Ligue 1 - souhrn 22. kola

05.02.2011, 20:56, aktualizováno 06.02.2011, 22:55
Komentáře a souhrny
Lille dále vévodí lize, nic na tom nezměnila nedělní remíza v Auxerre. Rennes vyzrálo na PSG a vrací se do boje o titul, Lens remizoval s Bordeaux. Marseille udolala poslední Arles, Toulouse porazilo Monako. Totéž platí pro St. Etienne, to uspělo v Montpellieru. Brest vyhrál nad Nancy, Nice si poradilo se Sochaux a tři body má i Lorient. Po jednom berou Lens a Valenciennes.

Olympique Lyon - Girondins Bordeaux 0:0

06.02.2011 21:00

Góly: -

Jednu velkou nudu nabídlo očekávané střetnutí dvou francouzských velkoklubů mezi Lyonem a Bordeaux. Oba celky si toho v zápase opravdu moc nevytvořily a remíza 0:0 je více než spravedlivým výsledkem. OL tak zahodil šanci, jak se bodově dotáhnout na druhé PSG a třetí Rennes, Les Girondins se stále drží ve středu tabulky, konkrétně jsou devátí.

První šanci si vytvořil Lyon po čtvrthodině hry, když se Bastosův centr setkal s plány Gourcuffa, který vypálil směrem na gólmana Carrassa, na brankové čáře ale dokázal střelu odvrátit obránce Chalme. Poté se o vstřelení gólu hlavou pokoušel domácí Cris, ten ale mezi tři tyče vůbec nezamířil.

Olympique byl brance stále blíže a blíže, a ačkoli brankář Carrasso ten večer moc nestíhal, zastoupili za něj na brankové čáře jeho spoluhráči. Konkrétně to byli Ciani s Trémoulinasem, kteří museli zablokovat gólové příležitosti Gomise a aktivního Crise. Za hosty v první půli mohl skórovat snad jen Ben Khalfallah, ovšem ten střílel jen do boční sítě.

Ani druhé dějství nenabídlo kdo ví jak útočný fotbal bohatý na brankové příležitosti. Těsně po obrátce se musel vytáhnout Carrasso proti pokusu Toulalana, na druhé straně se ve 48. minutě poprvé zapotil i gólman Lloris, jenž zlikvidoval ránu Modesteho. V 53. minutě bordeauxský útočník pálil ostrými znovu, ani v tomto případě se však síť nerozvlnila a další příležitosti již k vidění nebyly.

Více informací k zápasu

Toulouse FC - AS Monaco 2:0

06.02.2011 17:00

Góly: 48. Moussa Sissoko, 76. Moussa Sissoko

Monaku zatím nepomáhá ani lednové masivní posilování. Knížecí klub dnes znovu nezískal tři body, když na hřišti Toulouse prohrál 0:2. Obě branky vstřelil defenzivní záložník Moussa Sissoko.

TFC se tak z jedenácté pozice posunuli již mezi nejlepších deset, konkrétně mu patří sedmá příčka. Na pohárové pozice ztrácí přitom pouze tři body, vedoucí Lille má náskok devíti bodů. Monako v lize nevyhrálo již tři zápasy v řadě, naposledy se radovalo ze zisku tří bodů ještě v minulém roce. Také kvůli tomu nadále zůstává na předposledním místě, horší je pouze letos tragické Arles.

Monako přitom začalo utkání lépe než jeho soupeř. Lukman Haruna se již v úvodních minutách dostal do velice nadějné pozice, jeho dělovka ale nakonec skončila nad bránou. Od té doby to ale byli domácí, kteří měli nad svým soupeřem jasně navrch. Etienne Didot nedokázal soupeřova gólmana překonat z poměrně velikého úhlu.

Stejný hráč se poté rozhodl pro přihrávku, objevil dobře postaveného Paola Machada, který donutil Stephana Ruffiera k efektnímu zákroku. Domácí se nadále tlačili do útoku. Machado oslovil centrem Sissoka, ale i on ztroskotal na dobře chytajícím Ruffierovi. Své neoddiskutovatelné kvality předvedl i proti tvrdé hlavičce Federica Santandera.

Toulouse se zaslouženě ujalo vedení dvě minuty po změně stran. Cheik M'Bengue sice našel svým centrem pouze Mahamadoua Diarru, ten ale míč odhlavičkoval tak nebezpečně, že gólman Ruffier měl co dělat, aby míč neskončil v síti. Nicméně balon v rukavicích neudržel a dobíhající Moussa Sissoko tak měl již práci jednoduchou - 1:0.

Monako se pokusilo stav utkání zvrátit, Park Chu-Young pálil z přímého kopu nebezpečně, nakonec ale jeho rána skončila mimo. Zápas byl rozhodnut v 76. minutě, kdy se z veliké vzdálenosti odhodlal opět Sissoko. A nemusel litovat, jeho dělovka se od tyče odrazila do brány - 2:0.

Za hosty mohl ještě ke konci utkání snížit střídající Moukandjo, jehož vyslal do samostatného úniku Diarra, nicméně tento útočník nakonec nedokázal vystřelit.

Více informací k zápasu

AJ Auxerre - Lille OSC 1:1

06.02.2011 17:00

Góly: 85. Dariusz Dudka - 9. Moussa Sow

Auxerre urvalo v závěru velice cennou remízu s vedoucím Lille. To se ujalo brzy vedení díky brance Moussy Sowa, v 86. minutě ale domácí fanoušky rozradostnil Dariusz Dudka.

Přesto trápení Auxerre nadále pokračuje. Tým nevyhrál již od poloviny listopadu minulého roku, z posledních tří zápasů získal pouze dva body. Získaný bod ale dnes svěřencům Jeana Fernandeze stačil k posunu o jednu příčku výše - na pozici patnáctou. Naproti tomu Lille po třech výhrách v řadě znovu ztratilo, jednalo se již o devátou remízu v této sezoně. Díky prohře Paris SG ale dogy svůj náskok navýšily již na pět bodů.

Hosté se málem dostali do vedení již v páté minutě. Moussa Sow vyslal na brankáře Sorina velice nebezpečnou střelu, míč již překonal strážce branky, mezi tři tyče se ale nakonec nevešel. Senegalskému útočníkovi ale úvodní zaváhání vadit příliš nemuselo, nejlepší střelec nejvyšší francouzské ligy se prosadil o čtyři minuty později. Sow využil zaváhání obrany domácích a akrobatickým zakončením poslal míč k levé tyči - 0:1.

Gólman Lille si připsal o pár minut později fantastický zákrok proti domácímu Anthonymu Le Tallecovi, jenž velice nebezpečně hlavičkoval. Čtyři minuty před koncem se pokoušel navýšit vedení hostů z přímého kopu Eden Hazard, jeho rána z pětadvaceti metrů ale příliš veliké nebezpečí neznamenala.

Polský záložník Dudka se do své první příležitosti dostal deset minut po změně stran, když se jako první procpal k míči u bližší tyče. Jeho hlavičku ale zblokoval obránce Adil Rami. Poté se do další příležitosti dostali opět hosté. Hazard velice povedeně uvolnil Francka Bériu, ten ale v 64. minutě přestřelil.

Domácí se v poslední čtvrthodince nadechli k velikému tlaku. Nejdříve pálil z dálky nebezpečně střídající Dennis Oliech, nicméně minul. Jiný dalekonosný pokus, tentokrát z kopaček Dudky, vychytal Landreau. Domácí se nakonec dočkali vyrovnání pět minut před koncem utkání. Sammaritanův přímý kop usměrnil do sítě Dudka, jenž využil statické obrany soupeře.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - Paris Saint-Germain 1:0

05.02.2011 21:00

Góly: 19. Yacine Brahimi

Rennes získalo důležité tři body v souboji s PSG. Výhru 1:0 zařídil už po dvaceti minutách hry Brahimi, který v branku proměnil svou sólo-šanci. Domácí se v tabulce dotáhli bodově právě na svého soupeře a třetí místo jim patří jen díky horšímu skóre. Tenhle výsledek jinak dost nahrává vedoucímu Lille. Jestli zítra vyhraje v Auxerre, bude mít na čele náskok sedmi bodů.

Už v 19. minutě se mohli domácí příznivci radovat z parádního gólu francouzsko-alžírského záložníka Yacineho Brahimiho. Jakmile dostal míč, vydal se kolem Makeleleho a Chantoma do středu hřiště a rychlou a přesnou střelou k bližší tyči překvapil i gólmana Edela, který se po meruně jen marně natahoval.

O dvě minuty později mohl vyrovnat Bodmer, jemuž hezky nahrál zprava Jallet, jenže z blízkosti nedokázal překonat jinak skvěle chytajícího renneského brankáře Doucheze. Ve 35. minutě zasahoval Edel proti hlavičce Danzeho, o pár chvil později musel za nevhodná kritická slova vůči rozhodčímu Duhamelovi odejít na tribunu domácí trenér Antonetti.

Druhá půle byla co do počtu gólových akcí opravdu hodně zajímavá a nezaujatému příznivci fotbalu se musela zajisté líbit. I v ní, dá se říci, byli lepší domácí borci. Tetteyův centr zprava se snažil z první usměrnit do brány Leroy, ale Edel byl v tu chvíli tím správným mužem mezi třemi tyčemi.

Douchez naopak musel polapit jak pokus Giulyho, tak i další od Chantoma. Poté byl Giuly opět hodně blízko vstřelení gólu, dokonce dokázal Doucheze překonat, jenže z brankové čáry dokázal uklidit míč do bezpečí obránce Souprayen. Renneský Leroy následně se svou střelou neuspěl, jelikož mířil vedle.

V 74. minutě znovu zlobil zkušený mazák Giuly. Ten totiž hezky po vhazování předal míč spoluhráči Nenemu, který přihrávkou našel ve vápně Hoaraua, pařížský útočník bohužel šancí trestuhodně pohrdl a ztroskotal na Douchezovi. Domácí Lemoine mohl zasadit definitivní úder, ale střílel nakonec těsně vedle.

O nic dál nebyl gólu Camara, jehož střela levačkou se otřela o levou tyčku. Závěrečné minuty byly pro Rennes opravdu hodně horké. Neneho pokus vytěsnil jen konečky prstů Douchez na rohový kop, pár desítek sekund na to dokonce rozvlnil síť střídající Maurice, ale ofsajdové postavení znemožnilo možnou branku uznat.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - AS Saint-Étienne 1:2

05.02.2011 19:00

Góly: 86. Jonas Martin - 12. Emmanuel Rivière, 37. Emmanuel Rivière

Dvě branky hostujícího Riviéreho z prvního poločasu rozhodly o tom, že tři body putují do St. Etienne. 20letý útočník se trefil ve 12. a 37. minutě. Domácí tým skóre kosmeticky upravil až v samotném závěru zápasu.

Hosté mohli těžko do zápasu vstoupit lépe, už ve dvanácté minutě utekl domácí obraně Riviére, poté udělal kličku i gólmanovi Jourdrenovi a pohodlně dopravil míč za brankovou čáru - 0:1. O pět minut později mohlo být vyrovnáno, avšak Marveaux trefil pouze boční síť branky, kterou střežil Janot. V 37. minutě se pak skóre měnilo podruhé, hosté předvedli pohlednou kombinaci a před domácím strážcem svatyně se objevil osamocený Batlles. Ten ale nezakončoval a přihrál ještě lépe postavenému spoluhráči - a tím nebyli nikdo jiný než útočník Riviére. Na toho čekala velmi snadná úloha, z dvou metrů doklepnout míč do prázdné branky - 0:2.

Brankář Montpellieru Jourdren své spoluhráče hned několikrát podržel v úvodu druhé pětačtyřicetiminutovky, nejprve vychytal Saka, o pár momentů později zneškodnil pokus střídajícího Aubameyanga.

Domácí se přece jen gólu dočkali, čtyři minuty před závěrečným hvizdem zahrával téměř z poloviny standardní situaci Dernis, míč se po závaru v pokutovém území hostů dostal až k Martinovi a ten jej poslal za záda brankáře Janota - 1:2. To však bylo ze strany domácího týmu vše a tři body si tak odvážejí hosté ze St. Etienne.

Více informací k zápasu

OGC Nice - FC Sochaux 1:0

05.02.2011 19:00

Góly: 29. Nemanja Pejčinović

Sochaux potvrdilo, že na cizích hřištích se mu prostě letos vůbec nedaří a kvůli dalšímu neúspěchu si připsalo již svou devátou porážku z celkových jedenácti venkovních utkání. Nice naopak díky výhře 1:0 uteklo do trochu bezpečnějších vod, nyní je na čtrnáctém místě s tříbodovým náskokem na sestupové pásmo.

První se mohlo ujmout vedení Sochaux, ve 12. minutě našla Aninova přihrávka u bližší tyče Ideyeho, který z voleje jen těsně minul bránu. Na druhé straně pálil nebezpečně Bellion, avšak hostující brankář Richert mu střelu polapil. Z první zkoušel skórovat i hostující Martin, ale stejně jako jeho kolega Ideye v úvodu zase bránu netrefil.

Jedinou branku utkání zařídil ve 29. minutě srbský obránce Nemanja Pejčinovič. Mounierův centr našel jeho hlavu a mladý Srb se o pár sekund později radoval ze své první trefy v Ligue 1. Poslední důležitý milník, který se udál ještě v prvním dějství, měl na starosti sochauxský Anin. Ten se totiž ve 44. minutě nechal po druhé žluté kartě vyloučit.

Přesto se Sochaux po přestávce nevzdalo. A dokonce se mu podařilo rozvlnit síť, Perquis podobně jako Pejčinovič usměrnil po centru Boudebouze hlavou míč za záda gólmana Ospiny. Jenže si přitom pomohl faulem. Rozhodčím trvalo skoro tři minuty, aby hosty přesvědčili, že gól nakonec uznán být nemůže.

Nice se dostalo do další šance o navýšení skóre zásluhou Ljuboji, ovšem toho vychytal Richert. V 88. minutě si mohl Perquis zlepšit náladu, když se ocitl téměř sám před Ospinou, avšak ten nakonec dokázal jeho ránu se štěstím vyrazit mimo nebezpečí, a podržel tak svým jistým zákrokem zisk tří bodů pro svůj tým.

Více informací k zápasu

Olympique Marseille - AC Arles-Avignon 1:0

05.02.2011 19:00

Góly: 55. André-Pierre Gignac

Olympique Marseille se pořádně nadřel na vítězství nad outsiderem ligy Arles-Avignonem. Tři body mu zajistila jediná branka Gignace z 55. minuty. Na druhou stranu je pravda, že v první pětačtyřicetiminutovce nastřelil dvakrát břevno. Domácí se posunuli na druhé místo jen bod za druhým PSG a třetím Rennes, hosté zůstávají samozřejmě poslední.

Pochopitelně že kvalitativní rozdíl mezi obhájcem titulu a nováčkem ligy, který se navíc nachází beznadějně na posledním místě, byl vidět už od samotného začátku. V 6. minutě si na centr Rémyho naskočil Gignac, který hlavou jen těsně minul bránu. Hosté sice záhy chtěli odpovědět šancí Meriema, ovšem jeho ránu dokázal včas zastavit bek Souleymane Diawara.

A pak začalo zvonit břevno, které vlastně chránilo hostující Lvy před inkasováním. Ve 12. minutě připravil Brandao příležitost pro spoluhráče Gignace, jehož následná střela udeřila o horní brankovou konstrukci. Hostující gólman Merville zabránil ve skórování hlavičkou M'Biovi, Cheyrou na něj rovněž nevyzrál.

Brandao poté vybojoval díky tomu, že byl faulován, pro Lucha Gonzáleze pozici pro přímý kop. Už už se střela stáčela do branky, když najednou míč podruhé pusinkoval břevno. Přesto Arles-Avignon nepůsobilo odevzdaně, třeba Kaba Diawara se po přihrávce od Dja Djedjeho probíjel do gólové příležitosti, nakonec však ztroskotal na domácím gólmanovi Mandandovi.

Ve druhé půli Marseille pokračovala v aktivní hře, v prvním dějství se jí totiž dobýt branku soupeře nepodařilo. Zkraje měl nabito dvakrát Heinze, Merville však oba jeho pokusy levačkou v rozmezí tří minut zneškodnil. Přece jenom se ale OM dočkal branky v 55. minutě. Lucho González nahrál na levou stranu Brandaovi, který následně ve vápně našel pohodlně skórujícího Gignace.

Ačkoli domácí vedli, museli být hodně na pozoru. Opravdu nebylo daleko od toho, aby došlo na nějakou senzaci a všemi odsouzený nejslabší celek Ligue 1 si odvezl třeba bod. Dja Djedjeho si vyhlédl v 75. minutě centr Laurentiho, následná hlavička skončila jen těsně mimo. V největší šanci se však ocitl střídající Jonathan, který po samostatném sólu neuspěl tváří v tvář Manandovi.

Více informací k zápasu

SM Caen - FC Lorient 0:2

05.02.2011 19:00

Góly: 22. Morgan Amalfitano, 86. Kévin Gameiro

Lorientský forvard Kevin Gameiro navázal na svůj poslední zápas, zásluhou jehož dvou gólů skolil Brest, a jeho další trefa nyní pomohla porazit venku trápící se Caen. To naopak nezopakovalo svůj výkon z posledního kola proti Auxerre (vítězství 2:0) a proti svému soupeři nyní tahalo za kratší špagát. Lorient zaslouženě vyhrál 2:0.

Hostující mužstvo předvedlo ve 22. minutě povedenou akci, na jejímž konci stal úspěšný střelec Amalfitano. Sosa byl hezky uvolněn na levé straně, následným centrem našel svého spoluhráče, který hlavou usměrnil míč za záda domácího gólmana Thébauxe. Caen mohlo naopak o tři minuty později vyrovnat z prakticky totožné šance.

Hamouma nacentroval zprava na Seubeho, jenž vypálil z první, ale zamířil pouze vedle brány. Gameiro nejprve nebyl tolik na očích, ostřílený kanonýr vystrčil růžky až ve 37. minutě. Diarra na něj vyslal pas, Gameiro si ho parádně zpracoval a vypálil směrem na Thébauxe, ten se tentokráte mezi třemi tyčemi činil a z klobouku vytáhl fantastický zákrok.

Lorient i po obrátce hrál svou hru a i nadále z ní dost těžil. Gameiro ukradl míč nepozornému protihráči Lecaovi jako dítěti lízátko a pelášil sám proti Thébauxovi, nakonec však jeho svatyni netrefil. Na druhé straně dost zahrozil Deroin, jenž se snažil o vstřelení branky z přímého kopu a jen o píď do brány nezamířil.

Poté našel Amalfitanův centr hlavu Sosy, toho ale zase vychytal skvělý Thébaux. Les Merlus nakonec potvrdili zisk tří bodů v 86. minutě. Amalfitano až moc snadno prošel domácí obranou, takže mu následně stačilo jen přihrát Gameirovi, který se v zakončení nezmýlil. V nastaveném čase mohl se skóre udělat něco i střídající Sunu.

Devatenáctiletý mladík z tožskými kořeny je na hostování v Lorientu z londýnského Arsenalu, a ačkoli na hřišti pobyl prakticky jen nějaké tři minuty, díky kterým si odbyl debut ve svém novém klubu, byl to on, kdo nechal svou střelou z levé strany vápna gólmana Thébauxe v utkání naposledy zapotit.

Více informací k zápasu

RC Lens - Valenciennes FC 1:1

05.02.2011 19:00

Góly: 37. Issam Jemâa - 39. Mathieu Dossevi

Spravedlivou remízou skončil souboj dvou celků ze spodní části tabulky. Lens sice ve 37. minutě vedlo 1:0 díky trefě Jemaay, ale jen o pár chvil později dokázal za Valenciennes srovnat Dossevi. Skóre se pak již nezměnilo, a tak si hosté drží tříbodový odstup na sestupové pásmo, zatímco domácí se z něho po této remíze nevyhrabali a jsou osmnáctí.

Úvodní minuty patřily spíše hostujícímu celku. Danic v 17. minutě obral o míč chybujícího obránce Queudrueho a nebezpečně vypálil, nebýt Sertica, který střelu zablokoval, možná by tahle šance natropila pro Lens ještě víc škody. Ve 37. minutě se však domácí ujali vedení. Maoulida zleva fantasticky nacentroval na Jemaau, jenž hlavou napoprvé brankáře Penneteaua nepřekonal, bleskovou dorážkou už ovšem ano.

Moc dlouho se však domácí příznivci z dobrého výsledku netěšili. Jen o dvě minuty později unikl po levé straně Danic, našel u bližší tyčky Dosseviho, jenž přesnou hlavičkou nedal domácímu gólmanovi Runjemu žádnou šanci. Ve 42. minutě mohl Lens vrátit jednogólový náskok Varane, jenže ten po centru Sertica hlavičkoval jen do prostor, kde se brána zkrátka nenacházela.

Těsně před přestávkou měl gól na kopačce valencienneský Pujol, jenže když už dokázal překonat Runjeho, dokázal jeho střelu zastavit obranný zákrok Queudrueho. V 52. minutě hostující Tae-Hee vystřelil z dobré pozice jen do tribun, na druhé straně Penneteau dokázal vychytat šanci Sertica. V 65. minutě Jemaa mířil jen vedle, v 73. minutě se Penneteau zase vytáhl proti dělovce Sertica.

Více informací k zápasu

Stade Brestois - AS Nancy-Lorraine 2:1

05.02.2011 19:00

Góly: 44. Jonathan Ayité, 88. Bruno Grougi - 74. Moïse Brou Apanga (vl.)

Fotbalisté Brestu přerušili svou šestizápasovou šňůru bez ligového vítězství a doma porazili v lítém boji Nancy těsně 2:1. I když měli většinu zápasu pod svojí kontrolou, hostům se podařilo odpovědět na úvodní trefu Ayiteho z první půle vlastním gólem domácího Apangy čtvrthodinu před koncem. Nakonec ale rozhodl proměněný přímý kop Grougiho.

Brest vstoupil do utkání aktivně a hostující gólman Gregorini měl co na práci. Nejprve zasahoval proti pokusu Baysseho a poté musel likvidovat i přízemní střelu Ayiteho. Féretova zablokovaná rána byla asi to jediné, co mohl ASNL v první půli nabídnout, ve 44. minutě už však poprvé inkasovali.

Jinak ještě předtím dokázal Poyetovu střelu zastavit obránce Andre Luiz, stejně se však nakonec při této akci musel činit i Gregorini. Ayiteho hlavička pak letěla jen těsně vedle. Onen gólový moment zařídil Grougi, který nacentroval na spoluhráče Ayiteho a ten už se hlavou tentokráte nemýlil.

Navýšit skóre mohl i N'Goyi, ovšem jeho rána jen těsně přeletěla bránu, na druhé straně si také jednou zachytal i domácí brankář Elana, jenž vytěsnil dalekonosnou střelu Berenguera alespoň do zámezí. Překonat Gregoriniho chtěl podruhé i Lesoimier, jeho dělovka však kvůli pohotovému zákroku skóre nezměnila.

Hosté se dočkali šťastného vyrovnání v 75. minutě, ačkoli Brest hrál celou dobu lepší fotbal. Ke skrumáži se špatně přimotal domácí Apanga, který rukou poslal míč do vlastní sítě. V 88. minutě ale bretaňský klub urval vítězství na svou stranu, Grougi totiž zakroutil parádním způsobem svou střelu z přímého kopu přesně do sítě.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Lille OSC22119240:2242
2.Paris Saint-Germain22107534:2437
3.Stade Rennes22107524:1737
4.Olympique Marseille2299430:1836
5.AS Saint-Étienne2298531:2435
6.Olympique Lyon2298530:2335
7.Toulouse FC22103925:2233
8.Montpellier HSC2296720:2333
9.Girondins Bordeaux22710527:2331
10.Stade Brestois2287723:2131
11.FC Lorient2294926:2731
12.FC Sochaux22841035:2728
13.Valenciennes FC2268825:2526
14.OGC Nice2268815:2226
15.AJ Auxerre22413527:2625
16.AS Nancy-Lorraine22741123:3425
17.SM Caen22661022:3124
18.RC Lens2258922:3523
19.AS Monaco22312720:2321
20.AC Arles-Avignon22151611:438

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (36)

Přidat komentář
Godwinson

Příšerný výsledky! Škoda hlavně Caen a Sochaux a taky Arles :)

A Montpellier, škoda slov, ta potence je hrůzostrašná.

Reagovat
Godwinson

PSG, zabrat!

Reagovat
smazaný uživatel

Bez fanoušků se zabírá špatně. Je to vlastně paradoxní, že za poslední dobu se PSG nejvíc daří, když nemají podporu svých fanoušků.

Reagovat
Godwinson

Tak, s tím kádrem, co mají ... ještě, aby se jim nedařilo. Ten je tak silnej, že ani záškodník Kombouaré už to nedokáže prasit! :))

Reagovat
smazaný uživatel

Já to teda kdovíjak nesleduju, ale on jim hrozně pomohl ten Néne. Kdykoliv jsem se podíval na souhrn francouzský ligy, nebo se mrknul na livescore, tak dal Néne branku.

Reagovat
Godwinson

To rozhodně, ten jim udělal haldu bodů prakticky sám.

Reagovat
tulen

Sochaux nedalo gol

Reagovat
smazaný uživatel

ROUGE ET NOIR YEHEEY!

Reagovat
Godwinson

Špatný, velmi špatný výsledek!

Reagovat
onze

Škoda, veľká škoda. Bodík, sme si určite zaslúžili. Zápas veľmi dobrý, ale škoda výsledku. ALLEZ PSG ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

OGC Nice Já vás miluju

Reagovat
JozkokozleJ

By ma zaujimalo ako dlho OGC uz nevypadli z L1. Pride mi, ze sa pernamentne zachranuju, ale nidky nevypadnu (nie ze by som im to zelal, ba naopak). No s tym stadionom by uz mohli nieco robit.

Reagovat
JozkokozleJ

Tak som si to pozrel a do L1 postupili v sezone 01/02 a odvtedy sa tam drzia. Nie je vsak pravdou, ako som si myslel, ze maju vzdy problemy so zachranou ...

Reagovat
smazaný uživatel

No stadion se má stavět nový nebo se už staví teď nevím :)) No někdy to vypadá že by mohlo být i to 8.Místo ale oni to v pruběhu sezony začnou kurvit a pak vždycky hrajou o zachranu :((

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi nepomohl by mi někdo vylepšit design na mejch stránkách? etienne-fans.webgarden.cz.Nemám z tvorbou desigenu zkušenosti.

Reagovat
onze

Ahoj Sidy 589. Skúšal som ísť na tvoju stránku. Ale, žiaľ nejde mi to. Držím palce, aj keď som fanúšik PARIS SG. My máme PSG stránku.

Reagovat
smazaný uživatel

pardon až ted sem si přečet že tohle nessmim! tak ten koment ignorujte!!

Reagovat
Godwinson

Moussa

... už měl být jinde. ,)

Reagovat
Godwinson

Lyon, do toho!!

Reagovat
Langi

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se nepredvedli..

Reagovat
Langi

spíš se nedokázali prosadit proti soupeři, který nic nepředvedl

Reagovat
smazaný uživatel

Jussie na AM a na křídlech Pláša s BK Na to snad zas ani nebudu koukat.

Reagovat
Godwinson

Nic moc, ale ta obrana vypadá aspoň opět normálně, úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

NUUUDAAA! Dneska vecer sme meli ladit Serii A

Reagovat
smazaný uživatel

V Newcastlu se začíná šuškat o Gervinhovi. Za kolik by ho mohlo Lille pustit?

Reagovat
Godwinson

15

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm.. tak za tolik nepřijde. Když Arfa stál kolem 7,5, tak nemůžem dát dvakrát tolik za Gervinha... ještě prý se s Liverpoolem dohadujem na podepsání Marveauxe. Můžu tě poprosit o nějakou stručnou charakteristiku toho hráče?

Reagovat
Godwinson

Marveaux je skvělej hráč. Hodně stručnou. Je ohromně rychlej, technicky skvěle vybavenej, kreativní a má parádní levačku. Zahraje na obou křídlech, i AM. Loni jeden z nejlepších hráčů ligy. Co je mrzutý jsou jeho zranění, teď se vylízal z druhýho těžkýho zranění během dvou sezón, takže si nejsem úplně jistej správností toho kroku.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. Jestli to správně chápu, tak kupovat oba by byla hloupost, protože jsou si postem hodně podobní - akorát Marveaux hraje víc ze zálohy a Gervinho spíš z útoku.

Reagovat
Godwinson

Tak osobně bych byl pro Gervinha, na jednu stranu Ben Arfa, na druhou Gervinho, krásný. :) Byla by to sázka na jistotu, i když "poměrně dost drahá", předpokládám, že půjdete hlavně po kvalitnim hroťákovi.

Reagovat
smazaný uživatel

To předpokládáš správně A toho mám osobně vyhlídnutýho taky ve L1 - Erdinc či Gignac. Uvidíme, jestli se sny plní.

Reagovat
Godwinson

Skvělý výběr, špičkoví hráči. I když zejména Gignac by byl ohromně drahej ... zlatej Gervinho ,)

Reagovat
smazaný uživatel

kolik by stáli Erdinc a nebo Hoarau? Co vím tak PSG je bohaté a asi by pod 15 nešli. Jinak A-P.G. asi Marseille nepustí když přišel v létě a ani on nebude chtít pryč nebo ne? Nemluvě o tom že stál 17,5 mega.

Reagovat
Godwinson

To se těžko tipuje, tu dvojku za PSG bych v současnosti tipoval tak na 10-15M. U Gignaca by to bylo něco jinýho, jak píšeš, přišel před sezónou za pořádnej ranec, tam by to dle mě nebylo pod 20M, spíš výrazně více. Ale ceny ve Francii dokážou vždy překvapit .. :)

Reagovat
SniperxXx

Sow hodně parádně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele