základní skupiny - skupina F
17.12.2008 20:45 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Hamburger SV - Aston Villa 3:1

Chorvatské duo Olič - Petrič, které skolilo ve skupině i pražskou Slavii, bylo také hlavním strůjcem výhry Hamburku 3:1 nad Aston Villou. Ta díky tomu, že Ajax uhrál remízu se Slavií, nakonec končí na třetím místě tabulky. Domácí si se ziskem devíti bodů zajistili první místo.

Trenér hostů Martin O'Neill's poslal na hřiště béčkovou sestavu, ze základu hráli jen Luke Young, Carlos Cuéllar a Steven Sidwell, kteří byli u sobotní výhry v Premier League nad Boltonem. V obraně jsou tito chlapíci stálicemi, přesto už v 18. minutě anglický celek inkasoval.

Bastian Reinhardt našel dlouhým balónem spoluhráče Petriče, chorvatský ostrostřelec si ještě navíc elegantně poradil s gólmanem Guzanem a pohodlně skóroval. O 12 minut později vedl Hamburk 2:0 a u gólu byl tentokráte Petričův kolega z reprezentace, dříč Ivica Olič. Ten se hlavou trefil parádně po centru od Aoga.

První vážnější šanci Aston Villy měl na kopačce Gardner, jenž však pálil nad, na druhé straně otestoval svou střelou Guzana domácí Trochowski. A protože Jansenova bomba rozezvonila jen břevno, odcházeli hráči birminghamského klubu do šaten s dvougólovým deficitem.

Definitivní úder zasadil Aston Villě v 57. minutě svou druhou trefou v zápase Olič. Mathijsenův pas z vlastního území ho trochu se štěstím přesně našel, Olič jen lehounce prošel kolem dotírajících obránců a s ještě lepší precizností zakončil. Hodně náhodně se pak branky dočkali i hosté. Salifouova nechtěná střela zamířila ke spoluhráči Delfounesovi a ten nakonec přece jenom brankáře Rosta překonal.

V závěru mohl na 3:2 snížit Sidwell, ale na konečném výsledku se nic nezměnilo. Hamburk zaslouženě zvítězil, hosté si za svůj výkon bodovat nezasloužili.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Villans mají formu... 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušku Hamburku, aby ti tady z toho nevypadly oči z důlku

Reagovat
smazaný uživatel

Formu mají ale já mám pocit že jim o UEFU nejde ligu mají skvěle rozjetou a tam stoho koukají větší peníze!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Včera byl odloženej zápas rezervy Villans je pravděpodobné že ta rezerva nastoupí dnes!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele