Ligue 1 - souhrn 20. kola

11.01.2013, 20:56, aktualizováno 13.01.2013, 22:59
Komentáře a souhrny
Lyon zvítězil v Troyes a dostal se do vedení v tabulce, protože PSG na domácím hřišti jen remizovalo s Ajacciem a Marseille prohrála v Sochaux. Bordeaux zvítězilo v Rennes a dostalo se před něj na čtvrtou pozici, páté je po jasné výhře nad Valenciennes Nice. Brest uspěl na hřišti Évianu, Bastia vyhrála v Remeši, Montpellier si poradil s Lorientem a v Nancy a Saint-Étienne se body dělily.

FC Sochaux - Olympique Marseille 3:1

13.01.2013 21:00

Góly: 18. Sloan Privat, 40. Cédric Bakambu, 46. Jérémy Morel (vl.) - 55. Jordan Ayew

Tak tohle se tedy Marseille hrubě nepovedlo - v prvním ligovém utkání nového roku podlehlo na hřišti Sochaux 1:3 a hned zkraje nabralo tříbodovou ztrátu na vedoucí pozici. Domácí se naopak vysvobodili ze sestupové zóny, kam se propadl Évian.

Utkání na Stade Auguste Bonal bylo vůbec hodně dramatické. Marseille mělo na hřišti jasnou převahu a v držení míče dosáhlo dokonce impozantních 70 procent, jenže Les Lionceaux vyučovali v efektivitě; podmínky v Montbéliardu by navíc lépe sloužily lyžování než fotbalu, a zejména první půli husté sněžení hodně ovlivnilo.

Právě před pauzou si domácí díky povedeným standardním situacím a brankám Privata s Bakambuem vybudovali pohodlný dvoubrankový náskok, který se následně ještě zvýšil po vlastním gólu Jérémy Morela. Jordan Ayew sice vsítil kontaktní gól a vyloučení Lopyho téměř půlhodinu před koncem slibovalo možné drama, nakonec však k němu nedošlo.

První branka padla už za vydatného sněžení v 18. minutě. Rafael Dias naservíroval z rohu centr přímo na hlavu Privata, který měl dostatek prostoru k zakončení za záda bezmocného Mandandy - 1:0.

Marseille vyhrálo poslední tři zápasy roku 2012 a zejména venku ukazovalo skvělou formu (je také v tomto ohledu nejlepším týmem ligy), dnes to však vůbec neplatilo. Les Phocéens opustilo i štěstí - sami se totiž po dvou po sobě jdoucích rozích dostali do zajímavých palebných pozic, ale bez úspěchu. Diawara dokonce trefil tyč, a přestože se míč kutálel po brankové čáře, nakonec jej vykopnul do bezpečí domácí kapitán David Sauget.

Pět minut před přestávkou pak Lvíčata udeřila podruhé. Dvorní zahrávač standardek Dias rozehrál přímý kop, jeho centr snášející se do vápna z pravé strany hřiště vyboxoval Mandanda pouze ke kopačkám Bakambua, a mladý forvard se s dorážkou nemýlil - 2:0.

V poločase pluhy odklidily většinu sněhu z hrací plochy, a lajny byly dokonce kvůli lepší viditelnosti natřeny na červeno. Marseille šlo do druhé půle s jednoznačným cílem zvrátit průběh zápasu, místo toho však inkasovalo pouhých 31 vteřin od opětovného rozehrání - Sébastienu Roudetovi se sice centr zleva vůbec nepodařil, ale ani to nezabránilo Morelovi, aby si na zadní tyči srazil míč do vlastní brány - 3:0.

Kýžený gól v Pouplinově síti tak přišel až po 55 minutách, kdy mladší z bratrů Ayewů tvrdě vypálil a domácí gólman se po jeho projektilu natahoval marně - 3:1.

To mohlo Marseille hodně pomoct, zvlášť poté, co byl krátce na to poslán pod sprchy po druhé žluté kartě mladý senegalský záložník Lopy. Sochaux však díky kombinaci intenzivního bránění a značné dávky štěstí cenný výsledek už uhájilo - muselo pro to přežít břevno po Nkoulouově hlavičce a tyč střídajícího Mendese, nebezpečnou ránu Morela i gól Gignaca, který nakonec nebyl uznán pro ofsajd.

Více informací k zápasu

OGC Nice - Valenciennes FC 5:0

13.01.2013 17:00

Góly: 45. Darío Cvitanich, 59. Renato Civelli, 64. Valentin Eysseric, 79. Darío Cvitanich, 87. Didier Digard

Skvělá forma Nice pokračuje i v jarní sezoně. Svěřenci Clauda Puela si před vlastními fanoušky smlsli na přímém konkurentovi v boji o poháry z Valenciennes, které domů odjíždí s pětibrankovým přídělem.

Les Aiglons v podzimní části sezony všechny příjemně překvapili, když se díky takovým výsledkům jako vítězství 2:1 nad hvězdami nabitým Paris Saint-Germain probojovalo na dostřel pohárovým pozicím. A zatím to vypadá, že úspěšná sezona Nice by mohla pokračovat i nadále.

Valenciennes by na dnešní den snad nejraději zapomnělo. Jediné, čím se tým ze severu Francie prezentoval, byla snad pouze střela Gaetana Bonga z osmé minuty, jíž však bez větších potíží kryl Joris Delle. Od té chvíle se na hřišti pohyboval pouze jeden celek.

Velice aktivní byl především argentinský útočník Dario Cvitanich, ten hned v úvodu pálil velice nebezpečně z třiceti metrů. Následně se dvakrát marně pokoušel překonat Nicolase Penneteaua i Kevin Diaz. Nakonec to přesto byl Cvitanich, jenž těsně před koncem prvního dějství poslal svůj tým do vedení.

Jeden z nejlepších střelců francouzské nejvyšší soutěže si zpracoval přihrávku Didiera Digarda, přesprintoval bránícího Isimata-Mirina a následně bez větších potíží překonal rovněž gólmana v bráně soupeře - 1:0.

Branka do šatny domácí mužstvo mohutně povzbudila a již zkraje druhého poločasu se málem do stoprocentní příležitosti dostal po nahrávce Digarda mladý Lloyd Palun. Tým z Azurového pobřeží tak na druhou branku musel čekat do 59. minuty. Přímý kop Erica Bautheaca našel dobře postaveného Renata Civeliho, jenž nedal Penneteauovi z blízka žádnou šanci - 2:0.

O pět minut později již Valenciennes mohlo máchat bílou vlajku. Třetí hřebíček do jejich rakve zasadil Valentin Eysseric. Ten si nejdříve zpracoval pas Kevin Diaze a následně přesprintoval snad celé hřiště, aby nechytatelnou střelou potupil i Penneteaua - 3:0.

Své druhé branky se v 79. minutě dočkal Dario Cvitanich. Argentinský šutér využil přesného centru Timotheeho Kolodziejczaka a z malého vápna rozvlnil síť již počtvrté - 4:0. Podobná situace pouze s jinými aktéry se opakovala tři minuty před koncem utkání: Cvitanich svým pasem našel Digarda a ten určil konečný stav utkání na 5:0.

Více informací k zápasu

Stade Reims - SC Bastia 1:2

13.01.2013 14:00

Góly: 63. Gaëtan Courtet - 21. Ilan, 48. Florian Thauvin

Remeš dál pokračuje ve výsledkové blamáži. A o tom, že proměňovat šance je už opravdu potřeba, ukázalo domácí střetnutí s Bastií. Hosté na hřišti nebyli o nic lepším týmem, ale zkrátka vstřelili o gól navíc. Jenom tenhle faktor se přitom vždy promítne do tabulky, mezi oběma celky je tak nyní už šestibodový rozdíl.

Souboj nováčků se hrál od začátku ve velmi vysokém tempu. Jako by oba zavzpomínaly, jak spolu dlouhá léta soupeřily v Ligue 2 a hodlali tomu druhému oplatit třeba dřívější rány. Nakonec však už potřetí v řadě opět vyhrála Bastia, jakmile na branky Thauvina s Ilanem dokázal odpovědět pouze Courtet.

Domácí měli více míč na kopačkách a gólmana Landreaua, který si tak prožil u hostů úspěšný debut v novém dresu, hodně zaměstnávali. Asi nejvíce pak Fortes, který se najednou ocitl sám před brankou, jenže zkušený muž v rukavicích jeho kličku do strany vystihl a míč schoval do náruče. O tři minuty později střílel nepřesně Courtet.

Na druhé straně korsický celek využil hned svou první větší šanci zápasu. Rothen poslal nadýchaný pas do vápna a tam se s ničím nepáral Ilan. Svůj pokus nůžkami měl přitom nabroušený dost ostře, jelikož s ním i díky dopadu o zem vymetl šibenici. V závěru první půle mohl ještě navýšit náskok Modeste, z blízkosti však zamířil mimo.

Do druhého poločasu Remeš vstoupila dost ospale a pykala za to. Hned zkraje mohlo být zle po spolupráci Modesteho s Thauvinem, síť se však třepotala až ve 48. minutě. Modeste použil svou sílu, aby přidržel míč pro Ilana, ten ho následně prostrčil na Thauvina, jenž parádní pumelicí o břevno zacílil.

Bastii tenhle stav pochopitelně vyhovoval, proto už hrozila jen z brejků. Obrana ovšem nehrála úplně nejlépe, jinak by se do šance nedostal v 54. minutě Courtet, naštěstí pro ní však trestuhodně přestřelil. V 63. minutě se už Courtet prosadit dokázal, když z vyložené pozice za Landreaua usměrnil přihrávku zleva od Rigonata.

O šest minut později mohlo být s klidem vrovnáno. Fortes, po celou dobu hodně aktivní, předvedl parádní sólo přes tři protihráče, naservíroval balón střídajícímu Fauverguemu, avšak ten nedokázal míč trefit ideálně. Modeste ještě devět minut před koncem trefil tyčku, závěrečný tlak pak domácím již k bodovému zisku nepomohl.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - Girondins Bordeaux 0:2

12.01.2013 20:00

Góly: 57. Yoan Gouffran, 66. Henri Saivet

Bordeaux zahájilo svoji misi za kýženým čtvrtým místem výtečně - na půdě přímého konkurenta z Rennes zvítězilo díky brankám Gouffrana a Saiveta 2:0.

Právě Rennes šlo do zápasu jako čtvrtý tým tabulky, a v případě výhry by stáhlo náskok vedoucí trojice; Bordelais však byli proti, zaznamenali svoji první ligovou výhru od poloviny listopadu a vyrovnali bodový účet svého konkurenta. Domácím příliš nepomohl ani hvězdný Yann M'Vila, který před zraky manažera QPR Harryho Redknappa (jenž měl přijet do Bretaně právě díky mladému záložníkovi) fatálně chyboval při úvodním gólu.

Les Rouge et Noir přitom začali pěkně zostra; Féret vyzval ke skórování Erdinga, ale střela tureckého útočníka se odrazila od bránícího Henriqueho a dorážející Alessandrini následně přestřelil. V 17. minutě pak M'Vila chytře našel na křídle Danzého, ale domácí bek z 25 metrů netrefil; gólman Carrasso sice jeho pokus nezkrotil, ale na pomoc opět přispěchal obětavý Henrique.

V prvním poločase to skutečně nevypadalo, že by hosté měli ambice na tři body; spíše naopak. Rennes však chyběla přesnost v zakončení, jak potvrdil Erding, který po dalším Féretově pasu (tentokrát z přímého kopu) napálil míč pouze do boční sítě.

Bordeaux svoji defenzivní ulitu opustilo až téměř po hodině hry, ale hned z toho byl gól. M'Vilovu ztrátu ve středu pole promptně využil Fahid Ben Khalfallah, který posunul míč Gouffranovi, a ve skvělé formě hrající útočník propálil vybíhajícího Costila - 0:1.

A o devět minut později už to bylo 0:2. Tentokrát byl u zrodu akce brazilský bek Mariano, který prostrčil míč na střídajícího Saiveta; ten obehrál Onyekachi Apama a napřáhl pravačkou přesně pod břevno - 0:2.

Bordeaux navíc mohlo své vedení ještě zvýšit; výborný Henrique vyhrál vzdušný souboj s Kana-Biyikem, ale jeho hlavička pouze přinutila Costila k pohotovému zákroku. Utkání dvou rozdílných poločasů tak (možná nečekaně) skončilo jasným vítězstvím hostí.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - FC Lorient 2:0

12.01.2013 20:00

Góly: 79. Gaëtan Charbonnier, 90. Gaëtan Charbonnier

Že by tím mužem byl Gaëtan Charbonnier? Montpellier v lednu hodně doplácel na odchod elitního střelce Oliviera Girouda, ale jeho mladý nástupce dnes ukázal, čeho je schopný, když dvěma brankami v závěru utkání popravil silný Lorient.

Lorient tak prohrál po dlouhých šesti zápasech a propadl se na šesté místo; na svého dnešního soupeře už má pak pouze dvoubodový náskok. Montpellier se konečně posunul do první poloviny tabulky a je osmý.

Odchod marocké hvězdy Younese Belhandy na Pohár národů přitom napovídal spíše opačnému scénáři; Montpellier si však z předpokladů nic nedělal a utkání začal lépe. Po 17 minutách se do první velké šance dostal Souleymane Camara, který obešel ve vápně gólmana Audarda, a odzbrojovat ho musel až na poslední chvíli zasahující stoper Grégory Bourillon.

O čtyři minuty později už byl i Bourillon bezmocný; Utaka se do další šance probil právě přes něj a lorientští si oddechli až ve chvíli, kdy jeho střela skončila v boční síti. Hosté zareagovali bleskově: Jérémie Aliadiéreho připravil o brankový úspěch až zdvižený praporek pomezního.

Otěže zápasu však i nadále drželi v rukou domácí, a Emmanuel Herrera se dostal do dvou dobrých šancí během jediné minuty; nejprve však trefil boční síť, následně po Congrého pasu nepochopitelně hlavičkoval nikým nehlídán z malého vápna mimo.

Čekání na úvodní gól v Audardově síti však bylo prakticky otázkou času. V 59. minutě nevyšla africká spolupráce Utaka - Camara, když senegalský útočník napálil svůj volej pouze do bránícího Maxime Barthelmeho. O šest minut později opět ojediněle zahrozili i hosté, a opět u toho byl Aliadiére; možnost ke střele sice prováhal, ale dokázal alespoň nabít Julienu Querciovi, který prověřil pozornost gólmana Laurenta Pionniera.

Skóre se tak poprvé změnilo až v 79. minutě - Lorient ztratil míč ve středu pole, čehož využil Rémy Cabella, který okamžitě našel nabíhajícího Charbonniera a mladý forvard propálil Audarda mezi nohama - 1:0.

Montpellier následně pojistil své zasloužené vítězství už v nastaveném čase; Charbonnier tentokrát převzal pas Anthony Mouniera a pravačkou vyslal na bránu nádherný volej, proti němuž neměl Audard šanci - 2:0.

Více informací k zápasu

Évian Thonon Gaillard - Stade Brestois 0:2

12.01.2013 20:00

Góly: 15. Eden Ben Basat (pen.), 90+1. Bruno Grougi

Fotbalisté Brestu nemile překvapili publikum v Annecy, na půdě Évianu totiž vyhráli 2:0. Klíčovým momentem bylo brzké vyloučení domácího gólmana Bertranda Laquaïta.

Třetí domácí prohra ÉTG v řadě začala nabývat reálné obrysy už po 14 minutách, kdy Laquaït ve vápně stáhl k zemi pronikajícího Edena Ben Basata, a sám postižený nařízenou penaltu proti náhradníkovi Andersenovi proměnil.

Évian sice nebyl horším týmem, a to ani v deseti mužích, a Brest může děkovat svému strážci Thébauxovi; nebýt něj, domácí by zřejmě brzy vyrovnali. Místo toho se však na druhé straně prosadil po delší době Bruno Grougi a stvrdil tak překvapivé vítězství svého týmu.

Utkání mělo punc přímého boje o záchranu, a Les Croix de Savoie do něj vstoupili lépe, když Bérigaud proměnil Sorlinův centr v nebezpečnou střelu, proti které se musel vytáhnout Thébaux. Krátce nato však přišel stěžejní okamžik utkání: Laquaïtova červená karta a Ben Basatova úspěšná penalta, po níž se hosté ujali vedení.

Évian se nicméně nevzdával a Thébaux musel být opět na pozoru jak proti ráně Tié Biho, tak krátce poté proti Barbosově kroucenému přímému kopu. I po přestávce domácí ovládali hru, ale když ani v 69. minutě nedokázal Barbosa ve vyložené šanci překonat hostujícího gólmana, začalo být jasné, že dnes jim prostě štěstí nepřeje.

Thébaux ještě vychytal v dobré příležitosti Adnaneho, a pak už Brest udeřil podruhé - Grougi v samém závěru utkání při rychlém brejku obehrál dva obránce a propálil Andersena podruhé.

Více informací k zápasu

AS Nancy-Lorraine - Lille OSC 2:2

12.01.2013 20:00

Góly: 21. Romain Grange, 80. Thomas Ayasse - 1. Nolan Roux, 32. Dimitri Payet

Vítězství z toho opět nebylo, ale Nancy může být i tak spokojené - vydřená remíza proti silnému Lille může zoufale bojujícímu celku dodat potřebné sebevědomí, zvlášť poté, co na svoji funkci rezignoval trenér Jean Fernandez.

Utkání tak musel odřídit šéftrenér mládeže Patrick Gabriel, který s mužstvem přitom absolvoval pouze jeden trénink; Lille navíc rychle zarazilo svému soupeři první ránu, když už v první minutě skóroval Nolan Roux. Vyrovnávací gól zaznamenal Romain Grange, na což zareagoval Dimitri Payet; finální slovo však měl volej Thomase Ayasseho.

Okamžitě po rozehrání rozehráli brankovou akci Roux s Payetem; první jmenovaný nejprve přihrával, druhý pálil do tyče, a bývalý forvard Brestu pohotově dorážel. Diváci se ještě ani nestačili usadit, a domácí tým už prohrával - 0:1.

Už ve třetí minutě to navíc vypadalo, že Lille navýší své vedení z penalty; Julian Jeanvier se střetl ve vápně s pronikajícím Ronny Rodelinem, píšťalka sudího však zůstala němá. Nancy na to zareagovalo po svém, a po dvaceti minutách bylo vyrovnáno - Massadïo Haidara našel z levé strany Grangeho, který nádhernou ranou do levého vinglu otevřel svůj letošní gólový účet - 1:1.

Ještě do poločasu se však prosadil ve formě hrající Payet, a Les Chardons tak opět tahali za kratší konec. Florent Balmont sice se svým pokusem ještě neuspěl, ale Payet nachytal gólmana Gregoriniho na švestkách dokonale, když střelou pod břevno využil jeho chybného postavení - 1:2.

Druhou půli odstartoval důležitým obranným zákrokem Jeanvier, který skvěle zabránil ve skórování Rouxovi; Nancy tak mohlo pokračovat ve své snaze o vyrovnání, která se nakonec ukázala být úspěšnou. Steeve Elana sice ještě dokázal fantastickým zákrokem zlikvidovat další šanci Grangeho, ale osm minut před koncem už byl bezmocný - Lossémy Karaboué poslal dlouhý míč do vápna, Aurélien Chedjou jej odvrátil pouze na kopačky číhajícího Baysseho, a domácí obránce volejem propálil hostujícího gólmana - 2:2.

Více informací k zápasu

ES Troyes - Olympique Lyon 1:2

12.01.2013 17:00

Góly: 38. Benjamin Nivet - 11. Maxime Gonalons, 75. Samuel Umtiti

Lyon dokonale využil svou příležitost dostat se do čela tabulky Ligue 1. Sedminásobný francouzský šampion porazil trápící se Troyes a minimálně do nedělního večera bude na špici tabulky osamocen.

Nováček soutěže tak z posledních jedenácti utkání zvítězil pouze jednou a nadále zůstává na předposledním místě, na nesestupové pozice ztrácí již šest bodů. Naproti tomu Lyon využil zaváhání konkurenta z Paříže a díky svým dvěma mladíkům, Maximu Gonalonsovi a Samuelu Umtitimu, se raduje z první příčky.

Domácí vstoupili do utkání překvapivě poměrně živě a již v úvodních minutách provětral volejem levačkou rukavice Rémyho Vercourtreho záložník Stéphane Darbion. Následně rozhodčí odolal protestům hráčů Troyes, kteří se po zahrání rukou v pokutovém území Bafetimbiho Gomise po rohovém kopu dožadovali penalty.

Ve vypjaté úvodní čtvrthodince se dočkali rovněž lyonští své první příležitosti. Michel Bastos svým jedovatým přímým kopem donutil gólmana Yohana Thurama k pohotovému zákroku. Lyon se vedení ujal po jedenácti minutách hry. Nový kapitán hostů Maxime Gonalonse si na bližší tyči počkal na rohový kop Steeda Malbranqua a usměrnil míč do sítě - 0:1.

Brzy se však mohlo začínat opět od nuly. Rémy Vercoutre sice dokázal v 25. minutě zneškodnit ránu Darbiona, míč se však odrazil pouze k dobíhajícímu Jeanovi, ten však ale situaci nezvládl a svůj centr poslal nad branku. Domácí se však nakonec přesto vyrovnání dočkali, a to těsně před koncem první půle.

Julien Faussurier pronikl po pravé straně, následně předal míč Benjaminu Nivetovi. Ten vyslal na branku neuvěřitelný volej levačkou, jenž nejdříve pohladil břevno branky a následně do ní rovněž zapadl - 1:1.

Troyes začalo druhé dějství stejně jako to první. Aktivní Benjamin Nivet pálil po nahrávce Jeana nepřesně, Granddi N’Goyi zase nevyužil přímého kopu Stephana Darbiona a poslal svou hlavičku pouze do rukavic Vercourtra. Lyon se nemohl dostat do hry a kouč Garde tak sáhl hned ke třem střídáním v pěti minutách.

A tento tah se mu vyplatil. Již v 75. minutě se prosadil Samuel Umtiti. Tento mladík nejdříve rohový kop Arnolda Mvuemby viděl svou hlavičku zastavit na brankové čáře Fabienem Camusem, nicméně míč se k němu vrátil a tentokrát si již žádné zaváhání nedovolil - levačkou rozhodl o vítězství Lyonu 2:1.

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - AC Ajaccio 0:0

11.01.2013 21:00

Góly: -

Dvacet šest střel, ale pouze tři směřované do brány. Ajaccio v Parku princů s velkou zarputilostí uhájilo stejně jako na podzim remízu 0:0 a připsalo si tak již druhý skalp francouzského giganta v pořadí. PSG po celou dobu drželo taktovku hry, jenže kouzlo Ibrahimovice jako by se vytratilo. A jiní také skórovat nedokázali.

Tenhle zápas si za rámeček Ancelottiho svěřenci určitě nedají. A především pak ne záložník Thiago Motta, který byl v závěru první půli vyloučený po přímé červené kartě za nešetrný zákrok vůči Sammaritanovi. Debut si prožila i pořádně drahá posila Lucas, kterou šest minut před koncem nahradil Gameiro.

Pařížané si vlastně za celou blamáž můžou sami. Kdyby proměnili některou šanci už na začátku, asi by nebylo co řešit. Motta po krásné spolupráci s Ibrahimovicem levačkou nastřelil tyčku, Matuidiho ránu zlikvidoval bravurně chytající brankář Ochoa, po celou dobu ve svém prostoru sebejistý muž.

Příležitostí bylo více, v koncovce se ovšem nedařilo. A to ještě vyslal v závěru prvního dějství nebezpečný pokus z přímého kopu Mutu, Sirigu přitom musel v brance zasahovat. Po přestávce byli již domácí oslabeni o jednoho hráče v poli a vše šlo najednou trochu ztěžka. Navíc musel po zranění odstoupit ze hry v 57. minutě Thiago Silva.

Lucas se poprvé výrazněji uvedl v zápase po hodině hry. Byl to právě on, kdo založil asi tu největší možnost svého týmu. Jeho centr totiž vybídl hlavičkujícího Alexe, jehož s vypětím všech sil dokázal Ochoa vychytat. Ibrahimovic mohl dorážet, rozhodl se však pro přihrávku na úplně volného Matuidiho, jenž z blízkosti trestuhodně přestřelil.

PSG se dopředu tlačilo čím dál více, Ajaccio se usadilo na své polovině. V 69. minutě byl Ibrahimovic sám před Ochoaou znovu, zase však neuspěl. Matuidiho střela poté znovu skončila jen těsně nad břevnem, jako by se tam nacházel snad magnet stahující jeho nakopnuté míče, v závěru i Ibrahimovic pálil vedle.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - Toulouse FC 2:2

11.01.2013 19:00

Góly: 25. Loïc Perrin, 62. Yohan Mollo - 28. Étienne Didot, 43. Serge Aurier

Spravedlivou remízou 2:2 skončil vůbec první zápas Ligue 1 v roce 2013 mezi dvěma vyrovnanými celky tabulky St. Étienne a Toulouse. Ani jeden z týmů neměl takovou převahu, aby na svou stranu strhnul vítězství, ačkoli po poločase k němu byli blíže hosté. Les Verts nakonec zachránil bod v 62. minutě Mollo.

Že se bude jednat o celkem ofenzivní střetnutí se čtyřmi góly, úvodní minuty příliš nenaznačovaly. Hostující gólman Ali Ahamada se vlastně musel mezi třemi tyčemi činit až ve 21. minutě proti nebezpečnému pokusu Hamoumy, jinak si do té doby oba mančafty prakticky nic vážného nevytvořily.

O čtyři minuty později se však diváci dočkali první branky. Mollův centr si našel ve vápně hlavu Perrina, který následně pohodlně zavěsil. Vedení ovšem St. Étienne nevydrželo dlouho, o chvilku později se totiž dokázal gólově prosadit také Didot. Ten totiž z první napálil míč po rohovém kopu od Auriera a udělal dobře, gólman Ruffier už na něj nedosáhl.

O navrácení pozitivního výsledku se mohl postarat Cohade, po půlhodině hry ale museli všichni domácí příznivci jen lomit rukama, jelikož jeho střela skončila pouze na břevně. TFC navíc těsně před přestávkou přidalo ještě jednu trefu, branku do šatny soupeře zařídil tentokráte Aurier, který těžil z výborné práce Sissoka.

Hosté se snažili ve druhé půli těsný náskok udržet, přesto si sedmnáct minut po obrátce nepohlídali jednu ze situací, po níž padla vyrovnávací a konečná trefa. Brandao perfektně uvolnil Aubameyanga, jenž rozjel rychlou akci. Jeho sice stačil ještě vychytat Ali Ahamada, vyrážel ovšem pouze k Mollovi a ten prázdnou bránu neminul.

Toulouse bylo jinak dost neškodné, dá se říci, že postupem času bylo s bodem z pod Alp vlastně spokojeno. Ale že by si zase domácí mužstvo tři body právem zasloužilo, to tvrdit také nemůžeme. Zahrozil sice ještě jednou Mollo, jehož ovšem zradila koncovka, a po něm také v dobré pozici hlavičkoval Sall, avšak skóre se už kupředu nepohnulo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Olympique Lyon20125335:1841
2.Paris Saint-Germain20116336:1239
3.Olympique Marseille20122625:2338
4.Girondins Bordeaux20711223:1432
5.OGC Nice2088431:2632
6.Stade Rennes20102829:2632
7.FC Lorient2087532:3131
8.Lille OSC2079426:2030
9.Montpellier HSC2085731:2429
10.Valenciennes FC2085731:2929
11.AS Saint-Étienne2077626:1628
12.Toulouse FC2076727:2227
13.SC Bastia2074928:4225
14.Stade Brestois20731022:2824
15.AC Ajaccio2057821:2922
16.Stade Reims2047917:2219
17.FC Sochaux20541120:3019
18.Évian Thonon Gaillard20541122:3419
19.ES Troyes20271121:3913
20.AS Nancy-Lorraine20191017:3512

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (315)

Přidat komentář
smazaný uživatel

psg vyhrát

Reagovat
miguel bain

Ochoa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Merci PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

já sem to řikal

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
.13

kamo ja im dam palec hore lebo aj v 10 po tom debilnom faule sme hrali svoju hru, lucas hral fantasticky, branili v 8mich, proste nedalo sa, maju u mna poklonu aj ked sme nevyhrali, skoda nie vzdy sa da vyhrat, ale Ibra by bol dnes uzitocnejsi keby mal ten trest, pardon mozno som mal 5piv a mal som vcera narodky

Reagovat
smazaný uživatel

Hepy brzdej. Tos je ale moc neoslavil pěti pivy . Jinak já to neviděl, ale je mi jasné, co muselo hrát Ajaccio a útočný fotbal to rozhodně nebyl.

Reagovat
.13

akoze do 60minuty to nebol az taky beton, opil som sa aj tak sme boli v takom klube(nieco ako v Prahe Sasazu). Ale Ochoa fantasticky zachytal a mam dobry pocit z toho Lucasa, dufam, ze bude stat za tie peniaze. V kazom pripade sme sance mali az az, je to len ansa chyba aj ked Ajaccio ma za ten fantasticky beton v 8mich ludoch u mna a Ochoa este vacsiu

Reagovat
.13

btw. 5piv bolo len za druhy polcas, lebo to bolo fakt utrpenie a nechcel som ich opustit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
.13

podobny usmev mala ta casnicka ked som sam sedel v netcafe za PC a nosila mi stale piva s kamaratom, lebo ten to tiez uz nevydrzal kukat

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej vykon

Reagovat
.13

lepsi nez PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Ajaccio

Reagovat
smazaný uživatel

Inak k tomu OT: Remi neodobral pasku Lisandrovi, sam Lisandro prisiel za Remim a povedal mu ze nehcce byt kapitánom, preto ze sa chce naplno venovat len a len futbalu, a nechcem mat ziadne kapitanske povinnosti naviac.....ziadne odobratie Gardem tam nebolo...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Spartak Moskva ponuka Lyonu 11 ME za Yoana Gourcuffa, a hračovi ponuka plat 5 ME ročne. to by bolo vykupenie chod Yoan chod

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

net

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

bereme...hned

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Zná někdo www.pandora.com ? To je úžasná stránka.

Reagovat
smazaný uživatel

nejde pro CR

Reagovat
madridfan

Proč nejde Ronaldovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani pre SK. K comu to inak sluzi?

Reagovat
smazaný uživatel

Stáhni si ProxMate a půjde to. Free rádio na cokoliv.

Reagovat
onze

Tešte sa hlupáčikovia, že PSG včera nevyhralo. Lebo v tejto sezóne už veľa krát sa tešiť nebudete. Žiaľ, sú aj takéto zápasy. VŽDY A STÁLE ALLEZ PSG !

Reagovat
vlastik

Reagovat
smazaný uživatel

nějak tak jako Ajaccio hraje polovina GL proti Spartě - a sama Sparta proti tomu jejich bloku prostě hrát neumí... to jen tak pro zajímavost pak se není čemu divit, když přicházejí podobné výsledky, bohužel

nicméně, včerejší ztráta PSG mě samozřejmě těší, koho taky ne, že? je fakt, že moc bodů ztrácet asi nebudou, to se o nás říct nedá, ale udivíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a dalsie kolo idu do Bordeaux

Reagovat
smazaný uživatel

že by další remízka domácích? hodila by se všem

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

nahodou, bod ze vcerejska bych byt tebou bral pozitivne, v pristim kole nebude ani to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ochoa

Reagovat
smazaný uživatel

ááá uz sa to hroti v PSG začínaju hádky, Menez mal včera tušim že v 84 minute zápasu nahradiť Lucasa Mouru, ale odmietol to preto nastúpil Gameiro ... horuce hlavy, Menez urazeny ze nehral v základe, uz je to tu, Ked mate Lavezziho, Pastoreho, Meneza aj Lucasa, niekto musi sediet, teraz to vyslo na Meneza a takto to dopadlo...

Reagovat
.13

myslim, ze by moc vyskakovat nemal ak chce ostat

sejk- nesejk toto sa nemoze robit, je pravda, ze mame dvoch hracov s nadmernym egom(Ibra, Meneze, bol aj Nene) a cakal som to skor uz, ale ked si takuto cestu vyberie Jeremy, tak uvidime kde skonci

Reagovat
smazaný uživatel

hadky v muzstve, nebodaj este aj zranenie Ibru, a hned bude boj o LM

Reagovat
.13

to zas né, kupia Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Novillo na hostovani v Nottingham Forest a Monzon ma v zmluve 5 ME klauzulu

Reagovat
smazaný uživatel

byl jsem první pod Valbuenou

Reagovat
smazaný uživatel

neviem otom ze v česku mate ine casove pásmo to je jedno kto to dal prvý..

hlavne aby Harry hrával a zlepsoval sa

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře ...Máš to dávat pod aktuální článek.

Reagovat
smazaný uživatel

presne, jen mu dej cocku

Reagovat
Langi

Reagovat
smazaný uživatel

Vercoutre na titulku

Reagovat
Langi

Umtiti

Reagovat
Godwinson

Ta sestava Montpellier zase stojí za to, debil ven! Lorient do toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Že by se konečně Lyon vracel k taktice, které mu přinášela dříve úspěchy. Výchova mladých talentů podobnost se přímo nabízí Umtiti, Gonalons, Ghezzal, Fofana, Lacazett, Lovren. Docela pěkná řádka talentů s potencionálem.

Reagovat
smazaný uživatel

a to jsi nejmenoval ten mozna vubec nejvetsi talent

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Na kohopak jsem zapomenul?

Reagovat
smazaný uživatel

Grenier.

Reagovat
Godwinson

Benzia, Martial

Reagovat
smazaný uživatel

Těch talentů prostě máme tolik, že se prostě nedají vyjmenovat.

Reagovat
Godwinson

Souhlas, skoro jako Montpellier.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná chyba talentů Montpellieru je, že nejsou v Lyonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tajkový Cabella by se hodil.

Reagovat
Langi

přes Greniéra by si nekop...radši Yanga

Reagovat
Godwinson

Ty zase jokuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako záskok za Yoanna

Reagovat
smazaný uživatel

Aha pravda toho jsem opomenul, ale pro mě jsou největší talenti Gonalons a Umtiti.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha pravda toho jsem opomenul, ale pro mě jsou největší talenti Gonalons a Umtiti.

Reagovat
Langi

Greniér

Reagovat
smazaný uživatel

diky hosi, jestli potvrdime 3 body i pristi kolo a PSG kiksne v bordeaux, tak to budem mit zase paradne rozjete

Maximus

Reagovat
smazaný uživatel

a tak to zas paradne doma zhovadime s celkom zo spodu tabulky jak proti Nancy

Reagovat
smazaný uživatel

hrajem s mineralkama, s tema uz jsme jednou letos ztratili

Reagovat
Langi

právě...tentokrát zas 3-1 jako obvykle

Reagovat
Godwinson

Může mi někdo vysvětlit, jak je možné, že Luiz rozvázal smlouvu a dnes hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

nieco som sa docital,,, a bola tam dohoda medzi klubom a Nancy ze ostane este jeden zapas doma proti Lille....tak ze bud hra zadarmo, alebo oficialne rozviazu zmluvu az po zapase..

Reagovat
smazaný uživatel

* medzi klubom a Luizom

Reagovat
Godwinson

Tak to jo, díky za info.

Reagovat
Langi

twl Nancy zabereme trochu

Reagovat
Langi

twl Nancy zabereme trochu

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Kweuke do Marseille?

Reagovat
smazaný uživatel

Co by tam dělal?Sbíral banány?

Reagovat
Langi

no byl na užším seznamu...až odejde Rémy tak se třeba začne něco dít

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ho chtějí ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já o ničem nevím, to je pro mne novinka.

Reagovat
Godwinson

Löic Rémy odmítl přestup do Queen's Park Rangers, z Marseille má přesto namířeno do Premier League. Podle informací Sky Sports je francouzský útočník blízko přestupu do Newcastlu.

Tohle bude bomba, doufám. Když mu bude držet zdraví ... konečně můžu začít Rémymu naplno fandit, když zmizel od těch ...

Reagovat
Langi

jen ať jde...aspon přestanou čmuchat kolem Gomise

Reagovat
Godwinson

Kolem Gomise čuchají? K čemu by jim byl?

Reagovat
Langi

nevim...někdo tady psal že by moh nahradit Dembu...každopádně tak dobrej hráč nepude hrát o záchranu v PL

Reagovat
Godwinson

Bordeaux

Reagovat
Langi

udržíme udržíme Nancy

Reagovat
smazaný uživatel

a ten Brest

Reagovat
Langi

aspon může bejt Evian ve větší psychické krizi

Reagovat
smazaný uživatel

Lille

Reagovat
Langi

jen to nezakřikni nebo se nám honziss vysměje

Reagovat
Godwinson

No jo, velkoklub z Lille, to se pozná

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrame ligu, postavýme novy stadion a budeme velkoklub Lille

Reagovat
Langi

*postaví nám nový stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Tobě to hodně leží v žaludku, že Lille dokázalo nový stadión dostavět a Lyon teprve jezdí s bagrem, co? :-)

Reagovat
honziss

Teda nejezdí. Bagr je odstavený v garáží, protože nejsou peníze na výplaty dělníků a na naftu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
honziss

Já vás lyoňáky stejně nechápu. To vám vážně Lille tak leží v žaludku? Čím si to zasloužilo? Ten klub je vedený rozumným člověkem, který umí hospodařit s penězi, dokázal vybudovat nový stadión, vyhrát ligu a pohár v jednom roce. Měli byste být rádi za konkurenci. Ten váš neustálý hate je vážně k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš vždyť je to sranda. Z třináctky s tečkou si taky pořád utahujeme a ten to bere s humorem, to jenom tobě leží v žaludku to, že si myslíš, že nám leží v žaludku Lille. ...maximálně z něj máme srandu, když zremizuje s Nancy, nebo vypadne s ostudou z LM, ale to se může stát každému týmu. Moc to hrotíš...

Reagovat
honziss

Já se to snažím brát s humorem. Jen jsem trochu frustrovaný, že vás lyoňáků je kdovíkolik a já sám proti vám živořím a jsem strašně osamocen v tomhle boji. ;-D Navíc tohohle chlapce LesGones neznám a přišlo mi to, že to myslí smrtelně vážně. :-D

Reagovat
juninho8

aj keby to bol neviem aky hate (co z mojej strany neni), 13. na tom bude vzdy horsie lebo proste Pariz

Reagovat
.13

ty vies povzbudit

Reagovat
juninho8

didis...ty si z toho nic nerobis

Reagovat
.13

a ako to asi mam brat, doma plakat do vankusa?

co by sa potom musel naplakat Filip12?

ale nie vsak je aspon zabava a kazdy si raz za cas do druheho rypne, hlavne ked sa to na cele tabulky takto prelieva

Reagovat
juninho8

no dokonca sezony to este budu prekaracky

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím jak to berou ostatní, ale já to beru s nadsázkou a humorem. Je pravda, že Lille moc nemusím, ale abych z nich měl nějaký komplex, to zase ne-e. Je nás tolik, protože Lyon je holt nejlepší klub ve Francii a má nejvíc fanoušků, to je jasné

Reagovat
honziss

*bývalý

Reagovat
smazaný uživatel

Podle posledního žebříčku ne.

Reagovat
juninho8

Reagovat
Langi

...jo honziss...ber to z prdele ...nám se taky každej vysmál, když sme prohráli s Epinalem

Reagovat
smazaný uživatel

ber to s nadhladom

Reagovat
.13

jj treba to brat s humorom, vy ste v presile a ja tu mam asi jedneho fanusika PSG (onze, aj ten je pasivny). Aspon je s vami sranda a neurazate ma, narozdiel of toho hnusu co je vzdy v inich sekciach(hlavne SA a PD- tie Barca/Real wars a Juventini) ked kuknem nejaky suhrn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
.13

este aj s tym Ibrom sa zhodneme, prasák jeden

Reagovat
smazaný uživatel

za konkurenci radi jsme, ale jak to souvisi s lille?

Reagovat
.13

tento sadol

Reagovat
Godwinson

Charbonnier Supr, mohl by konečně exot přestat toho naprosto trapného Herreru stavět, protože je to je strašně slabej hráč. A Mouniera naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Krása

Reagovat
Langi

tak dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

OT: co som sa docital tak Aulas potvrdil kontakt Juventusu a jeho zaujem o Lisandra a zamietol navrh hostovania do konca sezony...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

to hostování byla hrozná blbost...jesi ho chtěj, at zaplatěj...aspon může zustat Gomis

Reagovat
smazaný uživatel

Proc tam ten hrac Nancy na konci brecel?

Reagovat
Langi

protože bod je ztráta

Reagovat
smazaný uživatel

aha ja ze kvuli nejakemu tomu transparentu co tam ukazovali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherna tabulka aj poharove miesta

Reagovat
juninho8

chce to umocnit poziciu kym sme nazhaveni

Reagovat
juninho8

az teraz som videl zostrih OL ale to uz aky gol dal ten Nivet klobuk dole...trafil to pekne....este ze im to nepomohlo len teraz sa obavam co ta barca...o strelca budu mat este vacsi zaujem

Reagovat
Langi

on by se v té Barce totálně zabil...skončil by v béčku...je to nesmysl

Reagovat
Israha

Barcelona potřebuje hlavně stopera a jak vás lyonské tady tak čtu, Umtiti na stoperu kdovíjak neválí...levou obranu mají pokrytou skvěle, tenhle přestup by nedával smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

no ono se před časem spekulovalo i o Lovrenovi v souvislosti s Barcou, tuším ...a Umtiti na stopera fakt ne, když tam hrál, bylo to o držku i u nás, natož v Barce

Reagovat
smazaný uživatel

V tom jižanském hurá fotbalu by se neztratil ani Koné.

Reagovat
juninho8

ale spravil by Aulas hlupost....podrzal si ho tam ked sa mu nedarilo,zacne sa mu darit a on ho okamzite streli....moze z neho byt dalsi odchovanec do zakladu

Reagovat
honziss

Lille = Karel Schwarzenberg francouzské ligy, nejprve soupeře uspat a na konci zaútočit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm to snad ne, jelikoz Lille mam rad a Karla nesnasim.

Reagovat
Langi

Reagovat
Langi

až na to Lille

Reagovat
domingo

Nice Fandim jim.

Reagovat
smazaný uživatel

in voldemort we trust

Reagovat
domingo

Jen tak vsem ukaze, ze je jako trener absolutni spicka..

Reagovat
domingo

chtel jsem rict "jen at", ale takhle taky dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Slušný

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se vede posledni dobou Capouemu?

Reagovat
domingo

No furt stejne, je vyborny, vsechno chodi pres nej. Cisla presne nevim, ale stoprocentne bude ve spicce ligy jak v poctu odehranych micu, tak v uspesnosti prihravek..

Reagovat
smazaný uživatel

Takze bys me utvrdil v tom, ze by pro nas byl lepsi volba nez M'Vila, jo? Jinak ten ma pry v nejblizsi dobe podepsat QPR

Reagovat
Pipo123

Domingo, ten Ciani bol nakoniec skvelý prestup borec a skvelý hráč, do toho je slušné psycho a ničí súperov

Reagovat
domingo

To jsem rad, ze se zase chytil, v Bordeaux byval vyborny, pak uz mu asi chybela motivace

Reagovat
Israha

Kurnik, na Sochaux je parádní terén, vyloženě svědčí dobrému fotbalu

Reagovat
Godwinson

Ten Marseille stejně nehraje, tak jim to nemusí dělat potíže

Reagovat
Israha

Pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Nevymlouvej se

Reagovat
Israha

Nevymlouvám, ale to plácání se ve sněhu holt není nějaké pokoukání . To, že se prohrává, už je na úplně jinou debatu...

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to vypadá z hlediska herního?

Reagovat
Israha

Klasika. Drží se balón, i šance jsou, ale nepadá to tam (dneska tři tyčky a jednou vykopával obránce z brankové čáry)...a góly se dostávají z brejků nebo standardek. Ale už je tam vidět ta snaha hrát a dělat něco s nepříznivým výsledkem, do dalších zápasů to vidím pozitivně.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře, někdo musí skončit druhý, aby PSG hrálo jenom předkolo

Reagovat
Israha

Jen mě trochu vyděsil Gignac, hrál dneska jak kdyby si vzpomněl na minulou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl celkem malér no . Tak Lyon na Sochaux taky remizoval a snad jim ty body pomůžou k záchraně

Reagovat
Israha

Tak ale to trefil Morel pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zkušeně

Reagovat
.13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

OT: Juventus prý nabízí za Lisandra 10 ME

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už se někam dostáváme, konečně.

Reagovat
Langi

no sem zvědavej jak to skončí...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud má odejít, tak aspoň 10+ milionů, i když takový Rémy odešel za 10, tak Lisandro aspoň o 3 mega víc, no uvidíme.

Reagovat
Langi

no nevim ted sem zas čet, že v Juventusu vyhlásili že v zimě žádná posila nepřijde

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud zůstane, tak taky budeme jenom rádi

Reagovat
Langi

radši at jde ten Gourcuff k Rusům

Reagovat
Langi

radši at jde ten Gourcuff k Rusům

Reagovat
smazaný uživatel

Gourcuff pojde najskor v lete, sam aulas prehlasil ze ho teraz tazko preda, ze nema hodnotu, ale pocita stym ze bude hrat do leta a nejaku tu hodnotu naberie ked sa zase nezrani..

Reagovat
smazaný uživatel

Takže bude hrát jenom proto, aby se prodal a Grenier zase bude sedět. Skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Tak první adept na odchod by byl. Kdo bude další?

Reagovat
Langi

Briand s Gourcuffem se vezmou za ruce a půjdou...pak přijde Corchia, Boudebouz a Théophile-Catherine...tim bysme mohli přestupní období uzavřít

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by, jenže já mám pocit, že přijde tak maximálně Corchia a to jenom dost možná

Reagovat
Langi

no kdyby aspon to nejdýl v létě někdo přijít musí, pokud tam nechcem nacpat Daba a mit tak na soupisce vždycky jednoho RB a jednoho LB

Reagovat
smazaný uživatel

A Briand s Gourcuffem zůstanou

Reagovat
smazaný uživatel

Burton zase perlí

Reagovat
Langi

OT: Loïc Rémy měl namířeno z Marseille do Newcastlu, nakonec ovšem posílí QPR. Londýnský klub za něho zaplatí osm milionů liber a jeho sympatie si vysloužil nabídnutím kontraktu s týdenním platem 70 tisíc liber, hráč by měl v brzké době přicestovat do Anglie a podrobit se zdravotní prohlídce.

tak hlavně že tam nechtěl

Reagovat
Langi

twl jinak případný náhrady: Yannick Sagbo, Djamel Bakar, David N'Gog a Modibo Maiga ...minimálně poslední 2 jména stojej za to

Reagovat
.13

N´Goga by som doprial uhlavnemu rivalovi.

Inak nestazoval sa Redknapp, ze hraci v QPR moc penazi beru? a 70 nema sa mi zda ani ta spicka v Arsenale. Nechcem nejak predbiehat, hrac to je dobry, ale ak by sa nanho smola lepila dalej tak ani toto sa im nemusi vyplatit

Reagovat
Langi

ten N´Gog to je pan střelec...pamatuju si ho matně ještě z Liverpoolu ...jinak ten Remy to je taky komedie, nejdřiv řekne že tam nechce, pak mu daj 70 tisíc a najednou změní názor...navíc letos mu to fakt nejde

Reagovat
.13

tak David ked u nas nastupil tak bol dost dobry, ale potom ten LFC. To bola komedia

Reagovat
Israha

To má být asi nějaká výzva Gignacovi a Jordanovi, aby se pro dobro týmu radši nezraňovali . Ne, minimálně Sagbo by mi nevadil. Bakar nevím, toho v Nancy moc nesleduji...

Reagovat
Langi

ten Sagbo by byl asi nejlepší...ty poslední dva, škoda mluvit

Reagovat
Israha

Hlavně N'Gog, no

Reagovat
smazaný uživatel

je videt, ze jsi uz asi zapomnel, jak maiga v L1 hral

Reagovat
Langi

v L1 sem ho nesledoval...pamatuju si jen že tady Godwinson slavil, když odcházel...každopádně ted mu to moc nejde

Reagovat
.13

tak co ja si pamatam, tak za Sochaux hral dobre, vtedy aj s Martinom a Badebouzom dost slapali

Reagovat
.13

OT:

According to L'Equipe, 24 year old French-born Senegalese left back Cheick M'Bengue could leave Toulouse to join Marseille. And Juventus are still interested in 23 year old midfielder Moussa Sissoko, whose contract with Toulouse will expire at the end of the season.

To je snad zly vtop, hlavne to prve

Reagovat
smazaný uživatel

že se aulas aspoň nepokusí a nadá Daba napravo

Reagovat
Langi

radši ne...Dabo at je prostě náhrada...myslim že lepší budou kraje Corchia --- Umtiti než Dabo --- M'Bengue...ale věc názoru no

Reagovat
smazaný uživatel

do budoucna urcite, dabo nemuze byt dlouhodobe hrac do zakladu, pokud se nezlepsi

Reagovat
Langi

Toulouse jim předpokládám dva hráče nepustí...ale když už Marseille takhle nakupuje, tak k nám by moh aspon ten Corchia

Reagovat
smazaný uživatel

sissoko at si de kam chce, hlavne nesmi posilit primou konkurenci

Reagovat
Israha

Proč ne, moc drahý asi nebude a s Mendesem se zjevně počítá spíš na stopera, takže za Morela v podstatě není rozumná alternativa.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Gourcuff bol navrhnuty Arsenalu aj Spartaku Moskva, cena 5 ME, tak ze je realne ze mozno odide aj teraz v zime, ten ze vraj konflikt medzi Lisandrom a Aulasom sa mi nepaci, kazdopadne dufam ze ak Aulas pusti Lisandra za 10 ME do Juve, co pochybujem ze Juve tolko da,, dufam ze nepusti naraz aj Gomisa o ktoreho sa zaujima znova Newcastle, pretoze Remy ide do QPR, takze to by zase mohlo vytvorit priestor na hrote pre Lisandra, no som kazdopadne zvedavy ako to dopadne....

Reagovat
smazaný uživatel

5 ME

Reagovat
smazaný uživatel

To byl hodně drahý špás

Reagovat
smazaný uživatel

minimalne rusaky by to chtelo natahnout, ti urcite maji penez hafo, 5 mega ma cenu mozna tak pravacka gourcuffa

Reagovat
smazaný uživatel

No...on zase neodehrál skoro nic a když už, tak byl v polovině zápasů skoro nulový. Těžko za něj dostaneš aspoň polovinu, co stál. Hlavně se zbavíme platu.

Reagovat
smazaný uživatel

polovina je nejak 14 mega myslim za 10 bych ho pustil okamzite, ale 5 uz je fakt malo, vzdyt nejakej corgnet sel za 7 nebo 8

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel za 22 píšou tady na EF. Takže 11 za něj nedostaneš...

Reagovat
smazaný uživatel

byly tam jeste i nejaky bonusy ... zapomnel sem ale, ze ty asi byly stejne zbytecne a neverim, ze by za yoanna nikdo nedal 10, porad to je pan fotbalista v idealnim veku

Reagovat
smazaný uživatel

22+4 bonusy.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ty bonusy se asi nenaplnily

Reagovat
Langi

twl 5 ME je kurva málo...za tolik ho Aulas pustí jo? dyt pořád opakoval bůhví jakou nemá hodnotu

Reagovat
Langi

OT: Briand prý do konce sezóny na hostování do Besiktase, s opcí 2-3 ME

Reagovat
smazaný uživatel

no poplatok za hostovanie 300 tisic €, ušetrený plat do leta 1,4 mil €, opcia na prestup 2 až 3 mil. €

a fotka na nezaplatenie:

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/379177_471763966194711_2057762694_n.jpg

Reagovat
juninho8

Reagovat
Langi

což neni špatný, pokud tu opci uplatněj...víc by nám za něj nedali

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně, tím pádem musí na křídle je Lacazette, Ghezzal a Bastos...no někdo by se ještě hodil, pokud nechceme hrát jenom s juniorkou.

Reagovat
Langi

neboj se...Aulas po mnoha peripetiích nakonec toho Boudebouze dotáhne

Reagovat
Langi

ne vážně...sem na to zvědavej no, myslim že v zimě ale nikdo nepřijde, at ten Briand odejde nebo ne...a v létě ale kdo? žádný spekulace, ani tak nějak nevim kdo by byl reálnej a kdo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to bude blesk s čistého nebe jako svého času Gourcuff a Fofana, o kterých se vůbec nespekulovalo a najdenou byli v Lyonu

Reagovat
smazaný uživatel

no Gourcuff ked prestupoval tak to bolo mesiac do predu hallo po celej europe...

Reagovat
smazaný uživatel

a kto bude hravat zužujeme ten kader riadne...a pozeral som rozpis tak zapasy EL a Ligue 1 su dost na tesno, napr stvrtok hrame na Spurs a hned v sobotu v Bordeaux..a to som zvedavy kto pride ak briand odide.

Reagovat
smazaný uživatel

mala byt reakcia

Reagovat
Langi

nikdo...Licha, Alex, Bastos, Ghezzal...Pléa se kdyžtak přeučí z AM na křídlo, hrál tam i proti židům

Reagovat
Langi

myslim že dokud neodejde Licha nebo Bastos tak se křídla řešit nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

no jo ale sam Licha už nechce hrat na krídle,,, preto vznikol aj ten konflikt ze chce odist...

Reagovat
Langi

no až odejde tak se to podle mě bude řešit, nějakej Boudebouz by mohl kdyžtak dopadnout...Licha stejně ted hrot hrát nemůže, to by musel odejít Gomis a to křídlo bysme pak potřebovali stejně

Reagovat
smazaný uživatel

no podla mna je pravdepodobnejsie ze odide gomis to Newcastlu ako Licha do Juve

Reagovat
Langi

podle mě právě naopak ...jinak zatim to vypadá že tohle se rozsekne až v létě, pokud Lichu nebude chtít zas nějaká Fiorentina koncem ledna

Reagovat
smazaný uživatel

Plea je velmi rýchly a pride mi viac ako krídlo aj ked je primarne AM

Reagovat
Langi

Pléa mě hlavně sere že nehrál ani když byli Gourcuff s Greniérem zraněný...byl by určitě lepší jak Malbranque ve 4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Grenier by měl začít jednat, respektive jeho agent o prodloužení ve čtvrtek, Corchiu chce Zenit a podle Metra (britský plátek pochybné kvality) nabídl Arsenal 5 mega za Gourcuffa, což odpovídá těm 3 mega liber, o kterých se psalo

Reagovat
Langi

ty vole Zenit snad má hoch rozum...ten Gourcuff to bude prdel jesi fakt pude za těch 5

Reagovat
smazaný uživatel

no a o Bastosa sa zaujima Schalke, cena cca 7-8 mil €, preto ze sa im zranil Afellay, ale medzi tym uz ziskali na hostovanie Raffaela z Kyjeva, tak uvidime...

Reagovat
Langi

no no no...to už by těch křídelníků odešlo nějak moc

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby odesel bastos za tech avizovanych 8 (bohuzel adekvatni cena, letos mu bude 30) a po sezone bastos, mohli bysme si dovolit boudebouze teoreticky

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono hraju v Lyone bratia Bastosovci?

Reagovat
smazaný uživatel

je zkouskove, tak jedu ... myslel jsem Pasika Jimmyho :)

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono hraju v Lyone bratia Bastosovci?

Reagovat
smazaný uživatel

Dvakrát Bastos? Já myslel, že ho máme jenom jednou

Reagovat
Langi

Bastos nemůže odejít 2x ...ale jo, tam jde o to jak je na tom ten Boudebouz...furt hraje to AM v Sochaux ne, zas nevim jesi má cenu ho kupovat na křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

boubebouz podle me zmakne prave kridlo pres nohu v pohode, neco jako hral bastus prave, s martinem se taky tak nejak tocili ... a jeste bonus, konci mu smlouva uz za rok a pul :)

Reagovat
Langi

tak to by asi šlo ...navíc to Sochaux už mu bude taky malý, letos budou rádi když se udržej

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa vcera pacil Mollo, ale uz hral za zelenacov tak ho nechcem,,,,ja som stale za stocha...

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, ale to je spis sen nez realita

Reagovat
smazaný uživatel

realita nerealita, ale za jesen tohoneodohral vela..len zopar zapas , vacsinu presedel...

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych treba zkusil vymenu za gourcuffa ... nevim, jestli by se tam yoannovi chtelo, ale penize by dostal dobre a v turecky super lenoch lize by byl kral; stoch by urcite sel k nam, pak jen treba neco priplatit

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa Aulas by to tu měl číst, tady je tolik nápadů...

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavne tohle jsou takovy myslenky, co te napadnou z fleku, pokud se v tom orientujes, podle me ... nerikam, ze bych to vedl lepe, ale proste tihle vrcholni manazeri v profi fotbale maji kolem sebe tolik lidi, ze je to napadnout proste musi

naucim se francouzsky a jdu na poradce sportovniho reditele, chce to dalsich 7 titulu v rade

Reagovat
smazaný uživatel

jinak ohledne "posil" na kridlo ... porad je tu florent

Reagovat
smazaný uživatel

A do zálohy Tiago

Reagovat
smazaný uživatel

to uz z byvalych hvezd chybi jen essien

Reagovat
Langi

no twl...ten Malouda

Reagovat
smazaný uživatel

well... that escalated quickly

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo by určitě musel přijít, bo pak klasické křídla by zůstali jenom Lazaret s Ghezzalem + Licha, když neodejde a to je fakt málo, když chceme vyhrát tu Evropskou Ligu a titul v Ligue 1

Reagovat
Langi

Reagovat
.13

2x Basotos, on to odbeha aj za Brianda

Reagovat
smazaný uživatel

basotos? neznam !

Reagovat
smazaný uživatel

Bratranec bratrů Bastosových hrající v Lyonu

Reagovat
smazaný uživatel

Bratranec bratrů Bastosových hrajících v Lyonu.

Reagovat
Langi

vy tu třístovku berete fakt vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Třístovka už tu byla, nejde o nic výjimečného, takže to už kašlem

Reagovat
smazaný uživatel

u souhrnu L1 nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Frankie_OL16.01.2013 13:45

hosi, dam tristovku? by byl asi rekord L1

Neupravuj si kritéria

Reagovat
Langi

jenže pod ostatní články nám můžou kecat i experti z jinejch lig...souhrny jsou čistě naše

Reagovat
smazaný uživatel

jinak v poradku?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
Langi

Reagovat
smazaný uživatel

hosi, dam tristovku? by byl asi rekord L1

Reagovat
smazaný uživatel

*dame ... dobre tomu pomaham

Reagovat
smazaný uživatel

uz bolo tusim aj viac...

Reagovat
juninho8

tento tyzden je tych spekulacii s prestupmi vela cize sa pisat este bude urcite

Reagovat
Langi

co tě tak pozoruju tak těch 300 dáme určitě

Reagovat
smazaný uživatel

jj, jeste tak 3 preklepy a 5 reakci na kazdy z nich a mame to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
.13

a vtedy ked Ibra spravil ten jeho ulet tak nebolo viac?

Reagovat
smazaný uživatel

to ale nejsou ciste ligue 1 souhrny

Reagovat
Langi

OT: jinak s tim Besiktasem už sme údajně na tom Briandovi dohodnutý...o Gourcuffovi za 5 ME se Aulas nechce ani bavit...Bastos s Lisandrem by měli přes zimu zůstat, ikdyž Licha je prej nespokojenej s tou pozicí

Reagovat
smazaný uživatel

licha podle me jeste pujde, nejaci rusaci, nebo podobni zacnou cmuchat

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě Lisandro půjde ještě. O možných příchodech nic nového, že? Podle mě žádné ani nebudou.

Reagovat
Langi

vubec...ani ty evergreeny typu Boudebouz, Malouda a spol

Reagovat
smazaný uživatel

Já se jenom bojím toho křídla, jestli je Briand fuč, není tam ani Monzon, tak už máme v podstatě 3 křídla + Licha. To si myslím, že je docela málo, ale tak snad vědí, co dělají.

Reagovat
Langi

no jako do konce zbejvá pořád 14 dní...dost času podepsat na 6 měsíců Maloudu

Reagovat
smazaný uživatel

Nestraš. Ale třeba by všem vytřel zrak a hrál by jako Steed

Reagovat
Langi

no jako ted nedostává ani korunu plat ne?? tak třeba by nechtěl tolik peněz ...a nevěřim že by zas uplně marnej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi nebyl by úplně marný, ale nemám ho rád, nechci ho a stejně by hrál tak rok a zbytečně by zazdil místo pro Ghezzala třeba.

Reagovat
Langi

no jasný no...jako já bych ten půl rok asi zkusil ukopat s tim co máme...jako 4 křídla jsou asi dost + Pléa, kterýmu se nevěři, tam taky zahraje

Reagovat
smazaný uživatel

Proti spartě hrál na křídle i Ferri třeba, ale to už je fakt znouzecnost hlavně Pleovi a spol bych dával šanci tak v pohárech ( ), nebo do rozhodnutých zápasů, do základu ještě ani náhodou.

Reagovat
Langi

no jo no...ty mladíci jsou ještě tvárný, jednou zahrajou křídlo a podruhý DMC ...no jako ty křídla zatim asi stačej, pokud neodejde ještě Licha nebo Bastos...průser bude až to bude poslední den přestupního období...s tim už máme zkušenosti

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně jsem zvědavý na léto. Tam se to asi bude hodně přeskupovat a to už někdo asi přijít bude muset

Reagovat
Langi

no já už v létě čekám že bude zájem o Lovrena, Gonalonse, Gomise...možná už pomalu i o Lacazetta

Reagovat
smazaný uživatel

Greniera a Umtitiho

Reagovat
Langi

o Umtitiho už je ted a Greniér prodlouží snad

Reagovat
Langi

twl už sme přes 300 a nikomu sme ho nevěnovali

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, stejně by to nikdo neopalcoval, maximálně fanoušci lyonu

Reagovat
Langi

ted asi ne...ten souhrn už je mrtvej článek

Reagovat
juninho8

keby sa chytil tak ako steed tak by to bola posila jak svina ja uz radsej neodpisujem nikoho...aj keby prisiel sonny anderson z dochodku

Reagovat
smazaný uživatel

proc opakujes prispevky po mne?

Reagovat
smazaný uživatel

Třístovka už je, nemusíš to tady zbytečně natahovat

Reagovat
smazaný uživatel

ja se jen ptam, proc kopirujes me prispevky, that's all

Reagovat
smazaný uživatel

Já si tvoje příspěvky nečetl, napsal jsem to nezávisle na tvém.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre, kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: O Belfodila (11 zapasov, 6 golov v tejto sezone) sa zaujima o krem Neapolu, Juventusu aj AC milano a nemecky Stutgard skoda no, ked unas nemal miesto...

Reagovat
smazaný uživatel

*Stuttgart

Reagovat
.13

OT: mam tu par zaujimavych spekulacii

Lille- chce Thauvina z Bastie

NUFC- Yangu

Zenit- chce Corchiu a cital som ze maju preplatit Juve a AC

Besiktas- Briand tam ma vraj podpisat

OL- Yoann bud do Spartaku alebo Arsenalu

Malaga- Lugano tam mam podpisat teraz niekedy

Juve- chce Freda ak nevyjde Lisandro

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele