Nizozemská Eredivisie - souhrn 25. kola

09.03.2012, 21:57, aktualizováno 11.03.2012, 18:20
Komentáře a souhrny
V neděli se moc nedařilo favoritům, z nichž uspěly jenom Alkmaar a Ajax. PSV si veze porážku z Bredy, venku prohrálo i Twente a Feyenoord doma jenom remizoval s Utrechtem. To vše vedle Ajaxu a AZ nahrává do karet i Heerenveenu, ten včera splnil povinnost a vyhrál nad Excelsiorem...

BV De Graafschap - AZ Alkmaar 0:2

11.03.2012 16:30

Góly: 49. Rasmus Elm, 90. Erik Falkenburg

Fotbalisté Alkmaaru potvrdili jako jedni z mála roli favoritů a díky zaváhání ostatních úhlavních rivalů si vytvořili na čele tříbodový náskok. V tuto chvíli se Alkmaar jako první dostal přes hranici padesáti bodů a nikdo jiný ho dosud nenapodobil. Alkmaar navázal na úspěšné vystoupení v Evropské lize a podruhé za sebou neinkasoval. De Graafschap naopak zůstává sedmnáctý se šestnácti body a na zónu bezpečí má manko deseti bodů.

Alkmaar navíc vyhrál potřetí v řadě a neprohrál celkem pětkrát, potřetí v řadě porazil nedělního soupeře a jeho skóre proti němu činí úctyhodných 11:1. De Graafschap prolomil sérii bez vítězství v minulém kole po výhře 2:0 na půdě Rody a ani nyní proti vedoucímu celku tabulky nepředvedl špatný výkon. Inkasoval krátce po poločase a druhou branku obdržel až v poslední minutě, kde byl nucen otevřít defenzívu.

Do první šance se dostali domácí, jenže po centru Soufiana El Hassnaouie hlavičkoval těsně vedle Rydell Poepon. Pak už ale byli aktivnější hostů, pokus Roye Beerense skvěle zlikvidoval Yves de Winter a útočník Brett Holman pálil těsně vedle tyče. Ihned po pauze se však hosté radovali, Rasmus Elm zakroutil svůj rohový kop naprosto přesně a bez jakékoliv teče zapadl míč přímo do sítě - 0:1.

Ihned na to sice mohl snížit Michael de Leeuw, jenže gólman Esteban Alvardo zkrotil míč v rukavicích. Následně Gil Vermouth nemířil přesně a po centru Jordana Garcia-Calveteho hlavičkoval taktéž mimo De Leeuw. Domácí následně pokračovali v tlaku, střelu Garciy-Calveteho zlikvidoval Alvardo a útok založený Nenadem Srečkovičem skončil střelou nad z kopačky De Leeuw. V druhé nastavené minutě uklidnil Alkmaar definitivně přízemní ranou Erik Falkenburg po pasu Roye Beerense.

Více informací k zápasu

NEC Nijmegen - FC Twente 3:1

11.03.2012 14:30

Góly: 44. Lasse Schöne (pen.), 50. Kevin Conboy, 59. Género Zeefuik - 77. Glynor Plet

Kromě PSV nezvládlo svůj souboj ani Twente a v tabulce kleslo na třetí místo o bod za Ajax. Enschede ale narozdíl od Eindhovenu mělo dobrou formu a tento výsledek je možná ještě větším překvapením. Po výhře 6:2 právě nad PSV a 1:0 v Evropské lize nad Schalke nestačilo na sestupem ohrožený Nijmegen. Ten se díky výhře posunul na dvanácté místo se třiceti body a živí naději na horní polovinu tabulky, před "barážovým" Venlem má náskok pěti bodů.

Twente zaprvé přerušilo sérii šesti vyhraných duelů v řadě a po dlouhé době prohrálo o dvě branky. Navíc na Nijmegen nestačilo po osmi duelech v řadě a se svým výkonem nemohlo být spokojeno. Svěřencům kouče Steva McClarena se nepovedl konec a začátek druhého dějství. Ti se dostali do vedení po pokutovém kopu v poslední minutě první půle a druhou branku dali pět minut po přestávce. Twente za stavu 0:3 již pouze snížilo.

Domácí dostal do vedení ve 44. minutě Lasse Schöne, který se trefil z pokutového kopu po faulu Wouta Bramy na Pavla Cmovse. V 50. minutě bylo ještě rušněji a hostům vznikl velký problém. Po přímém volném kopu Koolwijka na zadní tyč tečoval míč do sítě Kevin Conboy. Hosté si vypracovali šance a skvělý gólman Gabor Babos zlikvidoval pokus Luuka de Jonga u zadní tyče, ten zblízka nedokázal včas zvednout balón.

Po necelé hodině hry udělalo NEC rozhodující krok, když zvýšil vedení útočník Genero Zeefuik. Ten po dalším ze skvělých přímých volných kopů Koolwijka uklidil míč do dolního rohu razantní hlavičkou. V 77. minutě už pouze snížil střídající Glynor Plet, který si naskočil na rohový kop Oly Johna a hlavou zamířil přesně. V samém závěru ještě pálili Nacer ChadlI a John, jenže nepřesně a výsledek se proto již nezměnil.

Více informací k zápasu

AFC Ajax - RKC Waalwijk 3:0

11.03.2012 14:30

Góly: 26. Jan Vertonghen, 54. Siem de Jong, 89. Lorenzo Ebecilio

Ajax zvládl duel proti Waalwijku s velkým přehledem a připsal si už své páté vítězství v řadě, tentokrát v poměru 3:0.

V úvodu zápasu se hrál nevýrazný fotbal, i proto první výraznější příležitost přišla až ve 23. minutě, kdy měl Christian Eriksen před sebou úplně prázdnou branku, jenže na centr van Rhijna jen těsně nedosáhl. O malou chvíli později se už ale Ajax dočkal. Janssenův roh byl prodloužen na zadní tyč, tam se prodral k zakončení stoper Jan Vertonghen a poslal svůj tým do vedení.

Waalwijk mohl následně vyrovnat, ovšem Schet v rozhodující okamžik nedokázal zasáhnout míč, takže z celé šance nic nebylo. Ve zbytku první půle pak hrozili především domácí. Nejprve de Jonga vychytal pozorný Zoet, těsně před přestávkou pro změnu Vertonghenův pokus vyhlavičkoval z brankové čáry van Peppen.

Brzy po změně stran dokázali svěřenci trenéra De Boera své vedení konečně navýšit. Siem De Jong využil chyby hostující defenzívy, výborně se zbavil vyběhnuvšího brankáře Zoeta a poslal míč do prázdné brány. Ajax následně začal Waalwijk výrazně přehrávat a brzy mohl přidat další branky, jenže Anita i de Jong ve svých šancích neuspěli, jelikož mířili těsně vedle.

Aktivní Siem de Jong ale hrozil i nadále. Nejblíže gólu byl v 68. minutě, kdy proti jeho hlavičce vytáhl Zoet bravurní zákrok a míč vyrazil. Krátce na to pálil z hranice pokutového území Ebecilio, ovšem ani on recept na hostujícího gólmana nenašel.

Waalwijk mohl v závěrečné desetiminutovce alespoň snížit, ovšem Mark Janssen hlavičkoval nad, van Houta pro změnu vychytal Vermeer. Gólový účet utkání tak nakonec uzavřel až Lorenzo Ebecilo, který v předposlední minutě pečetil na 3:0.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - FC Utrecht 1:1

11.03.2012 14:30

Góly: 6. Otman Bakkal - 59. Cedric van der Gun

Sestupem ohrožený Utrecht vybojoval velice cenný bod na půdě Feyenoordu a oddálil se alespoň na rozdíl jednoho korálku šestnácté pozici, která znamená účast v baráži. Feyenoord nenavázal na povedené vystoupení s Groningenem a opět ztratil na čelo tabulky, na které má v tuto chvíli na šesté pozici manko sedmi bodů. K tomu se lehce přiblížil sedmý Arnhem, který ztrácí taktéž sedm bodů.

Avšak ztráta Feyenoordu na přímý postup do pohárů činí jen tři body a to se určitě dá smazat. Přitom domácí se rychle dostali do vedení, jenže po necelé hodině hry bylo srovnáno. A i když ještě měli tlak, vše zmařilo vyloučení v 77. minutě. Utrecht podruhé za sebou remizoval a navíc v jarní části o body obral již třetího favorita ze silné šestky. Ovšem série bez vítězství proti Feyenoordu se již protáhla na číslo dvanáct!

Domácí se hned z první akce zápasu dostali do vedení, když po střele Jordy Clasieho z pětadvaceti metrů tečoval balón do sítě Otman Bakkal. V prvním poločase příliš nebezpečných šancí k vidění nebylo, za zmínku stojí pouze Bakkalova střela těsně mimo a hlavička Jersona Cabrala. Utrecht ožil až po změně stran, v 56. minutě si ale vytvořil dobrou příležitost Feyenoord. Po centru Bakkala pálil do boční sítě Ruben Schaken.

Poté se poprvé předvedl gólman Erwin Mulder, který vyrazil mimo tři tyče ránu Johana Martenssona. Ale na pokus střídajícího Cedrica van der Guna již neměl nárok. Jeho střela si našla cestičku z dvaceti metrů přímo k tyči. Domácí v další čtvrthodině obstřelovali branku soupeře, jenže vrátit vedení se jim nepovedlo. Třináct minut před koncem navíc Nelom Miquel fauloval Van der Guna a obdržel druhou žlutou kartu, poté se ani jeden celek na gólovou možnost nezmohl.

Více informací k zápasu

NAC Breda - PSV Eindhoven 3:1

11.03.2012 12:30

Góly: 12. Santi Kolk, 16. Anthony Lurling, 54. Santi Kolk - 5. Georginio Wijnaldum

Velké překvapení se zrodilo na půdě Bredy, kde prohrálo PSV a spadlo až na čtvrtou příčku o čtyři body za vedoucí Alkmaar. Twente je o skóre lepší a druhý Ajax má v tuto chvíli o bod více. Eindhoven je tak stále zřejmě otřesen prohrou s Twente v poměru 2:6 a nyní se v důležité fázi sezóny potřebuje co nejrychleji dostat zpátky nahoru. Třikrát v řadě prohrál a hrozí mu i vyřazení z Evropské Ligy.

V úvodním duelu na půdě španělské Valencie prohrálo 2:4 a v domácím prostředí tak má co dohánět. Problémem je hlavně obrana, která ve třech utkáních inkasovala hned třináctkrát. PSV nedokázalo zvítězit na půdě Bredy již šestkrát v řadě a jeho černá série proto pokračuje. Breda potvrdila roli nevyzpytatelného týmu a dostala se na třináctou příčku o tři body před šestnácté Venlo, které je zatím v zóně sestupu.

Hosté se rychle dostali do vedení, jenže za necelých deset minut dokázala Breda utkání otočit. Ke konci poločasu musel předčasně do sprch Stanislav Manolev a domácí toho využili deset minut po přestávce. Breda byla sice oslabena také po hodině hry, kdy byl vyloučen Robbert Schilder, ale ve zbývajícím čase si už výsledek pohlídala a neinkasovala. Vedoucí branku zápasu vsítil v 5. minutě Georgino Wijnaldum.

Ten po pasu Manoleva z pravé strany dorazil míč do sítě ze sedmi metrů. O sedm minut později bylo srovnáno, po centru Youssefa El-Akchaouie se trefil přímo do dolního levého rohu Santi Kolk. O otočení zápasu se postaral Anthony Lurling, který se sám probojoval do vápna a zakončil poděl gólmana Przemyslawa Tytona. Hosté poté měli šance a mohli srovnat, ovšem ve 42. minutě musel odejít ze hřiště po druhé žluté kartě Manolev.

Navíc v 54. minutě přidal svou druhou branku Kolk, který po pěkném pasu Lurlinga hlavou uklidil balón do horního rohu. V 61. minutě se sice síly na hřišti vyrovnali po surovém zákroku Schildera na Driese Mertense, jenže Breda i přes šance hostů nakonec výsledek ubránila.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - SBV Excelsior 4:2

10.03.2012 20:45

Góly: 20. Jeffrey Gouweleeuw, 37. Ramon Zomer, 39. Bas Dost, 77. Bas Dost - 4. Mitchell te Vrede, 71. Roland Alberg

Heerenveen proti poslednímu Excelsioru žádné zaváhání nepřipustil. Na vítězství se sice zřejmě nadřel více, než počítal, tři body si ale vzít nenechal.

Hosté dokázali favorizovaná Srdíčka dokonale zaskočit a už ve čtvrté minutě šli po gólu te Vredeho do vedení. Heerenveen se snažil na nepříznivý stav okamžitě odpovědět, jenže rána Assaidiho byla zblokována, Narsingh pro změnu pálil zhruba metr vedle. Vytoužený gól tak přišel až po dvaceti minutách hry, kdy se dostal k dorážce po Dostově hlavičce Jeffrey Gouweleeuw a bez problémů usměrnil míč do sítě.

Ovšem ani nerozhodný stav Heerenveenu příliš nevyhovoval, a proto obranu Excelsioru i nadále vytrvale zaměstnával. V 36. minutě byl nakonec za svou aktivitu odměněn. Assaidi odcentroval z levé strany, v šestnáctce se dostal k hlavičce kapitán Zomer a úspěšně zakončil. Uběhly necelé tři minuty a vedení domácích bylo už dvougólového. Patičkou dorazil míč do brány kanonýr Bas Dost.

Po změně stran se začalo ve vlažném tempu, i přesto ale první gólová příležitost přišla už po pěti minutách, kdy po centru Assaidiho zakončoval těsně vedle tyčky Dost. O moc lépe nedopadl zanedlouho ani Narsingh, ten pro změnu poslal míč pouze do boční sítě. Poté dali o sobě vědět také hosté, konkrétně Kalisse, jehož dělovku odhlavičkoval na brankové čáře stojící Zomer.

Heerenveenu první varování nestačilo, a proto v 71. minutě přišlo snížení na 3:2. Vandenbussche sice dokázal nepříjemnou Albergovu střelu vyrazit, na jeho následnou dorážku byl už ale krátký. Domácí fotbalisté ani po tomto momentu neznervózněli a brzy přidali čtvrtý gól. Po centru Narsingha se prosadil hlavou Bas Dost a uzavřel tak gólový účet dnešního zápasu.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - ADO Den Haag 0:2

10.03.2012 19:45

Góly: 5. Jens Toornstra, 84. Charlton Vicento

Heracles doma zaváhal a přijíždějící Den Haag si na konto díky vítězství 2:0 připsal cenné tři body v boji o záchranu.

Hosté měli snový začátek. Hned od prvních minut se tlačilo ADO do zakončení a v běžící 5. minutě přišla první branka. Osamocený Antoine van der Linden vyslal prudkou přihrávku středem hřiště. vše se zdálo ztraceno když domácí branář vyběhl, avšak podcenil rychlost a sílu míče a pouze vyrazil míč na dobíhajícího Toornstru. Ten nikým nehlídaný s přehledem poslal Den Haag do vedení.

O chvilku později se do dobré šance dostali i domácí. Hlavičkujícího Evertona však vychytal skvělým zákrokem Coutinho. První poločas toho moc nenabídl. Hosté bránili své cenné vedení a domácí nenacházeli recept, jak obranu Haagu překonat. Druhé dějství tak začalo hodně vyrovnaně. Postupem času však Heracles získával navrch a odměnu mu byla šance na vyrovnání. Hlavička Willyho Overtooma však skončila pouze v boční síti.

Domácí zaútočili ještě jednou. Mark Looms připravil skvělou střeleckou pozici Overtoomovi. Jeho následný volej však hostující brankář reflexivně vytáhl. Zdálo se, že utkání skončí hubeným vítězstvím hostů, avšak ti nechtěli nic ponechat v náhodě a v době, kdy se domácí nadechovali k finálovému tlaku udeřili. Toornstra výborně našel Vicenteho a ten s přehledem stanovil konečné skóre 0:2.

Více informací k zápasu

FC Groningen - SBV Vitesse 1:3

10.03.2012 18:45

Góly: 68. Dušan Tadić (pen.) - 42. Marco van Ginkel, 56. Jan-Arie van der Heijden, 90. Mike Havenaar

Groningen nezvládl domácí utkání a s Vitesse prohrál 1:3.

Utkání začalo velmi opatrně. Oba celky se spíše oťukávaly a čekaly na chybu soupeře. První šance nepřicházely, a tak si v Groningenu museli diváci počkat až do samotného závěru první půle. V běžící 42. minutě se k míči dostal Bony Wilfried a perfektním pasem vyzval na zteč Marco Van Ginkela. Ten nezaváhal a proti vyběhnutému brankáři si počínal chladnokrevně a poslal hostující celek do vedení.

První poločas toho opravdu moc nenabídl, a tak se všichni těšili na poločas číslo dvě. Ten začal větší aktivitou hostujícího celku a hned v 56. minutě si dokázal vytvořit brankovou příležitost. K volnému přímému kopu se postavil Alexander Buttner. Jeho střílený centr proletěl pokutovým územím a našel osamoceného Van Der Heijdena. Ten sice nečekal, že se míč dostane až k němu, avšak rychlou reakcí dokázal míč trefit a zvýšit tak vedení svého celku.

O chvilku později se však domácí odhodlali k útočení. Zvyšující se tlak vyvrcholil v 68. minutě, ve které se utrhl domácí Hyun Jun Suk a namířil si to přímo směr hostující branka. Ve sprintu mu však zabránil Guram Kašia a rozhodčí bez váhání nařídil pokutový kop. K tomu se postavil domácí Tadič a s přehledem proměnil.

Domácí tak vykřesali naději, avšak hostující Vitesse okamžitě začalo útočit a nechtělo dovolit žádný zvrat. Tlak však ustal a na tahu byl opět Groningen. Ten si však ani s ubývajícím časem nedokázal vytvořit žádnou šanci, a tak v nastaveném čase po centru ze strany stanovil konečný výsledek 1:3 hlavičkující Havenaar.

Více informací k zápasu

Roda JC - VVV Venlo 3:1

09.03.2012 20:00

Góly: 51. Sanharib Malki, 60. Davy De Beule, 86. Sanharib Malki (pen.) - 39. Maya Yoshida

Vítězná série Venla je u konce. Po čtyřech úspěšných zápasech dnes už VVV tvrdě narazilo a na půdě Rody prohrálo 1:3.

Hosté se ocitli blízko brance už v osmé minutě, kdy zakončoval Nwofor, gólman Kieszek jeho střelu ovšem vyrazil. Tentýž hráč zahrozil znovu za necelých deset minut, ani tentokrát však nedopadl o moc lépe, jelikož orazítkoval pouze tyčku.

Roda dala o sobě výrazněji vědět až ve 27. minutě. To hostující obrana nedokázala uhlídat Mitchella Donalda, který se zjevil ve výborné palebné pozici, jenže svou šanci nevyužil, výborně jej totiž vychytal brankář Gentenaar. Pět minut před přestávkou přišel jediný gól prvního poločasu. Holla z přímého kopu sice orazítkoval pouze břevno, k dorážce se ale dostal Maya Yoshida a poslal Venlo do vedení.

Po změně stran začala Roda jako vyměněná a nakonec se už po šesti minutách dočkala vyrovnání. Hostující obrana odvrátila centr pouze k Malkimu, který nedal Gentenaarovi žádnou šanci. Neuběhlo však ani deset minut a domácí fotbalisté vstřelili další branku. Tentokrát Vormer potáhl míč, předložil jej De Beuleovi, jenž zakončení zvládl s přehledem.

Hostům následně ještě více ztížil situaci Yoshida. Ten se totiž v 73. minutě nechal naprosto zbytečně vyloučit. Roda nakonec dokázala početní výhody využít čtyři minuty před koncem normální hrací doby, kdy se dopustil Timisela faulu v pokutovém území, za což musela pochopitelně následovat penalta. Její exekuce se ujal Malki a přesně umístěnou střelou pečetil na konečných 3:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AZ Alkmaar25164553:2552
2.AFC Ajax25147466:3349
3.FC Twente24146466:2848
4.PSV Eindhoven25146563:3748
5.SC Heerenveen25139356:3648
6.Feyenoord Rotterdam25136649:3245
7.SBV Vitesse25115932:2938
8.Roda JC251111343:5434
9.FC Groningen25951136:4632
10.RKC Waalwijk25941227:3831
11.Heracles Almelo25861139:3930
12.NEC Nijmegen25931328:3530
13.NAC Breda25841333:3928
14.ADO Den Haag25771129:4828
15.FC Utrecht25691036:4127
16.VVV Venlo25741431:5625
17.BV De Graafschap24441621:5416
18.SBV Excelsior25361619:5715

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (63)

Přidat komentář
Ondraa24

může mi prosím někdo trošku víc popstal toho Malkiho? koukám že je třetí nejlepší střelce zatím, to hraje tak dobře? díky

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš je vždy ve správný čas na správném místě

Reagovat
smazaný uživatel

Mimozemská Eredivisie - souhrn 25. kola Slusne vysledky na tiketiky

Reagovat
smazaný uživatel

Srdíčka by mohly vyhrát titul. To by byla docela sranda

Reagovat
AjaxFans

Titul neé,ale poháry by jim slušeli

Reagovat
Stiksxx

Tam se může stát ted opravdu cokoliv.

Reagovat
AjaxFans

Manolev má jaxi rád červenou

Reagovat
Stiksxx

Je to krypl! Dobře mu tak! Šel hrozně dolu. Když se podívám jak brání, tak vůbec nebrání, tak se nelze divit, že je u balonu vždy pozdě. A to platí pro všechny. Zase hrajou jak spící panny. Tenhle tým na titul nemá!

Reagovat
AjaxFans

Ta Breda je fakt zrádná,Schilder to solidně pohnojil

Reagovat
Stiksxx

To už jsem neviděl..Já to radši vypl

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal? taky náš ex hráč...

Reagovat
AjaxFans

Jj,taky náš.No ztratil míč a pak zajel zezadu Mertensa.

Jestli to dopadne jak to je a my vyhrajem,tak jsme před PSV.

Reagovat
AjaxFans

Chodíš na Zbrojovku ještě?

Reagovat
smazaný uživatel

se nedivím Mertens by mě taky strašně deprimoval kdyby mě obral o balón, prďola jeden . Čoveče dlouho jsem nebyl, ale do konce sezony určo na pivko a párek zajdu Zatím první dvě kola jara

Reagovat
smazaný uživatel

Good bye FRED!

Reagovat
Stiksxx

Asi tak.

Reagovat
AjaxFans

NEC @ NAC

Reagovat
smazaný uživatel

to je, ale krásná neděle hergot!

Reagovat
smazaný uživatel

ale tvoje čeština už tak krásná není

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď cajzl

Reagovat
afc ajax

Reagovat
afc ajax

ešte jedno prekvapenie by mohlo byť

Reagovat
smazaný uživatel

to už by bylo moc na dnešek

Reagovat
afc ajax

ani nie

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný. Ajax s touhle marodkou 1.

Reagovat
smazaný uživatel

příští kolo prokletý Haag a pak doma PSV tak uvidíme ještě Zatím pecka!

Reagovat
AjaxFans

Ještě je furt brzo na nějaké závěry.Nějak ke konci máme ještě Twente venku,což nebude sranda.

Co říkaš na ty kundy z Lyonu?Velká spokojenost a radost

Reagovat
afc ajax

to hej tak im treba "francúzom"

Reagovat
smazaný uživatel

s tím Haagem hrajem zas od 12:30 to zavání opět průserem! Tak jistě! Aopelu jse fandil jak nikdy

Reagovat
afc ajax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stiksxx

Já ti to říkal, že to nejsou žádný vořezávátka..ale ty máš svojí hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Iluzie o hladkom vitazstve nemal, ale priemerne muzstva by sa mali davat. Ale celkovo ta obrana posobila dnes dezorientovane. Asi unava z vytazenosti a absencia Luukovho dive efektu

Reagovat
smazaný uživatel

Krása.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle neděla je perfektní. Ještě kdyby vyhrála Kometa v Praze a bude výsledkově dokonalá.

Reagovat
smazaný uživatel

No říct mi někdo ráno, že Nijmegen přejede Twente a Sigma rozdrtí Plzeň, tak bych si asi pomyslel něco o ústavech. Teď už zbývá jen noční výhra Kings v NHL a je to pro mě den snů. A to jsem ještě zapomněl na Holušu.

Reagovat
Stiksxx

Jsem rád za vás a za Zeefuika.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeefuik je velkej borec, z toho jednou něco bude.

Reagovat
Stiksxx

Jak vůbec hraje? Hraje už základ ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, základ hraje teď prakticky v každým zápase. Na útočníka teda není moc gólovej, spaluje dost šancí, ale má výbornou techniku a dokáže spousty šancí vypracovat. Nemám moc přehled o současným týmu PSV, ale řekl bych, že zatím by se u vás moc neprosadil. Takže bych byl rád, kdyby u nás zůstal ještě další sezonu na hostovačce, případně ideálně na přestup.

Reagovat
AjaxFans
Reagovat
Trand

Alkmaar na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Eindhoven jede poslední dobou na všech frontách

Reagovat
AjaxFans

Nezbývá nic jiného,než jim to přát

Reagovat
afc ajax

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

3 zápasy a skóre 5:13 Už bylo třeba trošku PSV srazit k zemi. Ale v EL budu fandit to je jasné!

Reagovat
AjaxFans

Tos ty fotil?

I tá červená s míčem je jejich nálepka.

Reagovat
smazaný uživatel

nn nějak borec z Vaku to dával na facebook tak jsem se chtěl podělit

Reagovat
AjaxFans

Rutten musí ještě vydržet chvilku,takové 2 zápasy

Reagovat
Stiksxx

Je možný aby Douglas přestoupil z Twente do Ajaxu?

Reagovat
AjaxFans

Ultras se nemají rádi moc moc.

Když došel Theo,tak je to možné.Asi by to byla náhrada za Jana.

Reagovat
Stiksxx

Jo vidiš..Theo..Ale tak on je na sklonku kariéry. Douglas je ještě mladý. a přestoupit z lepšího týmu do horšího??

Reagovat
smazaný uživatel

Janssen byl minulý rok vyhlášen hráčem roku v Eredivisie. Nemyslím, že je na sklonku kariéry. Ajax je byl a bude vždycky nejlepší. To je v Holandsku známá věc ty popleto popletenej

Reagovat
smazaný uživatel

Zit zo starej slavy je obrovsky sebaklam i na znacku akou je Ajax

Reagovat
smazaný uživatel

to je zase blábol

Reagovat
Stiksxx

Reagovat
AjaxFans

Máš recht.Chelsea,City,Machačkala a spol ku předu

Reagovat
smazaný uživatel

né asi, ale záměrná náhrada.. Toho Janka asi obrečím, snad se rozloučí titulem!

Reagovat
smazaný uživatel

spíš myslím skončí v Bundeslize něco jsem teď četl.. že je v Holnadsku 4 roky a chce zkusit něco jiného. Brazilci jdou taky po lovech jak slepice po flusu

Reagovat
Stiksxx

tj. ale Ta holandská liga je pro ně výbornej rozjezd do Evropy.

Reagovat
AjaxFans

Brazilci = žoldáci.Jen prachy,prachy a prachy.Mounir má asi brazilské předky

Reagovat
smazaný uživatel

a pak se přežírají k prasknutí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele