18. kolo
16.12.2017 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SM Caen - EA Guingamp 0:0

Po třech porážkách v řadě se Caen zaradovalo alespoň z nerozhodného výsledku. V utkání s Guingampem, který počtvrté v řadě neprohrál a zároveň i na čtvrtý pokus udržel čisté konto, nakonec za celých devadesát minut žádná branka nepadla. Oba týmy se tak blíže pohárovým příčkám nepřiblížily a zůstaly v tabulce v klidném středu.

Celkem šestkrát domácí vystřelili v první půli na bránu. Především úvodní minuty patřily spíše svěřencům kouče Patriceho Garandeho, ve 25. minutě nejprve Nkololo dobře odcentroval z pravé strany, a i když nabíhající Santini na míč nedosáhl, na zadní tyči propadl k Rodelinovi, jenže ten těžkou halfvolej nezvládl a přestřelil.

Repas byl následně tím, kdo založil další slušnou akci SMC. Féret si balón zpracoval na prsa a pravačkou nevypálil vůbec špatně, nicméně ani on mezi tři tyče nezamířil. Hostující gólman Johnsson si pak zachytal proti Da Silvovi, krátce po obrátce se ho snažil překonat ostrostřelec Santini, avšak ani v tomhle případě nebyl úspěšný.

EAG se vlastně do nějaké větší příležitosti propracoval až ve druhém dějství, přece jenom se mu podařilo se soupeřem srovnat krok, a domácí brankář Vercoutre musel dvakrát zasahovat vůči Diallovi. V poslední desetiminutovce se snažili skórovat také Salibur spolu s Briandem, avšak ani oni dva nenašli jednoduše tu správnou mušku.

Byť bretaňský celek mohl hlavně v první půli několikrát inkasovat, podařilo se mu vzadu znovu udržet nulu. Je to pro něj vůbec nejúspěšnější série od roku 2003, konkrétně od března do května. Tehdy Guingamp dokonce neobdržel žádnou branku sedm zápasů v řadě, pořád má tedy k překonání tohoto milníku aktuálně docela daleko.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele