2. kolo
17.08.2010 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Krásný zápas mezi Monakem a Montpellierem branku nepřinesl

Monako má znovu trochu pomalejší rozjezd do nejvyšší soutěže - po druhém ligovém utkání "slaví" druhý bod, stále však čeká na úvodní ligovou branku. Zápas s Montpellierem nabídl opravdu vše - hezké kombinace, pěkné střely, hezké zákroky - ale - ani jeden gól.

Knížecí celek tak navázal na bezbrankovou remízu z úvodu soutěže, kdy bral cenný bod ze zápasu s Lyonem. Po druhé letošní remíze mu zatím patří čtrnáctá pozice. To Montpellier je na tom o mnoho lépe - po úvodním vítězství nad Bordeaux si připsal svůj čtvrtý bod a je na sedmé příčce.

První šanci utkání měli na svědomá hráči hostujícího celku. Olivier Giroud se po pohledné akci objevil volný na pravém křídle, rozhodl se ale ještě přihrávat. Našel ofenzivního záložníka Souleymaneho Camaru, jehož střela ale bohužel pro HSC byla nepřesná.

Montpellier ale posléze mohl děkovat pouze svému gólmanovi Jourdrenovi, že nad stadionem stále panovala bezbranková remíza. Brankář hostí si totiž poradil s přímým kopem Thomase Manginiho, jenž mířil do horního růžku branky.

Domácí ale byli v útoku lepším týmem. Střela Daniela Nicualeho jenom o kousek minula branku, hlavička Park Chu-Younga se nevešla do brány jenom kvůli dobře postaveným tyčím Jourdrena. Hosté kontrovali příležitostí Girouda. Kabze centrem našel mladého útočníka, jenž ale hlavičkoval těsně mimo.

Druhá půle byla podobná té první. Šance na obou stranách, ale stále žádný gól. Camara jenom těsně netrefil bránu po Estradově centru, na druhé straně předvedl famózní zákrok Ruffier. Ten si dokázal poradit se střelou Girouda, který se ke střele odhodlal poté, co dlouho kontroloval míč.

I Jourdren se ale vyznamenal. Krásným zákrokem zneškodnil lob Chu-Younga. Nakonec se neprosadil ani Camara, jenž svou střelou nastřelil pouze boční síťku.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe já zkusim jedničku Michale

Reagovat
Legolas John

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele