Pohár UEFA - preview 17.12.

17.12.2008, 08:47
Previews
Další čtyři postupující pozná ve středu Pohár UEFA. Ze základních skupin, které končí právě dnes, je o všem rozhodnuto pouze v "efku", Slavia se bohužel na jaře nepředstaví. Sešívaní zakončí své letošní vystoupaní na Ajaxu, ve druhém utkání hostí Hamburk Aston Villu.
Skupina E
Portsmouth FC - SC Heerenveen  (středa 20:45)
Portsmouth ani Heerenveen už do dalšího kola Poháru UEFA postoupit nemohou, vzájemné utkání tak bude pro oba týmy loučením s pohárovou Evropou. Portsmouth i Heerenveen však chtějí ukázat, že vyhrávat stále umí.

Manažer domácího Portsmouthu, Tony Adams, pravděpodobně postaví do utkání většinu náhradníků. Zahrát by si tak mohli Hermann Hreidarsson, Nwankwo Kanu i Marc Wilson. Adamsovi budou chybět některé opory. Nenastoupí Glen Little, Younes Kaboul, John Utaka a nad startem Lassany Diarry ještě visí otazník. Kapitán Sol Campbell a Nadir Belhadj budou odpočívat a proti Heerenveenu svému týmu nepomohou.

Asistent Adamse, John Metgod doufá, že případné vítězství pomůže Portsmouthu k lepším výsledkům v Premier League. "Je vždy krásné být v Evropě, v sázce je čest klubu i hráčů. Chceme být proti Boltonu dobře naladěni a jít do zápasu s dobrým výsledkem. Jako hráč vždy chcete vítězit," řekl Metgod.

Portsmouthu se ani minulý zápas Poháru UEFA nevydařil a anglický tým podlehl 2:3 ve Wolfsburgu. V Premier League prohrál Portsmouth ještě větším rozdílem, 0:3 s Newcastlem.

Ani Heerenveen se v Poháru UEFA výrazně neukázal, lavina kritiky se na tým navíc snesla po porážce 1:2 s Bragou a nizozemský klub se tak se soutěží pro tuto sezónu loučí. Chuť si Heerenveen částečně napravil v domácí lize, kde v minulém kole vyhrál 2:0 nad De Graafschapem. Heerenveenu budou pro utkání chybět Danijel Pranjič, Bonaventure Kalou a Geert Arend Roorda.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.55 - 4.65
více informací
AC Milán - VfL Wolfsburg  (středa 20:45)
Kdo vyhraje skupinu E, o to půjde v totmto souboji. Jen málokdo by si před začátkem vsadil, že na první příčce nebude po čtyřech odehraných zápasech svítit nápis AC Milán. Wolfsburg pod vedením Felixe Magatha však zatím získal plný počet bodů a vstřelil jedenáct branek, což je nejvíc ze všech účastníků hned za CSKA Moskva, která je o jeden zásah lepší.

Wolfsburgu se ovšem už tolik nedaří na domácí scéně, po skončení první poloviny Bundesligy se zatím nachází na devátém místě a na pohárové pozice mu chybí šest bodů. Wolfsburgu se daří hlavně na vlastním stadionu ve Volkswagen Aréně, kde vyhrál proti Hannoveru, Portsmouthu i Stuttgartu, remíza v Dormundu a prohra v Brémách ovšem ukazují, že venku mají Magathovi svěřenci co dohánět.

Na San Siru to budou mít Vlci hodně složité. Proti Ronaldinovi a spol. jim sice stačí remíza, jenže černočervení prohráli ve víkendovém kole v prestižním souboji s Juventusem 4:2 a budou si chtít fanoušky udobřit. V lize klesl AC na čtvrtou pozici s minimální ztrátou na druhé místo, ovšem první Inter odskočil na téměř nedostižných devět bodů. Oba soupeři se spolu utkají poprvé, jasným favoritem je domácí výběr.

Kouč AC Carlo Ancelotti věří, že případný úspěch na evropské scéně by mohl být dobrou motivací do dalšího velmi důležitého klání v Serii A s Udinese: "Chceme skončit v naší skupině na prvním místě. V neděli pak je naším cílem ještě před nástupem na dovolenou získ tří bodů proti Udinesse, nesmíme nic podcenit." Rossoneri se musí obejít bez brazilského špílmachra Kaká, včera podstoupil operaci kolene bojovník Genaro Gattuso. V základní sestavě možná nenastoupí ani Ronaldinho, který bude odpočívat.

Vlci mohou využít zkušeností italských obránců Cristiana Zaccarda a Andrey Barzagliho, kteří ještě loni působili v Palermu a mohou uplatnit znalost prostředí. Magath nenasadí brazilského hráče Grafiteho, jenž kvůli zranění odjel do své země. Připraven však bude Edin Džeko, který se v pěti zápasech v Poháru UEFA trefil hned čtyřikrát. "Všichni vidí, že hrajeme proti absolutní špičce a bude to určitě problematické. Moc by nás potěšilo, kdybychom předstihli v tabulce několikanásobného vítěze Ligy mistrů, a myslím si, že pokud se to podaří, naše jméno v Evropě nabude na síle," optimisticky předpovídá Magath.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Dida - Antonini, Senderos, Darmian, Favalli - Flamini, Emerson, Cardacio, Ambrosini - Shevchenko, Pato.
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Benaglio - Riether, Ricardo Costa, Barzagli, M. Schäfer - Hasebe, Josué - Dejagah, Misimovič, Gentner - Džeko.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.50 - 4.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.VfL Wolfsburg (GER)330011:59
2.AC Milán (ITA)32106:37
3.SC Braga (POR)42027:56
4.Portsmouth FC (ENG)30124:81
5.SC Heerenveen (NED)30033:100
Skupina F
Hamburger SV - Aston Villa  (středa 20:45)
Oba celky budou jen bojovat o výhodnější pozici do dalších bojů. Jarolímův Hamburk se zatím nachází na vedoucí pozici, nicméně konkurenti mají stejně bodů, první místo by jim zajistila pouze výhra.

Hamburk vstal z popela i v Bundeslize, kdy po řadě neúspěšných výsledků a ztrát začal ke konci podzimní sezóny opět vyhrávat. Ze čtyř duelů získal celkem deset bodů. V tabulce je zatím čtvrtý, ovšem v těsném dvoubodovém kontaktu s vedoucí pozicí.

Aston Villa se v tabulce dostala také na čtvrté místo. Přispěla k tomu hlavně úspěšná série posledních pěti zápasů. Villans během nich vyhráli třeba na Arsenalu, nebo urvali bod ze souboje s obhájcem titulu Manchesterem. Žádný vzájemný duel zatím spolu oba protivníci nesehráli.

"Aston Villa k nám přijede se všemi hvězdami a já si opravdu myslím, že v současnosti hraje lépe než Arsenal a v příští sezóně bude hrát Ligu mistrů. Je to jeden z nejlepších týmů v Evropě," pochválil soupeře kouč Hamburku Martin Jol. Po karetním trestu v lize se do obrany vrátí Guy Demel, mírně nejistý je start českého reprezentanta Davida Jarolíma, který laboruje s kolenem.

Kouč hostů Martin O'Neill opravdu nenechá odpočívat největší hvězdy a přijedou i opory jako Ashley Young, Gabriel Agbonlahor, Gareth Barry, James Milner a útočník Martin Laursenjako. O'Neill už duelu také nepřikládá velkou váhu. "Teď už není tak podstatné, jak to všechno skončí. Vím, že může být důležitá pozice, ze které se mezi nejlepších 32 kvalifikujeme, ovšem výsledek nebude pro mě tak podstatný, jako jsou v současnosti výsledky v lize," upřesnil situaci. Do Německa přijede s kompletním kádrem.
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
F. Rost - J. Boateng, Demel, Mathijsen, Aogo - Benjamin - Trochowski, Jarolím, Jansen - Petrič, Olič
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Reo-Coker, Knight, Cuellar, L. Young - C. Gardner, Barry, Milner, Osbourne - Delfouneso, Harewood.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.72 - 3.50 - 4.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Ajax - Slavia Praha  (středa 20:45)
Slavii Praha čeká ve středu v amsterdamské Aréně loučení s fotbalovým podzimem, ale i s Pohárem UEFA. Proti věhlasnému Ajaxu, který se na rozdíl od českého mistra probojoval do jarního pokračování soutěže, bude Slavia bojovat už jen o čest a body do pohárového koeficientu.

Po třech zápasech je Slavia ve skupině poslední s jediným bodem. Jako jediná ze čtyřiceti klubů navíc nedala v soutěži ještě gól. Ajaxu jde o vylepšení třetího místa, na kterém má stejně bodů jako další postupující celky Aston Villa a Hamburk. Vyšší postavení v tabulce teoreticky zaručí snadnějšího soupeře v osmifinále.

"I když postup je pryč, pokaždé je o co hrát. A hrát na Ajaxu je pro každého prestižní, o motivaci hráčů vůbec nemám strach. Také tam jistě nasbíráme další zkušenosti," uvedl slávistický kouč Karel Jarolím. V jeho týmu vzbuzuje sebedůvěru i loňský výsledek dvojzápasu s Ajaxem v třetím předkole Ligy mistrů. V Nizozemsku tehdy slávisté vyhráli 1:0 a po domácím vítězství 2:1 se poprvé dostali do prestižní soutěže.

Letos se ale Slavia zatím v poháru gólově neprosadila, navíc zřejmě naposledy obleče její dres nejlepší podzimní ligový střelec Necid. Autor 11 zásahů v nejvyšší domácí soutěži by se proto rád rozloučil alespoň brankou. "Jsme v situaci, že by z kluků mohla spadnout nervozita, mohli by hrát uvolněněji a ukázat, že můžeme hrát i s předními evropskými celky vyrovnané souboje," uvedl slávistický kouč.

Jeho tým už dva týdny pouze trénuje, zatímco soupeř nadále hraje nizozemskou ligu. "Hráči měli normální tréninkovou zátěž a nebyl s tím žádný problém," pokračoval Jarolím. S mužstvem naplno trénoval i gólman Vaniak, který ale nemůže ve středu nastoupit. Disciplinární komise UEFA ho potrestala zákazem startu na jeden zápas za vyloučení proti Hamburku, chytat by měl místo něj mladý Jakub Diviš, který přitom ještě nikdy nenastoupil ani v nejvyšší domácí soutěži.

V podobné situaci jako Vaniak je i kouč Jarolím. V duelu s německým celkem byl za protesty a kontakt s asistentem rozhodčího vykázán na tribunu. Na definitivní trest od UEFA zatím čeká, v Amsterodamu mužstvo místo něj povedou asistenti Pavel Řehák s Petrem Vrabcem. "Kluci to zvládnou. Taktiku stanovíme společně před zápasem a potom to bude na nich," řekl Jarolím.

Kromě Vaniaka nebude k dispozici ani rekonvalescent Litteri a také a Volešák, který se léčí se zánětem střev.

Na druhé straně nemůže kouč Marco Van Basten počítat s nejlepším střelcem mužstva Huntelaarem, který je zraněný. "Přesto je ofenzivní síla Ajaxu hodně velká. Útočníci Suárez, Cvitanich a Emanuelson jsou vydatně podporováni záložníky, ale i obránci. Informací máme dost. I když oproti loňsku tým změnil trenéra, způsob hry se prakticky nezměnil," řekl Jarolím.

Ajax je v tabulce nizozemské ligy druhý s tříbodovou ztrátou na vedoucí Alkmaar. Formu má po slabším začátku dobrou, což naposledy potvrdil výhrou 3:0 proti Bredě, kterou zařídili Lindgren, Suárez a Cvitanich. "Zápas předehráli již v pátek, což svědčí o tom, že souboj s námi nepodceňují," doplnil Jarolím.

Středeční zápas začne ve 20:45 a řídit jej bude trojice estonských rozhodčích v čele s hlavním Stenem Kaldmou.
AFC Ajax - pravděpodobná sestava:
Vermeer - Van der Wiel, Oleguer, Vertonghen, Vermaelen - Gabri, Sulejmani, Lindgren - Suárez, Cvitanich, Emanuelson
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Diviš - Krajčík, Suchý, Brabec, Hubáček - Belaid, Tavares, M. Jarolím, Černý - Necid, Švento
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.35 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Hamburger SV (GER)32014:26
2.Aston Villa (ENG)32014:36
3.AFC Ajax (NED)32013:26
4.MŠK Žilina (SVK)41123:44
5.Slavia Praha (CZE)30120:31
Skupina G
Club Bruggy - FC Kodaň  (středa 20:45)
Bruggy, které mají vše ve svých rukou, přivítají v posledním zápase letošní části Poháru UEFA FC Kodaň. K postupu jim stačí i jakákoliv remíza.

Domácí fotbalisté letos zatím všechny zápasy dovedli do nerozhodného konce a i tentokrát se podobný výsledek jeví nejvíce pravděpodobný. Fanoušci však věří, že jejich celek konečně vyhraje a případně postoupí z druhého místa, jelikož Valencie, před kterou ještě mají možnost se dostat, hraje na horké půdě Saint-Étienne.

Jenže Bruggám se poslední zápasy v Jupiler League nepovedly podle představ, v neděli dokonce podlehly doma Standardu Lutych vysoko 1:4, a tak se kouč Jacky Mathijssen bojí, že na tom hráči nebudou moc dobře. "Musíme na utkání proti Lutychu zapomenout a soustředit se pouze na duel proti Kodani," nabádá své svěřence.

"Dvacet osm tisíc diváků bylo po zápase hodně nešťastných, a proto věřím, že se jim mí hráči budou chtít odvděčit výhrou," dodal Mathijssen. Podobně však hovořil také obránce Bernt Evens. "Prohra 1:4 byla pro nás až moc krutá. Proti Kodani budeme muset hrát o mnoho lépe," prohlásil pro oficiální klubové stránky.

Ani Kodaň v Pohár UEFA letos ještě nebyla schopná vyhrát, i přesto si ale drží postupové naděje. Díky remíze 1:1 proti Valencii a stejnému nerozhodnému výsledku s Rosenborgem má jen o bod méně než Bruggy a její situace je stále poměrně růžová. Tentokrát už ale musí bezpodmínečně vyhrát.

K zápasu odcestovalo z dánské metropole také české duo Zdeněk Pospěch - Libor Sionko, oba by měli být připraveni nastoupit. Podobné štěstí už ale nemá Brazilec Ailton, který nebude schopný zápas odehrát. Pro Kodaň přišel tento rozhodující zápas v nejméně vhodnou dobu, jelikož už v sobotu jí čeká duel o první místo v tabulce s Brondby.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.35 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Saint-Étienne - Valencia CF  (středa 20:45)
Jak francouzské St. Étienne, jemuž se v lize tolik nedaří, tak aktuálně druhý celek španělské Primera División Valencia se už kvalifikovaly do další části Poháru UEFA. Rozluštit se musí jen poslední hádanka, a to kdo skončí na prvním místě tabulky.

Důležitější zápas skupiny se hraje v Bruggách, kde si to o postup rozdá tamní FC s Kodaní. Právě poslední utkání s Bruggami byla pro oba celky těmi klíčovými pro postup, když oba s Belgičany uhrály shodně remízy 1:1. Domácí St. Étienne níže než na druhou příčku spadnout nemůže, jen pokud Les Verts s Valencií prohrají, vedoucí postavení ztratí.

Je opravdu zvláštní, jak moc dobře si St. Étienne v evropských pohárech vede, letos ještě neprohrálo a v základních skupinách nastřílelo celkem sedm branek, a jak bídně se prezentuje v Ligue 1. Ačkoli po příchodu nového trenéra Alaina Perrina, bývalého lodivoda mistrovského Lyonu, jenž nahradil neúspěšného Laurenta Rousseyho, se týmu začíná dařit lépe.

Naposledy však jeho tým propadl na hřišti Toulouse, kde prohrál zaslouženě 1:3, a na sestupové pásmo má ze sedmnácté příčky pouhý dvoubodový náskok. "Měli jsme dva dobré zápasy, v Toulouse nás to možná nějak uspokojilo," hledal příčiny prohry Perrin.

To Španělé na domácí scéně nepropadají, i když na vedoucí Barcelonu ztrácejí už osm bodů. V posledním ligovém duelu porazili Espanyol 2:1. Sestavy obou mužstev budou zřejmě díky tomu, že se jedná jen o zápas z povinnosti, hodně pozměněny. Trenér Valencie Unai Emery odcestoval do Francie s devatenáctičlenným kádrem, ve kterém ovšem nechybějí hlavní zbraně v podobě Villy, zraněného Davida Silvy či Joaquína.

Les Verts nemůžou počítat se zraněným Loicem Perrinem, Saugetem, Monsoreauem, Tavlaridisem, Dabem ani Landrinem, což rozhodně není žádná malá marodka. Nenastoupí zřejmě ani Yohan Hautcoeur, jenž má problémy se stehnem. Do sestavy se ale po čtyřměsíční suspendaci vrací Moustapha Bayal Sall a zpět je i Kevin Mirallas.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 3.30 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AS Saint-Étienne (FRA)32107:27
2.Valencia CF (ESP)31206:25
3.Club Bruggy (BEL)30302:23
4.FC Kodaň (DEN)30213:52
5.Rosenborg BK (NOR)40221:82
Skupina H
Deportivo La Coruña - AS Nancy-Lorraine  (středa 20:45)
Oba celky se samozřejmě plně soustředí na svůj souboj, přesto na dálku musejí sledovat dění druhého zápasu mezi Feynoordem a Poznaní, který je pro ně nesmírně důležitý. Pokud totiž hosté v Nizozemsku nevyhrají, můžou se La Coruňa s Nancy radovat z postupu do osmifinále.

Feynoordu nejde už o nic, hraje jen o čest. Pokud nad ním ale polské mužstvo zvítězí, nemusí La Coruňe stačit třeba jen bezbranková remíza s Nancy. Tomu naopak stačí uhrát ve Španělsku bod k postupu. "Oni začnou svůj klasický technický a útočný fotbal po zemi. Musíme na to být připraveni," řekl pro klubové stránky záložník hostí Jonathan Brison.

Nancy s La Coruňou mají čtyři body a nachází se na druhém, respektive třetím místě, Poznaň je čtvrtá se dvěma body. Při situaci, kdy by měly všichni tři stejný počet bodů, by Deportivo nepostupovalo, protože vzájemné zápasy všech těchto klubů skončily vždy remízou. Pak by o postupu rozhodlo skóre a na to by Španělé doplatili. "Vyhlídky pro Deportivo opravdu nejsou růžové," ví Brison. "Musíme být psychicky odolní. Když je budeme dobře presovat, otevře se nám prostor," dodal.

Na utkání je dobře naladěno z domácí soutěže spíše Nancy, které se posunulo výhrou 2:0 nad Grenoblem na 13. místo Ligue 1. I když ani toto podřadné místo si nikdo v klubu nepřeje. "Věřím, že tým obnoví svého ducha, který byl vždy naší hlavní předností. Teď musíme hrát srdcem," burcuje před důležitým utkáním marocký reprezentant ve službách Nancy Michaël Basser Chrétien.

To La Coruňa podlehla na hřišti Valladolidu vysoko 0:3 a je na sedmém místě tabulky. Absence na obou stranách nejsou nijak citelné. Zatímco domácím by neměl chybět nikdo, hosté postrádají jen N'Guema. Brison neodehrál kvůli suspendaci střetnutí francouzské ligy proti Grenoble, ale zde by se měl objevit v základní sestavě. Zpět je i Geoffrey Adjet.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.50 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Feyenoord Rotterdam - Lech Poznań  (středa 20:45)
Letošní sezóna Feyenoordu je jako vystřihnutá z toho nejhoršího snu. Jednomu z největších klubů Holandska se nedaří v domácí soutěži ani v pohárové Evropě. Svou bídnou situaci může mírně vylepšit alespoň proti Poznani.

Rotterdamský velkoklub má na svém kontě v Poháru UEFA tři duely, ale zatím nezískal ani bod. Prohrál s CSKA, Nancy i La Coruňou a před tímto zápasem tak už nemá ani teoretickou šanci na postup. K tomu všemu dostal devět branek a vstřelil jedinou. Špatně si vede také v Eredivisie, kde mu patří až 12. příčka, o víkendu si na konto připsal další porážku, tentokrát proti prvnímu Alkmaaru a opět se dostal pod palbu kritiky.

Špatné výsledky se navíc podle útočníka Roye Makaaye podepsaly na morálce týmu. "Každý je na tom fyzicky a hlavně psychicky hodně špatně," prozradil bývalý holandský reprezentant. "Proti Poznani se pokusíme uhrát pozitivní výsledek," ujistil fanoušky, že se bude on i jeho spoluhráči prát o vítězství, i když postupu již dosáhnout nemohou. K tomu jim budou chybět důležití hráči jako Denny Landzaat, Jonathan de Guzman, Jon Dahl Tomasson a Serginho Greene.

Narozdíl od Feyenoordu může stále ještě Poznaň přemýšlet o další části soutěže. Ovšem také není v pozici, kdy by si mohla dovolit ztrátu. Naopak nemůže ani remizovat, jelikož pouze zisk tří bodů jí udrží v boji. Nancy a La Coruňa totiž mají nyní na svém kontě o dva body více, konkrétně čtyři.

Poslední polský zástupce v evropských pohárech neměl let do Rotterdamu zrovna příjemný. Kvůli husté mlze totiž přistál předčasně v Eindhovenu a musel tak zrušit svůj naplánovaný trénink. Poznaň přicestovala k tomuto utkání jako favorit a kromě naděje na postup jí k tomu předurčuje také výborná forma z domácí soutěže, kde vyhrála již čtyřikrát za sebou a svádí tuhý boj na čele tabulky.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.25 - 3.75 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.CSKA Moskva (RUS)440012:512
2.AS Nancy-Lorraine (FRA)31118:64
3.Deportivo La Coruña (ESP)31114:44
4.Lech Poznań (POL)30214:52
5.Feyenoord Rotterdam (NED)30031:90

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (18)

Přidat komentář
Inzaghi

1. pro AC

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolime, kazdej patek se v holandsku predehrava tak si nemysli ze kvuli impotentum ze slavie schvalne v patek hrali . Jinac snad bude odplata za minulou náhodu

xxxPRIDE OF MOKUMxxx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Andis

TOP5 nejlepších týmů: 1. Barcelona 2. Manchaster 3. Chelsea 4. Slavia 5. Real Madrid.....

Takhle nějak to vidí tlučhubové Slávisti

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste asi blby spartani,co?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo nevsadí na AC Milán, prohloupí. Čistá jednička, taková tutovka tu dlouho nebyla, navíc s přijatelným kurzem.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, Džeko zase skočí rybičku ve vápně a bude z toho pentle a AC třeba jenom dorovná. Wolfsburg bych nepodceňoval, a zvlášť letos...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Andis

jasně AC to by mě zajíma kde je vůbec nějaká hodnota. Známe dementalitu italů kterým o nic nejde a zvlášt u AC

Reagovat
GEGE

No Senderos-Darmian by asi byla sebevražda radši bych to viděl na Darmian-Favalli...

Reagovat
stas87

ten jarolim je ale vtipalek ze vraj kvoli nim no aj tak slavia dostane minimalne 2 fiky

Reagovat
milan78

kdy začal emanuelson hrát útočný křídlo ?! daří se mu jesi někdo sledujete ajax ? ho znám jako ofenzivního beka

Reagovat
Tomanatura

On hraje i obranu, celá strana je pod jeho režií. Jo, daří se mu, v lize je jeden z nejlepších leváků.

Reagovat
smazaný uživatel

Portsmouth FC - SC Heerenveen 2:1

AC Milán - VfL Wolfsburg 3:1

Hamburger SV - Aston Villa 1:1

AFC Ajax - Slavia Praha 3:0

Club Bruggy - FC Kodaň 0:0

AS Saint-Étienne - Valencia CF 1:3

Deportivo La Coruña - AS Nancy-Lorraine 2:0

Feyenoord Rotterdam - Lech Poznań 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Slávka ti moc nevychází, né že bych ji fandil, ale zatím to je dobrý

Reagovat
Shevchenko

Ti Rumuni jsou snad nejvyjebanější národ ze všech. Zapnul jsem rumunskou TV, byla tak 50. minuta a ti zmr*i zapnou pětiminutové reklamy, v tu chvíli mi bylo jasné, že padne nějaký gól. No a oni padnou dva.

Reagovat
Tomanatura

A co jsi dělal na rumunské televizi?

Reagovat
Shevchenko

Tak sledoval jsem přes net a ten přenos byl fakt kvalitní.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele