2. kolo
14.08.2010 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

AC Arles - RC Lens 0:1

Lens i nováček ligy Arles-Avignon si na úvod připsali po dvou porážkách. Pro oba to tak byla šance, jak získat své první body v novém ročníku. Úspěšnější byl nakonec hostující celek, v jejímž týmu se našel hrdina v podobě Davida Polleta. Přišel, viděl, zvítězil, a Lens si mohlo odvést z půdy aktuálně posledního celku tabulky zaslouženou výhru.

Lens bylo v první půli očividně lepším týmem a opravdu nemělo daleko k tomu, aby se ujalo vedení. Už ve třetí minutě napřáhl z dálky Maoulida a jen o pár centimetrů přestřelil branku. Gólman Arles-Avignon Planté se pak zapotil proti střele Monnet-Paqueta, po půlhodině hry uvolnil Eduardo spoluhráče Maoulida a Planté se měl zase co ohánět.

Vůbec první větší šanci zápasu si domácí Lvi vytvořili ve 37. minutě. Ayasse si našel výborně prostor za vápnem, dokázal i vypálit, gólu ovšem zabránil pohotový zákrok chorvatského brankáře Runjeho. Runje pak byl v pohotovosti ještě jednou, i volej z levačky Kermorganta nakonec odvrátil mimo nebezpečí.

V 53. minutě měl hostující Eduardo stoprocentní tutovku. Centr Bedima našel úplně volného brazilského forvarda, jenž měl před sebou naprosto prázdnou branku, jenže i tu se mu podařilo minout. V 68. minutě šel nahradit určitě smutného a frustrovaného Eduarda jednadvacetiletý David Pollet. Byl to mistrný tah kouče Wallemmeho.

Protože ani ne po minutě pobytu na hřišti Pollet rozhodl zápas. Parádně si naběhl na centr z přímého kopu a překonal hlavou nešťastného gólmana Plantého. Lens až do konce utkání tento stav udrželo, navíc bez toho, aby si Arles-Avignon vytvořilo nějakou větší možnost na vyrovnání.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele