Ligue 1 - souhrn 2. kola

14.08.2010, 21:00, aktualizováno 17.08.2010, 20:59
Komentáře a souhrny
V úterní dohrávce branka nepadla, Monako i Montpellier si tak do tabulky připisují po bodu. Lyon se v úvodu ligy trápí, nevyhrál ani ve druhém kole. Tentokrát odjíždí s prázdnou z Caen. Nedařilo se ani druhému favoritovi, Bordeaux doma podlehlo Toulouse. PSG veze bod z Lille. Obhájce titulu z Marseille je po dvou kolech bez bodu, tentokráte padl ve Valenciennes. St. Etienne si poradilo se Sochaux a Lens vyhrálo v Arles.

AS Monaco - Montpellier HSC 0:0

17.08.2010 19:00

Góly: -

Monako má znovu trochu pomalejší rozjezd do nejvyšší soutěže - po druhém ligovém utkání "slaví" druhý bod, stále však čeká na úvodní ligovou branku. Zápas s Montpellierem nabídl opravdu vše - hezké kombinace, pěkné střely, hezké zákroky - ale - ani jeden gól.

Knížecí celek tak navázal na bezbrankovou remízu z úvodu soutěže, kdy bral cenný bod ze zápasu s Lyonem. Po druhé letošní remíze mu zatím patří čtrnáctá pozice. To Montpellier je na tom o mnoho lépe - po úvodním vítězství nad Bordeaux si připsal svůj čtvrtý bod a je na sedmé příčce.

První šanci utkání měli na svědomá hráči hostujícího celku. Olivier Giroud se po pohledné akci objevil volný na pravém křídle, rozhodl se ale ještě přihrávat. Našel ofenzivního záložníka Souleymaneho Camaru, jehož střela ale bohužel pro HSC byla nepřesná.

Montpellier ale posléze mohl děkovat pouze svému gólmanovi Jourdrenovi, že nad stadionem stále panovala bezbranková remíza. Brankář hostí si totiž poradil s přímým kopem Thomase Manginiho, jenž mířil do horního růžku branky.

Domácí ale byli v útoku lepším týmem. Střela Daniela Nicualeho jenom o kousek minula branku, hlavička Park Chu-Younga se nevešla do brány jenom kvůli dobře postaveným tyčím Jourdrena. Hosté kontrovali příležitostí Girouda. Kabze centrem našel mladého útočníka, jenž ale hlavičkoval těsně mimo.

Druhá půle byla podobná té první. Šance na obou stranách, ale stále žádný gól. Camara jenom těsně netrefil bránu po Estradově centru, na druhé straně předvedl famózní zákrok Ruffier. Ten si dokázal poradit se střelou Girouda, který se ke střele odhodlal poté, co dlouho kontroloval míč.

I Jourdren se ale vyznamenal. Krásným zákrokem zneškodnil lob Chu-Younga. Nakonec se neprosadil ani Camara, jenž svou střelou nastřelil pouze boční síťku.

Více informací k zápasu

Lille OSC - Paris Saint-Germain 0:0

15.08.2010 21:00

Góly: -

Bezbrankovou remízou skončil vůbec ne nezajímavý zápas mezi Lille a PSG, jenž uzavřel druhé kolo Ligue 1 letošní sezóny. Hosté si vypracovali určitě více gólových možností, to by však v brance nesměl stát Mickaël Landreau, který je všechny vychytal. Pařížané tak kvůli perfektním zákrokům svého bývalého gólmana v Lille naplno nebodovali.

Domácí Tulio de Melo po centru Cabayeho pálil z voleje mimo bránu, po něm zkoušel střílet i sám Cabaye, jenže do podnikání se mu vrhl včas Bodmer. První půle ovšem patřila domácímu brankáři Landreauovi. V roce 2009 mimochodem opustil řady PSG po čtyřech letech a přešel právě k Dogám. A teď musel lapit šance svých bývalých spoluhráčů.

Nejprve Nene nacentroval na Erdinga, jehož hlavičku musel Landreau vyrážet mimo nebezpečí. Poté si musel gólman Lille poradit také s pokusem Sessegnona. Těsně před přestávkou to do třetice všeho dobrého zkoušel z dálky Nene, nicméně Landreau byl mezi třemi tyčemi dobře postavený.

První příležitost druhého dějství mělo Lille zásluhou De Melovi hlavičky, kterou ovšem po centru Debuchyho dokázal zlikvidovat Coupet. Na druhé straně se opět vytáhl Landreau, který bravurně vytáhl pryč střelu z přímého kopu Neneho z vápna. I Coupet musel čarovat proti standardce, Cabaye se proti němu v 69. minutě neprosadil.

Závěr zápasu patřil Pařížanům. Jenže proti byl prostě skvělý muž v bráně. V 86. minutě nedokázal Landreaua překonat svou dělovkou beninský záložník Sessegnon, Nene se ho ještě jednou pokusil překvapit z přímého kopu, avšak i tady se podařilo Landreauovi úspěšně zakročit. Lille tak především díky němu uhrálo doma s PSG alespoň remízu.

Více informací k zápasu

SM Caen - Olympique Lyon 3:2

15.08.2010 17:00

Góly: 1. Youseff El Arabi, 16. Sambou Yatabaré, 75. Ismaïla N'Diaye - 5. Bafétimbi Gomis, 23. Bafétimbi Gomis

Fantastický začátek sezóny prožívá nováček ligy z Caen. Poté, co naposledy vyhrál na půdě obhájce titulu Marseille 2:1, si doma dokázal poradit i s loni druhým celkem tabulky z Lyonu. Ten má naopak jako favorit na kontě pouhý jeden bod. Po poločase byl stav 2:2, jenže po vyloučení Reveillereho OL nedokázal nerozhodný výsledek udržet a podlehl o gól.

První pětadvacetiminutovka byla hodně divoká. Už ve druhé minutě znamenala Toulalanova chyba první branku utkání. Yatabaré pak vyslal do šance El Arabiho, jenž překonal hostujícího gólmana Llorise. Hosté však záhy vyrovnali, čtyři minuty nato usměrnil Briandův centr k bližší tyči Gomis.

V 16. minutě se ovšem skóre přelilo zase na stranu Caen. Mollo unikl po levé straně, jeho pas sice minul El Arabiho, ale dostal se k Yatabarému, který šajtlí z vápna zamířil za záda Llorise podruhé. Jenže Lyonu se znovu podařilo rychle srovnat. Ve 23. minutě Gomis i přes podezření z ofsajdu dorazil do branky nepovedený pokus spoluhráče Michela Bastose.

Dalším klíčovým milníkem první půle byla červená karta, kterou obdržel Reveillere. Ve 45. minutě sestřelil nevybíravým způsobem Molla a po druhé žluté kartě se už na hřišti logicky neobjevil. Ve druhé půli sice Lyon držel míč na kopačkách, ale byl to nováček z Caen, který si tvořil šanci za druhou.

Lloris musel likvidovat dělovku Tafforeaua a potom také vyrážel mimo střelu Marcqa. Na druhé straně sklepl Briand míč hlavou pro Pjaniče, jenž ovšem zamířil mimo tři tyče. Domácí nakonec urvali všechny body na svou stranu v 77. minutě. Mollova rána z přímého kopu přeletěla zeď, balón skončil u N'Diayeho, jenž si dobře zpracoval a v pohodě a hlavně přesně zacílil.

Více informací k zápasu

Girondins Bordeaux - Toulouse FC 1:2

15.08.2010 17:00

Góly: 45. Jaroslav Plašil - 47. Daniel Braaten, 81. Étienne Didot

Další prohru zaznamenal předloňský šampión Francie z Bordeaux. Po neúspěchu v Montpellieru doma nestačil na Toulouse, které zásluhou Didotovy branky z 83. minuty slavilo naopak své druhé tři body v sezóně a také si vysloužilo první místo v tabulce. Ani pěkný gól českého záložníka Jaroslava Plašila neodvrátil konečné domácí zklamání.

Toulouse na Bordeaux vystartovalo už od začátku. Nejprve gólmana Olimpu prověřil Pentecote a pak to byl také Mansare, kdo ohrozil branku domácích. V prvém případě musely zasáhnout Olimpiovy rukavice, ve druhém proletěla hezká pumelice těsně nad břevnem. Až v samém závěru poločasu hosté zužitkovali svůj tlak.

Ve třetí minutě nastavení si Braaten krásně naběhl na kolmici a před Olimpou nezaváhal. Velmi nebezpečným byl pro Toulouse český záložník Jaroslav Plašil. Už těsně před přestávkou vyslal hezkou ránu z voleje, která tentokráte zamířila nad. Ve 48. minutě už se mu podařilo vyrovnat.

A navíc ve velkém stylu. Cavenaghi mu zleva nahrál do vápna, Plašil byl z běhu sice u balónu trochu dříve, ale dokázal se dobře zorientovat a z otočky patičkou zacílit za brankovou čáru. Druhá půle nenabídla jinak příliš pohledný fotbal. Snad jen pokus Gouffrana, jemuž ale chyběly potřebné parametry, trochu rozproudila nenadšené diváky.

83. minuta byla tou nejdůležitější ve druhém dějství. Velká díra v obraně v řadách Les Girondins znamenala jejich prohru. Mansare mohl v klidu najít ze standardky ve středu hřiště nabíhajícího Didota, před nímž už byl Olimpa bezmocný. Bordeaux vyrovnání nevykouzlilo, FCT si tak připsalo velmi cenné tři body.

Více informací k zápasu

AC Arles-Avignon - RC Lens 0:1

14.08.2010 21:00

Góly: 70. David Pollet

Lens i nováček ligy Arles-Avignon si na úvod připsali po dvou porážkách. Pro oba to tak byla šance, jak získat své první body v novém ročníku. Úspěšnější byl nakonec hostující celek, v jejímž týmu se našel hrdina v podobě Davida Polleta. Přišel, viděl, zvítězil, a Lens si mohlo odvést z půdy aktuálně posledního celku tabulky zaslouženou výhru.

Lens bylo v první půli očividně lepším týmem a opravdu nemělo daleko k tomu, aby se ujalo vedení. Už ve třetí minutě napřáhl z dálky Maoulida a jen o pár centimetrů přestřelil branku. Gólman Arles-Avignon Planté se pak zapotil proti střele Monnet-Paqueta, po půlhodině hry uvolnil Eduardo spoluhráče Maoulida a Planté se měl zase co ohánět.

Vůbec první větší šanci zápasu si domácí Lvi vytvořili ve 37. minutě. Ayasse si našel výborně prostor za vápnem, dokázal i vypálit, gólu ovšem zabránil pohotový zákrok chorvatského brankáře Runjeho. Runje pak byl v pohotovosti ještě jednou, i volej z levačky Kermorganta nakonec odvrátil mimo nebezpečí.

V 53. minutě měl hostující Eduardo stoprocentní tutovku. Centr Bedima našel úplně volného brazilského forvarda, jenž měl před sebou naprosto prázdnou branku, jenže i tu se mu podařilo minout. V 68. minutě šel nahradit určitě smutného a frustrovaného Eduarda jednadvacetiletý David Pollet. Byl to mistrný tah kouče Wallemmeho.

Protože ani ne po minutě pobytu na hřišti Pollet rozhodl zápas. Parádně si naběhl na centr z přímého kopu a překonal hlavou nešťastného gólmana Plantého. Lens až do konce utkání tento stav udrželo, navíc bez toho, aby si Arles-Avignon vytvořilo nějakou větší možnost na vyrovnání.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - FC Sochaux 3:2

14.08.2010 19:00

Góly: 6. Boubacar Sanogo, 57. Loïc Perrin, 65. Loïc Perrin - 66. Ryad Boudebouz, 67. Marvin Martin

Saint-Étienne se rychle zotavilo z neúspěchu proti Paris SG a v plné síle dnes přejelo Sochaux. To prohrávalo již 0:3, nakonec dokázalo v závěru výsledek korigovat alespoň na 2:3.

ASSE tak dalo velice rychle zapomenout na nepříliš příznivý výsledek z Paříže - Saint-Étienne zde podlehlo 1:3. Své zaváhání ale před domácími fanoušky dokázalo napravit, když Sochaux porazilo o jednu branku. Pro hosty se jedná o první porážku v sezoně, v úvodním utkání totiž porazili nováčka z Arles 2:1.

Trvalo to pouze sedm minut, než se domácí ujali zaslouženého vedení. Na pravé straně si s míčem hezky pohrál Albin Ebondo a Dimitri Payet, letní posila z Toulouse následně nacentrovala do pokutového území, kde objevila Boubacara Sanoga, překvapivého člena základní sestavy. Útočník Pobřeží slonoviny ale svou šanci tentokrát proměnil - míč bez nesnází napálil do sítě 1:0.

Kanonáda ale pokračovala až ve druhém poločase. Tentokrát bylo již vše v režii jediného hráče - Loice Perrina. Po přesném centru Payeta, střelce jediné branky v zápase s PSG, si vyskočil nejvýše a hlavičkou míč umístil těsně pod břevno - 2:0.

A kombinace stejných hráčů znamenala gól číslo tři. Opět to byl centr, tentokrát ovšem z rohu. A opět hlavička. Perrinův druhý letošní ligový gól přinesl jasné vedení 3:0.

Ale Sochaux, které bylo v prvním poločase přeci jen o něco lepším týmem, zaskočené zjevně nebylo. Nebo to alespoň nedalo příliš najevo. Odpovědělo totiž brankou. Pouze pár sekund poté, co Perrin potřetí rozvlnil síť Sochaux se z veliké dálky prosadil Ryad Boudebouz - a snížil na 1:3.

A byla to snad ani ne minuta a přišel další gól. Eduard Butin pěknou ranou rozvlnil síť v horním růžku branky - 2:3. Na víc se ale Sochaux již nezmohlo a po sympatickém a odvážném výkonu padlo.

Více informací k zápasu

Valenciennes FC - Olympique Marseille 3:2

14.08.2010 19:00

Góly: 47. Gaël Danic, 53. Grégory Pujol, 62. Grégory Pujol - 82. Taye Taïwo (pen.), 85. André Ayew

Marseille nezvládla již druhý zápas, ve kterém byla jasným favoritem. Po domácím zaváhání s Caen přišla ostuda číslo 2. Tři branky totiž obhájci titulu nasázeli borci z Valenciennes. Co naplat, že Marseille se prosadila dvakrát...

Tým okolo Mamadou Nianga tak již podruhé prohrál tím nejtěsnějším rozdílem. Nejdřív Stade Vélodrom vykradlo Caen, následně se l'OM nepodařilo zaváhání napravit ve Valenciennes. Pro červené se jedná o druhý solidní výsledek, v prvním kole remizovali na půdě Nice 0:0. V tabulce se nyní pohybují na druhé příčce, naopak Marseille je poslední bez bodu a záporným skóre 3:5.

Hosté jako by byli ovlivněni možným blížícím se přestupem svého kapitána Mamadoua Nianga do Fenerbahce. A právě Niang byl v úvodu zápasu považován za velikého spalovače šancí. Z deseti metrů hlavičkoval v pokutovém území zcela sám. Minul. Čtyři minuty před koncem poločasu se dokonce objevil sám před brankářem - ale ani tentokrát si neporadil a branku netrefil.

Valenciennes mělo sice v první půli výrazně více střel než jejich soupeř, většina z těchto pokusů ale byla více než nepřesná.

Domácí první branku vstřelili zkraje druhé půle. Radoval se Gaël Danić. Valenciennes ale za gól mohlo děkovat svému soupeři. Po příšerné zpětné přihrávce se k míči nedostal jako první brankář Mandanda, nýbrž právě Danic. Gól z ničeho, Marseille si mohla gratulovat.

Již o šest minut později bylo Stade Nungesser v sedmém nebi. Pujol prohloubil marseillskou tragédii. A znovu to byl opravdu jednoduchý gól. Tentokrát po vhazování. Bong uvedl míč do hry, balon přistrčil k Pujolovi chytře Cohade a zkušený útočník míč usměrnil do branky hlavou - 2:0.

A stejné obsazení se ukázalo i při třetím, posledním gólu Valenciennes. Bong si na levé straně lehce pohrál s Azpilicuetou, nacentroval do vápna - a bum. Marseille měla z ostudy kabát. Po další Pujolově trefě to s ní opravdu nevypadalo příliš růžově.

Po tomto "hattricku" chyb se Marseille přeci jen vzmohla alespoň na snížení. Poté, co Nicolas Penneteau fauloval v pokutovém území mladičkého Jordana Ayewa, dokázal penaltu s přehledem proměnit Taye Taiwo. André Ayew, starší bratr Jordana, nakonec určil pár minut před koncem stav na 2:3. Po pěkně zahrané standardní situaci se poprvé v sezoně prosadil.

Více informací k zápasu

AS Nancy-Lorraine - Stade Rennes 0:3

14.08.2010 19:00

Góly: 49. Victor Montaño, 58. Yacine Brahimi, 87. Ismaël Bangoura

K pohodlné výhře 3:0 dokráčeli na půdě Nancy fotbalisté Rennes. Domácí asi určitě vyčtou svému N'Diayemu jeho zbytečnou červenou kartu, po které museli hrát prakticky po celou dobu o jednoho muže v poli méně. Ačkoli až po přestávce, Montaňo, Brahimi a Bangoura zařídili hostům tři body.

Zápas určitě dost ovlivnilo vyloučení N'Diayeho, který poslal k zemi hodně nešetrně hostujícího Montaňa. Nancy hrálo zhruba osmdesát minut o deseti a i to se pochopitelně dost podepsalo na jeho výsledku. Přesto domácí dokázali během první půle udržet nerozhodný stav. A dokonce si mohli vymodlit penaltu.

Jenže zákrok brankáře Doucheze na pronikajícího Vahiruu nechala rozhodčího Castra klidným. Nancy pokračovalo v celkem aktivní hře, Alo'o Efoulou zakombinoval s Féretem, jehož rána skončila těsně nad břevnem. Až ve 49. minutě se podařilo hostům potrestat vyloučení N'Diayeho.

Leroy krásným centrem poslal do běhu Montaňa, jenž pod tělo gólmana Bracigliana poprvé v sezóně skóroval. O sedm minut později se ofsajdu těsně vyhnul Montaňo, na hranici vápna našel Brahimiho, který přesnou dělovkou do šibenice nedal Braciglianovi žádnou šanci. Na konečných 3:0 pak v 87. minutě pečetil Bangoura, jehož poslal za obranu chytrý pas Leroye.

Více informací k zápasu

FC Lorient - OGC Nice 1:2

14.08.2010 19:00

Góly: 11. Yann Jouffre - 12. Ismaël Gace, 69. Loïc Rémy

Lorient nenavázal na solidní výkon proti Auxerre a doma proti Nice nezískal ani bod. Pro OGC znamenají tři body jistě veliký úspěch, střelcem vítězného gólu byl - kdo jiný než Loïc Rémy.

Nice tak po bezbrankové remíze s Valenciennes předvedlo další pěkný výkon, který nyní podpořilo také kladným výsledkem. Se čtyřmi body se může vychloubat na třetí pozici. Naopak Lorient svůj výkon nezopakoval a po remíze 2:2 s Auxerre odchází tentokrát s prázdnou. Po dvou kolech mu patří patnáctá příčka.

Domácím nepomohlo ani nově namontované umělé hřiště.

Přesto se prosadili jako první. Po rohovém kopu míč doplachtil až k Yannu Jouffrenovi, jenž se ocitl zhruba dvacet metrů před brankou. Neváhal, vypálil a běžel se radovat se spoluhráči. Jeho přízemní střela totiž hosty dokonale překvapila - 1:0.

Vedení domácích ale netrvalo snad ani minutu. Hosté odpověděli rovněž z rohového kopu. Anthony Mounier nacentroval, našel Ismaela Gaceho a bylo vyrovnáno. Hlavička mladého obránce skončila v síti - 1:1.

Lorient byl až do konce poločasu jasně lepším týmem, svou převahu ale gólově vyjádřit nedokázal. Sigamary Diarra jenom o kousek ze třiceti metrů netrefil branku, Kevin Gameiro zase po svém lobu brankáře Ospiny nedokázal míč doklepnout do branky.

Po změně stran se málem podruhé prosadil Gace, tentokrát by za to ale příliš rád nebyl. Málem si totiž dal vlastní branku. Přímý kop Arnolda Mvuemby se po jeho teči zastavil pouze na břevnu. Alaixys Romao poté svou střelou ze zhruba dvanácti metrů pořádně prověřil připraveného Ospinu. Lorient svého soupeře dál tlačil.

První vážnější šance druhého poločasu spadla do klína Gameirovi, jehož vyslal do samostatného úniku Jouffre. Nicméně kanonýr z minulé sezony nemířil přesně, jeho střela mířila vysoko nad. Svého vrstevníka následně poučil coby zakončení Loic Rémy, jenž vstřelil vítěznou branku svého týmu.

Nemanja Pejcinovic se postavil ke standardní situaci z levé strany, na vzdálenější tyči hlavičkoval Eric Mouloungui. Míč se znovu vydal na levou stranu, přes celé pokutové území - doplachtil až k Rémymu a ten s chladnou hlavou doklepl míč do sítě - 1:2.

Nice nakonec mohlo přidat i třetí gól. Pokud Emerse Faeho z dvaceti metrů ale skončil mimo.

Více informací k zápasu

Stade Brestois - AJ Auxerre 1:1

14.08.2010 19:00

Góly: 26. Nolan Roux - 83. Benoît Pedretti

Své první ligové body získal nováček z Brestu. Ten vedl do 83. minuty nad loni třetím týmem tabulky 1:0, jenže překrásná branka Pedrtetiho rozhodla asi o zasloužené dělbě bodů. AJA má zatím jako jediný celek z Ligue 1 na kontě dva body. Pro možného účastníka Ligy mistrů to tak není příliš povedený začátek sezóny.

První vážnější šanci měl na kopačce domácí Poyet, jemuž hezky dodal balón Roux, jenže střelu zlikvidoval hostující gólman Sorin. Roux nakonec nemusel ze zahozené příležitosti smutnit, ve 25. minutě předskočil svého strážce Grichtinga a usměrnil balón přesně ke vzdálenější tyči po rohovém kopu Grougiho.

O tři minuty později se mohlo Auxerre vrátit do zápasu, ale skvělým zákrokem proti Le Tallecově pokusu podržel domácí gólman Elana. Do druhé půle rovněž vstoupili hosté lépe, Coulibaly jen o pár čísel hlavou přestřelil, když na něj krásně nacentroval Pedretti z přímého kopu.

Tlak AJA se neustále zvyšoval, brankář Elana musel být neustále v pohotovosti. Nejprve polapil dalekonosnou střelu Pedrettiho, hlavičku Ndingy musel vytěsňovat na brankové čáře. Nakonec Elana sedm minut před koncem přece jenom kapituloval. Pedretti zakroutil míč z rohového kopu tak přesně, že na něj Elana nedosáhl a ani Ličkovi se odhlavičkování nepovedlo. Balón tak skončil přesně pod břevnem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Toulouse FC22004:16
2.SM Caen22005:36
3.Stade Rennes21104:14
4.Paris Saint-Germain21103:14
5.Valenciennes FC21103:24
6.OGC Nice21102:14
7.Montpellier HSC21101:04
8.FC Sochaux21014:43
9.RC Lens21012:23
10.AS Saint-Étienne21014:53
11.AS Nancy-Lorraine21012:43
12.AJ Auxerre20203:32
13.Lille OSC20201:12
14.AS Monaco20200:02
15.FC Lorient20113:41
16.Olympique Lyon20112:31
17.Stade Brestois20111:31
18.Olympique Marseille20023:50
19.Girondins Bordeaux20021:30
 AC Arles20021:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (225)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Marseille po dnesnom striedani Nianga to vyzera na jeho odchod do Fenerbahce

Reagovat
smazaný uživatel

asi to bude pro vsechny zucasnene nejlepsi reseni prijde mi,ze niang uz proste nechce za marseille hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Marseille len tak dalej

Reagovat
KnoxXx

Rennes

Reagovat
domingo

První tři výsledky super, zbylý dva bída. Tohle na Zenit stačit nebude ani náhodou. Já chci křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud si bude Benoit držet svůj dosavadní gólovej průměr tak to nebude tak zlý Já viděl jen posledních 15 minut takže nemůžu moc hodnotit, ale pozitivní zjištění je že zatim dokážem dávat góly. Jen bychom jich nemuseli tak moc dostávat

Reagovat
domingo

Já tě zaregistroval až letos, jak ses dostal k Auxerre?

S tím pozitivním zjištěním bych to zas nepřeháněl... určitě je pokrok, že máme v kádru o dva hráče, kteří dokážou dát gól, víc.. Le Tallec bude dobrá posila, Langil bude naskakovat do hry jako žolík, jenže největší tíha bude stejně ležet na Irkovi.. ale on se rozstřílí, toho se nebojím. Benoït je neskutečně důležitý hráč, jeho standardky jsou fakt snad nejefektivnější v celé lize, navíc operuje na obrovským prostoru a evidentně je ve formě, to je výborná zpráva. Naopak mě trochu straší hra obrany, dneska to vůbec nevypadalo, že už dva roky hrají všichni pohromadě spolu. Zatím dáváme i dostáváme víc gólů než loni

Reagovat
smazaný uživatel

Já eurofotbal objevil až poměrně nedávno a většinou to jen pročítal a komentáře nepsal (ono taky psát něco v diskuzi která má 1000 příspěvků mi připadá tak trochu zbytečný).

O Auxerre jsem kdysi četl v nějakým časopise (ProFootbal, Hattrick, už nevim) hodně dlouho zpátky, snad 2001 nebo 2002 to mohlo bejt, zaujal mě teda především Roux + tam byli sympaťáci Mexes a Cissé (kterej v tu dobu hrál snad nejlíp v kariéře). A taky to byly dobrý sázky na jistotu, Roux byl pověstnej tim že hráče dost trápil v letní přestávce a tak na začátku sezony pravidelně prohrávali, pamatuju si dodneška ty nádherný kurzy :))

Reagovat
domingo

Já se "přilepil" až trochu později, ale dlouho to bylo jenom takový sympatizování. Fakt jim přeju až od roku 2008 a za fanouška se považuju od začátku loňské sezony, kdy jsem to začal (společně s celou ligou) sledovat trochu víc. Ono se to nezdá, ale když k tomu týmu přilneš, vybuduješ si plnoprávnej "vztah" v podstatě za měsíc..

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda nejsem úplnej fanoušek, to se považuju akorát u AS Řím (dodneška mám ještě dres s Montellovou devítkou). Pak mám pár oblíbených týmů kterým přeju, v Anglii Chelsea, ve Francii AJA, v Německu Brémy, a jelikož jsem z Budějc tak i Dynamu :)

Reagovat
domingo

Však to je správný, nejsympatičtější tým za Rouxe tomu tak bylo určitě, teď už to tak jednoznačný není, ale člověka to už nepustí a za první prachy si objedná dres.

Jinak si vybudovávám docela silnej vztah i k Lorientu, což je zase nejsympatičtější manšaft v současným pelotonu, podle mě. Přeju jim, snažím se sledovat zápasy, ale nikdy to nebude silnější než u AJA, protože ti byli prostě první.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, já zase až tak moc tu Francii nesleduju, loni jsem viděl prakticky jen AJA a pak Lille. Po tom co předvedli se Slávií v EL tak jsem na ně párkrát kouknul, to bylo v době kdy měli formu jak hrom

Reagovat
Studna

Budějce Dynamo

Reagovat
smazaný uživatel

Taky Budějčák? Jdeš zejtra na Hradec, kouknout aspoň jednou na to že bude na Střeleckým ostrově hrát tým v tradičních černobílých dresech?

Reagovat
Studna

Jojo, Budějčák Na Dynamo nejspíš půjdu, sem zvědavej na Pilaře A jestli půjdu, tak to asi natočim, protože ty růžový, nebo fialový nebo co to je...achjo..

Reagovat
smazaný uživatel

Oficiálně purpurový Nechápu proč nemůžeme mít černobilej pruhovanej dres, kdyť krom Hradce to v lize nikdo nemá... A tu purpurovou nechat až jako druhou sadu dresů...

Reagovat
Studna

Tak tak...hlavně ani nevim, co je vedlo k tomu vzít zrovna purpurový, hnus...snad se dočkám jednou zase černobílých jako hlavních, život celej před sebou, tak stačí doufat

Reagovat
Liquid

Marseille to poslední místo sluší

Reagovat
domingo

Zítra se k nim připojí Bordeaux

Reagovat
Liquid

kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

OM

Reagovat
$dolar$

To Marseille moc nechapu

Reagovat
domingo

Divná sestava, Mandanda zpátky ve "formě", na stoperu tragéd N'Diaye, absence v záloze, Valbuena z formy, otrávenej Niang... oni se rozjedou.

Reagovat
smazaný uživatel

Obligátní otázka: Jak hrál Lička?

Reagovat
domingo

Viděl jsem jenom druhou půli. V té hrál na CM, přestože podle sestavy měl hrát asi před Grougim, zřejmě si to v první půli prohodili, nebo to byl trenérův záměr. Každopádně pomáhal tmelit hru ve středu pole a to mu moc nešlo, Auxerre rychle přecházelo od vlastního vápna k protějšímu, neměl ani žádnej výraznej zákrok, vypíchnutí, zastavení akce, přihrávku, pas... prostě nevýraznej. Jo a dostal žlutou za sundání protihráče ve středu pole.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sobotni zapsy hodne zajimave, v podstate vsechny vysledky krome vyhry AS (Sanogo gol? ) prekvapeni.

Marseille dneska odehralo dalsi zapas s horkym koncem, nebyli sice horsi, ale stacily tri chyby v obrane a trigolove manko uz nedotahli. Oba Ayewove slusny vykon, muzou byt jednou oporami Marseille. Niang asi nejlepsi hrac Marseille, ale byl otraveny z faulu a zazdil dve golovky, to se na vysledku projevi. Lucho trochu z formy, ale ta jeho nahravka, diky ktere se Ayew dostal do situace, ktera zpusobila penaltu..

Ta obrana je vazne katastrofalni, N'Diaye na to nema a Heinze je videt jen pri hadkach se sudim.

Valenciennes hezky, sice toho zase tolik nepredvedli, ale skvela produktivita jim zajistila vyhru.

Reagovat
domingo

Tys čekal, že Stéphanois doma neporazí zoufalce ze Sochaux?

Reagovat
smazaný uživatel

"v podstate vsechny vysledky krome vyhry AS (Sanogo gol? ) prekvapeni."

Temi AS jsem myslel Saint-Etienne.

Jinak prohra Nancy, jen tak dale.

Reagovat
domingo

No jo. Ale ten Sanogo teda překvapení je... když jsem ho viděl samotnýho v útoku, polil mě studený pot.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ze dal uvodni gol je vcelku prekvapko, i kdyz zrovna proti Sochaux.. Jinak ta obrana Stepanu je zase vtipna, 2 zapasy, 5 golu..

Reagovat
domingo

Marchal šel dolů po čtvrt hodině a Bocanegra nehrál, takže ta obrana byla dneska vlastně stejná jak loni, čili na hovno.

Reagovat
domingo

První poločas Arles - Lens: ty vole, to je fotbal, neskutečný. Arles jsou předně úplně jaloví, naprosto neorganizovanej tým. Planté je slušný gólman, Abenzoar si to docela dává (na Monnet-Paqueta se věší opravdu ukázkově, ten z něj musí mít slušný nervy ale jinak super, odebírá balony, stíhá, sice je zatím takovej splašenej, nemá takovej ten "hengbartovskej" úspornej styl (krátce a přesně vypíchnout), spíš pobíhá jak třtina ve větru, ale zatím chybu neudělal a jeho prostor je relativně "v bezpečí" - uvidíme, co s ním udělá silnější mužstvo. Ayasse má být sice DM, ale stejně ho vidím furt před soupeřovým vápnem střílet z 25 metrů, což z něj zároveň dělá nejnebezpečnějšího hráče. Pak je tam Dja-Djédjé, což je sice zřejmě technicky nejlepší fotbalista v modrožlutým, ale neumí dát míč od nohy a nešlo od něj skoro žádný nebezpečí, přestože čtvrtina komentáře je "džadždže". Takovej Vladko Weiss

Zajímalo by mě, jestli hraje nějakej útočník.

A Lens je taky slabej manšaft, ti budou rádi, když udělají venku 6,7 bodů. Až na Maoulidu je to nuda nuda šeď šeď. Jsou sice lepší, do té pouťové pseudoobrany a pseudozálohy Arles si chodí, jak je jim libo, ale mám takový pocit, že by nedali gól, ani kdyby se hrálo do rána.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z tohohle mi udelalo radost jen to o Abenzoarovi.

Lens uz v minulem zapase melo koncovku hroznou, des bes.

Reagovat
domingo

Koukej se, na betu to jede krásně. Je to fakt jak koukat na zápas Nationalu, prdel Arles si lepší soupeře na úvodní 2 kola nemohlo přát, jestli neudělají ani bod, tak se můžou rozloučit s ligou už v srpnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim to na Krizovatku smrti, fotbalove komedie jsem si uzil dost v zapase Va'nnes - Marseille. (nejvic se v sestrihu zamer na spalenou sanci Nianga, krasne se sfauloval )

Ale na sestrih se budu tesit, to zase bude svanda. :)

Reagovat
domingo

To není komedie, spíš taková oddechovka, já si u toho dělám vajíčka, navíc anglickej komentář s neodolatelnou výslovností francouzských jmen..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Dja Djédjé to je neskutečnej hráč, on dostane míč, rozhlídne se, vidí kolem sebe dva lemply a pět soupeřů, tak s ním udělá tři kličky na místě a ztratí ho.

Reagovat
Losinho

Jsou Arles fakt tak špatní? Docela jsem se na ně těšil, spekulovalo se i o přestupu nějakého jejich útočníka do Slavie...

Reagovat
domingo

Prosímtě a koho? Mají tam dva a nechtěl bych ani jednoho

Tak oni nejsou vyloženě špatní jako hráči, občas je vidět, že individuálně by měli na to hrát podobnou roli jako Sochaux. Pár hráčů na ligu má, a i tak se dá zachránit. Jenže jsou tragicky nesehraní, vůbec nemají žádnou taktiku, rozestavení, nic. Jenom tam běhají a občas kopnou někam míč.

Reagovat
Losinho

Nevim koho, jen se tak povídalo.

Reagovat
domingo

Teď máš na hřišti oba, tak se na ně kdyžtak podívej, na umělce Vlček by tam hrál základ, Černý s Hlouškem by byli hvězdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Takže stejná úroveň jako u nás

Reagovat
smazaný uživatel

preco vlastne odlozili AS Monako - Montpellier ?..

Reagovat
smazaný uživatel

21:07 Monaco-Montpellier odloženo

Kvůli podmáčenému trávníku byl odložen zápas nejvyšší francouzské ligy mezi domácím Monakem a hosty z Montpellieru. Nové datum zápasu zatím není známé.

Reagovat
domingo

Mejía hraje ve druhé půli hodně dobře. Abenzoar se poprvé nechal obehrát až v 61. minutě, může to být tak šestý nebo sedmý souboj.

Reagovat
smazaný uživatel

tak niang oficialne ve fenerbahce. koho tak marseille privede? cetla sem neco o zajmu o pavjucenka..

Reagovat
domingo

Reagovat
božský John

Fabiano

Reagovat
smazaný uživatel

22:16 Sevilla odmítla nabídku za Fabiana

Marseille se snažila ze Sevilly vykoupit kanonýra Luíse Fabiana. "Je pravda, že Marseille má zájem, že jsme stanovili jeho cenu i že šance že odejde je stále menší. Nabídka, kterou l'OM včera učinilo, byla směšná. Neprodáme ho ani jedno euro pod cenou," řekl prezident andaluského týmu Jose Maria Del Nido ohledně (ne)možného přestupu 29letého forvarda.

Reagovat
božský John

To je ovšem v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

bylo s vama spojovanejch uz dost utocniku.. to by me zajmalo, jestli nakonec koupite nekoho jako bordo..

Reagovat
božský John

My jsme v tomhle jak City ....mně už to je jedno,hlavně aby někdo přišel..

Jako dobře,Brandaa bych zkous,ale když jde Niang doprdele, tak už fakt útočníka potřebujem jak prase drbání

Reagovat
domingo

Taky nemusí přijít nikdo, ono na papíře tam máš dva Ayewy, Brandaa, Ben Arfu, Valbuenu a Samassu, to je 6 hráčů na 3 posty, na tvým místě bych si začal zvykat

Reagovat
smazaný uživatel

ben arfa odejde..

Reagovat
božský John

Andulo,neser

Reagovat
božský John

Já to čet dneska na lephoceenu no ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak se tu nedelej..

Reagovat
božský John

Spíš na to nechci myslet a Ty to sem hned musíš napsat

Reagovat
božský John

Tak, snad tak blbý vedení nemáme ...a Didi mi přijde jako rozumně uvažující člověk ...

I lidi na stadioně na to nemehlo pískaj,Jordan na to nemá,Ben Arfa,Valbuena křídlo a máš Ayewa(toho bych dal jinam) ....zbyl Samassa ....kterej sice není špatnej,ale hitparáda taky nejni

Reagovat
smazaný uživatel

jeste nejakej ten gnuybnayoun nebo jak se menuje..

Reagovat
božský John

Tenhle paskvil na tý soupisce čtu často taky,ale nikdy jsem ho neviděl hrát,ale podle mě je černej ...

Reagovat
smazaný uživatel

cernej je urcite.. ale uz ma dva starty!!

Reagovat
božský John

No vidiš,takže to bude asi výbornej kopálista,kterej má na to,aby nahradil všechny ty Niangy,Cissé,Drogby atd...

Reagovat
domingo

Jo vidíš, Guy Gnabouyou. V Superpoháru byl dobrý. To vám stačí

Reagovat
božský John

Já tam nechci hráče,jehož jméno neumim vyslovit a kterýho nikdo nezná ....já bych si třebaq myslel,že to je nějakej indiánskej náčelník

Reagovat
domingo

Gý gnabujů to zmákneš, Azpilicueta je větší jazykolam..

Reagovat
božský John

No dobrý, tam toho přechčiju Španělem nebo Baskem ...

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, letos uz ma dvacet minut!

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera hral taky a nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

turecka liga bude tuto sezonu nabita

Reagovat
božský John

Dočkal, Lietava ....

Reagovat
Losinho

Grco

Reagovat
smazaný uživatel

i recka

Reagovat
Losinho

Reagovat
Losinho

Necid

Reagovat
domingo

Hmm.

Reagovat
Losinho

No co, prototyp geniálního fotbalisty

Reagovat
domingo

No ne, já se tak zamyslel, jestli by na to měl. Tenhle typ útočníka by Marseille umělo využít, ale asi na to nemá kvalitativně. Zatím.

Reagovat
Losinho

Tak to pozor. Na CSKA se taky říkalo, že kvalitativně nemá, a stejně hrál základ. Po příchodu toho supertalenta a Lásky je v háji, no. Třeba by se v Marseille prosadil, problém je, že CSKA ho neprodá.

Reagovat
božský John

Neprosadil,chlapče

Reagovat
Losinho

Třeba jo, Radku Johne

Reagovat
božský John

Pochop, Marseille sleduju, tak asi vim,že Necida fakt nepotřebujem ...

Nehodí se tam, když by ho Lucho vyslal za obranu,tak by tomu balonu max zamával

Reagovat
Losinho

A Brandao dělá co?

Reagovat
smazaný uživatel

no, ten uz tedka mava z tribuny..

Reagovat
Losinho

Reagovat
božský John

Brandao je příklad hráče,kterej by se měl postavit ke zdi a zastřelit

To víme všichni,že to byl kiks vedení ....ale tak co,aspoň se máme s mártym,frankiem,domingem a spol. čemu smát

Reagovat
smazaný uživatel

Hral zaklad, protoze v CSKA nebyl ZADNEJ jinej utocnik nez on.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Já vim...ale CSKA si ho stejně chce nechat, i když nechápu proč

Reagovat
smazaný uživatel

Maj dva rychly sikovny technicky strelce... jeden vysokej hrac do vapna se urcite vzdycky muze hodit. Navic jako utocnik na stridacku je pro CSKA idealni.

Reagovat
Losinho

Ale pro něj to ideální není, ani zdaleka. To radši aby šel na hostovačku do toho Arles (sci-fi), tam nasázel 12 golů za sezonu a pak by měl větší šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by nebylo? ...ikdyz nebude hrat pravidelne, tak bude hrat za kvalitni klub, hrat pohary a slusne vydelavat. Navic, jestli v nem opravdu je tak uzasnej supertalent jak mu tu vsichni prisuzujou (ja myslim ze neni) tak bude mit sanci ho ukazat a vyrust mezi hracema jako je treba Vagner Love.

Reagovat
domingo

Proboha jen to ne!!! Necid není žádnej tvůrce, on potřebuje dostávat kvalitní balóny, ze kterých by pak dával góly. To v Arles neumí vůbec nikdo. Byl by tam totálně k ničemu.

Reagovat
Losinho

Aha. Tak to sorry Arles sem neviděl, jen sem netušil, že to sou až takoví tragédi.

Reagovat
božský John

Brandao 2

Hrát vedle sebe(jakože ne),tak by byli jak Pat a Mat

Reagovat
domingo

No já myslel za Brandaa. Tam už by se s odřenýma ušima dalo porovnávat, protože Brandao je příšerně přeceňované kopyto.

Reagovat
božský John

Brandao přeceňovanej není,nepamatuju,že by na kohokoli jinýho naši akhle pískali ...

Reagovat
domingo

Tak hrál za Šachťar, za vás, to jsou kluby širší evropské špičky a vždycky smrděl v základu, beru to takhle. Většího matláka abys v horní půlce ligy pohledal.

Reagovat
božský John

Kéž by se vrátil Vráťa Lokvenc,třeba do PSG ...aby měl Brandao konkurenci...

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt až takový tragéd? Však zezačátku byl vyhlášen jako jeden z nejlepších přestupů sezony....

Reagovat
smazaný uživatel

To mozna pri podpisu smlouvy.

Reagovat
božský John

My tu ligů stejně vyhrajéém hej !

I bez útočníka !

Reagovat
smazaný uživatel

ten remy ma na ty fotce dobre nabehly stehenni svaly..

Reagovat
smazaný uživatel

a je tam. sakra, arles prda..

Reagovat
domingo

Arles je úplně mimo, prohrát doma s Lens, to je hrůza. A když se podíváš na útok Psaume, Kermorgant (loni celkem 5 gólů ve druhých ligách)... to nemají šanci přežít, dopadnou jak Grenoble (jenom domácí utkání s AJA bude vypadat jinak).

Reagovat
smazaný uživatel

no. asi sem to s arles videla az moc ruzove.

Reagovat
Losinho

Ten útočník co byl spojovanej se Slavií byl nějakej jejich kanonýr ve 2. lize. Takže ani jeden z tý dvojice.

Reagovat
smazaný uživatel

myslis madoua?

Reagovat
Losinho

Ne, ten hrál 2. švýcarskou...

Reagovat
božský John

Ten nešel do Slávie,protože chtěl brát plat každej měsíc

Reagovat
Losinho

Drzoun

Reagovat
božský John

No jo, ve Slávii to tak má akorát Standa Vlček

Reagovat
Losinho

Ten hraje z lásky.

Reagovat
božský John

To jo a taky mu bylo vysvětleno,že měsíc má 120 dnů ....

Reagovat
Losinho

Ale on hraje jen z lásky...

Reagovat
božský John

To mi ho je líto teda..

Reagovat
Losinho

Proč? Já bych taky hrál z lásky (ale narozdíl od Vlčka ne z lásky k Jarolímovi).

Reagovat
božský John

Zadarmo ani Slávista nehraje...

Reagovat
smazaný uživatel

naopak. zadarmo hraje jenom slavista..

Reagovat
Losinho

ne jako žoldáci v Jablonci, Spartě a podobně

Reagovat
božský John

Všude jinde v civilizovanym světě

Reagovat
Losinho

Bavíme se o Jablonci?

Reagovat
božský John

Jo

Reagovat
domingo

No pokud vím, tak jim to vystřílel Ayew, a ten to asi nebyl pak Kaba Diawara, ale tomu je asi pětatřicet, no a ten Psaume se 4 gólama... produktivní byl tuším i Piocelle, ale to je pravej záložník.

Reagovat
Losinho

Jo, Ayew - to bylo jméno

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak s tim slavie nemohla bejt spojovana urcite..

Reagovat
Losinho

Tak psali to snad fanoušci na SuperSlavia. Taky mi bylo divný, co by u nás dělal

Reagovat
smazaný uživatel

no, nevim, jestli bychom meli na hrace 12,5 milionu eur..

Reagovat
Losinho

Oni by to Platil s Rosenem nějak ošéfovali

Reagovat
domingo

To je kravina, člen základní sestavy čtvrtfinalisty MS, jeden ze tří nejlepších hráčů L2, kmenový útočník Marseille, který ze tří zápasů odehrál dva v základu, do Slavie? To by tam byl jak Karel Infeld Prácheňský.... "s tím bych rád hrál i zadarmo!"

Reagovat
Losinho

Říkám, bylo to na SuperSlavii...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dneska docela štěstí, zapnu si zápas Arles - Lens, nějakej chlapík z Lens rozehrává standardku a je to 0:1 Tak snad to nebude tak děsný jak píše domingo

Reagovat
domingo

Samozřejmě že je, i když teď budou mít třeba domácí nápor, to by mohla být legrace

Reagovat
smazaný uživatel

Lens maj pěkný dresy

Reagovat
domingo

Já ti nevim, domácí se mi líbí víc. Tyhle vypadají tak nějak lacině.. navíc já se dneska namlsal venkovníma AJA, ty jsou úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

Když mě se modrá nelíbí Jinak Arles praktikujou zajímavej styl, dojít na půlku a nakopnout, nápadně mi to připadá okopírovaný z český ligy Předpokládám že ani jeden z těch týmů nemá moc veliký ambice co? Alespoň podle těch 20 minut co jsem viděl

Reagovat
domingo

No Lens se loni umístili slušně, ale letos bude jejich jediná ambice zachránit si holou kůži, což by tak odpovídalo. Jejich obrovský štěstí je, že jedno místo na sestup mají předplacený právě Arles, takže už musí jenom neskončit hůř než Sochaux, Nancy, Nice a Brest

Reagovat
smazaný uživatel

nice vypada pomerne silne..

Reagovat
domingo

Hm. Mají strašně slabou obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo. ale na sestup bych je letos nevidela.. co takovy psg?

Reagovat
božský John

Reagovat
domingo

Uvidíme no, pokud zůstane Rémy a nezraní se jim někdo ve středu zálohy, tak můžou hrát docela slušně, ale nevěřím jim.

Reagovat
smazaný uživatel

Niang do Fenerbachce už oficiálne? Paráda

Reagovat
Losinho

Jak pro koho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prirodzene.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom paradniho, kdyz jde podobne kvalitni hrac do horsi ligy? Ach jo..

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro arles, aby to jeste otocilo

Reagovat
Losinho

Reagovat
domingo

Ale jo, ať je sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, uz to neotocili, kluci moji usati..

Reagovat
Godwinson

Páni, boží výsledky, jako stvořený pro dominga.

Neví někdo proč se nehrálo v Monaku?

Reagovat
smazaný uživatel

Andulka

14.08.2010 22:18

21:07 Monaco-Montpellier odloženo

Kvůli podmáčenému trávníku byl odložen zápas nejvyšší francouzské ligy mezi domácím Monakem a hosty z Montpellieru. Nové datum zápasu zatím není známé.

Reagovat
Godwinson

Napadlo mě to, ale není nic snažšího než se zeptat, že ... děkuji. Je jedno, kdy jim Montpellier naloží.

Reagovat
domingo

Reagovat
Godwinson

Co jste tam vyváděli?

Reagovat
domingo

Nic moc, začátek sezony, Jeleń bez formy, obrana je nějaká divná. Hengbart hraje jako s kocovinou, Mignot hrál jako prase, Grichting se divně motal. Irek neviditelnej, Le Tallec šel asi po hodině dolů. Contout na křídle strašný. Spolíhám na to, že nám začátky sezony prostě nejdou.

Reagovat
domingo

Hm, Irka tam mám dokonce dvakrát

Reagovat
Godwinson

Jj, klasika, Hengbart je nějak marnej na začátku, dva špatný zápasy, ze dvou. Už je nad svou normou.

Jinak ten Lorient .. naopak u Marseille se to dalo čekat, mrzí mě, že jsem nevsadil, ale to by to nepochybně skončilo jinak.

Reagovat
domingo

Straší mě to, Hengbarta potřebujem. Aspoň ten Pedretti mi dělá radost, zatím hraje vynikajícně...

U Lorientu se začíná potvrzovat to, co jsem říkal už před sezonou - bude padat hodně gólů, bude se na to dát výborně koukat a nikdo to nedokáže tipovat

Reagovat
Godwinson

Je to tak. Však se rozjedete, nebo možná ne, uvidíme. Hrozně se mi líbí úvod Marseille, to je nádhera, balzám.

Mrzí mě Arles, ale ti to snad rozjedou.

Reagovat
domingo

Rozjedeme, proboha, s takovýmhle týmem a trenérem se přece nemůžeme plácat někde dole v hovnech. Leda že by nám zeniti vypráskali kožich a utekl Irek. A kdybys dneska viděl Arles, tak tě to přejde

Reagovat
Godwinson

Plácají se v hovnech i lepší týmy, takže proč ne? Jen se plácejte Ale ne, nejspíš to zase rozjedete, k všeobecné nespokojenosti těch, jenž chtějí vidět fotbal.

Nepřejde, přivedli si výborný hráče, musí to rozjet, už jen kvůli oblíbenci Fanchonovi

Reagovat
domingo

Klidně se s tebou vsadím, že nerozjedou nic

Reagovat
Godwinson

Nevim, neviděl jsem je, hráče mají kvalitní. Věřim jim, s Marseille půjde dolů Brest a Lens.

Reagovat
domingo

Když už, tak Nancy a Lens.

Reagovat
Godwinson

Brest se mi ve druhé lize vyjímá více. Nancy nesestoupí, to jsi mi psal, neni to tak dávno.

Reagovat
domingo

To je pravda, ale tys tady začal s fantazírováním o Marseille, tak jsem se připojil... a Troyes do L1 nebo zpátky do Nationalu

Reagovat
Godwinson

Fantazírování o Marseille, kdepak, jen ještě, aby někdo hodil nabídku za Lucha. Tak tak, Troyes půjde zpátky. Do L1 Gaillard a Le Havre

Reagovat
domingo

Zas myšlenka Troyes v lize se mi zamlouvá, aspoň bysme je mohli vypráskat Le Havre, Metz a Nantes..

Reagovat
Godwinson

Reálně to bude stejně něco mezi, musim se na to zase podívat. Méty mají každopádně podařený vstup. Uvidíme, nakonec to bude stejně Le Mans + dva další.

Reagovat
domingo

Nejlepší vstup mají zase nějací loseři

Letos chci vidět i pár sestřihů těch lepších týmů z L2, ať pak nejsem úplně mimo, co se nováčků týče.. očekávám, že aspoň jedno překvápko zase bude.

Reagovat
Godwinson

Jj, to se vyplatí, ať pak zase přes léto nepíšeš, jak přeješ postup do L1 týmu, který mezitím spadl do Nationalu Jj, nejen jedno, bude to klasicky zajímavý, jako boj o titul v L1.

Reagovat
domingo

Máš nějaký tipy? Zajímavý týmy, hráči?

Reagovat
Godwinson

Ovšem ... to je na dlouhej výpis, tak to můžem napojít zítra, až Lille vypráská PSG a Caen půjde na první flek. Já se jdu uložit.

Reagovat
domingo

Zítra mi přijede přítelka, tak asi zkouknu jenom zápasy a pak už tady nebudu. Ale tak hodit mi to sem můžeš, viď

Reagovat
domingo

A Bastii přeju postup furt, i kdyby byla v župním přeboru

Reagovat
domingo

Tolik k druhé půli Auxerre... první půli jsem koukal na Lorient a byl jasně lepší, ten vyrovnávací gól byl dost stupidní. Nevím, co se tam dělo, asi Ospina-paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Lens nakonec 3 body, bezva.

Reagovat
smazaný uživatel

Rennes

Reagovat
smazaný uživatel

tak nancy v deseti..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Leroy? Podle článku to vypadá, že chytil druhou mízu..

Reagovat
smazaný uživatel

Uz proti Lille hral dobre..

Reagovat
domingo

Toulouse

Caen

Můj tiket

Reagovat
Liquid

twl vžyť se zde psali, že Bordeaux napodobí OM...

Reagovat
domingo

Já vím

Reagovat
domingo

Měl jsem dvě plichty.

Reagovat
smazaný uživatel

hard core vysledky tohle kolo

Reagovat
Liquid

ještě by se mohl prohodit 16. s 20. a pak tabulku uzavřít

Reagovat
smazaný uživatel

bordeaux je uplně v řiti... aspon že plašil dal gol

Reagovat
Liquid

Plašil je bezmozek.

Reagovat
smazaný uživatel

tobě někdo zliqidoval mozek?

Reagovat
Godwinson

No, opět boží výsledky, to je radosti.

Yatabaré

Reagovat
smazaný uživatel

Yatabaré hrál výborně

Reagovat
Liquid

Myslím že hrál na Africkém poháru, co to je za národnost? Gabon, Togo... ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho bratr uz reprezentoval Mali, Sambou zatim na debut v repre ceka...

Reagovat
smazaný uživatel

Caen

Toulouse

Marseille

Bordeaux

Lyon

Reagovat
SunFells

Caen jde na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nekoupi jeden obrance do zakladu a druhy na lavicku, skoncime nejlip sestnacti v lize a v LM uz ve skupine se dvema body.

Reagovat
Counter

můžete si s Arsenalem podat ruce.

Reagovat
sajty

to nepomuze.i kdybychom meli 10 nejlepsich stoperu sveta,tak stejne ten vymatlany krypl Puel postavi na stopera Toulalana.omlouvam se,ale jeho debilita nezna mezi a uz jsem si musel ulevit.

Reagovat
smazaný uživatel

No hele, vidim to stejne, kdyz se zranil Cris a prisel na stopera k Jeremymu Gonalons, vedel jsem, ze to je vsechno v prdeli..Pak samozrejme prisla standartka a gol, kterej dal uplne volnej protihrac, to uz je jako pres kopirak.

Jinak Reveillere me dneska taky pekne nastval, takhle blbe si nechat dat CK..Proste pokud nezacneme konecne hrat na dva poradny stopery, opet bude stat sezona za hovno a nebude se na to dat koukat.

A posledni tecka - uz me stve ta demence ve finalni fazi, driv jsem to mohl svest na Govoua, ale ted je poznat, ze to v jednom hraci neni, tohle proste pred Puelem nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda pustění Mensaha

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtel zustat a nedivim se mu, kdyz by misto nej stejnak hral na nejakej stoperu defenzivni zaloznik...

Reagovat
Losinho

Další výprask favoritů

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Niang moves on a 4-year deal, earning €480,000 per month and is said to have been awarded a €1m signing on fee.

cerpane z goal.com

uz chapem preco Mamadou chcel prec .....

Reagovat
smazaný uživatel

Nice paráda ! :) Jinak skvělá fotka na úvod :) 4 body po těhle dvou zápasech uplná spokojenost :)

Reagovat
Godwinson

No, Lille zatím nic moc.

Reagovat
onze

PSG

Reagovat
vlastik

dobry bod z Lille, i kdyz vykon volal po trech bodech. Velmi dobre zahral Nene, tenhle nakup se nam povedl, konecne posila. Dobry byl i Bodmer, takovy tip valecnika, i kdyz to jednou prehnal, a mohl byt rad jen za zlutou kartu. Dnesni vykon a vykon v superpoharu naznacuje, ze by to letos nemuselo byt vubec spatne, tak ted to radsi nezakriknout a doufat

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ruffieruv zakrok proti nuzkam Girouda, excelentni.. Nebe a dudy proti dalsimu adeptovi na post reprezentacni dvojky Mandandovi. .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Gignac do Marseille

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu sice nejsem rad, protoze Marseille bude mit konecne spickoveho utocnika, na druhou stranu konecne bude mit L1 dalsiho konkurenceschopneho zastupce v Champions league.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gignac do OM U, tak to som tak nejak po Frankieho (? neviem, niekto z vás) slovách tušil, ale už myslel, že to tak nebude. Tomu hovorím posila, akýže to rozdiel od kopyta Brandaa. Hneď to vyzerá k svetu a Samassa bude ideálny náhradník.

Reagovat
smazaný uživatel

Samassa uz v Marseille neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Som myslel, že si ho stiahli späť. Takže nakoniec vo Valenciennes zostal, hej?

Reagovat
smazaný uživatel

V prvnim kole dal gol za Marseille, ale ted nedavno natrvalo prestoupil. Po prichodu Gignaca jen dobre, v jeho veku potrebuje hrat zaklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, veď sa mi zdalo divné...

Reagovat
smazaný uživatel

ze by Remy a Gignac do Marseille

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele