráte Petričův kolega z reprezentace, dříč Ivica Olič. Ten se hlavou trefil parádně po centru od Aoga.

První vážnější šanci Aston Villy měl na kopačce Gardner, jenž však pálil nad, na druhé straně otestoval svou střelou Guzana domácí Trochowski. A protože Jansenova bomba rozezvonila jen břevno, odcházeli hráči birminghamského klubu do šaten s dvougólovým deficitem.

Definitivní úder zasadil Aston Villě v 57. minutě svou druhou trefou v zápase Olič. Mathijsenův pas z vlastního území ho trochu se štěstím přesně našel, Olič jen lehounce prošel kolem dotírajících obránců a s ještě lepší precizností zakončil. Hodně náhodně se pak branky dočkali i hosté. Salifouova nechtěná střela zamířila ke spoluhráči Delfounesovi a ten nakonec přece jenom brankáře Rosta překonal.

V závěru mohl na 3:2 snížit Sidwell, ale na konečném výsledku se nic nezměnilo. Hamburk zaslouženě zvítězil, hosté si za svůj výkon bodovat nezasloužili.

Více informací k zápasu

AFC Ajax - Slavia Praha 2:2

17.12.2008 20:45

Góly: 4. Jan Vertonghen, 90+1. Luis Suárez (pen.) - 13. Jaroslav Černý, 41. Gregory van der Wiel (vl.)

Slavia zejména v první půli podala zdařilý výkon, který se bez herní praxe nejspíše ani neočekával. Ajax zachraňoval bod až na poslední chvíli, díky němu se nakonec dostal na druhou příčku ve skupině.

Co už mohlo pro slávisty horšího přijít, než brzký gól v jejich síti. Vertonghen se při rohovém kopu odprostil od Taverese, nadskočil nejvýše a ve třetí minutě otevřel skóre zápasu. Srazit do kolen již v první desetiminutovce mohl Pražany Suaréz, kdyby po přímém kopu střelu z dobré pozice o něco více sklopil. Na druhé straně jako první zahrozil Šenkeřík, když po centru Hubáčka otestoval kvality Vermeera. Ani Diviš za svým protějškem nezaostával a dobrým čtením hry zmařil únik Cvitaniche.

Uběhla další minuta a Slavia se poprvé ve skupině mohla radovat z regulérní branky. Krajčík se dostal do vápna, zpětnou přihrávkou našel na jeho hranici naběhnuvšího Černého, ten se nerozpakoval a z první poslal míč od břevna do branky. Nebezpečnou střelou se snažil vrátit vedení na domácí stranu Sulejmani, ale skákavá střela mířila mimo. Diviš se tak zaskvěl až při střele De Jonga a následné dorážce Sulejmaniho.

Ve slávistickém dresu se činil Krajčík. Nejprve po Belaidově příhře střílel z hloubi vápna nebezpečně a jen těsně nad branku. O tři minuty později se mu ovšem dařilo lépe. Centrem do šestnáctky hledal Jarolíma, který společně s obráncem van der Wielem dopravil míč za záda podcenivšího Vermeera. Nepříjemně dotíral za vyrovnáním De Jong, který po centru Sulejmaniho rozvlnil svou hlavičkou horní síť branky.

Srbský hráč se v dobrém světle ukazoval dál. Po změně stran střílel po brejku jen těsně vedle levé tyče. V další šanci se ocitl De Jong, tentokrát hlavičku namířil do branky, ale skvělý Diviš vyrazil na roh. Na hřišti bylo znát, že Ajaxu prohra vadit bude, ale zakončování často srovnání překáželo. Například Vermaelen hlavičkoval nikým neatakovaný po rohu Sulejmaniho nad břevno.

O poznání nudnější poločas mohl zpestřit Šenkeřík. Po Černého centru střílel z velmi dobré pozice s dostatkem času jen do Vermeera a následně po centru od čerstvého Ivany hlavičkoval příliš vysoko. Zdálo se, že nizozemský výběr ztrácí myšlenku a neví, jak se dostat ke druhému gólu. V 81. minutě mohlo být vše jinak, nicméně rozhodčí stál alespoň v tento moment na straně týmu z Prahy. Suarez totiž dostal milimetrovou přihrávku k malému vápnu, míč si chytře postrčil a přepadl přes Diviše. Penalta se k jeho velkému nepochopení nepískala.

Jenže v devadesáté minutě Suarezovi sudí vše vrátil. Aspirant na filmového Oscara totiž předvedl brilantní herecký výkon a s radostí si poté vychutnal mladého Diviše dloubáčkem doprostřed branky. Přesto se náhradní brankář Slavie předvedl v dobrém světle a patřil k těm lepším v týmu. Zápas tak skončil spravedlivou remízou, což český celek odsoudilo na poslední místo ve skupině.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Hamburger SV (GER)43017:39
2.AFC Ajax (NED)42115:47
3.Aston Villa (ENG)42025:66
4.MŠK Žilina (SVK)41123:44
5.Slavia Praha (CZE)40222:52
Skupina G

Club Bruggy - FC Kodaň 0:1

17.12.2008 20:45

Góly: 58. César Santin

V posledním utkání skupiny G v Poháru UEFA se o postup přímo popraly Bruggy s Kodaní. Lepší výchozí pozici měly Bruggy, kterým k postupu stačila remíza. Na domácím hřišti však podlehly Kodani 0:1 gólem z 58. minuty a loučí se tak s letošním ročníkem. Dále postupuje Kodaň a spolu s ní Valencie a Saint-Étienne.

Už od první minuty utkání bylo jasně vidět, že domácí Bruggy hrají v obraně na nulu, která by jim bez problémů zajistila postup do další fáze. Šance se vyskytovaly hodně zřídka. Ta první přišla v 11. minutě a uvedli se hosté. Po souhře Kvista s Wentdem pálil druhý jmenovaný levačkou k levé tyči, ale gólman domácích Stijnen si situaci pohlídal.

Poté se hrálo dlouho ve středu hřiště a ani jeden z týmů si nedokázal vypracovat vážnější příležitost. Za zmínku stojí střela z hranice velkého vápna hostujícího Antonssona ze 36. minuty, která skončila těsně vedle branky domácích. V závěru poločasu se zase jen bránilo, a tak se šlo do kabin za nudného stavu 0:0.

Zápas začal ve druhém poločase úplně stejně jako v tom prvním s tím rozdílem, že Kodaň vycítila šanci, které se taky chytla. Po velmi pasivní defenzívě ze strany Brugg přišla odplata. V 58. minutě střílel ze střední vzdálenosti Kristensen a jeho střela byla sražená obráncem pouze k volnému Santinovi, který z úhlu střílel prakticky do prázdné brány a poslal Kodaň do vedení. Další šance Santina přišla v 65. minutě, když se uvolnil ve vápně a z otočky nebezpečně prověřil gólmana Stijnena. Ten jeho střelu vyrazil před sebe a tam už si obránci domácích poradili.

Kodaň byla v těchto fázích zápasu jednoznačně aktivnějším a lepším týmem a Bruggy doplácely na svou pasivní hru v první i druhé půli. Hosté tak zahrozili znovu o pět minut později. Zblokovaná střela Kristensena ze střední vzdálenosti skončila jen těsně mimo branku domácích. Bruggy zahrozily pouze výjimečně z rohového kopu, kdy méně nebezpečně hlavičkoval Vargas. Zápas tak skončil zaslouženým vítězstvím hostů z Dánska, kteří si výhrou zajistili postup ze skupiny.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - Valencia CF 2:2

17.12.2008 20:45

Góly: 29. Ilan, 44. Ilan - 33. Fernando Morientes, 72. Nikola Žigić

Zápas už měl spíše přátelského ducha a mohlo se tedy spíše hrát pro diváky. Ti na stadionu Geoffroye-Guicharda viděli hned čtyři branky, po dvou na každé straně a určitě se bavili. Francouzský i španělský celek si vytvořili mnoho šancí a praktikovali spíše ofenzivní hru, hvězdou se stal útočník Ilan, který si připsal dva zásahy už v prvním poločase.

St.Etienne si proto udrželo první příčku právě před druhou ValencIí. Zajímavý byl hlavně první poločas, kdy se síť rozvlnila hned třikrát. Valencie sice měla po celý duel nebezpečnější akce a stav 2:1 po první části byl nespravedlivý, satisfakci dal proto hostům osmnáct minut před koncem stále hvězdný kanonýr Nikola Žigič

V první možnosti se ocitl hostující David Albelda, který vypálil asi z deseti metrů, ovšem mířil vedle. Po necelé půlhodině se zrodila první branková trefa, po pasu Dimitria Payeta, který obral o míč španělskou defenzívu, se dostal k balónu Brazilec Ilan a výstavní ranou z 25 metrů otevřel skóre -1:0. Ovšem Valencia zasadila o čtyři minuty později smrtící úder, když po přízemím centru Joaquina veterán Morientes svým 44. gólem v pohárových soutěžích srovnal.

Ale francouzský celek se opět sebral a minutu před koncem prvního poločasu zaúřadoval podruhé. Z těsného ofsajdu se vymotal Ilan a po zaváhaní brankáře Guaita rozradostnil téměř 30 000 diváků podruhé. Po ráně Geoffrey Denise vypadl Guaitaovy míč z ruky a dotírající Brazilec už měl snadnou práci - 2:1. Ovšem Guaita podržel mančaft zkraje druhé části, kdy vytáhl perfektní zákroky proti ranám Dernise a Kevina Mirallase, o něco později se blýskl i zákroky znovu proti Dernisovi či Payetovi.

A proto přišel na opačné straně rozhodující protiúder. Střídající Miguel poslal centr na bližší tyč na Asiera Del Horna, jenž hlavou prodloužil do středu malého vápna na Žigiče a ten už pohodlně trefil prázdnou branku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AS Saint-Étienne (FRA)42209:48
2.Valencia CF (ESP)41308:46
3.FC Kodaň (DEN)41214:55
4.Club Bruggy (BEL)40312:33
5.Rosenborg BK (NOR)40221:82
Skupina H

Deportivo La Coruña - AS Nancy-Lorraine 1:0

17.12.2008 20:45

Góly: 74. Rodolfo Bodipo

Francouzské Nancy nezvládlo svůj poslední zápas Poháru UEFA, když podlehlo Deportivu La Coruňa na jeho hřišti 0:1. Ve skupině H skončilo čtvrté a do dalších fází nepostupuje.

Francouzům stačila v tomto zápase remíza, naděje na další účinkování v Poháru UEFA přeťal čtvrt hodiny před koncem střídající útočník Bodipo. Lech Poznaň si navíc ve druhém utkání skupiny H dokázal poradit s Feyenoordem Rotterdam a francouzský klub tak skončil na čtvrtém nepostupovém místě právě za Poznaní.

Nancy sázelo po celý zápas především protiútoky, čímž dělalo domácím potíže především v první půli. Domácím dělaly problémy také dobře zahrávané standardní situace Francouzů, což může dokázat šance ze začátku zápasu. Pascal Berenguer se stal exekutorem přímého kopu a střela ze 40 metrů pořádně vystrašila gólmana Deportiva. Ten stihl míč vyrazit pouze na roh. Z toho ale hosté nic nevytěžili.

Skvělou šanci spálil po čtvrthodině hry Moncef Zerka, který se objevil osamocený před gólmanem Aranzubíou. Se svou příležitostí ale nenaložil dobře a hlavičkoval nad branku. Následovala nevýrazná střela Hadjiho, která domácí defenzivě nenadělala vážnější problémy.

Deportivo se do hry dostalo až pár minut před poločasem, jelikož hosté praktikovali dobrý pressink. Angel Lafita se dokázal protáhnout obranou Nancy, následně ale nedokázal nasměrovat svou střelu mezi tři tyče a skóre tak zůstávalo stále bez branek. Těsně před změnou stran měl další příležitost tentýž záložník, ani svou druhou šanci ale nedokázal vyřešit ideálně a jeho hlavička letěla vysoko nad břevno.

Domácí do druhého poločasu nastoupili mnohem aktivněji a od začátku se hnali do útoku. Nůžtičky mexického reprezentanta Omara Brava mezi tři tyče nezamířily. Největší šance Nancy přišla v 51. minutě a ocitl se v ní opět aktivní Moncef Zerka. Marocký záložník se prodral až k Aranzubíovi. Zkoušel ale možná až moc chytré řešení samostatného úniku, když jeho technická střela zamířila hodně mimo.

Další šanci si svěřenci Pabla Correy vytvořili po hodině hry. Issiar Dia předvedl pěknou sólovou akci a jeho přihrávka přesně našla Hadjiho. Ten ale nedokázal střelu přesně umístit. Poté se po dlouhé době také ukázali domácí, kteří se přes pressink nedostávali k mnoha šancím. Gólman hostů Bracigliano se musel vytáhnout proti pokusu Lafity, střelu vyrazil na roh, z kterého domácí nic nevytěžili.

To ale domácí nemuselo příliš mrzet, po devíti minutách na hřišti se totiž dokázal prosadit třicetiletý Rodolfo Bodifo. Omar Bravo skvěle nacentroval, na jeho centr si naběhl tento reprezentant Rovníkové Guiney a ze sedmi metrů bezpečně zavěsil. Hosté se z obdržené branky již nedokázali vzpamatovat a do konce zápasu žádnou vážnější šanci neměli.

Naopak domácí byli při chuti. Deset minut před koncem zápasu dokázal gólman Bracigliano výborným zákrokem vytěsnit střelu Juana Rodrigueze a nedovolil tak domácím zvítězit dvougólovým rozdílem.

Domácí si pojistili druhé místo ve skupině H, zatímco Nancy do jarních bojů nenahlédne. Na postupové třetí místo nakonec ztratilo jeden bod.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - Lech Poznań 0:1

17.12.2008 20:45

Góly: 27. Ivan Đurđević

Letošní trápení Feyenoordu pokračuje, holandský klub neuspěl ani ve čtvrtém utkání základní skupiny Poháru UEFA, když na domácím hřišti podlehl polskému Lechu Poznaň 0:1. Jediný gól zápasu přišel po necelé půlhodině hry z kopačky Ivana Djurdjeviče.

Po pomalejším úvodu střetnutí se do první šance propracoval ve třinácté minutě domácí Roy Makaay, jeho střela však byla zablokována. Holandský útočník neuspěl ani o dvě minuty později.

Ve 24. minutě se na dostřel brány dostali také hosté, do koncovky se probil Lewandowski, jenž brankáře Timmera nepřekonal. Za další tři minuty se už ale síť domácí branky rozvlnila. Semir Stilić našel pěknou přihrávkou volného Ivana Djurdjeviče, který balon napálil přímo do levého dolního rohu Timmerovy svatyně a poslal polský celek do vedení.

Feyenoord se snažil do poločasové přestávky skóre vyrovnat. Blízko gólu byl El Ahmadi, prostřelit gólmana Turinu se mu ale nepodařilo. Naopak navýšit vedení ještě mohli hostující Lewandowski a Rengifo, pro rotterdamský tým se už naštěstí stav do přestávky nezměnil.

I když se domácí snažili dosáhnout vyrovnávacího gólů, nepodařilo se jim vytvořit na soupeře trvalý tlak. Hra se přelévala z jedné strany na druhou. Nejprve nebyl úspěšný hostující Lewandowski, poté si na brankáři vylámal zuby domácí Bruins.

V 79. minutě se ocitl ve skvělé šanci Murawski, který ale balon za záda brankáře Timmera také nedostal a když dvě minuty před koncem neuspěl při pokusu o vyrovnání Bahia, odvezl si polský celek z Rotterdamu cenné tři body.

Poznaň se tímto vítězstvím na poslední chvíli kvalifikovala do jarní části Poháru UEFA, po prohře Nancy ve španělské La Coruňi postupuje polský tým ze třetího místa. Feyenoord naopak bez zisku bodu obsadil poslední místo ve skupině.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.CSKA Moskva (RUS)440012:512
2.Deportivo La Coruña (ESP)42115:47
3.Lech Poznań (POL)41215:55
4.AS Nancy-Lorraine (FRA)41128:74
5.Feyenoord Rotterdam (NED)40041:100

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (39)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No koukám na ten Feyenoord, kam ten klub spěje? Kde jsou časy jeho slávy? Nula bodů a hrozivé skóre 1:10, to si snad nezaslouží.

Reagovat
Tomanatura

POdívej se na jejich kádr a budeš ještě udivenější.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný tým to je, šli neuvěřitelně dolů. Pohádka o Lechu Poznaň stále pokračuje, výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň padlo relativně dost golu

Reagovat
irik

Milán překvapil .

Reagovat
Arne

Hm, tjn. Mě ale trochu překvapili fanoušci... Před pětitisícovou návštěvou, to se to panečku musí hrát.

Reagovat
irik

A to má největší náštěvnost v itálské lize ...

Reagovat
smazaný uživatel

kdo by chodil na Němce, ještě k tomu v Uefě . né, vtípek..., naše návštěvy Uefy a Coppy jsou tragické no, ale aspoň je každému jasné, pro kterou soutěž bije našim tifosi srdce.

Reagovat
M11

navsteva hruza... ale tak na 9. tym nemecka jsem ani lepsi necekal..

Reagovat
smazaný uživatel

hele být váma, tak o slabších návštěvách nemluvím , viz. legendárních 6000 na Bruggy v LM

Reagovat
M11

ja to myslel jako vseobecne v italii ze pohary jako takove moc fanousky netahnou.. vcera to byl i pripad violy..

Reagovat
smazaný uživatel

jasný, pohoda. je správný, soustředit se hlavně na boje v calciu

Reagovat
M11

Reagovat
irik

9. tým Německa, který vede skupinu poháru UEFA, kde hraje AC Mailand ...

Reagovat
M11

ktery mel jisty postup.. takove zapasy proste netahnou

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď zas taková netýkavka, jen co někdo nakousne ty vaše Němce . Wolfsburg je samozřejmě kvalitní mužstvo, ale v Miláně mají tuhle soutěž absolutně v paži (viz. sestavy a návštěvy).

Reagovat
irik

Však jo . Já jenom, že ikdyž je to "jen" Pohár UEFA, tak by se slušelo tu skupinu alespoň vyhrát, a že je to miláňaňům v paži..., pak to dopadne jak minule s Bayernem

Reagovat
smazaný uživatel

ale právě proto, že je to "jen" Pohár Uefa, nemohlo být tak jednoznačný, že tu skupinu vyhrajem, i když jsme byli samozřejmě favoriti. ono se chce taky kouknout i na okolnosti a né jen na to, že jsme AC Milan. dost hráčů v Uefě naskakuje právě jen pro tuto soutěž, tudíž nejsou v herním tempu, pak je tady jistý pokles motivace pro "jen" Uefu a v neposlední řadě jde samozřejmě i o současnou situaci, kdy nejsme úplně v pohodě. konkrétně včera bych si na naše vítězství fakt nevsadil a přestože jsem samozřejmě doufal ve vítězství..., náš osud v Uefě mi celkem nehýbe žlučí, protože pro mě znamená calcio a Scudetto mnohonásobně víc.

Reagovat
smazaný uživatel

co to tady házíš za přiblblou pózu "jen UEFA"?.....je to významný evropský pohár a postoj nějakého Milana ho nečiní menším, jen to vypovídá o hlouposti v tom klubu......a pokud na San Siro přijde trapných 5 000 tifosi, tak to vypovídá o vztahu těch lidí ke svému klubu.....fanouškové .snad se chodí na svůj klub - ať už hraje proti komukoliv , tedy skuteční fans to tak dělají

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

co to tady házíš za přiblblou pózu "nějakého Milána" ? je to významný evropský velkoklub s největším počtem trofejí na světě a postoj nějakého bruce ho nečiní menším, jen to vypovídá o tvé hlouposti, pokud si myslíš, že dokáže takový klub udržet míru motivace na stejné úrovni, jako v lize. na stejné úrovni, jako třeba Wolfsburg, pro který je Pohár UEFA prozatím maximum. nesnižuju význam téhle soutěže, ani neobhajuju to, kolik přišlo na stadion lidí..., jen se na ni dívám realisticky z pohledu AC Milan. dostatečnej důkaz o důležitosti pro naše tifosi podává právě Tebou zmíněná návštěvnost, kterou máme v lize nejvyšší ze všech, tak si nechej nějaký kecy o vztahu fanoušků k tomuto klubu a pokud máte na White Hart Lane vyprodáno i při přátelských utkáních (což splňuje to tvý "ať už hraje proti komukoliv"), tak smekám...

Reagovat
M11

pro Wolfsburg.. Tottenham a podobne tymy.. je jiste pohar UEFA velky pohar.. ale pro AC ktery temer kazdy rok bojuje o vitezstvi v LM je to pouze UEFA.. tak to proste je

Reagovat
irik

To, že za milán nastupují náhradníci je ale věc milánu, a ne naopak. A náhradníci, nenáhradníci, forma, neforma - Wolfsburg málem vyhrál na San Siru a to se mi líbí .

Reagovat
smazaný uživatel

Mě taky, Vlci

Reagovat
smazaný uživatel

teď sice nevím, co má výsledek společnýho s tím, co tady probíráme, ale jsem rád, že se máte vy Němci zase čím pýřit . bez vás by to tady na EF nebylo ono .

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

no bez Tebe taky Arne, neboj

Reagovat
irik

Ber to jako takové závěrečné shrnutí, už se s tebou nechci hádat a tak jenom na konec pochválím Wolfs .

Reagovat
smazaný uživatel

ok, beru to jako takové závěrečné shrnutí . hádat se rovněž nechci , za 1) rozhodně né s váma a za 2) se hádám nerad...

Reagovat
smazaný uživatel

Už dva týmy z údajně nejlepší ligy světa jsou ze hry venku. V osmifinále dojde i na Aston Villu.

Reagovat
smazaný uživatel

VYPADÁ ŽE ASI NENÍ O "DRUHOTNÝ" POHÁR ZÁJEM A SOUSTŘEĎUJÍ SE NA PREMIER L. A TAK SNAD MANCHESTER CITY-ŠEJKOVO MUŽSTVO BUDOUCNOSTI-SE NA JAŘE UKÁŽE(ASPOŇ DO SEMIFINÁLE-S MARSEILLE A GALATASARAY) A "ZACHRÁNÍ" ČEST ANGLICKÝCH MUŽSTEV !!

Reagovat
Xavi

Jo jasně, zrovna takový Portsmouth se soustředí na střed tabulky v anglické lize. Opravdu trapná výmluva.

Reagovat
smazaný uživatel

CO JE TO "STŘED" TABULKY?? SLEDUJ TU VYROVNANOST A SPOČÍTEJ SI TŘEBA KOLIK MAJÍ "NÁSKOK" OPROTI SESTUPUJÍCÍM TÝMŮM !!!

Reagovat
Shevchenko

Ty máš dost.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
One-Real

Reagovat
irik

Mimochodem Schäfer opět skvělý výkon - toho prostě chci .

Reagovat
Arne

Toho prostě nedostaneš.

Reagovat
irik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele