základní část, 25. kolo
10.03.2012 19:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Heracles Almelo - ADO Den Haag 0:2

Heracles doma zaváhal a přijíždějící Den Haag si na konto díky vítězství 2:0 připsal cenné tři body v boji o záchranu.

Hosté měli snový začátek. Hned od prvních minut se tlačilo ADO do zakončení a v běžící 5. minutě přišla první branka. Osamocený Antoine van der Linden vyslal prudkou přihrávku středem hřiště. vše se zdálo ztraceno když domácí branář vyběhl, avšak podcenil rychlost a sílu míče a pouze vyrazil míč na dobíhajícího Toornstru. Ten nikým nehlídaný s přehledem poslal Den Haag do vedení.

O chvilku později se do dobré šance dostali i domácí. Hlavičkujícího Evertona však vychytal skvělým zákrokem Coutinho. První poločas toho moc nenabídl. Hosté bránili své cenné vedení a domácí nenacházeli recept, jak obranu Haagu překonat. Druhé dějství tak začalo hodně vyrovnaně. Postupem času však Heracles získával navrch a odměnu mu byla šance na vyrovnání. Hlavička Willyho Overtooma však skončila pouze v boční síti.

Domácí zaútočili ještě jednou. Mark Looms připravil skvělou střeleckou pozici Overtoomovi. Jeho následný volej však hostující brankář reflexivně vytáhl. Zdálo se, že utkání skončí hubeným vítězstvím hostů, avšak ti nechtěli nic ponechat v náhodě a v době, kdy se domácí nadechovali k finálovému tlaku udeřili. Toornstra výborně našel Vicenteho a ten s přehledem stanovil konečné skóre 0:2.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele