Ligue 1 - souhrn 18. kola

15.12.2017, 22:37, aktualizováno 17.12.2017, 22:55
Komentáře a souhrny
Marseille opět pohořela na půdě konkurenta, tentokrát padla v Lyonu. Nice zvládlo utkání s Bordeaux a posunulo se na šestou pozici. Nantes naplnilo roli favorita proti Angers. PSG směřuje za ziskem titulu a v sobotu odklidilo další překážku, když vyhrálo v Rennes. Osmnácté kolo ve Francii vykoplo zcela jasným vítězstvím hostů z Monaka...

Olympique Lyon - Olympique Marseille 2:0

17.12.2017 21:00

Góly: 6. Nabil Fekir, 51. Mariano

Olympique Lyon ve šlágru kola vyzrál na Marseille. Po první polovině sezony mu tedy bude patřit pódiové umístění. OM ale o čtvrtou příčku také nepřijde.

Před vzájemným duelem měli oba soupeři na kontě stejný počet bodů. Na úvodní trefu se na Groupama Stadium nemuselo čekat nikterak dlouho. V 6. minutě zahrál André-Frank Zambolo rukou a k přímému kopu si stoupnul Nabil Fekir. Jeho prudká střela před Stevem Mandandou nepříjemně skočila. A i když si jednička Marseille na balon sáhla, v cestě do sítě mu nezabránila - 1:0.

Fekir tak dal svou dvanáctou branku v ročníku trochu zavzpomínat na Juninha Pernambucana, jenž v dresu Lyonu proměňoval přímé kopy, jako nikdo před ním. Za deset minut centroval od rohového praporku Dimitri Payet na hlavu Adila Ramiho. Anthony Lopes si ale dal pozor, byť musel poděkovat Florianu Thauvinovi, že následnou dorážku nasměroval mimo tři tyče.

Po půl hodině hry rozehrával ze stejného místa další standardní situaci Nabil Fekir. Rolando však svůj předchozí faul odčinil výborným obranným zákrokem. Sám mohl o chvíli později vyrovnat, kdyby ovšem Payetův centr nenasměroval nad bránu. Úvodní dějství tedy vcelku spolehlivě navnadilo na to následující.

Už dvě minutky po jeho začátku se radoval Kenny Tete. Nicméně předčasně, protože stál v ofsajdu. Génésiovi svěřence to však příliš mrzet nemuselo. V 51. minutě zacentroval parádně šajtlí před branku Maxwel Cornet a Mariano zblízka hlavou zvýšil na 2:0. Rudi García poslal pak na hřiště čerstvé síly, leč největší příležitost si připsal defenzivní záložník Luiz Gustavo, když si vybojoval zpět balon a následně sledoval, kterak Marcelo odklízí jeho slibně vypadající střelu do bezpečí.

Po závěrečném hvizdu tohoto atraktivního duelu byli spokojenější domácí. Zvláště Mariano se jeví býti v mimořádné formě. Vždyť v tabulce kanonýrů jsou na tom střelecky lépe pouze čtrnáctigólový Falcao a Edinson Cavani, jenž nasbíral ještě o čtyři zásahy více, než jeho kolumbijský "kolega". Marseille dohraje podzimní část na Stade Vélodrome proti Troyes. Lyon cestuje na Stadium Municipal v Toulouse.

Více informací k zápasu

OGC Nice - Girondins Bordeaux 1:0

17.12.2017 17:00

Góly: 36. Mario Balotelli

Nice se díky další vítězné Balotelliho trefě vrátilo do boje o poháry. Bordeaux naopak v průběhu podzimu začal docházet dech a první půlku sezony zakončí ve spodní části tabulky.

Orli nejprve potřebovali být vypráskáni 0:5 od Lyonu, aby se probrali k lepším výsledku. Sice to - s výjimkou utkání s posledními Metami - nebylo ani jednou tak přesvědčivé, jako v minulé sezoně, ale čtyři výhry v řadě rozhodně nejsou špatným počinem. Gourvennekův celek oproti tomu herně strádá a pranic nepomáhá ani změna rozestavení.

Proti Nice měl přitom první příležitost Youssouf Sabaly. Alassane Pléa pak po půl hodině hry v dobré pozici také selhal, což by se mu před rokem patrně taky nestalo. Ve 36. minutě rozehráli domácí parádní akci, která vedla k onomu jedinému gólu utkání. Začala přesným centrem na levé straně hřiště.

Odtamtud nakopnul Maxime Le Marchand balon z voleje před bránu, kde Pierre Lees Melou přiťuknul na osamoceného Maria Balotelliho, pro něhož nebyl problém z nějakých dvou metrů doklepnout kulatý předmět rovněž z první za Priorova záda - 1:0. Po hodině hry musel Prior zase zasahovat proti Balotellimu. A následnou dorážku napálil Lees Melou do tyče.

Na hřiště se pak dostal po zranění kotníku Brazilec Malcolm. Spasitelem Bordeaux se ale nestal. Lucienu Favremu pak nemuselo vadit, že ve zbytku zápasu neproměnili své možnosti Lees Melou a Pléa. Les Aiglons ještě zajíždějí do severofrancouzského Lille. Les Girondins se pokusí o šestou výhru doma proti Montpellieru.

Více informací k zápasu

FC Nantes - Angers SCO 1:0

17.12.2017 15:00

Góly: 24. Emiliano Sala (pen.)

Nantes opět přehrálo svého soupeře o jeden jediný gól. Ale i taková výhra je za tři body a tyto svěřencům Claudia Ranieriho zajistili po první polovině sezony pátou příčku. Angers naopak zůstane v sestupovém pásmu a na jaře bude muset zabojovat o udržení.

Les Canaris v poslední době vcelku zbytečně poztráceli několik bodů. Proti SCO si však věřili od samotného začátku. Hned v 6. minutě nebezpečně pálil Léo Dubois a Letellier předvedl výborný zákrok. Pět minut poté vyzval Pierrick Capelle ke skórování Karla Toko Ekambiho. Kamerunský fotbalista se octinul sám za obranou, nicméně jeho smělý lob skončil těsně nad břevnem.

Ve 24. minutě Santy N’Gom našel ve vápně Duboise, jehož hodně nešikovně a nekompromisně sejmul Romain Thomas. Vlastně měl štěstí, že rozhodčí Abed nesáhnul do kapsičky pro žlutou kartu. Pro devětadvacetiletého obránce by totiž byla druhá v utkání. Emiliano Sala se ujal penalty a možná měl trochu kliku, že brankář hostujícího celku zůstal de facto až do poslední chvíle stát - 1:0.

Pro argentinského forvarda to byla šestá trefa v sezoně. Do dalšího zakončení se během tohoto duelu už nedostal, nicméně jeho tým si nadále udržoval těsné vedení. Bezprostředně po změně stran mohl přidat druhý zásah Yacine Bammou. Jenže na brankové čáře zastoupil za svého gólmana povoláním záložník Flavien Tait.

Vrásky na čele Ranierimu mírně přidělala pětašedesátá minuta. Bammou si úplně nepotykal se svou kličkou a ve snaze získat balon zpět ostře zajel do protihráče. Angers však za celých devadesát minut ani jednou nezamířilo mezi tři tyče a uvidíme, jestli kouč Stéphane Moulin přečká na lavičce až do jarních bojů. Jeho tým dohraje podzim doma proti Dijonu, Nantes zajíždí na stadion Amiens.

Více informací k zápasu

SM Caen - EA Guingamp 0:0

16.12.2017 20:00

Góly: -

Po třech porážkách v řadě se Caen zaradovalo alespoň z nerozhodného výsledku. V utkání s Guingampem, který počtvrté v řadě neprohrál a zároveň i na čtvrtý pokus udržel čisté konto, nakonec za celých devadesát minut žádná branka nepadla. Oba týmy se tak blíže pohárovým příčkám nepřiblížily a zůstaly v tabulce v klidném středu.

Celkem šestkrát domácí vystřelili v první půli na bránu. Především úvodní minuty patřily spíše svěřencům kouče Patriceho Garandeho, ve 25. minutě nejprve Nkololo dobře odcentroval z pravé strany, a i když nabíhající Santini na míč nedosáhl, na zadní tyči propadl k Rodelinovi, jenže ten těžkou halfvolej nezvládl a přestřelil.

Repas byl následně tím, kdo založil další slušnou akci SMC. Féret si balón zpracoval na prsa a pravačkou nevypálil vůbec špatně, nicméně ani on mezi tři tyče nezamířil. Hostující gólman Johnsson si pak zachytal proti Da Silvovi, krátce po obrátce se ho snažil překonat ostrostřelec Santini, avšak ani v tomhle případě nebyl úspěšný.

EAG se vlastně do nějaké větší příležitosti propracoval až ve druhém dějství, přece jenom se mu podařilo se soupeřem srovnat krok, a domácí brankář Vercoutre musel dvakrát zasahovat vůči Diallovi. V poslední desetiminutovce se snažili skórovat také Salibur spolu s Briandem, avšak ani oni dva nenašli jednoduše tu správnou mušku.

Byť bretaňský celek mohl hlavně v první půli několikrát inkasovat, podařilo se mu vzadu znovu udržet nulu. Je to pro něj vůbec nejúspěšnější série od roku 2003, konkrétně od března do května. Tehdy Guingamp dokonce neobdržel žádnou branku sedm zápasů v řadě, pořád má tedy k překonání tohoto milníku aktuálně docela daleko.

Více informací k zápasu

Dijon FCO - Lille OSC 3:0

16.12.2017 20:00

Góly: 12. Wesley Saïd, 17. Wesley Saïd, 35. Fodé Ballo-Touré (vl.)

Fotbalisté Dijonu se vzpamatovali z výprasku od Guingampu jak nejlépe mohli a sami uštědřili vysokou porážku Lille. Hostům tedy nepomohlo ani odvolání Marcela Bielsy. Všechny branky padly už do poločasu, když se hned dvakrát prosadil Wesley Saïd a jednu branku si Lille vstřelilo samo.

Dijon si před týdnem uřízl ostudu, když s Guingampem prohrál vysoko 0:4 a na vlastním stadionu Gastona Gérarda se hodlal revanšovat. Proti Lille se mu to povedlo dokonale. Domácí měli skvělý začátek a na branku čekali pouze dvanáct minut. Abeid poslal do vápna načechraný centr, Wesley Saïd si na něj naběhl a hlavou se trefil pod břevno. Následně uběhlo sotva pět minut a Dijon už vedl 2:0. Wesley Saïd se tentokrát rozhodl zkusit střelecké štěstí ze střední vzdálenosti, práskl do míče a Maignan se natahoval marně.

Lille bylo absolutně zralé na ručník a do 36. minuty navíc inkasovalo po třetí. Sammaritano z úhlu napálil balón na branku Maignana, který nemohl zareagovat, neboť si vlastence vstřelil Fodé Ballo-Touré.

Lille po třetí inkasované brance sáhlo k prvnímu střídání a pak ještě jednou po změně stran, potřebný impuls to však nepřineslo. Dijon se ve druhém poločasu koncentroval na udržení pohodlného náskoku a hosty k ničemu výraznému nepouštěl. Tři branky v prvním poločase paradoxně druhému poločasu ublížily a až do závěrečného hvizdu se na hrací ploše již nic podstatného neudálo.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - FC Metz 1:3

16.12.2017 20:00

Góly: 20. Jérôme Roussillon - 28. Renaud Cohade, 84. Emmanuel Rivière, 90. Nicolas Basin

Překvapivý výsledek se zrodil na půdě Montpellieru. Domácí tým senzačně padl s posledními Métami, když o osudu utkání rozhodla závěrečná šestiminutovka. Méty vyhrály v sezoně teprve podruhé a to takřka přesně po třech měsících. Vítěznou branku si připsal Emmanuel Riviére.

Pro domácí to měla být povinnost. Tři body proti Métám získává téměř každý, zvláště v domácím prostředí. Montpellier se navíc mohl pyšnit solidní formou, když v lize od konce října ani jednou neprohrál a to hrál v Lyonu nebo proti Marseille.

Domácí také začali dle předpokladů aktivněji, ale Kawašima v brance Mét nemusel do dvacáté minuty nijak výrazněji zasahovat. Vlastně nemusel zasahovat ani ve 20. minutě, při první brance Montpellieru. Hostující defenzívě pláchl Jérome Roussillon a povyběhnutého Kawašimu překonal. Kdo následně čekal hladký průběh, ten musel být zklamán. Méty překvapivě rychle odpověděly, když se ze střední vzdálenosti přesně k tyči prosadil Renaud Cohade. Nerozhodný výsledek pak vydržel po celý první poločas.

Montpellier se nechtěl s výsledkem 1:1 smířit a ve druhém poločase si vytvořil trvalý tlak, jenomže hosté dobře bránili. V 86. minutě měly Méty jednu z mála příležitostí v podobě volného přímého kopu. Střelu Molleta gólman Lecomte vyrazil, avšak u míče zůstali hosté a Emmanuel Riviére před prázdnou brankou využil dokonalé přihrávky a senzačně strhl vedení na stranu Mét. Domácí byli v šoku a ve zbytku zápasu vrhli veškeré síly do útoku. A to se jim stalo osudným, v nastavení využil rychlý brejk Nicolas Basin a definitivně rozhodl o vítězství posledního celku Ligue 1.

Více informací k zápasu

Racing Strasbourg - Toulouse FC 2:1

16.12.2017 20:00

Góly: 25. Jonas Martin (pen.), 52. Kader Mangane - 30. Max Gradel

Nováček ze Štrasburku doma na Stade de la Meinau porazil i FC Toulouse a stoupá tabulkou i nadále.

Štrasburk v 25. minutě otevřel gólový účet utkání a dostal se do poměrně brzkého vedení. Nutno ale říci, že po poměrně přísně nařízené penaltě, kterou nařídil rozhodčí Desiagne po standardní situaci z pravé strany hřiště, kdy byl v běžném šestnáctkovém souboji mírně zatažen jeden z hráčů Racingu. Do listiny střelců se zapsal Martin.

Hned v 30. minutě ale srovnal stav ve skvělé fazóně hrající Gradel. Pár metrů před šestnáctkou soupeře totiž zahrával trestný kop, který se mu příliš nevydařil, nakonec se ale dostal i k odraženému míči a parádní ranou k pravé tyči rozvlnil síť. Skóroval tedy už potřetí v řadě v domácí soutěži. V prvním poločase už diváci žádnou velkou šanci neviděli.

V 52. minutě zahrával rohový kop z levé strany hřiště Lienard, parádně si na něho naběhl Mangane a z voleje napálil míč do pravého rohu branky, a rozhodl tak o dalším vítězství Štrasburku v letošní sezóně Ligue 1.

Toulouse tak pokračuje v ne příliš přesvědčivých výkonech i nadále a nutně potřebuje zabrat. Naopak Racing Štrasburk se vyšrouboval po tomto utkání už dokonce na osmou příčku tabulky. Z posledních jedenácti utkání si připsal pouze jednu jedinou prohru a poctivě sbírá každičký možný bod. Po Paris Saint-Germain a Bordeaux tedy porazili hráči Racingu i Toulouse a v příštím kole je čekají poslední Méty, což by nemusel také nijak velký problém.

Více informací k zápasu

ES Troyes - Amiens SC 1:0

16.12.2017 20:00

Góly: 78. Stéphane Darbion

ES Troyes aktivní hrou nakonec porazilo Amiens a připisuje si důležité tři body v bitvě o záchranu.

Obě mužstva nastoupila v poměrně defenzivní sestavě a bylo tedy jasné, že žádné velkou ofenzivní parádu zkrátka neuvidíme. A nakonec tomu tak opravdu bylo.

V prvním poločase diváci na Stade de l'Aube žádnou gólovou radost skutečně neviděli. Je potřeba ale zmínit, že domácí svěřenci kouče Jeana-Louise Garcii byli přeci jenom podstatně aktivnější a mnohdy ke gólu opravdu nechybělo moc, ale přeci jenom se v prvním poločase Troyes nepodařilo koncovku seřídit natolik, aby vstřelilo první branku utkání.

Ve druhém poločase to nebylo o mnoho lepší. Kromě množství žlutých karet a tuhého boje o střed hřiště toho opět k vidění moc nebylo. Až 78. minutě se diváci konečně dočkali úvodní branky.

Přímý kop totiž gólman Gurtner po obrovské skrumáži vyrazil pouze před sebe. Nejlépe se ve zmatku zorientoval Darbion a nadvakrát se mu nakonec podařilo vystřelit svému týmu důležité vítězství. Zajímavostí je, že Darbion nastoupil na hřiště až v 68. minutě utkání, když vystřídal Grandsira. Nebyl to nejhezčí gól, ale pro třiatřicetiletého záložníka Troyes byl jistě jeden z důležitějších.

Troyes i Amiens mají tedy po osmnáctém kole na svém kontě shodně jednadvacet bodů.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - Paris Saint-Germain 1:4

16.12.2017 17:00

Góly: 53. Firmin Mubele - 4. Neymar, 17. Kylian Mbappé, 75. Edinson Cavani, 76. Neymar

Paris Saint-Germain učinilo další rázný krok na cestě za francouzským titulem a Stade Rennes rozstřílelo čtyřmi brankami. Tomáš Koubek v brance domácích nakonec inkasoval od každého z trojice Neymar, Mbappé, Cavani, přičemž hvězdný Brazilec se trefil dvakrát.

Stade Rennes mělo před utkáním velmi slušnou formu a na hvězdy z Paříže si věřilo, jenomže začátek utkání mu v žádném případě nevyšel. PSG se ujalo vedení už ve 4. minutě po akci Mbappého s Neymarem. Prvně jmenovaný naservíroval Neymarovi přihrávku před prázdnou branku a Koubek absolutně nemohl nic dělat. Obrana domácích zcela zaspala a Neymar byl před brankou nepochopitelně úplně sám.

Rychle inkasovanou branku si Rennes nepřálo, PSG získalo ještě větší jistotu a na hřišti si dělalo co chtělo. O chvíli později předvedlo totožnou akci akorát z druhé strany, takže Neymar šajtlí přihrával a Mbappé zakončoval na 2:0. Kolotoč se však s domácími teprve roztáčel a Koubek musel čelit jedné ofenzivní smršti za druhou. Třetí gól do poločasu neinkasoval jen zázrakem. Střelu Mbappého vyrazil a po Cavaniho koncovce ho na brankové čáře zastoupil spoluhráč Traoré.

Nápor Pařížanů nepolevoval ani po změně stran, další tutovku spálil Cavani a pak Rennes zničehonic snížilo na rozdíl jediné branky. Po rohovém kopu hlavičkoval do tyče Gnagnon a Ndombe Mubélé rychlou dorážkou překonal Áreolu. PSG se znervóznět nenechalo, spíše naopak. V 63. minutě uviděl za zbytečný faul na Kimpembeho druhou žlutou kartu André a Rennes se dostalo do početní nevýhody. A PSG trestalo.

Čtvrthodinu před koncem si na hranici ofsajdu převzal balón Cavani a vyběhnutého Koubka šikovně přehodil a když za ani ne dvě minuty přidal čtvrtý gól znovu Neymar, byl debakl dokonán. Rennes mohlo ještě v závěru korigovat. Kimpembe fauloval ve vápně Silikiho a sudí nařídil pokutový kop. Jenomže Chazrí branku překopl a výsledek 1:4 se z pohledu domácích nezměnil.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - AS Monaco 0:4

15.12.2017 20:45

Góly: 3. Djibril Sidibé, 32. Thomas Lemar, 53. Fabinho, 60. Keita Baldé

Obhájce titulu z Monaka si připsal další vítězství a vypadá to, že se mu konečně vrací stará forma. Knížata rozstříleli trápící se Saint-Étienne vysoko 4:0. Domácí se nemohou vymlouvat ani na vyloučení Ruffiera, které přišlo až za téměř rozhodnutého stavu.

Monako totiž stihlo Saint-Étienne vstřelit tři branky už do 53. minuty a až po té obdržel červenou kartu brankář Stephane Ruffier. Jeho chování vůči pomeznímu rozhodčímu nemá na trávníku vůbec co pohledávat.

Ale pěkně popořádku. Svěřenci trenéra Jardima se dostali do vedení už ve 4.minutě, kdy obrana domácích nedokázala razantně vyřešit závar před svou vlastní brankou a Djibril Sidibé pohotově poslal balón do poloprázdné branky. Tím se Monako dostalo do laufu a za chvíli z nebezpečné pozice hlavičkoval těsně vedle Radamel Falcao. Také Saint-Étienne dokázalo být nebezpečné, po přihrávce z prava byl před brankou Monnet-Paquet, ale balón poslal jen do Subašičovi náruče. Pro Les Verts to byla jedna z mála příležitostí, jinak tempo zápasu udávalo Monako. Ve 32. minutě dokonale zafungovala spolupráce Baldého Keity s Thomasem Lemarem, druhý jmenovaný se šikovně uvolnil a přízemní ranou zvýšil na 2:0.

V pohodě hrající Knížata přidala krátce po změně stran třetí branku a tím bylo definitivně hotovo. Falcaovu teč Ruffier ještě vyrazil, ale bezprostředí dorážku Fabinha lapit nemohl. Celá akce výrazně zaváněla ofsajdem a to nenechalo chladným brankáře Ruffiera, který si okamžitě postěžoval u pomezního sudího a nejspíše přitom nevynechal vulgarismy, protože byl za své chování následně odměněn červenou kartou. Do hodiny hry pak bylo vymalováno úplně. Baldé Keita přesnou ranou k tyči zvýšil už na 4:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain18152155:1447
2.AS Monaco18122444:1838
3.Olympique Lyon18115244:1938
4.Olympique Marseille18105335:2135
5.FC Nantes1893617:1830
6.OGC Nice1882823:2826
7.Stade Rennes1874723:2425
8.Dijon FCO1873827:3124
9.Racing Strasbourg1866624:2824
10.SM Caen1873811:1824
11.Montpellier HSC1858515:1323
12.EA Guingamp1865719:2323
13.Amiens SC1863916:2021
14.ES Troyes1863919:2421
15.Girondins Bordeaux1855822:2720
16.AS Saint-Étienne1855817:3120
17.Toulouse FC1854917:2519
18.Lille OSC18531016:2918
19.Angers SCO1829719:2815
20.FC Metz18221410:348

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (21)

Přidat komentář
stas87

Co sa deje s ASSE? To ich tak poznamenal odchod Galtiera?

Reagovat
Pyroman

Částečně taky, ale spíš nezvládnutý přestupák a vyhazov Garcii.

Reagovat
Israha

Mi pořád hlava nebere, co kdo sledoval puštěním Beriće na hostování, ponecháním si Söderlunda a nákupem Dionyho . To je naprosto vypovídající ukázka toho, jak diletantsky se přistoupilo k obměně kádru.

Reagovat
Pyroman

Tak nedělám si iluze, že by situace s Beričem v kádru byla nějak výrazně lepší, ale platnější než většina současných variant by asi byl. Diony je fakt zklamání, v létě jsem byl za jeho příchod rád, protože v Dijonu se mi hodně líbil, ale zatím to je totální výbuch. Garcia ho prý snad ani nechtěl, asi věděl proč. Největší důkaz diletantství je podle mě nahrazení Malcuita Jankem, borcem, co byl podprůměrný i v Celticu.

Reagovat
Israha

Kraje obrany jste posledních několik let vždy mívali dostatečně kvalitní. Teď tam jsou Janko s Gabrielem...šílený propad.

Reagovat
smazaný uživatel

Stepani uplne mimo. Jakmile proti nim hraje sebelepsi tym, tak jsou stejne trapni jak Jihlava

Reagovat
Godwinson

Teď když se Lille zbavilo toho čůráka, tak by mohli ještě zabojovat o poháry

Reagovat
Pyroman

Sable je fakt nejhorší trenér v dějinách ASSE.

Reagovat
domingo

Galltier zpet, okamzite

Reagovat
Godwinson

S Métama ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika

Reagovat
juninho8

Mne sa to hneď nezdalo po tom debakli co Montpellier uštedril Lyonu po hodoch býva bolenie brucha.... Ale stále - s Metami

Reagovat
smazaný uživatel

SuperMario

Reagovat
smazaný uživatel

stream na Lyon?

Reagovat
Israha

Lepší výkon než v Le Clasique, ale žádné body :/. Lopes světový výkon, jednoznačně muž zápasu, ale ten gól Mariana ukázal mimo jiné jednu věc - v Marseille chybí nekompromisní zakončovatel, co to tam napere, když to tam zdánlivě nepadá a začíná narůstat frustrace. Germain ani Mitroglou to nejsou, což tabulka vstřelených gólů jasně ukazuje. Tohle podle mě bude nakonec rozhodující faktor v boji o LM...

Reagovat
juninho8

po prvom polcase to mohlo byt 0:3 a na konci kludne 4:4....Lopes famozny dnes, Steve chytal taktiez dobre az na 6. minutu.....a to s tym utocnikom je pravda....Mariano sa nevzdal a dockal sa....neviem ci by sa do tolkych sanci vedeli dostat Mitroglou s Germainom....potrebovali by ste nejake kladivo na hrot...minimalne nieco ako boli Gomis a Gignac....

Reagovat
Israha

Od Germaina se to ani nečekalo, ale Mitroglou právě pro tohle přicházel, a už mi s ním dochází trpělivost. Statický, pomalý, na to, jak je rozložitý, tak i nedůrazný...a co hlavně, tak působící zcela bez motivace a zápalu. Když to srovnám s Gomisem, co ani nebyl kmenový hráč, a šel se tam urvat za každý bodík...no chce to v lednu někoho sehnat, třeba jen na půlroční hostovačku, než se najde dlouhodobější řešení.

Reagovat
juninho8

uz som videl informacie ze Mitroglou pojde po pol sezone o dum dal....tak si myslim ze by sa hrotak zhanal

Reagovat
Israha

Ale na co teda hledím jak sůva z nudlí, je to, jak moc se letos zlepšil Sakai. Jako neproduktivní je furt, to tak asi i zůstane...ale on se naučil bránit, a jde mu to!

Reagovat
smazaný uživatel

Včera Lyon parádně za 3 body, hlavně Lopes byl skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele