2. kolo
14.08.2010 19:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Stade Brestois - AJ Auxerre 1:1

Své první ligové body získal nováček z Brestu. Ten vedl do 83. minuty nad loni třetím týmem tabulky 1:0, jenže překrásná branka Pedrtetiho rozhodla asi o zasloužené dělbě bodů. AJA má zatím jako jediný celek z Ligue 1 na kontě dva body. Pro možného účastníka Ligy mistrů to tak není příliš povedený začátek sezóny.

První vážnější šanci měl na kopačce domácí Poyet, jemuž hezky dodal balón Roux, jenže střelu zlikvidoval hostující gólman Sorin. Roux nakonec nemusel ze zahozené příležitosti smutnit, ve 25. minutě předskočil svého strážce Grichtinga a usměrnil balón přesně ke vzdálenější tyči po rohovém kopu Grougiho.

O tři minuty později se mohlo Auxerre vrátit do zápasu, ale skvělým zákrokem proti Le Tallecově pokusu podržel domácí gólman Elana. Do druhé půle rovněž vstoupili hosté lépe, Coulibaly jen o pár čísel hlavou přestřelil, když na něj krásně nacentroval Pedretti z přímého kopu.

Tlak AJA se neustále zvyšoval, brankář Elana musel být neustále v pohotovosti. Nejprve polapil dalekonosnou střelu Pedrettiho, hlavičku Ndingy musel vytěsňovat na brankové čáře. Nakonec Elana sedm minut před koncem přece jenom kapituloval. Pedretti zakroutil míč z rohového kopu tak přesně, že na něj Elana nedosáhl a ani Ličkovi se odhlavičkování nepovedlo. Balón tak skončil přesně pod břevnem.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele