22. kolo
05.02.2011 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

OGC Nice - FC Sochaux 1:0

Sochaux potvrdilo, že na cizích hřištích se mu prostě letos vůbec nedaří a kvůli dalšímu neúspěchu si připsalo již svou devátou porážku z celkových jedenácti venkovních utkání. Nice naopak díky výhře 1:0 uteklo do trochu bezpečnějších vod, nyní je na čtrnáctém místě s tříbodovým náskokem na sestupové pásmo.

První se mohlo ujmout vedení Sochaux, ve 12. minutě našla Aninova přihrávka u bližší tyče Ideyeho, který z voleje jen těsně minul bránu. Na druhé straně pálil nebezpečně Bellion, avšak hostující brankář Richert mu střelu polapil. Z první zkoušel skórovat i hostující Martin, ale stejně jako jeho kolega Ideye v úvodu zase bránu netrefil.

Jedinou branku utkání zařídil ve 29. minutě srbský obránce Nemanja Pejčinovič. Mounierův centr našel jeho hlavu a mladý Srb se o pár sekund později radoval ze své první trefy v Ligue 1. Poslední důležitý milník, který se udál ještě v prvním dějství, měl na starosti sochauxský Anin. Ten se totiž ve 44. minutě nechal po druhé žluté kartě vyloučit.

Přesto se Sochaux po přestávce nevzdalo. A dokonce se mu podařilo rozvlnit síť, Perquis podobně jako Pejčinovič usměrnil po centru Boudebouze hlavou míč za záda gólmana Ospiny. Jenže si přitom pomohl faulem. Rozhodčím trvalo skoro tři minuty, aby hosty přesvědčili, že gól nakonec uznán být nemůže.

Nice se dostalo do další šance o navýšení skóre zásluhou Ljuboji, ovšem toho vychytal Richert. V 88. minutě si mohl Perquis zlepšit náladu, když se ocitl téměř sám před Ospinou, avšak ten nakonec dokázal jeho ránu se štěstím vyrazit mimo nebezpečí, a podržel tak svým jistým zákrokem zisk tří bodů pro svůj tým.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele